Advertentie

De aankomende zonnewende wordt heftig!!


“Aanstaande maandag, of aanstaande woensdag zo u wilt, ervaren we de zomer-zonnewende. En op 26 juni, dus vrijdag over een week, komt er een gedeeltelijk zonsverduistering, vooral zichtbaar op ons zuidelijke halfrond. Dit, en het vooruitzicht op een ‘zware’ KREEFT’ in 2010, gaat een zeer intense op-bolling van energie veroorzaken van een soort als we zelden meemaken ‘s zomers.

Maar het loopt tegen 2012, en dat zou ons al kunnen waarschuwen.

Een zonnewende is altijd een diep insnijdend energetisch gebeuren. Een maansverduistering ook. Elk zo’n gebeuren heeft altijd een aanloop, een hoogtepunt op de dag zelf, en een nasleep. Voeg daar de lading van deze KREEFT bij, en je begrijpt dat het pittige dagen worden, in die zin: de onderste steen komt boven. In jou. In mij. In ons gezamenlijke collectieve onbewuste, in de wereld.

 

Al te lang is ons gezamenlijke collectieve onbewuste bezwaard geweest met negativiteit, met zelfzucht, koude wreedheid (niet alleen fysiek, vooral ook psychisch) , en de slechte verhoudingen tussen grote wereldgodsdiensten, maar ook tussen man en vrouw. Lees bv eens Renate van der Zee: ‘Een meisje voor dag en nacht’, of volg de discussies over besnijdenis bij jongetjes, volgend op die clitorisoperaties bij meisjes. Onze westerse beschaving heeft daar allesbehalve beschaafde ideeën over.

Het zal zaak worden om jezelf heel goed onder handen te nemen in deze week (ruim). Om jezelf in alle eerlijkheid onder ogen te zien. Om grote woorden maar in te slikken, en te zorgen dat er alleen waarheid en liefde uit je mond komen. Het is niet niks wat ons wacht.”

Deze tekst is van Hannah van Buuren en is afkomstig van de onvolprezen site van haar site Stichting Poort. (HIER). De reden dat ik deze hier plaats, is dat er het nodige staat te gebeuren als we de voortekenen mogen geloven.

En de mate waarin dat gaat gebeuren, is dusdanig, dat wij er goed aan menen te doen, vooral je aandacht te vragen voor de ‘intuïtieve doorgeving’ die Mary Lloyd kreeg. Deze staat onderaan.

Maar eerst het hele verhaal van Hannah; ze gaat verder:

“Dit jaar echter speelt KREEFT een draaideurrol. Na de nog betrekkelijk rustige en toch ook wel ietwat overzichtelijke maanden gedurende de eerste helft van 2010 functioneert KREEFT 2010 als een scharnier waardoor de doorgang kantelt. Het donkergekleurde dier heeft zich nu volgegeten aan massale onvrede. Op de bodem van onze gezamenlijke onbewuste-zee stolden de energieën van onvrede in de massa als het ware in een vorm van deze bewoner: KREEFT 2010 Massale onvrede is er altijd aan het einde van een periode. Massale onvrede maakt de komst van een nieuw stadium mogelijk….

Dit alles balde zich samen tot een heel grote bol van ontevredenheids-energie, die via de verkiezingen wel enige uitingsvorm kreeg, maar niet veel. Immers: ons vertrouwen in politiek op zich leeft al bijna niet meer, en wat een coalitie doet valt meestal heel anders uit dan de kiezers het bedoelden. In dit geval is dat die aanstormende onvrede, die wel een uitweg vond in ons kiesgedrag, maar nog niet dè uitweg. Daarvoor moet eerst een vastere ‘strengere’ vorm gevonden worden.

Het is hierom dat de tweede helft van 2010 te maken krijgt met uitingen van massale onvrede, bv over koopkrachtvermindering, bv over steun aan immigranten, bv over bankair misbruik, straffen en hun toepassingen.

En dit kunnen we echt niet afdoen met ‘het is maar massa’, of ‘het zijn maar gevoelskwesties’, en zelfs niet met: ‘het is maar massa-gevoel’. Het is reëel. Het is de werkelijkheid waarin we nu leven. Het is de evolutie die, alvorens door te breken, moet doorbréken.

De zon bereikt het hoogste punt op het Noordelijk Halfrond, het is het moment van de zonne-wende op het Noordelijk Halfrond. Langzaam reist deze lichtkoepel nu weer naar het zuidelijke halfrond, door de gekantelde aardas, om daar op 21 December weer een wende te maken.

In het teken Kreeft ligt het hele probleem van de Wet van Wedergeboorte of reïncarnatie verborgen. Je zou kunnen zeggen dat het Kreeftteken verbonden is met de noodzaak van het tot stand komen van de vorm, van de stoffelijke aard. Daardoor is het door de eeuwen heen door astrologen symbolisch verbonden met de Moeder aller Vormen, de Maan. Het tegenoverliggende teken, de Steenbok,  is symbolisch verbonden met de geest, de Vader van al wat IS.

In het Kreeftteken is het verlangen van de goddelijke Geest om zichzelf uit te drukken op het stoffelijk gebied actief waardoor de impuls om te incarneren ontstaat. Maar niet iedereen die op dit moment geïncarneerd is werd geboren onder het Kreeftteken, toch? Nee,  het heeft te maken met het Oerpatroon, met de eerste keer dat deze impuls van de Geest actief werd waardoor de allereerste incarnatie van de Geest in de stof in het Kreeftteken plaats kon vinden, want dit is namelijk het doel en de opdracht van dit Teken.

