Advertentie

Max van der Werff, nieuwe MH17-burgerjournalist..!


Ook het zojuist verschenen boek van Joost Niemöller spreekt al van een 'doofpot'.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl?? (klik voor artikel)
Het boek van Joost Niemöller, dat een halfjaar geleden verscheen, spreekt al van een ‘doofpot’.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en ‘ZIJN’ NOS-omroeper, met de morele en ethische koers van het MH17-onderzoekl.!?? (klik voor bookshop)

Het onderstaande stuk is van de hand van Joost Niemöller, de auteur van het boek over MH17, dat we HIER al bespraken. Joost is de man die -net als wij- ziet dat we worden klaargestoomd om de BUK-raket optie te gaan slikken. Want de BUK-raket is afgeschoten door Poetin-gezinden en Poetin moet in deze valse-vlag-operatie worden neergezet als ‘dader’, direct of indirect. Als de Russische separatisten al de schuld zouden zijn, heeft nog NIEMAND een motief voor deze daad kunnen verzinnen, met andere woorden: ‘WAT ZOU HET VOORDEEL ZIJN VOOR SEPARATISTEN, OM EEN VERKEERSVLIEGTUIG OP 10 KM NEER TE SCHIETEN’..?

Joost Niemöller stelt in het onderstaande stuk een nieuwe burgerjournalist voor, Max van der Werff, die WEL doet wat veel (alle?) Nederlandse journalisten keihard NALATEN, namelijk met open vizier naar álle opties kijken.. En wat gebeurt er als we kijken naar onze STAATSOMROEP NOS, die al eerder als partijdige nieuwsbron was ontmaskerd, door Poetin weg te zetten als journalisten-negerende despoot..? De NOS tracht de straaljager-optie, waarbij de MH17 geraakt zou zijn door vuur van Oekraïense straaljagers, volledig als Poetin-propaganda weg te zetten..!

We zitten erbij en dienen ernaar te kijken. Een BBC-reportage van het eerste uur, die 3 dorpelingen interviewt, die spreken over straaljagers om het verkeersvliegtuig. De reportage MOET van het internet, omdat de chef van BBC-Oost-Europa spreekt over een ‘kwalitatief-mindere-reportage’, die de BBC niet waardig is.. Van het net gehaald dus.. Wat een kletskoek!

Het is je reinste 9/11 revisited.. Manipulatie met beeldmateriaal, wegmoffelen van bewijs, enz. enz.. Maar dan wel voor degenen die DURVEN KIJKEN en concluderen, dat ze beland zijn in één grote make-believe-show..! Hopelijk ben jij zo’n persoon!

We laten hieronder nog graag even de reportage van de -in onze ogen- huichelachtige NOS-journalist, David Jan Godfroid zien, die niet als een normale journalist zou doen, op zoek gaat naar waarheidsvinding, maar meehuilt met de wolven in het bos. Vanachter zijn bureau het veldwerk van Russische Tv-journalisten ridiculiseert en spreekt over een propaganda, waarbij deze vooringenomen man, zijn werk niet doet, door deze opties te dubbel-checken..! Kijk zelf naar de volstrekt partijdige, maar vooral UITERST GERAFFINEERDE propaganda die deze David Jan op de Nederlandse Tv mag brengen, zonder dat een chef- of hoofdredacteur ingrijpt..

Hoeveel aanwijzingen moeten er komen, wil de Nederlandse journalistenclub gewoon doen wat het moet doen: NEUTRAAL BLIJVEN..? Een valse-vlagoptie dient als ESSENTIËLE mogelijkheid te worden meegenomen.. Want de politieke ‘adviseurs’ die door de VS in februari naar Kiev werden gestuurd, bestaan voor het grootste deel uit CIA-mensen. ‘Vakmensen’ die het vak van bedrog, manipulatie en propaganda tot op het bot verstaan.

En de NOS zou dit moeten weten en haar journalistieke taak met name hierdoor, DES TE SERIEUZER dienen op te pakken..! Maar kijk nog maar eens hoe geraffineerd ‘onze NOS-reporter ter plekke’, David Jan Godfroid, zijn propagandaverhaaltje doet om ook de straaljageroptie belachelijk te maken..!! Niets neutrale nieuwsgaring..!
X

OK, dan is dus de taak bij de alternatieve media terechtgekomen, wanneer de Nederlandse journalistiek, deze ESSENTIËLE info laat liggen. Luisteren we naar de introductie van de nieuwe man in dit circuit, Max van der Werff. Geintroduceerd door Joost Niemöller, zoals gezegd.

