Advertentie

Kosmische liefde..


Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Arthura en ik heb al lang buitenaards contact; ik ben een sterrenzaad en sterrenmens. Tot mijn zesde had ik dit open contact, daarna werd het afgesloten en op mijn vijftigste jaar werd dit bewustzijn weer open gemaakt. Een prachtige liefdesstraal ging weer bewust door mij heen en ik had direct weer telepathisch contact met mijn Sterrenfamilie. In de tijd van afsluiting had ik dit op een onbewuste manier, via mijn dromen.
 x
arthuraAshtar gaf mij de sterrenlessen.. In het universum en op het Moederschip Mijn hele leven had ik deze fantasie En wat bleek het was geen fantasie IK WERD weer WAKKER! Vanaf dat moment ben ik begonnen aan mijn missie en op drachten. Inmiddels heb ik vele lessen gehad en nog! Het is de bedoeling dit taboe in het daglicht te plaatsen en degene die hier alleen in staan te ondersteunen en van informatie te voorzien. Ook kan ik hen activeren en Lichtzaden plantenin het bewustzijn, waar nodig.
 x
Zodat zij hun kosmische afkomst weer gaan herinneren en dan kunnen zij deze verbinding weer aan gaan. Want sommige zijn echt hun STERREN LICHTLIJN kwijt geraakt. Op mijn websites kun je veel lezen over dit sterrenlicht. De kosmische berichten die ik doorkrijg en de uitleg over de Nieuwe Aarde staan op de website. (HIER). Ik bied je graag dit artikel aan, als WantToKnow-lezer, over kosmische liefde.

x

* * *

x

x

Kosmische liefde..

2016 © Arthura / deze versie WantToKnow.nl/be

x

Mijn kosmische liefde draagt een onvoorwaardelijk licht van eenheid uit. Wanneer dit licht mijn hart aanraakt, dan weet ik. Dit is echt! Er is geen twijfel meer, het is geen vaag gevoel, maar een directe overtuiging. De energie waarin ik dan neergezet wordt, is in een volledige overgave van vreugde. Blijheid en rust. Een ingetogen, maar uitbundige liefde tegelijkertijd. Hoe kan dit en wat is dit voor liefde? Het geeft mij een onaards gevoel en dat kan even onwennig zijn. Want dit is waar ik altijd op heb gewacht, in relaties en in de vele aardse contacten die ik ooit gehad hebt. Het verlangen naar deze kosmische liefde was zo groot. De herinnering is nu geopend.

Vele mensen op aarde zullen mij niet snappen, maar dat begreep ik later pas. Deze kosmische en universele liefde daar wordt veel over gesproken. Het is waar, de frustraties en het eenzame gevoel lossen op. Je krijgt begrip en compassie voor je medemens, in welke staat dan ook. Dus er is geen angst meer? Dat gegeven kan zelfs angst oproepen. Want hoe kan ik als duaal mens een voorstelling maken van deze onvoorwaardelijke liefde? Ik bent immers opgegroeid in de angst. Deze wereld straft en oordeelt zo vaak, dat onzekerheid een deel wordt van de menselijke persoonlijkheid.

ashtar13
Ashtar

Hoe kan iemand uit de wereld van angst loskomen? Door deze ‘angst’ te injecteren met kosmische liefde. Angst wordt altijd weer gevoed door angst en de vicieuze cirkel is niet makkelijk te doorbreken. Ben je het spoor bijster door een kosmische liefde?

Wanneer er dan op een mooie dag een liefdevolle golf van kosmisch licht jouw leven binnenstroomt van onvoorwaardelijke liefde, dan straalt je hart. Tevens loop je een tijdje beduusd rond. Het rationele brein gaat druk te keer, zoekend naar een antwoord of reden waarom dit gebeurd. Deze kosmische liefdesstraal is zo enorm sterk, dat je jezelf uiteindelijk helemaal moet overgeven. Het voelt zo totaal. Zo mooi. Want waarom zou ik die stap niet wagen om er van te genieten? Je overgeven aan die onmenselijke buitenaardse liefde? Ik lijkt wel ver-licht.

