Advertentie

De ‘hotzone’, Jeruzalem en onze èchte bevrijding..


x

x

De ‘Hotzone’, Jeruzalem en onze èchte bevrijding

2019 © Harriet Algra

x

Harriet Algra

Deze wereld zit zo anders in elkaar, dan dat ze ons willen laten geloven. Ik hoop met dit artikel weer enkele sluiers van de grote illusie op te lichten. Onze enige redding zal zijn, dat we gaan beseffen, dat deze wereld, waarin we momenteel verblijven, niet de onze is maar een artificiële, geometrische, Archontische wereld. Ons bewustzijn zit gevangen in een Archontisch lichaam, wat maakt dat we de machthebbers als zodanig niet herkennen, omdat ze er uit zien zoals jij en ik.

Op deze planeet vindt een strijd, of oorlog, om de macht plaats tussen de verschillende inlichtingendiensten, die al héél erg lang gaande is, misschien zelfs wel duizenden jaren.

Langzamerhand beginnen de figuren en/of instanties en hun motieven zichtbaarder te worden. Het moeilijke en frustrerende is, dat de waarheid niet voor het oprapen ligt en zeker niet in de media wordt belicht, omdat er letterlijk over alles wordt gelogen, om die waarheid verborgen te kunnen houden. Er bevinden zich verschillende krachtplekken op deze planeet waarover wordt gestreden, waar alle strijdende partijen bij betrokken blijken te zijn.

Eén van deze krachtplekken is ‘The Hotzone’ in de Bermuda driehoek waarvan al heel lang bekend is, dat hier mysterieuze fenomenen plaatsvinden. Kompassen gaan spinnen, schepen en vliegtuigen verdwijnen in het niets. Er bestaan hier krachten die je nergens anders aantreft. Edgar Cayce, een zeer bekende Amerikaanse helderziende heeft in 1926 voor het eerst over de verrijzenis van het gezonken continent ’Atlantis’ gesproken. Dit zou tussen 1968-1969 gaan plaatsvinden. Hij beschreef, dat de plek tussen Bimini, Cuba en de Yucatan Peninsula zou moeten liggen, waar het als eerste zichtbaar zou gaan worden.

Het centrum van alle hoogstaande Atlantische technologie zou daar gecentreerd zijn. Het eiland Poseida was het krachtigste Vortex Portal-complex geweest. Hier bevonden zich de Tempel van Genezing, de Tempel van Geluid, de Tempel van Één, de Tempel van Regeneratie en de Tempel van Kennis. Poseida huisvestte de meeste grote centra voor hoger onderwijs. Deze werden op Poseida geplaatst vanwege de nabijheid van gunstige elektromagnetische energieën, die spiraalsgewijs vanuit de kern van de aarde omhoog liepen.

Poseida bezat een ongelooflijk krachtige, helende bron, nabij de tempel van genezing. Door de overleveringen, is hieruit de mythe voortgekomen, dat het hier ging om de ‘fontein van de jeugd’. Het zou vandaag de dag nog steeds in de oceanen in de buurt van Bimini moeten stromen. Iets wat velen, die denken sterfelijk te zijn, graag in handen zouden willen hebben. Atlantis zou ten onder zijn gegaan aan zijn eigen technologie, veroorzaakt door de ‘2-eye-crystals’, die een nucleaire ontploffing schijnen te hebben veroorzaakt, die Poseida volledig hebben vernietigd. (HIER)

De voorspelling van Cayce kwam uit. In 1968 werd er een gigantische kristallen piramide ontdekt in Bimini op slechts 3 meter diepte. Dit toonde aan dat de zeebodem aan het stijgen was. In 1969 ontdekte de piloot Valentine de contouren wat zou kunnen duiden op Atlantis. Vanaf dat moment zijn er in deze ‘Hotzone’ overal ruïnes gevonden. Sinds de voorspelling kopen of leasen vele biljonairs eilandjes in dit gebied en zitten de verschillende inlichtingendiensten en geheime genootschappen er eveneens met hun neus bovenop. Zo staat Cuba vol met ‘Mason’ Tempels.

