Advertentie

Bush & Blair oorlogsmisdadigers..!


tony blair war criminal

x

x

Bush & Blair oorlogsmisdadigers..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Een weergave van de realiteit?
De oorlog in Irak zorgde voor een lading verarmd Uranium op de slagvelden en in de steden van Irak en Afghanistan. Geboorte-afwijkingen die optreden als gevolg van dit radio-actieve afval, gebruikt in munitie, zorgt voor een extra betekenis in het woord oorlogsmisdadiger (klik voor artikeel over het DU-depletede uranium verhaal in Irak en Afghanistan)

Voormalig US-president George Bush jr. en zijn voormalige ‘handlanger’ Tony Blair zijn schuldig bevonden aan oorlogsmisdaden, door een rechtbank in Maleisië. Het is de ‘Kuala Lumpur War Crimes Tribunal’, dat na een 4-daagse hearing tot de conclusie kwam en het vonnis uitsprak. Volgens het unanieme oordeel van het panel van 5 rechters zijn Bush en Blair schuldig aan het plegen van genocide en misdaden tegen de vrede en de mensheid, nadat zij in 2003, op valse gronden, de invasie van Engelse en Amerikaanse troepen in Irak startten.

Deze daden zijn een grove schending van het internationale recht, aldus deze rechtbank. Volgens de rechters is er sprake van ‘ernstige daden van agressie’ en een ‘grove schending van de wet’, die hebben geleid tot de massamoord op het Irakese volk. In haar vonnis, meldde de rechters dat de Verenigde Staten, onder de leiding van George Bush, documenten hebben vervalst om te bewijzen dat Irak in het bezit zou zijn van WMD, de ‘weapons of mass destruction’.

Verder meldden de rechters dat de bevindingen van het tribunaal beschikbaar zouden komen voor de leden van het Romeinse Statuut, en de namen van Bush en Blair zouden dan ingeschreven dienen te worden in het register van oorlogsmisdaden. Zowel Bush als Blair hebben herhaaldelijk gezegd dat de zogenaamde ‘War on Terror’ gericht was op terroristen.  De advocaten en mensenrechten-activisten, die bij deze uitspraak aanwezig waren, noemden deze uitspraak van het oorlogsmisdadentribunaal een mijlpaal.

De ‘Kuala Lumpur War Crimes Foundation’ liet weten, dat het zou gaan lobby’en bij het Internationale Hof van Justitie in Den Haag, om voormalig VS-president George Bush en voormalig premier Tony Blair van Engeland in staat van beschuldiging te stellen, voor het plegen van oorlogsmisdaden..! Kijk naar de impressie van deze rechtzitting in deze YouTube:

x

x

De vraag blijft in dit kader staan of deze uitspraak, zoals velen vermoeden en hardop zeggen, aan de basis zou kunnen staan van de valse-vlag-operatie op de toestellen van Malaysia Airlines. Ook het neerhalen van de MH17 zou -zo wordt gezegd- in dat kader een soort afrekening zijn in het internationale circuit voor Maleisië. Opvallend is dat Maleisië het enige land is, dat de non-disclosure-agreement rondom het onderzoek van de MH17, niet getekend zou hebben. (HIER alles over deze afspraak).

bush war criminal boek haas
Niet alleen het oorlogstribunaal in Maleisië is het erover eens.. Dit is de cover van het boek uit 2009, geschreven door professor Michael Haas. Inderdaad: 239 oorlogsmisdaden.. (klik voor artikel)

Laten we een VN-vliegtuig neerschieten boen Irak..!!!
Over valse-vlag-operaties kun je hier veel lezen op de site. Het is het handschrift van de manipulerende krachten achter de schermen, die er alles aan doen verborgen te blijven en op gruwelijke, mensonterende manieren hun agenda uit te kunnen rollen. Wist je dat George Bush in zijn gesprekken met Tony Blair, in de aanloop naar de Irak-oorlog, heeft gemeld, dat de oorlog in Irak zou gaan plaatsvinden, of de Verenigde Naties er nou wél of niét mee in zouden stemmen..

Luister naar deze reportage, waarin duidelijk te beluisteren is, dat in de uitgelekte stukken George Bush zijn Engelse bondgenoot Tony Blair laat weten, dat hij de mogelijkheid heeft om EEN VN-VLIEGTUIG TE IMITEREN DOOR EEN VLIEGTUIG TE LATEN OVERSPUITEN IN DE VN-KLEUREN EN DIT TE LATEN NEERSCHIETEN BOVEN IRAK.. Luister en kijk naar de reportage hieronder.