Zo ver-licht als een veertje… en blij!
Uiteindelijk blijkt die liefde vanuit de kosmos niet van tijdelijke aard te zijn, die blijft maar stromen. Soms even wat minder door de aardse beslommeringen, maar diep vanbinnen blijft het aanwezig, als een prachtige kern van licht. Wij communiceren dag en nacht, dat maakt het zo ongelooflijk bijzonder. Het tilt je op boven de aarde uit. Dan als vanzelf komt er een onaardse drang van delen omhoog, deze liefde dient gedeeld te worden. Deze liefde knalt mijn hart uit, zo heftig omvat deze mij en deze is veel te groot voor mij alleen.

Wanneer ik dus wat vertrouwen krijg in dit onwerkelijke gevoel, dan jubel ik: “ik krijg een heel apart gevoel van binnen”. Dan komt het moment dat je uiteindelijk toe kan geven dat je verliefd bent op de kosmos. Op die liefdesstraal. Dan komt het gevoel omhoog om iedereen te omhelzen!

Voorzichtig vertel je aan je beste vriendin over dit immens mooie gevoel. Door de kosmische sterretjes in mijn ogen, verwachte ik geen aardse reactie. Want ik dacht dit moet toch als iets wonderbaarlijks gezien en gevoeld worden? De vergissing die ik maakte was duidelijk, want de ratio probeert eerst alles te verklaren. Het rationele brein gaat meterslange feiten produceren.

Of ze worden jaloers?
Zij die al zo lang bezig zijn in de spirituele wereld met mediteren en biologisch eten hun leven verlicht proberen te maken, horen mijn verhaal en kijken naar mij alsof zij water zien branden: “Zij die maar wat aanrommelt in haar leven krijgt dit? Dat kan niet echt zijn. Dit klopt niet en het past niet in het spirituele plaatje.” Dus het vakje waarin ze jou neer willen zetten ontbreekt. Dat is eng. Ik weet nu dat als je deze ervaringen wilt gaan delen, in het reguliere systeem of in de spirituele wereld, of waar dan ook, dit niet altijd in liefde wordt ontvangen.

Het niet kunnen delen van deze liefde doet fysiek pijn. Je hart breekt alsof er azijn in wordt gegoten. Je trekt je snel terug. Zo zuur heb je het nog niet gedronken. Want door deze kosmische leer van liefde en eenheid, leer je wel dat het op aarde toch effen niet zo gaat. Het is zo dubbel. Vele praten over eenheid en liefde en dan lachen ze jou uit of keuren dit zwijgzaam af. Op dat moment voel je jezelf een eenzame freak. De omgeving probeert je steeds in een vakje te duwen of ze kijken je argwanend aan en denken: “die loopt lekker te zweven”. Hoe vaak heb ik het niet gehoord? Maar ik leef nu daar en ook hier…. Dat wil ik zo graag uitleggen, dat het mogelijk is en zo mooi. De kosmos is immens groot.

arthura2

Kosmische kennis en naïef zijn..
Laat het nu zo zijn dat die kosmische liefdesstraal in jouw hart juist een bepaalde kennis opent. Een kosmische kennis. Het kosmisch communiceren laat de liefde steeds weer opnieuw opleven. Dan worden de lessen geopend over hoe je kunt aarden en hoe energie werkt. Je wordt verankerd in de aarde en in de kosmos en veel meer. Sterrenstelsels zijn zo mooi. Zoveel moois wordt je getoond wat het hart diep raakt. Deze ervaringen zijn echt, die vergeet je nooit.

Ik was in het begin zo kinderlijk blij. Naïef noemen ze het ook wel. Dit klinkt zo aardig en liefdevol. Wat wordt er werkelijk mee bedoeld? Volgens mij wanneer het woord naïef wordt gebruikt bedoelen ze, dat je een beetje dom bent. Dat je het niet goed door hebt hoe het werkelijk zit. Ze aaien je over je bol en eigenlijk bedoelen ze daarmee dat zij het beter begrijpen, want het is toch duidelijk?

