Advertentie

Inspiratie om een nieuwe wereld te co-creëren!


x

Laat je inspireren om de nieuwe wereld te co-creëren!

x
‘BIRTH 2012 ACTIVATION WEEK’

2012 © Door Frankema

x

Zojuist heb ik me ingeschreven voor een evenement waarvan ik jou ook op de hoogte wil stellen. Het heet ‘Birth 2012 Activation Week’ en deze is begonnen op 22 september jl. De bedoeling is de voorbereidingen in gang te zetten om een transitie te markeren van een oude naar nieuwe tijd. Een collectieve ‘rite de passage’ op 22 December 2012.

Vele geweldig inspirerende mensen zoals Barbara Marx Hubbard, Neale Donald Walsch, Jean Houston, don Miguel Ruiz, Jack Canfield, Gregg Braden, Lynne McTaggart, Deepak Chopra en nog 25 anderen zijn de initiatiefnemers en het doel is om een ‘wereldwijde geboortedag’ te creëren waar -naar schatting- zo’n 100 miljoen mensen aan mee zullen doen. Een dag waarop we ons wereldwijd verbinden door middel van radio,- en televisie-uitzendingen, festivals etc. in momenten van zang, gebed, meditatie, muziek, dans, rituelen en culturele expressie.

Stel je voor, wat een geweldige ervaring het zal zijn als miljoenen van ons samenkomen -op dezelfde dag, op hetzelfde tijdstip- om onze oplossingen en inspiraties te delen voor de geboorte van een nieuwe wereld; wat een energie van vrede, kracht en voorspoed de wereld dan zal overspoelen..!

In de volgende video legt vroedvrouw Barbara Marx Hubbard en haar team uit hoe deze gebeurtenis eruit zal gaan zien. En ja, zó kunnen alleen Amerikanen een dergelijk verhaal presenteren, genoeg om zelf de grootste cynicus enthousiast te krijgen..!
X

X
x

Gedurende de Birth Activation Week kun je erachter komen wat er allemaal onderweg is, en JOUW creatieve talent hieraan toevoegen. Het doel van de dag is een kritische massa te bereiken – 1 % van de wereldpopulatie – die zich gecommitteerd voelt bij te dragen om een ‘positieve’ toekomst te creëren.

December 2012 staat niet voor rampspoed en ondergang;
het is juist het perfecte moment om onze krachten te bundelen en te activeren en samen te bouwen aan de nieuwe wereld. De ‘geboorte van 2012 uitzending’ zal zich van tijdzone naar tijdzone bewegen om dan precies om 12.00 uur locale tijd ons verbinden door middel van zang, meditatie, gebed, muziek of stilte.

Bereid je voor door mee te doen met deze ‘Activation Week’; deze is bedoeld om ons te inspireren om scheppers te worden. Het is gratis en brengt je op de hoogte van prachtige visies van prachtige mensen die een prachtige nieuwe tijd inleiden! De details vind je op deze website: birth2012activation.com

Doe mee en.. spread the word!

Groetjes,

Door Frankema

1 gedachte over “Inspiratie om een nieuwe wereld te co-creëren!

  1. Hartstikke leuk initiatief. Biedt ontzettend leuke dingen aan. Zou heel graag willen mee participeren. Wat blijkt, mijn beurs is te smal. Niet erg. Blijf het aan de zijlijn volgen en doe rustig door met mijn boeddhistische oefeningen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.