Advertentie

Resonantie en de nieuwe wereld..


Harriet Algra stelt zich voor: “Ik ben 55 jaar, boogschutter en heb mijn hele leven al het gevoel dat ik hier op Aarde, als het ware ‘niet thuis hoor’.. Hierdoor betrapte ik me er regelmatig op, dat ik als het ware continu op zoek ben. En natuurlijk was in dat verband zeker de ‘school’ een crime voor me; opgesloten te worden in gedrag- en denkregels.. Pas het afgelopen jaar heb ik de regelmatige nachtmerries, die ik hierover had, écht kunnen afsluiten.

Na de middelbare school heb ik, na een jaar in Parijs te hebben geleefd , de mode-academie in Amsterdam gevolgd. Daarna ben ik 8 jaar kostuumontwerpster voor theaterproducties geweest en had ik zelfs een eigen kledingmerk ‘Giotto’. Vervolgens runde ik zo’n 3 jaar een hotelletje in het dorpje Mesch (gemeente Eijsden). Toen ik ziek werd, kwam ik erachter dat ik door juist een ontdekte tumor, steeds meer in de richting van geneeskunst werd ‘gedreven’.. Dit verhaal heb ik beschreven in het gratis E-boek ‘Hoe het ook anders kan’ (dit kun je HIER downloaden als je interesse hebt..) Hiervan is ook het onderstaande artikel feitelijk ook het resultaat..”

x

x

DSCF1187

x

x

x

Resonantie en de nieuwe wereld

2016 © Harriet Algra/
deze versie © WantToKnow.nl/be

x

Het is deze maand alweer 15 jaar geleden dat ik ‘Total Health Clinic’ oprichtte en startte met de ‘BEST’-methode in Nederland. De BEST-methode had ik een half jaar daarvoor voor het eerst gezien in een kliniek in Israël; deze is erop gericht dat iedere klacht, ongeacht wat, ontstaat door een onbalans in je energiesysteem. Door die onbalans te corrigeren met behulp van frequenties, kun je weer de helende capaciteit van het lichaam zelf creëren. Deze techniek maakt gebruik van de duizenden jaar oude kennis van de Oosterse Geneeswijzen, maar is nu verpakt in een westers jasje, aangaande de technische uitvoering..

best energetic testingIn diezelfde periode had ik eindelijk na 10 jaar mijn eigen kankerproces met succes weten te stoppen, geheel zonder hulp van de ‘reguliere medische wereld’. Wel heb ik in die tijd regelmatig contact gehad met artsen die zelf kanker hadden gehad en van hen leerde ik opnieuw hoe belangrijk het is om je energiesysteem in balans te hebben; simpel omdat dit de enige en beste échte bescherming is die ons lichaam kent. De ‘BEST’-methode sloot hier prachtig aan op en is te vergelijken met het stemmen van een piano. De frequenties stemmen het lichaam waardoor het weer optimaal kan gaan functioneren.

In mijn jeugd had ik van dichtbij meegemaakt hoe de zus van mijn moeder aan de gevolgen van kanker uiteindelijk is overleden. Dit stemde mij al vroeg tot nadenken omdat haar gruwelijke proces compleet in strijd was met de natuur die normaal gesproken zo perfect in elkaar zit. Chemo en bestraling konden onmogelijk de oplossing zijn. Toen er bij mij kanker werd geconstateerd op mijn 28ste jaar, was haar mensonterende proces voor mij de aanleiding om het op mijn eigen wijze te gaan onderzoeken.

Mijn tumor, mijn leermeester…!
Mijn tumor liep dwars door mijn aangezichtszenuw waardoor ik grote kans liep, wanneer deze operatief verwijderd zou worden, dat mijn gezicht halfzijdig verlamd zou raken. Dat risico wilde ik kost wat kost voorkomen en hielp me bij mijn besluit de alternatieve weg te gaan bewandelen. Gaande weg ontdekte ik dat mijn tumor mijn grote leermeester werd en me liet zien dat mijn lichaam geheel ontstemd was geraakt omdat ik niet of nauwelijks water dronk. Als gevolg hiervan was mijn lymfesysteem overvol geraakt met gifstoffen, afkomstig van zowel negatieve onverwerkte emoties als foute voeding.

detox2Ik diende mijn leven dus drastisch te veranderen zodat de balans in mijn lichaam en daarmee de gezondheid kon terugkeren. De sleutel lag in ontgiften, ontgiften en nog eens ontgiften. Door me er in te verdiepen ontdekte ik dat de stofwisseling binnen in een tumor vele malen sterker is dan in ons normale lichaam en als doel heeft deze gifstoffen te verbranden. Ik begon te begrijpen dat mijn lichaam deze tumor had gecreëerd om te kunnen overleven. De tumor was dus niet een vijand maar een vriend. Dit stond echter haaks op de denk- en werkwijze van de reguliere medische wereld die onmiddellijk tumoren verwijderd, door middel van chemo het lichaam nog meer vergiftigt en door bestraling allerlei gezonde cellen vernietigd .

