Advertentie

Hoe een US-aardbeving van 23/2 is ‘weggepoetst’..??!


De Amerikaanse jongeman die zich al enige tijd bezighoudt met het bestuderen van aardbevingen over de hele wereld, ‘Dutchsinse’ genaamd, ontvangt vandaag, 24 Februari rapporten van mensen die een aardbeving in de VS hebben gevoeld, maar die NIET door de Amerikaanse overheidsdienst, de USGS wordt gemeld. Sterker nog, wanneer je kijkt naar de officiële rapporten, die op internet realtime worden bijgehouden, blijkt dat deze aardbeving is WEGGEPOETST..!!

Na speur en zoekwerk blijkt, zoals je hieronder in het filmpje kunt zien, dat het epicentrum van de aardbeving in het gebied tusssen Florida en South Carolina heeft gelegen. Maar nogmaals, daar zijn geen officiële centrale gegevens van. Met een omweg is deze ‘Dutchsinse’ toch in staat om kaarten van deze beving te pakken te krijgen. Hij kijkt namelijk naar de nog niet weggepoetste kaarten, die online staan bij de kleine geologische meetstations, door het land. Dit zijn de zogenaamde ‘helicorder’-kenmerken van de ANSS-stations.

De sterkste aardbevingen kwamen dus voor in het gebied van Florida en South/North Carolina, maar de beving is DOOR DE HELE VS gemonitored..! Waarom haalt een officiële overheidsinstantie de online gegevens weg, is dus de vraag, en dan nog wel op de knullige wijze waarop dat is gedaan..??

x

42 gedachten over “Hoe een US-aardbeving van 23/2 is ‘weggepoetst’..??!

 1. 10 jaar speuren en vergelijken feiten en gegevens naast elkaar leggen ben ik tot de conclussie gekomen dat amerika de kern van al het kwaad is op deze wereld . uitleg buitenaardsen . roswel ,,de oorlogen. en moorden kennedy s . atoombommen gegooid . en nu weer het onthouden van gegeven die belangrijk zijn voor de hele mensheid . het ergste van dit alles vind ik roswel en ufo . kijk dat is een gefeelte van onze geschiedenis van onze evolutie en ons menselijk denken want hoe hadden wij nu anders gedacht over het geloof en de evolutie als wij 50 jaar geleden deze gegevens over rosswel en en buitenaards leven toen! hadden gehad wat waren wij dan voor mensen geworden , dus ik stel dat zij bewust de mensheid op het verkeerde been hebben gezet.[ nasa] nesara en nog veel meer rottigheid
  dat op het verkeerde been zetten en achterhouden van info en de wereld bewust een andere richting op dwingen vind ik nog erger dan oorlogs misdaden mijn mening! u??

  1. Alles gebeurt op tijd, Gerrit, en alles speelt zich af in het NU.
   Wie zaait zal oogsten en al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
   We leven Nu in de tijd dat alles duidelijk wordt, de waarheid vind haar weg naar buiten en alles wat op leugens gebasseerd was valt nu uiteen.
   Geld, Big pharma, Media etc.
   Tracht blij te zijn om wat er nu gebeurd, ookal is het soms moeilijk te accepteren, schoonheid ontstaat altijd vanuit chaos.

   Stay Human!!

   Zjoz.

 2. “10 jaar speuren en vergelijken feiten en gegevens naast elkaar leggen ben ik tot de conclussie gekomen dat amerika de kern van al het kwaad is op deze wereld”

  dus “slechts” 10 jaar ?

 3. als het geen aardbeving was het ook geen aardbeving. Door het wegpoetsen wordt er toch ruchtbaarheid aangegeven dat er in dat gebied ‘iets’ niet helemaal loos was. Het accepteren en kwalificeren als aardbeving trekt nog meer ‘nieuws-gierigen’ aan die het fijne ervan af willen weten. En we weten allemaal: niets kun je tegenwoordig in de doofpot stoppen in onze tijd van de openbaring. Het wordt gewoon alles openbaar gemaakt. Let maar op binnenkort wordt het u bekend gemaakt en wordt alles duidelijk. Wie zoekt zal het gewoon vinden. Daarvoor hoef je echt geen wetenschapper zijn.

  Any wrapping present will be unwrapped like a space oddyssee.

  Chinchinchirio!

