Advertentie

De herinnering is de bevrijding..!!


x

De herinnering is de bevrijding

2023 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

We zijn hier om een hele andere reden dan dat ze ons willen laten geloven. Er bestaat een heleboel informatie en kennis die we momenteel vergeten zijn maar dat begraven ligt in ons onderbewustzijn. Eén van de mensen die hier veel onderzoek naar heeft gedaan is Dolores Cannon met haar hypnosetechniek QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique).   Deze techniek helpt mensen om een heel diep niveau van hersengolfactiviteit te bereiken waar ze toegang krijgen tot hun onderbewustzijn. Tienduizenden mensen die dit proces wereldwijd hebben doorlopen kwamen met soortgelijke informatie zoals:

  • Antwoorden op ‘waarom ik op dit moment ben geïncarneerd’
  • Waarom heb ik deze uitdaging in mijn leven zoals bijvoorbeeld: waarom blijf ik steeds mijn baan verliezen; waarom blijf ik elke relatie saboteren etc.
  • We zijn hier om deel te nemen aan wat de ‘Grote Verschuiving’ wordt genoemd. Er is een tijdlijn-verschuiving aan het plaatsvinden, waarbij we van een oud realiteitsniveau naar een nieuw realiteitsniveau over gaan.
  • Deze 3D-realiteit is een leerschool waar we naar toe komen om bij je geboorte te vergeten wie je bent. De kunst hier is om je weer te gaan herinneren wie je in werkelijkheid bent. Dat is één van de unieke schoonheden van deze realiteit en waar een enorme ervaring mee kan worden opgedaan.
Dolores Cannon

QHHT onthulde dat wat mensen meemaken vaak in verbinding staat met vorige levens. Ze komen meer te weten over hun kindertijd, wie ze zijn als eeuwige spirituele wezens en wat ze tussen de levens door hebben gedaan. Al deze verkregen informatie helpt ons om op de meest optimale tijdlijn te komen, zodat je niet langer terugvalt in oude patronen waar je verdwaalt raakt in de 3de dimensionele dichtheid waarin je deze cyclus keer op keer moet blijven herhalen. Al deze informatie dwong Dolores Cannon haar overtuigingen over deze werkelijkheid, volledig overboord te gooien.

Een thema dat bij al die tienduizenden mensen naar boven kwam was de atoombom op Hiroshima en Nagasaki in 1945. Deze doodde miljoenen mensen in Japan. Dat zond een rimpeling door het multiversum omdat alles en iedereen in het universum energetisch met elkaar verbonden is en dus ook met Moeder Aarde.

We mogen hier met ons collectief bewustzijn doen wat we willen dat is de ‘wet van vrije wil’. Het collectieve bewustzijn heeft dus ook het recht om zichzelf te vernietigen,  zolang het geen invloed heeft op andere realiteitssystemen. Die grens werd echter overschreden met de atoombom die de energie ook op andere planeten beïnvloedde, en zelfs zou kunnen vernietigen en dat was niet toegestaan. Er werd een oproep het multi-versum ingestuurd, waarin Moeder Aarde om hulp riep omdat ze zichzelf zou vernietigen, wanneer die atoomexperimenten door zouden gaan.

Miljoenen zielen in verschillende realiteitssystemen en hogere dimensies, die zich verbonden voelden met de Aarde, hoorden die noodkreet en gaven aan deel uit te willen maken om mee te helpen de Aarde op een positieve tijdlijn te plaatsen. Er zijn sinds de jaren vijftig 3 golven van ’Starseeds’ geïncarneerd om deze nieuwe positieve tijdlijn van binnenuit te helpen ontstaan.

Ook zijn er in die periode veel buitenaardse baby’s gedropt in de VS en de toenmalige Sovjet Unie, wiens geheugen volledig intact was en die zouden weten hoe ze hier met buitenaardse technologie zouden kunnen omgaan om het systeem van binnenuit mee te kunnen helpen transformeren. (HIER)

Hiermee veranderde het collectieve bewustzijn op de planeet.
Deze starseeds wisten dat het moeilijk zou gaan worden, omdat een incarnatie in deze realiteit betekende, dat ze zouden vergeten wie ze werkelijk waren; maar ze hoopten zich dit snel weer te zullen gaan herinneren. Het spel hier kon enkel volgens de regels worden gespeeld en hier incarneren was dus de enige oplossing. De Wet op Vrije Wil heeft ook tot gevolg dat we hier nooit en te nimmer gered kunnen worden.