Ook de theosofische invloeden zijn sterk aanwezig. Raoul Castro, de broer van Fidel Castro werd ingewijd als vrijmetselaar. Of Fidel ook een vrijmetselaar was, is niet bekend. Howard Hughes, was een Amerikaans piloot; filmproducent; filmregisseur; vliegtuigbouwer; playboy; excentriekeling; filantroop en kluizenaar en in zijn tijd een van de rijkste mensen ter wereld. Hij heeft tussen 1971en 1972 de ‘Glomar Explorer’ laten bouwen. Het coververhaal was dat het een Russische nucleaire onderzeeër naar boven zou moeten halen. Het ware doel ervan was, om Atlantische ruïnes in de Hotzone te scannen, wat ook zijn leasing van eilanden in het Bimini-district verklaart. De bouw van het schip heeft anderhalf miljard dollars gekost.

Hughes was verbonden met Area 51, een testgebied, dat ligt in de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas. Het is niet toegankelijk voor het publiek. Dit houdt zich o.a. bezig met de ontwikkeling van verschillende ‘Black Projects’, een benaming, die gegeven wordt aan geavanceerde militaire vliegtuigen. Toen Hughes werd ingelijfd door de CIA, werd hij anti- Kennedy. Er lijkt ook een link te liggen dat hij een aandeel heeft gehad in de moord op beide Kennedy ’s.

De Amerikaanse inlichtingendiensten kregen het in 1947, door een, door president Harry Truman ingevoerde wet, voor het zeggen in de VS. De opzet hiervan was geweest, presidenten meer informatie te kunnen overhandigen, maar….. werd ingezet om de Multinationals meer macht te geven. De presidenten Kennedy en Nixon werden een slachtoffer van deze wet. Zij zijn ofwel vermoord of afgezet.

Trump heeft zich tot nu toe staande gehouden, maar staat lijnrecht tegenover deze diensten. John Negroponte, werd onder president Bush de eerste Directeur van Nationale Inlichtingen. Zijn taak was de coördinatie tussen de verschillende inlichtingendiensten te regelen. Hij was o.a. ambassadeur van Honduras geweest, dat grenst aan de Hotzone.

Hij kende dit gebied goed en blijkt eveneens een belangrijke pion in het hele drugssmokkelprogramma te zijn geweest. Hij werkte nauw samen met Dick Cheney en was één van de grote kopstukken binnen de Deep State. Hij behoort tot de ontwerpers achter het internet.

Aristoteles Onassis, de grote Griekse scheepmagnaat, was de grootste en belangrijkste smokkelaar in dit gebied, die hier zijn vermogen mee heeft weten op te bouwen.

Barack Obama bezocht Cuba heel onverwacht in 2016, aan het eind van zijn presidentschap, en opende daar een ambassade, na 50 jaar Koude Oorlog. Het ambassade personeel werd gelijk ter plekke aangevallen door ‘sonische’ straling met als gevolg, dat 80 personeelsleden terugvlogen naar de VS. Hun huizen op Cuba bleken grondig doorzocht te zijn. Door wie is onbekend, dat duidt op het feit dat hun aanwezigheid daar niet op prijs werd gesteld. Een andere Amerikaanse president die Cuba heeft bezocht was Calvin Coolidge. Hij was president van 1923 tot 1929.

Hij maakte zich zorgen over het feit of Cuba wel in de juiste handen was en was gefascineerd geraakt omdat iemand in Cuba een hele speciale editie van ‘Alice in wonderland’ zou hebben. Hij wilde graag een kopie van deze uitgave ontvangen in het Witte Huis, wat ook heeft plaatsgevonden. Deze editie was verpakt in een luchtdichte verpakking, dat als het schip, waarmee het vervoerd werd zou zinken, het zou blijven drijven.