Nu werd het me ook duidelijk waarom het volstrekt logisch is waarom bij de meeste kankerpatiënten na een paar jaar de kanker opnieuw de kop op steekt en zich uitgezaaid blijkt te hebben. Het lichaam probeert hiermee als laatste overlevingsmiddel de natuurlijke balans te herstellen. Krijgen ze nu opnieuw met chemo te maken dan betekent dit einde oefening. |Deze mensen overlijden dus niet aan kanker maar aan de gevolgen van chemo, bestraling en het verwijderen van de tumor.

’t Menselijk lichaam bevat 10x zoveel bacteriën als eigen cellen, waarvan het merendeel in onze darmen aanwezig is.

Maar liefst 1,5 kilo van ons lichaamsgewicht!

Vanaf het ontstaan van de mens mee geëvolueerd en essentieel voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. gesteldheid.
Toch weten we er bar weinig van en is onze darminhoud ons minst begrepen ‘orgaan’.

We worden heel bewust ontstemd..!
Mijn zoektocht door de jaren heen leidde me tot een grote ontdekking: We worden heel bewust ontstemd. De BEST-methode was hierbij een grote hulp. Hoe meer mensen ik testte jaar na jaar, het plaatje werd steeds completer. Vanaf onze geboorte worden we ontstemd door middel van bombardement aan vaccinaties. Dit heeft tot gevolg dat ons afweersysteem enorm verzwakt raakt en we ontstekingsgevoelig worden. Het antwoord van de medische wereld hierop is antibiotica, antibiotica, antibiotica.

Deze vernietigt onze darmflora, waarna schimmels de ruimte krijgen en kunnen ontstaan, die naar alle zwakke plekken in ons lichaam reizen, waarna we door verzuring steeds verder het moeras in zakken.. We raken verder vermoeid en chronisch en worden vatbaar voor de ziekte van Lyme en geven langzamerhand de moed op, om ooit nog vitaal en gezond te worden..!

We behoren alle, ook de ziekteverwekkende bacteriën, virussen, parasieten, en gisten, weliswaar in de juiste balans, in ons lichaam mee te dragen omdat dit ons sterk en gezond houdt. Zodra je iets doodt i.p.v. terug brengt in balans, dan verstoor je de natuurlijke balans en raak je verzwakt waardoor de boosdoeners keer op keer opnieuw de kop op steken. Duidelijke voorbeelden hiervan zijn de E-Coli bacterie achter blaasontsteking en de ziekenhuisbacterie die o.a wondroos veroorzaakt. Artsen hebben medicijnen gestudeerd, geen geneeskunde en het wordt tijd dat we dit gaan realiseren willen we niet massaal ten onder gaan aan medicijnvergiftiging.

darmbacterien goed en slechte

Ontstemming van de muziek
Ons menselijk lichaam is te vergelijken met een muziekinstrument. We kunnen niet alleen zelf muziek produceren maar ons lichaam resoneert ook met waargenomen ritmes en melodieën. Dit ervaren we als we emotioneel worden geraakt door muziek en het zelfs letterlijk door ons lichaam heen kunnen voelen gaan. Muziek is een universele taal die door mensen wereldwijd wordt begrepen, ongeacht ras of kleur. Het voorziet ons lichaam en onze emoties van bepaalde informatie en door collectief naar muziek te luisteren kunnen wij die informatie met anderen delen.

Voordat we op een muziekinstrument op een communicatieve manier samen met anderen kunnen spelen, dient het gestemd te worden. Zo ligt de collectief afgesproken natuurlijke grondtoon of toonladder van ons lichaam op 432 Hertz (432 trillingen per seconde). Om muziek met al onze natuurlijke faculteiten te kunnen laten resoneren, dient zij gebruik te maken van diezelfde grondtoonhoogte. Vlak na de tweede wereldoorlog heeft dezelfde groep die achter de ontstemming van ons lichaam op het medische vlak zit, deze collectief afgesproken grondtoon verandert en vastgesteld op 440HZ. (zie HIER voor artikel op WantToKnow.nl)

Dit gebeurde onder vele maar genegeerde protesten van een groot deel van de professionele muziekwereld. Mijn partner Robert Boerman heeft dit prachtig in beeld gebracht d.m.v. deze waterklankbeelden.

