Advertentie

Jij en je hartsbijdrage aan een nieuwe wereld..


“Zó graag zou je een zinvolle bijdrage willen leveren aan een betere wereld, een schonere aarde. Aan een wereld van liefde waarin ieder wezen tot z’n recht kon komen, en echt zou worden gezíen.  Wat precies zou jij zelf willen bijdragen? Wat zou jìj kunnen doen?”

Zo begint de mail die ik vandaag ontving van Hannah van Buuren. Hannah is al jaren bezig met lichtwerk, dat vanuit haar uiterst Aards hart wordt aangestuurd. Haar prachtige bespiegelingen rondom de graancirkels heb je HIER op wanttoknow.nl mogelijk al gelezen.

Maar Hannah doet heel veel werk met haar Stichting Poort, getuige haar prachtige site en de activiteiten die ze ontplooit om osn met elkaar te (leren) verbinden. Ik dacht er goed aan te doen, jouw deze berichten te doen toekomen.

Hannah gaat verder met:

VANUIT ÀCHTER JE HART…………..

workshop ‘eenheid leven –  eenheid beleven en  in eenheid weven’

* * * * * * *

X

Ìs het wel mogelijk om bij te dragen aan een evolutie,
Een evolutie die je wel aanvoelt, maar nog niet helemaal kunt overzien?
x

Ja, dit kan..

Tussen de brokstukken van een oude en zelfzuchtige wereld zie je onverwacht soms al openingen, signalen dat het nieuwe zich al toont. Als we de vele doorgevingen en heldere beseffen mogen geloven gaat dit in twee richtingen die met elkaar samenhangen:

1. we worden meer-dimensionaal, dus ‘ijler’, en

2. we laten afgescheidenheid achter ons, en groeien meer naar eenheid in verscheidenheid. Naar liefde.

Die twee zaken vallen volkomen samen. Want het is enkel en alleen maar vanwege en via ons de begrenzingen van ons stoffelijk lichaam dat we afgescheidenheid ervaren. En dat we kunnen uitgaan van een volkomen afgeschermd ik, dat grenzen kan stellen. Het verbluffende feit echter is dat, als we ijler worden, meerdimensionaal, dat we dan gaan leven vanuit dat andere lichaam dat wij ook hebben, en dat meerdimensionaal is, en ijler, maar ook geen afgescheidenheid kent, alleen maar brandpunten in eenheid: ons etherisch lichaam! Wordt ook wel morfogenetisch lichaam genoemd, of causaal lichaam, omdat het ons zichtbare lichaam veroorzaakt.

Op de drempel van het 'Aquariustijdperk' is jouw betrokkenheid óp, en verbinding mét de Aarde nodig.

Dit is iets om even stil van te vallen. Ons etherisch lichaam bestaat al vanaf den beginne. In de afgelopen tijdperken van diepste verstoffelijking en ver-ikking verdween het uit onze aandacht. Maar juist het meerdimensionale en ijlere, twee zaken die ik hierboven noemde, en die wij in de zeer nabije toekomst mogen verwachten, richten zich op ons eenheidslichaam bij uitstek: ons etherisch lichaam. In de etherische lagen vloeit alles in elkaar over, beweegt alles mèt elkaar, daar is diversiteit in eenheid.

We hebben het gekend.

‘Heksen’ bij voorbeeld hanteerden het intuïtief heel sterk. Zij hadden op zich geen sterke persoonlijkheid. Zij identificeerden zich helemaal met hun rol als bv genezeres. Dat is rol-bewustzijn, maar geen ik-bewustzijn. Waar wij nu naar toe groeien is ik-bewustzijn in eenheidservaren, dus ook in eenheid met dit vergeten stuk van ons.

Nu is ons ‘ik’ behoorlijk volgroeid. Nu kan het etherische er weer bij komen. Nu kan het bewust in ons doorleefd gaan worden. Het zal ons ongelooflijk veel opleveren aan respect voor elkaar, èn voor de krachten in de natuur, die van nature sàmen bouwen. Jouw etherisch lichaam vloeit naadloos over in dat van mij, maar centreert zich alleen rond een ander brandpunt: jou.

En daar zijn we al mee bezig!

Hoeveel jaar mediteren wij al niet via de ‘stille ruimte àchter ons hart’? Dat is het eerste punt waar ons etherisch voelbaar wordt, en waar we ook mee kunnen werken. Ruim 20 geleden aangeduid in mijn Scholing naar de Ziel, is de stille (etherische) ruimte achter je hart nu gemeengoed geworden onder spirituele mensen, die mediteren.