De eigenschappen die bij dit teken horen worden gesymboliseerd door de Maan, de vrouwelijke vormgevende kracht:    Geboorte (het komen vanuit de geest in de stof) en het bouwen van een huis als de Tempel voor de Ziel.

Hiermee wordt bedoeld dat wij ons fysieke lichaam met het etherisch lichaam (ons energielichaam), èn ons emotionele- en mentale lichaam zo ontwikkelen dat wij steeds meer Licht en Liefde kunnen dragen en in ons leven tot uitdrukking brengen.

Een artistieke impressie van solarwind. Door de zon uitgestoten energie, die onze Aarde bereikt en voor het grootste deel door onze dampkring wordt afgebogen. Toch bereiken energetische deeltjes onze Aarde en onze lichamen. Deze brengen daar o.a. mentaal-fysiologische processen op gang.

x

x

De doorgeving van Mary Lloyd

De volgende doorgeving willen we je graag aanbieden; allereerst de Engelse versie, daarná de vertaalde uitvoering.

* * * * * * *

I have a definite feeling of urgency regarding the upcoming Solstice and this generated:

Clear yourself — don’t delay,
For upon your Solstice day,

Hard and fast will come the wave,
In the night and through the day.

Keep your water near to you
So the power can flow through.

Do not block that from above,
It is sent with peace and love.

When the wave does finally crest,
You will find great need to rest.

