Advertentie

MH17, hoezo: ‘niet alle wrakstukken zijn van belang’..?


Teletekst MH17 weggooien wrakstukken

x

MH17: niet alle wrakstukken ‘van belang’..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Wrakstukken van de MH17 onderweg per vrachttrein, vanuit Oekraïne naar Nederland, naar vliegbasis Gilze Rijen bij Breda.Maleisië is inmiddels lid van het onderzoeksteam naar de ramp met de MH17 en daarmee lijkt een stuk duidelijkheid over de oprechtheid van onderzoek gewaarborgd. Maar het is inderdaad maar een stukje.. Want waar dit stukje is opgelost, komen er aan de andere kant van dit bijzondere onderzoek, om het zo maar even netjes te noemen..

Want hoe is het mogelijk dat de berging van de resten van het toestel, de Boeing 777 van Malaysia Airways als ‘afgerond’ wordt geclassificeerd, en wrakstukken naar Nederland worden getransporteerd, maar niet ÁLLE wrakstukken..?? Hoe weet je wat je moet laten liggen en hoe weet je wat van belang is voor het onderzoek, als je niet eens weet wat de oorzaak van deze crash was..??!

Terecht dat Rusland -als enige land??- bezwaar aantekend tegen deze uiterst merkwaardige gang van zaken..Rusland is niet tevreden over de wijze waarop het Nederlandse onderzoek naar de ramp met vlucht MH17 wordt uitgevoerd. Het land zegt zich zorgen te maken over het Nederlandse statement, dat bepaalde fragmenten van de neergestorte Boeing 777, de MH17, ‘niet van belang zouden zijn voor het onderzoek’. Dat laat het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken weten, meldt staatsmedium Spoetnik.

MH17 wrakstukken onderweg

De eerste wrakstukken van het verkeersvliegtuig van Malaysia Airlines komen naar verwachting deze week aan op de luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Wij van WantToKnow vinden het onbestaanbaar dat de Nederlandse media het zich laten aanleunen, dat wrakstukken van de MH17 weggegooid zouden kunnen worden.. Nogmaals: op grond waarvan zou dit dan beslist moeten worden..?? Een paar voorbeelden? Kleine stukjes alluminium? Hoe klein dan? Vliegtuigstoelen? Kunnen daar geen kogels/shrapnel in zitten? Het is volstrekt duidelijk: het onderzoek lijkt op weg naar een conclusie, waarvoor een uiterst gedetailleerde bestudering van het toestel niet van belang schijnt te zijn..

Heel bijzonder dat de Onderzoeksraad in feite bewijsmateriaal, want dat kan het zijn, laat weggooien, omdat de bergingsmissie is beëindigd.. Het lijkt wel op een ambtenaar die met verlof mag, en op de seconde van de klok, zijn pen uit de hand laat vallen.. Heerlijk, met verlof..! Laten we je hier een Russische reportage zien over de berging van de wrakstukken van de MH17.. Een bijzonder schouwspel, wanneer je bijvoorbeeld ziet, hoe het landingsgestel eerst met slijptollen geprobeerd wordt te splitsen, waarna -waarna dit niet lukt- het landingsgestel maar in zijn geheel wordt meegenomen..! Kijk en oordeel zelf!
x

x

En dan is er nog ‘onze’ David Jan Godfroid…!
Zelden een NOS-reportage zo vol oordeel en vooringenomenheid gezien als de reportage van David Jan Godfroid van donderdag 27 november jl. We hebben deze hieronder geplaatst. Het is ‘NOS-sterreporter’ uit oost-Europa, David Jan Godfroid, die zijn pro-westerse, of noem het anti-Russische, standpunt niet onder journalistieke ‘stoelen of banken’ steekt..! Hij maakt van de melding door de Russische Tv, van de achtergebleven wrakstukken eigenlijk een lachtertje! En dat doet onze David Jan uiterst geraffineerd, let zelf maar eens op, in de YouTube hieronder.. Hoe weet onze sterreporter wat NIET van belang is bij de wrakstukkenberging.. Hoe kan hij dan een Russische collega van vooringenomenheid betichten, terwijl onze David Jan zelf hierin uitblinkt in deze reportage..??!
X

Het lijkt erop alsof het onze David Jan dun door de broek gaat, wanneer hij alleen maar aan de gedachte denkt, dat het weleens waar kan zijn, wat zijn Russische collega van de belangrijkste tv-zender van Rusland, ‘Kanaal 1’ hebben uitgevonden..! Want hebben de Nederlandse experts belangrijke bewijsstukken op de rampplek expres genegeerd..? Een vraag die David Jan NIET PROBEERT TE BEANTWOORDEN, NOCH ONDERZOEKT..! Ook David Jan kan ons kennelijk niet vertellen (net zo min als dat wij dat kunnen!), welke wrakstukken relevant zijn voor het uitvinden van de NOG ONBEKENDE OORZAAK van de crash, en welke wrakstukken je kunt… WEGGOOIEN..!

En de Nederlandse onderzoekers? Ja, die weten het wel… Zij zeggen dat ze alleen wrakstukken hebben meegenomen die relevant zijn voor hun onderzoek… Een verslaggever van deze Russische nieuwszender was op de rampplek en zag daar nog veel wrakstukken liggen, waaronder een deur. (zie afb.) “Die is nog heel, maar met duidelijk sporen van schadelijke elementen”, zegt hij. Waarom de Nederlandse bergingsteams bijvoorbeeld deze deur van de MH17 laten liggen, is voor iedereen een raadsel..!

En dan komt volgens David Jan de aap uit de mouw, want zo zegt hij: “Rusland wil ‘MET ALLE GEWELD’… de versie van de het gevechtsvliegtuig er bij het Russische publiek inhameren.’ En waaruit blijkt dat dan nog meer, David Jan..??! En wat wil jij er bij ons ‘inhameren’…?? Kun je dat aangeven, en heb je WEL onderzoek gedaan naar de straaljager-optie..?

Volgens de Russische zender, die in de reportage weer andere ooggetuigen uit de dorpen bij de rampplek ondervroeg, is de MH17 niet vanaf de grond neergehaald, maar door een jachtvliegtuig uit de lucht geschoten. “En dat is een gangbare theorie in Rusland”, zegt correspondent David Jan Godfroid. “Oekraïne heeft de MH17 neergehaald, want de separatisten hebben geen vliegtuigen. Die theorie werd al direct ná de ramp ‘gelanceerd'” aldus onze sterreporter.. Wordt het dan niet eens tijd om die theorie eens goed te onderzoeken, David Jan..?? Zelf eens proberen boeren en buitenlui uit het rampgebied te gaan spreken, in plaats van achter je laptop het Nederlandse volk toespreken..?