 

x

RTL-journalist Jeroen Akkermans op de rampplek van de MH17. Achter hem de wrakstukken van deze MH17, waartussen Jeroen het 'dingetje' vond..
RTL-journalist Jeroen Akkermans op de rampplek van de MH17. Achter hem de wrakstukken van deze MH17, waartussen Jeroen het ‘dingetje’ vond.. Hoe neutraal is deze man te werk gegaan, wanneer we op veel foto’s van het MH17-wrak (vele ervan nota bene door hemzelf genomen!) laten zien dat er grote stukken air-to-air-raket-shrapnelstukken rondslingeren..?

x

x

x

Nieuw bewijs MH17; in het spoor van Jeroen Akkermans…

2015 © Joost Niemöller/deze versie WantToKnow.nl/.be

x

RTL journalist Jeroen Akkermans ging naar de crashsite van MH17. Hij vond er een stukje shrapnel dat volgens hem afkomstig was van een raket, afgevuurd van een Russische Buk installatie. Vier maanden lang ging hij ermee langs bij Westerse onderzoeksbureaus en die kwamen tot de conclusie dat het stukje hoorde bij een raket, afgevuurd vanaf een Buk-installatie. Vervolgens leverde Jeroen Akkermans het stukje in bij de Onderzoeksraad, die geen maatregelen nam omdat er mogelijk bewijs onklaar was gemaakt, maar het stukje dankbaar in ontvangst nam.

Max van der Werff
Max van der Werff

Hiermee zijn dus nieuwe mogelijkheden geschapen en kennelijk goedgekeurd. Iedereen kan naar de crashsite gaan, ‘stukjes’ MH17-wrak meenemen, er onderzoek mee laten doen en vervolgens besluiten, dit wél of niet te overhandigen aan de Onderzoeksraad of het Nederlandse OM. Waar Jeroen Akkermans kennelijk niets strafbaars deed, kan dit anderen namelijk moeilijk wel worden aangewreven. En dit bijeen rapen van bewijs, is precies wat de bij mij bekende Nederlandse burgerjournalist Max van der Werff nu aan het doen is. Hij is regelmatig op de crashsite en doet daar zelf onderzoek.

En op deze manier kwam nu al met drie belangrijke ontdekkingen:

 1. Hij sprak er met getuigen. Bewoners van het gebied. Hij nam hun gesprekken op. Ze vertelden allemaal dat ze een of meer straaljagers in de lucht zagen voor vlucht MH17 neerstortte. Ze vertellen ook dat Westerse journalisten van de grote mediakanalen niet in hun verhalen geïnteresseerd waren en dat Nederlandse onderzoekers helemaal nooit zijn langs gekomen om hen te interviewen. Max van der Werff nam hun getuigenissen op en gaat ze uitwerken.
 2. Een van de personen die Max van der Werff sprak, overhandigde hem een opmerkelijk onderdeel dat hij vond bij het plaatsje Rozypnoye, waar veel delen neerkwamen van de cockpit van vlucht MH17. Opmerkelijk aan het onderdeel, waarschijnlijk van dun aluminium, is dat er op te zien lijkt dat er drukschade van binnenin het toestel op uitgeoefend is. Het ligt niet voor de hand dat dit gebeurd zou zijn door een raket vanaf een Buk installatie, omdat, zoals inmiddels algemeen bekend, zo’n raket buiten het doelwit ontploft.
  Maar er is ook nog iets anders te zien aan het onderdeel. Er lijkt sprake van een ingaand en uitslaand kogelgat. Hij kreeg bovendien een stukje shrapnel in handen, gevonden bij het onderdeel, dat niet afkomstig lijkt van een Buk raket. Max van der Werff gaat deze onderdelen ook voorleggen aan onderzoekers.
 3. En dan is er nog de geheimzinnige foto die journalist Olav Koens presenteerde bij RTL Nieuws. Op deze foto –in werkelijkheid al een oude, naar buiten gebracht door een spindoctor in Kiev op de avond na de crash- zou het spoor te zien zijn van een Buk-raket. Een anonieme getuige zei deze foto gemaakt te hebben. Dit verhaal zal door Max van der Werff ontkracht worden, want hij heeft de locatie kunnen vaststellen waar de foto gemaakt is, en kan dus ook vaststellen wat er in werkelijkheid op die foto te zien zou moeten zijn geweest. Als voorbereiding hiervan stuurt hij alvast de deur van het appartement van waaruit de foto gemaakt moet zijn en het dak op de flat met het werkelijke uitzicht. (foto’s op site van Joost Niemöller te zien HIER)

