Advertentie

‘Standing Rock’-boodschap van Judith Moore..


x

standing-rock-black-snake-prophecy

x

x

x

‘Standing Rock’-boodschap van Judith Moore..
x

2016 © Judith Moore (17.11.16) – WantToKnow.nl/be
(© vertaling Guido Jonkers)

x
judith moore close up2Judith Moore: “Vanochtend tijdens het ontwaken, kreeg ik een boodschap door, die op onvoorstelbare wijze mijn hele systeem doorstroomde. Ik heb gewacht tot de wijsheid tot me sprak, om licht te brengen in deze huidige, chaotische situatie. 

What is happening in America?

We zijn getuige van de shock van de pogingen ons land over te nemen, door een fascistisch regime van haat en geweld. De daden van haat zijn shocking; hoe is het mogelijk dat Amerikanen zo van haat vervuld zijn? Het antwoord ligt in mind control en EMF-manipulatie (elektro-magnetische-velden vert.). Door middel van digitale programmering voor gewelddadig robotgedrag. Jazeker, het is gemanipuleerd door de machtsworsteling van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde. Er is een strijd gaan binnen de agenda, over de controle van de wereldpopulatie. Het is geen theorie, het IS waar.

Rusland heeft deelgenomen in de politieke machine van Donald Trump en heeft gebruik gemaakt van cyber-manipulatie, teneinde de electorale stemming te manipuleren. Hillary Clinton heeft de verkiezing gewonnen via de ‘popular vote’. Maar is er gebeurd, hier in de VS? Ze was door de NWO verkozen om de volgende president te worden. Er ontstond een machtsworsteling en beide kanten van deze worsteling zijn aan het vechten om de macht te krijgen. Om de mensheid te manipuleren via mind control, manipulatie van de tijd, oorlog en geweld. Kijk alsjeblieft met compassie naar elke persoon die bij dit drama betrokken is, omdat compassie in staat is, dit holografisch-virtuele realiteitsprogramma te helen; een programma dat volledig dol draait in de Verenigde Staten.

Het plan voor een machtsovername zal niet succesvol zijn, omdat er een kritische massa van mensen aanwezig is op deze planeet. Mensen die ontwaakt zijn en vanuit hun hart handelen. Er is een collectief aantal ‘ontwaakten’, die het Licht kanaliseert, dóór de hartfrequentie, om dit verstoorde hologram te helen. De kracht van Creatie en het ontwaken van de Nieuwe Aarde, zijn krachtiger dan deze verstoringen. Heb vertrouwen, want deze chaos gaat leiden tot DE TRANSFORMATIE VAN BEWUST-ZIJN.. Deze chaos gaat ons dienen, doordat meer mensen zullen ontwaken en hun posities zullen innemen, voor vrede, voor de Aarde en voor de toekomst van de mensheid.

buffalo-standing-rock

De profetieën zijn werkzaam tijdens de gebeurtenissen van deze tijden. De profetie van de Vrede is de ultieme voorspelling, die de lotsbestemming van de mensheid zal vormgeven. Het hart van deze profetie is zichtbaar bij Standing Rock. We zijn er getuige van, dat duizenden vredelievende demonstranten, de oproep doen om weerstand te bieden aan de verkiezingen en op te staan voor Standing Rock. Standing Rock IS de manifestatie van de kracht van de profetieën, zoals we die zich nog nooit hebben zien manifesteren in onze levens. Het is de profetie van de Zwarte Slang, waarbij deze Lakota-voorspelling vertelt dat de mensheid moet opstáán en dient te voorkomen, dat ‘de Zwarte Slang de rivier oversteekt’.

white-buffalo-calf-pipe-woman2In de Hopi-profetieën gaat de 8e van de 9 Hopi-profetieën over de voorspelling van de Zwarte Slang. De 7e ging over de olieramp in de Golf van Mexico. De 9e is de laatste profetie van de Hopi-profetieën. Het nummer 8 is het getal van oneindigheid, de kracht van de ‘8’ beweegt de krachten van het menselijke bewustzijn, naar de oneindige kracht van Creatie.