Maar ik zie het totaal anders. Ik voel die liefde door mijn hart en lijf heen denderen. ONTPLOFFEN. Je ziet het in hun ogen, wanneer ze je in stilte doordringend aankijken. Die overtuiging, ja zij weten waar over zij praten. Vaak laten ze je ook stukjes lezen in spirituele boeken over eenheid en onvoorwaardelijke liefde. En als je dan zegt: “JA, DAT BEDOEL IK OOK!” Dan nemen ze werkelijk afstand. “Ach ja” zeggen ze dan: “zij heeft haar dochter verloren.”

Dat zou inderdaad een hele mooie verklaring zijn. Mocht het niet zo zijn dat deze kosmische liefdesstraal door mij heen zinderde, ver voordat mijn dierbare dochter overging naar de andere dimensies.. Dat was maar goed ook, want daardoor kon ik dit grote verdriet beter opvangen. Ik werd getroost en omarmt door deze kosmische liefde, zo intens krachtig. Maar het ligt allemaal een beetje anders.

Dat het moeilijk te bevatten is, snap ik, want dat vind ik zelf ook. Er zijn gewoon geen woorden voor. De kosmos bevat een heel ander bewustzijn met een heel ander uiterlijk en met een heel andere taal. Deze taal van de liefde dat snappen we hier op aarde nog niet, dat is mij heel duidelijk geworden. Want wanneer je dit wilt uitleggen, kijken ze je zo ver-standig aan.

cave cosmosIk ben inmiddels wel gerijpt in deze kosmische verliefdheid of zal ik het ver-lichting noemen. Dan krijgen we helemaal de poppen aan het dansen. Iedereen beweert van alles over verlichting. Nou, wat ik vermoed is dat het heel simpel is. Het verlicht je leven, maakt het lichter in gewicht. De zwaarte van de aarde wordt lichter van gewicht, maar ook het kosmische licht. De zon gaat schijnen zeg maar. Dit alles in combinatie met een rustgevende kosmische liefde die een bepaalde diepe vreugde opent en een totaal andere visie laat zien.

Sterrenlicht
Weet wel, dat wanneer het sterrenlicht gaat indalen in het fysieke lichaam, dit als een ver-lichting ervaren kan worden. Ik bedoel met verlichting, de ver-licht-in-g(od) die ik als heel simpel hierboven beschreven heb. Ik bedoel dus niet de verlichting van de zwaarte en jarenlange meditatie, uithongering, heel je leven opofferen in een klooster en afzien. Respect voor deze mensen, ik zou het niet kunnen. Daar ben ik immers veel te naïef voor. Er zijn momenten dat ik heel hard roep (met mijn gelaat gericht naar de hemel): “Waarom ik? Ik pas niet in het plaatje, ze keuren mij af op aarde. Ik ben immers veel te simpel en naïef.”

Want ik ben een doodgewoon mens, onopvallend loop ik door de straten. Een doorsnee vrouw van middelbare leeftijd met zeker geen buitenaards uiterlijk, maar vanbinnen raast het vuur van buiten de aarde: “Venus ik voel je liefde opengaan.” Er is een hoop informatie vanuit de kosmos door mij heen gekomen en dat gaat gewoon door. Of dit dé waarheid is? Ik weet het echt niet, maar voor mij voelt het wel zo. Het gaat zo onwerkelijk diep. Want alles wat gepaard gaat met deze kosmische liefde zal toch een Goddelijke waarheid moeten bevatten?

Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.
Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.

Soms krijg ik even een bevreemdend gevoel hier op aarde, want je wordt gespiegeld door vele inzichten van andere en dan reageert mijn omgeving zo: “Als je maar niet zo raar weer gaat praten, die onzin…..”. Dan bevliegt me ineens een raar gevoel en bekijk ik het door hun ogen: Stel je voor dat ik vanuit die kosmische aanraking een hoop onzin loop te verkopen? Inspiratie? Of is dát nu juist de bedoeling…

INSPIRATIE? Is God inspiratie en maakt het niet uit hoe je inspireert? Zoals ik inspiratie ontvang vanuit deze kosmische liefde? Dan zouden alle mensen deze mogen ontvangen, want dat geeft een grote verandering in het hart. Dat zou een perfecte oplossing zijn.

