Advertentie

BREXIT-moord: letterlijk stemmingmakerij..!


Afgelopen zaterdag bleek, uit een nieuwe opiniepeiling over de vraag of de Britten al of niet de EU vaarwel moeten zeggen, dat er plotseling een meerderheid was, die voorstander is van het  behouden van het EU-lidmaatschap.  Dit meldt het Britse persbureau ‘Press Association’, op basis van een peiling voor de krant Mail on Sunday. Het is de eerste peiling sinds de brute moord op parlementslid Jo Cox die vóór het lidmaatschap campagne voerde..

Van de ondervraagden zei 45% lid te willen blijven en 42% zei de EU te willen verlaten (Brexit). Voor de moord op de 41-jarige Cox leken de meeste peilingen juist aan te geven dat de voorstanders van de Brexit iets voor lagen op de tegenstanders.. Ook voor ‘The Sunday Times is afgelopen dagen een peiling uitgevoerd en daar waren de stemmen ineens meer gelijk. Een poll gehouden, later dan de eerste. Iets meer ondervraagden -44%- is voor lidmaatschap van de EU (43% tegen).

Volgens de Sunday Times, heeft het allemaal niets te maken met de dood van Cox, maar groeit de bezorgdheid over de waarschijnlijk dramatische economische gevolgen van de Brexit. Kennelijk veranderen mensen in een weekend, los van de dood van Cox, van gedachten..! Cox van de Labour-partij, werd donderdag 16 juni op brute wijze vermoord in haar eigen kiesdistrict, zuidwestelijk van Leeds. De dader is volgens Britse media een 52-jarige werkloze man uit de buurt, Thomas Mair, met extreemrechtse ideeën, die de moord zou hebben beraamd en zijn slachtoffer hebben opgewacht in Birstall, ruim 250 kilometer ten noorden van Londen. Wanneer verschillende verhalen worden gecombineerd, ontstaat een grof beeld van ruwe opinie-beïnvloeding.

brexit

x

x

x

x

BREXIT-moord: letterlijk stemmingmakerij..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De fatale aanval vorige week, op de pro-Europese Jo Cox, kwam een week voor het BREXIT-referendum en heeft de politici en kiezers door het hele Verenigd Koninkrijk geraakt. En hoewel het de eerste keer was, in bijna 25 jaar, dat een Brits politicus werd vermoord, heeft deze zaak uiterst opvallende overeenkomsten met de aanval op de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Anna Lindh, op 11 september 2003. Ook deze politica was pro-EU en op dat moment ging de Zweedse publieke opinie juist met elkaar in de slag over het wel of niet accepteren van de Euro als Zweeds betaalmiddel..

13 Jaar geleden, op 10 september 2003, werd de 46-jarige Anna Lindh neergestoken. Zij was een van de leidende gezichten in de campagne om de Zweden ‘over te halen’ om de Euro te omarmen als Zweedse munt en de Zweedse Kroon vaarwel te zeggen. Ze werd gedood in een warenhuis, waar ze aan het shoppen was; ze wilde nog kleren kopen voor het debat dat ze die avond voor de Zweedse Tv zou voeren, inzake de invoering van de Euro. De volgende dag stierf ze aan haar verwondingen. De Zweedse campagnes werden stopgezet en advertentiecampagnes werden stopgezet. De volgende zondag werd het voorstel echter verworpen, om de Euro ook tot de Zweedse nationale munt te maken.

Anna Lindh Jo Cox

Jo Cox
Deze moord op Jo Cox is in onze ogen niets anders dan een uiterst sluwe poging, de BREXIT-mogelijkheid te torpederen. Een poging de publieke opinie dusdanig te manipuleren dat het vóór een EU-lidmaatschap van Groot Brittannië gaat stemmen. Immers, de moordenaar was kennelijk vóór uittreding.. En wie wil daar nu bij horen..? Zelfs de grote kanonnen als Jacob de Rothschild zélf, komen uit hun donkere krochten, om te helpen stemming te maken.Kijk naar het bericht hieronder.

