Advertentie

Donald Trump de rascist..??


x
X

Donald Trump de rascist..??

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Tja, wat moet je zeggen, hoe kun je je verdedigen tegen onjuiste uitingen, of gewoon regelrechte LEUGENS tegen de waarheid..? Donald Trump zou een rascist zijn, een man die het prototype is van de ‘angry white older male’, of in goed Nederlands, de ‘boze witte, oudere blanke’… Niks is dus minder waar en wat ons betreft is Donald Trump geen achterbakse Republikein, die te categoriseren is in het vakje ‘slechtste Amerikaanse presidenten ooit’.. Wij schreven HIER al een artikel, over een heel markante speech, die voor ons valt in de categorie ‘beste speeches van Amerikaanse presidenten’. Het is een verhaal over de belofte van Trump om werk te maken van het terugbrengen van de macht van de VS, bij de burgers.. Kletspraat..?

Wist jij dat Donald Trump in 1986 al, werd onderscheiden door ‘The national ethnic coalition of organizations (NECO), met de ‘Ellis Island Medal of Honor’..? Andere mensen die deze onderscheiding mochten ontvangen: Rosa Parks en Muhammad Ali Tja, dan ben je natuurlijk een racist..?? De democraten willen het doen voorkomen dat deze man en zijn hele familie racisten zijn. Dat is in een woord BELACHELIJK.Kijk zelf naar deze meeting, waarvan we het transcript in het Engels hieronder plaatsen.

Deze man, inderdaad Donald Trump heeft in 2 jaar, volgens vele donkere mensen, méér gedaan voor IEDEREEN, elke burger, dan de vorige 24 jaar van Obama, Bush en Clinton sámen..

Vooroordeel ná vooroordeel.
We keken van de week naar Eva Jinek, de journaliste die een prachtige carrièremove heeft gemaakt, met een salaris van meer dan 1 miljoen. Wat een prachtige kans om jezelf NEUTRAAL EN ONAFHANKELIJK op te stellen dan.. Maar nee, Donald Trump is en blijft een pispaal, heeft Eva Jinek in al haar wijsheid besloten. Wat een gemiste kans om zaken op hun merites te beoordelen. Wij kunnen alleen maar hopen dat deze vrouw eens goed haar huiswerk doet op het gebied van de daden van Donald Trump.. Het is JUIST als onafhankelijk journalist dat je je miljoenensalaris die je vanuit een bepaalde kwaliteit is toegedicht, dat je kwalitatief grote stappen kunt maken.

En zoals Eva Jinek de pik heeft op Donald Trump -het is kennelijk bon-ton in Hilversum om Trump te bashen- hebben vele anderen deze president een etiket opgeprikt, waardoor hij te handlen is.. In een vakje te plaatsen is.. Misschien moeten we vragen of een bepaalde community ook gaat bidden voor de Eva Jinek’s van deze wereld? Kijk de video van deze meeting, voel de sfeer en leg je oordeel over Donald Trump eens op de snijtafel. En nee, je hoeft hem niet op een troon te zetten; bepaal met een OPEN MIND wat je gevoel tot nu voor gerechtvaardigde conclusie heeft opgeleverd..!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.