De enige manier om je hieruit te bevrijden is je te gaan herinneren wie je werkelijk bent. Het verlossingscomplex waar velen aan lijden die verwachten gered te gaan worden, of dat de medbedden hun weer helemaal gezond zullen maken is dus een illusie. De reden daarvan is, is dat alles wat we van buitenaf aannemen of innemen ons verzwakt. Wij zelf zullen de verandering moeten zijn.

Als een collectief op een hoger bewustzijn, dienen we altijd toestemming te geven voor alles wat er in onze realiteit gebeurt. De DeepState was zich daar terdege van bewust. Ze hebben de mensheid hier al duizenden jaren tegen elkaar uitgespeeld om verdeeldheid te kunnen zaaien. Ze gebruikten Hollywood om hun duistere plannen via films kenbaar te maken. De door de DeepState gebruikte symboliek werd echter zelden door het collectief bewustzijn herkend.

Dit werd vervolgens tegen ons ingezet, omdat de DeepState het niet herkennen van de symboliek als een toestemming beschouwde en hun toestond hun agenda steeds verder uit te rollen. De mensheid werd met behulp van Science fiction films bang gemaakt voor buitenaards leven die ons volgens de films zouden willen vernietigen.
En omdat de mensen hier niet met elkaar overweg kunnen werd dit door velen geloofd in de veronderstelling dat buitenaardsen op dezelfde manier denken als zij. Ze hebben er geen benul van dat de hoger vibrerende wezens een hoger bewustzijnsniveau hebben en weten dat we allemaal verbonden zijn en gezamenlijk één bewustzijn vormen.

De focus van je gedachten en spirituele kracht
Meditatie is een middel wat je kan helpen je leven compleet te transformeren en je leven terug in het NU te brengen. Hierdoor ben je in staat dingen los te laten die je niet langer dienen. Je ontdekt de afleiding door de media en het nieuws, en krijgt in de gaten dat complottheorieën misschien wel eens meer met de waarheid te maken hebben dan je dacht.

Ook helpt het je op een diep niveau te begrijpen waarom je hier bent. Je gaat beseffen dat we allemaal ons eigen unieke pad bewandelen en dat alles en iedereen energetisch met elkaar verbonden is. Wij zijn spirituele wezens die tijdelijke menselijke ervaringen hebben. We kwamen hier om ons te herinneren wie we werkelijk zijn. Niemand is daarin speciaal, en oordelen over anderen heeft geen zin omdat het enkel barrières schept in je leven.

Creatie, aan de gang met je goddelijke talent..
Manifestatie is de kunst om je atomen werkelijkheid te laten worden. Dit is een diepgaand proces dat geworteld zit in de principes van de epigenetica van de neurowetenschappen, gecombineerd met het ongelofelijke potentieel van je eigen bewustzijn. Emotie is de taal van ons lichaam. Dit is een krachtige vorm van trilling energie die communiceert met elke cel en elk orgaan. Deze brengt een cascade aan chemische reacties teweeg in ons lichaam.

Wanneer negatieve emoties de standaardtoestand is geworden waar ons lichaam aan gewend is geraakt dan is er een vorm van verslaving ontstaan aan de chemische reacties die gepaard gaan met vertrouwde emoties. Wanneer je je gedurende langere tijd gestrest of angstig voelt, of vastzit in negatieve emoties, dan raakt je lichaam gewend aan die gevoelens en begint ernaar te verlangen.

Dit emotionele circuit creëert een lus die je in een staat van emotionele stagnatie houdt. Je gaat onbewust op zoek naar situaties die deze triggeren. Om je daaruit te bevrijden en iets nieuws te kunnen manifesteren is het nodig deze emotionele circuits door middel van oefeningen zoals meditaties, en het stellen van bewuste intenties opnieuw te bedraden. Je dient bewuste intenties op te stellen om gevoelens van vertrouwen en zelfbewustzijn te cultiveren, hetgeen je gaat helpen verhoogde emotionele toestanden zoals vreugde, dankbaarheid en enthousiasme te ervaren.

Je verschuift daarmee van slachtoffer naar schepper.
Wanneer je emoties met een lage vibratie verschuiven naar hogere emoties, dan is dat een duidelijk teken dat je overgaat naar een staat, waarin jij de schepper wordt van je realiteit. Je bent niet langer overgeleverd aan de genade van jezelf in de externe wereld. Jij neemt de leiding over je interne wereld. Je krijgt hierdoor controle over je reacties op uitdagende situaties waardoor je een gevoel van empowerment gaat ervaren. Wanneer je deze emoties consequent ervaart creëren ze een rimpeleffect door je hele lichaam.