Hij maakt namens de Khazarische Maffia, eh.. , de economische zakenwereld, in vol ornaat statements, die het publiek angst aanjagen, door te vertellen dat het volk ‘gaat lijden van een onmiddellijke en dramatische impact op de financiële markten, investeringen, prijzen en banen, die gaat volgen als de BREXIT-campagne succesvol gaat worden’.. Volgens de media had de moordenaar zelfs geroepen, toen hij de dodelijk verraste Jo Cox was tegemoet getreden ‘Britain First’ en had toen op haar ingestoken. Dat is ook de ‘strijdkreet’ van de meest rechtse stroming in het BREXIT-kamp..

Bernhard Kenny..   – RECTIFICATIE –
HIER PLAATSTEN WE HET STUK OVER DE VERWARRING RONDOM DE MAN DIE JO COX TE HULP GESCHOTEN ZOU ZIJN. HET BLIJKT DAT ER EEN VERWISSELING VAN DEZE NAAM MET EEN ANDERE MAN, KENNY BERNHARD HEEFT PLAATS GEVONDEN. ONZE VERONTSCHULDIGINGEN VOOR DEZE FOUT.

Als de Rothschilds en George Soros waarschuwen..
Het is natuurlijk in geen enkel belang van de lieden van de New World Order, die van onze wereld één gecontroleerde club willen maken, om de EU, te beginnen bij Engeland, weer uit elkaar te laten vallen. De meeste mensen binnen het UK hebben geen flauw benul van de ware doelstellingen van de EU. Dat is ook de reden dat mensen als George Soros, die al eens verantwoordelijk was voor het opblazen van het Britse Pond Sterling, nu plotseling de publiciteit opzoekt, met waarschuwingen..

Natuurlijk moet de Britse bevolking schrik worden aangejaagd en daarin Soros een van de meest ervaren wereldschakers..Hier is zijn verklaring rondom de ‘economische consequenties’ van een eventuele BREXIT, het uittreden van Groot Brittannië uit de EU:

Soros met Nathan Rothschild
George Soros (L) ontmoet Nathan Rothschild (met groen-gestreepte das), tijdens een financiële bijeenkomst in de City of London.

“Omdat allerlei polls nogal fluctueren in uitslag, wil ik u een duidelijke rijtje feiten aanreiken, die gebaseerd zijn op mijn 6 decennia-oude ervaringen in financiële markten, op basis waarvan kiezers de wérkelijke consequenties zullen begrijpen, die een vaarwel van de EU met zich mee zal brengen. Zowel de Engelse Bank (Bank of England), het instituut voor Fiscale Studies (HIER), als het IMF hebben de lange-termijn consequenties van een BREXIT doorgerekend.

Hun berekeningen geven aan dat het inkomstenverlies per gezin, kan oplopen tot een bedrag van £ 3,000 tot £5,000 per jaar. Dit zal plaatsvinden in een periode van ongeveer 5 jaar, nádat de Britse economie tot rust komt, na een uittreden uit de EU. Maar er zijn nóg enkele directe financiële consequenties die nauwelijks nog worden genoemd in het hele BREXIT-debat.

Het Britse Pond Sterling zal bijna zeker een scherpe val maken, direct nadat de uitslagen bij de BREXIT-stemming tégen in de EU blijven. Zeker ná een opvering gisteren (20 juni), nadat uit de opiniepolls bleek dat er een zekere stemmingswijziging lijkt te zijn.” (hele verhaal van Soros HIER)

Een sterk staaltje hersenspoeling van George Soros dus. Want bedenk dat er geen enkele poll is, die zij niet onder controle hebben. Het gaat om angst koppelen aan een stem voor het verlaten van de EU. Het is George Soros die dit vertelt, vanuit de kennis, dat Engelsen hem kennen als ‘expert’ in valuta-manipulatie en dat vanuit die gedachte, mensen naar hem (zouden moeten) luisteren.

brexit-disaster-by-jacob-rothschild
Let op de dubbelzinnige tekst van Jacob Rothschild: ‘WE shouldn’t accept…’ Wie bedoelt hij met ‘WE’..??