So take you time and ground this well
And you will see new blossoms swell,

And burst in life upon your earth,
As Heavenly light — it is rebirth.
~~~~~~~~~~~~~~

I’m getting that we need to move out any negativity, old ways of thinking, old hurts and anger. This wave will be doing that, but if we clear ourselves as much as possible first, it will be much easier on us physically and emotionally. It is not expected that everything be cleared, but we need to clean ourselves up as much as possible this coming week.

This energy will feel pretty fiery, hence the water to quench, cool and rejuvenate. We’re made mostly of water and will need it replenished. I’m already feeling the high energy this is generating and am just quaking inside with a huge tenseness across my shoulders and up into my skull. Best to take the advise given immediately and clean myself! Now I’m seeing lightening….would you ask James if Thoroth has his hand in this?

Oh! Big energy….I’m getting that several of us have been doing work deep inside mother earth (and other places) in preparation of this cosmic wave. That’s where I (and Dianne), and probably others, have been going when we sleep at night. This is going to be a big vibrational shift and is going to be a doozy.

I’m seeing a big solar wind, so we better make sure our roots go deep! Getting a very high pitch in my ears-really ringing in my head. My horse has appeared-haven’t seen him for a while-she’s nervous and I get that the wave coming in will be like many hooves, thundering…we are to get up and ride with it, if not we’ll be bowled over with its force. We can pick ourselves up after it recedes but better to ride it.

Oh boy, can’t decide if I’m super excited or dreading what’s coming-a little bit of both, I think. Now I’m feeling a calm determination-it is important that we all stay in contact with each other and help ourselves with all our many gifts…I see us stretching out our hands to each other-encouraging, strengthening, uniting. Helping with receiving, understanding, accepting and celebrating. I see earth responding in kind.

Ending now.

It seems we have an exciting ride ahead….

Love, Mary

* * *

– NED. VERTALING-

Overname met bronvermelding toegestaan
© juni 2010 – vertaling Guido Jonkers / WantToKnow.nl

* * *

Ik heb een vastomlijnd gevoel van urgentie van de aankomende zonnewende en heb dit geschreven:

Schoon jezelf op –- vertraag niet,
want op de dag van jouw Zonnewende,
zal de golf hard en snel op ons afkomen.

In de nacht en door de dag heen,
houdt water bij de hand,
zodat de kracht er doorheen kan vloeien,

Blokkeer niet datgene wat van boven komt;
het is gezonden met vrede en liefde.

En wanneer de golf uiteindelijk breekt,
zul je enorme behoefte hebben aan rust.

Dus neem je tijd en zorg voor een goede gronding,
je zult dan nieuwe bloesems zien groeien.

Om open te barsten in het leven op Aarde,
als Hemels Licht, het is wedergeboorte.

Ik krijg door dat we ons moeten verplaatsen, mentaal uit elke vorm van negativiteit, oude denkpartronen, oude pijnen en oude boosheid. Deze golf gaat hiervoor zorgen, maar als we onszelf voordien eerst zoveel mogelijk opschonen, zal het voor ons veel makkelijker worden, fysiek maar ook emotioneel.

Er wordt niet verwacht dat we álles kunnen klaren, maar we dienen dit te doen, zoveel als mogelijk is, komende week. Deze energie zal behoorlijk stevig aanvoelen, gebruik het water om te ‘blussen’, af te koelen en te verjongen. Omdat we zelf voor het grootste deel uit water bestaan, is de noodzaak van tot ‘bijvullen’ sterk aanwezig.

Ik voel op dit moment al de hoge energie, die hierdoor gegenereerd wordt, en op dit moment ben ik van binnen helemaal aan het trillen, met een grote druk die over mijn schouders naar de bovenkant van mijn schedel loopt. Het is het beste als ik zélf ook het advies ter harte neem, en mezelf ga opschonen! Nu zie ik bliksem, kun je vragen aan James of ‘horoth’ hiermee van doen heeft?

Ongelooflijk, wat een sterke energie.. Ik krijg door dat een aantal van ons werk hebben gedaan, diep in moeder Aarde (en op andere plaatsen), als voorbereiding op deze kosmische golf. Ik geloof dat dat de plek is, waar een aantal van ons, ’s nachts naar toe zijn geweest in hun slaap.

Dit gaat een enorme vibrationele verschuiving veroorzaken, en het gaat om iets buitengewoons.

Ik zie een hevige solarwind, dus we kunnen er maar beter voor zorgen dat we onze ‘wortels’ diep vastzetten. Ik hoor een enorm hoge piek in mijn oor, het is alsof er bellen afgaan in mijn hoofd. Mijn paard verscheen ook –ik heb hem al een hele tijd niet meer waargenomen- ze is nerveus en ik krijg door dat de binnenkomende golf zal voelen als veel paardenhoeven, donderend. We dienen onszelf op te richten en mee te surfen op de piek, zo niet dan zullen we compleet overdonderd worden door zijn kracht.

We kunnen onszelf ook weer oprichten als deze voorbij is, maar beter is om de golf te ‘berijden’.

Mijn hemel, ik kan niet uitmaken voor mezelf, of ik nu opgewonden ben door wat gaat komen, of bang, ik denk een beetje van beide. Nu voel ik een kalme vastberadenheid, het is belangrijk dat we met elkaar in verbinding blijven staan en onszelf helpen met alle onze gaven..!

Ik zie dat we onze handen uitstrekken naar elkaar, aanmoedigend, bekrachtigend, verenigend. Helpen met ontvangen, doorvoelen wat er gebeurt, accepteren en vieren.. Ik zie de Aarde op een vriendelijke manier reageren.