Jeffrey Epstein was niet de enige biljonair die eilandjes in dit gebied bezat. Andere bekende personen waren of zijn Nixon; Martin Luther King; de Kennedy ‘s; Ernest Hemmingway; Jacky Onassis; Richard Brandson; e.a. De lijst is lang en stuk voor stuk lijken ze verbonden te zijn met de verschillende inlichtingendiensten als: CIA; MOSSAD; MI6; e.d.

Als land spontaan gaat rijzen vanuit de zee, in internationale wateren, dan is het volkomen soeverein. Hier zullen de wetten van de vaste wal, het land, niet van toepassing zijn. De Deep State is hier volledig van op de hoogte, wat de reden is dat ze sterk vertegenwoordigd is in de ‘Hotzone’. De gemanipuleerde orkanen die hier woeden, zoals ook de orkaan Dorian, die op 1 septemberj.l. de Bahama’s bereikte, zouden te maken kunnen hebben met het feit, dat ze hier het land willen laten stijgen.

We worden keer op keer misleid. Het plan achter Trump lijkt nu ook duidelijker te worden. Hij is, toen hij geheel onverwacht de verkiezingen won, herkend door de Orthodoxe Rabbijnen, als degene die door ‘god’ (met een kleine ‘g’) uitgekozen zou zijn om de 3de tempel in Jeruzalem opnieuw op te bouwen. Vlak nadat hij zitting nam als president, vond er een ontmoeting plaats in het Witte Huis, waar Trump de belangrijkste rabbijnen van Israël heeft ontmoet. Zijn schoonzoon Jared Kushner, zelf van Joodse afkomst, was hierbij aanwezig.

De Joodse profetie luidt dat Saoedi Arabië, dat in het echt, geen Islamitisch maar een super orthodox Joods koningshuis, blijkt te hebben, de Tempelberg zal overmeesteren, om hier de 3de Joodse Tempel neer te zetten. Hierin zal de Antichrist zitting nemen om over de wereld te regeren. Dit lijkt dus ook de reden achter Trump zijn beslissing te zijn, om de Amerikaanse ambassade over te plaatsen van Tel Aviv naar Jeruzalem. Volgens bepaalde orthodoxe bronnen, zou de ‘Ark van het Verbond’, een ander technisch hoogstandje uit de Atlantis periode, zich bevinden onder de Rotskoepel, de 3de meest heilige plek voor de moslims, gelegen op de Tempelberg in de oude stad van Jeruzalem.

Paus Francis met koning Mohammed VI van Marokko

Klopt deze informatie dan wordt het ineens logisch, waarom Saoedi Arabië zich voordoet als een Islamitische staat en waarom de Palestijnen uit Jeruzalem en Israël worden verdreven. Op deze manier kunnen ze van binnen uit, de Tempelberg in beslag nemen. Ook wordt de voorspelling, die Clif High van Web Bot vorig jaar heeft gemaakt naar aanleiding van het zoekgedrag op internet van alle aardbewoners, duidelijk, dat Mekka binnenkort wel eens vernietigd zou kunnen worden door de Moslims zelf wanneer ze ontdekken dat hun koningshuis Joods blijkt te zijn.

Trump stapt hiermee in de voetsporen van koning Cyrus (559-553 v.Chr.), de grote heerser en stichter van het Perzische rijk. Deze hielp 2500 jaar geleden de Joden, terug te keren naar Jeruzalem waar hij de Tempel liet herbouwen.

De voorspelling was gebaseerd op het feit, dat Trump op de eerste dag na zijn inauguratie 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud was. Dit was dus 3 maal 7, een heilig getal voor de Joden. Trump zelf, is dus niet de Antichrist maar de voorloper, die alles dient voor te bereiden.