En wat zien we preciés bij Standing Rock?
We zien de kracht van de geest, die opstaat tegen de kracht van haat en geweld. We zien demonstraties over de hele wereld en we zien dat de Sioux niet alléén staan, zoals destijds bij ‘Wounded Knee’, maar nu gesteund worden door mensen van alle religies en geloofsovertuigingen; mensen die diep geraakt worden om hun positie in te nemen vóór de heilige wateren van de Aarde.

De mensen voeren heilige ceremonieën uit, ze bidden samen en ze ondernemen actie in naam van de Vrede. Hieraan is een kracht verbonden, die bekend is als de kracht van ‘White Buffalo Calf Pipe Woman’.  Zij kwam in een visioen naar me toe. Ik zag haar boven de mensen staan met haar gewijde pijp. Ik zag de heilige buffels van de Buffalo Nation de militairen omsingelen. Ze zei me dat de ‘Zwarte Slang’ de slang is uit haar profetieën.
Daarin stond ze toen voor ‘de tweeling’, waarvan er één haar wilde bezitten zonder haar goedkeuring.

Dat is precies hetzelfde wat de oliemaatschappijen en de gemilitariseerde politie doen. Zij willen de Aarde verkrachten en al het leven vernietigen, om de hebzucht te bevredigen en winst te behalen, met geweld en haat als hún massavernietigingswapens.

White Buffalo Calf Pipe Woman omringde de donkere tweelingbroer met een mist en toen deze optrok, lagen er beenderen met slangen en wormen. Ze vertelde de andere tweelingbroer dat hij zich onder de mensheid diende te begeven, om hen voor te bereiden op haar komst. Toen ze vertrok, zei ze dat ze zou terugkeren, waarbij ze vertelde dat ze van de Morgenster kwam. Ze veranderde toen in een witte buffel die 4x omrolde en die vervolgens veranderde in de 4 heilige kleuren. Nu zijn al deze kleuren aanwezig, daar bij Standing Rock, rood, zwart, wit en geel. Zij staan symbool voor de menselijke rassen, die zich verenigen in gebed, om het heilige water en Moeder Aarde te beschermen.

DIT IS DE WEDERKOMST VAN WHITE BUFFALO CALF PIPE WOMAN.
HET IS DE KRACHT VAN DE PROFETIE VAN DE MORNING STAR.

eagle-standing-rock

De goddelijken die de boodschap van Vrede en Liefde hebben gebracht, hebben allemaal gezegd dat ze van de sterren kwamen. Jezus heeft verteld dat hij van deze morgenster kwam, en zo deden de Iroquois-profeten Deganaweda en Quetzalquatal uit Mexico dat ook. De Azteken-dansers dansten bij Standing Rock, daarbij de Condor met de Arend verenigend. Een Golden Eagle landde vlakbij sommigen aanwezig en liet het toe dat ze hem aanraakten.. Dit zijn krachtige tekenen van de profetie-in-actie.

Een boek over de verzwegen relatie van de native Americans met buitenaardsen laat zien, hoe verzwegen de buitenaardse realiteit feitelijk is..!! (klik voor lead)

‘Het is NU de tijd dat de kracht van het Licht dóór jou mag stromen, naar de chaos; om de harten te openen en de frequenties te verhogen. Want het is de intentie van de manipulaties om de frequenties van en op deze planeet naar beneden te brengen, naar de frequenties van angst. Want wanneer mensen in angst zijn, zijn ze te manipuleren. Wanneer we buiten de angst blijven, in onze harten, dan zijn we uit de matrix, dan kúnnen we geen slachtoffer worden van mind control.