  1. kweenie hoor, denk je niet dat ze dan op zijn minst de pentagram wat netter hadden gemaakt? Als ik lijnen ga trekken komen er van allelei figuren uit,tot en met roze olifanten aan toe, in elke plaats is wel wat gebeurt.

 4. Met name sinds vorige week heb ik last van een raar soort onrust,boosheid bijna, het zit op een plek in mijn lijf vast, iets meer dan een week terug begon het ik stond op en ging koffie zetten, keek door het keukenraam naar buiten het was lekker zonnig met een mooi azuurblauwe lucht, rond een uur of half tien zag ik de vliegtuigen hun boter, kaas en eieren spel beginnen,nog een uur verder was de lucht beneveld,de mooie kleur was bleekblauw en de zon was wazig, ik grapte nog naar mijn partner dat er binnen een paar dagen wel griep zou zijn, en wat wil het geval, overal wordt er ineens melding gemaakt van een komende griep epidemie, die al huis aan het houden is in België met meer dan 600 doden wordt er beweerd op bepaalde site`s, wel voornamelijk bejaarden.Verschillende van mijn vrienden liggen nu met koorts op bed,ik had mijn vlierbes verhaal op mijn sociale netwerk gezet, dat het zo goed hielp enz. dat is verwijderd, wat the f..ck!in het algemeen merk ik meer geprikkeld te zijn net alsof er steeds op je zenuwen gewerkt wordt, en ik was zo lekker rustig, ik was zo lekker helder, verbeeld ik me dit nou!of herkennen meer mensen dit?

  1. Klopt, je wordt tot het uiterste getest om jezelf te blijven.
   Waar word je gevloerd? Welk soort gedachten zijn dat? Negatieve gedachten waarschijnlijk. Het is goed om van alles te weten maar slecht om alles aan elkaar te haken en overal complotten in te zien. Eerst goed uitzoeken en vooral, jezelf ontspannen kunnen houden terwijl je vele schijn doorziet. Is niet altijd makkelijk maar dat is de test… Daarna kunnen we onszelf zijn en doen wat we zouden moeten doen.

  2. Lida, Ik denk dat ik begrijp wat je bedoelt.
   Ik dacht dat het aan mij lag. Maar ik vrees wel dat het een soort moeheid is. Het houdt maar niet op.
   En lijkt maar erger te worden. Terrwijl er toch ook wel goed nieuws is.
   Farc gaat stoppen met ontvoeringen bv, Eta biedt haar excuses aan voor al het leed dat is aangedaan en je merkt dat steeds meer mensen zich losschudden uit de hypnose van tv en werk. Het gezicht van de wereld wordt menselijker.
   Sinds ik let op al die vreemde en gelogen verhalen, opgedrongen onwaarheden en haast ongelooflijke rotstreken, lig ik steeds vaker wakker.
   Ik ben (nog) niet gedemotiveerd maar het kost me steeds meer moeite de positieve dingen te overdenken in de plaats van de negatieve. En het is beter voor iedereen (vooral in mijn omgeving)dat mijn gedachten positief blijven en dat gèldt natuurlijk ook voor iedereen.
   De tekenen zijn veelal positief maar daar staat nog zoveel fouts tegenover dat het moeilijk is het licht te blijven zien.
   Ik ben niet jaloers van aard maar benijd toch de mensen die hier iets minder moeite mee hebben. Aan de ander kant heb ik te doen met de mensen die nu merken dat ze zich moeten gaan verdiepen in zaken die ze eigenlijk helemaal niet willen weten.

  3. @Selene, gelukkig kunnen wij nog naar worden van allerlei dingen. Komt ook ergens omdat we in een rijk land wonen met veel informatie mogelijkheden. De meeste mensen die liggen te creperen over de hele wereld, die hebben wel wat anders om over na te denken. En wij, wij zien hun niet eens. Wij maar kijken naar de grote lijnen.
   Ach, het is dus aan beide kanten van de medaille erg cru zo te zeggen.

   Wij hebben het goed over de ruggen van anderen en jammeren dat het hun zo slecht gaat.
   Niemand luistert, iedereen een fopspeen in zijn smoel en doorwerken!

