Advertentie

Actief meehelpen aan een nieuwe wereld..!


shift hits earth

x

x

Actief meehelpen aan een nieuwe wereld..
X

2016 © Harriet Algra / deze versie WantToKnow.nl/be

x

harriet algra
Harriet Algra

De technologie ontwikkelt zich sneller en sneller en is zo langzamerhand niet meer bij te houden. Wanneer je bedenkt dat deze dusdanig is ontwikkeld en in staat is exact te weten waar jij morgenmiddag om 15uur zult zijn en wat je dan zult zeggen, is dit niet of nauwelijks voor te stellen. Dit veranderd als je ineens gaat doorkrijgen dat ‘onze vorige levens’ iets heel anders is dan dat we tot nu toe hebben gedacht. Die vorige levens omvat slechts dit huidige leven wat we keer op keer op keer, in exact dezelfde vorm, herleven. Dit gaat door totdat we op een dag wakker worden en de opening vinden om uit de matrix te stappen en terug kunnen keren naar onze oorspronkelijke natuurlijke wereld.

Dit verklaart bijv. ook de déjà vues en waarom je mensen die je nooit eerder hebt gezien onmiddellijk herkend. Gedurende je leven zul je een aantal keren handvatten aangereikt krijgen die je kunnen helpen los te komen uit dit hologram. Op dat moment is de keus geheel aan jou wat je hiermee doet. Je kunt het gewoon negeren en hetzelfde leven blijven herhalen wat je al -tig keer hebt geleefd, ofwel je gaat er actief mee aan de slag.

Martijn van Staveren bij één van de vele, vele lezingen die hij op dit moment houdt in Nederland.. (klik voor lezingenserie WantToKnow)
Martijn van Staveren bij één van de vele, vele lezingen die hij houdt in Nederland..

Hiermee zul je dan steeds meer van de sluier op kunnen lichten die ons gevangen houdt binnen dit hologram, wat een van de meest geavanceerde computerprogramma’s is, wat ooit is ontwikkeld. Je zult je steeds meer gaan herinneren wie je werkelijk bent en waar je oorspronkelijk vandaan komt. Een van die handvaten voor mijzelf was en is nog steeds Martijn van Staveren die mijn poorten dusdanig heeft geopend dat er dagelijks nieuwe inzichten en “aha” momenten binnenstromen.

Een van die inzichten was dat dit lichaam ook geboren zou zijn geweest als jij er niet in zou zitten. Het bestaat uit net zo veel versies als jij andere mensen kent en het zijn allemaal klonen. Het enige bezielde lichaam bezit je zelf binnen in jouw eigen universum, waar jij de enige schepper bent. Dat universum is geheel een creatie van jezelf. Omdat de meeste mensen zich hier niet van bewust zijn en hun scheppingskracht niet actief uitoefenen ontstaat er een leven waar in je steeds ongelukkiger wordt.

Slaaf van het systeem..
Je verandert in een slaaf van het systeem waarin je geheel geleefd wordt omdat er meer en meer wetten en regels gecreëerd worden om jou binnen het systeem onder controle te kunnen houden. In een onbewuste toestand zul je ieder leven opnieuw dezelfde uitspraken doen en handelingen verrichten. Die zijn geheel afgestemd op je omgeving. Dit zal gaan veranderen zodra je wakker wordt en begint te ervaren dat je iets mist.

lincoln slaaf meesterDe vorige levens die we te denken te hebben geleefd in allerlei verschillende tijden en lichamen van zowel mannen als vrouwen zijn afkomstig van ondermeer trauma’s uit dit leven, het DNA van onze voorouders ofwel van inserties van het hologram die ons via dromen of regressies bereiken. De Akasha kronieken zijn onderdeel van de matrix. Het ‘Gouden Bewustzijn’, onze echte geschiedenis, ligt in de natuurlijke wereld waar alles één is. Hoe meer je vervuild bent met dogma’s en programma’s uit het hologram, hoe meer je neurologische systeem geprikkeld raakt en je in dienst staat van de linkerhersenhelft, dus de matrix.

mel gibson scottish freedomAls jij je gemoedstoestand niet onder controle hebt, loopt je neurologische programma vast waardoor je o.a. slaapproblemen kunt krijgen. Pijn, verdriet en trauma ontstaan doordat je het lichaam waarin je verblijft, niet of te weinig waarneemt. Hierdoor wordt de last die zich hierdoor zal gaan opstapelen te zwaar waardoor fysieke klachten ontstaan omdat de cellen onderling niet langer in contact staan met elkaar. Neurologische impulsen zijn gemakkelijk te manipuleren. De pijn die we voelen is de herinnering aan onze oorspronkelijke kracht.