Hetzelfde, maar korter geleden is gebeurd met de epifyse. Drie jaar geleden begonnen we in POORT met de nadruk te leggen op de epifyse, die, eenmaal ontwaakt, de werking van ons kruinchakra verre te boven gaat. Nu lees je overal over de epifyse. De mensheid is rijp! Het leeft al in ons Veld.

Zó ver van te voren worden ons, mensen, al signalen gegeven als aanknopingspunten voor wat uiteindelijk nieuw en héél te voorschijn kan treden. Zo lang hebben we met die signalen al gewerkt, nog niet vermoedend dat ze iets zo groots aankondigden. Hoeveel Begeleiding zit er niet achter het project ‘aquariustijdperk’, en hoeveel subtiel aanvoelen van onze menselijke kant!

Op 25 september gaan we daar daadwerkelijk mee aan de gang. Het is geen theorie-dag, integendeel. Het wordt een ervaringsdag. Stap voor stap maak ik je vertrouwd met je wederhelft die al zo lang wachtte, en met de eenheidsvaardigheden die jij bent. Steeds is er opening voor dialoog en bijdragen of vragen van jouw kant.

Het zou goed zijn, als je voorafgaand aan deze dag, ons juni-nummer van ‘Tijd-Schrift’ doornam, dat als thema draagt: ‘Wat Ons Wacht’.
Dan wordt het je al een beetje eigen. Je kunt het bestellen door storting van €7,50 op bank 121912574 van Stichting POORT te Eindhoven, Nederland o.v.v. ‘TS Wacht’ en je volledige adres! Dat laatste is erg belangrijk, want dat geven banken niet meer door!

Verdere bijzonderheden over deze dag:

Waar: Holistisch Centrum Eindhoven, Bisschop Bekkerslaan 10b (bar aanwezig, lunchpakket zelf meenemen), van 10.30 – ongeveer 16.00 (centrum is open vanaf 10.00)

Kosten: €45 p.p., abonnees op Maandduidingen en/of Tijd-Schrift €40,- (papers inbegrepen).

Meteen aanmelden? Dat kan: door storting op bankrek.121912574 (IBAN nl48 rabo 0121912574; BIC rabo nl 2u), o.v.v. ’25 september’ plus uw volledige adres!!

Aanbetaling: als je dit bedrag te veel ineens vindt, kun je aanbetalen met een tientje (niet retourneerbaar) en dan verder betalen op de dag zelf. Je krijgt een bevestiging en routebeschrijving.

* * * * * * *

Hannah’s volgende initiatief zal je wellicht ook aanspreken..

* * *
X

‘VRIENDSCHAP IS EEN KOSTBAAR DING’

X

Groepjes – gesprekken rond de ronde tafel

bij Hannah van Buuren in Eindhoven

Vriendschap is een kostbaar ding.

Uit kunnen wisselen met gelijkgestemden, uren lang, wie verlangt daar in deze tijd niet naar? En dan ook nog eens ergens toe komen? Niet vrijblijvend verheven gepraat…..Op basis van vriendschap, of tenminste elkaar kennen, en daar een middag aan willen geven, is dit werkelijk mogelijk.

We hebben dit pas onlangs ontdekt.

Toen we de eerste ronde-tafel-middagen hielden. Daarbij komen een paar mensen (nooit meer dan vier) uit zichzelf bij Hannah van Buuren bij elkaar. Die mensen kennen elkaar dus dan al vantevoren. Dit blijkt zo’n diepe bedding op te leveren van geborgenheid en diep-kunnen-gaan dat eigenlijk geen enkele werkvorm hiermee te vergelijken valt.

– Komt het doordat zo’n groepje voor zo’n middag voor elkaar èn voor het thema zelf gekozen heeft?

– Komt het door de veiligheid van elkaar toch al wel ietwat kennen?

– Komt het door de acceptatie naar elkaar die voortvloeit uit het elkaar al eerder meegemaakt hebben?

Waarschijnlijk is het dit alles, plus Hannah’s inbreng waarbij je van tevoren al weet dat die nooit oppervlakkig is, maar na goed luisteren vrij on-middel-lijk diepte-injecties geeft aan het gesprek. Vriendschap, of wat daarnaar zweemt, samenkomen op die basis, blijkt een kostbaar ding.

Vriendschap ten voeten uit...

En nodig.

Want waar je lang niet altijd met je partner (als je die hebt) tot dieptegesprekken kunt komen, doodeenvoudig doordat elke dag veel van jullie vraagt, blijkt vriendschap, elkaar kennen, een dràgend weefsel waarop van alles kan gebeuren en van alles màg gebeuren.

