Advertentie

Focus op het Christusbewustzijn, vergeef de Illuminatie!


“Deze film raakte me diep. Voor mij is dit hoe we de wereld kunnen veranderen. Dit wil ik graag met je delen.

In Licht en Liefde,  Anne Dolk

* * *

‘Forgive’ en ‘Forget’ de Illuminati, focus op het Christus Bewustzijn!

AtlanteanHaven – 3 feb 2011
x

Ik heb deze video gemaakt voor mensen die er klaar voor zijn deze boodschap te beluisteren. Ik heb op vele paden gelopen, op ‘weg naar ascentie’. Ik heb gemerkt dat de meeste mensen stukjes en beetjes hebben, van de hele perceptie, van er in deze realiteit gebeurt.

Er zijn de David Icke-fans, die het idee ondersteunen van de ‘reptilians’, de corrupte overheden en het beperkte bewustzijn, waarin wij gehouden worden; veel mensen zijn erg boos over deze informatie.
Dan zijn er de Eckart Tolle-volgers. Zij focussen niet op de negatieve kanten van dagelijkse zaken, wat op zich uitstekend is, maar zij kennen het grotere plaatje, van wat er precies gebeurt in deze matrix ook niet. Zijn hebben geen intellectueel begrip van wat er gebeurt, hetgeen ervoor zorgt dat het voor hen ook moeilijk is om deze realiteit (de ascentie naar hogere dimensies) te doorgronden.

Wat voor mij werkte, is zowel de intellectueel als spiritueel begrip proberen te krijgen van deze realiteit. De video die hieronder volgt, adviseert je hoe je kunt omgaan met het ongemakkelijke gevoel, wanneer je geconfronteert wordt met de waarheid van de illuminatie of reptilianen. (lizzies), en de matrix die zij rondom ons hebben gecreëerd. Deze video adviseert je om niet boos te worden, niet bang te zijn en om je er zelfs niet bedreigd door te voelen. Maar VERGEEF HEN!
Jazeker, dat is wat ik zei!  Wanneer je je hart open houdt en wérkelijk het duister eruit laat, dat zij rondom ons hebben gecreëerd, dan zul je hen verre overstijgen. Dan zul je hen zien, voor wat ze werkelijk zijn!

Luciferiaans bewustzijn, is een perceptie, die onbelangrijk is en ondergeschikt, vergeleken met de hogere vibraties van het Christusbewustzijn. Deze lieden hebben geen kracht en macht in een wereld die bestaat uit de hoge vibraties van Liefde. Dáárom moet je ze ook vergeven, en moeten we op onszelf focussen en op dát wat we WEL WILLEN SCHEPPEN!
Als de hele wereld hun negatieve focus zou laten vallen, en alle overheden samen zouden komen, mét hun intenties voor een betere wereld, dan zouden de Illuminatie tot de geschiedenis behoren. We hebben de kracht en we zijn met velen, zij met weinigen. Denk daarbij eens aan de ongelooflijke manier waarop het volk van Egypte zich bevrijdde..!

Het script van deze video werd geschreven door Senna en geproduceerd door Senna enTristan.
X

27 gedachten over “Focus op het Christusbewustzijn, vergeef de Illuminatie!

 1. Hier kan ik alleen op reageren met een gedicht dat ik op 10-10-2011 maakte,

  In deze wereld van illusie
  een wereld van schijnwerkelijkheid
  is het moeilijk echt te leven
  want leven is liefde
  en hoe kom je in deze wereld van schijn
  in aanraking met deze levenskracht
  de onvoorwaardelijke liefde?

  Liefde die wil zijn
  Liefde die wil stromen
  die zich in alles wil manifesteren
  Liefde die je echt laat voelen
  laat voelen dat je mag zijn
  zijn zoals je bent,
  zoals jij bent geboren uit de Bron
  geboren uit de Bron van deze Liefde
  Liefde die ooit werd ondergedompeld
  verduisterd, als het ware gesmoord
  door des mensen vrije wil
  die verbonden is aan de wereld van
  dualiteit, onliefde en wetenschap
  een wetenschap die niet wil weten
  alleen het zichtbare en meetbare wil geloven.