Het is natuurlijk duidelijk dat de aanval op Irak, NIETS te maken had met de aanslagen op 11 september 2001, wat overigens ook niet door ook maar één regergingsfunctionaris onder de Bush-regering rechtstreeks is beweerd. (Terwijl toch bijna 50% van de Amerikanen gelooft dat Sadam Hussein verbonden is met die aanslagen van 11 september..!)

Dan blijven de valse claims tegen Sadam Hussein’s WMD over, die inmiddels dus ook zijn ontmaskerd en toegegeven door Blair en Bush.. Foutje, sorry! En dan, ja dan kom je op de werkelijke reden. En die ligt in het rapport van de haviken achter de regering Bush, die een machtiger positie in het Midden Oosten voor de VS af wilden dwingen, met een catalclystische gebeurtenis, zoals Pearl Harbour, waardoor de VS de gelegenheid zou hebben, strategische posities in het Midden Oosten te bezetten. Dat de grootste VS-ambassade in de wereld inmiddels in Baghdad is gebouwd, weten weinig mensen..!)

Het geheime ‘Bush-Blair 2003 Iraq memo’..
Een geheim memo tussen de Amerikaanse president George W. Bush en de Britse ‘prime minister’ Tony Blair werd opgemaakt op 31 januari 2003.Het toont overduidelijk aan dat de regering Bush al haar plannen had om Irak binnen te vallen, zonder dat de rest van de wereld dit wist. Het memo was geschreven door David Manning, Blair’s chef buitenlands beleid, die bij de ontmoeting aanwezig was.

Het wordt heel controversieel als blijkt dat in de inhoud een passage opduikt, waarin Bush met het idee schermt om een spionagevliegtuig met VN-kleuren boven Irak te laten vliegen, om Sadam Hussein te bewegen het neer te schieten, waardoor een excuus voor een invasie gecreëerd zou zijn..! Het memo toont ook keihard aan dat zowel George Bush als Tony Blair hun eigen parlementen zouden gaan voorliegen, om een invasie te kunnen voorbereiden, of er nu wél of géén sprake was van de aanwezigheid van WMD, de Weapons of Mass Destruction… In tegenstelling tot de belofte van Blair, dat Sadam nog één kans zou krijgen om zich van deze WMD’s te ontdoen, die er dus niet waren, heeft Blair naar zijn eigen parlement, deze belofte ook nooit ingelost..!

x

 

x

* * *

Loesje strafhof Bush

[bol_product_links block_id=”bol_540ad8f195b5e_selected-products” products=”666868900,1001004001806858,9200000010164266,9200000015354794,1001004006414194,1001004010215107,1001004006135306,1001004004800420″ name=”bush blair oorlogsmisdaden” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFA061″ border_color=”733014″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

11 gedachten over “Bush & Blair oorlogsmisdadigers..!

 1. En welke macht heeft dat tribunaal? Het is bekend dat de VS het tribunaal in Den Haag niet eens erkennen, dus komen ze er mee weg, ze wanen zich boven welke wet dan ook.

  1. Gisteren keek ik nog naar een doco. over de wellicht bekende illuminati-kaarten, Je weet wel het ‘spel’ wat medio negentiger jaren werd uitgegeven waarin alles voorkomt wat nu werkelijkheid aan het worden is. Nu is het naar mijn idee zo dat door voorkennis te geven ‘men’, naar alle waarschijnlijkheid de zionistische maffia werkt met concent. Dus, men…had… het kunnen weten. Waarmee zij hun karma afdekken en de slachtoffers weet hadden kunnen hebben van hun lot waarmee ze ‘blijkbaar’ hebben ingestemd.Er kan geen slachtoffer zijn zonder instemming met hun lot. Slachtoffers moeten instemmen met het gebeuren. Wanneer nu veel mensen weet krijgen van de ronduit vieze smerige spelletjes die bekokstoofd worden en NEE zeggen werkt de ‘instemming’ formeel niet meer en is het een zogenaamd kosmische misdaad van de hoogste orde. Het lijkt een kussengevecht maar zo wordt het spel kennelijk gespeeld!