Iedereen binnen alle machtsgroeperingen lijkt zich hiermee bezig te houden. Zo vond er bijvoorbeeld ook een ontmoeting plaats tussen Paus Francis en koning Mohammed VI van Marokko, 31 maart 2019. In de overeenkomst, die tussen hen beiden werd gesloten, was besloten, dat Jeruzalem niet enkel toebehoort aan de Joden maar ook aan de Christenen en Moslims.

Donald Trump en koning Cyrus de Grote (klik op illustratie voor artikel)

Tom Horn: Trump, the Vaticaan and the Secret 3rd Temple Agenda

De Notre Dame, een andere kijk…
Achter de brand op de Notre Dame blijkt, net als het geval bleek te zijn, bij de aanslag op de Twin Towers, een agenda te zitten. Tegen de tijd dat de brand in de Notre Dame in Parijs in april werd geblust, was het hele dak verdwenen. Dit bestond uit honderden tonnen lood, die, in de hoge hitte waren gesmolten en die giftige deeltjes over alle nabijgelegen straten en gebouwen en in de kathedraal zelf hebben verspreid. Recent heeft een milieugroep de Parijse autoriteiten ervan beschuldigd te weinig te doen om de risico’s van loodvergiftiging na de brand te verkleinen.

Ze beweert dat zowel de stadsautoriteiten als het bisdom, inwoners/ bewoners, bezoekers en werknemers hadden moeten inlichten, om ze tegen deze ‘giftige neerslag’ te kunnen beschermen. Direct na de brand van de Notre Dame was de officiële verklaring, dat er geen gevaar bestond voor mensen die in de omgeving woonden en werkten. Maar…. in de rechtszaak, ingediend door de groep Robin des Bois, wordt beweerd dat de stad willens en wetens mensen in gevaar heeft gebracht, door veel te weinig te doen om de gevolgen aan te pakken.

En journalisten, die in juli de Notre Dame bezochten, werden verplicht, wegwerpoveralls te dragen en geadviseerd om alle kleding achteraf te wassen om te voorkomen, dat gevaarlijke looddeeltjes zich konden verspreiden. Loodvergiftiging wordt veroorzaakt door het inademen van de lucht of via eten en drinken. Dit kan vooral gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen, omdat het kan leiden tot ontwikkelingsproblemen bij ongeboren baby’s, of zelfs tot een miskraam. Het kan ook kinderen en volwassenen treffen. Symptomen kunnen een hoge bloeddruk, geheugenverlies en gehoorverlies zijn.

Een onderzoek, uitgevoerd door de Franse nieuwssite, Mediapart, onthulde dat de Franse autoriteiten pas een maand na de brand, loodtesten op kleuterscholen en scholen in de buurt van Notre Dame hebben uitgevoerd. Hierbij werden loodniveaus, die 10 keer hoger waren dan de maximale toegestane grens die voor de menselijke gezondheid als veilig wordt geacht, aangetroffen. Het opruimen en schoonmaken in de kathedraal zelf, werd als gevolg hiervan onderbroken.

De uitslag heeft er voor gezorgd dat nu eindelijk de verschillende scholen ‘intensief gereinigd’ worden om het lood te verwijderen. (HIER) Wat het zeer dubieus maakt is, dat Bill Gates, deze zomer bekend heeft gemaakt een project te zullen gaan sponsoren waarbij looddeeltjes met behulp van geo-engineering in de stratosfeer worden gespoten, om de zon te dimmen. Dit zou namelijk niet alleen de natuur gaan vernietigen maar ook de mensheid. De zon is onze belangrijkste voedingsbron. (HIER)

Een ander gigantisch groot gevaar voor de mensheid is de SMART-Technologie en Facebook. De meeste mensen hebben dit niet in de gaten en raken er steeds meer aan verslaafd, omdat het zo gemakkelijk is. Velen laten zich volledig afleiden door de komst en uitrolling van het 5G-netwerk, dat er waarschijnlijk nooit gaat komen. De reden hiervoor is, dat de bandwijdtes van de verschillende golflengtes veel te dicht op elkaar liggen. Hierdoor wordt het hackingsgevaar van de overheidsinstanties zo groot, dat ze de controle zullen gaan verliezen.

