Advertentie

Nieuwe wereldorde en de zwarte driehoek..


 

Arthura Hector deelt haar visie op 2017 met je.

 

x

x

Nieuwe wereldorde en de zwarte driehoek

2016 © Arthura Hector

x

Het komend jaar 2017 staat in het teken van een zeer bijzondere energie. Het kan hoog oplopen, maar uiteindelijk samenkomen in een mooie harmonie. Zal de Regenboogslang het zwarte serpent kunnen bedwingen? De puzzelstukjes vallen op hun plaats.. Wanneer liefde de aarde binnenwaait zal de regenboogslang zich oprichten in een prachtig gewaad van harmoniserende kleuren.  Strijd en waarheid gaan dit jaar samenkomen en vormen een open boek. De mens heeft jarenlang naar dit punt toegeleefd. De keuzes zijn gemaakt en de waarheid kan nu zichtbaar op gaan staan.

De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand anders! Met de termen ‘gezondheid en veiligheid’ in het vaandel, een proces uitrollen, dat uiteindelijk uitmondt, in het monddood maken en overheersen van burger en pers..!

Het grote gordijn gaat open en de mensheid zal nu als toeschouwer mogen gaan waarnemen, welke energie er zich achter de coulisse schuilhield. Zij komen nu het podium op, om hun act in het volle kunstlicht te tonen. Zij willen dit podium voor zichzelf om aan iedereen te tonen met welke doelen zij naar de aarde zijn gekomen. Het wordt zo duidelijk, dat de waarheid even schrikken is. Of zelfs een shock teweeg kan brengen, maar zien we het wel echt?

Zwarte driehoek van de zwarte slang
In de politiek is er een zwarte driehoek ontstaan. Deze zwarte driehoek zal alles om gaan gooien en de Nieuwe Wereld Orde zal geboren worden onder de ogen van alle nieuwsgierige mensen. Vele hoopvolle blikken zullen verbaasd gaan opkijken, want de kleding van de zwarte driehoek verhulde hun ware zijn. Het zijn de wolven in schaapskleden. Meegaand en met een vriendelijke glimlach kijken zij je aan. Zij bedoelen het goed, er komt een verandering op aarde. Het publiek juicht en zucht van verlichting want de verandering is een feit. De menselijke adem snakte naar schone lucht, een zuivering van mentaliteit in de politiek.

Zijn zij werkelijk de schone lucht die we zonder zorgen kunnen inademen? Zijn zij de politici die een ander geluid voortbrengen? Inderdaad: ‘Sluiers zullen weg gaan vallen en wat ziet men dan?’ De spanning loopt op, ademloos kijkt men toe. Een grote kaart van onze aarde wordt neergezet op het podium en wat halen zij daar tevoorschijn? Een grote zwarte driehoek en deze wordt aangegeven en daaruit vloeit een zwarte lange slang die de aarde doordringt.  In het felle kunstlicht verschijnt het woord van verandering en vernieuwing: OLIE. Het is nu muisstil in de zaal.

Vooruitgang? Waar blijft de vooruitgang? Verandering? Waar blijft de verandering? Olie? Dit is geen voortuitgang maar stilstand. Dit is geen verandering maar terugval! Langzaam komt het besef dat vele bij de neus zijn genomen en ook langzaam verdwijnen de wollige schapenkrullen. De duistere wolf komt tot leven via de zwarte slang, het zwarte serpent!

FUNEST VOOR MOEDE AARDE

Onze lieve Gaia.
Een ander nieuw spel van onderdrukking komt tot stand. Mijn hart huilt, hoe kunnen zij. De nieuwe aardebloem is net geopend, een nieuw geluid trilt door onze Moeder Aarde. Nog zo pril…Zij wil ook graag een nieuw geluid voortbrengen, zij wil verandering en vernieuwing. Haar evolutie gaat door, maar deze zwarte driehoek is iets anders. Haar velden zullen verstoord worden en zij zal dan werkelijk gaan protesteren! Misschien gaat zij wel beven en rommelen…

Olie zal weer een belangrijke plaats innemen en deze gaat rijkelijk vloeien. Eerst wordt deze uit de aarde weggepompt en de zwarte slang zal zich gaan bewegen. Langzaam door de kunstmatige buizen wordt het bloed van de aarde vervoert. Niet alleen de olie zal rijkelijk vloeien, maar ook het geld zal rijkelijk gaan stromen. Daar waar men al heel rijk is, wordt men nog rijker. Het nieuwe geld staat verder op. Zonder etiketten of regels zullen zij ziekmakend gek worden van hun overvloedige rijkdom. De plastic wereld met de Barbies en hun mannelijke Ken’s regeren de wereld. Hoe blij mag je nu zijn?

