Advertentie

Indrukwekkende lezersreactie op vaccinaties!


De onderstaande, veelzeggende reactie is van Judith Reumkens, één van de vele bezoekers van WantToKnow.nl. Zij deelt haar intense twijfel en de twijfel die bij veel ouders en jonge meiden is gerezen, inzake o.a. de HPV-vaccinaties. Wat moet je doen, wél of niet vaccineren? En kan dat dan: niet vaccineren?

En hoe is het haar als jonge ouder in het verleden vergaan met het wel of niet vaccineren van haar kinderen? Judith vertelt er openhartig over en is daarmee een lichtend voorbeeld op het gebied van vaccinaties, voor ons als redactie en hopelijk ook voor jou!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reactie op degenen die twijfelen.

Judith Reumkens

Ik vind persoonlijk dat vaccineren evengoed een risico met zich mee brengt, de vraag is welke keuze past het best bij jou?

Hebben jullie als al eens op de site http://www.wijwordenwakker.org onder het kopje “gezondheid”, onder het kopje ‘vaccinaties’ en onder vaccinaties zijn bijgeloof’ het interview gelezen met voormalig vaccinonderzoeker Mark Randall?

Ik las dat interview voor de eerste keer, vlak na de geboorte van onze zoon. Ik vond dat toen behoorlijk schokkend kan ik jullie vertellen en geloof dat nu de tijd aanbreekt dat dit soort informatie langzaam doordringt tot de mensheid. Mark Randall is niet zijn echte naam; hij heeft een andere naam moeten aannemen omdat hij vreesde voor zijn leven, omdat hij de waarheid sprak en durfde te gaan spreken in het openbaar.

HPV is niet zomaar een vaccinatie. Er is heel veel bijzonder negatieve informatie te vinden op het internet en in de boekwinkels.
Ook HPV is niet zomaar een vaccinatie! Er is heel veel bijzonder negatieve informatie te vinden op het internet en in de boekwinkels.

Toen ik het interview voor het eerst las, stond het in het kwartaalblad van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Toen ik net was bevallen vertelde onze verloskundige (daarvoor ben ik haar overigens nog steeds erg dankbaar) ons over de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Ze informeerde overigens niet iedereen over deze vereniging, maar omdat ik toen bezig was met een studie tot gezondheidstherapeut dacht ze dat ik wel geïnteresseerd zou zijn in het gedachtengoed van deze vereniging. Inderdaad, mijn interesse was gewekt en mijn zoektocht ging van start.

Echter ik bevond me op dat moment, wat betreft kennis omtrent vaccineren op niveau “0″ en zoals jullie weten valt de oproep om deel te nemen aan het rijksvaccinatieprogramma al heel snel na de geboorte van je kindje op de deurmat. Je hebt doorgaans als kersverse ouder geen enkel benul en hebt je van tevoren (jammer genoeg) niet verdiept in deze materie.

Dus de race tegen de klok was begonnen………. Onze zoon is uiteindelijk, na eerst een paar maanden het vaccineren te hebben uitgesteld, enkel gevaccineerd tegen tetanus en “HIB”. Als ik toen overigens had geweten wat ik inmiddels weet (na veel lezen en informatie verzamelen) dan was onze zoon net als onze dochter helemaal niet gevaccineerd!

Er zijn genoeg ondergewaardeerde natuurlijke alternatieven voor vaccineren. De vraag is waarom die geweerd worden uit de media..?

 (motief= altijd geld) Twijfel m.b.t. vaccinatievraagstuk groeit met kennis. Mensen worden niet eerlijk voorgelicht; heb je laatst de aflevering van Zembla niet gezien over de totstandkoming van het baarmoederhalskanker-vaccin? (tip kijk op aflevering gemist.nl) Deze aflevering is slechts een tipje van de sluier.

Onze zoon heeft toen hij 1 jaar was zonder problemen kinkhoest doorgemaakt. Met een extra hoeveelheid Vitamine C kon hij deze zo gevreesde ziekte makkelijk doorstaan.