Doorgeving nu beeindigd.

Het ziet ernaar uit, dat we een opwindende rit voor de boeg hebben…

In Liefde,
Mary.

85 gedachten over “De aankomende zonnewende wordt heftig!!

 1. Het artikel begint zo:

  “En op 26 juni, dus vrijdag over een week, komt er een gedeeltelijk zonsverduistering, vooral zichtbaar op ons zuidelijke halfrond.”

  Volgens verschillende bronnen is er echter op 11 juli (en niet op 26 juni) een volledige (en dus geen gedeeltelijke) zonsverduistering te zien, alleen maar (en dus niet: vooral) zichtbaar op ons zuidelijke halfrond:

  http://www.dekoepel.nl/zenit/eclipsweb/eclips2010juli.html

  1. @ johan

   Gezien de Titel: De aankomende zonnewende wordt heftig!!
   en je link: http://www.dekoepel.nl/zenit/eclipsweb/eclips2010juli.html

   Staan beide in dualiteit wederom weer linia recta tegen over elkaar, m.a.w. wat er gaat gebeuren op het zuidelijke halfrond en dan nog wel op de pacifische oceaan, waar alleen water is en een enkeling woont zou je geen grote energie verwachting kunnen ervaren.

   Mocht dit op het Noordelijk half rond plaats vinden kan dit wel een heftige worden als iedereen voor zoveel minuten in het donker komt te zitten, want het drukste bevolkte gebied is nog altijd het midden en noordelijke gedeelte van de aarde.

   Op energetisch vlak zou dit alleen van waarde zijn als er in de natuur veranderingen gaan plaats vinden of gebasseerd op het elctromagnetische veld of op de emissie velden binnen het akasha vlak.

   Mocht er onverwacht toch iets gaan gebeuren op 11 Juli 2010 dan zullen we dat denk ik wel heel snel op http://www.the-embassadorion.blogspot.com terug zien of in een krant of op het nieuws.

   Wat op http://www.the-embassadorion.blogspot.com zijn allemaal onderdelen van die energieveld emissie veranderingen die elek dag plaats vinden wara we niet steeds bewust van zijn maar wel degelijk gebeuren en dat is al heftig genoeg !

  1. Hoi Paul,

   Morgen geef ik een lezing in België, waar ik vanavond al naar toe reis. Daarom heb ik jouw verjaardagscadeau nu alvast uitgepakt. Ook heb ik een gegeven paard toch in de bek gekeken. Ik hoop dat je beide niet erg vind.

   Op http://www.ge-di-christi-re.com/ wordt beweerd dat sinds aug. 2008 Veenendaal het nieuwe centrum van het Universum is. Voor mij voelt het alsof het niet voor mij is bestemd.

   Op http://www.the-embassadorion.blogspot.com/ worden de aardeveranderingen gemonitord. En ik zie verwijzingen naar de eerder genoemde website. Wat ik zelf belangrijker vind is het laten zien van trends (of trendbreuken). Hoeveel meer of sterker zijn al die gebeurtenissen nu ten opzichte van voorgaande jaren (of eeuwen, of millennia)?

   Ik neem aan dat jij achter beide sites zit. Doe vooral jouw ding, Paul!

   Voor mij is het de kunst om alleen de essentie te laten zien. En dat begint bij juiste feiten (voor zover we daarvan kunnen spreken). Daarom reageerde ik ook op dit artikel, want het begint al met onjuiste ‘feiten’.

  2. Nee Johan ik zit niet achter deze sites, kleed het niet steeds allemaal zo monoloog uit.

   Dat men verhaalt over een middelpunt ergens in Venendaal is het spiegelpunt van dat personage, spiegels heb ik niet nodig, ik laat me zelf zien en wil dingen delen aan kennis, mijn middelpunt zit in mij zelf en de dualiteit ligt er ver buiten.

   Als je in lak’ech bent, waarom ben je dan niet afgestemd als ik iets van strekking naar je toe schuif?

   In Lak’ech is open staan voor de ander en delen met die ander van gelijke waarde, alleen jammer dat je dat uitspreekt maar niet hanteert, ik moet maar mijn ding doen, moet maar in mijn zelf kijken, moet niet zo negatief zijn, moet dit moet dat moet zus moet zo.

   Je komt zo vernederend over Johan met een onderbouwde en uitgesproken mening wil je niks delen met je medemens, ben je ergens bang voor of zo?

   Hoe meer je dit gaat doen des te meer mensen krijgt die tegen je zijn, zou veels te jammer zijn want je hebt iets wat me aantrekt maar ook afstoot.

  3. Paul,

   Je legt mijn reactie weer uit op jouw, voor mij overbekende manier. Blijkbaar schieten woorden te kort. Wij spreken niet dezelfde taal, en onze communicatie zorgt voor veel misverstanden. Ik bedoel het echt volstrekt neutraal. Jij kleurt het in. Jij bent de spiegel waar je zo op reageert. Jammer dat je dat doet. En ook jammer dat je vervolgens mij gaat aanvallen. Ik verneder niemand!! Ik voel me niet meer of wat dan ook. Sterker nog, ik weet dat we allemaal gelijk zijn. Hou nu toch op met jouw projecties.

  4. Beste Paul en Johan,

   Wat werkelijk is kan niet aangevallen worden.

  5. En natuurlijk geeft Johan die lezing niet voor niks :

   quote (van pateo.nl)/
   Entreeprijs
   € 15 met inbegrip van water, koffie en thee. Je kan zelf je picnic meebrengen en samen aan de vloedlijn gaan verorberen./

   Waarom zijn al die ‘spirituele’ figuren toch altijd zo ontzettend materialistisch ? Of is dat nu dualiteit ?

  6. @ Henk,

   Wanneer je mij en mijn werk zou kennen, dan weet je dat ik uit principe alles gratis doe. Ik krijg voor deze lezing dan ook geen eurocent. En meestal betaal ik mijn reiskosten ook nog zelf. En heb ik op eigen kosten een beamer met scherm aangeschaft.