Lak aan anderen..?
Dit is ook de reden waarom mensen elkaar ‘weg’-drukken om op die manier hun eigen kracht niet te hoeven voelen die ze door die ander voorgespiegeld krijgen. Het is belangrijk dat we als mens weer een identiteit krijgen en ons gaan realiseren hoe mooi we werkelijk zijn. In de eerste fase van het bewust worden kun je last krijgen van oorsuizen, oortintelen, of fluittonen, die ook wel tinnitus wordt genoemd. Een andere fysieke bijkomstigheid kunnen hartritmestoornissen zijn.

Je zult nu ook begrijpen dat medicatie niet het aangewezen middel is omdat dit je automatisch in een lagere trilling terug zal brengen. Je dient de rust en stilte in jezelf op te zoeken om de grootsheid binnen in jezelf tot leven te kunnen laten komen. Er is een enorme alertheid nodig om je te blijven herinneren wie we werkelijk zijn. Zolang we aan het wakker worden zijn maar nog niet actief bezig gaan met scheppen ontstaat er vaak een situatie waarin je steeds meer vervreemd raakt van je omgeving omdat jij niet langer op dezelfde golflengte of frequentie vertoeft.

be true to who you areJe kunt het gevoel krijgen steeds meer te vereenzamen ofwel je wordt gefrustreerd en/of verdrietig om het feit dat je niet meer begrepen wordt door je naaste familieleden en vrienden. Zodra je het heft weer in eigen handen gaat nemen en bewust de schepper van je eigen universum gaat worden zal het leven met de dag aangenamer worden omdat je dan alles en iedereen terug kunt brengen naar jouw eigen trilling. Je kunt hiermee in de meest erbarmelijke situatie de rijkste koning zijn mits je de situatie puur gebruikt als waarneming waaraan je het bewustzijn deel laat nemen.

Natuurvolkeren kunnen op deze manier de natuur in beweging laten komen, niks ‘bijzonders’ eigenlijk, want dat kunnen wij zelf ook. Via het onderstaande plaatje zal ik nu eerst iets gaan uitleggen om het duidelijker te kunnen maken. Wij komen oorspronkelijk uit de cirkel aan de linker kant, de natuurlijke wereld van creatie waar alles één is. Alles en iedereen is hier 100% vredelievend. We denken vanuit het hart omdat je daarmee rechtstreeks bent verbonden met het krachtveld van de bron. In deze wereld worden opdrachten gegeven die vervolgens door het hoofd worden uitgevoerd.

hariiet artificial natural

De rechter cirkel vertegenwoordigd de synthetische wereld van Artificiële Intelligentie (AI) waar vanuit het hoofd gedacht wordt. Hier vind je de robots en de Meesters van de technologie. Deze wereld bestaat uit een hiërarchie waar je vraagt ofwel bid om iets gedaan te krijgen. 90% is vredelievend en 10% is kwaadwillend. Het probeert de creatieve vermogens van de hier aanwezige mens uit te schakelen door allerlei technologische hoogstandjes waar we meer en meer aan verslaafd dreigen te raken.

Dit hoeft niet per se voort te komen uit kwaadwillende motieven maar de creatieve vermogens van de mens worden hier gezien als een imperfectie van hun wereld. Bewustzijn is waarneming. Een robot heeft het bewustzijn van een programma. Dit kan een zeer hoog bewustzijn zijn maar ze zijn niet in staat om waar te nemen zoals de mens. Wij leven momenteel in de rode streep binnen het overlappende gedeelte tussen de 2 cirkels. Zodra wij in staat zullen zijn de gestippelde middellijn te bereiken dan zullen we als door een katapult teruggeschoten gaan worden in onze natuurlijke wereld.

De pijnappelklier is gesitueerd midden in onze hersenen en speelde zelfs voor de Egyptenaren al een essentiële rol in de verbinding van menselijke geest en zijn lichaam en de mens met zijn spirituele wereld.
De pijnappelklier is gesitueerd midden in onze hersenen en speelde zelfs voor de Egyptenaren al een essentiële rol in de verbinding van menselijke geest met zijn lichaam en de ‘spirituele wereld’.