 

MH17 deur Russische reportage

60 gedachten over “MH17, hoezo: ‘niet alle wrakstukken zijn van belang’..?

  1. Als dit waar is ben ik benieuwd of Oekraine uit het onderzoeksteam wordt gehaald en hoe de nederlandse regering hier op reageerd,want het kan toch niet zo zijn dat Nederland banden onderhoudt met een land dat een aanslag op nederlandse staatsburgers met dodelijke afloop heeft gepleegd?

  2. Het is alleen al onbestaanbaar dat de oekraine mee mag doen met het onderzoek.

   Dat er ooggetuigen beweren een militair vliegtuig te hebben gezien dat mogelijk van Oekraine komt en dat men niet meewerkt de gesprekken tussen de verkeerstoren en de MH17 boven water te krijgen is al genoeg voor een verdenking. Dat wisten we maanden geleden al.

   In welke zaak mogen de verdachten nu mee-onderzoeken?
   Alleen omdat het in hun eigen huis (land in dit geval) is gebeurd?
   Kom nu toch..

 1. Ik snap niet dat bewijsmateriaal wordt vernietigd, althans niet wordt bewaard. Wat nu op het eerste zicht niet relevant lijkt voor het onderzoek hoeft men misschien nu niet mee te nemen, maar weggooien is toch echt wel een stap, zo niet meerdere stappen te ver. De wrakstukken kunnen toch voorlopig worden opgeslagen in plaats van weggooien. Dit is wel een erg definitieve stap.
  Hoeveel lijken worden er niet alsnog opgegraven om nog een uitgebreider onderzoek op te doen, ook al waren deze lijken al eerder onderzocht. Ik bedoel maar, wat nu niet relevant lijkt, kan later toch relevant blijken te zijn. Daarom, bewijsmateriaal gooi je niet zomaar weg. Dat vind ik niet alleen misdadig, dit IS misdadig. Bewust bewijsmateriaal vernietigen of je medewerking daaraan verlenen is volgens mij strafbaar, zeker omdat er absoluut andere mogelijkheden zijn.
  Experts die menen nu al te weten wat relevant is kunnen zich absoluut geen degelijk expert noemen. Dit zijn echt amateurs. In ieder geval zeker geen experts met fatsoen in hun donder, want een degelijk expert met fatsoen zou hiermee nooit akkoord gaan en kán deze beweringen gewoon niet standhouden. Dit is GEEN wetenschap. Dus heren experts, probeer het dan ook niet zo te verkopen. En ik snap dat er druk wordt uitgeoefend en dat deze lieden wel eens zwaar onder de plak zouden kunnen zitten, maar dan nog dien je dit naar buiten te brengen. Zwijgen is geen optie. Meedoen met misdaad is geen optie. Dan ben je medeplichtig in mijn ogen aan het opzettelijk saboteren van het onderzoek.
  Dat men eerst prioriteiten stelt in een onderzoek, daar kan ik volledig inkomen, maar dat men ongefundeerd loopt te beweren dat alles wat nu niet meegenomen wordt niet relevant is voor het onderzoek is toch pure kletskoek.

  1. Ger.
   Als ik goed opgelet heb dan waren er lieden van de AIVD aanwezig bij het soorteren en laden van de wrakstukken die naar Nederland moesten komen.
   Dit is naar mijn bescheiden mening bewust gedaan zodat deze lieden in opdracht van hogerhand(Rutte?)op dat moment er voor kunnen zorgen dat echt bewijs materiaal dat niet in het straatje past gelijk afgevoerd kan worden en vernietigd zal worden.
   Dit is het alom bekende systeem waar mee gewerkt wordt,want grote stalen balken die het bewijs hadden kunnen leveren dat bij de aanslagen op het WTC in New York meer aan de hand was werden volgens mij naar China gebracht en direct gerecyceld waarmee het bewijs verdween.

 2. wat joris al aangeeft dat er 4 vliegtuigen in de lucht waren en
  wat er bij deze vrouw en man die achter de cockpit zaten aan de linker kant 1ste rij opvalt en zeker bij de vrouw.
  dat is hoe ze haar hand houdt , dat is het zelfde als ik dat zou doen als ik een 3 maak met mijn vingers.
  (andere doen dat weer met duim wijs en middel vinger)

  http://uploadenfoto.nl/show-image.phpid=c2f4fdd74bbb174a7ecead8c5778bd26

  -verwijderd schokkende afbeelding-

  en dan er van uitgaant hoe het kan zijn gegaan ; die man zat bij het raam
  hij ziet 3 vliegtuigen , raakt in paniek en de vrouw ernaast waarschuwt
  de passa giers dat ze worden beschoten en maakt daarbij met haar vingers een 3 (bij de man lijkt het een 4 met duim naar binnen)plots duikt er nog een 4e vliegtuig op en hij roept 4 vliegtuigtuigen.
  wanneer hun daarna opslag dood zijn(bevroren of door stukken van het vliegtuig)dan blijven hun handen in die positie staan.
  zie ook deze foto waar hun zaten.

  http://uploadenfoto.nl/show-image.phpid=562fc6f02d7628579f9da5e003bd7400

  http://uploadenfoto.nl/pictures/871e033108bc284cfab19ed1649764cb.jpg

  1. Wat ik nog steeds niet snap is dat ze in de eerste uitzending van de NOS over de ramp melding maken dat er kort voor de ramp een incident heeft voorgedaan aan boord en dat vervolgens nergens meer gemeld hebben. Als er bij Malaysian Airlines een melding is binnengekomen hierover, zou er waarschijnlijk ook iets anders gebeurt kunnen zijn, want een raket kunnen ze niet nog even melden aan de luchtvaartmaatschappij.Het is voor mij dus wel duidelijk dat er iets anders gebeurt moet zijn als een raket en dat er doelbewust naar een andere richting gestuurd wordt.

 3. Als de onderzoeksraad voor de veiligheid vindt dat zij nu voldoende onderdelen hebben om een juiste conclusie te kunnen trekken over de oorzaak van de MH17, dan mag ik hopen dat we straks – over een (paar) jaar of zo – ook een echte, met tastbare bewijzen ondersteunde conclusie mogen verwachten. So far so good zou je denken. Dat moeten we dus nog maar afwachten.