Hier tegenover staan de kille feiten van bijvoorbeeld de ervaringen op IJsland, toen de IJslandse bevolking besloot haar monetaire politiek weg te halen bij de aasgieren van de bankiers..!

En natuurlijk zal er een tijdje een behoorlijke financiële onrust zijn, als de Britten besluiten een BREXIT door te voeren, maar de Britse economie zal zich oprichten, wanneer de fundamentele waarden weer zijn hersteld.

Maar het werkelijke verhaal is, dat de Khazarische Maffia niets eraan gelegen laat liggen, om een BREXIT af te keren. Maar hun politiek om vooral zwart-gallig te spreken over de gevolgen van een EU-uittreding, werkt minder dan het optimisme van de pro-BREXIT campaigners.

Jaja, zelf Jacob Rothschild laat van zich horen..
jacob rothschildEerder, op woensdag 15 juni, had niemand minder dan Jacob Rothschild al van zich laten horen. Hij is bankier in de City of London en laat zelden van zich horen. Kijk hier op de illustratie naar de kop boven het artikel van zijn hand in ‘The Times’. Wat bedoelt deze man met de quote, dat ‘Wij geen genoegen zouden moeten nemen met een sterk verminderde rol op het wereldtoneel’…?? Wie zijn die ‘Wij’..? Het Engelse volk, of simpelweg de Rothschild’s zelf..?

Kijk hoe geraffineerd hij zijn artikel begint, met het vergoelijken van het imperium van de Rothschilds, dat direct schuldig is aan zeker 90% van de oorlogen in de wereld..
‘Succesverhalen zijn vaak gebaseerd op één grote gedachte. Dit was zeker het geval toen mijn verre overgrootvader Mayer Amschel Rothschild, aan het einde van de 18e eeuw, zijn 5 zonen de wereld instuurde, naar de financiële hoofdsteden van Europa, om het eerste internationale banksysteem op te zetten; een ‘gemeenschappelijke markt’. Deze was operationeel in Londen, Parijs, Wenen, Napels en Frankfurt, waarbij de broers samenwerkten, informatie uitwisselden en ideeën, zodat een uitzonderlijk bedrijf ontstond, dat werkzaam is over grenzen en culturen heen…
Nu, 150 jaar later, werkt het fundament van de EU op een soortgelijk principe, namelijk dat wij sterker zijn..(..) ‘
 x
x

EU you decide

x

Tot slot plaatsen we, voor een uitgebreide analyse van de valse-vlagoperaties van de afgelopen dagen, deze videopresentaties van Johan Oldenkamp; deel I en II:

x

* * *

 

 

 

27 gedachten over “BREXIT-moord: letterlijk stemmingmakerij..!

 1. Ik zie enkel domme mensen.
  Er zijn genoeg vrouwen, er is genoeg geld, er is veel te veel te eten voor iedereen op de wereld, er is voldoende luxe en welvaard. Een mens leeft maar 70 jaar gemiddeld en het universum is 13.4 miljard jaar oud. Waar maken die mafketels zich toch allemaal druk om. Moeten wel hele lelijke mannen zijn, lelijk van buiten, van binnen, onaantrekkelijk.

  Jacob is snel dood. Hij heeft niet lang meer.

  1. Zou die niet al een opvolger op het oog hebben? Zijn zoon Nathaniel Philip Rothschild misschien.

 2. Lees even op de site van Beyond the Matrix, van Martin Vrijland, die haarfijn uit de doeken doet dat het volk weer eens in de maling wordt genomen door deze hoax van de zogenaamde moord op deze dame. Het is nooit gebeurd, ook haar echtgenoot was betrokken in de psy op en was niet eens op haar afscheid, het stinkt aan alle kanten en de kudde trapt weer in de val van de Cabal! Die Brexit wordt helemaal niks, verkiezingsfraude is aan de orde van de dag, zie Oostenrijk!!