Wat is de vernieuwing dan?
De vernieuwing zal zijn, dat de waarheid niet meer verhuld zal worden. Openlijk wordt dit alles gepresenteerd, zonder schaamte. Eerder met trots, want ze zijn binnen. Het is gelukt, zij zijn opgestaan. Nog even wachten op de bevestiging en dan zal de man van het allergrootste oliebedrijf van de wereld gaan samenwerken met de President van Amerika, in de functie van minister van buitenlandse zaken.

Rex Tillerson, minister van energie..
Rex was voor kort CEO van het allergrootste oliebedrijf EXXON MOBIL. Zij verdienen per jaar € 250 miljard via de olie, het zwarte goud. Tevens is Tillerson een zeer goede relatie van Putin. Hij heeft zelfs een onderscheiding gekregen, want in 2013 reikte Poetin nog de ‘Orde van de Vriendschap’, een Russische ridderorde, aan Tillerson uit, voor zijn “prestaties in de energiesector”.

Beste vriendjes van Rusland, gaat nu samenwerken met de nieuwe Amerikaanse President Trump en hun verbinding is OLIE. Een zwarte driehoek zal ontstaan, als Rex Tillerson gekozen wordt, tussen Rusland en Amerika. Tillerson als verbindingspunt? Nederland lijkt daar ook wel bij te varen, want de Rotterdamse raffinaderij wordt komend jaar niet vergeten door EXXON MOBIL. Het werd al meteen aangegeven dat de boringen door EXXON MOBIL vooral zullen plaatsvinden in het Noordpoolgebied en de Zwarte Zee. Een gevoelig punt voor de aarde. Zeker nu zij zich in een nieuwe energie gaat steken. Dit kan geen toeval zijn.

Kundalini van de Aarde
De nieuwe stand van de kundalini van de aarde is nu helemaal uitgewerkt en in balans gebracht. In deze laatste volle manen van 2016 zijn de laatste bewerkingen verankerd en haar energie is nu vernieuwd neergezet. Zuid-Amerika wordt een belangrijk energetisch punt. Nu pas kan de werkelijke Aquarius energie gaan stromen.

Vanaf 2017 zal deze steeds krachtiger en krachtiger gaan worden. Dag na dag, week na week, jaar na jaar. Een prachtige energie van wit en blauw Licht dat zich opdeelt in een spectrum van regenboogkleuren. De regenboogslang zal de winden van herstel en liefde rondwaaien over de aarde, maar ook daar waar onbalans is, zal deze gaan waaien en stromen. Nog steeds is er veel om te zetten.

Het Waterman Tijdperk

De vernieuwingen worden zichtbaar als de aarde zich gaat ontplooien en de mens geniet daar in volle teugen van. Bevrijding en vreugde zullen deel uit maken van deze nieuwe energie. Deze Aquarius energie zal zich gaan manifesteren en daar ligt het punt. De gevestigde orde willen geen mensen die zich gaan bevrijden en zich vreugdevol voelen. De oude kettingen zullen wegvallen, dus worden er nu nieuwe gesmeed. Door de nieuwe energie te blokkeren en haar nieuwe route te verstoren. Nu mag het toch duidelijk worden hoe alles in elkaar steekt. De waarschuwing wordt afgegeven!

Verbindt je zoveel mogelijk met het gevoel en vertrouw op het hart. Daar liggen de ware verbindingen met de nieuwe aarde energie. Wij, met elkaar kunnen een nieuw veld neerzetten, door gewoon door te gaan met onze eigen energie in balans te brengen. Tevens de verbinding met Moeder Aarde aan te gaan. Steeds opnieuw, want zij zal ook tegengewerkt worden.

Groot kosmisch cadeau
Daarnaast zal er een groot kosmisch cadeau gepresenteerd gaan worden. De kosmos zal moeder aarde openlijk gaan steunen. De verbindingen zullen alleen maar intenser worden en als jij dit veld aantrekt, kan ieder mens in dit prachtige veld de kosmische energieën gaan ervaren. Nieuwe contacten en nieuwe energielichamen ontstaan vanuit de mens en de kosmos.