  Echte wetenschap zit in ons hart, de
  unieke en buitengewone gift in een ieder van ons
  want elk mens heeft z’n innerlijk weten
  het innerlijk weten is verbonden met die
  alomvattende onvoorwaardelijke Liefde.

  Wetenschap is op zoek naar waarheid
  terwijl DE waarheid niet te vinden is
  waarheid is niet altijd Liefde
  Liefde is daarentegen altijd waar
  want Liefde kan niet liegen
  echte Liefde hoeft niet te liegen
  bovendien laat zij zich niet bedotten
  omdat ze is die ze is, hier en nu en eeuwig waar.

  Ik wil me aansluiten op die Liefdesenergie
  maar deze is nog teveel vertroebelt
  vertroebelt door schuld, angst en oordeel.
  Ik kom in opstand met heel mijn wezen
  tegen deze onliefde
  maar het maakt me soms zo moe
  mijn willen is lang niet altijd kunnen
  ik ben ook maar een mens
  een mens met aardse begrippen en emoties

  Ik wil die, o zo nodige Liefde
  die onvoorwaardelijke Liefde
  gelijk hier en nu creëren
  zo snel als de Zon de Regenboog
  laat verschijnen aan het firmament.

  Ik vind dit een mooie gedachte
  te mooi om waar te zijn?
  waarom gaan we allen niet uit van dit wonder?
  Welk wezen wil geen Liefde in z’n Leven
  of eigenlijk is het in Liefde Leven.
  We gaan gewoon beslissen dat de tijd van
  Wonderen is aangebroken.
  Weg met dualiteit, afgescheidenheid en negativiteit.
  Wat een schitterend perspectief.
  Dan ontvouwd zich als vanzelf onze Levenskracht
  de Liefdesenergie, ons Geboorterecht
  Pas dan voelen wij ons echt Thuis
  Thuis in dit Universum dat wij allen Zijn!!!

  Mooie Paasdagen voor iedereen, Alice

  1. Alice, je prachtige gedicht staat in een artikel, voor iedereen! Ik vind het prachtig!

  2. Voor mij was jouw sprankelende spraak water gedicht net op tijd Alice.
   Dit is niet zomaar een gedicht.
   Het deed mijn heet verbrande scherven schoks gewijs hergroeperen.
   Als een uitééngevallen legertje dat z’n generaal niet meer kon verstaan, vanwege het wapen gekletter, de kruitdampen, de doods schreeuwen in de loop graven.
   Ze willen weer wat doen mijn porseleinen scherven, met mijn handen in de aarde, aan de bak precies zoals Guido zegt.
   Het is mijn bevrijding Nu.

   Dat is wat ware Liefde zal doen, het zal niet verscheuren en beschadigen en ontmoedigen en verwarren en kleineren en verontwaardigen en vertrappen en verlustigen aan het leed van een ander, nee het zal verwarmen en aanmoedigen en toejuichen en verwelkomen en verlichten en verzachten en het zal kracht geven en levensvreugde en het zal rond gaan en Iedereen mag er in delen en het zal mooi worden, niet alleen voor die ene of alleen voor die ander.

   Laat mij de pimpelpaarse aanjager worden, de verhandelaar van dat wat iedereen mag hebben, ook gratis en voor niets in het onbetaalbare pretpark van de zomer, bij het vernietigende harde alles verzengende verbrandende licht van een te gort droge blauwe hemel.
   Laat mij de verkoelende schaduw zijn als het te hels en te heet wordt, en de zon als het te donker en te koud is. Wat werkelijk waar mag zijn laat zich niet verfrommelen tot een weg gegooide kranten prop in het haard vuur van burgerlijke ongehoorzame gemakkelijkheid, gemakzucht die z’n weerga niet kent en andere onsmakelijke onzaligheden, de zure opboerende oprispingen zonder verdere mededelingen, laat staan overwegingen, het gemak van de schreeuw van een vet gemest onkosjer varken.