   Ik krijg de indruk dat hier op deze site veel negativiteit is. Is dat de verdienste van de trollen? Waarom kiezen de niet-trollen voor eenzelfde stijl? Zullen we daar gewoon maar mee stoppen?

  7. @ Johan

   Hoop niet dat je mij voor een Trol gaat verslijten, hou me liever bezig met Kabouteren op deze site, die doen tenminste nog iets nuttigs.

   Het negatieve komt uit je zelf opdat je graag zo bezig bent in dualiteit, Positief reageren is de wens die niet verkregen kan worden, want deze waarheid ligt namelijk niet in het midden.

  8. Per uitzondering:

   @Paul,
   hoe voelt dat, zo’n egotrip?
   Is het je natte droom?
   Kan je AUB!!! eens je mond/pen houden?

   bij voorbaat hartelijk dank.

   Oh, ennuh ja, ik reageer verder niet op je evt. reacties.

   met vriendelijke groet, Abranna

 2. Zie voor uitleg sterrebeelden, en de overeenkomst tussen de bouw van het zonnestelsel en het menselijk lichaam: http://www.avoratio.nl/Allerlei/Gelijkenis/

  En van een ander gezichtspunt gezien: http://www.avoratio.nl/Allerlei/LovingHeart/

  En betreffende de data 26 jni en 11 juli, zie het volgende:

  KALENDER:
  _______________________________________
  June 21: Solstice
  SOLAR WAVE
  Participate in an Unquenchable Spiritual Evolution!
  A Grand Universal Synchronization Celebration …
  a Spiritual Pandemic … A Conscious Revolution of the ONE HEART.
  Are you ready to raise up your hearts to create a better world?
  It is YOUR TIME to SHINE to create a new world!
  http://www.kachina.net/~alunajoy/solarwave.html

  June 21: Solstice
  Global Harmonization Ceremony
  Join the Circle and share the sounds from wherever you are!
  Get more info at . . . http://www.circleofsound.org

  June 26:
  Full Moon: Lunar Eclipse

  July 9-11, 2010:
  Star Family Re-Union/ Gathering/Conference
  in Farmington, New Mexico – “THE CALL”
  http://www.comewalkinbeauty.com/SpecialEvents.html

  July 11:
  New Moon: Solar Eclipse

  July 17-18:
  The Conscious Convergence ~ A global event that it about YOU!
  http://www.calleman.com/content/articles/ninth_wave.htm
  http://www.commonpassion.org/groups/conscious-convergence
  It looks like Aluna and Raphael will be participating in the
  Conscious Convergence celebration in Kauai! Come join us!

  July 26:
  Dream Spell New Year!
  _______________________________________
  Bron: een email van http://www.kachina.net/~alunajoy/

  1. Ik zie duidelijk op het plaatje geen Zuid Afrika, maar Zuid Amerika!

   Hoe kan dat nou ?

   Zelfs Trijntje overziet het, tja hoe kan dat nou ?

  2. Jongens, doe toch niet zo moeilijk, gewoon een klein foutje, ook op 26 juni gebeurt er iets heel belangrijks, weliswaar niet in relatie tot de zware kreeft, maar toch heus ook heel erg ingrijpend en vast ook van zeer veel betekenis:
   26 juni 2010: Volle Maan en maansverduistering op 4.46 Steenbok.

  3. 26 Juni ?!

   Even in mijn agenda kijken, ja hele dag vrij, kan wel op de koffie langs komen als dat geen bijzonderlijk bezwaar is.

  4. Al zo aan getast door Johan zijn feiten, brrrr!

   Neem zelf wel koffie mee en broodjes met maanzaad !

  5. Aan Paul, en ik reageer even op mijn eigen berichtje dat de zonsverduistering in afrika zou zijn. dat klopt inderdaad niet. heel scherp paul. ik was even in slaap gedommeld. maar ben net wakker, dat scheelt een hoop.

 3. Oh, en voor het geval er een mix-up onstaat, ik ben dus een ander Guido Dan Guido van wtk…..tis even dat jullie het weten.
  btw, een mooie wedstrijd toegewenst vandaag!!!!

 4. Volgens mij valt 26 Juni op Za, laat ik nou net jarig zijn.

  trouwens, wat ik mij afvroeg, zouden de ‘kreeftjes’ onder ons hier nog een bijzondere rol in spelen? en het jarig zijn op deze datum ?

  1. Je bent nog lang niet jarig als je geen kreeft bent. Bovendien, als je dit wel bent ook niet is mijn ervaring. We hebben het gewoon getroffen Pascal. Mooier bestaat niet.

 5. op deze site veel negativiteit? man laat je nakijken hoe kom je erbij!
  ik vind dat er best betaald mag worden voor het bijwonen van een lezing. van de noord-oosten-wind kan men niet leven.

 6. Geen idee of er hier mensen bekend zijn met het Wingmakers materiaal, hoe dan ook….hier een link met het interview van Project Avalon (onderdeel van Project Camelot)

  http://projectavalon.net/lang/nl/james_wingmakers_sovereign_integral_nl.html

  Zou mooi zijn als Guido het in zijn geheel als artikel zou willen/kunnen plaatsen. Het werpt wellicht een ander beeld op het werk van Johan Oldekamp, Nassim Haramein, gechanneld materiaal en zelfs de “verlichting” van Jezus, Buddha e.a.

  Veel plezier ermee voor de geïnteresseerden 😉

  1. @ Guido.

   Waarschijnlijk was de site waar Sam naar verwees under construction of zoiets ‘De link kon ik eerstens wel volgen en later kreeg ik ook abracadabra maar nu heb ik wat hij bedoelde weer op mijn scherm en deze liegt er niet om, als ik zo vrij mag zijn.

  2. Das raar ik kan hem gewoon lezen.Op de site van wingmakers staat hij ook in een pdf bestand (search sovereign integral)

 7. Waarom moet zowat elk artikel, waar ieder gewoon zijn eigen waarheid uit kan halen, zo verkracht worden elke keer..

  En jaja, voor iemand reageert, ik heb geleerd.

  1. Mooi gesproken Jolanda en wáár..
   Ik herken wat je schrijft.
   Het collectief nog niet in de zon. Er is nog te veel schaduw. Maar toch lonkt het licht blijkbaar gezien het bedreven verzet. Bewust zijn, daglicht verdragen, gaat niet zonder slag of stoot. Er moeten blijkbaar nog wat innerlijke schermutselingen overwonnen worden voordat men uit de schaduw kan en durft te stappen.

