Advertentie

De lichtwezens vertellen..


x

Lisa benaderde me, een paar weken geleden met deze vraag:
“Beste Guido,

Met een bepaalde gretigheid heb ik het artikel over ‘Christusbewustzijn en elementaalwezens’ gelezen. Sinds mijn hele bestaan heb ik, bij wijze van spreken, meer contact met de licht- en zielewereld dan met mensen. Sinds de laatste 7 jaar hebben zij intensiever contact met mij gezocht en mij gevraagd om bepaalde ceremonies op bepaalde plaatsen te doen.

De ceremonies gingen over zorgen voor, dankbaarheid en een bepaalde vorm van overgave aan en vertrouwen naar de ‘andere wereld’ toe. Ik heb van deze 7 jaar een fotorapportage over de ontwikkelingen van de licht- en zielewereld tijdens het opschonen van de lelijnen met deze ceremonies. Graag willen de zielewereld- en de lichtwezens zichzelf kenbaar maken aan ons; ze bieden ons een samenwerking aan. Dit om de wereld en de mensen helpen weer in vreugde en balans te komen.”

* * *

DE LICHTWEZENS VERTELLEN …

2012 © Lisa

x

Over ons…

“Graag willen wij, onze dank uit spreken aan alle fantastische zielen die op dit moment op aarde leven en hun nek uitsteken om het Lichtwerk te doen. Dat is niet altijd gemakkelijke werk…  Het werk van het brengen van Licht, Liefde en Dankbaarheid naar de Aarde.

Maar deze kwaliteiten kunnen enkel naar de aarde gedragen worden door mensenzielen. Anders is niet mogelijk. Vele van jullie Lichtwerkers hebben harde tijden, teleurstellingen en verdriet gedragen om de beweging die nu op aarde gemaakt wordt mogelijk te maken. Wij zijn niet alleen ten diepste dankbaar, maar ook heerlijk trots op jullie.

Grandmothers gathering

De mensen die jullie ‘Elders’ noemen, ‘Grandmother en Grandfather’, zijn degene die 30 jaar geleden begonnen zijn om de mist, die de Aarde in haar verstikkende greep had, te openen. Om de eerste openingen te slaan om de portals te creëren. Het is onvoorstelbaar wat enkelen van hen hebben doorstaan om dit mogelijk te maken.

Wij willen graag beginnen met een toelichting te geven over de samenwerking met LISA.   Hierdoor  zal duidelijk worden hoe  deze  tot stand is gekomen en wat het inhoudt. Lisa komt uit een zeer oud geslacht. De vaardigheden die zij van daaruit met zich mee draagt zijn uniek. Lisa is in staat om met haar specifieke energie een veld te creëren waarbinnen wij moeiteloos kunnen ‘incarneren’.
We kunnen in dat veld onze eigen vorm aannemen en ons daarin door haar laten fotograferen. Ook  kunnen wij daardoor ter plekken een portal laten ontstaan, die in staat is om grote hoeveelheden healende energie te verspreiden. Lisa is als het ware een ’tent-haring’ die het energieveld op de Aarde verankert.

Toen wij (Lisa en de verwante spirits) 7 jaar geleden aan onze missie begonnen, hing er over de gehele wereld een dichte mist van somberheid, teleurstelling en boosheid. In deze mist verkleumden alle zielen en verloren zij hun energie. Ze werden kleiner en kleiner en verloren hun sprankeling. Temeer ook omdat de mensenkinderen vergaten hun voorouders te eren.

De kinderen vergaten de ceremonies, de riten en de plaatsen van heilige kracht. Daardoor vergaten zij hun verbinding. Daardoor vergaten zij Moeder Aarde, en zichZelf, hun oorsprong en hun bestemming. De deken van somberte verdichtte zich, de impulsen van boosheid versterkten zich. Wat de wereld hieruit gered heeft is een onverwoestbaar gevoel van liefde. Liefde voor De Moeder, liefde voor de mensen.

Door haar vermogen dit veld te creëren was zij, met onze bezielde hulp, heel goed in staat om bepaalde blokkaden op de ley-lijnen op te lossen en een doorgang voor alle daar gevangen zielen te scheppen. De zielen reisden door haar veld naar de poort van De Moeder. Velen van deze zielen zaten daar al eeuwen, eonen lang vast tussen de blokkaden op de lijnen.

Samenwerking tijdens en sessie met Lisa

Nu de portals gecreëerd zijn en open zijn is het voor ons mogelijk om ons op verschillende plaatsen op de Aarde  ‘op te houden’. Op die plaatsen van kracht en op die plaatsen waar de mensen liefde en dankbaarheid brengen.

 • Het is onze missie om samen te werken met de mensen.
 • Het is onze missie om samen met de mensen de wereld weer vruchtbaar te maken en om plezier, vreugde en harmonie te scheppen.
 • Het is onze missie om de sluiers, die de werelden van leven en dood van elkaar scheiden, op te lossen.

