Advertentie

Het indrukwekkende verhaal van Onno Nieveen..


‘Ontdoe je van je verleden’ is in vijf woorden de boodschap van ir. Onno Nieveen. En wie wil dat niet, meer zelfvertrouwen en energie, gewaar zijn en het denken ontspannen door het gebruik van resonantie. Homeopaat Peter Chappell maakt dit mogelijk; en dan niet met homeopathische druppels of pillen, maar met frequenties, via mp3’-opnames..

Onno Nieveen staat enthousiast te spreken tijdens een voordracht.
Onno Nieveen staat enthousiast te spreken tijdens een voordracht.

Onno Nieveen (47) is een veelzijdig man moeilijk in een paar punten te karakteriseren. Na een opleiding biochemische toxicologie switchte hij naar bodemverontreiniging en kwam zijn carrière in een stroomversnelling, doordat hij 10 jaar grote composteringsinstallaties bouwde. “Toch kon dit succes me niet blijvend boeien. Ik werd ongedurig omdat ik ‘iets’ miste, waar ik mijn vinger niet achter kreeg. Ik zag wel dat ik al vanaf mijn jeugd geïnteresseerd was in allerlei zaken die ik voor het gemak ‘spiritueel’ zal noemen. Ik besloot een beroepsopleiding astrologie te volgen, en daarnaast studeerde ik in de avonduren psychologie.”

Toen ging de kogel door de kerk: na een carrière van 12 jaar nam hij ontslag en begon hij als astroloog in de zakelijke dienstverlening..! “Als je rationeel naar zo’n beslissing kijkt dan is zo’n stap gewoon not done. Toch komt iedereen in zijn leven op zulk soort kruispunten te staan. Bij mij werkt het zo dat ik dan acuut in actie kom en vrij radicaal reageer. Ik was er achter gekomen dat je  met astrologie waanzinnig veel kunt doen: analyseren, timen en zaken die niet kloppen boven water takelen.

Dat deed ik een tijdje en van liever lee kwamen er allerlei andere dingen op mijn pad en ben ik mij heel sterk verder gaan ontwikkelen in de niet-mentale richting.Op de universiteit in Wageningen had ik het hele mentale stuk gevormd; nu werd het tijd om de balans te hervinden.”

Maar Onno Nieveen kwam er ook achter dat astrologie niet in álle antwoorden voorziet. “Ik realiseerde mij dat ik ook op dit vlak steeds nieuwe stappen zette, totdat ik ontdekte: je kunt nóg zoveel doen, vroeg of laat stuit je op het punt waar je ziet dat je machteloos staat ten aanzien van datgene waar ‘het’ om gaat. En dan praat ik niet over het zogenoemde karma-stuk. Ik stuitte op het idee van een missing link.”

Zijn hele leven is hij op zoek geweest naar het beste van deze wereld, de beste technologie of behandeling, het beste advies voor mensen die zijn praktijk binnen lopen of wat dan ook. “In die zoektocht kwam ik een zekere Peter Chappell tegen. Hij liet mij zien dat de ontbrekende schakel in vrijwel elke vorm van therapie of coaching het reptielenbrein is. Onze hersenen bestaan uit drie breinen.

Daarbij is het derde en oudste, de hersenstam ofwel het reptielenbrein en dat is, geloof het of niet, meer dan 500 miljoen jaar oud! Dit deel van de hersenen lijkt op de hersenen van reptielen en bestuurt de meest basale biologische functies, zoals ademhaling, hartslag en geurherkenning. Het reptielenbrein stuurt ook onze instinctieve reacties aan die gericht zijn op overleven. Dit deel van onze hersenen is 10x sterker en 3x sneller dan ons cognitieve brein van waaruit wij denken en overheersen het emotionele en cognitieve brein.” En precies over het spanningsveld tussen die hersendelen, gaat dit artikel.

x

* * *

x

x

Het verleden opgeruimd en een einde aan stress en sabotage…!
X

Digitale homeopathie..