  Wat ik bij die hele inzamelingsactie van de wrakstukken echt niet begrijp is dat die onderzoeksraad de bevoegdheid heeft om te kunnen bepalen dat de overige wrakstukken van de MH17 nu weggegooid kunnen worden. Dat zouden ze misschien wel willen, maar WIE moet dat dan gaan doen en wie gaat dat dan ook doen? Het is toch het gebied waar de pro-Russische separatisten de scepter zwaaien, en die bepalen toch zelf wat daar kan en mag. De (pro) Russen, kunnen langs de kant wel staan roepen dat Nederland het niet goed doet, maar laten ze dan zelf alle overige wrakstukken, waar volgens hen nog de bewijzen van af druipen, inzamelen, bewaren en een contra expertise uitvoeren.
  Nederland is daar namelijk klaar, dus ga je gang en gebruik die kans om jullie gelijk aan te tonen als je denkt dat je onschuldig bent. Ik ben nog nergens tegengekomen dat ze zelf ook iets hebben gedaan om zichzelf vrij te pleiten, behalve dan dat ze de zwarte dozen via Maleisië hebben overgedragen aan….de UK, wat natuurlijk ook niet echt slim was.

  1. “Ik ben nog nergens tegengekomen dat ze zelf ook iets hebben gedaan om zichzelf vrij te pleiten, behalve dan dat ze de zwarte dozen via Maleisië hebben overgedragen ..”

   Ben ik met je eens, ik vraag me echter ook af hoe ze dat moeten doen, via welke media? Pro-Russisch natuurlijk, en wat zien we daar dan van in NL?

  2. Rusland maakt geen onderdeel uit van het onderzoeksteam. Men kan dus ook niet ter plaatse stukken veilig stellen. Ten eerste zoals gezegd, er lopen daar nog experts, dus het onderzoek is nog niet afgerond (Nederland is daar helemaal nog niet klaar) en ten tweede, de Russen gaan daar niemand voor de voeten lopen. Zouden zij dat wel doen, dan komt er gegarandeerd commentaar van het Westen. Zij kunnen en mogen daar nu dus geen onderzoek doen. Zo simpel ligt het dus niet.
   En ik snap niet dat je nog niets tegengekomen bent dat ze zelf ook iets hebben gedaan om zichzelf vrij te pleiten.
   Volgens mij staat deze site er vol van. Rusland heeft al veel gedaan om zichzelf vrij te pleiten.
   Het Westen echter doet bitter weinig om zich vrij te pleiten, misschien valt er voor hen ook helemaal niets vrij te pleiten. Het enige wat zij aantoonbaar doen is ordinaire propaganda verspreiden, volledig ongefundeerd. Keer op keer.
   En ja, in Rusland is ook propaganda. Maar omtrent MH17 lijkt onze propaganda machine meer te draaien dan die van Rusland.
   En de Russen of de separatisten kunnen het best gedaan hebben. Dat hoor je mij niet zeggen, maar feit is dat vooral het Westen zich continu schuldig maakt aan beschuldigingen die later onjuist blijken te zijn. Dat het vooral het Westen is die veel zaken verzwijgt voor het grote publiek. En als je werkelijk en eerlijk naar de feiten en bewijzen kijkt is er gewoon niets dat sluitend bewijs geeft om iemand te beschuldigen, echter als je alle feiten meeneemt, wijzen op dit moment, eerder alle pijlen naar Oekraïne of het Westen als dader dan naar Rusland of de separatisten.
   Ik ben het inderdaad wel met je eens dat wat pro-Russisch is komt hier gewoon niet of nauwelijks in de media.
   En men kan niet als argument aanhalen dat hier de media zo goed zijn en dat zij eerst hun bronnen zouden checken alvorens te publiceren zodat wij geen onjuiste berichten ontvangen……wij hebben continu van dit soort foute ongefundeerde leugenachtige berichten ontvangen van onze propaganda media. Voor een leugenachtig onjuist bericht draaien zij hun hand niet om. Men hoeft het volk dus heus niet te beschermen. Ze kunnen beter gewoon alle beschikbare informatie geven die ze weten zodat het volk zelf kan bepalen hoe het zit of wat ze geloven of niet.

 4. Smeerlappen zijn het, smeerlappen en moordenaars die onder één hoedje spelen en gewoon vrij mogen rondlopen… Maar…. What Goes Around, Comes Around…..als de dag van de afrekening komt voor deze criminelen , komt hij ook keihard!!

 5. Als men nu al weet dat niet alle wrakstukken van belang zijn,dan zegt men eigenlijk dat reconstructie van het vliegtuig niet nodig is.
  Stel dat een jachtvliegtuig heeft geschoten en dat er een raket vanaf de grond naar het vliegtuig is afgeschoten,dan is het op deze manier een koud kunstje om alleen de plaats van de raketinslag te reconstrueren.
  Als de reconstructie gedaan zou worden met alle wrakstukken,dan zou men moeten kunnen aantonen dat er niet is geschoten door een jachtvliegtuig en kan men opzoek naar degene die de raket heeft afgeschoten.

 6. misschien dat ik iets gemist heb maar in dit filmpje waar de nrs van de vliegtuigen en de naam van de piloot word genoemd.

  https://www.youtube.com/watch?v=m1QH03NtVQ0

  kan ik nergens uit opmaken hoe dit bij de onderzoekscommissie terecht moet gaan komen.
  verwachten die russen dat de onderzoekscommissie youtube in de gaten houden en dat hun er vanuit gaan dat hier russisch word gesproken.
  ik neem aan dat blikopnos etc het eerste gedeelte heeft vertaald in het nederlands.
  maar waarom dan niet alles?? klopt die vertaling wel ?? en waarom gaan wij hierop zitten wachten tot er iemand de rest vertaald.

  is er hier niet iemand die een volledig verslag kan vragen van het betreffende
  filmpje in het engels.
  hier kun je contact opnemen met hun.

  http://moment-istini.com/contacts/

  en laat dan ook even je tekst achter op deze site die je daarheen mailt.