Dit kunnen we bereiken als we massaal gebruik gaan maken van onze scheppende vermogens en onszelf weer gaan zien als de enige echte schepper binnen in ons eigen universum. Hoe gaan we dit doen? Onze observatie of waarneming heeft invloed op zowel tijd als ruimte. Observeren bepaalt waar het licht naar toe gaat. Dit is prachtig aangetoond door zowel het Heartmath Instituut als Masaru Emoto. Start je met scheppen dan gaat het om de aandacht naar jezelf waarbij zowel het hart als de epifyse, ofwel de pijnappelklier, betrokken zijn.

"Er is sprake van dubbele betekenissen als je uitdrukkingen hoort zoals ‘zo boven, zo beneden’ of ‘zo binnen, zo buiten’. "

In tegenstelling tot wat we tot nu toe altijd hebben geleerd moeten we vragen zoals bij bidden bijv. om iets gedaan te krijgen. Nu gaan we ons zelf opdrachten geven. Dit gebeurt vanuit het Theta bewustzijn, een staat van bewustzijn waarin je zeer ontspannen bent en die tussen slapen en wakker zijn in ligt. Het is je
onuitputtelijke magische bron. Hoe meer je hierin aanwezig bent hoe minder slaap je nodig hebt..

Krijg in de gaten wie je werkelijk bent..!
Als je in de gaten gaat krijgen wie je werkelijk bent doordat je jezelf opnieuw gaat verbinden met het krachtveld van de bron dan kun je het heft weer in eigen handen gaan nemen. Je kunt alles en iedereen gaan aanpassen zonder ook maar 1 woord te hoeven uitleggen. Vanaf dat moment zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

Alle situaties waar je verandering in wenst te zien in je directe omgeving maar ook op nationaal en internationaal niveau ga je net als een computerprogramma ‘deleten’. Hoe meer je weghaalt hoe meer de wereld zal ontstaan die jij wenst. Het is hard werken omdat het systeem alles zal doen om je weer terug in het systeem te dwingen door middel van het creëren van angst en valstrikken.

In dit soort situaties is het belangrijk dat jij je onmiddellijk focust en verbindt met het krachtveld van de bron, waarbij je alle programma’s en inserties die zonder jouw uitdrukkelijke toestemming zijn opgestart, neutraliseert en vernietigd. Ga nu lekker zitten en ontspan je. De zin die we dienen te gebruiken luidt als volgt:

Er is opdracht gegeven door (je naam invullen) dat het volgende thema (vul je thema in),
wordt gezien in het hoofd en wegvloeit via het hart naar de bron.”

Je spreekt dus als het ware tegen de persoon met wie je dit lichaam deelt. Als je als reactie hierop gaat schokken, huilen of zelfs schuimen, raak niet in paniek.  Dit is het gevolg van de de-programmering van het neurale systeem en houdt vanzelf op. Verder dien je altijd te antwoorden vanuit het krachtveld van de Bron en niet vanuit jezelf.

Om een nieuw programma te activeren
ga je als volgt te werk.

Creëer het beeld van wat je wenst te scheppen in je hart. Sleep het mee naar je hoofd.
Vervolgens tel je van vijf terug naar nul. Bij nul aangekomen visualiseer je deze in groen,
waarna je het beeld van je creatie in iedere cel in je lichaam gaat vastleggen.
Hierdoor kan de bedrading van het neurale systeem dit opslaan.

Ons individuele hologram lost op als we klaar zijn om terug te keren naar de natuurlijke wereld. Dit gebeurt pas als je geheel in je eigen scheppingskracht bent teruggekeerd waardoor de matrix geen vat meer op je heeft en je jouw eigen realiteit binnen in je eigen universum hebt terug gebracht tot een liefdevolle planeet waarin liefde en respect heerst voor alles wat leeft. Dit is ons echte overlijden, we gaan nu letterlijk over en terug naar huis. Dus waar wacht je op?

Harriet Algra

(totalhealthfoundation.nl)

* * *

10 gedachten over “Actief meehelpen aan een nieuwe wereld..!

 1. Ik heb 5 jaar van mijn leven propaganda gedaan om de moordpartijen van de Londense/Parijse bankiers te stoppen in de Ukraine, Syria en Libie. Ze gebruiken de NAVO, Israel, CIA, Mossad en Mi6 hiervoor.

  Ik heb er wel genoeg van.

  Ik ga geen propaganda oorlogen meer doen.

