Advertentie

De échte Alchemie…


x
De echte Alchemie

2021 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Wie mijn artikelen volgt, heeft kunnen lezen dat we hier in een kopie van de echte aarde leven, en dit hier niets anders is dan een gevangenis. Aan het hoofd van deze gevangenis staat het Vaticaan. Hoe ver die macht ging werd mij recent duidelijk, toen ik ontdekte dat de geheime diensten, wereldwijd, niet in dienst staan van de overheden van de verschillende landen, maar allemaal toebehoren aan het Vaticaan. Het zijn stuk voor stuk Corporaties, oftewel bedrijven. Dit geldt ook voor alle banken. Deze vallen onder de Romeinse wetgeving van het Vaticaan. Het ministerie van Financiën is eigendom van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Het IMF is eigendom van de Wereldbank. De Wereldbank is eigendom van de Verenigde Naties. De Verenigde Naties is eigendom van de Britse Kroon en de Britse Kroon is weer eigendom van het Vaticaan. Dus met andere woorden, dit staat/stond allemaal onder het beheer van het Vaticaan. Ook alle officiële religies, geen één uitgezonderd, vallen allemaal onder het Vaticaan, en zijn opgericht om mensen uit elkaar te drijven.

De jeugd van tegenwoordig komt steeds meer onder druk te staan, en krijgt nog nauwelijks de kans kind te zijn. Op steeds jongere leeftijd worden ze in een keurslijf geperst met richtlijnen, die rechtstreeks afkomstig zijn van de psychopaten aan de top van de piramide, die nog steeds hopen hun Nieuwe Wereldorde te kunnen uitrollen onder de grote reset. Hun focus ligt hier volledig op het terugbrengen van de wereldbevolking, naar, als de ‘Georgia Guide Stones’ mogen geloven: 500 miljoen.

Gewoon nog steeds Aspartaam dus, ook al heet het anders! Dat het giftig is, ook voor deze dansende kinderen, laat kennelijk ook overheden onberoerd..?

Zo worden we al vele jarenlang bewust vergiftigd via ons voedsel en drinkwater.
Dit veroorzaakt kanker en vernietigt ons zenuwstelsel. Hersentumoren; Multiple Sclerosis; epilepsie; ziekte van Parkinson; Alzheimer; aangeboren afwijkingen en diabetes, zijn ziekten, die vroeger niet of nauwelijks voorkwamen. Een van die gifstoffen die tegenwoordig in meer dan 6000 verschillende producten is verwerkt, is Aspartaam , ook wel bekend onder de naam Amino Sweet. Hoofdpijn; migraineaanvallen; duizeligheid; stuiptrekkingen; misselijkheid; spierspasmen; gewichtstoename; huiduitslag; moeheid; depressies; etc. zijn terug te herleiden naar dit aspartaam.

In vele landen wordt al meer dan 75 jaar fluoride toegevoegd aan het drinkwater. Fluoride is een zeer giftig chemisch afvalproduct, dat onze pijnappelklier, de sleutel naar spiritueel ontwaken, doet verkalken. Verder tast het de schilklier en ons afweersysteem aan.  95% van alle tandpasta’s bevat fluoride en kinderen van 0-5 jaar mogen, volgens de richtlijnen van de Nederlandse vereniging voor kindertandheelkunde (NVK), dagelijks 500 ppm fluoride gebruiken. Ook bij meeste tandartspraktijken wordt fluoride nog steeds de hemel in geprezen.

Op de Colgate verpakking staat echter een waarschuwing in kleine letters vermeld, dat deze tandpasta buiten het bereik van kinderen tot 6 jaar gehouden dient te worden, en er onmiddellijk professionele hulp ingeschakeld moet worden na inname. De meeste ongelukken met fluoride vinden plaats bij kinderen jonger dan 6 jaar. Dit is een gevolg van alle smaakjes die ze aan kindertandpasta toevoegen. Bij inname van 2 tubes zouden de gevolgen zelfs dodelijk kunnen zijn.