De Smartphone met zijn apps waaronder Facebook, is het èchte gevaar.
De technologie achter de SMART-technologie is gebaseerd op kennis, die is ontdekt rond 1947. Militairen, wereldwijd, hebben in die periode bewust Ufo’s laten crashen vlak in de buurt van militaire basissen. De wrakstukken zijn onmiddellijk in beslag genomen en uitvoerig bestudeerd. Hierbij werd ontdekt dat de voertuigen een eigen bewustzijn hadden, die geheel samenwerkte met de bestuurder. Deze technologie is vervolgens ingezet om de mensheid volledig onder controle te kunnen krijgen.

Hier is de SMART-technologie uit voortgekomen. Smartphones, schakelen langzamerhand onze zintuigen uit en maken tegelijkertijd d.m.v. het belgedrag en internetgebruik, een complete kopie van de gebruiker, incl. hartritme en ademhaling en zijn vanaf nu in staat de gedachten van de gebruiker te registreren. https://www.youtube.com/watch?v=sv1pXvttUeM

In combinatie met de nanodeeltjes die via voeding, chemtrails e.d. worden verspreidt, is de Smartphone in staat een holografische chip in je brein te creëren, die maakt, dat je op afstand volledig bestuurbaar wordt. Uitschakelen lukt niet en het is zelfs in staat om je op 2km afstand te volgen. De enige manier om hier een eind aan te maken is een grote hamer te nemen en het apparaat aan gruzelementen te slaan. Dus wil je een telefoon, koop een simpele Nokia die al voor €15, – verkrijgbaar is.

Deze voorbeelden tonen aan, dat we als mensen op deze planeet niet meetellen, of zelfs bewust worden aangevallen, onderdrukt en moedwillig vernietigd. Ook Trump, die door velen wordt gezien als de grote redder van de mensheid, blijkt er een eigen agenda op na te houden. Wel mogen we hem dankbaar zijn, dat hij de wereld tot nu toe heeft weten te behoeden voor een Derde Wereldoorlog, die er wel degelijk geweest zou zijn als Hillary president was geworden.

Dan hadden de meesten van ons waarschijnlijk niet meer geleefd of zaten we opgesloten in een van de opvoedingskampen zoals in China al het geval is. De machthebbers willen ons laten geloven dat we sterfelijk zijn om ons hiermee te kunnen manipuleren. Wij hebben echter altijd geleefd en zullen altijd blijven leven. De enige weg naar de vrijheid is, als we weer volledig naar binnen keren . Het lijkt op een diabolo zoals onderstaande tekening laat zien.

De spiraal in de bovenste helft, is te vergelijken met een centrifuge, die steeds harder gaat spinnen. Alle afleidingen, zoals identiteit; relaties; pijn; dood; controle; religies; etc. die ons naar buiten proberen te trekken, om ons vast te kunnen houden in deze realiteit, worden weg gefilterd. Dit heeft tot gevolg, dat we steeds dichter bij het nulpunt komen, waar het centrum van de diabolo is gesitueerd. Hier vindt vervolgens een soort omwenteling plaats van binnen uit, die ons de toegang zal verschaffen tot een nieuwe organische wereld.

Hiermee laten we de dualiteit los, om terug te keren naar de eenheid. Alles en iedereen is hier volledig gelijkwaardig. Hoe harder de centrifuge in omgekeerde vorm naar beneden draait, hoe groter de spiraal zal groeien. Verdwenen tijdslijnen zullen worden geopend, schoonheid en veelzijdigheid in vorm keert terug, waardoor ons bewustzijn zal gaan toenemen om uiteindelijk weer op de 100% terug te keren.

Harriet Algra
(september 2019)

www.totalhealthfoundation.nl

4 gedachten over “De ‘hotzone’, Jeruzalem en onze èchte bevrijding..