Eenmaal dit ervaren, is de kans groot dat je nooit anders meer wilt leven. In deze harmonie zijn prachtige tonen waar te nemen en het opent vele talenten. Het etherisch lichaam kan zich gaan manifesteren in en om de aarde. In het veld wat opengaat zullen magie en wonderen plaats gaan vinden. Het lijkt alsof er een soort opdeling zal ontstaan, maar het is slechts een verschuiving van trilling. De aarde zal goed aangeven wat zij nodig heeft, luister goed naar haar en stem je af. *(NAR).

Er is een groei nodig, een diepe groei van liefde in het hart van de mens. Alleen dan kan er een mooie krachtige nieuwe energie ontstaan. De mens zal veel hulp krijgen en wanneer dit zichtbaar wordt, zie je werkelijk de mooiste kosmische bloemen en aarde-bloemen opengaan en ze geuren in zoveel nuances. Vooral in je dromen zal de nieuwe aarde verschijnen, daar kan zij goed communiceren met de mens. Daar waar de mens al energetisch aanwezig is.

Valse vlag
Daarnaast zullen degene die de macht zo hard nodig hebben ook een valse vlag gaan neerzetten. De zwarte driehoek is een tijdelijke oplossing, om aan veel geld te komen. De aarde raakt uitgeput en olieboringen houden een keer op. Het is vooral tijd winnen en het kunstmatige plan neerzetten. Het kunstmatig plan opbouwen kost tijd en daar zit hun zwakte. TIJD! Valse informatie verstrekken over ufo’s en andere kosmische veranderingen. Zij kunnen hierin erg ver gaan, gewoon omdat het toneelspel nu open en bloot komt te liggen.

Hun podium is nu zo vals verlicht dat het wel de aandacht moet trekken. Jouw focus hebben zij nodig, jouw energie. Zodra je afgeleid raakt van hen, raken zij in paniek. Met veel bravoure en geld, willen zij nu de mens verleiden naar een andere dimensie. Heel hard roepen zij om jouw aandacht te trekken en vele tricks en trucs laten zien. Hun kunstmatige dimensie start nu ook! Zij willen nu meer aandacht van de mens dan ooit. Er staat veel op het spel en zij willen vele kunstmatige zaden planten in en om je heen, de tijd is rijp en de mens mag weer opnieuw gaan kiezen. Een nieuwe illusie is hun plan. Een kunstmatig paradijs.

‘Heart of Light’ van Daniel Holman

Focus
Verlies dus niet je focus op de werkelijke waarheid in je hart, ook al leven we als vele losse puzzelstukjes naast elkaar en mogen we elkaar aanvullen in de waarheid. Door veel spanning kan er miscommunicatie ontstaan. De puzzelstukjes dienen vanuit het hart neergelegd te worden en niet vanuit strijd. Strijd zorgt voor verwarring. Zorg dus dat jouw puzzelstukje op de juiste plaats wordt neergezet en kijk wie je dan aantrekt. Maak op die manier steeds grotere krachtplaatsen van liefde.

Verstoring en opdeling staat ook op. Blijf in elkaar het positieve zien en probeer de emoties te bedaren door jezelf weer in balans te brengen. De aarde en haar werkelijke kosmische broeders en zusters zullen jou gaan benaderen, want liefde is wat zij willen doorgeven. Het vergroten van deze kracht is het doel.

De waarheid gaat zodanig omhoogkomen dat alles zichtbaar wordt, steek nu niet je kop in het zand. Blijf kijken en opletten want deze waarheid kan een groot voordeel zijn voor jou als mens. Nu ziet de mensheid echt hoe alles in elkaar steekt. Zij kunnen dan ook andere keuzes gaan maken. Echte keuzes, zonder gemanipuleerd te worden. Dat is de kracht van deze nieuwe tijd. Schep de mooiste gedachten ooit en je zult zien dat het werkt.

Ik groet het Licht in je hart

Arthura Hector
(In de energie van Sanat Kumara)

 

18-12-2016 © Dit bericht mag gedeeld worden in zijn geheel en onder vermelding van de bron en website:
Arthura Hector  www.ashtarspage.com  © ART-hura/Ashtar Command Nederland

 

17 gedachten over “Nieuwe wereldorde en de zwarte driehoek..