Xenoestrogen en zware metalen zijn gevaarlijke gifstoffen, die we aantreffen in cosmetica- en schoonmaakproducten. Onze schoonmaakproducten bevatten maar liefst 62 zeer giftige metalen. Dit is mogelijk, omdat er geen richtlijnen bestaan van wat wel en niet mag worden toegevoegd. Dit houdt dus in, dat in feite alles straffeloos verkocht mag worden. Een andere gifstof waar we mee worden overspoeld zijn GMO’s (Genetisch gemodificeerde gewassen). Deze zijn gepatenteerd en leveren geen zaden. De boeren worden dus jaarlijks gedwongen nieuwe zaden in te kopen. Soja, mais, tarwe en verder elk gewas waar mee is geknoeid, behoort toe aan bedrijven als ‘Bayer Monsanto’.

Dit geeft ze het monopolie op deze gewassen en zaden. Ze hebben dure pesticiden nodig om te kunnen groeien, die natuurlijk ook afkomstig zijn van hetzelfde bedrijf. Zo worden aardappelen 29 keer bespoten voordat ze worden gerooid, en in de schappen van de supermarkt komen te liggen. Het hele Ecosysteem raakt hierdoor verstoord. Insecten sterven, vogels sterven en wanhopige boeren sterven, want hebben ze een slecht seizoen, dan zijn ze failliet en zien het leven niet langer zitten.

Ook steeds meer producten uit de supermarkt, blijken magnetisch, als gevolg van grafeenoxide zoals bijv. Kellogg’s Cornflakes, kipfilet e.d. Het is dus eigenlijk een wonder, dat vrouwen nog steeds zwanger raken. Al deze gifstoffen zijn een onderdeel van een agenda, die bekend staat onder de naam ‘Family-Planning’. Je treft ze aan in het vlees en de melkproducten in de supermarkt; in alle groeten en fruit, dat is bespoten met pesticiden en insecticiden.

Maar ook in verpakkingsmateriaal; artificiële smaak en geurstoffen; kraanwater; bewerkte voedingsmiddelen; plastic flessen; babyspenen; luiers; babydoekjes; make-up; shampoo en hairconditioners; deo’s; matrassen; douchegordijnen; papieren borden; plastic speelgoed; geurkaarsen; anticonceptiepillen; menstruatieproducten; zonnebrand; fleecedekens en -kleding; zelfs in de inkt op kassabonnen.

Er is dus geen ontkomen aan. Huidproducten zijn nog veel gevaarlijker dan producten die je eet, omdat ze rechtstreeks via de huid in de bloedbaan komen, met alle gevolgen van dien. Maar het gevaarlijkste van alles is: eten, opgewarmd in plastic verpakking uit de magnetron. Dus denk na wanneer je de volgende keer babymelk opwarmt. Maar de onvruchtbaarheid neemt toe. 1 op de 6 stellen hebben tegenwoordig problemen bij het zwanger raken. Uit studies blijkt dat het probleem vooral bij mannen ligt, dus niet alleen bij vrouwen wat nog steeds door velen wordt gedacht.

Sinds 1970 is de kwaliteit van het sperma gedaald met 59%. De gemiddelde man heeft nog maar 47.1 miljoen zaadcellen per milliliter. Bij hun vader lag dit gemiddelde op 99 miljoen zaadcellen per milliliter. Dit is een zeer verontrustende trend, omdat hiermee ook het sterfterisico wordt verhoogd. Uit een onderzoek van de Stanford Universiteit is gebleken, dat onvruchtbare mannen op jongere leeftijd overlijden, omdat ze meer vatbaar zijn voor hartkwalen en kanker.