 1. Een interessante tekst met heel wat belangrijke elementen. Over de bouw van de 3de tempel is al heel wat inkt gevloeid. Een bron met een andere kijk :
  http://www.realjewnews.com/?p=130
  met citaten :
  “Stop The Jews From Rebuilding The Temple! by Brother Nathanael Kapner – Copyright 2008-2010
  Articles May Be Reproduced Only With Authorship of Br Nathanael Kapner

  & Link To Real Jew News (SM) …..
  I was raised as a Jew. I grew up on the Old Testament readings that are read every Sabbath morning. The Zionists try to justify the rebuilding of the Temple by pointing to the prophet Ezekiel’s vision of the 3rd Temple as outlined in Chapters 40-48 of his writings. ………………….
  But this is ridiculous. First of all, St Gregory the Great, in his Homilies On Ezekiel, points out that at the very outset of Ezekiel Chapter 40 the reading evinces a *figurative* image of the Church, citing the opening phase, ‘as it were’ a city. He then observes that Ezekiel’s measurements of the Wall encircling the Temple are actually much smaller than the Temple measurements themselves!………………….
  It should also be noted that the Jews have lost all genealogies of their former Aaronic & Levitical priesthood. Thus their “temple worship” will be a fraud. Any Jew can come along and claim to be a “Kohan” (priest) but he cannot prove it!…………………
  For in the Old Testament Book of Ezra if a Jew returning from the Babylonian captivity could not show proof of his claim to the priesthood he was expelled from ministering in the Temple…………….. “(=einde citaten).

  Ter info : Brother N. Kapner is bekeerd tot de Russische Orthodoxe Kerk en een vurig bewonderaar van Putin.

 2. Bronnenonderzoek! *** Volgens mij zijn de Scheppingsdagen in de Bijbel niets anders dan het begin van de regentijd op de savanne in Afrika. Voor de bewoners ter plaatse was het belangrijk om te weten wat er gebeurde als de regentijd begon en die hebben dat in rijmverzen onthouden. Dieren (en ook mensen met vee) gaan op de savanne achter de regens aan. Dus als het ergens op de savanne gaat regenen dan beginnen de planten te groeien en stikt het binnen de kortste keren van dieren (en soms ook van mensen [met hun vee]). Dat verhaal over de Scheppingsdagen is dus gepikt van anderen. Ik vermoed dat ‘Adam’ eigenlijk van oorsprong het Afrikaanse woord ‘Ha Dame’ is wat ‘De Dame’ betekent (ook gepikt) [ in NL heeft het dezelfde betekenis namelijk een vrouw die een man trouwt vanwege zijn bezittingen]! Ze hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt.

  In delen van Afrika leven de vrouwen apart in dorpen terwijl de mannen met hun vee achter de regens aan gaan. De mannen komen zo nu en dan naar hun dorp. Ik vermoed dat het verhaal van Adam en Eva, beide vrouwen, afkomstig is van mensen die die dorpen hebben gezien waar alleen vrouwen wonen. *** De boom der kennis van goed en kwaad is een boom waarvan de vruchten moeten worden gegeten door een persoon die van een misdaad wordt beschuldigd en als dat persoon reageert op die vruchten dan is dat persoon schuldig (onzin natuurlijk maar zo was het vroeger)!

 3. Volgens mij is de brand op de Notre Dame ontstaan door nulpuntenergie (Tesla). Ik doe proeven met magnetisme en maak constructies van magneten (die ik soms wikkel met geïsoleerd koperdraad). De stellage die om de Notre Dame stond was symmetrisch en de delen waren in blokvorm gebouwd en dit leek op een kristalstructuur waar de energie wordt gedwongen om aan een kant positief te zijn en aan de andere kant negatief. In het midden van die stellage kan op sommige plaatsen de energie dan flink heen en weer gaan (wisselstroom en ook gelijkstroom). Dit is te meten.