Vaccineren is een handeling die voort komt uit ANGST voor ziekte. Maar deze is lang niet altijd reëel. Bijvoorbeeld angst voor BMR is anno 2008 in mijn ogen niet reëel (let wel : bij kinderen zonder gezondheidsproblemen). Onze zoon heeft toen hij 1 jaar was zonder problemen kinkhoest doorgemaakt. Met een extra hoeveelheid Vitamine C kon hij deze zo gevreesde ziekte makkelijk doorstaan.

Ik probeer zoveel mogelijk te leven zonder angst en vertrouw op de natuurlijke kracht van mijn kinderen wiens immuunsysteem bewust zo puur mogelijk is gehouden, wat daardoor vele malen weerbaarder is dan een veelvuldig gevaccineerd lichaam. Bij een minder of ongevaccineerd lichaam, waar dus minder of niet door de mens in is “geroerd”, heeft het uiterst geavanceerde immuunsysteem de kans gekregen om zich natuurlijk(er), dus ongestoord te kunnen ontwikkelen. Ik denk dat deze kinderen over een veel beter functionerend immuunsysteem beschikken.
En zijn dus ook veel beter in staat (i.t.t. volledig gevaccineerden) om welke ziekte dan ook vlot zonder complicaties te kunnen doorstaan.

 Koorts is een zeer belangrijke eigenschap van onze afweer.

Daarbij nog een belangrijk gegeven: Koorts is een zeer belangrijke eigenschap van onze afweer. Boven de 39,2 kunnen zich geen virussen en bacteriën meer vermenigvuldigen, daarom ben ik ook geen voorstander van het veelvuldig gebruik van koortswerende middelen omdat je deze indringers dan de kans geeft om zich te vermenigvuldigen/cq handhaven.

Het is gebleken dat er zich ook veel meer complicaties voordoen bij kinderziekten wanneer er gebruik wordt gemaakt van koortswerende middelen. Eigenlijk heel logisch allemaal als je de achtergrond weet. Natuurlijk moet je altijd heel alert zijn en blijven als je kind koorts heeft. Goed in de gaten houden en op een juiste manier begeleiden. En natuurlijk ook niet te hoog laten oplopen. Ik maak altijd dankbaar gebruik van citroensokjes. (Natuurlijk effectief middel) En als de kindjes pijn hebben gebruik ik natuurlijk ook wel eens paracetamol. Maar ik ben me bewust van de helende kracht van koorts.

Tenslotte nog twee belangrijke feiten:

 • Ziektes niet zijn verdwenen door vaccins! Er zijn grafieken die duidelijk laten zien dat vanaf 1850 tot 1950 het aantal sterfgevallen door diverse ziektes al met 99,5% was teruggedrongen door o.a. betere leefomstandigheden; schoon drinkwater, betere huisvesting, hygiene en door betere voeding (alhoewel we hier anno 2009 weer vraagtekens bij kunnen gaan zetten). In 1953 zijn we in Nederland pas begonnen met vaccineren;
 • Toen men in Japan in 1975 de minimumleeftijd voor D(ifterie)K(inkhoest)T(etanus)-inentingen verhoogde naar twee jaar, was er een scherpe daling van de sterfte aan meningitis bij babies tot een jaar oud en daarbij verdween ook wiegedood nagenoeg van het toneel. (Bron: Japanese Ministery of Health, Mortality Statistics.)

Mijn conclusie: Ik kies liever voor niet vervuilende, het lichaam ondersteunende alternatieven en ben bereid de eventuele consequenties te dragen die daaruit voortvloeien in blijvende liefde voor mezelf en voor onze kinderen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NU BIJ WANTTOKNOW.NL/.BE:

2 UITSTEKENDE INFORMATIEVE DVD’S OVER VACCINATIES: KIJK HIER!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Advertentie

5 gedachten over “Indrukwekkende lezersreactie op vaccinaties!