Ons Licht wordt krachtiger, wanneer het sámenvloeit met de kracht van Creatie. En sámenvloeit met de alchemie van de oude mysterieën, waarvan het zegel nu verbroken is. Besef dat de tijd-der-tijden aanstaande is en dat het Licht krachtig genoeg is, om deze illusie te verbreken.’

Vorige nacht ben ik wakker gemaakt; ik zag de kristallen smaragd van het Toth-tablet ronddraaien. Ik zag het gouden en smaragdkleurige licht ervan, de wereld in gestrooid worden. En het gouden licht van Metatron vloeiend uit de Kubus van Metatron. Mij werd verteld dat álle chaos uiteindelijk dient om de mensheid te doen ontwaken. Om diep-begraven, negatieve emotionele verstoringen te reinigen en om de realiteit te transformeren. Mij werd verteld dat de kracht van Transformatie een geschenk is van Creatie en dat we dienen te vertrouwen; we zullen dit keer niet terugkeren naar donkere tijden. Wat we in het gezicht kijken, is de kracht van de anti-Christus. De alchemie van de wederopstanding, is de transformatie van de anti-Christus.

En zoals Maria Magdalena de wonden verzorgde van Christus in de tombe, zo transformeert diezelfde mystieke alchemie, de wonden van de Ziel van de mensheid. Heb vertrouwen, blijf in je hart en wees je bewust van datgene wat gebeurt. Focus op Liefde.”

So be it and so it is.  Blessed Be
with love

Judith

* * *

x

Het boek van Judith Moore, ‘Visions of Wisdom’
over de wijsheid van de Grootmoeders, die ons helpen de Aarde en onszelf te helen.

visions-of-wisdom-cover

 

31 gedachten over “‘Standing Rock’-boodschap van Judith Moore..

 1. Een mooi waar, eerlijk, zuiver en liefdevol geschreven verhaal.

  “Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = LIEFDE = ?”, waarbij alle woorden onlosmakelijk met en verstrengeld in elkaar zijn verbonden en hetzelfde betekenen.

  Het vraagteken is door een ieder naar persoonlijk inzicht/overtuiging/weten/geloof in te vullen.

  Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

 2. Wat een prachtige geruststelling is dit! Ik begrijp zo goed wat ze bedoelt te zeggen met dat al deze intense chaos nodig zijn om de diepst verborgen negativiteiten in onszelf op te laten lossen door zelfwerkzaam te worden en door zelfonderzoek. Dat kan alleen maar gebeuren door alle vertrouwen te hebben in jezelf, als kosmisch wezen, waarin alle krachten liggen die nog slapende zijn. Geweldig hoe we straks in een groeiende gezamenlijkheid al deze negativiteiten gaan overwinnen, om zo een liefdevolle wereld te creëren waar elk wezen in kan gedijen en groeien.
  Goh, wat verlang ik dáár sterk naar…!

  1. Hoe vreemd het wellicht ook moge klinken.. Maar probeer jezelf in het oog van de storm te plaatsen en ontdek daar de rust van het AL.. Dát is onze verbinding met de Bron, die deze verandering heeft geschapen. Uit de kern, betekent in de storm van je eigen Kern terecht komen.

 3. Dit zouden ze in Den Haag en de EU en Brussel is moeten lezen en de partijen die het met de bevolking voor hebben maar daar zijn er maar een paar van maar ja de burger heeft de macht niet de elite.

 4. Dit is zo bijzonder en te vergelijken met de cyclus van de jaargetijden. We zijn nu op het moment dat de bomen al hun bladeren LOSLATEN omdat de levenssappen zich terug trekken naar binnen toe. In die zin zie ik wat op dit moment zich ontwikkelt. We worden opgeroepen om alles los te laten en naar binnen te keren, daar waar leven en liefde is. Alleen van binnen uit ontstaat er nieuw leven, net zoals in de natuur. Namaste.