432hz 440hz

Deze foto’s zijn in exact dezelfde omstandigheden genomen alleen is de frequentie veranderd. Zoals duidelijk te zien is, is het 440 Hertz-beeld veel vlakker en geeft het veel geeft minder diepte aan de klanken, dan de 432 Hertz-trilling. Dus ook hiermee werden we bewust ontstemd..!

Ubuntu
Afgelopen jaar heb ik een jaar lang gewoond en gewerkt in Zuid Afrika, in een dorp waar 90% van de bewoners werkeloos is. Door de Afrikaanse bevolking steeds meer te laten vervreemden van hun traditionele leefwijze, is ook daar de natuurlijke balans aardig verstoord geraakt. Toch werd het me hier duidelijk hoezeer we in de Westerse wereld, met Nederland aan kop, geleefd, gehersenspoeld en vergiftigd worden. Zwarte mensen zijn veel minder beïnvloedbaar dan blanke en leven nog compleet vanuit hun hart in tegenstelling tot de Westerse bevolking die geheel mentaal is ingesteld.

Tijd volgens de klok kennen deze mensen niet; de dingen gebeuren wanneer de tijd er rijp voor is. ‘Ubuntu’ is hun al eeuwen oude levensstijl die gebaseerd is op het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt. Doe je goed dan profiteert de gehele gemeenschap hiervan. Richt je door geweld schade aan dan lijdt iedereen hieronder. Dit ontroerde mij vanaf het allereerste moment dat ik er over hoorde . Zo zou de hele wereld in elkaar moet zitten. Om mezelf en iedereen waar ik mee in contact ben hier aan te herinneren besloot ik zelfs mijn e-mailadres definitief te veranderden in ubuntuharriet@gmail.com..!

Ubuntu
(moeilijk leesbaar? klik rechtermuisknop en kies ‘afbeelding bekijken’ En kies ‘vorige pagina’ in je browser om terug te gaan)

Haartesten en balancerende frequenties..
Ik raakte in dit jaar steeds meer gespecialiseerd in haartesten en het activeren van de balancerende frequenties op afstand. Dit was het gevolg van het feit dat de huid van zwarte mensen veel dikker blijkt te zijn dan bij blanke mensen waar door ze moeilijker rechtstreeks op hun lichaam te testen zijn en een poststaking die ruim 6 maanden aanhield. Ik kwam tot de bijna onvoorstelbare ontdekking dat haartesten en frequenties op afstand activeren sneller tot een positief resultaat leidt dan een persoonlijke test waarbij de mensen de balancerende frequenties in korrels mee krijgen.

Spelenderwijs begonnen door Afrika en Ubuntu de puzzelstukjes op zijn plek te vallen en werd het me duidelijk dat de ‘lineaire’ tijd waarin we zogenaamd leven, met zijn heden, verleden en toekomst, gebruikt wordt om ons van ons werkelijke potentieel af te houden. Want ALLES vindt in het NU plaats. Wij mensen resoneren met de Aarde waarop we leven. De Aarde en alle planeten om ons heen komen momenteel in een steeds hogere trilling. Deze hogere trilling helpt ons te herinneren wie we werkelijk zijn en is daarmee onze weg naar bevrijding.

Greg Braden
Greg Braden

De groep die de mensheid al duizenden jaren gevangen houdt is zich hier al jaren van bewust en probeert alles uit de kast te halen om dit proces tegen te houden. Door ons te ontstemmen, vervlakken we net als de muziek die naar 440Hz is gebracht en nemen we steeds minder waar. Dit gebeurt door middel van de media, het onderwijs, medicatie, straling, religies, geloofsovertuigingen en het creëren van hoop. Hierdoor worden we steeds passiever en raken we meer en meer vervreemd van onze natuurlijke grondtoon waardoor onze zintuigen langzamerhand worden uitgeschakeld.

Iedereen die zich hiervan loskoppelt komt automatisch in een hogere trilling en begint het prachtige proces wat zich aan het ontrollen is waar te nemen. Dit is heel moeilijk te begrijpen voor de in slaap gebrachte massa. Hoe kun je iemand die blind is uitleggen wat kleuren zijn. Er zijn momenteel dan ook heel wat vriendschappen en relaties die eindigen om deze reden.