  bvd

  1. Leon, ik heb het formulier ingevuld…ben benieuwd of ik een reactie krijg.
   Verder dat de link met die foto’s is verwijderd, verbaasd me niks. Ik schrok me een hoedje en wilde nog eronder zetten ‘geef de volgende keer een waarschuwing’.
   Het probleem is, de VS heeft toen niet de juiste ‘boef’ gehad. Ze hebben de Sovjet-Unie toen niet aangepakt, die voor de meeste oorlogsgruweldaden verantwoordelijk waren (die van Engeland/VS laten we maar even voor wat ze zijn (genocide) )…en nu is het geen Sovjet-Unie meer en totaal belachelijk dat de VS zich zo opstelt tegenover het Rusland van nu, onder Poetin.
   De VS hebben zich als de grootste leugenaars en verdraaiers van de waarheid laten kennen. Zolang de leiders van de landen die niets mogen zeggen, omdat de VS door contracten en verdragen (b.v. kernwapens, TTIP), die in eerste instantie hun eigen doel dienen, de bevolking de mond daarmee indirect al lang heeft gesnoerd.
   De mensen zijn zo druk met hun dagelijkse beslommeringen, dat ze helemaal geen tijd hebben om over oorlog na te denken…en vooral, het meest belangrijke om oplossingen te bedenken.
   Men dacht altijd de VS zijn zo democratisch en beschaafd, maar helaas is dat een ‘image’ wat ondertussen zeker nergens op slaat.
   Ook fijne feestdagen…

  2. dat is even afwachten,maar denk het wel dat er iets op terug komt.
   tenminste als dat mailtje ook aankomt en niet word onderschept.
   wat betreft de orginele afbeelding , misschien had ik dat erbij moeten zetten.
   alhoewel het is realiteit en nu heb je geen compleet beeld van het geheel als je alleen handen ziet.
   en kunnen mensen niet zien wat er bijv nog meer opvalt.
   op een andere site plaatsten ze deze foto`s rechtstreeks zonder link
   maar dat is ieders gedachte daarbij misschien lopen er wel lezers voor weg ik zou het niet weten.
   en op google afbeeldingen is het ook tezien alleen de plaatjes zijn vaak veel teklein waardoor je de details niet goed kan zien/over het hoofd ziet.
   wie weet wat daar nog allemaal uit tehalen zou zijn qua bewijs.

 7. maar liefst 45 keer is de door mij geplatste foto vanaf gisteren bekeken.
  jammer dat daar helemaal niemand bij zat die hier een stukje tekst in het engels kon neer zetten.
  de ene helft van het volk neemt zonder na tedenken alles aan wat de nos
  hun voor schoteld.
  en de andere helft slaapt of wacht liever af.
  amerika tekende onlangs een wet voor een 3e w.O
  daar in krijgt puttin de schuld betreft de mh 17
  terwijl nederland nog met het onderzoek bezig is.
  die oorlog gaat er hoe dan ook komen voordat het onderzoek is afgerond
  maar dan is het al telaat.
  daarin zullen veel meer mensen sterven als in de 2e w.o
  ik hoop dat ik daarin geen gelijk krijg.
  en voor de mensen die ik nu wakker heb gemaakt :

  http://uploadenfoto.nl/show-image.php?id=8e0559f3894fbf0eabf287d40dad32d0

  1. Ze(NATO landen) zijn ook niet voor niks troepen aan het opbouwen langs de grenzen daar in het oostblok onder het mom van “we zijn aan het trainen”. Logisch dat Rusland dan ook langs die grenzen gaat “trainen” en ook in de noordelijke zeeën zijn boten heeft klaarliggen voor het geval er troepen over de noordpool gaan komen. Ze(en vooral POetin) zijn niet gek daar. Ik heb enorm respect op dit moment, zelfs toen de MH17 net gebeurd was en Rusland(Poein) de schuld kreeg dat ie zich heel koel houdt.
   Maar ja, het kan allemaal ook weer poppekast zijn, ik heb nl ook al gelezen dat in werkelijkheid de US en Rusland dikke maatjes zijn en samen gewoon de NWO willen hebben en wij, de gewone burger er gewoon met open ogen in aan het tuimelen zijn

  2. Hoi Monika, ik beschik nu ff niet over een bron/ link. Maar ik las ook iets over de BRICS landen waaronder dus Rusland, dat deze ook net als de rest van de wereld onder aansturing staan van het Vaticaan. Dus ja, 1 grote poppenkast. Zelfde vertoning als de republikeinen en democraten, alleen dan een paar schalen groter.
   😉
   Heb je wel eens met een vijand stratego gespeeld? Verschillen met het huidige wereldtoneel; echte mensen, verder niets?
   ach ja, dat is natuurlijk mijn eigen interpretatie van de zaken. Maar of dat de juiste is? Zullen we er ooit achter komen? Is het zinvol om al onze energie daarin te stoppen i.p.v. in andere mooie zaken? Allemaal afleiding. Ach het houdt ons in elk geval wel bezig. Logisch ook maar hoe helpt het ons vraag ik me af?
   En dan nog blijft het afgaan op je intuïtie. Uit ervaring weet ik dat niets zo ‘waar’ is als het naast het erover lezen, het zelf te ervaren……

  3. En ook al ben je zelf ergens getuige van geweest, dan nog weet je niet voor 100% zeker wat er exact gebeurd is. Alles kan worden gemanipuleerd, teksten, filmpjes, gedrag van mensen, voertuigen, zelfs het weer 😉 🙁 .
   Bijvoorbeeld de aanslag op Koninginnedag waarbij een auto op het publiek inreed. Na het zien van bepaalde filmpjes lijkt er veel niet te kloppen. Is de auto op afstand bestuurd? Had de bestuurder zelf controle over de voertuig? Waarom waarschuwde hij met zijn toeter? Waarom heeft hij de bus niet geraakt en is hij ver van te voren afgebogen?
   bron of geen bron, wat schieten we ermee op?

  4. @Sun, hè hè, eindelijk Sun 🙂 Gaat je beter af dan mevrouw Connor
   Hartegroet, Odette

  5. btw, wel een terechte vraag van jou hoor Monika. Mijn comments zijn eigenlijke algemene comments. Door jouw vraag moest ik hier aan denken. Mijn eigen zoektocht naar het ‘zin’ in alle ‘onzin’. 🙂

  6. Sun, het kan allemaal…maar een ding is zeker…wij, als samenleving, denken te weinig erover na…ik denk dat tegenwoordig een tijd is, waar de mensen in het westen het minst over zaken nadenken en spreken, die revolutionair zijn. Het minst hun kansen zien als er nieuwe verkiezingen zijn.
   De meesten staan voor niets meer, behalve voor hun portemonnee.
   Het scheppen van je eigen wereld heeft daarmee niets te maken.
   Als alles een ‘matrix’ blijkt te zijn, dan is het ‘ik creëer mijn eigen wereld’ ook een ‘matrix’ oftewel een luxe die men zich hier kan veroorloven, terwijl anderen door de door ons ‘gekozen’ regering worden afgemaakt of in hun ontwikkeling belemmerd. Nee, bewustwording is voor mij nog steeds het belangrijkste. Ben je er van dingen niet bewust, zie je ze ook niet, heel simpel. Kan je er niet aan werken, ook niet met gedachtes. Ben je er wel van bewust, dan wil je het opeens niet meer zien? Wel grappig, de mens op zich 😀
   Ik zeg altijd….ik schep al decennia en kijk hoe mooi de wereld is.. 😉

  7. Hoi Monika, ja dat klopt er wordt in het algemeen te weinig nagedacht over belangrijke zaken. Er zijn imo 2 uitersten.
   Helemaal nergens over nadenken en álles willen uitzoeken. Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat alles mogelijk is.
   Maar het zou idd wel veel uit maken als meer mensen in de ‘denk beweging’ mee gingen doen en niet alles klakkeloos aan- en overnemen. 🙂 Nou ik heb nu alweer voorlopig genoeg over alles nagedacht, en ga nu weer verder met het uitvoeren van waar ik allemaal over nagedacht heb. 😉
   groetjes!