   Er komen andere tijden, dachten ze toen ook al:
   http://www.youtube.com/watch?v=Y-Yuxy4fmOg

   We kunnen alleen door mond op mond reclame de boel veranderen. Dan ook graag vanuit het positieve, hoe het zou moeten gaan, hoe het kan, ipv. hoe het gaat en hoe beroerd het binnen dit jaar nog kan worden… Begint bij hele kleine gedachten, bij iedereen. Het collectieve bewuste verandert, wil je sneller, dan moet je er wat aan doen.

  4. Martijn, daar ben ik me ook heel erg van bewust. Ik heb af een toe gewoon een schuldgevoel over mijn (relatief)gemakkelijke leven.
   Dat breng alleen geen donder op om het maar eens hard te zeggen.
   Dat besef ik ook. Maar daarom slaap ik toch ook niet meer zo ontspannen de laatste tijd.
   Al lig ik helemaal niet te piekeren ik voel me niet meer op mijn gemak. Alsof ik iets over het hoofd blijf zien. Iets dat ik weet maar ergens in een hoekje is weggekropen.

   En ik denk dat dat zo blijft tot ik duidelijk kan zien dat het beter gaat allemaal.
   Dat dat ergens iets weten gewoon kristalhelder wordt.

  5. De spanning is om te snijden in de grote Globale wereld. Trek het je niet al te veel aan, er zal nog heel wat gebeuren voor de wereld ontspannen is. Daarom, zie een weg om jezelf te ontspannen, om het even van je af te zetten. Anders word je gek ben ik bang.
   Doe wat je kan doen en pieker niet te veel over wat je zou moeten doen. Je kunt geen 6 miljard mensen in één keer tot inkeer laten komen. Het kan snel gaan maar daar hebben wij als individu niet veel over te zeggen. We kunnen ons steentje bijdragen, desnoods een grote kei. Bidden, dromen, visualiseren, dat mag altijd 😉

  6. Ja ook slecht nieuws zijn een soort vaccinatie`s van het brein, je hebt gelijk Selene ik ben blij dat jij je soms ook zo voelt,weerstand en gruwel over zoveel onrecht, het word je soms teveel, er is zoveel slecht nieuws dat je het goede soms niet ziet,het begin is er steeds duidelijker, het nieuwe pad is in aantocht,nog niet geheel verlicht, tijd om mij een poosje met andere dingen te gaan bezighouden, waar ik energie van krijg.

  7. Of is het de vermoeidheid van het ‘wegdrukken’ van het negatieve..? ‘Let it be’ is dan wel een simpele, maar ws. uiterst effectieve oplossing..? Ik kan wanttoknow ook niet meer maken, door alléén rotzooi, doofpotten en negatieve zaken te belichten.. Weetjewel.. het is én/én.. ipv óf/óf..!!

   Telkens kom ik daarbij tóch weer uit op het fameuze artikel over de intense ervaringen van Fred Burks, tijdens zijn Bikram-yoga sessie, in relatie tot de ontmoeting met het ‘kwaad’-collectieve veld. Hier op de site.

  8. Ik voel me sinds vorige week dinsdag ook ineens zo onrustig. Er speelde iets in mijn leven maar dat is vandaag opgelost en toch blijft dat onrustige gevoel.
   Niet dat ik normaal de rust zelve ben maar dit is extreem, ik kan maar niet ontspannen.

  9. Ik loop er ook tegen aan dat als je het onderwerp aansnijdt over wat er zich werkelijk afspeelt in de wereld, je omgeving er niet van wil weten,zelfs mijn eigen partner( goede man, waar ik veel van hou)voelt weerstand tegen mijn verhalen over vaccinatie`s, haarp, chemtrails,illuminatie enz.hij begrijpt het niet, hij zegt `hoe kunnen ze nou gif spuiten`daar hebben ze zelf toch ook last van! als ik dan zeg dat dat ze dat niet uitmaakt omdat het een voor hun hoger doel moet dienen, zoals militairen doen wat hun is opgedragen,hij snapt niet dat er piloten zijn die daar aan meewerken, we verschillen in dat opzicht, dus ik voel me ook wel een beetje eenzaam in mijn zoektocht, zoals Selene zegt, je kan mensen die onwetend zijn ( of opzettelijk willen zijn) best wel benijden.Ik heb meer behoefte aan waarheid, het uitzoeken, zaken van meerdere kanten bekijken,zo ben ik altijd geweest, ik kan niet alles klakkeloos aannemen wat de media mij voorschotelt, ik ben ook meer spiritueel ingesteld,( boogschutter eigenschap)blijkbaar met een ander soort kijk op alles geboren.Het gevoel van dreigend onweer is nog niet voorbij Ineke, er staat iets op til? onderbuik gevoel dat niet van jezelf komt,let it be inderdaad!soms wilde ik maar dat ik een toverbol had en alles mooi en goed kon maken, frustrerend!Hyper de elektrische ladingen zijn inderdaad voelbaar, soms schudt je op je eigen grondvest, het is een zware bevalling.