Kinderen en seksualiteits-onderwijs
Een nieuwe trend die in de Westerse landen zijn intrede heeft gedaan, is sekseducatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit wordt gesponsord door de VN; Unicef; Unesco; Planned Parenthood en de WHO. Deze groep zou volgens deze DeepState instanties, op hele jonge leeftijd moeten leren wat masturberen is. Hoe gek wil je het hebben. Kinderen op die leeftijd willen kind zijn en helemaal niet bezig zijn met seks. Deze trend, is niets anders dan een vrijbrief voor pedofielen, want hoe mooi je het ook kunt brengen, seks met een kind is verkrachting.

In Nederland hebben we zelfs een pedofielenpartij, de PNVD (Partij voor Naastenliefde, vrijheid en diversiteit). Ze hebben een ‘handboek voor Pedofielen’ uitgebracht met toestemming van de minister van Justitie, die heeft verklaard dat tekst zonder foto’s is toegestaan. Hierin wordt beschreven, hoe je het vertrouwen van een kind kunt winnen en dit straffeloos kunt doen.

De ‘LGBTQ-beweging’ met zijn transgender agenda, is opgericht door de DeepState, en wordt gesponsord door miljardairs als George Soros. Het wordt uitgerold door groeperingen als ‘Antifa’ en ‘Black Lifes Matter’. Kinderen worden op scholen op steeds jongere leeftijd gestimuleerd, om een geslachtverandering te ondergaan. In Canada en Australië kunnen ouders voor 10 jaar de gevangenis in gaan, wanneer ze hun kinderen hiertegen proberen te beschermen. Dit heeft niets meer met tolerantie te maken, maar is een politieke agenda met als doel de wereldbevolking uit te dunnen en de familiestructuur volledig te vernietigen.

Alles heeft een positieve en een negatieve kant, en heeft te maken met vanuit welke tijdlijn je het bekijkt. De positieve tijdlijn is de weg naar de vrijheid. De negatieve tijdlijn is de weg naar het transhumanisme waarin 90% van de mensheid uitgeroeid dient te worden met behulp van het Covid-vaccin met al zijn boosters. Momenteel hebben we te maken met 2 belangrijke zaken die ons beïnvloeden:

 • De Schumannresonantie, de hartslag van die aarde, die al weken loopt te pieken en als doel heeft ons bewustzijn te verhogen. Hierdoor zullen we straks in staat zijn onze rol hierop aarde los te laten omdat we gaan herinneren wie we werkelijk zijn.
 • Een vloek, die door de machthebbers is ingezet om alle negatieve energieën, zoals angst, te versterken, met als doel mensen in een lage frequentie te houden.

Dit zet momenteel vele relaties onder druk, omdat mensen niet langer reageren vanuit de rol waarin zie hier zijn geboren maar vanuit hun wezen. Doorvoel alles goed en check bij jezelf of het je vreugde schenkt of dat het kwaad en verdrietig maakt. Is dit laatste het geval, laat het los en voedt het niet, omdat je hier tegen de matrix strijdt. Dit is een strijd die je nooit kunt winnen en waarbij je alles zult verliezen. Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens van alchemie gehoord, waarbij het ultieme streven is, om van lood goud te maken.

Graaf St. Germain was één van de belangrijkste alchemisten, die uitzonderlijk oud werd. Hij leefde namelijk van 1691 tot 1812. Via een verre achterneef die zijn geheimen heeft georfen, is nu duidelijk geworden dat de echte alchemie hier op aarde, het transformeren van negatieve energie in goud inhoudt, een proces dat plaatsvindt in je hart. Dat is het geheim dat je jong, en in een hoge frequentie houdt.

Deze oefening kan hierbij worden ingezet:

Keer naar binnen in lichaam, hoofd en hart, waarmee jij je verbindt met de Godskracht. Vervolgens spreek je hardop uit:

“Ik breng het licht terug in mijn lichaam door alle twijfel, angst, duisternis en dood bijeen te brengen in mijn hart. Ik ben vergevingsgezind en laat al het negatieve los door het te transformeren.”