 8. Aanstaande vrijdag moet Jan Smelt voor de Meervoudige Strafkamer van Almelo verschijnen. Dit naar aanleiding van het op “Boinnk” hebben geplaatst van een UITSTEKENDE ANALYSE van de positie van het joodse volk, nu de LEUGEN van de gaskamers uit de Tweede Wereldoorlog steeds meer wordt blootgelegd en mensen wereldwijd wakker beginnen te worden.

  Zo absurd als deze woorden klinken, zo absurd is helaas de indoctrinatie die u over dit onderwerp heeft moeten ondergaan, en wel vanaf uw wieg.

  Met alle respekt en walging voor de vréselijke razzia’s en beestachtige manier van transporten naar, en dito levensomstandigheden die dit volk in de tientallen duitse kampen heeft moeten doorstaan. Maar daar gaat Jan’s artikel dan ook niet over.
  Echter is onderhand wèl het moment aangebroken dat de LEUGENACHTIGE BESCHULDIGING dat Duitsers de Joden zouden hebben vergast, publiek bekend en erkend wordt, zodat deze onnodige en totaal onterechte beschuldiging aan het adres van het duitse volk definitief aan de kant kan worden geschoven. Of tenminste hiermee een begin kan worden gemaakt.

  Het artikel van Jan Smelt ( “De Gotspe van de Holocaust” ) verscheen oorspronkelijk op de site “Boinnk”, maar werd na grote druk van het Centrum Meldpunt Discriminatie Internet er na een paar weken helaas weer van verwijderd. Nadat bovengenoemde site van host veranderde is het genoemde artikel geheel buiten medeweten van de redaktie van “Boinnk” om, toch weer op hun site verschenen, waarna er binnen enkele dagen 2 agenten van de Zwolse gemeentepolitie aan de deur stonden met de sommatie het er opnieuw af te halen.

  U ziet het ; er is een Onzichtbare Hand blijkbaar veel aan gelegen het artikel van Smelt te censuren.

  Gelukkig wijdde de site “Donquijotte” onlangs ( geheel terecht ) een artikel aan de komende rechtzaak tegen Smelt. Het betreffende artikel van Smelt is daarin integraal te lezen.
  Oordeel dus zèlf of Dhr Smelt “heeft aangezet tot haat tegen de joden” zoals de aanklacht luidt.

  https://donquijotte.wordpress.com/2014/11/20/de-gotspe-van-de-holocaust-vervolgingswaardig/

  Belangrijk : Mochten er personen zijn die zich voor de waarheid achter de gaskamers interesseren, dan vindt u in de lezersreakties onder bovenstaand artikel een uitgebreide lijst van mij met een honderdtal links die de volmaakte ( o.a. fysieke !) onmogelijkheid van die gaskameres aantonen.
  Vergeet u aub NIET dat van de 22 bij de “Neurenbergse Processen” aangewezen gaskamerlokaties er sinds 1990 nog maar ééntje over is gebleven, te weten die van Auschwitz. De overige 21 lokaties waren reeds tijdens de jaren ’60 tot ’80 kei- en keihard onderuit gehaald dankzij het onvermoeibare werk van de zgn ‘revisionsten’.
  Dit is u vanzelfsprekend niet verteld door de MSM, wat een logische ‘keuze’ van hen was gezien hun (zio-) eigenaars.
  En zeg nou eerlijk, zou u geneigd zijn iemand voor een 22e keer te geloven nadat hij u al 5, 10 of 20 keer snoeihard en volkomen bewust had voorgelogen ? Ik dacht ’t niet.
  Ook bleek achteraf dat de rechters, aanklagers en ‘advocaten’ van bovengenoemde ‘Processen’ voor zo’n DRIEKWART uit Joden bestonden, zowel van franse, engelse, canadese, russische als amerikaanse afkomst. Dit is nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg ; er zijn u namelijk nog VEEL meer feiten over dit akelige onderwerp onthouden.

  Als ik het trouwens goed heb begrepen, komt niet alleen Silvia Videler van “www.boinnk.nl”, maar ook de oprichter van de “Donquijotte”-site àls Martin Vrijland (www.martinvrijland.nl
  ) de zitting bijwonen, en zullen er waar het toegestaan is filmopnames worden gemaakt.
  Ook zal er een interview met Jan Smelt worden afgenomen. Ik neem aan dat bovengenoemde personen er naderhand een artikel aan zullen wijden en deze op hun respectievelijke sites zullen plaatsen.
  Gemotiveerd zijn deze Onafhankelijke Geesten zowieso, het gaat hier immers om de verdediging van het Vrije Woord !

  Vanzelfsprekend zal de corrupte MSM niet aanwezig zijn, simpelweg omdat deze nuttige (zio-)idioten van “hogerhand” de opdracht hebben u zoveel mogelijk van de wèrkelijke gebeurtenissen uit het verleden weg te houden en/of af te leiden. Om zo u allen, zolang het hen nog mogelijk is, vol te pompen met leugenachtige indoctrinaties en bizarre ficties, waarvan “de gaskamers” veruit de meest stuitende van de afgelopen eeuw is.

  Er zijn twee personen die een jaar geleden een aangifte tegen het artikel van Jan Smelt hebben gedaan ; de ene is een vrouwelijke predikante genaamd Gerbrig Maria Arends-Alkema (woonachtig in De Krim) en ene Gerrit-Jan Vrieling (uit Dedemsvaart).
  Ik neem aan dat ook ZIJ de moed zullen vinden om de rechtzitting bij te wonen om de gevolgen van hun staats-aangestuurde (zio-)dwaling onder ogen te komen zien.