max van der werff foto

Hierboven foto’s door Max van der Werff gemaakt, plus een foto van het onderdeel, zoals gevonden op de crashsite, en een Youtube filmpje dat Max van der Werff maakte van het onderdeel. Hier het YT-filmpje:

Naschrift WantToKnow:

En geloof nou niet, dat de NOS de grootste manipulator is van nieuws.. OVERAL op het internet wordt bewijsmateriaal rondom de straaljageroptie verdoezeld, veranderd en verdonkeremaand. Kijk eens naar deze informatie over de maximale vlieghoogte van de straaljagers die gezien zijn rond de MH17, de SU-25. Die is verlaagd naar een plafond van 20.000 foot, of zo’n 7.000 meter.. En dit is dus NIET de vlieghoogte van een commercieel passagiersvliegtuig, dat op zo’n 10/11 km hoogte zijn cruisesnelheid heeft. (klik op illustratie voor lead naar deze site)

vlieghoogte manipulatie SU25

35 gedachten over “Max van der Werff, nieuwe MH17-burgerjournalist..!

 1. Max van der Werff toont hiermee aan dat hij meer eerlijkheidsgevoel en lef heeft dan welke MSM journalist dan ook (op die paar na die wel aan waarheidsvinding deden en daarvoor door hun bazen werden bestraft)en daardoor verdiend deze man alleen al groot respect.
  Ook neemt hij een groot risico omdat hij een grote groep tegenover zich heeft staan die hier niet blij mee zijn en tot alles in staat zijn.
  Bij MH 17 wordt de nadruk gelegd op wie het toestel heeft neergehaald en op welke wijze.
  De MSM wil de schuld bij Poetin leggen en de eerlijke media willen aantonen dat het ook wel eens de Oekraine geweest kan zijn.
  Wat denk ik ondergeschikt is geworden en daardoor min of meer in het vergeet hoekje dreigt te komen is dat George Bush en Blair door vijf Maleisische rechters zijn veroordeeld voor oorlogsmisdaden in o.a Irak.
  Dit zou kunnen betekenen dat MH 17 en MH 370 (beiden Maleisische toestellen)ook een wraak actie zou kunnen zijn en in het geval van MH 17 komen daar meer dingen bij zoals Poetin beschuldigen om wat voor reden dan ook en tevens konden ze de steun aan Oekraine goed praten ondanks dat er nog niets bewezen is en als laatste vergeet ook het schaliegas niet waar een overeenkomst voor is getekend onder het oog van Rutte.

 2. Vol verwondering lees ik nu bijna een jaar diverse theorieën, over de oorzaak van de crash van MH17, die via main stream media en alternatieve media de wereld in gaan.

  Ja, nog steeds roept ieder verslag van welke journalist of nieuwsbron dan ook vragen bij me op. Ik kan me niet voorstellen dat er een vergissing gemaakt is (per abuis verkeerd vliegtuig geraakt) noch dat er opzet zou zijn (met opzet een burgervliegtuig raken), als ik al moet aannemen dat MH17 hoe dan ook neergehaald is.

  Wat ik wel vermoed is dat er een spel gespeeld wordt, maar ik ken de spelers, de spelregels en het doel niet. Ik vind het populisme ten top.
  Waarom zouden wij (onwetende ‘sukkels’ die met selectieve info gevoerd worden) hier iets van moeten vinden?
  Waarom is de mening van “Jan Doedel” nu ineens belangrijk?
  Wat is de drijfveer om mensen tegen elkaar op te hitsen?
  En als alles dan (geforceerd of niet) een bepaalde richting uitwijst, wat moeten wij dan met die info?
  De mensen met een bepaalde nationaliteit gaan haten, omdat hun baas een vliegtuig neer heeft laten halen?
  De waanzin ten top!!