Je hart coherentie zal duidelijker worden omdat deze een coherent elektromagnetisch veld uitstraalt. Dat veld is niet beperkt tot je fysieke lichaam, het beïnvloedt de wereld om je heen en zal automatisch leiden tot een meer harmonieuze leef- en werkomgeving. Dit zal synchroniciteiten en toevalligheden tot gevolg hebben die reeds aanwezig waren in het kwantumveld.

Stel je het universum voor als een enorm, onderling verbonden web van energie en informatie. Elke gedachte, emotie en intentie die je uitstraalt zendt rimpelingen door het web. Het verkeert in een constante staat van reactie op de frequenties, die je uitzendt. Wanneer je bewustzijn op één lijn komt met je verlangens, dan reageert het universum door gebeurtenissen te orkestreren die perfect getimed lijken.

Het toeval valt je dan onherroepelijk toe..!!
Deze synchroniciteiten zijn als broodkruimels die je naar je manifestatie leiden. Ze begeleiden je langs een pad dat aansluit op je intenties. Door de synchroniciteiten zul je merken dat je met een groter gevoel van doel en richting door het leven navigeert. Deuren die tot nu gesloten waren openen, en willekeurige ontmoetingen zullen plaatsvinden waar zich kansen zullen voordoen.

Obstakels zijn niet langer wegversperringen, maar worden groeimogelijkheden. Je trekt gelijkgestemden aan die je visie delen. Visualiseer je doel maar zorg dat je flexibel bent omdat het universum een uitkomst zal creëren, die wel eens nog beter zou kunnen zijn als dat jezelf had kunnen bedenken. Wanneer je dit teveel gaat invullen, kan dat stress en frustratie opleveren die gemiste kansen tot gevolg kunnen hebben.

Dus laat de reis ernaar toe volledig los.
Hierdoor zul je een verschuiving opmerken naar een meer afstandelijke vertrouwende gemoedstoestand en zul je merken dat wanneer jij je overgeeft aan de stroom van het leven, je gaat begrijpen dat het universum weet wat de beste manier is om jouw verlangens te verwezenlijken. Deze onthechting geeft ruimte aan de magie om zich te kunnen ontvouwen. Het gaat er dus niet om je dromen op te geven maar om ‘het loslaten van de behoefte’ om ze op een specifieke manier te willen manifesteren. Je zult ontdekken dat je dromen zich op onverwachte manieren zullen gaan manifesteren.

Maar weet dat het kunnen zien, niet geloven is; geloven is het kunnen zien. Er zijn veel dingen die voor je liggen, maar als je ervoor kiest er niet in te geloven, dan bestaan ze niet voor jou. Alle levende wezens hebben een geweten, een stem, dat in hen zit dat tot hen spreekt, maar sommigen kiezen er gewoon voor om het te negeren.

De verandering moet bij onszelf beginnen..!
Als je bewustzijn eenmaal is ontwaakt, zal het anderen aanmoedigen om die verandering ook door te voeren. Stel je een wereld voor zonder ego, hebzucht en egoïsme! En één van de krachtigste hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt om dit proces te versnellen is meditatie. Dit helpt je toegang krijgen tot je onderbewustzijn wat de toegangspoort is om los te komen van je oude zelf en in de nieuwe ideale versie van jezelf te stappen.

Meditatie stelt je in staat om je gedachten, emoties en gedrag beter te observeren. Het creëert een kloof tussen stimulus en reactie, waardoor je bewust kunt kiezen hoe je wilt reageren op de wereld om je heen. Je wordt je bewust van je denkpatronen en emotionele triggers. Dit zal je in staat stellen om bewuste keuzes te maken in je reacties op uitdagende situaties.

Wanneer je consequent mediteert, maak je gebruik van het kwantumveld en zend je coherente signalen uit naar het universum. Je meditatieve staat wordt een plek waar je je gewenste realiteit kunt voorstellen. Voel de bijbehorende emoties die deze verlangens bij je oproepen alsof ze al echt zijn. Denk hierbij aan vreugde, Liefde en vervulling die je ervaart. Dit zal namelijk de verbinding met je gewenste realiteit versterken.