  Zoals gezegd vindt de rechtzitting aanstaande vrijdag (12 december) om 11 uur ’s ochtends plaats. ( Egbert Gorterstraat 5, Almelo )

  Vanzelfsprekend bent u allen van harte welkom om deze rechtzaak bij te komen wonen.
  Dan kunt u er zèlf getuige van zijn hoe één enkel DAPPER INDIVIDU wanhopig probeert de Joden van goede wil te beschermen tegen de mogelijk desastreuze gevolgen van De Gasleugen, die in een wraakzuchtige bui uit hun gemeenschap is voortgekomen, en die dankzij internet momenteel als een boemerang naar de (zio-)afzenders aan het terugzeilen is.
  Tevens kunt u er getuige van zijn hoe Dhr Smelt poogt om u en uw nageslacht te hoeden voor weer een nieuwe eeuw van zionistische (staats-)indoctrinatie, vanzelfsprekend vergezeld van bijbehorende leugens en geschiedvervalsingen.

  Dhr Smelt staat daar in Almelo voor de drie rechters van de Meervoudige Strafkamer DUS OOK voor u en uw nageslacht terecht.

  KOMEN DUS ! ! !
  (om toegang tot de bezoekersruimte te krijgen is er vermoedelijk een identiteitsbewijs nodig)

  Het behoeft geen betoog dat ook tegenstanders van de visie van Dhr Smelt voor deze openbare zitting zijn uitgenodigd.

  Bij deze wens ik “Jan zonder Vrees”, Verdediger van het Gezonde Verstand en het Vrije Woord, een gunstige afloop van zijn rechtzaak toe !

  Ps : als ik u één link zou mogen aanraden om u alvast ‘in te werken’, dan is het beslist onderstaande :
  ■ Meer dan 100 artikels & ( helemaal linksonderaan de pagina, in blauwe tekst ) een vijftigtal bewézen leugenachtige verhalen van allerlei fictieve ‘nazi-moordmethodes’ en/of ‘onmogelijke overlevingsversies’ van Joodse individuen :
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/

  1. knowtoouch.
   Dat u niet over veel intelligentie beschikt is wel duidelijk,alleen al het feit dat u voorgaande plaatst daar waar het eigenlijk over de wrakstukken van MH17 behoort te gaan zegt genoeg.

 9. Vandaag las ik op teletext RTL7 dat nabestaanden van slachtoffers van MH 17 het helemaal hebben gehad met hoe Nederland omgaat met het onderzoek,en zij vinden dat Nederland er een potje van maakt.
  Een advocaat van de nabestaanden heeft een brief aan premier Rutte geschreven met het verzoek om het onderzoek in handen van de VN te geven,de RVD zegt uiteraard van die brief niets af te weten.

 10. In mijn ogen is het MH17 drama een complot om Europa op te zetten tegen Rusland.De opstand in Oekraine werd gesteund en toegejuicht door de E.U met steun van de E.U. en de V.S. is er een onrechtmatige regering geinstalleerd. Oost Oekraine is Rusland georienteerd en in de Donbass ontstond opstand. Rusland heeft De Krim veiliggesteld (geannexeerd zo U wilt) omdat die belangrijke Russische militaire haven omsingeld dreigde te raken door de NATO en de E.U. Rusland steunt de seperatisten in Oost Oekraine.

  Door daar een burgerluchtvaart vliegtuig neer te schieten en de seperatisten en Rusland de schuld te geven hoopte de machthebbers in Kiev en hun E.U en V.S. vrienden dat Europa hierdoor massaal achter de coup en de machtsovername in Kiev zou gaan staan. Dit zou ook militair ingrijpen door de NATO moeten legaliseren.Zonder enig bewijs en al gelijk na de crash verschenen er beelden op de MSM van Russische BUK raket systemen die heimelijk terug naar Rusland werden gereden. YouTube filmpjes met daarop het bedoelde BUK raket systeem, met een missende raket waren direct voorhanden.

  Minister Timmermans hield een donderspeech in de VN met grote suggestieve woorden richting Rusland. De V.S beweerde meteen dat zij over satelliet beelden beschikten die de beweringen konden bewijzen. Door onafhankelijke journalisten werd het een na het ander onderuit gehaald. Maar de toon was gezet en tot op de dag van vandaag is 99% van de Westerse wereld er van overtuigd dat het de Seperatisten waren die met hulp van Rusland MH17 neergehaald hebben met een Ground to Air BUK missile systeem.
  De V.S. hebben hun beweringen nooit ondersteund met wat voor bewijs dan ook. Malaysia nota bene de eigenaar van het vliegtuig en de uitvoerder van de vlucht werd buitengesloten van het onderzoek naar de ramp. Nederland kreeg de leiding van het onderzoek (gedelegeerd door Oekraine) maar tekende geheimhoudingsovereenkomsten met de betroffen landen over de uitkomst van het onderzoek. Oekraine heeft de conversatie en begeleiding in zijn luchtruim door de Oekrainse luchtverkeersleiding nooit vrijgegeven. De betroffen luchtverkeersleider is van de aardbodem verdwenen. Rusland heeft wel beelden van hun militaire radar en satelliet beelden openbaar gemaakt maar dat word als propaganda weggezet.

  De crashsite werd 4 maanden lang ontoegankelijk gehouden door beschietingen van het Oekrainse leger op de seperatisten en de crashsite. De crashsite is al die tijd onbewaakt gebleven. Iedereen kon er komen. De seperatisten hebben niet alleen alle medewerking verleent, maar er ook voor gezorgd dat de meeste slachtoffers geborgen werden. De Nederlandse Regering weigerde te onderhandelen met de seperatisten omdat zij hun gezag niet erkenden. Na meer dan 4 maanden in het open veld te hebben gelegen zijn nu eindelijk (en weer met de hulp van lokale hulpdiensten en de seperatisten) de wrakstukken geborgen. Maar met achterlating van grote delen van dat vliegtuig dat zij niet belangrijk genoeg vinden om te onderzoeken.