  1. waarom ? ik hoop dat je rust in je ziel kunt vinden
   en moge de almachtige jou vergeven voor deze uitspraken
   licht is liefde en liefde is licht en dat is voor iedereen
   het is niet aan kerk of geloof verbonden het zit in je zelf
   een groet in licht en liefde van mij naar jou

 2. Anne , ik kan het alleen maar met je eens zijn .
  Heb uw vijand lief , wie zei dat ook al weer ?
  In een 3d realiteit is men snel geneigd om in het ego te gaan zitten en een hunnie en wij kamp te creëren , boos te worden over alle manipulaties , leugens , onderdrukking , onrecht en noem het maar op .
  Met een meer open mind is het een kwestie van inzien dat dit in de loop van de afgelopen duizenden jaren nu eenmaal zo is gelopen en de mensheid in dit dualisme verstrikt geraakt is . Het is de hoogste tijd om de oplossing te vinden , en naar mijn gevoel zijn er veel krachten bezig om de oplossing te realiseren .
  Het is absoluut geen kunst om gelovers op hun achterste benen te krijgen , daar zijn het gelovers voor .Zij die innerlijk weten zijn iets minder makkelijk te stangen , die hebben hun eigen waarheidsbron en trachten dat te staven met wat er om hun heen gebeurd .
  Ik heb nooit iemand in een reptiel zien veranderen en kinderlijkjes zien verorberen zoals Mr Icke beweert , wel de koude energie gevoeld van een bepaald slag mensen maar tevens een gemis waar ze zeer onder lijden . Een soort zielsverlangen om weer compleet te zijn .
  Hoe een relatief kleine club met occulte kennis het energieveld op aarde heeft gemanipuleerd en de massa letterlijk blind houdt geeft al aan dat er twee kanten aan de medaille zitten . De ene kant pakt ongevraagd de macht , de andere kant geeft zijn macht weg en laat zich als vee behandelen . Geef het ‘volk’ brood en spelen .
  Ook het besef dat je waarschijnlijk zelf ook weleens tot de zgn illuminatie families hebt behoort geeft aan dat er geen duidelijke scheiding tussen goed en kwaad is .
  Grappig is dat de filmindustrie deze thema’s ook vaak beetpakt , zelf vind ik Star trek van Gene Roddenberry zeer doordacht . Een andere minder bekende serie van hem is Earth , final conflict . Hierin komt ook als final solution de synthesis van de twee verwijdde componenten naar voren om een beschaving te redden .
  Vergeving is het loslaten van schuld , een beetje ouwe bijbelse ‘high on the horse ‘ term , veel mensen gaan er van stuiteren . Misschien moeten we er een nieuw woord voor vinden . Vergeven zegt namelijk niets over je eigen aandeel in het spel , wat tot een bepaalde blinde vlek leidt .
  De slaaf is niet vrij zolang hij een meester heeft , maar de meester is niet vrij zolang hij een slaaf houdt . Zodra ze elkaar als gelijken gaan zien en de oude banden loslaten zijn ze beide vrij . Oftewel ; zolang die zgn illuminatie de touwtjes in handen willen houden kunnen ze zich niet verder ontwikkelen , ze zijn ook gevangenen van hun eigen macht . Zodra het inzicht doordringt dat ze niet meer hoeven te regeren omdat ze te maken hebben met gelijke bewuste zielen kunnen de teugels losgegooid worden en kan er een versmelting plaatsvinden waarbij miljarden tonnen pijn worden opgelost .

  1. Zoals nu, dat ik even ontspannen goochelend met woorden en zins opbouw met m’n vertaling in de weer ben geweest, dat de emotionele pijn golven uit het diepste van m’n kern even lijken op te lossen, dan ben ik een ander mens, ik ben mij er nog nooit zo bewust van geweest, wat er kennelijk in mij huist aan ervaringen ooit ergens opgedaan die niet te verkroppen waren en zijn.

   Als die alles verzengende verwurging van verwoest verlangen en structurele wanhoop mij even met rust laat, dan voel ik me licht en helder.
   Als geen ander kan ik het 1 omzetten in iets anders, dat moest wel, dat heet overleven, maar ik wil Leven, echt kunnen genieten en Vertrouwen.