 1. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar niemand heeft ook gezegd, dat het gemakkelijk gaat worden, toch?
  “Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = LIEFDE = ?” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en in elkaar verstrengeld en betekenen allemaal hetzelfde, dus is er maar één winnaar! Geef ogen en oren goed de kost en voel je innerlijke LIEFDE haar werk doen, door deze naar de medemens uit te stralen.

  Een bijzonder goede jaarwisseling gewenst en vul voor jezelf het ‘?’in waarmee je jouw WENS voor jezelf en met iedereen wilt delen om de Nieuwe Tijd te bekrachtigen. Met immer vriendelijke en eerlijke groet uit Tukkerland,
  Harrie

  1. Dank je Harrie,
   Een goed idee om deze wens voor het nieuwe jaar neer te zetten, dank je…
   Lieve groet Arthura

 2. Mooie hoop volle tekst. Maar wat betreft de zwarte driehoek en de zwarte lange slang. Ik lees vandaag bij Knack.be een bericht: Obama bant olieboringen via een obscure clausule in een wet uit 1958 Outer Continental Shelf Lands Acts.Van het gebied in de Noordelijke Ijszee dat als federaal land wordt beschouwd, zal onder de maatregel zowat 98 procent vrij van olieboringen blijven. Canada sluit zich daar in zijn noordelijke zeegebieden bij aan.Ik ben benieuwd,wat de werkelijke reden hiervan is. Om het in eigen handen te houden en zo de rol verder uitspelen zoals in deze tekst gesuggereerd wordt?

  1. Ik verwacht dat dit alles, de zwarte driehoek, door de Aquarius energie (eerdere bericht) zal omgezet worden. Maar dit ebricht was wel nodig, we mogen waakzaam blijven. Dank je voor je aanvulling en reactie.
   Lieve groet Arthura

  2. Obama heeft lange jaren de kans gehad die olieboringen tegen te houden. Hij deed daar niets aan. Ook niet aan het stoppen van de olieontginningen bij de dakota pipelines bij Little Rock. Het éne beloven om het andere te laten doorgaan. Dat is de spons waarin we ons bevinden deze tijden op politiek snuistergebied. Mooie woorden zijn er om ons te laten verblinden. Duistere woorden… doen hetzelfde.

 3. Doen we in WantToKnow nu ook al mee aan de anti-Putin en anti-Trump hetze? Als Putin zegt: dat Hillary en Obama voor oorlog staan in Europa, maar Trump staat voor vriendschap en geen oorlog, (want dat is geld en energie verlies) dan … in dat kader snap ik dit artikel zeer zeker niet.

  1. Hoi Bieke, bedankt voor je reactie. Ik wil hier graag op in gaan, niet vanuit strijd of om mijn ding te verdedigen, maar meer vanuit waar we nu als mensheid staan.. Ik en jij staan aan dezelfde kant, want wij willen beide dat er een verandering komt en dat het kunstmatig bewustzijn het niet over gaat nemen. Ik heb nog een stukje geschreven over: “de universele mens in wording”. Ik plaats de deze verderop in mijn antwoord.

   ONDERBUIKGEVOEL
   Al heel mijn leven heb ik die onderbuikgevoelens, een gevoel wat opstaat als er iets niet klopt. Dat is een hele tijd geleden ook bij Putin gebeurd. Het startte hier..Op TV lieten homosporters tijdens de Olympische spelen stiekum een tekentje zien van hun geaardheid..Ik dacht hoezo stiekum? Wie bepaald dit nu zo? Wat vreemd? Waarom moesten alle homosporters tijdens de Olypische spelen zo stiekum doen over hun geaardheid? Daarna vroeg ik mij af: Waarom kiest een machthebber met nieuwe ideeën voor een antihomo wet in deze tijd? Dat is discriminatie..dat past niet op een nieuwe aarde. De buitenaardse wezen mij hierop, soorten disciminatie horen niet in een wereld van eenheid (lees mijn stukje onderaan). Mijn volgende vraag rees naar boven: Waarom wordt dit niet gezien in de spirituele groepen? En waarom reageren zij zo fel op mij als ik dit probeer te delen? Zoveel agressiviteit kom ik dan tegen. Ik werd er een beetje angstig van en ik merkte dat ik niet graag meer wilde delen over dit soort onderwerpen. (Tot nu dan).