  10. @ lida
   Heel herkenbaar wat je schrijft, veel mensen kunnen een alternatieve waarheid niet begrijpen.De propaganda heeft ze compleet gemindf*cked. Het enige dat je volgens mij kan doen is heel gedoseerd de waarheid overbrengen, oppassen dat je niet te grote brokken geeft, ruimte laten om het zelf te ontdekken door hypothetische vragen te stellen, zonder antwoord( B.V. wat is in het belang van big pharma, zieke mensen of gezonde? Hoe kan het dat als banken zelf geld creeren uit niets, dat de belasting betaler de banken moet redden met geld dat van die zelfde banken komt?). En als ik kijk naar mijzelf , moet ik toegeven dat het zelfs mij( terwijl ik me toch al heel lang met deze zaken bezighoud) teveel wordt en haast ongeloofwaardig klinkt.
   Blijf in je eigen kracht en blijf zoeken naar de waarheid, uiteindelijk komen de antwoorden vanzelf naar je toe, het enige dat je dan nog te doen staat is het antwoord accepteren ( interneren en uitdragen).
   Maar kern blijft toch wel doseer je kennis (doseren is zowel les geven als niet te veel te snel )

  11. Beste Lida,

   Lees nu je tekst en de reacties. Ik herken wat je schrijft. Naast grote moeheid, boosheid. Onder boosheid zit echter vaak diep verdriet, wat je rondom je ziet, waarover je leest, maar het kan ook ver terug gaan omdat er uit andere levens bijv. Atlantis dingen diep in je worden aangeraakt die je als het ware herkent en gaan resoneren. Die te maken hebben met vernietiging wat je nu ook om je heen ziet gebeuren, althans de tekenen daarvan die ook steeds schrijnender zichtbaar worden omdat “het spel” naar zijn top gaat. Het steeds meer zichtbaar worden heeft echter ook een andere andere kant van de medaille, nl. het steeds meer zichtbaar worden van de krachten die het duistere spel spelen en dus steeds meer (zonder dat ze het willen) in het licht op het toneel staan omdat de donkere coulissen worden uitgelicht of opgetrokken. Een paar tips: kijk geen TV, ik doe het al jaren niet meer. De massamedia voeden en verdoven je met angst, leegheid. Verbind je met “simpele” dingen die zo waardevol zijn: loop in stilte, verbind je met de geuren, kleuren en geluiden van de natuur. Verbind je in vriendschap met dat wat in jou resoneert. Het ga je goed !!

  12. Lieve Guido, Marcel W,Henny Ketelaar, Hyper Selene, Ineke eerst allen bedankt voor alle adviezen en goede raadt dit sterkt mij enorm en geeft mij energie.Vanmiddag ondanks de grijze lucht in de tuin gaan wroeten,het gevoel en de geur van aarde kalmeren enorm,voor mijzelf ontdek ik dat de puzzel stukken meer en meer op zijn plaats komen,alsof van buitenaf komen de beelden die de verbanden laten zien aan mijn geestesoog voorbij,ikzelf let meer op zaken die voorheen langs mij heen gingen,ik ontdek de verbanden en de voor- aankondigingen, soms moet ik lachen als ik het volgend scenario van wat er komen gaat al reeds ken, een paar keer zei mijn partner, verdomd! je hebt gelijk! het gaat precies zoals je zei! kan je dat ook niet met de lotto getallen?En Henny, of het zo is omdat ik het al eens heb meegemaakt in vorige levens? patronen van the rise and fall( fall and rise eigenlijk) zullen niet veel verschillen en liggen vast in het onderbewustzijn. Soms kan je bij zoveel kwaad jezelf zo klein en nietig voelen,een stipje, velen stipjes maken een vlek en de vlek kan steeds duidelijker en groter aanwezig zijn, de vlek laat zich niet uitwissen, hoe harder je poetst hoe erger en groter de vlek wordt,dat is nu aan de gang, de vlek is niet meer te stuiten, hij loopt uit,op verschillende plaatsen wereld zijn deze vlekken die meer naar elkaar toe lopen.Guido, het E- book is een goed idee, en dan proberen mijn man gedoseerd wijs te maken.We zijn niet het enige koppel dat als elkaars tegenpolen met elkaar leven, dat is met een reden, zodat we van elkaar kunnen leren.liefs