2014 © Onno Nieveen (deze versie © WantToKnow.nl)

x

Al jaren verbaas ik me in mijn gezondheidspraktijk EON over de mate van sabotage die wij mensen laten zien. Nadrukkelijk zijn we van plan ons leven op een andere manier te gaan leven: stoppen met roken of drinken, minder eten of werken, meer genieten, minder emotioneel drama en ga zo maar door. Maar na korte tijd zijn veel van die voornemens verdwenen als sneeuw voor de zon. Hoe kan dat? Waarom gebeurt dat telkens weer? Grote en kleine voornemens. Waarom saboteren we onszelf? Na een intensieve speurtocht van enkele jaren begon het me te dagen dat de hiërarchie in onze hersenen een duidelijk aanwijzing bevat voor dit fenomeen, het mechanisme dat ervoor zorgt dat bewust voorgenomen gedrag (bijvoorbeeld ‘ik ga nooit meer roken’) worden overruled.

Stress en onze hersenen:

Simpel gesteld komt het neer op het volgende. Er bestaan 3 hersendelen:

– het cognitieve deel – ratio, analyseren, nadenken, IK besef

– het emotionele deel – zorgen voor, je bekommeren om je naasten

– het reptielen brein – overleven, primaire levensfuncties

hersen delen reptielenbreinEvolutionair gezien is het reptielenbrein ongeveer 500 miljoen jaar oud. Daarna volgden de 2 andere delen, waarbij het cognitieve brein zich als laatste ontwikkelde. Deze volgorde van ontwikkelen zien we terug in de hiërarchie. Het oudste deel heeft de meeste invloed en werkt het snelste (ca. 10x sneller dan het cognitieve brein).

We herkennen dat allemaal bij schrikreacties, je  hebt al gereageerd (geremd voor de kat die oversteekt) voordat het besef doorbreekt. Als nu ons IK-gerelateerde voornemen niet overeenkomt met wat het reptielenbrein ziet als belangrijk voor het overleven, dan wordt dat voornemen overruled, aan de kant geschoven.

Een voorbeeld: 
Iemand is als tiener begonnen met roken om stoer te doen, erbij te horen. Om te stoppen met roken worden allerlei redenen en motivaties gebruikt die echter niet de kern raken van het onderliggende “conflict”: het erbij horen (gezondheid op langere termijn, kosten, invloed op anderen). Het niet meer roken roept onder lastige omstandigheden onbewust een beeld op van iemand die er niet bij hoort.

En dat wil niemand, we willen juist ergens bij horen! Alleen door het leven gaan was en is zelfmoord! Vanuit het instinct om te overleven is ‘erbij horen’ dus belangrijker dan stoppen met een ongezonde gewoonte. Dus is er een zeer sterke drang om weer te beginnen. Pas als de imprint “roken en erbij horen” geneutraliseerd is kan iemand gemakkelijk en blijvend stoppen.

Wim Hof, 'the Iceman' on the rocks..
Wim Hof, ’the Iceman’ on the rocks..

De diepste hersenen beïnvloeden
Dat inzicht is prachtig, maar hoe beïnvloeden we nu het oudste deel van onze hersenen? Een blik in de geschiedenis van de geneeskunde leerde me dat de oude Chinezen en Indiërs al bewust waren van de kracht van ons instinct en de rol van het autonome zenuwstelsel. Uit hun nalatenschap komen bijvoorbeeld de yoga en acupunctuur voort. Zeer krachtige methoden om op het diepste niveau balans en gezondheid in de mens te herstellen en behouden.

Wim ‘the iceman’ Hof heeft recent iedereen (inclusief de wetenschap) laten zien dat (Tibetaanse) yoga mensen de mogelijkheid geeft hun autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem te beïnvloeden! Waar doen we dan zo moeilijk over? Yoga en acupunctuur zijn toch voor iedereen beschikbaar, ook in Nederland?