   DE REDDINGSBOEI
   Ieder mens probeert een veilige basis te creëren voor zichzelf. Ik zie dat voor vele mensen, Putin en misschien ook Trump een soort veilige basis blijkt te zijn. Een soort reddingsboei, zodat zij rustig achterover kunnen leunen in deze grote oceaan vol chaos. Maar wanneer ik voorbij zwem en je wijs op een scheurtje in deze reddingsboei, wordt dan niet boos. Ik wijs je er alleen maar op en wat je ermee doet is jouw eigen ding. Ik ben ook een stukje van de grote puzzel en deel alleen mijn onderbuikgevoel.
   Dit was een heftig jaar voor mij en ik ben erg aangevallen, koste bijna mijn leven..Door wie wordt ik dan aangevallen? Lichtwezens doen dit niet zo. Is dat dan omdat ik zo fout zit? Of juist omdat ik dingen zie die liever niet benoemd mogen worden. Ik kan je zeggen dat de duistere achterban veel negativteit neerzet, maar vanuit de mens kunnen ook vele agressieve gedachten worden gevormd. Daar moeten we allemaal erg voor opassen. Eén ding is zeker ik ben juist geen meeloper. En misschien spreek ik voor hen die dit ook zo voelen, maar niet durven te spreken. Inmiddels leun ik niet meer op een reddingsboei van andere, maar heb ik de mijne zelf gecreëerd en steeds veranderd deze. Want ik groei. Creëer je eigen reddingsboei en veilige basis. Want als er een grote golf komt die je omver spoelt waar blijf je dan? Je eigenheid houdt je overeind.
   Ik heb eerder een stukje geschreven over DE UNIVERSELE MENS IN WORDING. Ik zal het hier neerzetten.

   DE UNIVERSELE MENS IN WORDING….
   Buitenaardse Lichtwezens en hun verschillende visies <3

   Vele soorten liefdeswezens bestaan in het universum. Discriminatie kan hier niet bestaan, omdat er zoveel soorten creaties van levensvormen zijn. Veel meer dan op aarde. Daarom is het voelen met je hart en het onderscheid maken via het hart heel belangrijk. Wil je deel uitmaken van het universeel bewustzijn en ontmoetingen kunnen maken met de wezens die vanuit de liefde werken? Dan wordt dit de training.

   VERSCHILLENDE VISIES
   Dan mag je gaan leren dat er vele verschillende visies zijn en deze mogen gerespecteerd worden. Het is een totaal andere zienswijze en levensinstelling. Het gaat niet om "gelijk krijgen" en dit beschermen of verdedigen. Want als een klein verwend kind op de grond stampen, omdat je gelijk wilt hebben? Werkt niet in het galactisch bewustzijn. Wanneer je dit doet, dan voel je jezelf eigenlijk heel machteloos. Die enige visie is voor jou de waarheid en deze geeft je veiligheid. Je bent beledigt als je geen gelijk krijgt. Dan ga je respectloos in verweer..scheldend en misschien wordt je wel heel agressief.

   LATEN WE MET ELKAAR VOLWASSEN WORDEN
   Door de vele verschillende visies naast elkaar te zetten en er lering uit te trekken. Komen we veel verder en bouwen we iets op. Vele mediums geven geen mening in bepaalde moeilijke situaties (politiek). Logisch, je kan een hele lading negativiteit over je een kijken via woorden of via de energie. Dat kan ook gevaarlijk zijn. De meeste mensen zijn zich niet bewust hoe krachtig dit kan werken en dit heeft effect op het totale aarde bewustzijn. Vernietig je je medemens, dan heeft dat indirect ook weer een negatief effect op jezelf…We zijn samen het grote geheel nietwaar?

   Wanneer we ons bewust gaan worden dat strijd niet de oplossing is, dan pas gaan we ons afvragen: HOE DAN WEL? Hoe gaan we met het grote geheel om? Want hoe doe je dat dan? De pijn en de verontwaardiging van teveel verschillende meningen geven jouw een gevoel van onrecht en angst omdat er al zoveel is misgegaan in de wereld en op aarde. (Straf). Probeer niet te kort door de bocht te reageren, maar laat het bezinken en kijk even of deze persoon wel echt zo slecht is. Misschien geeft deze mens een totaal andere visie weer, om iets duidelijk te maken. Gooi de baby niet met het badwater weg. Hier ligt misschien juist een mooie les in verborgen. Het voelt misschien als een aanval op jouw waarheid, maar kan het niet eerder een aanvulling zijn?