  2. Hoi Jolanda. Ja joh ik weet precies wat je bedoelt! Ik kamp er zelf ook mee. Het hoort er bij schijnbaar. In je kracht blijven staan (moet ik mezelf ook iedere keer aan blijven herinneren!!) en positief op zijn best blijven doen naar jezelf en de buitenwereld toe! Ik geloof heilig dat als we ons hier doorheen worstelen er een ballast van ons wordt gelift.

  3. @Jolanda: omdat zowat elk artikel hier in ieder geval journalistiek slecht in elkaar steekt. (En ja, dan laat ik dus een wetenschappelijke maatstaf zelfs buiten beschouwing).

   De auteurs van deze website plukken en plakken maar wat, en presenteren dat alsof het zonder meer waar is. Dan kun je dus kritiek verwachten.

   Helaas vatten ze dat vaak op als kritiek uit wetenschappelijk hoek; en die verketteren ze dan ook meteen. Ze missen dan het punt dat de teksten zelfs zonder wetenschappelijk oogpunt van slechte kwaliteit zijn…

   … en dat ze hun doel daar ironisch genoeg geen goed mee doen: interessante informatie delen over deze in de marge geschreven onderwerpen.

   Juist door zelf ook nog eens slechte teksten te plaatsen, halen ze zich niet alleen vanwege het onderwerp de toorn van critici op zich, maar ook vanwege de vorm waarin ze het brengen.

   Zo neemt niemand deze onderwerpen ooit serieus. En dat is jammer.

  4. @Jolanda: schiet me nog te binnen: de kwaliteit van de artikelen doet ook af aan die van Groot Voorbeeld http://wanttoknow.info/. Die website is kwalitatief van een zeer andere orde. Ik zou graag zien dat deze afgeleide website die meer als voorbeeld zou nemen.

  1. Waar gaat die reactie komen dan joris ??

   Ik ben benieuwd..

   Gr, Marc

 8. @All

  Blij dat het interview van de Wingmakers nu wel te lezen is….

  Inhoudelijk lijkt het veel op het werk van Amitakh (werd ik niet zo vrolijk van heheh) maar ook op de uitleg van Destiny, die afrikaanse dame die claimt een portal te zijn.

  Mocht dit de “waarheid” zijn, dan zijn wij als mens wel heel erg in elkaar geknutseld en is ons Hogere Zelf óók een doordacht knutseltje en dus niet het zelfde als de Soevereine Entiteit, die dáár weer achter ligt.(vond het verschil wel heel subtiel en niet altijd helemaal duidelijk heur)

  Al met al weer stof om over na te denken….maarja volgens mij eindigt het nooit met het meer kennis en informatie willen over deze materie….* HuHmmpfff?

  Mmmmm..heb ik daar ook niet iets over gelezen ;)een ingebouwd geraffineerd systeem dat zorgt dat je naar kennis blijft zoeken en zoeken en lezen en lezen en oefenen en oefenen….om je af te leiden van het feit dat het allemaal VOOR JE NEUS ligt *grijnz*

  Ja ja..vind het wel weer mooie info.

  1. @Sam,

   Superbedankt voor de link. Weer een verduidelijking verder met de denkgeest, maar ook weer niet. Beste uitleg over 2012 dat ik sinds tidjen heb gelezen, maar ja eignelijk zegt 2012 me niks, ik ben er niet eens van overtuigd dat we leven in 2012…

   Elke beschrijving van de bron gaat mank op het volgende aspect:

   De bron is perfect is onvoorwaardelijkle liefde, maar…..

   ANU komt ook uit de bron en verleid de afgeleiden van de bron het menselijk lichaam in te treden…. Het Feit dat ANU de mens enslaved heeft voor zijn behoefte aan goud klinkt eerder 3D dan hoger overigens…(ongeacht waar ze het goud voor nodig hadden, beetje afgeleid lucifer verhaal.

   Binnen welke context het ook wordt weggezet er is mi. geen bevredigend antwoord te vinden door de denkgeest over waarom de bron zichzelf verleid tot dit vals universum. Dat alles een illusie is is mij al lang duidelijk.

   Het boek dat jezelf hebt aangedragen (meen ik me te hebben herinnert) komt daar op verstandelijk niveau (denkgeest) nog het beste bij in de buurt. (was al even bekent met het boek)

   http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/de-verdwijning-van-het-universum/1001004006461663/index.html

   De plek van Jezus of christenbewustzijn wordt hier mi het duidelijkst uitgelegd…

   De volgende woorden uit artikel van wingmakers zijn superbelangrijk, denk ik en daar ligt de oplossing van het benaderen van het AL (bron, god, leven, liefde etc).

   ‘De gevangenis (‘de illusie’, ‘aarde’ vul maar in…) is een labyrint en tot het moment dat het individu niet langer afgaat op plaatjes, beelden, geluiden, woorden, gevoelens en gedachten om zijn wereld te interpreteren, blijft hij binnen de muren van de gevangenis zitten’

   Elke poging de bron te verklaren door plaatjes, beelden, geluiden, woorden, gevoelens en gedachten, slaat de plank mis….

   Ik ben al enige tijd met tevredenheid gestopt met het verklaren van dit AL.

 9. euh..ik bedoel de “Soevereine Integraal” ipv Entiteit….snorry hiervoor.

  Ennuhhh Wattenstaafje…ik is een meissie hoor geen jochie…*grijnz*..kon jij ook nie wetuh heur.

  1. Je moet natuurlijk nooit iets met wat ik zeg. Ik had met mijn reactie geen kwade of bijbedoelingen, indien je dit zo voelt dan excuseer ik mij indien dit mag. Ik was alleen maar verrast door de puurheid van je reactie en reageerde blijkbaar nogal raar. Het blijkt niet overgekomen te zijn zoals ik het had bedoeld.
   Ik hoop dat je mijn uitleg begrijpt en als waarheid accepteert. Het is immers hoe ik er op dat moment instond.