Waar doen we dan moeilijk over…?
Wel, er zijn een paar complicerende factoren aan onze levens situatie toegevoegd sinds het ontstaan van yoga en acupunctuur. Mensen worden niet alleen blootgesteld aan natuurlijke bronnen van stress, zoals (natuur)geweld, overlijden en ziekte. In ons moderne leven worden we ook te maken met zaken als vaccinaties op jonge leeftijd, medicijngebruik, milieutoxines, ongezonde voeding, agendadruk, elektrosmog, 24/7 economie, etc.

Deze overload aan nieuwe vormen van stress geven ons oude systeem problemen. Je zou kunnen zeggen dat de oude software van ons reptielenbrein, het autonome zenuwstelsel en de biochemische huishouding een flinke update nodig heeft.

Daarbij komt ook nog dat we elke dag yoga moeten beoefenen om de heilzame werking te kunnen ervaren en daar hebben we geen tijd meer voor! Ikzelf moet bekennen dat ik al blij ben om een paar keer per week 15 minuten te oefenen, hetgeen mijn Tibetaanse yogameester Rinpoche Lobsang verleidde tot de opmerking “verwacht van yoga net zoveel terug als dat je aan moeite erin stopt”…….

Stress van de 21e eeuw..
Terug naar de moderne stress: naarmate er meer ervaringen (stress imprints) in het reptielenbrein zijn opgeslagen, des te actiever zal het worden. De uitwerking daarvan zien we in extreme gevallen bij oorlogsslachtoffers. Hun reptielenbrein is hyperactief geworden door de vele levensbedreigende situaties die ze hebben meegemaakt. Hierdoor zijn ze niet meer in staat een normaal, rustig leven te leiden. Normale alledaagse situaties worden door hun hersenen geïnterpreteerd als zijnde levensbedreigend met alle bijbehorend gedrag van dien. Herbelevingen van jaren oude imprints worden ervaren als of het nu gebeurd!

Echter, de gedragsveranderingen zijn de meest zichtbare symptomen, maar ook de biochemische huishouding verandert dramatisch, waardoor bijvoorbeeld het immuunsysteem niet goed meer functioneert en (chronische) ziektes ontstaan. Dus naast een getraumatiseerde geest is er tegelijkertijd een lichamelijke disfunctioneren ontstaan.

Moderne stress en onze gezondheid
En toen ik me realiseerde dat er ook in mijn praktijk veel cliënten kwamen met klachten die verband hielden met instinctief gedrag viel het kwartje. Overgewicht, verslaving, vormen van autisme, slapeloosheid, burnout, maar zeer zelden hadden deze mensen een extreem verleden waar oorlog of (natuur)geweld een rol speelde. De stress van de moderne tijd liet zich zien op instinctief niveau.

De Engelse arts Peter Chappell ontdekte in alle rust een revolutionair medicijn tegen AIDS en trauma's.. Maar denk je dat er belangstelling is vanuit de 'reguliere geneeskunde'..??
De Engelse arts Peter Chappell ontdekte in alle rust een revolutionair medicijn tegen AIDS en trauma’s.. Maar denk je dat er belangstelling is vanuit de ‘reguliere geneeskunde’..??

Peter Chappell kwam preciés op tijd..!
Op dat moment in 2008 ontmoette ik Peter Chappell een homeopaat met de missie om AIDS en malaria de wereld uit te helpen (ARF.nl) . Gedurende zijn werk in de o.a. de vluchtelingenkampen van Centraal Afrika was hij geconfronteerd geworden met een dodelijke mix aan stressfactoren: oorlog, genocide, stelselmatige verkrachting, malaria, aids en tbc. (klik HIER voor een artikel over Peter Chappell, op wanttoknow.nl) Door de omstandigheden gedreven ontwikkelde hij een nieuwe vorm van homeopathie die in staat is zowel ziektes als trauma’s te neutraliseren.