 1. Mooi verwoord Judith, onze dochter (15) laat zich niet inenten tegen baarmoederhalskanker, vorig jaar oktober was ik al naar de lezing van John Consemulder geweest, en met alle informatie die er nu van alle kanten naar buiten (en naar ons toe) komt, worden we alleen maar bevestigd in ons besluit.
  Toen onze oudste dochter werd ingeënt tegen DKTP (1989), is zij 2 jaar ziek geweest, slijm aanvalletjes noem ik ze maar, kauwgom was het, maar volgens de huisarts was het gewoon een reactie… We hebben haar slap in onze armen gehad van benauwdheid, en we moesten haar elke keer met een slijm zuiger uitzuigen. Heel vaak ziek is ze geweest, maar ze konden nooit iets vinden….Mijn zoon werd geboren, en had ook na de inenting, last van oorontstekingen, we hadden geleerd van onze eerste en wilden hem niet vol stoppen met antibiotica zoals bij onze oudste is gebeurd. Wij zijn naar een homeopathische arts geweest en na 3 sessies was hij weer in balans.
  Onze derde is ook ingeënt tegen DKTP, maar zij heeft geen last gehad. Toen hebben we het niet aangedurfd om ze niet te laten enten, achteraf gezien, nu met wat ik nu weet en toen niet wist,zou ik er goed over nadenken en alles tegen elkaar afwegen!
  Nu in januari 2009 heeft onze jongste dochter Kinkhoest gekregen en onze zoon in februari, ook de huisartsen leek het stug, maar uit bloedonderzoek is nu wel degelijk vastgesteld dat hij kinkhoest heeft. Terwijl hij toch was ingeënt! Ja, je kan een lichte vorm krijgen van kinkhoest wordt er gezegd…ik denk niet dat het een lichte vorm was, het is gewoon kinkhoest!
  Mia Klaverstijn.

 2. In de diverse oude boeken, geschreven door artsen, die ik in de loop van de tijd heb aangeschaft om te leren wat deze medische tijdgenoten van de introductie van vaccinaties destijds hebben waargenomen, komt één en dezelfde boodschap heel duidelijk naar voren.
  Voor vaccinaties was er nauwelijks sprake van kanker. En iedere kankerpatiënt was ALTIJD gevaccineerd.
  Een van deze artsen (begin 1900) noemt vaccinatie ronduit ‘bloedmoord’.
  En dat is precies wat het is.
  Toen.
  En nu.

  En de nieuwste vaccins, die met genetisch gemanipuleerde onderdelen, zoals Cervarix, zullen genetisch gemodificeerde mensen opleveren. Met consequenties die nog lang niet in hun geheel kunnen worden overzien.

  De letterlijke tekst van dr Bill Deagle, in een interview dat hij heeft met dr. Rebecca Carley op 1 november 2007
  ( zie http://www.clayandiron.com ):

  “Je kunt garanderen dat het Gardasilvaccin niet alleen de dood zal veroorzaken, en allerhande auto-immuunziekten zoals vasculitis — wat al is voorgekomen — maar ook onvruchtbaarheid, kanker en neurologische problemen. Het vaccin zal namelijk niet alleen veranderingen geven in de proteïnen, waardoor er genen zullen switchen en er aanvallen worden veroorzaakt op het centrale zenuwstelsel van deze jonge meisjes, maar ze zijn van plan hetzelfde te doen bij jongens. Dit is krankzinnigheid van de hoogste orde. Deze artsen dienen zich een ruggengraat aan te schaffen en moeten bereid zijn hun leven en hun carrière in de waagschaal te durven stellen. Zij moeten het lef hebben om te zeggen: ‘Ik stop met het vermoorden van mensen omwille van de poen, van mijn beroepsgroep, of van wie dan ook.’ 
  We moeten terug naar de realiteit: de medische professie is totaal, en geheel en al corrupt.”
   