  1. wat een ” blije ” gezichten ook bij de familie.. let vooral op de vader die even weg kijkt als hij de “zus ” omhelst.. vieze vuile nep
   hoe kan je zo zijn als je dit is overkomen??
   klopt idd van geen kant, maar goed.. gelukkig is er een site zoals deze die dit naar buiten brengt, zo ook van Martin

   Het is een gekke wereld maar we zien steeds meer clowns en reptiles omvallen.. ze gaan opvallen .. brexit of niet : THE GAMDE IS OVER
   ( oude Mariliion) luister het en denk zelf

 3. SOROS : STATE OF RICH ONKNOW SUCKER..

  Ik heb zo veel geld.. ik kan de hele wereld kopen en omkopen
  Ik ben oud, maar heb zo veel macht dat ik kan zeggen wat ik wil en doen om mensen te laten geloven in mijn leugen
  Ik ben een oud fossiel, allang versteend maar ik wil toch nog even proberen om in te tunen.. ik heb weinig bereik meer geloof ik ..
  Maar.. mijn geld is mijn wapen en zonder wapen kan ik geen oorlog voeren die ik moet doen
  Jullie zijn van mij, ik ben er om mijn gezag over jullie te hebben..

  vieze oude komodovaraan is het! hij is maar een partje van de taart, zijn tong is lang en stroperig, het is een engbek, gelukkig is hij al oud en zal hij straks zijn graf ingaan met zijn oude kornuiten zoals de rotte childs, die zich achter alles verschuilen.. looks like an reptile.. like they do all

  luister: CAMELEON van de oude Mariliiion

  p.s. DEZE WERELD GAAT VOORBIJ.. gelukkig..

  1. Johan.

   Het is toch een algemeen bekende officiële schrijfwijze van namen, dat men eerst de achternaam benoemt en dan de voornaam. Dus Oldenkamp, Johan. Ik zie daar niets veemds aan.

  2. Dus, Arend, jij begrijpt niet het verschil tussen “Oldenkamp, Johan” en “Oldenkamp Johan”? Dat leesteken van die komma staat er echt niet voor niets!

  3. Mag ik van mening verschillen, hier in Frankrijk is het vaak eerst de voornaam, en dan de familie naam, in Wales de UK, is het eerste naam van de farm, en dan de voornaam en daarna de familie naam.

   En wat een comma in een naam doet, dat is nieuw voor mij, never heart of !

  4. Blijkbaar heb ik dat inderdaad niet begrepen Johan. Ik zette die komma er onwillekeurig tussen. Je zult dus wel gelijk hebben dan!

  5. En de echte goede wijze is je voornaam en dan je vaders voornaam, en dan de familie naam, dat verduidelijkt de hele situatie aanmerkelijk.

   Zo als ….. Roelofszoon ……., om dat wij met zijn 11 waren in mijn jeugd met de zelfde voornaam.

   Groet Jenne

  6. En wat vinden jullie hier van, is het mieren,neuker met, of gewoon mieren neuker zonder ?
   Het goede woord is arrejasses !

  1. gatverdamme.. ook dat nog ??!

   die LOS werkt voor Soros heb ik ergens vernomen, eng ding

 4. Heel veel ongeletterde Engelsen, denken dat Brexit, een nieuw ontbijt papje is !
  BBBBBrrrrrrrrrrrr die foto van Soros met Rothschild, twee vijanden van de mensheid, waar blijft het vuur uit de hemel lieve God !

  1. Zonder duizenden, honderd duizenden, miljoenen, corrupte handlangers konden ze niks bereiken.

   Jullie zeggen altijd zo trots wij hebben de slavernij afgeschaft. Ja dat. Maar de mentaliteit is nog steeds hetzelfde. Dit keer zijn er andere slachtoffers. Goedkoop de olie importeren door Arabieren met hun vrouwen en kinderen te vermoorden.

  2. komt er aan Jenne! ik noem het HET LICHT die alles zal overspoelen en de ontwaking zal doen inzetten hoe we al zolang door dit soort monsters van mensen onder druk staan!
   Vieze oude reptiliaanse fossielen zijn het .. en er zijn meer van ..te veel..