En dát was precies waar ik naar op zoek was! Een holistische aanpak die heel goed paste in deze tijd. Want als klap op de vuurpijl had Chappell namelijk een versie van deze homeopathie ontwikkeld, waarbij het drager materiaal niet perse water/alcohol of een dragee hoeft te zijn, maar waarbij geluid of beeld ook mogelijk is.

De briljante Peter Chappell, inmiddels 71 jaar, was pas 16 jaar, toen hij een baan kreeg bij een onderzoeksprogramma naar lucht- en ruimtevaarttechniek. Op zijn 22ste haalde hij vervolgens zijn diploma als elektrotechnisch ingenieur met als specialisatie elektromagnetisme. En 6 jaar later maakte hij een laterale switch, naar natuurlijke holistische geneeswijzen.

Hij kwam er achter dat beperkende gedachten zich uiten als ziekte in het lichaam. Als homeopaat onderwees hij tussen 1990 en 2000 vakgenoten in twintig landen waar homeopathie nog in de kinderschoenen stond. Na het millennium was Chappell in Ethiopië zeer succesvol in de behandeling van aids. Vervolgens ging hij naar Rwanda en paste daar dezelfde principes van resonantie toe op de gevolgen van genocide (PPD Resonance technology en PPD’s). Chappell zegt daar zelf over: ‘De kern van dit alles is een diep begrip van de mentale processen van de mens.’

PPD hoe het werktDigitale homeopathie
De resonantie wordt dan via een mp3 overgedragen. En een mp3 luisteren via computer of telefoon past uitstekend bij onze huidige daginvulling! Enthousiast heb ik deze techniek meteen uitgeprobeerd op mezelf, familie, vrienden en later ook mijn clientèle. Mijn conclusie: we hebben als mensheid een nieuwe techniek beschikbaar om op het diepste niveau een ziekte of issue te benaderen. Om het voorbeeld van de roker er nog maar een keer bij te halen. De homeopathie 3.0 (ofwel PPD resonantie genoemd) neutraliseert de imprint “roken is erbij horen’. De diepe zucht naar een sigaret verdwijnt daarbij als sneeuw voor de zon. De gewoonte van het roken kan vervolgens met bekende methodieken als EFT, NLP etc. aangepakt worden.

Het interessante nu is dat de we staande op de schouders van de klassieke homeopathie naast ziektes ook vele stress factoren van de moderne tijd hebben kunnen neutraliseren (detoxen). Vaccinaties, milieutoxines, 24/7 stress, ongezonde voeding, EMS, medicijngebruik, etc., waarbij we tevens in staat zijn met mp3’s de innerlijke waarden als liefde, compassie, geduld, en vertouwen te bekrachtigen. En voor wie niet geloven wil en/of voor mensen die houden van ontwikkelingen en graag zelf een oordeel vormen is er via www.maxmyperformance.nl de mogelijkheid dat gratis te doen (‘Get your free PPD mp3’)

Onno Nieveen

www.eon-advies.nl,
www.omegagezondheidcoaching.nl.

* * *

x

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”1001004004989226,1001004002059319,666776828,666835038,9200000009735656,1001004001934183″ name=”Onno nieveen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”263299″ background_color=”BCE8C0″ border_color=”D2D2D2″ width=”761″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

17 gedachten over “Het indrukwekkende verhaal van Onno Nieveen..

 1. De fase PPD’s van greaterpeople is verleden tijd. Afgelopen najaar heeft Peter Chappell cs. een nieuw detox programma gelanceerd dat ook aan persoonlijke behoefte en lifestyle kan worden aangepast: http://www.detox.zone/
  Omdat ik eerder goede ervaringen had met een download uit http://www.healingdownloads.com en in deze tijd behoefte heb aan een grotere schoonmaak had ik afgelopen tijd een eigen ‘Playlist’ samengesteld en ben net dit weekend er mee begonnen.
  Zo nu en dan krijg ik de ARHF nieuwsbrief, over het werk in Afrika; Peter heeft het gepresteerd om een ‘anti-ebola’ resonantie te maken dat de mensen gratis met hun mobiel kunnen doorsturen. Vind ik heel bijzonder allemaal en daar kan geen WHO tegen op.