  2. @Wattenstaafie: Ik snap nog steeds niet wat je met de opmerking bedoelt. Maakt mij verder ook niet uit. Mijn reactie was in ieder geval inderdaad zoals ik het bedoel. Hopelijk dat die puurheid die je er in ziet, afdruipt op de auteurs hier. 🙂

  3. Goh, nu ben ik wel benieuwd wat Jadag nou precies geschreven heeft waardoor het zo puur overkwam (het is toch niet verwijderd hoop ik?).
   Misschien kan je het opnieuw schrijven als dat niet tegen de regels is?

  4. Welke ongeschreven regel bedoel je wattenstaafie ?

   Ik was vooral benieuwd wat Jadag schreef waar jij zo :
   Ik heb het nog nooit zo gezien als jij het ziet.
   op reageerde.

   Ben erg benieuwd, maar ik wil natuurlijk niet weer ongeschreven regels overtreden.

  5. @Henk: Ik vermoed dat hij/zij dit gedeelte van mijn woorden bedoelt (Van iets verderop in deze thread):

   “…Omdat zowat elk artikel hier in ieder geval journalistiek slecht in elkaar steekt. (En ja, dan laat ik dus een wetenschappelijke maatstaf zelfs buiten beschouwing).

   De auteurs van deze website plukken en plakken maar wat, en presenteren dat alsof het zonder meer waar is. Dan kun je dus kritiek verwachten.

   Helaas vatten ze dat vaak op als kritiek uit wetenschappelijk hoek; en die verketteren ze dan ook meteen. Ze missen dan het punt dat de teksten zelfs zonder wetenschappelijk oogpunt van slechte kwaliteit zijn…

   … en dat ze hun doel daar ironisch genoeg geen goed mee doen: interessante informatie delen over deze in de marge geschreven onderwerpen.

   Juist door zelf ook nog eens slechte teksten te plaatsen, halen ze zich niet alleen vanwege het onderwerp de toorn van critici op zich, maar ook vanwege de vorm waarin ze het brengen.

   Zo neemt niemand deze onderwerpen ooit serieus. En dat is jammer.

 10. Kon vanacht niet slapen vanwege stekende keelpijn en zag vele uren van de nacht: 22.22, 0.00, 1.11, 2.22, 3.33, etc.
  Had dus veel nummersynchronisaties gezien 🙂

  Zou dit wat met de zonnewende te maken kunnen hebben, of heb ik infectie opgelopen… ’t Kan ook de naweeen van de atlas profilax behandeling zijn…?

  Iemand ook fysieke verschijnselen opgelopen?

  1. Hoofdpijnen voor drie dagen en nachten, innnerlijke trillingen en pijnlijke benen zijn mijn fysieke ervaringen.
   gr riekie

 11. Het kan aan mij liggen, maar eergister(maandag) viel mij iets bijzonders op.

  Had ik s’ochtends nog het gevoel dat het voorjaar was, in de loop van de dag begon ik letterlijk het gevoel te krijgen dat het zomer is geworden.
  Het is voor mij voor het eerst dat ik zo’n overgang letterlijk ervaar.

  Momenteel heb ik ongelofelijk veel energie en heb de wil om naar buiten te gaan en heb ik de gehele tijd al een goed humeur, maar ook het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren en dat we niet alleen zijn.

 12. @ Burke

  Hé geweldig dat jij het zelfde ervaart als ik !!
  Ik heb een maand geleden dat boek gelezen wat jij noemt, de verdwijning van het Universum !!! GEWELDIG!

  Ik ben nu bezig met “een cursus in wonderen” en inderdaad VOOR MIJ IS DAT HÉT.

  Wat een toeval nou weer dat iemand daar over begint. Ik meen echt wat ik nu zeg. Iedere keer als ik twijfel over de cursus (365 dagen een les/oefening) en meestal twijfel ik als ik weer eens een net iets andere benadering heb gelezen, dan krijg steeds bevestiging dat het wel goed is.

  Dit is nu al iets van de 4e keer in een maand…en “toevallig” is de vorm nu jouw link, die ik al ken overigens..

  Zó geweldig om dat mee te maken (en geloof me…ik vond dit soort dingen altijd onzin..zovan..ja ja een teken hoor..right)
  Maar het is ECHT ZÓ!!!!

  Kewl ;))

  1. Sam,

   Weet je wat ik nou zo geweldig vind dat jij dit gewoon verteld!
   Ben ook al even bezig met cursus in wonderen,door jou ben ik Gary renard gaan lezen. Daardoor werd het allemaal weer duidelijker. Zag het alleen niet zo zitten om dat openlijk te schrijven omdat……..tja weet ik eigenlijk niet.
   Bedankt Sam, alweer!

   ps je onsterfelijke werkelijkheid van Gary is ook een aanrader.

  2. @Sam,

   Ik sta er soms ook van te kijken hoe dat soms werkt, ’tekens’ en ’toevalligheden’. ‘Law of attraction’ zullen we maar zeggen.

   Een ‘cursus in wonderen’ ligt wel in mijn interesse om dit op te pakken….Ben er nog niet mee begonnen.

   De uitspraken van jou en Lianne motiveren me hier in ieder geval wel toe!

   Warme groet,

   Burke

 13. @ Lianne,

  Jee, wat leuk om te lezen dat je dit boek hebt opgepakt. Het is niet het meest makkelijkste boek, maar het is zeer de moeite waard (vind ik dan.

  Het leert jezelf aardig vinden, ook al vergeet ik dat soms meteen het moment dat ik het boek dichtsla wahahah..maarja het heet dan ook herinneren hé..

  Mooi dat je die andere titel ook vermeld, ik wist niet dat Renhard nog een boek had geschreven, ga ik ook lezen dan, bedankt joh.

  1. Ik heb wel veel van gemerkt.

   Ben de laatste tijd veel oude ervaringen/aannames aan het loslaten en merk dat het de afgelopen week heftig aan toe is gegaan. Voelt nu best lekker na het loslaten van overbodige ballast.

  2. @Trijntje
   @Gait

   Misschien hebben jullie niets meer los te laten…

 14. Dit is me trouwens wat te vergaand… 20-12-2012…. ik ben niet bang als t zover is ga ik lekker op de dijk zitten en kijk ik hoe alles vernietigt word en vergeet niet dat de zon een cylcus doorloopt van 33 jaar ipv de standaard 11 jaar… en mocht die zonne wind komen dan bid ik tot god dat hij het meest bloedvergietende ras van de mensheid uitroeit (USA)…