  1. De enige echte verre geliefde, als ze dichtbij komt weet ik niet waar ik het zoeken moet, elektrische energie uitwisseling van onze spiegel tweeling soul sister ster gaat met kosmisch wapen geknetter en gekletter gepaard Lida, dat geeft knetter harde overgangsklachten, onrust en zweten en uitbarstingen, ik verdom het om oud te worden, laat me Regenereren door Wende, lang verwacht, en via een omweg gekomen, ze was er wel maar zeker niet binnen hidden hand bereik, en toch een deel van mij en ons en julie wullie gullie, Serious Request Sirius op 3, onze Blauwe Duale Dans Partner(es) Star.

   Ooh Solo Mio

   ‘Isis Unveiled’ is integraal op het internet te lezen, zo langzamerhand begin ik er aan toe te komen om een begin te gaan maken met het echt lezen van dat Boek.

   Andrea Bocelli “O Sole Mio ” Live on stage in Tuscany
   http://www.youtube.com/watch?v=v1IZHdr23XI

   Quote:

   ” HOW came Egypt by her knowledge? When broke the dawn of that civilization whose wondrous perfection is suggested by the bits and fragments supplied to us by the archaeologists? Alas! the lips of Memnon are silent, and no longer utter oracles; the Sphinx has become a greater riddle in her speechlessness than was the enigma propounded to OEdipus.

   What Egypt taught to others she certainly did not acquire by the international exchange of ideas and discoveries with her Semitic neighbors, nor from them did she receive her stimulus. “The more we learn of the Egyptians,” observes the writer of a recent article, “the more marvellous they seem!” From whom could she have learned her wondrous arts, the secrets of which died with her? She sent no agents throughout the world to learn what others knew; but to her the wise men of neighboring nations resorted for knowledge. Proudly secluding herself within her enchanted domain, the fair queen of the desert created wonders as if by the sway of a magic staff. “Nothing,” remarks the same writer, whom we have elsewhere quoted, “proves that civilization and knowledge then rise and progress with her as in the case of other peoples, but everything seems to be referable, in the same perfection, to the earliest dates. That no nation knew as much as herself, is a fact demonstrated by history.” ”

   http://www.sacred-texts.com/the/iu/iu013.htm

  2. 8 lichtjaren verwijderd van onze Grote Tweeling Big Zuster Isis Blue Star (Unveiled Ontsluierd)..
   maar ze komt nu wel heel dichtbij, ze laat zich zien op gepaste afstand, alles gaat ondersteboven .Upside Down and Around.

   we gaan Dansen Tanzen Monika, beentjes in de lucht

   Diana Ross – Upside Down
   http://www.youtube.com/watch?v=DvR9rOCiMrE

   Sirius our partner star part 2 of 8
   http://www.youtube.com/watch?v=9FX_CPkYARo

   Quote:

   ” more about our dual system… The Sirius system approaches from a distance. Yes, it’s 8 light years away, but it’s HUGE, and a double or triple system, with many objects around it like our sun has. imagine a solar system 10 times larger than ours, or perhaps more. There’s stuff out there that comes our way. There’s a reason why everyone in the past watched it. ”

   Ineke ik geef het ruiterlijk toe, sta ook helemaal strak de afgelopen week, heel dubbel, alle vuiligheid moet er uit, ouwe ergernissen van vroeger die weer actueel worden door gewoonte gedrag van mensen uit m’n omgeving, ik ga er als een pitbull boven op en zeg Keihard wat ik er van vind, een clash van het oude met het nieuwe zo voelt het…

   ik kom ook niet tot rust, erger dan ooit, kan niet meer tegen gehuichel en gemarchandeer met niks niet, kleine en grote dingen, wie mij in m’n bek liegt krijgt het keihard terug en zie maar wat je er mee doet of niet, mij een biet, het moet er uit

   inderdaad soort Grote Opruiming maar er zit ook Iets in de lucht, er zit Iets aan te komen..