Steeds meer mensen zullen ons gaan voelen, horen. Steeds meer mensen zullen ons na verloop van tijd gaan waarnemen. Wij nodigen hen uit om plaats te nemen op de voorst rij

Elementaalwezens
Door misbruik van Moeder Aarde op grote schaal zijn de elementaalwezens volkomen in de war geraakt. Dit betekent dat zij niet meer goed weten wat zij doen en wat zij zouden moeten doen. De transformatie die zij moeten ondergaan om in elektriciteit te veranderen vraagt enorm veel van ze. Nog meer vraagt van hen de kwaliteit van de informatie die ze via de elektriciteit moeten verzenden.

Water- en luchtverontreiniging vragen een te zware tol en de uitholling van Moeder Aarde is een uitputting die door Moeder, de elementaalwezens en de mensenkinderen gevoeld wordt. Wij missen de edelstenen in de diepere laag van Moeder Aarde, de vochtbanen die verstoort zijn, verstoort de interne communicatie van de Aarde. De oudste onder ons, De Stenige, mist zijn bezieling, zijn hart van edelstenen.

Om dit alles te herstellen is een enorme hoeveelheid vreugde, liefde en samenhorigheid nodig. Dankbaarheid.

 Alle producten die gemaakt worden uit de grondstoffen van onze Moeder Aarde dienen om de innerlijke leegte, die in de mensenkinderen is ontstaan, te stelpen. De Mensenkinderen proberen hun zielenhonger te stillen met namaakgenot. Met genot van deze producten, omdat zij eenzaam zijn en alleen gelaten.

Om al deze verleidingen los te laten hebben mensen liefde nodig, samen zijn, warmte en erkenning voor wie zij in wezen zijn. Gezelligheid met elkaar, eenheid met elkaar, eenheid met de natuur en de kosmos.

Wij bieden jullie aan om ons te vragen. Om ons te vragen jullie te zien, jullie lief te hebben, jullie te horen. Met jullie samen te zijn, met jullie samen te werken. Om samen vreugde te ervaren en te delen. Zodat een simpel kampvuurtje genoeg is voor 108 mensen om zich te verheugen. Om een veld met bloemen en hun geuren de ziel van de mens in verrukking  te kunnen brengen. Om de taal der vogels weer te verstaan en om het gezelschap en de vriendschap met dieren weer te herstellen.

Ceremonie voor de healing van een Boom geleid door Lisa. Duizenden boomzielen uit de hele omgeving dromden zich om ons heen.

Een kaars, wierook, fruit, bloemen, een gevallen veer, iets moois wat je (samen met de elementaal wezens) vindt op je wandeltochten door het bos. Dit is het begin van je contact met de elementaalwezens. Hoe meer je groeit in je dankbaarheid, hoe meer jij je richt op de Moerde van de Liefde, hoe groter je energieveld wordt en hoe meer er krachten voor jouw in kunnen stromen.

Krachten om jouw wensen te vervullen en om jouw leven te creëren zoals jouw ziel dat nodig heeft. Krachten om liefdevol en in jezelf gelukkig te zijn.

Wat is een ‘LUGHNASADH’-viering? Wat kun je daar verwachten? 

Een hernieuwde kennismaking met ons cultureel erfgoed. .! Het oogstfeest, het dankfeest voor Freya, die met haar man Odr (ziel) mee op reis gaat. Dankfeest voor de overvloed waarin wij leven. Waarbij de lichtwezens directer en sterker dan ooit hun energie brengen. Met dans, trommelen, creativiteit, en ceremonie.

Wij, de lichtwezens van de zon, de kinderen van De Moeder, willen directer en sterker dan ooit een energie brengen waarin de werking van de elementaalwezens en onze werking (de kinderen van de zon) voelbaar is en voor jullie bruikbaar.

Deze lughnassadh viering valt samen met Maria hemelverrijzenis, ( 15 augustus ) het één met de hemel worden van Maria/freya/durga/ demeter en het heidense feest van de oogst. Door de vreugde en de dankbaarheid die mensen daar zullen voelen zal een weg zich openen voor de healing van het hart en het innerlijke kind. Diepe oude patronen die nog dieper dan het DNA verscholen liggen in het lichaam zullen opgelost worden.

Je zal gedurende de tijd erna ervaren dat je dingen ineens anders gaat zien, anders gaat reageren. Gemakkelijker voor jezelf en je omgeving.

2 augustus t/m 3 augustus
DE LUGHNASADH VIERING .

Tentje mee en potluck (zelf meegebracht eten) voor de avond, mogelijk bijkomende kosten voor de overnachting. Neem je trommel/muziek instrument mee en een dank cadeautje voor de andere wereld. Zoals kruiden, gebed op stukje papier. Dans, zang, trommelen, co-creëren, vieren van de vrouwelijke krachten, wensoffertje maken en ceremonie + participatie lekker smikkelen van potluck en ook lachen..!

