Advertentie

Jullie zijn de Kracht van Vrede..


x
x

Jullie zijn de kracht van vrede

2020 © Judith Moore | deze versie WantToKnow.nl/be
vertaling: dr. Herbert van Erkelens
x
Judith Moore over deze doorgeving:
“Over de hele wereld demonstreren honderdduizenden mensen tegen onderdrukking en dictaturen, sommigen zijn vreedzaam en sommigen zijn boos. Er breekt chaos uit en deze chaos zal verandering brengen in de gevestigde orde. De kracht ervan is een collectieve kracht. Als lichtwerkers hebben we een roeping om het licht van vrede te kanaliseren, om het bewustzijn te verhogen, opdat de wereldwijde opstand van de mensheid geen vernietigende kracht is, maar een kracht die een verschuiving van de werkelijkheid teweegbrengt.
Deze onderstaande boodschap heeft me echt geholpen om me te concentreren op wat ik als lichtwerker kan doen. Het is niet de bedoeling dat ik met de mensen mee ga marcheren. Mijn rol als lichtwerker is om de kracht van vrede te kanaliseren in deze tijden van chaos. Weest gezegend.”
x
* * *
x

De Grote Wijsheid via Judith K. Moore:

– 7 september 2020 –
x
‘De Bron van Goddelijke Eenheid heeft jouw ziel aangeraakt en daarbij je bewustzijn gewekt. Je bent opgeleefd, tijd is versneld en je staat nu in het centrum van de Heilige Bron als een element van verandering. Wat betekent dit? Het betekent dat je een kracht hebt ervaren die onbegrijpelijk is en die jou verandert en jouw realiteit verschuift. Nu heb je het gevoel een doel te hebben, hoewel je niet altijd weet hoe dat zich zal manifesteren.
x
Kijk om je heen, je bent in het centrum van de heilige cirkel van Creatie. Overal om jou heen wordt de aard van de werkelijkheid getransformeerd van chaotische dualiteit naar harmonieuze Eenheid. Jij bent de getuige van wat niet in overeenstemming is met de Universele Wet van Eenheid. Jij bent je bewust van de onbalans, de illusie die scheiding creëert. Als getuige neem je waar wat uit balans is en ben je daar gevoelig voor. Je voelt dieper het lijden, het verdriet, de shock en de pijn die de mensheid heeft veroorzaakt.
x
En je wordt geïnspireerd om actie te ondernemen.
Of het nu gaat om de manier waarop je spreekt of de dingen die je doet of hoe je situaties waarneemt, jouw actie is een actie van verandering. Jouw licht en liefde geneest alles wat niet in balans is met de Wet van Liefde. Je zou kunnen zeggen: hoe is dit mogelijk? Het is omdat door goddelijk decreet de wezens van licht worden gewekt om getuige te zijn van wat genezen moet worden. Jullie zijn je vaak niet ervan bewust dat jullie genezende kracht hebben en dat jullie werkelijk licht brengen in alles wat jullie zien en waarnemen.
x

Maar de waarheid is dat jullie dat doen. Het is door te zijn wie je bent, met integriteit en geloof.Jullie leven zal het speelveld zijn voor de kracht van vrede. Dit, mijn geliefden, kan een grote uitdaging zijn, want om verandering aan te brengen, moeten er manifeste situaties zijn waarin jullie dualiteit confronteren via relaties. Je weet zeker dat je een andere persoon niet kunt beheersen of veranderen. Dus je kunt je afvragen hoe verandering kan plaatsvinden. Het vindt plaats wanneer je sterk in je overtuiging staat om anderen te eren en te respecteren, en om het hoofd te bieden aan onrecht. Je wordt geroepen om je grenzen te stellen, energetisch en emotioneel, wat een actie van vrede is.
x
Vrede is meer dan een staat van prachtige harmonie.
Vrede is de kracht van verandering die te midden van chaos een staat van betrokkenheid op een centrum bevestigt. Dit is de uitdaging: kun jij in je centrum blijven, of sta je toe dat de chaos jou in een staat van chaos en onbalans werpt? Kom je in een toestand van scheiding en conflict terecht door energetisch deel te nemen aan de chaos of ben je in staat om de kracht van liefde grenzeloos vast te houden? Als je het vermogen beheerst om in je centrum te blijven terwijl je getuige bent van datgene wat de Wet van Eén schendt, namelijk respect voor alle levende wezens, dan creëer je echt de Kracht van Vrede.
x
Elke keer dat je deelneemt aan het drama van welke situatie dan ook, verzwak je je energieveld en verlaag je je trillingen. De kracht van vrede is het vermogen om negatieve energie te transmuteren met jouw licht en jouw hartresonantie. De hartresonantie is de trilling die voor een harmonische frequentie zorgt zodat vrede zich kan manifesteren. En als je in je hart bent, ben je een daad van liefde en ben je een manifestatie van de kracht van vrede.
x
‘Forgiveness’ © Janosh

Van moment tot moment heb je in elke situatie de keuze of je meedogend of veroordelend wilt zijn. Als je voor mededogen kiest, ben je een actie van de manifestatie van vrede in het collectief. Het is een trilling die zich door het bewustzijn verspreidt als vloeibaar licht en dissonante energie omzet in harmonieuze frequenties. Een daad van mededogen is een kracht van vrede die de wereld van manifestatie binnengaat als een energieveld dat zichzelf kopieert en een kwantumtrilling wordt.

Vergeving bevrijdt jouw bewustzijn.
Want als je anderen vergeeft, maak je vastzittende energie vrij, energie die in het verleden geblokkeerd was vanwege een of meerdere ervaring(en) die niet liefdevol was/waren. Wanneer je anderen vergeeft, open je de geblokkeerde energie zodat liefde zich kan manifesteren. Dit, mijn geliefden, is een daad van vrede.
x
Jullie kostbare planeet transformeert van een plaats van angst en scheiding naar een plaats van liefde. De hartchakra van de wereld is geopend en brengt meer licht in de werkelijkheid. Het is het licht dat de wereld verlicht, het is het licht van liefde.
x
Hoeveel houden jullie werkelijk van de Aarde?
Houden jullie genoeg van jullie moederplaneet om jullie realiteit te veranderen van dat wat jullie leed bracht naar de kracht van liefde en genezing? Hebben jullie ervoor gekozen om je hart te genezen, je angsten onder ogen te zien en je voor leiding naar het licht te wenden? Het Universum ondersteunt jouw realiteitsverschuiving van voorwaardelijke liefde naar liefde zonder grenzen, voor je dierbare moederplaneet, voor de mensheid en voor jezelf. Als je je openstelt voor deze krachten, stroomt er energie via jou de wereld in. De energie van liefde is de kracht van vrede. Weest gezegend, zo zij het en zo is het.’
x

* * *

1 gedachte over “Jullie zijn de Kracht van Vrede..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.