 5. Prachtig verhaal en in allerlei vormen komt het steeds weer terug.
  Ik ben er van overtuigd dat er veel waarheid inzit. Alleen het duurt maar en duurt maar, ik ben zo moe van al die chaos. Mogen we voordat het dan allemaal zo ver is met die transformatie, niet alvast een klein beetje van dat licht ervaren, om er überhaupt doorheen te komen?
  Iets meer energie, leuke dingen, het benodigde geld.

  Neem alleen al de zon; ik heb ‘m zo lang niet gezien….

  1. De chaos IS de verandering Joris.. de verandering gaat niet in, ná een nachtje slapen oid.

   “You can’t stand the storm” said the Devil.
   Then I whispered in his ear:
   “I AM THE STORM”

 6. Vannacht een heftige confrontatie geweest, bij -2 de waterkannonen aan! er zijn geen andere woorden voor dan poging tot moord! #StandingwithStandingRock #NoDAPL #standingrock

 7. @Guido, Is van dit wijze en liefdevolle artikel ook een broncode beschikbaar, voor de tekst online in het engels?
  Dan kan ik het aan vrienden in Toronto en Buffalo doorsturen.

 8. Wat weer bemoedigend dit artikel van Judith, niet alleen om te lezen, maar tevens zo intens voelbaar nog versterkt door het aanhalen van diverse namen (Metatron, Toth, Maria Magdalena, Azteken, Quetzalquatal, Condor ende Adelaar etc.) Je weet dit is een sprong in de evolutie, een wereldgebeuren waarin ieder mens mee kan gaan, een voelbare wereldtransformatie! Eindelijk zien wij de profetieën van de inheemse volkeren waarheid worden. Wij blijven onze creatiekracht in vol vertrouwen bundelen. Het Licht overwint! Dank je Guido voor deze vertaalde toezending, ik stuur de link weer verder.

 9. De bewoners van de blauwe planeet,

  De mensen die nu wonen op de blauwe planeet genoemd aarde,
  bezitten, ondanks alle duisternis, iets van enorm grote waarde,
  dat is behoorlijk onderschat door de duisteren die ons nu nog omringen,
  maar zie hoe alles lichter wordt en hoor hoe we binnenkort luid zingen;

  “that all the people living life in peace”, zoals in het lied dat Lennon ons achterliet,
  toen hij dit schreef leek dat nog onmogelijk, maar het ligt in het verschiet!
  mensenkinderen ontwaken nu in rap tempo en zijn niet langer bang!
  Eindelijk is een keerpunt bereikt en wij kiezen massaal voor vooruitgang.

  Dat werd dus onderschat door diegenen die ons weg hielden van het licht,
  anno nu vragen zij zich af: waarvoor is het duister gezwicht?
  voor hen vormt dit een levensgrote vraag, maar voor ons is het een weet,
  omdat wij mensenkinderen over een gave beschikken die vrije wil heet.

 10. 100% onbewezen professie, mensen blij maken met onbewezen aannames en gecreéerde mythologische verhalen.

  De Indianen van het noord Amerikaanse continent, zijn zo ongeveer de grootste lozer van de laatste +/- 200 jaar, al de hun aangeprate wijsheid heeft ze niet kunnen helpen tegen het kwaad wat in mensen schuilt.

  Dit lozer zijn geld in wezen voor 99% misbruikte belogen uitgebuite volkeren van deze planeet !

  Heb in de 60 iger jaren de Indianen persoonlijk bezocht, gezien, gehoord, heb een paar Catchina poppen gekocht, ja uit medelijden, het waren zielige ongecifiliseerde armoed zaaiers, een residu van iets waar wij als mens niet echt trots op hoeven te zijn.

  Het grenst aan het waanzinnige deze verheerlijking, doet mij denken aan de toestanden meegemaakt in Sevilla Spanje het rond sjouwen van tonnen zware religeuse bouwwerken, niet één maar tientallen, elk gilde of club heeft er één, ik kan daar bang van worden.