   Vuile Huichelaar
   http://www.youtube.com/watch?v=t_IqbEcfivY

  1. Vraag me af of dat wel een serieus geval is of pure aandacht trekkerij.
   Mischa Kat heeft vaker van dit soort beweringen waar ik dan toch even achter me oren te krabbelen of het wel allemaal zo is. Veel tam tam waar je later verder niks meer over hoort in combinatie gepaard gaat met heel veel geheimzinnigheid. Een beetje goede reclame maken voor je zelf kan je doen met de zelfde middelen die mogelijk zijn, zoals het openbaar maken dat je wordt aangevallen met Ddos attacks, terwijl je site of domein-link tijdelijk zelf handmatig is stopgezet, puur als aandacht trekkerij. Wat natuurlijk behoorlijk wat site hits in het laatje brengt van bezoekers die dan een gaan kijken. (je weet maar nooit!)

   Slim is het dan als het zo omdraait dat je dan in een soort slachtoffer rol komt te zitten wat een medelijden vergt voor de nodige aandacht, zulke dingen worden door de hele wereld door heel veel mensen gedaan en bedacht om de ander oneerlijk af te zijn. Zulke zaken vallen dus niet op waardoor er een stuk impulsiviteit optreedt van mindcontrol om zoiets dan te gaan supporten. Mocht Mischa helemaal gelijk hebben, dan had ik zelf allang achter de tralies gezeten voor heel wat verkeerde implentaties van en in de maatschappij.

 5. het is het einde van de winter zullen we maar denken. een avondje carnavallen heeft dan ook zijn nut. ik zie wel dat zo langzamerhand veel mensen wakkerder worden en soms al het halve cq. hele plaatje gaan snappen. dit zeker bij de jongeren die op het internet toch ook al veel goede zaken tegen komen: 9/11, vaccinaties etc.

  muziek is ook belangrijk denk ik. ik was erg blij verrast om 2 duitstalige Wahrheit-rappers (die bandbreite en kilez more) op youtube tegen te komen! soms is hun aanpak gewoon hilarisch. niet te geloven om te zien dat je deze rappers niets meer wijsmaakt! Guido is het een idee om eens wat aandacht aan muziek te besteden?

  die bandbreite met “”selbst gemacht””
  http://www.youtube.com/watch?v=fJXfEbwYsp0

  die bandbreite met “atacke unter falsche flagge”” (hilarisch)
  http://www.youtube.com/watch?v=fJXfEbwYsp0

  kilez more met “klimaschwandel””
  http://www.youtube.com/watch?v=AybBEuIpy44

  1. sorry mijn reactie was met name bedoeld richting Lida en de reacties daar weer op..

 6. Wat een TAM TAM allemaal, niemand die het door heeft dat de PRINTER INKT van de seismologische apparatuur op was, heb ik ook wel eens last van, even cardtridge vervangen… (of usb kabeltje zat los)

  1. Je bewijst hier mooi dat je vreemde zaken als flauwekul kunt afdoen met een “logische verklaring”. LOL
   Zo gaat het dus alle dagen.

 7. Toch komen er meer en meer bewijzen dat het tij, ook in de informatievoorziening en MSM, aan het keren is.

  Dit gaat dan weer om het aloude geldprobleem maar Benjamin Fulford werd begin deze week al weer weggelachen over het feit dat de US Schatkistbewaarder Timothy Geithner was opgepakt maar hij heeft het weer bij het juiste eind gehad. Notabene FOXNews heeft het uitgezonden en uit het interview met Rechter Napolitano blijkt dat ze hem bij de ballen hebben, oftewel, een top schoothondje van de Cabal hebben ze te pakken gehad en volgens Fulford zong hij als een kanarie. Geithner, de Bush familie en topshots van Goldman Sachs mogen het land niet verlaten op dit moment.