   Er zijn vele tijdslijnen en door de vele gedachten kunnen we deze beïnvloeden. De toekomst bepalen we zelf. Vele van ons zijn naar het verleden gekomen om iets te herstellen.

   Galactische eenheid
   Ik heb deel genomen aan bijeenkomsten van de Galactische Raden waar een probleem ontstond en een beslissing gemaakt diende te worden. Ik voelde mij heel erg thuis in deze energie waar allen gelijk waren. Elk wezen draagt een oplossing vanuit het eigen bewustzijn mee. Ieder wezen heeft vanuit liefde een mooi Goddelijk talent gekregen en draagt deze uit vanuit passie. Soms zijn het hele bewustzijnsgroepen, soms een individu.

   Wat mij dan zo blij maakte was de rust en de ruimte die er voor iedereen gecreërd werd. Het respect voor elk wezen met zijn of haar visie, mocht er gewoon zijn en werd ook gehoord. Zij leven vanuit DE WET VAN ÉÉN. Dit alles voor het grote geheel: Het grote geheel is een enorm groot en divers bewustzijnsveld dat eigenlijk alles omvat en overal doorheen stroomt. Je kunt het de stille kracht noemen.

   Deze stille kracht is voor iedereen belangrijk en beschikbaar. Vanuit dit alles kan elk wezen vanuit liefde prachtige dingen creeren. De duistere bouwen andere plannen vanuit deze energie en willen deze energie kapot maken. verdeeldheid. Zij demonteren en breken af, delen alles op. Manipuleren graag alles. Zij leven niet vanuit de wet van één in creatie. Toch zijn zij onderdeel van deze grote kracht van één. Het grote Goddelijke geheel omvat immers alles, maar zij hebben zich losgemaakt.

   Wanneer er dus een Galacische bijeenkomst plaats vind, wordt elke mening, visie of methode serieus genomen en gehoord. Afgewogen en ingepast. Alles wordt goed afgewogen en afgetast. Overleg is een groot goed, maar hier gaat dit via gedachtekrachten, telepathie en samensmelting van het bewustzijn. Vanuit een Multidimensionale visie wordt dit "probleem" bekeken en bevoeld. Uitgewerkt hoe bepaalde visies zullen uitpakken, ja er wordt in de tijdelijke toekomstlijnen gewerkt om de uitkomst en ervaring te onderzoeken. Wat is het resultaat als we plan 1 uitwerken of gaan we voor een hele andere methoden? Het kan namelijk heel variabel zijn. Want er zijn vele uitkomsten! Welke is dan de beste of wordt op dit moment gekozen? Degene die er niet mee eens zijn, trekken zich tijdelijk terug in neutraliteit.Maar mogen altijd hun mening delen.

   Omdat ieder een ander stukje van de puzzel in zich draagt, worden juist andere visies zeer op prijs gesteld. De verschillende visies worden altijd geïntroduceerd, want zou er maar één enkele visie zijn voor het oplossen van het probleem, dan wordt deze gezien als magere oplossing en totaal niet volledig. Dan treuren zij…Het Galactische bewustzijn leeft in: samen één groot geheel vormen.

   Hoe meer visies er zijn om een "probleem"op te lossen, hoe dichter we bij de werkelijke waarheid komen. (De Goddelijk waarheid). Het totale geheel vormt het Goddelijke bewustzijn. Dus hoe meer soorten ideëen, hoe dichter we bij de Goddelijke waarheid komen van eenheid. Het samenkomen gaat niet alleen via woorden, beelden of gedachten. Na een voorstellingsronde, zal er een samenzijn ontstaan. We worden dan als groep één geheel, een groot Licht. We verbinden dit Licht met de Goddelijke Bron, om zo de visie te versterken en te bekrachtigen. Om de eenheid te bereiken voor dit probleem. Nooit zullen wij zonder de Goddelijke Bron handelen. De aanraking van deze Bron, waar de liefde zo groot is bevat een zeer grote kennis die niet te overzien is. Elke keer als er een totale verbinding van Licht wordt gemaakt met de vele visies en de vele wezens, via deze Goddelijke Bron (GROTE EENHEIDSBRON) dan verrijkt het onszelf. Dus dit te doen is een ware Goddelijke beleving. Zo mooi en ieder groeit hiervan.