  Zeer ongebruikelijk allemaal bij de afhandeling van een ramp met deze omvang. Er zijn kennelijk grotere belangen in het spel dan het vinden van de waarheid. Zelfs als de OVV alles onderzoekt gaat het niet om het vinden van de daders. Het is slechts een technies onderzoek. Ook de wapens die gebruikt zijn kunnen geen uitsluitsel geven want zowel Rusland als Oekraine gebruikt de zelfde wapensystemen. Alleen bewijs van satelliet beelden. Luchtverkeersleiding opnames en militaire radar systemen kunnen het bewijs leveren. Ook telefoons en andere apparatuur van passagiers zouden informatie kunnen bevatten. Daar heb ik nog niemand over gehoord.
  De opzet met MH17 is mislukt door knulligheid en fouten van Oekraine en zijn bondgenoten. Nu gaat er een “Rapid Responce” NATO Troepenmacht naar de E.U landen direct aan Ruslands grenzen. Nederland gaat daar het spits afbijten samen met Duitsland en Noorwegen. Het begint er op te lijken dat een Oorlog met Rusland het uiteindelijke doel is. Europa moet opgeofferd worden aan de Petrodollar en de V.S. moet de leidende wereldmacht blijven. Dat daarmee geweldige risico’s genomen worden en WW3 binnen bereik komt maakt de criminele opdrachtgevers kennelijk niks uit.

  1. The one who lies first holds the official narrative.

   Whenever de VS accuses any other country/leader of doing something you can be damn sure THEY themselves are doing it.

 11. Leon, the law that was recently passed by the U.S. Congress has no equivalent for the Senate, which would be required to make it a legal law. Therefore the “law” that passed was merely a “statement” by the neocons in the Congress. We have many of those in Washington.
  Americans belong to the least informed people in the world. That is not just my opinion but also those of respected analysts.
  Elsewhere I questions the reasons WHY the Dutch decided to leave quite a number of wreckage pieces in Ukraine. If no analysis has been made, and no experts were present to determine exactly what piece would be important and which not, that begs the question how one can “rebuild” the aircraft or engage in credible forensics regarding the crash. Any rational person would question the validity of the resulting evidence.
  The whole thing stinks and has been politicized by Timmerfrans and Rutte. I am unable to open your link. Sorry.

 12. De wrakstukken zijn niet van belang omdat het hele verhaal bewust zo ondoorzichtig mogelijk moet worden gemaakt .
  Daarom verlopen dingen zoals ze anders nooit verlopen .

 13. Beide reporters zijn niet objectief. De Russische reporter heeft wat mij betreft gelijk als hij zegt dat men niet ter plekke kan beoordelen wat van belang is voor het onderzoek, alles moet in z’n context bekeken worden. Wat let de Russen om zelf datgene te verzamelen wat de Nederlanders niet mee hebben genomen en dat dan naar Nederland, resp. de VN te sturen??? D.J.Godfroid legt, op basis van dit filmpje een verkeerd verband met zijn conclusie dat de Russen alleen hun eigen visie willen promoten. Hij mocht inderdaad kritischer zijn met vragen wat is van belang voor het onderzoek en hoe bepaal je dat zonder allerlei apparatuur ter plekke??? Waarom is er niet een Rus of onafhankelijke figuur gevraagd om bij de berging aanwezig te zijn. Wij willen als NL ook altijd alles controleren op porcessen,procedures ed.

 14. Beide reporters zijn niet objectief. De Russische reporter heeft wat mij betreft gelijk als hij zegt dat men niet ter plekke kan beoordelen wat van belang is voor het onderzoek, alles moet in z’n context bekeken worden. Wat let de Russen om zelf datgene te verzamelen wat de Nederlanders niet mee hebben genomen en dat dan naar Nederland, resp. de VN te sturen??? Hij heeft ongelijk dat hij uit gaten in wrakstukken zomaar concludeert dat het door kogels komt en dus dat een vliegtuig van het Oekrainsche leger dit gedaan moet hebben. D.J.Godfroid legt, op basis van dit filmpje een verkeerd verband met zijn conclusie dat de Russen alleen hun eigen visie willen promoten. Hij mocht inderdaad kritischer zijn met vragen van wat is van belang voor het onderzoek en hoe bepaal je dat zonder allerlei apparatuur ter plekke??? Waarom is er niet een Rus of onafhankelijke figuur gevraagd om bij de berging aanwezig te zijn. Wij willen als NL ook altijd alles controleren op processen,procedures ed.

  1. Wat de Russen let om daar zelf dingen te verzamelen?
   Zij mogen daar niet komen. En willen dat waarschijnlijk ook niet. Het onderzoek ter plekke is nog niet afgerond en er zijn nog altijd, ook op dit moment, Nederlandse experts ter plaatse.
   Als de Russen nu dingen weg gaan halen zou het kot toch echt te klein zijn. Dus zij kunnen en mogen dat op dit moment niet doen. En zij willen dat ook niet omdat zij het onderzoek niet in de weg willen lopen. Doen zij dat wel krijgen ze gegarandeerd verwijten.
   Misschien heb je gelijk dat de reporters niet objectief zijn, maar onze reporters zijn dat zeker ook niet, daarom is het belangrijk dat beide informatie ons, het grote publiek, bereikt. Zodat we zelf kunnen beoordelen op basis van alle informatie wat we geloven of niet. Hoe je het ook went of keert, de Russische media komt met veel meer interessante informatie dan onze media. Waarom wordt alles verzwegen?
   Alternatieve sites als deze zijn niet per definitie objectief, maar laten vooral de andere kant van het verhaal zien en de tekortkomingen hier, waarvan we juist denken dat we hier zo goed bezig zijn. Niet dus!! En dát moet het volk ook weten.

 15. Gisteravond keek ik naar nieuwsuur en daar kwamen verschillende mensen aan het woord,de een zei dat de waarheid moeilijk of niet te achterhalen is,de ander dacht dat nu de wrakstukken in Nederland zijn zij de sancties tegen Rusland wel konden opvoeren omdat men ze nu niet meer nodig zou hebben.
  Er was er maar een die dacht(Ben Bot)dat we voorzichtig moeten zijn met sancties omdat sancties ook onze eigen bedrijven treffen.
  Geen een van deze zogenaamde geleerden komt ook maar op het idee dat de sancties die nu al tegen Rusland ingesteld zijn de russen aanwijzen als schuldigen zonder dat daar ook maar enig bewijs voor is.

  1. Arnold, in Duitsland heerst ook zo een stemming. Er wordt ook alles verdraaid en Poetin als de kwade neergezet. Een vertegenwoordiger van Merkel zei, dat Poetin alles kapot maakt, wat men heeft opgebouwd, in Minsk bv. huh?
   De russische south stream line die via Oostenrijk en Polen naar Italië zou moeten lopen, is stop gezet. Dit wordt dus ook negatief uitgelegd, terwijl de bouw ervan door de EU niet was goedgekeurd.