   Ik wil het vergeven niet forceren zodat het te kunstmatig wordt, te veel haast, maar het moet ook niet een levensstijl blijven, een rechtvaardiging om overal maar van af te zien, om zelf meedogenloos te worden. Dat wil ik niet, ik heb niet de verkeerde foute verstarde principes om alles maar vast te zetten. Wat iemand of Iets mij ook aangedaan zou hebben, alleen de verscheuring was als een laatste foto van wat ik ooit had, zo iets is het, een echo van wat ooit was, en oooh weeh als er zich Iets of Iemand aandient die daar in past, in dat plaatje, in de echo, in die vibratie, dat ik weer ergens om geef, dat ik weer om iemand ga geven in het Hier en Nu, dood eng natuurlijk, ik had alleen die echo imprint foto van eeuwig verdriet diep in mij verborgen, dat was m’n bagage voor meerdere levens, hier op aarde en ook ergens anders, dan ga je daar aan hechten.

   En versta me niet verkeerd, ik heb het woord gelaagd gebruikt in semi literaire context, hoe je iets kan beschrijven, maar ik ben gelaagd genoeg om niet alles plat te slaan, wel tijdelijk maar niet voortdurend, in die zin ben ik multi genoeg. Ik geloof dat ik me Nu goed voel, om eerlijk te zijn heb ik het idee dat er Nu Iets of iemand is die wel degelijk mij begrijpt en om mij geeft, en dat Iets of Iemand helpt mij nu, dat moet wel want ik voel me nu Goed. Het lijkt een onzichtbare aanwezigheid, ik weet niet wie of wat het isz, geeft ook niet nou. Dat is raar voor mij, zo helder en rustig en sereen bijna voor mijn doen zeker, opmerkelijk, het smaakt naar meer, soort genezing.

   Het was normaal altijd zo dat ik voor mezelf altijd nog de pijn had om aan Haar te laten zien, of mee te dreigen bijna, een instrument een ding, een schat, een harts vervanger voor alles, een oplossing voor alles omdat het een rechtvaardiging lijkt om overal van af te zien, om me mezelf te straffen door niet te mogen genieten dus niet te Leven. En kijk waar de brandende toorts bij mij naar binnen gaat en is gegaan, dat kan ik wel simpel zeggen, maar geen hond of mens die mij dan gelooft volgens mij, het is namelijk voor de meeste mensen zo op het Oog iets kleins.

   Tenminste zo lijkt het voor mij vaak, en dan slaat de bliksem in en uit mij. Dan ga je er aan, dat is niet best, ik weet het, en het gaat deels buiten mij om. Voor redelijke normale mensen zijn sommige normale activiteiten de normale dingen, voor mij niet. Normaal zou ik geen hint geven, geen clue op z’n Engels, dat is mijn Code. Never surrender, ze zijn niet te vertrouwen, ze zijn allemaal hetzelfde, het verraad is overal, en het ergste is dat waar ik het meest van hou behelst het verraad, ze weten niet beter, toch lijken ‘ze’ het er om te doen.

   Kijk, “Het”.. , mijn surrogaat vervanger voor alles, “Het” …, is mijn alles, als je daar aan komt dan gaat het fout, en ik geef geen hints, geen verklaring, geen toelichting, geen waarschuwing, het is als het komt en dan komt het, hard keihard, als een bliksem flits uit de heldere hemel slaat het toe, en in eerste instantie is het mijn Lijden, maar de ontlading is zo groot dat het bereik te groot wordt, de razernij is dusdanig dat het altijd een Tsunami wordt om mij heen, in tijd en plaats, zonder excuus normaal gesproken, zonder verklaring, zonder toelichting. Dawn is er even door heen geweest, gewoon uit koelheid die ik niet als koelheid ervaar maar oneindige heldhaftige onverschrokken gevoeligheid, haar wezen is er even door heen geweest, dwars door het geweld heen mijn kwetsbaarheid gezien hebben.

