Advertentie

Het Corona-vaccinatiebeleid..


In onderstaand pamflet geeft Peter Viskil zijn visie op het huidige coronavaccinatiebeleid en de gevolgen daarvan. Een andere manier van kijken die een einde kan maken aan de strijd tegen de corona maatregelen, als begrepen wordt hoe die juist in ons voordeel kunnen werken. Het is een kwestie van de oude verziekte 3e dimensie de rug toekeren in plaats van die met hand en tand te verdedigen.

Peter Viskil is parapsycholoog en heeft gedurende de afgelopen 20 jaar intensief onderzoek gedaan naar de invloed van de geestelijke wereld op ons als mensheid. In 2013 richtte hij STICHTING 11:11 – een heldere kijk op het leven! op, waarmee hij zich belangeloos inzet voor jongvolwassenen die direct of indirect met kanker te maken hebben. Zijn missie is het propageren van de geestelijke wereld als hulp aan onze zijde. Want of het nu om corona of kanker gaat, Peter is er van overtuigd dat entiteiten aan gene zijde meer invloed op ons hebben, dan veel mensen voor mogelijk houden. Kijk eens op zijn website: stichting1111.org. Er zal een wereld voor je open gaan.

* * *

x

Het Coronavaccinatiebeleid

2021 © Peter Viskil | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Peter Viskil

Alsof we weer in de Middeleeuwen leven. Aartsbisschop Rutte en kardinaal de Jonge zwaaien de scepter over de Lage Landen. Zij zullen deze duivelse ziekte met bekeringen bestrijden en hebben trouw gezworen aan de wetenschap alsof het God is, de enige die ons kan helpen. Iedereen moet bekeerd worden en niemand zal er aan ontkomen. De priesters van de NOS verspreiden propaganda, er wordt angst en tweedeling gezaaid. Gij zult zich laten bekeren of anders komt de Dood! Heidenen en ketters belanden op de brandstapel.

Maar gedwee als witte schapen laat het volk het zelf gebeuren, bang om het zwarte schaap te worden, bang om buiten gesloten te worden. Want wat is er buiten de kudde? Maar voordat je je uit angst of gehoorzaamheid laat bekeren tot gevaccineerde, moet je weten dat je met een vaccinatie ook het vertrouwen in je eigen immuunsysteem opzegt. Voor je het weet heb je voor elke ziekte die zich aandient telkens een ander vaccin nodig. Je maakt jezelf afhankelijk van de reguliere geneeskunde en de miljarden verslindende farmaceutische industrie.

Want het is niet onwaarschijnlijk dat zich een keer een nieuw en nog agressiever virus aandient dat een zwaar beroep zal doen op je immuunsysteem. En daar zal evenals bij Covid-19, aanvankelijk nog geen vaccin voor zijn. De volgende pandemie kan dus een regelrechte ramp worden als gevolg van het coronavaccinatiebeleid dat nu wordt gevoerd. De kudde witte schapen is te groot en laat zich onbewust decimeren. Niet omdat er een complot is van (wereld)leiders die het op hun eigen bevolking hebben gemunt.

Ontdekken we de wolf in zijn schaapskleren, of zien we onszelf als schaapjes terug…?!

Welnee, omdat die leiders vaak mensen zijn met een gebrekkig empathisch vermogen die hun intuïtie lang geleden aan de hoogste boom hebben gehangen, kortzichtig zijn en niets anders kunnen dan de wetenschap volgen. En dat laatste is per definitie een doodlopende weg. Trouwe en volgzame burgers die deze leiders en het ‘oude normaal’ verkiezen boven hun eigen intuïtie, zullen waarschijnlijk bedrogen uitkomen.

Als ongevaccineerde zullen alle corona maatregelen je dus juist helpen te ontsnappen aan de ramp. Je mag niet meer deelnemen aan alle geneugten die de verziekte 3e dimensie maatschappij je te bieden heeft. Plekken waar illusies worden verkocht zijn voor jou verboden gebied. Je wordt verstoten, de berg op gejaagd, de 4e dimensie in. Je bent veroordeeld tot de natuur en alle (h)eerlijkheid die moeder Aarde nog te bieden heeft. Ze deelt gratis haar hartverwarmende energie met je en helpt je graag met het versterken van je immuunsysteem. Welkom thuis, welkom in het ‘nieuwe normaal’.

Peter Viskil

11:11

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.