  Ik voel me zelfs ongemakkelijk om Nederlander te zijn bij het zien van zoveel willekeur en ongefundeerde verdachtmakingen die “het volk” als zoetekoek zou moeten slikken. Laat me wel wezen, ik heb geen flauw idee hoe het wel zit en ik wil het eerlijk gezegd ook niet weten. Ik vind dat er al genoeg mensen hebben geleden onder dit provocerende voorval. De tijd zal uitwijzen wat voor doel dit hele circus moest dienen.

  1. En als het nu een eigen familielid van je zou zijn die in dat toestel zat zou je dan ook zeggen het is gebeurd en daarmee basta.
   Nooit bij na gedacht dat mensen die zo een verlies van een naaste hebben meegemaakt willen weten wat er gebeurd is zodat de echte rouwverwerking kan beginnen en zij met hun leven verder kunnen?
   Nu zal je misschien vragen wat voor nut de mening van Jan Doedel heeft.
   Hier op bv deze site komt men met tegenover gestelde berichten van hetgeen ze ons willen doen geloven(meestal onderbouwd met bewijs)als dan het uiteindelijke rapport van de officiele autoriteiten uit komt dan heb je tenminste iets om aan te tonen dat hun verhaal misschien niet klopt en tevens kun je ze zo ook op de fouten wijzen die mogelijk gemaakt zijn en ze voorleggen hoe het mogelijk wel is gebeurd.
   Door hier over te praten krijg je vaak ook verwijzingen naar andere bronnen die van belang kunnen zijn want alleen de waarheid is van belang en niets anders.

  2. PS
   Wat jij nu doet is de nabestaanden een trap nageven en misschien omdat je zelf Nederlandse bent misschien van buitenlandse komaf ga zielig lopen doen door te zeggen dat het gebeurd om mensen tegen elkaar op te zetten en als je hier reageert terwijl jezelf vraagt wat voor nut dat heeft dan denk ik dat je niet weet waar je mee bezig bent.

  3. @arnold

   Mocht mijn mening jou kwetsen, dan spijt me dat.

   Het punt wat ik maak is dat we maar moeten geloven wat er beweerd wordt. Het heeft imho geen enkele zin om je tegen wie dan ook af te zetten. Natuurlijk hebben nabestaanden tijd nodig om dit verlies te kunnen verwerken. Daarom vind ik dat de nasleep en het ontzettende geharrewar over de oorzaak al veel te lang duurt, over de hoofden van de nabestaanden heen.

   ALS er al iemand wil profiteren van dit leed (we zien momenteel overal schrikbarende excessen van mensonterende praktijken), wat willen wij daar dan met onze mening aan doen? Je kunt je kwaad maken, verontwaardigd zijn of met modder smijten naar iemand met een mening. Het feit blijft dat de slachtoffers niet meer terug komen. Daarom is inzet van mensenlevens om oorlogje te spelen en mensen tegen elkaar op te zetten, naar mijn mening uiterst verwerpelijk.

  4. Allaya.
   Ook is het mijn bedoeling niet om iemand te kwetsen maar ik ben wel een voorstander van de waarheid vinden/zoeken op alle gebied.
   Door over dingen te praten en feiten aan te dragen wat dus op deze site gebeurd kun je juist onwaarheden tegenspreken en proberen ervoor te zorgen dat de bedriegers straks niet met hun leugens wegkomen maar verantwoording moeten afleggen.
   Verder zie ik ook dat er veel leed is in de wereld en dat mensen tegen elkaar worden opgezet daarom is het ook belangrijk dat je daar met elkaar over praat zodat jezelf daar niet aan gaat meedoen en dat kan dus op sites als WTK.