Visualiseer dat het in je hart wordt opgeblazen door een violette vlam. Adem nu een rood licht in via je basis chakra, en tegelijkertijd een violet licht via je kruinchakra. Meng deze met het goud aanwezig in je hart.

“Hemel en aarde zijn één en hetzelfde. Ik ben de eeuwige jeugd, vreugde en schoonheid. Ik ben de enige Schepper van mijn eigen realiteit en dat maakt mij weer jong.”

Meng deze energie door je hele lichaam en bedank Moeder Aarde en de hele mensheid (Godskracht) die alles balanceert.

De ‘Hunzen’ geven een prachtig voorbeeld dat dit werkt..
De Hunzen zijn een klein volk in de Himalaya, dat 2000 jaar lang heeft geleefd zonder dat de rest van de wereld van hun bestaan afwist. Ze waren en zijn autonoom en de bewoners worden gemiddeld 100 tot 120 jaar en verouderen niet of nauwelijks. Het leven is een kwestie met de tijd mee gaan en wie dit bij kan houden, houdt zich jong. Het zijn niet de kalenderjaren die belangrijk zijn, maar je gemoedstoestand.

Een geest, die vitaal wordt gehouden door een geest van enthousiasme en verlangen naar nieuw avontuur, heeft het geheim van de eeuwige jeugd gevonden. Waarom zou je oud worden? Het echte leven begint pas bij 40 jaar. Op die leeftijd zou iemand genoeg kennis vergaard moeten hebben, om te kunnen begrijpen hoe het leven in elkaar zit. Onze cellen worden continu vernieuwd. Dit groeiproces, waarbij versleten cellen worden afgestoten en vervangen door nieuwe, vernieuwt het lichaam voortdurend.

Wij zijn een samenstelling van het fysieke, mentale en spirituele. Het is aan ons, om lichaam, geest en ziel in volledige harmonie te verenigen. Hiermee wordt een innerlijke balans gecreëerd. Het leven is een eeuwigdurend proces van afbouwen en opbouwen. Het heeft van nature een perfecte balans, maar menselijke onwetendheid en fouten hebben het ritmische evenwicht verstoord.

Je bent wat je eet”…
Voedsel is de bron van energie, en de kwaliteit van je bloed hangt af van je dieet. Gezonde voeding voedt je bloed en je cellen en houd je jong en vitaal. En in een gezond lichaam huist over het algemeen een gezonde geest. In een ziek lichaam is het net andersom. We zijn allemaal beeldhouwers en schilders en ons werkmateriaal is ons eigen vlees, bloed en beenderen.

Of we nu in de stemming van angst leven of in de stemming van moed, de keuze is aan ons. Wanneer we onze geest richten op de verschillende teleurstellingen, die we te verduren krijgen, ontwikkelen we een stemming van wrok. En een wrok die wordt gevoed, zal uiteindelijk veranderen in woede, zorgen en fysieke klachten. Dit zal angst en slapeloze klachten veroorzaken, waardoor we niet langer goed uitgerust zijn, om aan onze dagelijkse verantwoordelijkheden te voldoen.

We zijn die we denken te zijn”.
Dit is één van de belangrijkste wetten van het leven. Ons welzijn staat in directe verhouding tot ons begrip van dit principe. De wetenschap heeft aangetoond dat gedachten, krachten zijn, die ons kunnen maken en kunnen breken. Door het onbewuste of creatieve brein, beïnvloeden onze manieren van denken ons zenuwstelsel, en nog belangrijker, ons endocrien systeem, dat onze lichaamschemie reguleert. Negatieve en destructieve gedachten kunnen in een kwestie van seconden het hele netwerk van onze afweermechanismen verlammen, waardoor onze lichaamsorganen worden blootgesteld aan stagnatie en verval.