 15. na jaren stilte vind ik het toch nodig een reactie te plaatsen.

  The embassadorion websites zijn opgebouwd vanwege jarenlange bedreigingen en intimidaties aan mijn adres. Mijn zaak ben ik kwijt geraakt doordat ik ervoor uitkwam paranormale informatie DOOR te krijgen NIET te verkopen…

  Ik vind het erg jammer dat veel mensen door onwetendheid in angst kruipen en dit via kwaadheid uiten op veel websites.. Niet weten is niet dom, niet willen leren is dom ….

  openstaan voor verandering tijdens deze tijdsperiode die puur aangeeft dat wij als mens opnieuw een stukje verderop mogen gaan komen in de circle of life geeft niets meer aan dan een levensles waaraan wij allen mee mogen doen zolang wij ons houden aan natuurwetten zoals Heqat en Maat.

  De websites worden al jarenlang KOSTELOOS bijgehouden om de pole shift die volop gaande is onder de loup te leggen en de informatie vast te leggen voor volgende generaties om deze niet de fout te laten maken die wij nu maken, het enkel denken in individu en niet voor elkaar durven opkomen.

  Ik HOOP dat met deze reactie een hoop duidelijk is dat the embassadorion puur opgebouwd is om informatie door te geven en druk te zetten op normale media waarheden niet langer achter te houden.

  De websites geven een zo duidelijk mogelijke weergave weer die aangeeft dat veel wat ons is aangeleerd niet kloppend is.. overstromingen in het middellands zeegebied… doorbraak van straat van Gibraltar etc… hoe verklaar je dat op munten vanuit Griekenland steden afgebeeld staan zoals Atlantis en Lemuria.. steden diep in de oceaan voor de kust van de Vs… Tja was ons niet aangeleerd dat Columbus Amerika ontdekte.. of was dit allemaal een groot spel ons mensen dom proberen te houden…

  Ik hoop dat een ding duidelijk is met deze reactie, we hebben jarenlang doodsbedreigingen aan huis gehad door het naar buiten treden met deze informatie, huis en haard ben ik kwijtgeraakt toendertijd door het naar buiten treden met deze informatie.. mijn zaak werd voor mijn ogen kapotgeslagen een aantal jaren geleden met toekijken van de Nederlandse overheid..

  rechtzaken die 9 jaar duurden werden aldoor teniet verklaard… vanwege dat ik ervoor uit durfde te komen dat ik slechts een doorgeefluik was van het universum..

  Ik vind het jammerlijk en zeer triest te noemen dat mensen zo ver gaan in een leven andermans leven zo proberen kapot te maken…

  http://www.the-embassadorion.blogspot.com is een OPENING naar de waarheid die JIJ bepaald en JIJ wilt zien en NIEMAND anders..

  http://www.reflectionmaat.blogspot.com is de mirrorsite waarbij via afbeeldingen tastbaar word uitgelegd WAT de heilige graal inhoud en dat het Goddelijk zijn en willen creeren in jezelf zit en begint.. de bron van alle leven zit in JOU eigen mind.. zelfmindcontrol…

  Prins Bernhard Lady Diana.. en velen meer WISTEN van de holy grail.. maar het is o zo makkelijk iemand naar beneden te trappen die toch niets meer te verliezen heeft, huis en haard heeft leren loslaten, zijn zaak kapot heeft zien slaan.. hoe vaak ook de reacties en of bedreigingen binnen blijven stromen op ons adres om hetgeen wij naar buiten brengen of willen aantonen ik voel mij als persoon de rijkste persoon hier op aarde PUUR omdat ik heb mogen leren zien en leren ervaren..

  ALLE websites ( via profiel te openen..) zijn opgezet en gebouwd door mij; jammer dat iedereen in het individu blijft hangen en niet voor elkaar gaat leren opkomen..

  http://www.youtube.com/watch?v=xvvWu5O-G8c

  Hoe verklaar je alle ruines in het Middellands zeegebied en Egypte.. koppel ze aan Bijbelstorys.. en je ziet de levensboom.. tree of Ebundance de boom der verwachtingen maak ook JIJ als elk individu mens deel van uit of je dit nu wilt of niet.. elke druppel water hier op aarde valt met de allergrootste preccissie neer om de boom te creeren.. overstromingen aardbevingen stormen.. alles is nodig de boom opnieuw te creeren.. ALS de mens niet wil luisteren en zich wil verplaatsen tja dan vallen er miljarden slachtoffers..

  http://www.ge-di-christi-re.com voor mensen die dieper in het universum willen kijken..

  Ik heb mijn spiegelbeeld ontmoet in 20-02 in Zuid Afrika.. ik WEET ik VOEL en ik mag zien.. daarom wil ik zo graag delen met mijn medemens…

  Ik hoop dat nu eindelijk na ruim 9 jaar de rust in ons leven kan weerkeren en de bedreigingen en rotopmerkingen achterwege gelaten kunnen worden..

  WIE WIL ZIEN ZAL KUNNEN ZIEN, WIE WIL HOREN EN WETEN ZAL TE WETEN KOMEN.. HET IS SLECHTS KWESTIE VAN HET OPENEN VAN DAT BEWUSTZIJN VAN JOU PINE GLAND…

  http://WWW.REFLECTIONMAAT.BLOGSPOT.COM ALLEMAAL KOSTELOOS OPGEZETTE WEBSITES…

  EENS IN JE LEVEN LEER OOK JIJ PIJN EN LIJDEN OM TE ZETTEN IN GELOOF EN HOOP IN DE TOEKOMST…

  (nELSON mANDELA) LUISTER NAAR JE INNERLIJK DAN ONTDEK JE JOU EIGEN WAARHEDEN…

  WORD WAKKER, DE POLE SHIFT IS ALLANG BEZIG MAAR WORD STIL GEHOUDEN DOOR DE “NORMALE” MEDIA.. VOEG DE KENNIS SAMEN EN BOUW HET NETWERK OP OM GEZAMENLIJK STERK TE ZIJN..

  iK HEB IN MIJN EENTJE GEDAAN WAT IN MIJN KUNNEN LIGT.. DE REST IS NU AAN U….

  eMBASSADORION: EMBASSA= GATE OF POORT.. ORION…. 😉

  Liefdevolle groet,

  Rene van den Brink

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.