  5. Hoi Allaya en Arnold, hierbij mijn kijk en reactie op die van jullie. Welke vliegtuig, welke nabestaanden? Kennen we die, zijn ze er? Het is een uitstekende afleiding voor hetgeen wat er dagelijks onder onze neus gebeurt.
   Zaken zoals wat er dagelijks in de consultatiebureaus gebeurd, de stralingsbelasting die alsmaar verder wordt opgevoerd, corruptie in de politiek, corruptie in ons voedselketen, het stelselmatig demoniseren van alles wat gezond voor de mens is zoals, hennep, homeopathie, natuurlijke geneesmiddelen tegen kanker en zelfs de zon etc. Dat zijn de voor ons tastbare zaken, in iedere geval voor sommige die het zien en ervaren. Maar goed dat is slechts mijn blik op de zaken. Mooi streven om je in te zetten voor “de waarheid” achter de “vliegtuigrampen”. Over 15 jaar strijden sommigen hier nog steeds voor tevergeefs. Ooit… Maar goed ook de zaken die ik benoem dienen een doel in onze leerschool hier op aarde. Zin en onzin ervan? hmmm ben ik nog niet achter. 🙂 Eens of oneens is imo niet relevant.

  6. @Arnold, de waarheid vinden we allen in ons zelf. Voor wat het nu waard is voor je. <3

  7. We hebben allen onze eigen waarheid, en alles wat we op ons pad tegen komen kan helpen om het “te vinden” of het “kwijt te raken”.

  8. Hoi Sun.
   Je hebt volkomen gelijk wat of wie kun je nog vertrouwen/wat is de waarheid?
   En inderdaad er wordt misschien energie in gestoken wat ons afleid van wat jij beschrijft wat misschien ook wel de bedoeling is dus waar doe je goed aan?

  9. hey Sun 🙂

   Wat een mooie aanvulling schrijf je daar :).
   Op het moment schrijf ik nog zelden mijn mening op fora, gewoon omdat provocaties dagelijkse kost geworden zijn. Dan bedoel ik provocatie in het grotere plaatje en de lezers tuimelen vervolgens over elkaar heen uit onenigheid…

   Ik zie zoveel om me heen gebeuren, dat ik al moeite heb mezelf staande te houden in dit mentale geweld. Ook de behoefte om mensen wakker te schudden, voel ik niet meer. Er is echt een overkill aan ellende momenteel.

   Ik heb me voorgenomen om negatieve energie geen aandacht meer te geven, met alle respect voor iedereen die nog resoneert op het aanvechten van alle onrecht. Want er is wel degelijk enorm veel onrecht, hoewel ik het niet meer aan kan me overal voor in te zetten. Ik ben er van overtuigd dat het weghalen van aandacht voor negatieve zaken, de negatieve energie zal laten afnemen. Voor iedereen die met de neus op ellende gedrukt wordt, is dat een brug te ver, dat snap ik ook wel. Neem het me niet kwalijk als ik er zo over denk.

  10. Hi Allaya, ik begrijp je helemaal. Leuk om weer eens wat van je te lezen! Veel liefs!

  11. Allaya/Sun.
   Ik kan begrijpen dat je geen energie meer in negatieve dingen/gebeurtenissen wil investeren ergens zou ik daar ook liever voor kiezen.
   Alleen als we dat doen dan zullen de mensen altijd alleen staan of een te kleine groep zijn om aan de problemen iets te kunnen doen en is het juist niet de bedoeling om de mensen wakker te schudden?
   Neem nu als voorbeeld de onlusten in Amerika daar zijn misschien 10 duizend mensen in opstand gekomen maar daar kunnen ze 1500 of meer gewapende troepen tegenover zetten wat veel slachtoffers brengt en vervolgens ook nog geen resultaat oplevert.
   Willen wij ooit iets kunnen doen dan zal de wakkere groep zo groot mogelijk en eensgezind moeten worden.
   Daarom ben ik van mening dat het nut heeft om op sites als WTK hier aandacht aan te blijven besteden.

  12. Allaya.
   Als je het niet meer aankunt dan heb ik daar ook begrip voor en is er niemand die je iets kwalijk kan nemen we zijn allemaal mensen toch?

 3. Is het niet heel eenvoudig na te gaan dmv de vliegtuigresten wat de crash veroorzaakt heeft ik begrijp dit niet eerlijk gezegd dit had toch al lang bekend moeten zijn dus wat mogen we niet weten?

  Is het daarom niet heel aannemelijk dat er een aanslag geweest is op Putin en had gehoord in een link dat hij op dat moment toevallig ook in de lucht was en dat ze kunnen scrambelen maw de vliegtuigen informatie die uitgezonden wordt onderling met elkaar kunnen verwisselen.
  Dit zou toch een hele goede reden kunnen zijn om alles in de doofpot te willen stoppen omdat de aanslag mislukt is en de piloot sprak over dat ze het verkeerde vliegtuig hebben neergehaald.