In tegenstelling tot de ongelofelijke schade die negatieve gedachten aan ons lichaam kunnen aanrichten, kunnen we met behulp van optimistische constructieve gedachten ook harmonie en integratie brengen in organen. De bewuste geest of wil, domineert de onbewuste of innerlijke kracht en kan deze elk gewenst patroon laten volgen. Wij maken deel uit van de immense universele kracht en hebben het recht te kunnen, en mogen, genieten van het leven. Maar besef ook, dat aardse rijkdom alleen, zonder integratie van constructieve gedachten, ons niet alleen van een innerlijke blijdschap zal beroven, maar uiteindelijk ons ​​bestaan ​​zal vernietigen. Dit zal het eerste zichtbaar worden op het fysieke niveau.

Ademen’, is een ander belangrijk fundament in de structuur van welzijn. Ademhaling brengt leven gevende zuurstof naar onze bloedlichaampjes, en het is een bron van extra vitaliteit. Er gaat niets boven een volledige ademhaling op het juiste moment. Dit vermindert spanning en kan de vermoeidheid uit bannen. De geest en het lichaam jong houden, is niet eenvoudig. Wanneer je niet oppast, laat je de geest moe worden en het lichaam lui, en verval je in vaste patronen. Hierdoor kun je bang worden om veranderingen te accepteren, en verdwijnt de geest van avontuur. En zodra je levensmoe wordt, zal het lichaam je in de steek laten.

Het is aan ons, om de dingen onder ogen te zien zoals ze zijn; om te beslissen of we ze met moed en geloof, of in een stemming van wanhoop zullen accepteren. Het is niet gemakkelijk, maar we zijn gezegend met een goddelijke kracht in ons. Zodra we ons bewust worden van deze kracht, zullen we gaan ontdekken, dat we onszelf kunnen verjongen en niet alleen dat, we zullen in staat zijn om een ​​nieuwe en mooie wereld op te bouwen.

 

Harriet Algra

oktober 2021

totalhealthfoundation.nl

* * *

Bronvermelding;

https://www.bitchute.com/video/AzA7jFKbW53g/

https://nvvk.org/elmex-kindertandpasta-blijft-nederlands-advies-cariespreventie-volgen/

https://drcharlieward.com/jason-q-decodes-charlie-wards-documents-boom-geneticsvatican/

https://www.youtube.com/watch?v=yynL1yUccso

https://www.google.com/url?sa=D&q=https://www.crrow777radio.com/352-meet-a-descendant-of-an-ascended-master-covering-alchemy-free/&ust=1633454460000000&usg=AOvVaw1pFpsTponqsSQlnt_jESis&hl=nl&source=gmail

‘Hunza Land The Fabulous Health and Youth Wonderland of the world’, geschreven door Allen Banik en Renee Taylor

* * *

Het nieuwe boek van Harriet Algra

‘WAKKER WORDEN UIT DE HYPNOSE’

“Alles is erop gericht, om mensen steeds opnieuw te hypnotiseren,
om alles wat de mens ontdekt, opnieuw te
kunnen wissen.
Dit gebeurt
op allerlei subtiele manieren, die je niet direct in
de gaten hebt en niet alleen via de media.
Zo werd die hypnose ineens heel duidelijk zichtbaar,
toen ik aan dit boek werkte. Bij het herlezen van de tekst,

kwam ik regelmatig hele stukken tegen die volledig klopten,
maar waarvan ik mij niet meer kon herinneren

het geschreven te hebben.

We worden van kleins af aan getraind als kuddedieren,
die niet meer zelfstandig na kunnen denken.
We worden
overspoeld met desinformatie.
Er komen steeds meer aanwijzingen,
dat zelfs 70 tot 90% van alle informatie
die we binnenkrijgen,
door de Matrix is verdraaid en dus niet klopt.

Je dient dus heel scherp en alert te zijn, om alle informatie
die tot je komt, voortdurend te scannen en te doorvoelen of deze resoneert of niet.