  En dan dat het licht zien, ontwaken, waaruit, weten wij wel zeker dat wij niet dromen inplaats van wakker zijn, in welke dimense of matrix bevinden wij ons, kan iemand daar een antwoord op geven, is Guido.J. wel een mens of een verzinsel een hologram misschien om ons bezig te houden, en te voeden met wetens waardigheden., of onze slaap l’ethargische geestelijke toestand in stand te houden.

  Groeten Jenne

  1. Het draait om zelfvertrouwen Jenne. Je mag de ander niet het recht ontnemen om zelfvertrouwen te hebben. Je kan ook eens eerbiedigen wat een ander zelfvertrouwen geeft. Je draagt de lasten die je wilt dragen, bewust of onbewust, jij ook. Ga je talenten gebruiken om je eigen problemen op te lossen en niet bij een ander op de mat te leggen.

  2. Odette,

   Wat moet ik dan eerbiedigen volgens jou, waarom eerbiedig jij mijn mening dan niet.

   Ik los standig mijn problemen op, die dus binnen mijn bereik van oplossen liggen.

   En dat op de mat leggen, is een ander woord om je mening te durfen geven.

   De gegeven te ontvangen kritiek hier op, zal ik zeker overdenken.

   En inwezen heeft mijn persoon met het gegeven hier beschreven niets uitstaande.

   Groet Jenne

  3. Het zelfvertrouwen! (het eigen denkbeeld) van de ander eerbiedigen (het is in dit geval niet kwaadaardig). En het is heel goed dat je je eigen problemen oplost. Maar ga geen extra onnodige illusies aandragen over dat Guido een mens is of verzinsel. In deze dimensie of matrix hoe je het zelf wilt benoemen, is hij aanwezig, of zet je virtual reality bril af. En mocht dat het geval bij mij zijn, maar daar twijfel ik niet aan (zelfvertrouwen), ja dan verdwijn ik van het WTK alsof het nooit bestaan heeft. 😉 groet van Odette

  4. Odette,

   ik wil geen twijfel zaaien, maar wat of wie bewijst dat jij en ik hier aanwezig zijn, buiten ons ingebeeld weten.

   Maar ik eerbiedig alle en ieder één zijn denkbeeld’en, ik vecht alleen en dan nog alleen wat ik vindt, dogmatische waandenk beelden aan.

   Ja natuurlijk los ik mijn Eigen problemen op, en wel om de volgende reden, een ander doet dit niet, althans niet op de wijze die ik voor sta.

   Ja jij zegt dat je vol zelfvertrouwen bent, is dat wel zo, geen twijfels, kordaat door dik en dun, ik wilde dat ik dat kon denken van mijzelf, maar ik denk dan altijd aan de wijze woorden van mijn Friese Grootmoeder, hoogmoed komt ten val !

   Groet Jenne

  5. Ieder heeft zo z’n eigen manier om te overleven en als het effe kan te leven.
   Het kan zijn dat je, naarmate je meer meemaakt, met meer mensen praat, meer leest, je een en ander gaat bijstellen, herzien.
   Waar je eerst heel zeker van was, blijkt voor jou toch drijfzand en drijfzand is opeens goed te belopen.
   Als ik sommige jonge mensen hoor praten, zie doen , verbaas ik mezelf erover dat ik vroeger ook zo dacht, deed…
   Wie weet wat ik over tien jaar allemaal doe, denk…
   Dimensies door elkaar heen gevlochten, trucjes van de matrix 😉

  6. Koekje

   de wereld zit vol mensen met een enorme grote zelfgenoegzaamheid,
   stoor je daar niet aan, het is hun manier van benaderen, getoetst aan de practijk van vandaag.

   En er moet brood op de plank komen, dus beetje ellebogen werk hoord hierbij.

   Ik heb geleerd er door heen te kijken, naar de weg en de horizon die overal achter ligt, een huis kan nog zo mooi zijn, maar wanneer de ligging niet goed is, weinig waard, en dat geld voor alles.