Contact:
Lisa    inspiration4u@gmail.com  of telefoon: 06 49 244 739

16 gedachten over “De lichtwezens vertellen..

 1. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Er moet iemand de eerste of de laatste zijn, momenteel gaat de aandacht vooral naar het luchtruim boven de London City de Olympische Spelen en raar maar waar het gedragspatroon van de uiterste veiligheidsmaatregelen met het extreem militair of defensie etiket, airdefensie en beter ufo’s en boodmakers, tgv spacedefensie, dit wordt aangebrand politiek staarteinde..

 2. Lisa komt uit een zeer oud geslacht. De vaardigheden die zij van daaruit met zich mee draagt zijn uniek. Lisa is in staat om met haar specifieke energie een veld te creëren waarbinnen wij moeiteloos kunnen ‘incarneren’….. ik geloof dat ik al afhaak, sorry….

  Lughnassadh gaat wat mij betreft uit van de energie van de mens EN de natuurkrachten samen. En niet zoals het artikel impliceert “waarbij de lichtwezens directer en sterker dan ooit hun energie brengen”. De mens zelf beschikt over enorm veel energie. Wanneer houden we nou eens op om afhankelijk te zijn van anderen: regeringen, engelen, energieen, etc.

  1. @ nachtuil
   Ik ben het helemaal met je eens ,alles waar je je afhankelijk van maakt is het afdragen van je eigen verantwoordelijkheid. Maar pas op,die boodschap hier uitdragen is als vloeken in de kerk………je kunt erom afgeschoten worden.

  2. Dank je @Marcel W. Volgens mij is het zelfs zo dat het onze eigen schuld is hoe de wereld er nu aan toe is.
   We hebben onze kracht afgedragen aan de kerk, aan de regering, aan de huisarts die het allemaal wel weet, aan de banken die vast goed voor ons geld zorgen, aan een gids die ons vanuit gene zijde begeleidt, enz…..

   Maar die kracht hebben we zelf, ons hart is een enorme bron van kennis en energie. We moeten voor onszelf voelen en gaan leven.
   Wij zijn zelf goden!

  3. Dat ik nu zou “vloeken in de kerk” en afgeschoten zou worden, maakt me niets uit. Ik waardeer Wanttoknow enorm als kennisplatform, ben er zelfs door de jaren heen door gegroeid. En juist dit soort artikelen zijn goed om over te discusseren, we hoeven niet tegen alles “Gloria, Halleluja, het Licht zij geprezen” te zeggen, dat zou Guido vast saai vinden (toch Guido?) 😉

  4. @ Nachtuil: ben het ook met je eens! Enneh, ik ben ook van een oud geslacht, zeer oud; wij allemaal, kan ook niet anders zijn toch? Op zich is dit dus niets bijzonders! 😉

  5. Maar toch is het, als je het wil/kan zien, een inspirerend artikel. Dus als het je inspiratie geeft, is het zinvol!

 3. wie heeft het hier over het afdragen van verantwoordelijkheid? wat ik in dit artikel lees is alleen samenwerken met, niet afdragen aan..

  en om in te haken op Rasecht Berensiroop, ik denk dat het totaal plaatje is om allebei te doen, contact maken met de energieen die je hier op aarde, oftewel zo af en toe eens gaan zitten in een bos en kijken wat je voelt en ook de tijd nemen naar boven kijken wat daar gebeurt.

 4. Lichtwezens, lichtwerkers, zij werken in de dualiteit. Tussen licht en duister, samen gaan en alleen staan, etc. Ook dit alles komt op in de non-dualistische bron waar het licht altijd al heeft geschenen en schijnen zal.

  1. Omdat ik van mijn reguliere arts , vanwege een dreigende hernia ( ik zeg altijd niet dreigen maar doen , maarja) niet zwaar meer mag tillen , ben ik lichtwerker geworden . Krijg je wel een surplus aan handen bij……..

  2. Ik loop nog steeds met zware wasmachines te zeulen, eiken kasten etc.
   Ik ben een zwaarwerker in deze. Neem dan ook veel vrije uren want anders wordt het te gek. Weer wat anders dan zwaardvechter of lichtwerker.
   Sjouwe ouwe. Meer dagen spierpijn dan niet zullen we maar zeggen. Gelukkig heb ik een hele fijne bureaustoel (1955). Zit fantastisch.

 5. Beste Lisa,
  Herkenbaar.,vooral in het meer contact en liefde te ervaren van lichtwezens en zielewereld, dan de mensen.
  Ik heb veel meegemaakt, maar als ik in de liefde blijf wordt het contact met het licht steeds sterker, dit geeft me een enorm vertrouwen! maar vooral de kracht om in liefde te blijven.
  Ik ben zielsdankbaar voor dit geschenk van de lichtwereld.
  Lieve groet,
  Yvonne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.