Niemand heeft jouw waarheid, die kun je enkel zelf vinden.
Het is dus de kunst, om de stukjes die voor jou

kloppen bij de ander te ontdekken.”

(KLIK OP DE AFBEELDING VOOR LINK NAAR DE BOOKSHOP)

11 gedachten over “De échte Alchemie…

 1. Goeie opsomming van een aantal feiten. De covidhoax is slechts een afleiding van wat er werkelijk uitgevreten wordt. De wappies richten hun energie op verzet, verloren energie imo. De snappies kijken met een adelaars perspectief naar het ontvouwende programma en trekken hun eigen plan, liefst met gelijkgestemden.
  “The Eagle Flies Alone”

  When I was born the seed was sown
  I will not obey, my life is my own
  Battle those who wish to enslave me
  Expose the lies that enrage me

  I don’t believe in heaven, I don’t believe in hell
  Never joined the herd, could not adjust well
  Slave and master, it’s not for me
  I chose my own path, set myself free

  I, I go my own way
  I swim against the stream
  Forever I will fight the powers that be

  I, I go my own way
  I swim against the stream
  Forever I will fight the powers that be
  The eagle flies alone

  Reject the system that dictates the norm
  This world is full of lies and deceit
  I have felt betrayal, cut so deep
  Suffered defeat only to rise again

  I, I go my own way
  I swim against the stream
  Forever I will fight the powers that be
  I, I go my own way
  I swim against the stream
  Forever I will fight the powers that be
  The eagle flies alone

  Alone!

  I, I go my own way
  I swim against the stream
  Forever I will fight the powers that be
  I, I go my own way
  I swim against the stream
  Forever I will fight the powers that be
  The eagle flies alone

  1. Eens, mooie gevonden: ‘snappies’. En natuurlijk de tekst van Arch Enemy, spot on!

 2. Follow the elite (de boven ons geplaatsten) ook op voedselgebied. De 53 deelnemers aan de Nucleair Summit in Den Haag op 24 en 25 maart 2014 mochten als gasten van ons ‘vorstenpaar’ een vorkje meeprikken in de Oranjezaal en het diner was 100% biologisch …

 3. Al lezende in dit goede verhaal vroeg ik mij af wat de aansluiting zou kunnen zijn met echte Alchemie, dat was mij een beetje ontgaan. Maar tegelijk realiseerde ik mij dat zo’n vraag niet echt relevant is. De inhoud telt…
  Wat mij speciaal trof is het laatste gedeelte waarin Harriet haar nieuwste boek aanprijst. Die tekst is mij uit het hart gegrepen, het strookt volledig met de zienswijze van velen die al dan niet spiritueel geïnspireerde verklaringen zoeken naar de slapende, dode, robotachtige, en mechanische mens. Zij doen dat al net zo lang als de mensheid bestaat. Om maar wat te noemen: ook in het boek Genesis wordt melding gemaakt dat de Schepper zijn schepsel Adam in een diepe slaap brengt (Genesis 2: 21). Diepe slaap of hypnose, er is geen verschil.
  Maar waarom gebeurt dit? Dat heeft allemaal te maken met het drama van Lucifer, die zichzelf zo groots achtte, dat hij zijn Schepper overbodig vindt en meent zelf alles te kunnen doen en laten wat hij wil. Die mening heeft hij nog steeds, ook vandaag nog.
  Ook vandaag nog worden wij getraind door de trawanten van Lucifer, die demonen worden genoemd en die Harriet liever ‘de Matrix ‘noemt. Maar ook dat is irrelevant, de kwade effecten zijn navenant identiek. En zeker is dat elk mens blootgesteld wordt aan deze kwade invloeden vanaf het moment dat we ‘ik ‘ leren zeggen. En we leren dat van onze omgeving en dat gaat maar door en door…. Vandaar de kreet ‘erfzonde’ die natuurlijk uit de kerkelijke hoek komt en waar het kwaad als zonde wordt beschouwd.
  Die kerk geeft dan aan dat wij ons van deze zonde kunnen bevrijden door het geloof