  Als ik de titel lees dan begrijp ik beter waarom dit misschien wel het geval geweest is en daarom is het geen Buk geweest wat ze zo graag willen laten geloven om af te leiden van de waarheid.

  Part 2 Vladimir Putin Traitor to the New World Order.

  https://www.youtube.com/watch?v=3boC2D-iviI

 4. De werkelijke daders van de aanslag op vlucht MH-17 zijn natuurlijk te vinden onder diegenen die al na drie uur wisten wie de dader van de aanslag was.

  Een SAM-raket als de “Buk” laat na het afvuren een minutenlang zichtbaar spoor aan de hemel achter. En een dergelijk spoor dat is er nooit geweest.

  Het gluiperige nederlandse volk heeft haar zoveelste misdadigerskabinet te danken aan haar laffe en diep onnozele burgerlijke gehoorzaamheid.

  Nèt goed dus!

 5. Politieke spelletjes/oefeningen om een nieuwe wereldorde te scheppen. Rusland de vijand? Nee, die top doet net zo hard mee. Ik denk zelfs dat Poetin familie van ons koningshuis is. Willem is geboren uit Russisch bloed. En de NWO is christelijk.(basis) Stelselmatig zullen er mensenoffers worden gebracht. Agenda 2100.
  Op de vraag of we al een EU leger hebben? Ja, die hebben we al en die is samen gegaan in een translantic leger onder leiding van de Amerikanen. NATO/ATON. Rome/het geloof hoort daar ook bij. Kijk voor de aardigheid maar eens naar het logo en wapen.
  Als je de bijbel moet geloven, dan komt er dus eerst een amargeddon. Nou, die is er dus al. De anti-christ(slechte energie) zit al onder ons, want het systeem is al ver over de mensheid/natuur heengegaan. Denk bv. aan menselijke invulling wat betreft gezin of over ons gemanipuleerde voedsel etc.
  De bedoeling achter dit plan: de aarde bevrijden( via globalfree bedrijven/greenprojekten) incl. mens. Als dit zo is, dan begrijp ik niet, waarom men nog zoveel mensen hebben laten geboren. Dat het Vaticaan geen voorbehoedsmiddelen promoot. Het is een ziek plan. Mensen gelijk maken. Mensen de ziel eruit stampen. Het is als een streep op een hartmonitor. Behalve voor mensen met een golden ticket.
  Ik wens alle mensen de kracht om het laatste beetje licht te vinden, want geloof mij, dat lichtje vinden wordt met de dag moeilijker. Vooral als je echt aards/mens bent. Mensen die vluchten naar hoger niveau(technologie) zullen ook getroffen worden. Natuurwetten gelden in alle dimensies. De peak/climax gebeurt ook daar.
  Gebruik de tijd samen en menselijk. Zet kwaliteit boven kwantiteit. Hij/het komt als een dief in de nacht.

  1. Willem van Russisch bloed ??? alle koningshuizen hebben meegewerkt aan een DNA onderzoek behalve de Oranjes 😛 rararara terug naar Emma!

 6. Het hele gedonder duurt zo lang omdat ze de stoffelijke resten van de Nederlanders (die elders zijn omgebracht – want alle slachtoffers waren Aziaten volgens ooggetuigen) eerst in de grond moeten brengen zodat ze daarna dor de commissie/ daaruit worden gehaald. Na het graafwerk moet eerst een winter eroverheen zijn gegaan om bewijs van het graafwerk door het Nederlandse tuig of hun hoeren zoveel mogelijk te laten verdwijnen. Ik zet de folteraars vrij om de hoeren, Rutte etc van de Joden en hun bazen te folteren en pijnigen en de vloeken van God totdat God hen oogst en in het eeuwig vuur werpt! Matth. 18: 34; 13: 24-50; Openbaring 21:8

 7. Vandaag op teletekst NOS Van de Steur zegt dat de daders bestraffen niet zal lukken omdat het te gecompliceerd is in het geval van MH17.
  Trek uw conclusie.