   UNIVERSELE KENNIS EN WIJSHEID
   Dit is hoe we leven als Galactisch Lichtwezen of Engel van liefde. Niemand is meer of minder, maar sommige met veel wijsheid en wie zeer vele ervaringen met eenwording van het Goddelijke heeft, worden zeer gerespecteerd. Omdat deze een grote kennis bevatten van het Goddelijk bewustzijn. Wanneer je jezelf verbindt met deze (Heilige)wezens (zijn vaak zeer oud) dan kun je jezelf dus verrijken met prachtige kennis. Zij worden als Grote Leermeesters van de Goddelijke Wijsheid gezien.
   Alle kennis wordt op prijs gesteld. Juist ook van degene die ooit in het duister leefde als gevallen engel. Zij bezitten nu eenmaal ook een aparte ervaring. De aarde vraagt om een upload van trilling. Het ligt aan de menselijke geest en het totale menselijke bewustzijn hoe en wanneer.

   Het universum heeft veel respect voor dit proces. Inzicht is het mooiste wat elk wezen als ervaring op kan doen. Dit is een universele kennis en dit vormt de wijsheid van een intelligente beschaving. Jong of oud, maakt niet uit.
   Wanneer eenmaal de uitkomst is gekozen kunnen degene die er niet mee eens zijn, zich terugtrekken en de oplossing wordt in gang gezet door degene die deze vrijwillig uitvoeren. Nooit wordt iets gezien als falen, maar als extra ervaring. Dus wordt op dat moment niet het beoogde resultaat behaald, geen nood. We komen weer bij elkaar en gaan weer samen reflecteren. Zo onstaan nieuwe ideëen en bewustzijnsvormen. Het is een verrijking en iedereen weet dit en respecteert elkaar. Omdat we weten dat er van iedere ervaring geleerd kan worden.

   De hoge druk van goed of slecht presteren ligt hier niet op, op aarde draait alles om het ego. Dat is jammer want zo loopt de mens een deel van een inzicht mis. Zie elke aanvulling als een leerproces. Laat de druk los van verkeerd doen. Vanuit liefde leven is altijd goed.

   Meer uitleg komt in mijn boek..

   Liefs Arthura Hector
   23-11-2016
   ©ART-hura

  1. Hoi Corneli, Ik geloof dat je bedoeld NAR, dit is Nieuwe Aquarius Resonantie, een meditatievorm/kosmische reis om je trilling te verhogen.
   Vriendelijke groetjes Arthura

 4. Het is wel heel opmerkelijk dat het anno 2016 en 2017 nog steeds om OLIE draait. Volgens ‘Crop Circles Revealed’ van Judith Moore en Barbara Lamb verschenen er in juli 1999 al graancirkels bedoeld om de blokkade rond vrije energie weg te nemen. Fossiele brandstoffen en nucleaire energie werden daarbij gekarakteriseerd als wegen om het ecosysteem van de Aarde te vernietigen. Fossiele bronnen van energie zouden alleen bruikbaar zijn voor een kleine elite in een positie van macht aan de top van een piramide, namelijk om zich te verrijken. Wat prettig dat die mensen aan de top nu gewoon heel brutaal hun gezicht laten zien! Dan kunnen ze ook door de reguliere pers met argusogen gevolgd worden.

  1. We zijn nu in de tijd van het neerzetten van een nieuwe energie in de materie, geldt voor het natuurlijk bewustzijn alsook voor het kunstmatig bewustzijn. Ik keek afgelopen week de aflevering van Harry Potter: De orde van de Phoenix en dit laat zien waar we nu in terecht kunnen komen. Langzaam worden de regels steeds strakker en bepaalde doelen worden uitgeschakeld. MAAR..Wij allen zijn hier nu niets voor niets op aarde en kunnen alles nog steeds keren ten goede. Via de liefde en begrip voor elkaar.

 5. Waarom krijg ik het gevoel dat met dit artikel iets fundamenteels niet klopt?
  Is het omdat het naar mijn smaak een maakbaarheid van de maatschappij suggereert?
  Hoe zit het met roofdieren, met niet-vegetariërs, met rel-nichten en mannen die gewoon gelukkig met elkaar zijn, met ervaringen die negatief leken maar uiteindelijk lang zo slecht niet bleken…
  Met intens knokken voor een betere wereld nu en straks?
  Wie bepaalt wat positief en wat negatief is…
  Wat is waarheid en is een roofdier een met zijn prooi?