  Harriet daarentegen spreekt over alert zijn, waakzaam.
  Maar hoe doen we dat?
  Door onszelf voortdurend reflecterend voor te houden, dat wij slapende mensen zijn die wakker moeten worden. Het bevrijden van dit kwaad ligt dus in eigen hand, of liever gezegd in het eigen hart. Mens ken uzelve….
  Want: al die demonen, ze bevinden zich in ons.
  Daarom gebruik ik liever dat begrip ‘demonen’ in plaats van Matrix.
  Matrix wekt de associatie met afstand: ergens ver weg, van uit een andere planeet belagen zij ons. De macht van de demonen zit hem in het feit dat ze zich in ons genesteld hebben. Daarom zijn ze zo lastig herkenbaar en het is net zo’n utopische gedachte dat wij onszelf daarvan kunnen bevrijden als de kerken zeggen dat alleen het geloof ons kan redden.

  Het drama van de schepping kent helaas een grote weeffout. De afvalligheid van Lucifer was niet gepland, het kwaad was niet bedoeld, maar is er toch. De mens heeft tot taak deze weeffout te herstellen. Hoe?
  Door wakker te worden, inderdaad…
  Maar pas op!
  Wakker worden betekent niet opnieuw in een (andere soort) slaap te vallen.
  Levensgevaarlijk.
  Uit eigen ervaring weet ik dat de macht van kwaad is heel groot en heel ver reikt..
  Men zij gewaarschuwd

  .

  1. Wie heeft ooit bepaald dat god goed is? ( god zonder hoofdletter want er schijnen goden te zijn, zijn die dan ook allemaal goed?) Gij zult geen andere goden voor u houden staat er in een oude omnibus. Was dat godje zelf, heeft hij (?) de matrix ontworpen? Was Luci niet eerst een stralende engel die vanuit een hogere dimensie hier was om hulp te bieden met een zeker project? Was Luci het niet helemaal een met de constructie van de matrix en werd daarna in diezelfde matrix gevangen gezet door het wraakzuchtige godje?
   Luci is hier dus ‘in the flesh’ gevangen gezet, zou het kunnen zijn dat Luci mee heeft geholpen methet upgraden van de mensheid, dat zijn (?) dna van zijn zielegroep in de mens is verwerkt? En dattie daarom karmisch verbonden is aan de aarde?
   Stel nou dat Luci liever een keer naar huis wil, naar de hogere dimensie waar Luci en zijn makkers vandaan kwamen? Luci zit energetisch in een spagaat, de mensen haten hem want dat moet zo volgens de oude omnibus, tegelijkertijd vereert de paus hem in het geheim en recht in je bakkes. Luci was ooit ‘in the flesh’ gekomen, de martix heeft een soultrap waardoor vrije geesten keer op keer gewassen worden van al hun herinneringen en steeds weer hier reïncarneren en uiteindelijk een “aardeziel” worden die automatisch hun slavenmeester blijven dienen, afgesloten van de bron en zonder echte eigen wil. Luci wist dat, ook zijn makkers. Ze hielden hun dnalijn in stand vanuit de oude tijd, inteelt was de prijs die ze betaalden.
   De enige methode om uit deze matrix te komen was vuur met vuur bestrijden, gogje had ze vastgezet met deze matrix constructie dus door deze te vernietigen zullen ze richting thuis kunnen gaan. Ze weten dat het een lange weg is want door de vele eeuwen heen waren hun krachten en connectie met de bron afgenomen. Maar goed, op de eeuwigheid is dat een hickup.
   Luci’s plan was dus om de meerderheid van de mensheid ( het project waar godje met de eer mee strijkt en graag voor aanbeden wordt) naar de afgrond te trekken ( negatieve 4D, ook wel bekend als de hel) Door de eeuwen heen waren de zielen klaargestoomd om authoriteiten te gehoorzamen en zelfstandig nadenken als “fout” te bestempelen.
   Eindresultaat zal dus zijn dat godje’s matrix zal instorten, zij die “evil” zijn hiervandaan vertrekken, al de geprogrammeerde zielen met zich mee nemen om weer te helen bij de bron en hier wat zielen uit hogere dimensies achterblijven om de aarde weer opnieuw een planeet met vrije wil te maken.
   Tis echt een duivels plan.
   2023/8