  Ik geef ze 1 jaar de tijd om met die onzin te stoppen. Zo niet dan ga ik een boek schrijven. Een doomsday boek. En in dit boek stop ik al mijn ideeen tot moord, brandstichting, thermonucleaire oorlog, etc. 7 miljard mensen zullen dan weten hoe ze SLECHT kunnen zijn.

  https://youtu.be/qj139dE7tFI

  And into his doomsday book he poored his cruelty, his malice, etc.

  Van een thermonucleair oorlog heeft de mensheid 100-500 jaar last. Van mijn doomsday boek 10.000 jaar.

  Karl Marx schreef ook ooit een boek. Miljoenen mensen om het leven door gekomen.

  1. Genies of Death, jouw postings intrigeren me op een bepaalde manier, maar kan je niet peilen…
   Wat bedoel je met dat 7 miljard mensen hoe dan ook zullen weten dat ze slecht zijn.

  2. Je zou denken dat mensen voor rede vatbaar zijn. Onze elite (zelfbenoemd want een elite bestaad niet) zijn rovers en moordenaars. Politici zijn decoys, die hebben geen macht. Ambitie en hebzucht. Al goede bedoelingen in de wereld zullen niks veranderen. Dat zien ze enkel als zwakheid.

  3. Genies, ik zie het zo: alles zit in elke mens, afhankelijk van de verworven machts- en geldplek, verworden mensen tot beesten…

  4. De meeste mensen willen het beste uit het leven.
   Ik ook.
   Maar wij kunnen toch niet accepteren dat de NAVO in onze naam (en alle andere kleuter clubjes) mensen vermoord voor hebzuch en ambitie.
   Eerst maar even afwachten wat er de komende tijd gaat gebeuren.

   “The best weapon against an enemy is another enemy.”

   – Friedrich Nietzsche

   Wij gaan de vijanden van de NAVO helpen met adviezen.

 2. Graag zou ik willen opmerken dat bij de zin om situaties te deleten staat ; “Er is opdracht gegeven door…….. etc.
  Dat is verleden tijd !
  ” Er wordt nu opdracht gegeven door………..”.
  Dan maak je het actueel NU.

 3. Inspirerend artikel. Het is tijd om weer in onze eigen kracht te gaan staan. Toen ik de zinnen uitsprak voelde ik wat veranderen in mezelf. Bedankt voor het delen!

 4. Het is nu bewezen dat op/bij een bepaalde leeftijd, de linker en rechter hersen helft samen gaan, om de gevallen hiaten in het denken op te vullen, heb het persoonlijk ervaren, het werd wat moeilijker, maar op een gegeven moment, werd het weer veel helderde en merkte ik dat mijn taal er veel beter uitkwam, je moet geestelijk wel actief blijven, en interesse tonen en behouden in de wereld maar duidelijker toch meer in je directe omgeving, en ik ben niet de enigste, als wij bijelkaar komen, valt het op hoe duidelijk toch alles geformuleerd wordt, en er ook mooie conclusies worden getrokken.

  Persoonlijk geloof ik niet zo in de manier waarop, er in onze geestes wereld wordt rond gespookt, er zijn vele die er over schrijven, doende of ze het zelf al hebben meegemaakt, veel vuldig zich laten inspireren door voorvallen en aannames, beschreven door anderen, je neurale systeem slaat niets op, dit systeem bestuurd en vaak genoeg ontregelt het denken, de intuïtie is waar wij mee leven, gevoed door ons denken, wat ons geleerd is door de evolutie en ons met de paplepel als het ware bij onze opvoeding wordt mee gegeven.

  Wij oude dwazen, vragen ons af hoe zal het eind worden ervaren, helaas bestaan hier geen feitelijke berichten over, dus afwachten maar, vriendelijke groet Jenne

  Klinkt misschien beetje vreemd, maar ik en wij hebben genoeg mystiek in ons dagelijkse leven, vaak ongezien en onbemerkt door anderen, elk moment van het leven is bijzonder en moet worden gekoesterd, het geluidje het murmelen van een klein fonteintje in de tuin, of die twee vlinders die hun liefdes dans uitvoeren, dat is het ware leven, wend je af van al het hoogdravende psychise storen, van je l’etarchise momenten, dagdromen, is wat je geest voedt, laat het over je komen, zet je tanden in een mooi stuk fruit, dat is het echte leven, oppassen voor appels, dat kan catastrovale consquenties hebben !

 5. Harriet, Dank je voor je artikel, ik heb een tatoeage van het oog van Horus laten zetten vorig jaar, nu zie ik de verbinding met de pijnappelklier. Prachtig, en de oefening van herprogrammeren ga ik doen !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.