Nodig, omdat in deze jaren het laatste stuk van het pad aan ons gebeurt èn een eerste aanloop tot het pad van de Nieuwe Mens zich voelbaar maakt tot in onze cellen. Het laatste stuk van het pad betreft de allereigenste individualiteit van een mens. Helemaal toegespitst zijn op wat jij uniek bent en be-leeft. Van daaruit kun je naar eenheidsbewustzijn springen. Zonder besef van jouw unieke zelf is dit niet mogelijk; dàn spring je een wazigheid in die niets oplevert.

De Nieuwe Mens die tegen 2012 z’n eerste stapjes zet loopt de samenhang binnen, en weet in het begin niet wat hij of zij ziet, want leren zien in samenhang hebben we nooit geleerd. Toch is het daarheen dat we gaan, de samenhangmens, de nieuwe-groeps-mens, de kwantummens, de liefdesmens.

Dit stuk ontwaakt nu in onze hersenen en in ons DNA. Tijd van grote goedwillendheid en grote verwarring. Die verwarring is heel natuurlijk. Die komt altijd als twee golven, een oude en een nieuwe, op elkaar botsen in een mensenhart. Het tolt dan vaak. Maar binnenin die tol-beweging ligt, als in een hart van een orkaan, stilte van een nieuwe dimensie, een hogere, eentje waarin je samenhangen ziet, maar ook noodzakelijkheden, wil je mee kunnen komen.

Vaak heb je daarin de uitwisseling nodig met anderen. Plùs tijd voor aanmoediging en verbreding van perspectief. Hiervoor is Hannah van Buuren nu de groepjesgesprekken rond de ronde tafel begonnen.
Je hebt vrienden en/of vriendinnen, of kennissen, en jullie praten graag over de wereld van nu en die van morgen. Je zou eigenlijk in jullie spirituele vriendschap wel eens een vonk van inspiratie willen laten ontvlammen, iets waarop je verder kunt gaan.

Dán spreek je met Hannah een groepjesgesprek rond de ronde tafel af. Met hooguit vier mensen kom je voor een paar uur diep gesprek, aansluitend bij waar jullie mee bezig zijn en waarover jullie uitwisselen, naar Hannah’s huis in Eindhoven, aan Hannah’s tafel.
Hannah ziet ver- en samengezichten waar jullie zelf niet of nauwelijks op zouden zijn gekomen; je hoeft alleen haar POORT-berichten maar te lezen hoe breed. En Hannah kan luisteren als geen ander; je zegt soms meer dan je denkt…….

Zo’n gesprek kost jullie samen € 100,-. Het duurt een uur of drie, zéker.

Vantevoren wordt jullie gevraagd om zelf een thema aan te dragen. En om jullie voornamen op te geven, zodat Hannah jullie zijnsenergie al ietwat mag aanvoelen. Jullie opgegeven thema is dan de kern, waaromheen we samen cirkelen, onszelf verbreden, onszelf door laten verrassen.

Plaats: Het Hof van Strijp, Frederiklaan 189-17, Eindhoven, Nederland.
Reservering via email poorthvb@xs4all.nl , of bel Hannah als je interesse hebt: 0031-402565664

* * *

Hannah van Buuren, Stichting ‘Poort’

website HIER

9 gedachten over “Jij en je hartsbijdrage aan een nieuwe wereld..

  1. Alle is in onze wereld/universum verbonden Maurice. De ‘onsterfelijke ziel’ op avontuur?!

  2. Is ook zo mooi hoe Bruce Lipton dat beschrijft in as above so below. Wat ik wel jammer vindt in het artikel is dat de Euros je om de oren vliegen…
   p.s. wordt het gedachtegoed van Sigfried Willem Bok nog geplaatst op deze site, is ook wel wat aandacht waard…
   😉

 1. Terug naar je eigen Openheid. Dat stukje Kosmisch Bewustzijn wat er altijd is, doe het Nu.
  Niet morgen of over een uurtje als je gaat mediteren, nee, je kunt elk willekeurig moment jezelf ervaren, als een stukje van een prachtige puzzel.
  Hoe meer mensen dit gaan beseffen, hoe sneller het paradijs weer terug is op aarde. Laat je niet meer opgaan in je gedachten vol negativiteit, dit je eigen creatie die leeft op verleden en toekomst en houdt je vooral bij jezelf weg.
  Zijn, Nu, in de openheid van je diepste zijn.
  Dan kunnen we ook elkaar weer waarlijk ontmoeten…

  1. @ll, vraag me af waarom ik zo’n unheimlig gevoel krijg bij de door jou geplaatste linkjes over starpeople, bbrrrr

  2. Ik vraag het me niet af, maar vindt het wel heel vervelend voor je. Misschien wil je er iets over kwijt?

   p.s. het is een linkje naar een artikel ;0

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.