  Duidelijke taal, niet?

 3. In de diverse oude boeken, geschreven door artsen, die ik in de loop van de tijd heb aangeschaft om te leren wat deze medische tijdgenoten van de introductie van vaccinaties destijds hebben waargenomen, komt één en dezelfde boodschap heel duidelijk naar voren.
  Voor vaccinaties was er nauwelijks sprake van kanker. Terwijl iedere kankerpatiënt ALTIJD bleek gevaccineerd te zijn.
  Een van deze artsen (begin 1900) noemt vaccinatie ronduit ‘bloedmoord’.
  En dat is precies wat het is.
  Toen.
  En nu.

  En de nieuwste vaccins, die met genetisch gemanipuleerde onderdelen, zoals Gardasil en Cervarix, zullen genetisch gemodificeerde mensen opleveren. Met consequenties die nog lang niet in hun geheel kunnen worden overzien.

  De letterlijke tekst van dr Bill Deagle, in een interview dat hij heeft met dr. Rebecca Carley op 1 november 2007
  ( zie http://www.clayandiron.com ):

  “Je kunt garanderen dat het Gardasilvaccin niet alleen de dood zal veroorzaken en allerhande auto-immuunziekten zoals vasculitis — wat al is voorgekomen — maar ook onvruchtbaarheid, kanker en neurologische problemen. Het vaccin zal namelijk niet alleen veranderingen geven in de proteïnen, waardoor er genen zullen switchen en er aanvallen worden veroorzaakt op het centrale zenuwstelsel van deze jonge meisjes, maar ze zijn van plan hetzelfde te doen bij jongens.
  Dit is krankzinnigheid van de hoogste orde. Deze artsen dienen zich een ruggengraat aan te schaffen en moeten bereid zijn hun leven en hun carrière in de waagschaal te durven stellen. Zij moeten het lef hebben om te zeggen: ‘Ik stop met het vermoorden van mensen omwille van de poen, van mijn beroepsgroep, of van wie dan ook.’ 
  We moeten terug naar de realiteit: de medische professie is totaal, en geheel en al corrupt.”

  Duidelijke taal, niet?

  En voordat iedereen nu weer gaat roepen dat Gardasil en Cervarix verschillende vaccins zijn, lees mijn boek, waarin ik verder ga in de uitleg dat
  Gardasil en Cervarix verschillende hulpstoffen hebben, maar dat hun basis van virusgelijkende partikels grotendeels eender is. Bij Gardasil werden de VLP’s van HPV 6, 11,16 en 18 gekweekt op gisteiwitten, bij Cervarix die van HPV 16 en 18 op insecteneiwitten.

  Het zijn deze eiwitten die uitnodigen tot riante auto-immuunreacties…

 4. Onze dochters zijn nu zes en drie en een half. Na de geboorte van onze eerste dochter ben ik mij gaan verdiepen in deze materie. Daardoor heb ik het vaccineren uitgesteld. Van uitstel is uiteindelijk afstel gekomen. En hoe meer ik er over lees hoe sterker ik in mijn besluit sta. Mijn twijfels zijn nu totaal verdwenen. Geen arts of wie dan ook die mij nog over kan halen.

  Veel ouders weten trouwens niet eens dat het vaccineren niet verplicht is en de oproep die bij je door de brievenbus valt komt ook over alsof het verplicht is. Bij onze eerste ontvingen we nog een “rappel” om de prikken alsnog te komen halen. Bij de tweede kregen we dat niet meer.

  Ik merk wel dat er veel onbegrip is uit de omgeving. (Maar dat geldt voor veel dingen die je anders doet: geen vlees eten, geen antibiotica geven, vijf jaar lang borstvoeding geven, baby bij je in bed slapen, oeii dat kan niet goed komen…)
  Hopelijk gaat dat onbegrip veranderen nu de beerput opengetrokken wordt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.