  2. Goed en slecht zijn uiterst subjectieve grootheden. Direct gekoppeld aan subjectief oordeel. Laat dat ‘goed’ en ‘slecht’ weg en je hebt een volledig nieuwe wereld..! STOP het oordeel en ook het oordeel over het oordeel..

 4. Zeker, Zoeker, wakker worden is niet eenvoudig maar wakker blijven nòg moeilijker.
  En je spreekt over ingebed kwaad. Laat het nu ’toevallig’ zo zijn dat het kwaad vele vormen met speciale eigenschappen kent waaronder de Archontische krachten die zich als een parasiet wensen te gedragen vandaar dat naar mijn idee bepaalde geneesmiddelen plotseling verboden zijn zoals hydrochloroquine en ivermectine. Deze werken met name tegen parasietachtige aandoeningen. En raad eens wat de hele covid meuk zo akelig maakt, parasietachtige aandoeningen! Het prikje waarvan men denkt dat het een vaccin is is niets anders dan een parasitaire aanval op het systeem.

 5. Leuke comments. Helaas brengt het dualisme steeds weer nieuwe vragen na ieder antwoord. Goed vs kwaad, licht vs donker, god vs duivel….. ga zo maar door. Als je een kat van de dood redt, hoeveel andere dieren offer je dan op om die kat in leven te houden? Je helpt iemand uit een brandende auto, achteraf bleek het een pedofiel die jouw kind iets aan zal doen, heb je dan een goede daad verricht? Of verdien je een geel/zwart lintje?
  Is een archont altijd al een archont geweest of was deze ooit een sprankelend vonkje van de bron des levens? Zal deze archont ooit weer terug keren naar de bron?
  De mens wil overal een reden voor vinden. In het oneindige gebeurt niets met een reden, vanuit de eerste actie volgt een reactie, uiteindelijk zal er weer een moment van balans zijn na een grote verschuiving en daarna begint het weer opnieuw.
  It all makes perfect sense https://www.youtube.com/watch?v=hrBIZ6viWP0&t=13s

 6. Echte alchemie is dusdanig met de bron van het leven verbonden te zijn dat je geen noodzaak of behoefte hebt om op anderen te moeten parasiteren. Op aarde is daar een duidelijke afspiegeling van. There is enough for everybodies need but not for everybodies greed.
  Ook in het universum ( gezien vanuit 3D) zijn er parasiterende entiteiten. Deze zijn, door wat voor omstandigheden dan ook veroorzaakt, hun connectie met de bron verloren en moeten zich voeden aan de energie van andere wezens. Zgn vampirische entiteiten. In esotherische bronnen worden ze met allerlei namen benoemd, jinn, demonen, shadow people, insectoids en nog veel meer. Compassie met deze wezens heeft weinig nut, ze kennen geen empathie en zien jou alleen als voedselbron. Tegen deze wezens wordt een felle strijd geleverd door samenwerkende allianties van meerdere sterrenstelsels en vanuit meerdere dimensies. Luci’s groep creëert nogaleens portals om deze wezens op aarde te krijgen om hun proces van vernietiging te versnellen. Op langere termijn zou dit echter slecht uitpakken dus daarom worden deze entiteiten bevochten door een aantal groepen die daar hun missie van hebben gemaakt.
  Niets is wat het lijkt. En als iets nergens op lijkt is het uniek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.