 4. BertAWRvB
  Op eerder geplaatste video’s denkt men te zien dat mensen (of in ieder geval 1 persoon) de brand heeft aangestoken en ook heeft iemand die aan de Notre Dame heeft gewerkt gezegd dat zelfs als men met een brander op dezelfde plaats vijf minuten lang probeert een balk te laten branden dat dit mislukt.Nou weet ik niet hoe nulpunt energie werkt maar mijn mening is dat die beelden niet vergeten mogen worden.Verder lijkt het erop dat ze alles doen om mensen te beschadigen en/of in aantal te doen verminderen.zoals hier in het artikel beschreven is kan dat zijn met lood wat voor loodvergiftiging zou kunnen zorgen,maar het gaat natuurlijk nog verder dan dat zoals met Chemtrails (ze zouden toch de zon willen temperen door troep in de lucht te verspreiden) wat waarschijnlijk ook niet gezond zal zijn,spul in water voor consumptie om zeg maar te “ontsmetten”,

  wat zit er in vaccinaties die vaak in arme landen gegeven wordt,waarom wordt er in bv Europa geen bewijs geleverd dat vaccinaties veilig zijn terwijl dat toch simpel zou moeten zijn wanneer daar onafhankelijk onderzoek naar geweest is en de resultaten voor zich zouden spreken,oorlogen en slachtingen (zoals in Israël en de Palestijnen) en nu ook in Irak enz,Wat wordt er over ons eten gesproeid of erin verwerkt,(is het niet vreemd dat Round Up verboden is voor particulieren die het voor onkruid tussen tegels zouden gebruiken terwijl in de akkerbouw dat spul gewoon over landerijen die het veel meer in zich opnemen gebruikt mag blijven worden) Gelukkig is men in Nederland bezig om meer afstand van gewasbeschermingsmiddelen te nemen en meer biologisch te telen alleen heeft dat tijd nodig en ook wijzelf moeten dan meewerken door eens een appel te nemen waar een plekje op zit inplaats van alleen maar mooi uitziende producten te kiezen,boeren zijn geen vervuilers net zoals hun dieren dat ook niet zijn en wanneer we eerlijk zijn zorgen de boeren juist goed voor het milieu.

  wat je kunt zien wanneer je tussen landerijen doorloopt en ziet dat het netjes onderhouden wordt,zonder de inzet van boeren zou het er veel wilder en onverzorgder uitzien en ook zou de voedselvoorziening in de knel komen Vroeger was het voor de boer of fruitteler betaalbaar om mensen in dienst te nemen en het is de schuld van de staat dat dat nu niet meer kan vanwege hoge belastingen waardoor boeren gedwongen zijn om op andere middelen over te stappen zodat ze nog een beetje winst kunnen maken en ook zijn het de stuntende supermarkten die ervoor zorgen dat de prijzen laag blijven waardoor de boeren minder overhouden,ook binnen de gezondheidszorg zien we achteruitgang en zijn vele artsen geindoctrineerd en daardoor hebben zij alleen maar oog voor chemische farmaceutische middelen in plaats van te kijken naar gezondere middelen die van nature al aanwezig zijn (hiertoe kunnen zij zelfs gedwongen worden of ze kunnen natuurlijk gewoon corrupt zijn en ingaan op financiele voordelen die geboden worden door de farmaceuten).

  Hoe dan ook alles is zo geregeld dat alleen de allerrijksten overal beter van worden terwijl het volk overal tegen problemen aanloopt en alleen maar mag werken en betalen en daar doet de staat graag aan mee wat te zien is aan de BTW verhoging en miljarden uitgeven aan vernietigende troep terwijl ze niets voor de allerarmsten over hebben.Hoe normaal is het dat werkenden eerst arbeid moeten verrichten om daarna ca 70% procent van hun loon in te leveren aan de staat via belastingen (BTW) voor sociale voorzieningen terwijl die er nauwelijks zijn wat te zien is aan de voedselbanken?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.