   Vriendelijke groet, en blijf je zelf, Jenne

  7. Je moet wel lezen wat ik schrijf, ik maak nergens het vergelijk, zelfvertrouwen = hoogmoed, te veel zelfvertrouwen, op basis van onwetendheid zou moeten leiden tot twijfel, als de onwetendheid gebaseerd is op domheid, leidt dit tot hoogmoed, een zeker dosis van zelfingenomenheid, bevestigd dit dan.

   Het vertrouwen in je zelf hebben, is niet iederéén gegeven, dit staat of valt met de qualiteit van de voedingsboden van je intuïtie, vaak is het zo, dat hoe meer je weet, je gaat beseffen dat je eigenlijk veel te weinig kennis hebt, om tot kaars rechte kei harde bevindingen te komen, en daar komt de twijfel om de hoek kijken, twijfel zet aan tot onderzoek, weten, ten minste als je iemand bent die denkt en bewust leeft, en zeker weten behoor jij daar zeker toe Odette.

   Groet Jenne

 11. Mooi artikel, dit geeft me weer een beetje hoop, soms moet ik bij komen van alle narigheid en bagger die je te zien en te horen krijgt, dit is een heerlijk positief opbeurend verhaal.

  1. de olieboerendeboeren worden onderdrukt door vredelievende inboorlingen, de Hnulkul hypothese is dan dat de vredelievende protesterende inboorlingen onderdrukt worden, Quote;

   ” for all of American history the group of
   people who have been the most mistreated
   oppressed disrespected and cheated by
   the government has been the oil
   companies it breaks my heart
   and now it’s standing right
   there is a group of water protectors
   trying to interfere with the poor oil companies
   from building their Dakota access pipeline
   these oppressors have no respect for the oil industry
   in their rich tradition of destroying water supplies
   and ruining sacred Native American sites
   i mean as part of their culture and I think it deserves respect
   nobody stands up for them
   the oilcompanies have been oppressed for long enough
   they need our help
   the pressures are trying to strong-arm
   the oil companies into stopping
   construction on the pipeline because
   they just want to profit from having
   clean drinking water for themselves
   18 million other people in future generations
   it’s pure greed I mean they even had the
   audacity to stand up for clean water in
   the environment through peaceful
   protests and prayers
   can you imagine the brutality of prayers
   obviously the only thing you should be
   praying for is for the safety of the
   militarized police that the oil industry
   has sent in to attack the peaceful protesters
   they wear riot gear they attack teh peaceful protesters
   with pepper spray teargas shoot them with
   rubber bullets water cannons
   send sick vicious dogs on them
   and throw concussion grenades at them
   clearly they need all the support they can get
   I mean do you even know how dangerous prayers can be?
   they are dangerous enough that I think it’s a loophole
   that the First Amendment guarantees people the right to
   pray and peaceful assembly attacking
   and arresting people who are praying is
   the only way to keep societies safe from
   the brute force of prayer
   but here’s the brilliant part of it all
   the oil companies have got law enforcement officials
   who are funded by the taxpayers money to attack the taxpayers
   who are trying to protect the taxpayers
   water supply from the oil companies pipeline
   makes sense it’s like if I was going to come over to destroy your house
   I’d be getting you to pay for the security guard
   that attacks you when you
   try to peacefully stop me from
   destroying your house
   it’s genius if you ask me
   the oppressors say that the Dakota access pipeline
   would eventually break and destroy the water supply
   of the Missouri river which happens to provide
   water for 80 million people give or take
   first of all you should never drink out
   of the river instead you can just get
   water from your tap at home
   second of all if you look at the facts
   Enbridge Energy Partners is one of the
   largest stakeholders in the pipeline and
   this should make you sleep easy at night
   because between 1999 in 2010 they
   averaged only one oil spill every five .. etcetera “

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.