Gelukkig hebben we volgens Gregg Braden wereldwijd nog geen 10.000 mensen nodig, om de mensheid te transformeren naar zijn oorspronkelijke vorm.  Deze groep dient echter geheel spontaan, dus niet georganiseerd op het zelfde moment die hoge trilling vast te houden. Hierdoor ontstaat het effect van ‘de honderste aap’-verhaal, waardoor de tralies van de matrix waarin we leven in een oogwenk oplossen en de Nieuwe Wereld zichtbaar wordt.

Een wereld die niets en dan ook helemaal niets meer met deze huidige verwoeste planeet te maken heeft. Dit is te vergelijken met onderstaande waterklankbeelden waarbij je duidelijk kunt zien dat een veranderde trilling een compleet nieuwe werkelijkheid creëert. Martijn van Staveren kan dit als geen ander verwoorden en is dan ook in deze tijd van transformatie een enorme aanrader.

Harriet Algra

januari 2016)

 

huidige frequentie
Voorbeeld huidige trilling
nieuwe frequentie
Voorbeeld nieuwe trilling

 

 

 

 

11 gedachten over “Resonantie en de nieuwe wereld..

 1. Dat ik niet thuis hoor op deze planeet dat gevoel heb ik ook al mijn hele leven. Maar een mooi levens verhaal is het zeker. Na 2012 vindt ik dat er niks is veranderd in de wereld het word alleen maar veel slechter. De mens wil gewoon niet een draai maken van 180 graden in doen en denken zet geld is op zij laat het je leven niet zo beïnvloeden. Ik ben zelf ook niet vermogend maar kan er van leven.

  1. Dag Frans,

   Ik deel jouw gevoel omtrent het niet thuis voelen op deze planeet, maar ondertussen is het thans toch ons thuis.
   Wellicht heeft het te maken met het worden wie wij zijn?

   Hartegroet,
   Jos.

 2. Dag Harriet,

  Hartelijk dank voor jouw prachtige verwoording van hoe een mens naar het leven kan en mag kijken en handelen. Toen ik in 1982 samen met de Duitse arts Richard Voll de voorloper van de de BEST-methode, de Elektroakupunktur nach Voll (EAV), in Nederland introduceerde heb ik enorm veel tegenwerking ondervonden van de bestaande reguliere geneeskunde en het ministerie van Volksgezondheid. We leven nu anno 2016 en ik sta nog steeds fier rechtop, want Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde. Het is in elkaar verstrengeld en onlosmakelijk met elkaar verbonden en betekent hetzelfde.

  Daarom gaan tijden veranderen waar de geneeskunde een onderdeel van zal zijn. Er is nog werk genoeg aan de winkel, maar gelukkig worden steeds meer mensen wakker en we zitten middenin de veranderde levensfase, die versneld om en in de mens zichtbaar wordt.

  Het verheugd me enorm mensen als jou te mogen ontmoeten middels artikelen als bovenstaand geschreven, want dat doet me beseffen, dat niets voor niets gebeurt op deze planeet en uitsluitend positief dan wel negatief niet aan de orde is, maar de individuele balans het ultieme bestaan mogelijk maakt, met elkaar en voor elkaar.

  Hartegroet vanuit Twente,
  Harrie

 3. Hallo Harriet
  Ik heb op de modeacademie van Brahm en Wibaut gezeten, jij ook???
  Ik zat ook op Marienburg
  Maar all together heb ik een moeilijk leven gehad
  Nu krijg ik om de 5 jaar kanker
  Dat verhaal overkanker herken ik
  Ik ben dan ook altijd aan het ontgifte
  Eet heel veel groenten (mineralen) ontgiften/rauw vaak en biologisch, het staat nu stil.
  Richting verzorging, gezondheid. Lees veel over medicijnen

 4. Heb dit plateau gekozen niet om dat ik dit belangrijk vindt of niet maar om mijn volgende gedachte te kunnen poseren.

  Waarom niet in Nederland de Filosofie als leer vak introduceren, ik zie mijn hele leven al het verschil tussen iets benaderen op een filosofisch manier, en de domme zelfovertuigde wijze!

  Het zet het denken op een volkomen andere wijze in gang, meer in overleg met anderen, die dit onderwerp zeker weten, tien tale malen hebben gewogen, en doorgrond.

  In de toekomst denk ik, hebben wij de filosofische kijk op de gebeurtenissen hard nodig, om te overleven !

  Zo maar een gedachte, wat vinden jullie hier van beste vrienden van WTK, groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.