Advertentie

Vaccinatiebeleid Israël voor Internationaal Strafhof..!!


“We adresseren u in de naam van ‘Anshei Emet’ (People of Truth), een broederschap van artsen,
fysici, wetenschappers, advocaten, activisten en het volk die de keuze hebben gemaakt,
gebruik te maken van hun democratisch recht om niet mee te doen aan

de experimentele medische behandeling tegen COVID19

en die zich onder zware druk voelen, hard en illegaal, door de Israëlische regering,
leden van de Knesset, ministers en publiekelijk gekozen vertegenwoordigers,
burgemeesters en meerderen.

X


X

Internationaal Strafhof aanvaard de klacht

overtreding Neurenberg-code
door Israëlische regering

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De organisatie ‘People of Truth’ / ‘Anshei Emet’, diende op 5 maart jl. een klacht in bij het Haags Tribunaal/Internationaal Strafhof, tegen de Israëlische regering, die kort gezegd  via BigPharma Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers. Er vindt in de ogen van deze organisatie, schending plaats van de code van Neurenberg door regering Israël en ook andere partijen. Deze organisatie omvat advocaten, artsen, publieke activisten en het grote publiek, die ervoor hebben gekozen hun democratisch recht uit te oefenen.

Zij willen geen experimentele medische behandeling krijgen (Corona-vaccin) en ze voelen dat ze onder grote en ernstige illegale druk staan ​​door (een deel) van de Israëlische regering, de media, parlementariërs en ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters, en anderen. Vorig week werd ook door 2 andere advocaten Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski een klacht ingediend bij hetzelfde Tribunaal in Den Haag, op basis van dezelfde gronden. (HIER) Beide advocaten vertelden Israel News  dat ’tegelijkertijd het beroep ook zal worden ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.’

In de klacht wordt ook de vergelijking gemaakt
met Nazi-criminelen die zijn veroordeeld,
vanwege dit soort medische experimenten.

Dit COVID-19 verhaal is feitelijk een
genetisch medisch experiment op de mensheid.

Ook wordt aangekaart dat alternatieve normale methodes om dit griepvirus te bestrijden ten alle tijde werd genegeerd en geridiculiseerd. In de klacht worden ook de omkoopschandalen besproken.Door deze misdaad hebben in Israël alleen 41% van de gevaccineerde politiemensen, militairen, scholieren en medisch personeel levensbedreigende bijwerkingen gekregen na het toedienen van het experimentele vaccin, zo staat geschreven in de klacht.

“Het is al bewezen dat vele mensen overleden,
verlamd of gewond raakten en
zelfs gehandicapt door het vaccin.
Toch ging de Israëlische regering gewoon door
met dit vaccinatie-programma.”

De eis van Anshei Emet:

 1. Stop onmiddellijk met het medische experiment en de toediening van vaccins aan het Israëlische publiek.
  x
 2. Om de regering te vragen alle wetgevende procedures goed te keuren die niet in strijd zijn met het principe van de geïnformeerde toestemming van een persoon om de hierboven beschreven medische behandeling te ontvangen, die de wettelijke status in Israël en in de Israëlische democratie ontkent, inclusief het vermijden van de aanmaak van een vaccinatiepaspoort, waardoor de namen van degenen die niet zijn ingeënt bij de lokale autoriteiten of een andere relevante wetgever.
  X
 3. De strengste maatregelen nemen tegen een openbare, zakelijke of tewerkstellingseenheid die de arbeidswetten van de staat of andere zaken schendt die vereist zijn om vaccinatiedwang of -aanbieding, evenals discriminatie, te voorkomen tegen degenen die ervoor kiezen om de bovengenoemde innovatieve medische zorg niet te ontvangen.
  X
 4. We willen erop wijzen dat een kopie van dit document ook zal worden doorgestuurd naar de media over de hele wereld wegens schending van de Code van Neurenberg. Relevant in alle landen van de vrije wereld.
  X
 5. En als laatste opmerking moet worden opgemerkt dat pas onlangs een besluit is genomen in de Raad van Europa op 27/1/21, waarin alle autoriteiten worden bevolen om geen druk of verzoek uit te oefenen op mensen om het Corona-vaccin op enigerlei wijze in te nemen. . Daarom, wat goed is voor geavanceerde Europese landen, is zeker ook goed voor Israël – en de balans spreekt voor zich ”.

Het lijkt erop dat Pfizer en de andere vaccinleveranciers een moeilijke tijd tegemoet gaan. Datzelfde kan wel eens gaan gelden voor een fiks aantal overheden. Opvallend is dat ALLE MEDIA wereldwijd er volgens de advocaten van op de hoogte zijn. De aanklacht zal zeker ook tegen de media gericht zijn. We nemen aan dat de media daadwerkelijk op de hoogte zijn en we zijn heel benieuwd hoe de media hiermee omgaan of dat ze er überhaupt verslag van doen. Vanavond Nieuwsuur?

Hier is de volledige aanklacht ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag in PDF: HIER En eenzelfde soort klacht zal worden toegevoegd bij het Tribunaal van Neurenberg in Duitsland, samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich

De aanklacht is dus inmiddels aanvaard door het Strafhof in Den Haag. Advocaat Ruth Makhachovsky vertelde Israel News: “Het experiment dat Pfizer in de staat Israël uitvoert is in strijd met de Code van Neurenberg, die behoort tot het internationaal strafrecht en onder de jurisdictie van het Haagse tribunaal valt. We wachten nu op een beslissing.”

Nederlandse overheid en media
Waarschijnlijk heb je ook Sigrid Kaag, D’66-aanklager gehoord over de situatie in Israël? “Laten we het doen zoals in Israël!”, pleitte Kaag onlangs. (HIER (Parool)) Onder andere de Nederlandse overheid en de media maken zich op dit moment schuldig aan dezelfde strafbare feiten mogen we rustig stellen. Het is te hopen dat vele Nederlanders de aanklacht doorlezen en daar eens heel goed over na gaan denken. De gelijkenissen zijn enorm. Dat geldt overigens voor ieder land maar wij strijden in eerste instantie om deze misdadigers uit Den Haag te krijgen.

Waar zijn onze Nederlandse advocaten en wetenschappers die samen met het volk van dezelfde democratische rechten gebruik maken? Hoe kunnen wij ook opkomen voor onze rechten door de verantwoordelijken aan te klagen? Kunnen oprechte Nederlandse artsen, wetenschappers en wellicht enkele media eens naar voren komen? Of gaan ze het risico nemen te worden herinnerd als “Zij die niets deden toen het nog kon”?

Dit nieuws zal nooit of uiterst moeizaam door de reguliere media naar buiten worden gebracht; daarom hopen we, dat jij mee wilt werken, dit artikel echt zoveel mogelijk te delen. Wij zullen het ook delen via de social media. Dit is een samenvatting van het wereldwijde bedrog dat wordt aangevochten. Een zitting van 27 januari op papier vol verdraaide waarheden: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Bronnen:
https://israel-news.co.il/archives/24845
https://israel-news.co.il/archives/24934?fbclid=IwAR1dPw4QWL-ni-2ivRMZZRpgMo6gksruL90sKqRALt7lDzUk1qjIYtuT2YE

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.