   Merkel heeft al een paar keer een soort ‘zwakteaanval’ gehad (een griep die steeds haar kop opsteekt), en ze voert haar toon tegen Poetin op. Ik heb de indruk dat ze onder druk wordt gezet door de VS. Ik weet niet of je kunt herinneren, dat, ik dacht, Joe Biden of zo vertelde, hoezeer ze Europa moesten ‘bewerken’ om überhaupt de sancties tegen Rusland in te zetten. Het bedrijfsleven staat er iig niet op te wachten, iedereen was in goede doen met Rusland. En dat steekt de VS. Dus daarom al die toestanden, het gaat om de afzetmarkten. Tegelijkertijd maakt Europa tempo om het TTIP snel in te voeren. Het rare is dat de VS eigenlijk sinds de oorlog nooit meer echt uit Europa is weggegaan en zeker de duitse politiek beïnvloedt….en daarmee andere landen zoals Frankrijk via Duitsland ‘bewerkt’. Zo hangt alles aan elkaar.
   Ik ben er voor dat de VS zich terug trekt uit Europa en de Engelsen hun kolonies vrij geven, waardoor de commonwealth geen grootschalig invloed kan uitoefenen als er over iets afgestemd moet worden.
   Het zal wel niet in de nadere toekomst gaan gebeuren maar vrijheid is voor mij iets anders, dan dat wat ons altijd verteld wordt/werd.

  2. Heel goed, zogenaamde geleerden, geleerden zijn volkomen nutteloos, in dien ze niet over een grote vrijheid van denken beschikken en volkomen objectief tegen over een gegeven onderwerp staan, Bertrand Russel

  3. Haha Jenne, bonjour…bijna tijdgelijk 🙂
   Fijne dag toegewenst…aan allemaal trouwens.

  4. Monika, even een doordenkertje, de politieke wereld wordt gestuurd door chantage, persoonlijke chantage, de afluister practijken zijn er op gericht persoonlijke geheimen in handen te krijgen, en daar mee drijgen, de politieke koplopers zodoende in hun macht te hebben, bij Merkel kan ik me veel mogelijkheden in denken, kijk naar Engeland de hele politieke top is wel in het één of andere viese kinder misbruik gemoeid, tot in het Koningshuis toe, denk eens aan de mogelijkheden voor chantage !

  5. Jenne/Monika
   Merkel is helemaal in een onmogelijke positie geraakt,want zoals bij ons op deze site bekend is zijn nazi,s(zelfs uitgedost met dezelfde kenmerken als 70 jaar geleden)door de Oekraine(is VS)ingezet om genocide op de pro russen te plegen,denk je eens in wat voor gevolgen dit voor Duitsland zou kunnen hebben.

 16. ik meende dat bij vliegtuig ongelukken ALLE ONDERDELEN TOT EN MET HET KLEINSTE SCHROEFJE VAN BELANG ZIJN. deze worden dan tot in een loods als een soort super bouwpakket uitgelegd om tot een oorzaak te kunnen komen. tenmiste dat was de normale procedure in luchtvaart ongelukken tot MH17.

 17. Zoals in reportages die wel eens te zien zijn bij de BBC en andere TV zenders over vliegtuig ongelukken, is het altijd van het grootste belang dat ook echt alles, van het aller kleinste schroefje tot het grootste stuk, van groot belang kan zijn in het onderzoek. Het is ook verbijsterend dat de nedl onderzoeksraad veel heeft achtergelaten. Dit bewijst ook dat alles al is beklonken , rusland is de dader.

  1. Bij ongelukken is de oorzaak niet bekend en moet echt alles worden gereconstrueerd. Daar weet men echt helemaal niets. Dat is logisch en snapt iedereen. Dat gebeurd dan dus ook effectief.
   Hier is echter de oorzaak wel bekend, namelijk een aanslag en dus kan men nu zogezegd doelgericht gaan zoeken en is volledige reconstructie niet nodig.
   Maar alleen de conclusie aanslag is getrokken. Over het hoe en wat is nog altijd geen duidelijkheid. Hoe het dus mogelijk is gericht te gaan zoeken zonder te weten hoe of wat is mij volstrekt onduidelijk.
   En bewijsmateriaal laten verdwijnen in plaats van bewaren is gewoon een criminele daad.
   Daarbij…vanaf het allereerste begin had men al genoeg informatie, althans zo werd ons verteld, om te weten wat er precies gebeurd was. Onderzoek ter plaatse was niet per se noodzakelijk, ook dat werd ons verteld.
   Wel, ik zou die informatie wel eens willen zien. Wat wisten zij zo zeker om dit soort dingen te zeggen? Nu gaat opeens het onderzoek minstens een jaar duren. Hoe kan dat?

  1. Klopt, de met thermite/explosies afgesneden stalen balken werden afgevoerd naar China! Bewijsmateriaal is alleen maar lastig, want wie gelooft het eindrapport dan nog?

 18. In 2015 zal duidelijk worden dat de separatisten al dan niet met behulp van een (deels) Russische bemanning(BUK) de MH17 hebben neergeschoten.
  Ik laat in het midden of dat al dan niet de bedoeling was.
  De eerdere berekeningen van mij en hier geplaatst met o.a de roterende stelling van Pythagoras in het separatisten gebied vanuit het centrum waar de zwaartse onderdelen van het toestel zijn neergekomen en rekeninghoudend met vliegsnelheid/richting en alle mogelijke hoeken van de raket.
  De Russen (lees FSB/voorheen KGB) verspreiden leugens en maken het volk klaar om de uiteindelijke uitkomst op voorhand belachelijk te maken.

 19. Het bewijsstuk met het ronde gat (0:47-0:49 v/d 4:54 durende video) mag weg, want er vloog geen straaljager in de buurt die kogels kon afschieten. Het zuurstofmasker -dat ’n passagier daarna opgezette omdat de luchtdruk wegviel- en de zwarte dozen kunnen ook weg. Gelukkig geen enkel nieuws uit Malaysia, scheelt weer!

 20. Somige delen zijn duidelijk met een mitrailleur beschoten vanaf een korte afstand. De rebellen hebben geen vliegtuigen, dus dat wordt dan lastig om uit te leggen.

  Wat ook de moeite is , is de vraag van de piloot of hij met flightcontrol spreekt als het vliegtuig een meer zuidelijke route moet gaan vliegen.

  De blackbox laat duidelijk geratel horen, net het geluid van een ¨shredmill¨. Maar in het belang van … nationale veiligheid is wat er op de blackbox te horen is STAATSGEHEIM.

  Geen enkele commandant zal een dure buk op een ongevaarlijk lijnstoestel afschieten. Die bewaar je om een dreiging te neutraliseren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.