  Een hoopvolle ontwikkeling is natuurlijk dat, conform dit draadje, niet alles meer word weggepoetst, zelfs niet door Foxnews…

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q5j6Yk0qAgQ

 8. Nog zo’n wegpoets verhaal wat nu naar de oppervlakte komt, het geboortecertificaat van Barrack Obama wat vorig jaar weer in het nieuws opdook maar vakkundig werd weggepoetst door de zogenaamde arrestatie en liquidatie van Osama Bin L.

  Er is echter een vasthoudende politieman die het onderzoek heeft voortgezet en nu zijn bevindingen naar de wereldpers heeft gestuurd. In de link vind je onderaan een aantal korte youtube filmpjes met uitleg over hoe en wat… Enjoy…

  http://www.wnd.com/2012/03/sheriff-joes-posse-probable-cause-obama-certificate-a-fraud/

 9. we zitten vol angst. Maar is dat juist wat de machthebber ons doen wil geloven. Voeden met angst creeert angst. Het ergste zit tussen onze oren door wat we naar binnen krijgen. Houd dit niet te lang vast. Anders krijg je mindcontrol. Stel ik mijzelf de vraag zou mijn kijk op de wereld veel anders zijn als ik dit niet geweten had? Zeg ik neen, dan is mijn angst onterecht. Dan bent ik al bewust van wat er daadwerkelijk speelt. Zeg ik ja, dan ervaar ik wat ik over mijn matrix lees als een schok en dat maakt mij
  zelf banger. Maar zit die angst niet gewoon tussen mijn oren is dat wel reeel?
  Mensen die zich daar niet bewustzijn van zijn ervaren die angst ook alleen, kan zo’n slaper die angst niet benoemen of verklaren. Daarom heeft u als ‘verlichter’ een voorsprong op de slaper. Uw ontwaking heeft ervoor gezorgd dat verandering door uzelf gewoon mogelijk is. En dat bedoel ik dan in positieve zin. De schok van de waarheid heeft uw min of meer achter de rug maar nu moet u uw goede intentie middels een positieve houding en actie laten zien en liefst naar iedereen. Dus niet alleen het negatieve van onze matrix blootleggen, want door openbaring kan niemand die kwade geheimen voor zichzelf houden, ook dan worden de slapenden automatisch wakker.
  Maar juist door elkaar te laten zien dat wij allemaal dezelfde oorsprong hebben en dat wij instaat zijn om in harmonie met elkaar op deze mooie Aarde te kunnen leven, planten we voortdurend een zaadje en als we daar goed voor zorgen en het Leven omarmen zal uiteindelijk dat zaadje tot iets moois uitbloeien. Blijf elkaar scherp houden maar verloochen onze oorsprong niet; door wat ik ooit plantte niet uit oog te verliezen. Het kost het zaadje tijd energie aandacht geduld om tot wasdom te komen. Maar wees niet overhaast, dan dat is alles mogelijk. Ook als met de Aarde en haar bewoners het helemaal verkeerd zou aflopen, jammer, dan is het een hele troost we mogen in het geheel weer overdoen. Niet de moed opgeven hoor, we zijn allemaal op Aarde om er iets mooi van te maken. Degenen die daar nog steeds roet in het eten gooien hebben een groot probleem en dat is dat zij weten dat wij dat NU eindelijk beseffen. Van mijn eigen pad kan ik gemakkelijk verdwalen of afdwalen. Maar daarom leef ik onder de mensen om af en toe tot orde geroepen te worden. En daar is helemaal niks mee. Door de ervaringen die ik hier opdoe en nog mee mag meemaken kunnen ze me die niet meer afpakken en ik zal altijd op mijn Leven kunnen terug zien met blijschap en dat meen ik recht uit mij hart. Al moet ik eens de dood onder ogen zien, tot die tijd aanbreekt maak ik zelf iets van het leven want een andere doet dat niet voor mij, ook al zouden metze allen in een paradijs leven. En vergeet niet alles wat u goed doet resoneert naar u terug met dezelfde intentie. Alles wat kwaad is resoneert ook naar diezelfde schepper van het kwaad terug. De vraag is waarvoor kiest u?

  1. Dag Lezer,

   Hartelijk dank voor het toevertrouwen van deze mooie ware woorden.
   Als we dit soort materie nu eens in het onderwijs gingen opnemen, i.p.v. de huidige onzin die kinderen op school moeten leren, dan zou de samenleving er binnen één generatie een stuk beter voor staan.

   Namaste,

   Zjoz.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.