Advertentie

Het gemotiveerde 9/11-verhaal van Stef Peperzak..


bush-911-jetfuel-wtc-laff

x

x

Het prachtig-gemotiveerde 9/11-verhaal van Stef..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

stef-peperzak
Stef Peperzak

Stef Peperzak benaderde ons met het verzoek of we aandacht wilden besteden aan zijn productie over de gebeurtenissen en de ‘aftermath’ van de aanslagen van 11 september 2001. Stef is 26 jaar en komt uit Nijmegen; hij had geen eerdere ervaringen met het bewerken van video`s of het maken van films. En toch voelde hij de onbedwingbare behoefte om een documentaire te maken, rondom de 15e herdenking van 9/11. Stef hierover:

“Bij het officiële verhaal van 9/11 heb ik altijd het gevoel gehad dat er een aantal dingen niet klopte.
Ik zag dat het verhaal niet logisch in elkaar zat en dat het zoeken naar duidelijkheid alleen maar meer vragen opleverde.  Maar 11 september heeft onze wereld fundamenteel veranderd! Oorlogen zijn begonnen, nieuwe wetten zijn aangenomen en privacy lijkt ineens niet meer zo belangrijk zolang we maar veilig zijn.

Hoe kan het dat een dag die de wereld op zijn kop zetten en alles veranderde niet helder in kaart is gebracht?  Dit zat mij dwars, en vooral ook omdat lang niet iedereen even ontdaan was als dat ik was. Het voeren van discussie met mensen die nog vastberaden geloofden in het officiële verhaal bleek vaak vruchteloos te zijn.

Om mijn argumenten kracht bij te zetten besloot ik de beste fragmenten van bestaande documentaires te verzamelen en aan elkaar te koppelen in een duidelijke overzichtelijke volgorde. Uiteindelijk besloot ik dit te verwerken in een documentaire. In combinatie met mijn eigen perspectief en de vragen die ik heb wil ik mensen ervan bewust laten worden, dat we een nieuw internationaal onderzoek nodig hebben naar de 11 september-aanslagen.

Het is van essentieel belang dat de mensen die weten dat het officiële verhaal van 9/11 niet klopt, hun best doen om dit naar buiten te brengen op wat voor een manier dan ook.  Niet iedereen hoeft een film of website te maken, deel de informatie waarvan jij denkt dat het de waarheid is met vrienden, kennissen en familie…helemaal  niets doen is geen optie. Ooit zal de dag komen dat mensen terugkijken en zich afvragen hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen.
Ik wil niet degene zijn die wist maar zweeg en met deze documentaire heb ik mijn best gedaan om mijn stem te laten horen.”

We raden je deze prachtige documentaire aan te kijken. Veel zaken die Stef op uiterst professionele manier, aandraagt in deze productie, zijn nog niet bekend bij velen. Niet alleen verdient Stef jouw attentie voor deze zaken, maar jij zélf vooral..!! Ga er goed voor zitten en laat gewoon een Tv-programma eens links liggen en kijk naar dit knap stuk werk..! Dank van onze kant Stef; een eer om het te mogen aanbieden aan de bezoekers van WantToKnow.nl/be

 

 

6 gedachten over “Het gemotiveerde 9/11-verhaal van Stef Peperzak..

 1. Ter aanvulling van de voormelde en zeer interessante video is er een recente publicatie op de website van Veterans Today :
  http://www.veteranstoday.com/2016/10/05/911-filling-in-the-map-tracing-the-nukes/
  “BREAKING: 9/11, Filling in the Map, Tracing the Nukes
  By Gordon Duff, Senior Editor on October 5, 2016
  Vital revelations surface, from the 9/11 investigation that never happened.”
  Deze tekst bevat ook verwijzingen naar gebeurtenissen waar tot hiertoe zelden werd naar verwezen.

 2. goed gedaan stef. Volgens mij zijn we in de verte nog een soort familie: een tante van mijn vader (hoefnagels) was volgens mij getrouwd met iemand die peperzak heette…..Lang geleden hoor want mijn vader was van 1919……..

  1. Jeanine, ik kom de achternaam peperzak bijna nooit tegen, dus wie weet haha!

 3. LARRY SILVERSTEIN speelt een sleutelrol in dit gebeuren, denk ik. 6 Weken vóór de torens instortten, kocht hij ze en verzekerde ze voor 4,5 MILJARD. Er zat zóveel asbest in dat het verwijderen ruim een miljard zou kosten…..NU nog sterven reddingswerkers aan de gevolgen van de asbest die in 2001 vrij kwam. Die Silverstein moet, samen met BUSH ( vader en zoon), RUMSFELD, CHENEY, RICE en de verantwoordelijke generaals en “beveiligingsmensen” voor een volkstribunaal. In het openbaar en onder aflegging van de EED. Ofschoon ik me afvraag of dat voor zulk soort mensen iets betekent…….

 4. Tezamen met het boek: ‘911 gewoon een complot’ van Coen Vermeeren een geweldige bijdrage aan de waarheidsvinding over 911. Het zou mooi zijn als de MSM zou hiermee aan de slag zou gaan. Ik heb Zembla een mail gestuurd over hert boek in de hoop dat ze het aandurven en/mogen er een uitzending aan te wijden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.