  Inderdaad een mooi verhaal van Onno en een goede uitleg over ons onbekende (en duistere?) reptielenbrein.

  1. hi Clara,
   de Greater People site is 2 jaar geleden vervangen door de http://www.maxmyperformance.nl site. (MMP) Het PPD resonantie initiatief dreigde te verdwijnen en toen heb ik het zelf opgepakt ism Peter Chappell.

   MMP steunt overigens de stichting van Peter Chappell en dr. Harry vd Zee (www.arhf.nl) door 21% van haar omzet meteen te doneren.

   De nieuwste site detox zone komt volgende week met een Nederlandse versie incl. ideal betaling. Ik zal beschikbaar zijn voor vragen van gebruikers. Overigens is deze site in eerste instantie bedoeld voor therapeuten, coaches en andere professionele dienstverleners.
   Individuele gebruikers kunnen beter via http://www.maxmyperformance.nl/contact zich melden voor maatwerk.

 2. Leuk bedacht allemaal, beste Onno, maar wat als wij nu eens nìet ons brein zijn…!?
  Het is namelijk niet ons lichaam wat van de laagste levensvormen tot aan de laatste fase van het menselijk lichaam evolueert, maar enkel jouw unieke ziel ! Niks ‘reptielenbrein’.

  Alle nieuwe gedachten komen van buiten ons lichaam en worden aangereikt door twee geesten: een goede, je beschermengel die wil opbouwen, en een tegenovergestelde boze verderfgeest, die beiden als geestelijke golven voortdurend om ons heen stromen. Jij mag steeds vrij kiezen tussen de twee wiens raad of verleiding je volgen wilt.

  Overigens komen goede, liefdevolle ingevingen en aansporingen tot dito handelen steeds eerst het hart binnen, alwaar de Godsvonk en het geweten zetelt, waarna het afgewezen kan worden of ter bewustwording en verstandelijke overweging verder naar de hersenen wordt geleid.
  Alleen negatieve gedachten komen rechtstreeks het verstand binnen. Deze ontbreken daarom ook de warmte van ‘het hart’, het liefdevolle. Daar helpt kruid noch klank tegen wanneer je ze accepteert.

  Omdat de mens een perfect geschapen balans is tussen het materiële lichaam, de ziel (gevoel en verstand) en de geest (geweten, godsbewustzijn) moet een verstoring in de geest en niet in het lichaam worden gezocht en kan ook enkel daar maar worden hersteld.

  Wanneer de geest onvoldoende door liefde gevoed wordt omdat de ziel het te druk heeft met het zogenaamd maakbare lichaam, wordt het evenwicht verstoord. De onsterfelijke ziel hoort enkel en onvoorwaardelijk de geest te (leren) dienen en voor ditzelfde doel dient de ziel het lichaam dus onder controle te houden (en daartoe niet meer dan een verstandige en consequente vader en moeder in grote bescheidenheid te zijn).
  Dit is de enige zin en het ware doel van ons tijdelijke bestaan op aarde.
  Mens noch aarde moeten geëxploiteerd worden maar getransformeerd vanuit onbaatzuchtige naastenliefde in liefde voor onze Schepper, waar onze weg ook in het hiernamaals meer of minder rechtstreeks (jij kiest) naar terugleidt !

  Net zomin als het bestaan van een reptielenbrein kan een geest, God of liefde bewezen worden. Aan de uitwerking kan echter wel alles afgeleid en gekend worden. Mensen zijn geen machines, beste Onno !

  Wie gezond wil zijn en liefde wil, die moet zichzelf in liefde geven.