 8. Wie is die GuidoJ. die steeds onzin schrijft over de MH17 ?
  Werkt hij en wordt hij betaald voor de Russen ?

  Wat een onzin eerder over de MH17 door GuidoJ.
  Na nu blijkt geven de Russen toe dat een BUK (Boek) raket de MH17 heeft neergeschoten en nu weer met de leugen vanuit Oekrainsgebied.

  Ik heb hier al een tijd geleden uitgelegd en berekend dat de MH17 is neergeschoten door de rebellen toendertijd in rebellengebied en waarschijnlijk ondersteund door geheel of gedeeltelijke Russische BUK bemanning.
  Dat alles door een calculatie met de stelling van Pythagoras, kruissnelheid MH17, snelheid BUK raket etc. etc.
  -deels verwijderd-

  1. Wie is toch die Ben die denkt dat je wiskundig kunt aantonen wie eventueel een bukraket zou hebben afgeschoten? En die denkt dat de verdraaide nieuwsberichten werkelijkheid zijn? Die niet heeft gehoord dat slechts één russische krant heeft gesuggereert dat er in het rapport gesproken gaat worden dat MH17 door een bukraket is neergeschoten… Ach zalig zij de simpelen van geest………..
   O enne Guido is degene die deze site runt zeg maar.

  2. Guido J. is die 2 meter grote vent die achter Ben staat als hij weer een BUK raket opraapt 😛

  3. marcel.
   Daar komt bij dat een kudde dier waarvan ik vermoed dat Ben daar ook deel van uitmaakt alles maar geloofd wat er bv in het NOS journaal verteld wordt zonder daar zelf ook maar een beetje twijfel over te hebben of die verhalen wel kloppen en dingen ook niet in hun verband ziet.
   De vraag waarom Oekraine doormiddel van een soort vetorecht de eventuele nadelige uitslag voor hen kan blokkeren wordt maar vergeten.
   Ook stelt hij geen vragen bij de rol van Rutte die telkens documenten achter houd en vragen niet beantwoord.
   En zo is er nog een hele rits met onduidelijkheden.
   Vervolgens vind ik het ook erg lullig om Guidoj weg te zetten als leugenaar(want daar komt het eigenlijk op neer)terwijl Guidoj een van de weinigen is die niet alles zomaar aanneemt maar juist op zoek naar de waarheid gaat.
   Ben zal waarschijnlijk wel een bureaucraat zijn die denkt door met mooie rekensommetjes het neerhalen van een vliegtuig te kunnen verklaren en de schuldigen op die manier te kunnen aanwijzen wat eigenlijk al genoeg zegt over deze persoon.

  4. Het is een kwestie van tijd en binnen een vijftal maanden en de waarheid zal boven water komen.
   U zult zien dat GuidoJ. wartaal heeft geschreven en mijn calculatie en daardoor conclusie geheel juist zal zijn.
   Velen hier hebben weinig inzicht in de FSB en begrijpen niets van hun bedoelingen.

 9. Voor je beurt spreken, en beweringen doen, zonder over voldoende feiten materiaal te beschikken, wordt soms afgestraft, in dit geval is het nog steeds een open questie, wie wat en waar, dus doe er het zwijgen maar toe, bedachtzaam zijn in dit soort situaties is het grootste goed !

 10. En dan de schapen op het verkeerde spoor te zetten door het volgende op te brengen :
  Als de Russische separatisten al de schuld zouden zijn, heeft nog NIEMAND een motief voor deze daad kunnen verzinnen, met andere woorden: ‘WAT ZOU HET VOORDEEL ZIJN VOOR SEPARATISTEN, OM EEN VERKEERSVLIEGTUIG OP 10 KM NEER TE SCHIETEN’..?

  Wartaal er is totaal geen sprake van enige bedoeling om de MH17 neer te schieten.
  Er is sprake van een enorme blunder door de BUK bemanning.
  Ik heb geen idee of deze lieden inmiddels door de FSB omgebracht zijn maar dat zou zomaar kunnen.

 11. Download het eerste officiële rapport wat uitgekomen is houd in gedachten de discussie op tv hoe je aan de zwarte dozen kon herleiden of het een bom of een raket was! Of wat anders…
  Hoe een raket inslaat (Cockpit vloer) en je weet het antwoord….