   En toen gebeurde er iets dat niet had mogen gebeuren maar toch gebeurde.. Normaal gesproken stap ik dan als gewoonlijk geruisloos zonder voor aankondiging uit jullie realiteit, het is nog kantje boord, ik doe dat bijna nu weer, maar net niet, daarom is het misschien wel 2011, dat ik nu denk ik neem het nu eens voor de verandering zo als het is, ik hoef het niet meer te verbergen, waarom zou ik alles alleen moeten dragen en oplossen. Je komt mij niet voor niets tegen.

   Alleen ik kan niet tegen de onrechtvaardigheid, dusz het is nog niet klaar, dat zou te gemakkelijk zijn, het kan niet zo zijn dat ik een vierkantje in een computer scherm blijf. Normaal gesproken, voor mij dan, krijg je die toelichting nooit, nu wel, mensen moeten maar eens gaan begrijpen dat niet alles gratis is en gemakkelijk is, ook al ziet het er wel zo uit.
   Neeh ik heb het niet over mijn vertaal klus. Ik heb het over mij laten zien en wat er in mij is achtergelaten ooit, de totale verwoesting van iets kleins dat van mij wasz, de sarcofaag die er overheen gelegd is, mijn tijdscapsule. Volgens mij voel ik Haar nu, haar aanwezigheid, haar essentie, ik weet niet zeker of dat zo is, maar ook wel, volgens mij wel, het is krachtig in de geest, als een vochtige kalmerende zachte deken die de brand er uit haalt.

   Als het zo op afstand al gaat, dan mag ik niet klagen, maar ik ben als de dood dat ik Haar alsnog kwijt raak, Dawn, is dat een ramp? ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen, een gemiste kans is te zwak uitgedrukt, het is m’n eerste en laatste Vriendin, zo voelt het en das niet okay, voor mij niet..

   en toch is er een soort vertrouwen dat nieuw voor mij is, dat in essentie ze me niet laat verrekken, dat ‘Het´ nu in the end uiteindelijk wel goed gaat komen, omdat Zij geen kleintje isz, en er zijn nog een paar Groten, jah dat weet ik wel maar ik hou het nu even simpel voor mezelf voor vandaag.. Niet meteen alles tegelijk.

   Heather Nova – Maybe An Angel
   http://www.youtube.com/watch?v=LCARREzMBkU

   Porcupine Tree – The Start Of Something Beautiful
   http://www.youtube.com/watch?v=3qlu6gS4x2Y

 3. Erg leuke theorie en het is wat ik altijd doe , vergeven.
  Helaas is geen aktie verder afdwalen in de plannen die the darkness heeft .
  Ohm mediteren geeft in dit geval geen oplossingen maar is zeker goed om te doen om de vibration van de planeet hoog te houden .
  Niets gaat vanzelf en als je bedreigd wordt en je verdedigt je niet dan ligt je kop er snel af .
  Samen opstaan en de kwaal aanpakken en elimineren als een virus , aktie !!
  En geen oorlog meer want dat is wat ze willen .

  Love you all.

 4. Voor mij word hier de focus gelegd op een belangrijke overstijgende waarde, vergeving schenken, zowel aan jezelf, waar je je angsten en gevoelens van woede, haat en agressie liet heersen over je liefdevolle hart. En ook vergeving schenken aan de samenleving rondom jou en wereldwijd. Niet gemakkelijk nee, en ik denk alleen maar mogelijk als je je zelf focust op het doen van het goede, het liefdevolle zonder je te laten ontmoedigen.
  Om het met de woorden van Franciscus te zeggen :” Eerst begin het met het noodzakelijke, dan ga je het mogelijke aanpakken en dan opeens ben je met het onmogelijke bezig 🙂 Vrede en alle goeds,

  Willy

 5. Ik bedank je voor dit mooi kadoo!
  Een prachtige lichtgevende boodschap!
  Het maakt gelukkig en hoopvol en ik voel vanuit m’n hart dat dit de juiste weg is!
  Het ontroert!
  We gaan met velen die weg , ons bevrijden van illusies en oude patronen, de weg van zuivering en vergeving , dat maakt alles mogelijk.
  Dank je vanuit heel m’n hart.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.