  1. Inderdaad een mooie ontdekking van Onno die het lezen waard is.
   Edoch moeten we het meer holistisch zien omdat wij anders dezelfde grote fout maken als dr. Swaab met zijn boek “Wij zijn ons brein” en dat zijn wij natuurlijk inderdaad niet.
   Anders zou men geen harmonie moeten verkrijgen tussen ziel, geest en lichaam. Maar zulke artikelen zet de mensen hopelijk tot nadenken.

 3. Ben ik even blij dat ik dit allemaal al met mijn eigen Geest kan beïnvloeden c.q. op eigen innerlijke kracht. Ik heb geen verdere materiële hulpmiddelen nodig om oude vastgeroeste overtuigingen die diep in ons onderbewustzijn begraven liggen, boven te halen, om te toveren of gewoon te vervangen door Waarheid=Zuiverheid=LIEFDE.

  We kunnen het allemaal zelf. Ik raad aan veel te mediteren, iedere dag een uurtje samen met qigong en alles veranderd!

  1. En al je dan ook nog bewust je nek uitsteekt Wout,
   dan ontdek je nog iets om aan jezelf te werken ook.

  2. We kunnen het zelf en de meeste van ons hebben nooit geleerd hoe. Begin eens met stil te zijn. Stil te zitten en niks te doen. Niet denken, niet plannen, niet dagdromen. Stil zijn. Al is het maar een seconde per keer. Een uurtje mediteren klinkt geweldig. Een paar seconden is denk ik realistischer. Niet denken is super simpel en het moeilijkste dat er is. Ik hou niet zo van dingen die door anderen bedacht zijn. Dan moet ik regels gaan onthouden. Ik vraag me dan af, als ik regels van een ander moet volgen, waarom ben ‘ik’ er dan? Als Pietertjes regels zo belangrijk zijn wat doe ik hier dan?

 4. Rudolf Steiner, die leefde in een hele andere tijd, niet dat wat hij schrijft niet waar zou zijn, maar ons denken onze ziel is wel heel anders gaan werken, wij leven nu in de echte verlichte tijd, alles is mogelijk in ons denken, onze oude waarden zijn enorm geévolueerd, groter duidelijker geworden minder huichelen en zeker minder hypokriet, denk niet dat Steiner in deze onze tijd zou hebben kunnen floreren, misschien wat kleine brokstukjes van tijdloze uitspraken, en wie leest nog deze ouwe jongens krentebrood psychologen, Jung Freud Schoppenhouwer etc, mooi namen maar volkomen verstijfd in hun kisten.

  1. Jenne, Jung und Steiner heb ik wel boeken, en van Freud (niet mijn geval) iets over droomduidingen.

   Ik vind Steiner zeker tijdloos, hij heeft de essentie begrepen.
   Hier twee citaten (heb ze even vrij vertaald ;))

   “Jeder mag sich darin ausbilden, wenn er Zeit dazu findet, seinen Lieben Gedanken der Liebe und Freundschaft zuzusenden. Der Mensch hält das gewöhnlich für etwas Bedeutungsloses. Aber wenn Sie einmal dahin gelangen, einzusehen, daß der Gedanke ebensogut eine Kraft ist wie die elektrische Welle, die von einem Apparat ausgeht und zum Empfangsapparat überströmt, dann werden Sie auch das Bruderschaftsprinzip besser verstehen, dann wird allmählich das gemeinschaftliche Bewußtsein deutlicher, dann wird es praktisch.”

   Berlin, 23. November 1905

   “Iedereen mag zich hierin bekwamen, als hij tijd ervoor vindt om zijn dierbaren gedachtes van liefde en vriendschap te sturen. De mens hecht daar normaliter geen waarde aan. Echter als u een keer zo ver bent om in te zien dat de gedachte net zo goed een kracht is als de elektrische golf, die een apparaat uitzendt en die naar een ontvangstapparaat overloopt, dan zult u ook het principe van broederschap beter begrijpen, dan wordt geleidelijk het gemeenschappelijke bewustzijn duidelijker en dan wordt het praktischer.”