  2. Karma is en blijft een persoonlijk te vereffenen ¨schuld¨ op een actieve handeling. Instemming van een zgn. slachtoffer is niet mogelijk. Alleen transcenderen kan de uitwerking van karma overbodig maken.

 2. Balkenende en de voormalig premier van Spanje horen hier ook bij als oorlogsmisdadigers!. Er zou ook nog steeds een parlementaire enquête worden gehouden inzake de illegale Irak oorlog en de betrokkenheid v/d Nederlandse regering. Vreemd he dat dit nooit is gebeurd en ook niet zal gebeuren. Het internationaal strafhof in Den Haag is een Wassen neus rechtbank. Liegen en bedriegen is wat de wereld rond laat gaan. Helaas.

  1. Laten we ook niet vergeten hoe ‘onze’ JanPeter Balkenende volledig in zijn hemd werd gezet, op een uiterst pijnlijke manier, door de eigen gekozen Mr. Davids en de commissie Irak. Volledig afgestraft door het Nederlandse volk (CDA-kiezers vooral) die hem lieten vallen als een baksteen..
   Niet getreurd, de man verdiend inmiddels 2 x de Balkenende-norm. Over normen en waarden gesproken, CDA-schijnheiligheid en hoe je je eigen volk verkwanselt met een verdrag ipv een Europese Grondwet.. Een ware VOC-mentaliteit, waar hij nog nét geen slaven maakte en verhandelde.. Toch??

 3. De gebeurtenissen met de vliegtuigen van Maleisie komt niet zomaar! Het was een duidelijke waarschuwing naar Kuala Lumpur. De naaste toekomst zal ons meer vertellen over alle gebeurtenissen op aarde. Maar daarvoor moeten we eerst onze bewustzijn verder ontwikkeld hebben om dat alles te kunnen doorstaan. Wij hebben de plicht aan ons zelf om meer aandacht te schenken aan onze reinheid van onze lichaam, geest en ziel. Er wordt door allerlei organisaties alles aan gedaan om ons af te leiden van onze eigen verzorging en het dragen van onze eigen verantwoording voor ons eigen leven.

 4. Pa Bush, Boy Bush, Blair, Cheney, Wolfowitz, de lijst wordt erg lang als ik doorga,…… ONE BIG BUNCH OF CROOKS !
  Ga eens kijken op YOUTUBE of je de video’s nog kunt vinden van het Maleysian Tribunal en van de commentaren van insiders, ALLEMAAL GEWIST !!!!
  Als we het al niet wisten, dan hebben we hier het zoveelste BEWIJS van “Gecontroleerde Media” mafia !

 5. Het Internationaal Straf Hof houd zich alleen maar bezig met verschillen tussen landen zoals grenzen enz. .
  Het Romeinse Statuut verwijst naar de ICC -International CRIMINAL Court. Deze geeft ieder deelnemend land Universal Jurisdiction onder welke ze verantwoordelijk zijn Bush en Co te arresteren en te overhandigen aan den Haag. Derhalve werd onlangs een wet gecreerd in de VS waaronder Nederland onmiddelijk aangevallen zou worden door de VS mocht er een Amerikaan voor het Gerecht staan in Den Haag. Amerika heeft de ICC niet geratificeerd en hierdoor meent men buiten de grepen/jurisdiction van het ICC te zijn . Dat zou zo zijn als de UN Security council waar de VS veto recht heeft tegen zo’n rechtzaak zou zijn. Echter als de hele National Assembly er voor stemt dan valt de VS, als lid van de VN, wel degelijk onder International Laws and ICC rule. Het is dus niet het International Straf Hof maar de International CRIMINAL Court (Hof) dat de jurisdiction hier over heeft.

  Het Augusto Pinochet arrest door Spanje en de UK, voor de aanvang van de ICC, maakt wel een aantal mensen behoorlijk nerveus…Zo gaat Kissinger niet meer naar Europa omdat hij gearesteerd wordt vanwege oorlogs misdaden, de moord op de Chileaanse General Schneider, en Allende. De illegaale bombardementen van Cambodia, gedurende de Vietnam oorlog, enz.
  Ondertussen heeft Bush al 2 maal een Europese reis afgezegd omdat er gevraagd werd naar zijn arrestatie
  Ze verdienen het allemaal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.