  Tja, wat is wijsheid hè 😉

  1. Dit heeft te maken met een mindreset.. en
   Volg vooral niet mij, maar jezelf!

   Indian in the Machine
   Indiaan in de machine: De indiaan staat voor het natuurlijk bewustzijn, de machine voor het kunstmatig bewustzijn. Een indiaan in de machine geeft aan dat zijn natuurlijk bewustzijn is vast gezet, omringt door het kunstmatige. Waar komen de berichten dan vandaan, precies vanuit een machine….Het grote kunstmatige bewustzijn in de toekomst. Zoals bij vele die nu op aarde leven is het natuurlijk bewustzijn vastgezet. Vele zijn hier zo aan gewend, dat het niet bewust herkent wordt.
   Voorbij de sluiers
   Wanneer je contact hebt voorbij de sluiers, mag dit contact zich heel duidelijk laten zien. Wie en wat zijn zij? Degene die vanuit liefde werken hebben hier geen moeite mee, zij willen zichzelf laten zien in hun hoedanigheid. Zij hebben niets te verbergen. Het Ashtar Command is een liefdevolle groep en zij komen van voorbij de sluiers van illusie. Zij raken mij aan en nemen mij mee. De vele informatie vanuit het natuurlijk bewustzijn mag ik doorgeven, mijn visie wordt anders. Ik mag kijken in de keuken van de liefde. Dan gaat mijn Lichtdeel open..
   Elke keer als er weer een laagje wordt geopend, is dat een apart gevoel en dit gaat heel diep. Die liefde is zo mooi, maar het is ook iets wat je veel transformatie teweeg brengt in mijzelf als mens en dat Lichtdeel wat alles weet.
   Onderdrukking en healing
   Als je gewend bent om onderdrukt of mishandeld te worden en dit alles komt ten einde, dan stap je weer in een wereld van vrijheid. Op dat moment zie je pas echt wat er is gebeurd. Je bent vrij maar toch niet. In je hoofd bevinden zich de beelden van de onderdrukking. Beelden en herinneringen. Dan kan er veel verdriet naarboven gaan komen, een proces van genezing ontstaat.
   Storingen
   In dit proces van genezing kunnen er storingen ontstaan, je kunt zelfs terugvallen en vanuit boosheid gaan opstaan. Vaak zonder erg wordt je dan zelf de dader en onderdrukt andere.. Want het gevoel van slachtoffer ben je zo beu. Je wilt nu gerechtigheid. Opstaan! Je pikt het niet langer meer. Maar je verdriet is nog niet goed geheeld, dus je gaat in verdeelheid verder. Daar mogen we voor waken. Pas wanneer je ver genezen bent en weer liefde in je hart kan toelaten, kun je werkelijk de balans gaan brengen. En het zijn telkens weer stappen, steeds gaat er een laagje verder open in die liefde. Je visie verandert steeds weer.
   Vele komen vanuit de toekomst, om het kunstmatig bewustzijn aan te pakken in deze tijdlijn. Sommige komen vanuit een gevangeschap hierheen om zichzelf weer te bevrijden. De komende jaren zal het nieuwe bewustzijn stevig gaan opstaan en vele kunnen daardoor in een verwarring gaan komen. Zich afwezig voelen of even geen overzicht meer hebben. Hun beeld van de toekomst zal aangepast mogen worden. Eenzaamheid en depressie zal toenemen, om dit deel echt los te kunnen laten en uit die matrix van illusie te stappen kost veel energie. Dit doe je niet zomaar! Dit zijn diepe transformaties. Buitenaards contact zijn diepe transformaties van het bewustzijn.
   Sommige zijn bang om het eigen licht te laten schijnen in hun donkere kamer. Want wat word er dan allemaal zichtbaar? Liever in het oude vast blijven zitten en in het donker blijven tasten? Dat wordt een stevige omzetting. Het Aquarius water zuivert en brengt balans. Maar kan ook een mindreset gaan brengen en dat voelt vreemd aan. Want wat is dan nog de waarheid en wat is die illusie?

   Waár ís of wát is jouw tom-tom in deze chaos van verdeeldheid?
   Namasté Arthura Hector
   24 januari 2017
   ©ART-hura

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.