Manifestatie gaat niet alleen over iets willen.
Het is iemand worden. Het gaat over het afstemmen van je gedachten, emoties en energie op je verlangens. De wetenschap die verhoogde emotionele toestanden, synchroniciteiten en toevalligheden, en de ontbinding van gehechtheid aan uitkomsten onderzocht, ontdekte dat het niet alleen externe gebeurtenissen zijn, maar diepgaande verschuivingen binnen je bewustzijn. Manifestatie daagt de status quo van je eigen leven uit.

“De angst die je voelt komt voort uit de noodzaak om het oude, het bekende, los te laten en open te staan voor het nieuwe, dat wat je nog niet kent.”

Het gaat over uit je comfortzone durven stappen en oude overtuigingen, gewoonten en angsten onder ogen zien die je hebben tegengehouden. Dit proces kan intens zijn maar onthoud dat ongemak een signaal is dat je oude zelf aan het oplossen is, en ruimte maakt voor de nieuwe jij. Tijdens meditatie visualiseer je jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen. Je bent je hersenen opnieuw aan het bedraden  om je nieuwe realiteit te ondersteunen.

Ware  transformatie vereist bereidheid om het bekende los te laten en het onbekende te omarmen. Het gaat erom de persoon te worden die op natuurlijke wijze aansluit bij de gewenste realiteit. Omarm die tekenen en signalen als indicaties dat je innerlijke wereld aan het transformeren is. Vertrouw het proces en ga gedurende 21 tot 30 dagen door met je meditaties, zelfregulering en bewuste creatie en kijk hoe je manifestaties zich op verrassende en mooie manieren ontvouwen.

In deze periode worden de meeste cellen in je lichaam vernieuwd en door de meditatie overschrijf je de automatische programmering van je oude zelf met je nieuwe versie. Wanneer je actief manifesteert, verander je niet alleen de wereld om je heen. Je verandert jezelf, je verschuift je gedachten, emoties en energie om af te stemmen op de realiteit die je wenst te creëren. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Nassim Haramein
Nassim Haramein is een baanbreker op het gebied van natuurwetenschappen. Hij heeft natuurkunde en spiritualiteit samengebracht en dat zal de wereld leiden naar een nieuw tijdperk met ongekende mogelijkheden. Hij heeft allerlei correcties uitgevoerd in de bestaande modellen zodat ze eindelijk de juiste waarden kregen in de meting. Dit is jarenlang tegengehouden door de gevestigde orde.

Door de micro binnen in een cel volledig te ontleden, ontdekte hij hoe de macro functioneerde, omdat deze identiek zijn op een andere schaal, want alles in het multi-versum is met elkaar verbonden. Cellen zijn stuk voor stuk allemaal kleine singulariteiten, die kleine oneindigheden in zich hebben. En waarom deze informatie zo belangrijk is, is dat wij stuk voor stuk uit deze cellen bestaan. Hierdoor kunnen we opnieuw gaan ontdekken wie wij werkelijk zijn. Deze ontdekking toont aan dat de oneindigheid in het fysieke aanwezig is.

Voor de natuurkunde verwijdert het de scheiding tussen de materie en non-materie. Het laat zien, dat het ruimte is wat materie maakt. En voor de spirituele mens heft het een scheiding op, tussen het bewustzijn en materie. Het is namelijk iets dat verenigd is. Spirituele mensen hebben vaak de neiging zich te willen loskoppelen van het fysieke bestaan, om zichzelf beter te kunnen leren kennen.

Maar wat nu duidelijk wordt is dat  er dus helemaal geen scheiding bestaat in het universum. Spiritualiteit blijkt gewoon een natuurkunde te zijn die we nog niet hebben begrepen. Met deze wetenschap ben je in staat bewustzijn en spiritualiteit te overbruggen waarmee het allemaal in focus samenkomt. Universa bestaan zowel in de micro als de macro, helemaal tot in het oneindige. Er bestaan dus een oneindige hoeveelheid oneindigheden.

Dit betekent dat je binnen de grens tussen 2 schalen natuurkunde kunt schrijven omdat het buiten die grenzen exact hetzelfde zal zijn. Daarmee vind je de sleutel van de schaalverdeling en zul je gaan begrijpen hoe het multi-versum functioneert. Je bent hiermee in staat de oneindigheden te verfijnen, omdat er een niet- lineaire relatie tussen dingen bestaat.

