Advertentie

CDC geeft Donald Trump gelijk: vaccinaties schadelijk!


x

CDC-wetenschapper bevestigt zijn verhaal!

x
Donald Trump heeft gelijk inzake vaccins en autisme!!

2015 © WantToKnow.nl /.be
origineel 2015©S. Johnson

x

x
CDC vaccinsOnnodig te zeggen dat Donald Trump vaak controverse oproept; zo ook in het debat rondom vaccinaties. In een reeks van tweets en interviews heeft de presidentskandidaat verklaard dat hij overtuigd is van het verband tussen “monsterlijke” vaccinaties en autisme. Hij suggereert dat het geven van vaccins in kleinere doses autisme onder Amerikaanse kinderen zou kunnen verminderen. De mainstream media roept meteen dat Trump gek is, maar wetenschapper Dr. William Thompson heeft de vermoedens van Donald bevestigd – het verband tussen vaccinaties en autisme is reëel (HIER).

Congreslid Bill Posey uit Florida heeft de corruptie rondom de CDC’s, de ‘Center for Disease Control’ helpen blootleggen (HIER). Hij las in het Congres een verklaring van Dr. William Thompson voor, waarin deze Thompson toegeeft, dat gegevens uit een eerder gedane officiële studie zijn vervalst..! Het werkelijke aantal gevallen van autisme onder Afro-Amerikaanse jongens die de BMR-vaccinatie ontvingen vóór ze drie jaar waren is veel hoger dan werd meegedeeld. (1)

posey_fbOuders zouden de best mogelijke informatie moeten hebben, voordat ze dit soort fundamentele en ingrijpende beslissingen kunnen nemen over de gezondheid van hun kinderen. Zij moeten kunnen rekenen op agentschappen van de overheid die de waarheid, de hele waarheid en niets anders dan de waarheid vertellen. Daarom wil Posey deze zaak voor het voetlicht brengen. (2)

Hij gaat vervolgens in op de verklaring van Dr. Thompson. Deze gaat over een studie uit 2004, die is gepubliceerd in het tijdschrift ‘Pediatrics’. Thompson zijn collega’s hebben opzettelijk gegevens vernietigd, waaruit blijkt dat Afro-Amerikaanse MMR-gevaccineerde jongens onder de leeftijd van drie jaar, een 340% verhoogd risico op autisme hebben. Volgens de klokkenluider heeft het Center for Disease Control een bijeenkomst gehouden om te bespreken of zij het bewijs moesten vernietigen. De auteurs besloten daarop om hun bevindingen te schrappen. Maar gelukkig had Thompson de computerbestanden opgeslagen en harde kopieën van de weggelaten gegevens om juridische redenen bewaard. (3)

“Ik geloof dat het onze plicht is om te verzekeren dat de documenten van Dr. Thompson niet worden genegeerd. Daarom zal ik deze op verzoek van het Congres voorleggen. Gezien de aard van de documenten en de betrokkenheid van het CDC is een hoorzitting en een grondig onderzoek gerechtvaardigd”, zo besluit Posey. (2)

Trump vaccinesOmdat het rapport gaat over schade bij vaccinaties negeert de MSM, de mainstream media deze informatie volledig (HIER). Ondertussen proberen ze Donald Trump als een gek af te schilderen, omdat hij iemand is, die sterk gelooft in het verband tussen vaccinaties en autisme. Deze dubbele standaard gaat het verstand te boven; iemand voor idioot afschilderen, die feitelijk de waarheid vertelt..! Maar zoals we allemaal weten: Trump houdt vol. In 2015 treedt hij op in een radioshow van Laura Ingraham, waar hij opnieuw zijn onomwonden uitspraken doet:  “Ik heb mensen gekend die fantastische kinderen hadden, die gezond en 100 % normaal functionerend waren, nadat zij de injectie hadden gekregen, de massieve injectie, alles in een keer, hadden zij ineens autisme.”(4)

Trump zei in 2012 al, dat hij in een Fox News televisieprogramma, kinderen gezien heeft, die na een vaccinatie ineens ziek waren geworden”.(5)  wBoven dit artikel zie je een aantal Tweets van Trump, o.a. uit in 2014, die hierover (CDC) gaan. Het CDC rapport laat zien dat kinderen in de VS in de laatste twee jaar 30% meer kans hebben op autisme.(6) Maar het CDC vertelt daarbij niet wat de oorzaak is; maar gezien de getuigenis van Dr. Thompson kunnen we in ieder geval één reden bedenken.

Sources include:

(1) NaturalNews.com

(2) SharylAttkisson

(3) NaturalNews.com

(4) TalkingPointsMemo.com

(5) OpposingViews.com

(6) PoliticalTicker.Blogs.CNN.com

6 gedachten over “CDC geeft Donald Trump gelijk: vaccinaties schadelijk!

 1. Ondanks zijn apparte ideeen durft hij wel doofpotten te openen die de rest blijft verzwijgen. We zijn en worden nog steeds bedonderd moeten we niet vergeten

 2. Ik ben geen Trump adept, maar als hij 911 heropent en acties onderneemt tegen Big Pharma, niets dan hulde. Ik hoop wel, dat hem hoe dan ook geen ‘ongeluk’ overkomt.

 3. Ja ik moet het nog zien dat Trump president wordt?
  Ik hoop het wel,ik heb mateloos zitten genieten van de winst van Trump.
  En dat oeverloos gezeik over pussy grab bullshit wordt ik ook niet goed van,het is een gezonde vent en ik denk dat de meeste mannen er zo over denken of ook gezegd hebben ik iig wel.
  Hij wordt door sommige mensen niet voor vol aangezien als zakenman maar we hebben ook een pinda boer of een acteur gehad en nu iemand waar veel mensen achteraan lopen Obama of Barry Soetoro.
  Een leider van een land moet voor het volk opkomen en geen problemen maken maar oplossen dan wordt het land welvarend.
  Ik zie dat nergens gebeuren dus kun je concluderen dat wat er tot nog toe is geweest allemaal eikels waren.

 4. Zo goed dat ie de vaccins gaat hereiken, en nu maar hopen dat het onafhankelijk gedaan wordt zoals Vierra Scheibner al heeft gedaan met het boek vaccines,
  Alles kom aan het licht deze tijd lijkt het. MOK.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.