   Brexit .. las ergens dat HAARP is ” in/aangezet ” met betrekking op het afstemmen van hersengolven, zodat ” de kiezer ” stemt op wat men hun opdraagt.. bizar.. maar ik geloof het
   Ook heeft david cameron onlangs in Wales een haarp centrale laten plaatsen.. valt niet op hey?
   Ook is het zeer bizar en vaag dat het extreme weer en de achterlijke verklaringen door de weermannen nergens op slaan : ” supercel “, maar dat hoor je ze echt niet zeggen hoor, dat er gemanipuleerde zooi wordt versproeit etc.

   Maar.. HET VUUR zal zeker weten branden gaan!

   groet

   Luna

 5. Dat hele Brexit gaat nergens over.
  Gewoon weer een scam om mensen te laten geloven dat ze iets te zeggen hebben. Dat is helemaal niet zo.
  Mensen mogen enkel kiezen of de schoolboeken voor kleine kinderen op de lagere school vergoed worden. En daar doen de politici dan 25 jaar over omdat te bepalen.
  Democratie is een sprookje, in al zijn vormen, dus ook dit BREXIT.

 6. space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Spacedefensie:

  De VSA hegemonie streven van bewapening de baas ter zee, ter land, in lucht en in de ruimte ism Extraterrestrials sinds 1947!?

  De jarenlange nauwe samenwerkingsverbanden tussen VSA-UK
  the Irak-gate mister Tony Blair :Irak had geen chemische wapens

  VSA-UK ufo-gate welke documenten mogen niet openbaar gemaakt worden !?

  Contra TTIP VSA-EU: privérechtbanken, ongeziene jarenlange petro$ winsten voor de VSA in het nadeel van andere staten oa de Eurozone!?

  UK creatie van Euro-London-Wallstreet gegok en gepoker op de rug van de belastingbetalers!?

  Het asociaal politiek Europrofiel, sociale zekerheden met twee snelheden, is pure anti politieke democratie van en in onrechtstaten.

  Welke privileges in de ene eurolidstaat tgv de andere…..

 7. Ik vind het heel curieus dat ze nu zeker weten wat jongeren hebben gestemd en wat ouderen hebben gestemd. Er is immers anoniem op papier gestemd…

  En de conclusie van het verschil tussen ouderen en jongeren maakt het dan ongeldig???

  1. 75% heeft voor een Brexit gestemd.
   Door alle fraude van Mi5 is het 52% geworden.
   Dus nog een keer!!!
   Ze moeten gewoon wat meer frauderen de volgende keer.

 8. Retrospectief bovenstaand ‘artikel’ (of wat ervoor doorgaat) herlezend kunnen we dus zeggen dat Rothschild en Soros totaal geen macht hebben, ze kunnen blijkbaar zelfs geen 2% van de kiezers overtuigen en zelfs de (vermeende) false flag moord op Jo Cox heeft geen echt resultaat gehad.

  Er zijn dus 2 mogelijke conclusies te trekken uit dit ‘artikel’.
  1. Ofwel is het ‘artikel’ een hoop gezwam om het beleefd uit te drukken.
  2. Ofwel is de vermeende macht van het establishment vals aangezien ze blijkbaar niet in staat zijn om zelf een simpel referendum te vervalsen.

  In beide gevallen komen Soros en de Rothschilds hier uit als onschuldige lammetjes, belasterd en zwartgemaakt op voorhand maar blijkbaar zonder reden. 🙂

  Nu graag dan een vervolgartikel over de echte ratten zoals Farrage, Johnson, Cameron en Gove die niet meer zijn dan een bende potverterende populisten en daarna elke verantwoordelijkheid afschuiven terwijl hun walgelijke leugens dag na dag duidelijker worden.

  Het grootste slachtoffer van de brexit ramp is de gewone brit die nog niet beseft wat hij gaat meemaken de volgende jaren.
  Zo zie je wat de gevolgen zijn van kritiekloos geloof in domme propaganda en populisten.
  Vele artikelen op deze site passen overigens mooi in dat patroon.
  Vergeet niet : wie zijn gat brand moet op de blaren zitten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.