Momenteel zitten we vastgeketend aan de grond van de planeet, omdat we er niet achter zijn gekomen hoe zwaartekracht werkt. En hoe we deze op een juiste manier kunnen gebruiken; we vechten continu tegen zwaartekracht. Wanneer je een raket bouwt, heeft deze eindeloze hoeveelheden brandstof nodig om aan de zwaartekracht van de aarde te ontsnappen. Dit is onpraktisch omdat er maar enkelen gebruik van kunnen maken en je kunt er niet ver mee komen.

Deze beperking is te vergelijken met de periode op Aarde toen mensen enkel gebruik konden maken van paarden of hun eigen benewagen. Je kon toen relatief gezien maar kleine afstanden afleggen anders duurde dit maanden of zelfs jaren. Tegenwoordig stap je in een vliegtuig, dat je binnen één dag naar de andere kant van de wereld kan vervoeren. Daar denk je helemaal niet over na, omdat het ‘normaal’ is geworden. Die sprong hebben we overwonnen, omdat we leerden hoe we energie als elektromagnetische velden goed kunnen beheersen. Deze evolutie heeft alles bij elkaar genomen nog geen 150 jaar in beslag genomen.

Onze volgende stap is om zwaartekracht te leren gebruiken.
Hiervoor is het nodig dat we gaan begrijpen wat zwaartekracht precies is en hoe het interageert met de basis van de werkelijkheid, de elektromagnetische velden, massakrachten etc. Dit opent een deur om technologie te gaan ontwikkelen die zwaartekrachten controleert, waarmee een lokaal gebied bestuurd kan worden dat ons de ruimte in stuurt in plaats van deze te bestrijden. Dit controleert het zwaartekrachtveld, zodat je met  hele hoge snelheid door de ruimte kunt accelereren. Het opent talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Ruimtevaart waarmee andere planeten en sterrenstelsels kunnen worden bezocht.
  • Grondstoffen en hulpbronnen die buiten de Aarde verkregen worden uit de asteroïdengordel omdat ze dagelijks bezocht kunnen worden omdat je geen brandstof meer nodig hebt.
  • Zuiver water van kometen zal beschikbaar worden etc.

Je bent in feite gewoon een elektromagnetisch veld aan het draaien, waarmee je een kromming in de ruimte creëert. Dit zal de mensheid naar een heel nieuw niveau van interactie met het universum brengen. Deze informatie is niet nieuw, maar werd verborgen gehouden voor de mensheid. Het wordt al sinds de vijftiger jaren toegepast door zowel het Militaire Industriële Complex van de DeepState, als door de Aardse Alliantie die het al veel eerder met ons had willen delen.

Deze nieuwe technologie produceert tegelijkertijd ook kracht en is dus vrije energie. Hierdoor zal het niet langer nodig zijn om atomen te breken en kerncentrales te bouwen die erg gevaarlijk zijn; of hydro-elektrische dammen te bouwen die hele omgevingen kunnen vernietigen. Hiermee zal een enorm deel van de druk op het ecosysteem van de planeet worden verlicht. Het maakt het zelfs mogelijk dat we uiteindelijk niet langer op de oppervlakte hoeven te leven, maar steden in de lucht kunnen bouwen omdat je de zwaartekrachtvelden beheerst.

Het kan je huis in atmosfeer laten zweven in synchrone banen, zodat je een zonsopgang of zonsondergang de hele dag in je woonkamer kunt hebben. Hiermee kan het cement van het oppervlak van de Aarde verwijderd worden, zodat de natuur de kans krijgt zich volledig te gaan herstellen van alle schade die de mensheid op lage evolutieniveaus heeft aangericht. Dus je begrijpt dat we hiermee in een heel nieuw niveau van evolutie stappen.

Harriet Algra

september ’23

thenewstrain.org

 

Bronvermelding:

Over 10,000 people in hypnosis said THIS about the upcoming shift… (HIER)

The Law Of Vibration | Let It Change Your Life (HIER)

Kundalini Energy – Awakening The Power Within | Joe Dispenza (HIER)

 3 Unexpected Signs Your Manifestation is Coming Your Way — Joe Dispenza

https://youtu.be/i6o1RHNi69A

HT Live Event: “The Nature of Reality” Featuring Nassim Haramein (HIER)

Princess Asha and the Lost City of Dwarka van Lisa M.Bishop

STOP MANIFESTING WRONG!
– Do This Everyday To Manifest Anything CORRECTLY | Nassim Haramein https://youtu.be/qBN69JB689s

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.