 12. Beste Ben,

  Aangezien u zelf hier het volgend schaap bent (wat ik kan concluderen uit uw berichten) en de in uw eentje compleet uitgewerkte conclusie over MH17 (echt heel knap hoor!), scheert u de rest van de mensen en alle gevonden bewijs door vele mensen over 1 kam. Er zijn ook verschillende filmpjes van de crash-site door lokale bevolking en zelfs de lichamen die daar zijn aangetroffen tussen de wrakstukken (van de door u compleet uitgezochte conclusie van achter uw bureau👍) waren al in verregaande staat van ontbinding. Jammer dat ook alle lokale bevolking van de crash-site(die nergens enig belang bij hebben) allemaal liegen en ons op een verkeerd spoor zetten. U bent er persoonlijk nooit geweest, waarschijnlijk bent u nog nooit buiten de stadsgrenzen geweest en vindt u zichzelf een wereldreiziger van zakformaat (Google Earth en wikipedia zijn GEEN manieren om ergens op vakantie te gaan of enig onderzoek op te doen naar een geplande “ramp”), dus ben ik verbaasd dat u uw conclusie niet deelt met de NOS of kapitein Rutte, dan hoeven we ook geen miljoenen euro’s te spenderen van ONS belastinggeld voor deze zoveelste ‘False Flag’ operatie. Mede dat iedereen geen moeite meer hoeft te doen om de steeds groter wordende stapel met contra-bewijs dat er iets veel groter aan de hand is dan alleen een neergeschoten vliegtuig. Deze stapel is al vele malen groter dan de voorhanden liggende ‘bewijzen’, aangereikt door de ‘VN’ EN onafhankelijke instanties, die Door de landen zelf(!) Zijn geselecteerd om hun eigen ongeluk te onderzoeken. Ziedaar de onafhankelijkheid! Dat is hetzelfde als uw eigen examen nakijken….

  Ik hoop dat u zichzelf nu een hele pief vindt, wil u nog hartelijk danken dat u vanuit uw luie stoel achter uw schermpje van waarschijnlijk 17″ de hele ramp en conclusies heeft berekend met uw casino horloge uit de jaren 80, en nog hartelijk bedankt dat u laat zien dat er nog steeds vele mensen rondlopen met het IQ van een visstick die de grote massa even komt vertellen hoe dom ze wel niet zijn. Laat staan dat u degene bekritiseerd die deze site en alle informatie verstrekt(volgens mij zelfs helemaal kosteloos!), waar u toch naartoe surft op uw 1,5 zits sofa om er wat dingen te lezen die u interesseren. Dit doet u toch volledig onafhankelijk zelf, niet dan?
  Als u het niet interesseerd wat de bevindingen van anderen zijn, kunt u beter die computer weggooien, uw Internet abonnement van ZIGGO opzeggen en de tv uit laten staan, want ALLES wat daar op staat IS gebaseerd op de mening en interpretatie van anderen. Of heeft u zelf het complete Internet volgeschreven? Want dan is het behoorlijk contraversioneel, vindt u niet?

  Met andere woorden beste Ben, als het niet bevalt, kom er dan gewoon niet. Er zijn miljoenen sites en er zal er best 1 of 2 zijn die u wel interesseren, begin eens lekker bij de site van de NOS, kunt u uw hart eens luchten onder andere mensen die ook helemaal in hun eentje alles hebben opgelost. Een beetje uw eigen niveau!

  Oh ja, Ben? Laat Guidoj. eens met rust, die man brengt alleen maar informatie naar buiten wat door velen weggemoffeld wordt of in de doofpot gaat. Alles wat op deze site hierover wordt geplaatst klinkt vele malen aannemelijker dan hetgeen wat meneer Rutte probeerd te verdoezelen omdat hij tot aan zijn nek in de anus zit van Obama en zijn New World order. Deze rampen zijn een afleiding voor iets wat vele malen groter is dan instortende torens of een vliegtuigramp. In de schaduw zijn de o zo bezorgde landen bezig met iets wat als het voorbereid is en de pionnen staan, complete chaos en het recht van de sterkste wordt bewerkstelligd. Fijne dagen nog Ben! Prutser!

  1. Chapeau, je hebt helemaal gelijk!
   De ‘ben’s’ van deze wereld zijn net niet slim genoeg om het grotere plaatje te kunnen zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.