   “Es wird gar nicht lange dauern, wenn man das Jahr 2000 geschrieben haben wird, da wird nicht ein direktes, aber eine Art von Verbot für alles Denken von Amerika ausgehen, ein Gesetz, welches den Zweck haben wird, alles individuelle Denken zu unter­drücken.”

   GA 167 Vierter Vortrag 4. April 1916

   “Het zal niet lang meer duren, wanneer men het jaar 2000 heeft geschreven, er wordt niet een direct, maar een soort van verbod van al het denken van Amerika uitgaan, een wet, wat het doel zal hebben, al het individuele denken te onderdrukken.”

   Vond het wel toepasselijk voor deze tijden. Groetjes.

  2. Voor mijn gevoel is er geen spat veranderd Jenne, want liefde was er altijd al.
   Als tijd niet bestaat leefde Steiner ook niet in een andere tijd.
   Onze ziel is ook niet anders gaan werken helaas, want de ziel is de constante factor, tijd of geen tijd.
   We leven ook absoluut niet in een verlichte tijd, we leven in een tijd waarin we in een fractie van de eeuwigheid onze goede daden en zonden voor de zoveelste keer wéér in een nieuw daglicht kunnen plaatsen.
   Niets nieuws onder de zon dus.
   En dit gaat in den eeuwigheid door…
   Waarom denken we nu het zoveel beter te weten?
   Denk alleen dat dat een illussie is.
   In het licht der eeuwigheid zijn onze menselijke problemen niet zo interessant als we doen voorkomen misschien?

  3. En daarnaast Jenne vind ik dat Jung het meest bezijden de ‘waarheid’ is.
   Voor zover waarheid waar is…
   Jung heeft het over het collectieve onbewuste wat als een ijsberg zijn waarheden ventileerd.
   Wie heeft de waarheid in pacht?
   Ik weet het niet.
   Wat ik wel weet, is dat wat goed aanvoelt, dat wat resoneert.
   Freud en Jung hadden een geweldige klatsch…
   Jung voelt voor mij als waar, Freud niet…
   Waar ging Freud de mist in?
   Ik denk door zelfkennis én geschiedkundige documentatie daar wel wat over te kunnen zeggen, maar is het waar?
   Voelen is voor mij de belangrijkste factor in weten…

 5. Rond 1930 zijn een aantal personen daarmee begonnen, o.a. Royal Rife, Lakhovsky en later Hulda Clark.
  Een uitvloeisel daarvan is de *Poor Man’s Rife*, waarbij niet Phanatron lampen of hand elektroden, maar frequenties als geluiden via de computer worden toegepast.
  Ik heb zo een tijdlang audio-CD’s aan elektrosensitieven gegeven, die daar goed baat bij hadden.
  Er is zelfs een *silent speaker* voor diegenen die niet tegen de geluiden kan.
  Tegenwoordig heb ik een groot aantal helende frequenties in mijn ClaeSmog (vial 2ml) zitten, die via longitudinale golven hun werking doen.
  Er zijn CAFL frequentie lijsten op het internet beschikbaar (met zelfs Bachbloesem frequenties). Die kan men met een klein programmaatje omzetten naar een WAV bestand, en dat weer naar MP3.
  Het ultieme is het gebruik van een zg. *Brains Machine*. Middels een speciale koptelefoon worden via de hersenen allerlei organen, cellen, weefsels, etc. gescand en kan men een energietekort weer aanvullen. Werkt perfect.
  Voor gebruikers van dergelijke apparatuur heb ik een speciaal forum opgezet.

  1. Dat is voor mij idd ook de ultieme genezing geweest. De juiste frequenties.
   De Cleasmog heeft goed geholpen alsmede de frequenties in onderstaande linkjes. In het begin merk je dat het iets met je doet mn. de 396 en de 417. Daarna als alles opgelost is, dan merk je het minder. De 528 doet ook zeker iets met je lichaam. 🙂
   http://altered-states.net/barry/newsletter445/indexvid.php

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.