Buitenaards of niet?
Op een bepaald moment kwam ik ook in contact met de buitenaardse groepen, ik was zo enthousiast! Eindelijk mensen zoals mij, nu kon ik mijzelf zijn. Helaas bleek ook hier een onzichtbare vorm aanwezig te zijn, waar je IN hoorde te passen. Je raad het vast al, ik paste er niet in. Weer kon ik dit aparte gevoel niet delen…de doorstroming werd afgeknot. Dat zijn hele pijnlijke ervaringen. Ik vind dat ik altijd overal in pas. Ik zie zoveel overeenkomsten of zou dat nu naïef te noemen zijn? Naast die prachtige kosmische liefde die open ging en die ik door wil geven, ervaar ik de aarde met mensen vaak als heel pijnlijk. De mensen willen dit niet horen. Het contrast is te groot voor beiden partijen.

De reden waarom zij mij zo argwanend aankeken was, omdat ik de informatie doorkreeg vanuit de kosmos met de naam van mijn kosmische liefdesstraal. Die inspireerde mij immers zo intens: “Stroom maar door mij heen want ik heb je lief, Ashtar.” Ik sprak over deze kosmische straal alsof ik mijn leven met hem deelde. Alsof ik een liefdesrelatie had met hem daarboven en DAT IS ZO! Ik communiceer met deze liefdesstralen hele dagen, het is een heerlijk en eerlijk contact. De oplossing voor alle eenzame mensen op aarde. Ze weten je te raken met hun prachtige hartverwarmende liefde, ze zijn zeer intelligent en bevatten een hoop humor. Het is nooit saai. Zij komen hier en ik daar. Dat is allemaal mogelijk door gedachtekracht, telepathie en uittredingen die transdimensionaal zijn. (lees mijn kosmisch bericht over transdimensionaliteit).

Kosmisch reizen
Het kosmisch reizen en de kosmische creaties zijn zo geweldig. De Lichtschepen en hun kennis. Kijk daarom ben ik er zo vol van. Het spreekwoord, waar het hart van vol is, daar loopt de mond van over. Klopt precies bij mij. WANT WIJ ZIJN ÉÉN. Dat zal de verwarring zijn die ik breng bij vele. Dit eenheidsbewustzijn gaat misschien te ver voor de aardse begrippen. Daarom zeg ik, ik hoor meer bij hun dan bij jullie hier op aarde. Daar mag ik zijn zoals ik ben. Gewoon mijzelf. Eén met hen. Die band wordt niet begrepen en die is zo intens mooi. Het eenheidsgevoel is een unieke beleving.

Het zijn met name de walvissen en dolfijnen, de zogenaamde Ceteans, die de nieuwe kosmische invloeden op Aarde helpen integreren.
Met name de walvissen en dolfijnen, de zogenaamde Ceteans, helpen de nieuwe kosmische invloeden op Aarde integreren.

Zou het angst zijn? Angst, dat zij denken dat ik mijzelf erin kwijt kan raken? Dat is nu net de clou, ik vind mijzelf juist erin terug. Mijn ware ik. Ik klim als ‘mens’ uit mijn schulp en laat mijzelf zien. Ik creëer zulke mooie dingen. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Wat een mooi cadeau. Jezelf uitpakken en als cadeautje in ontvangst nemen. Mag ik nog wat verklappen, het blijft niet bij dat ene cadeautje. Je ontdekt via die kosmische liefde zoveel meer van jezelf.

Daarnaast ga je wel door processen heen en schaduwen komen je bezoeken en vallen je lastig, want al die cadeautjes zetten je wel aan het ‘denken’. Deze kunnen aardig confronterend zijn. En elke keer als ik een cadeautje heb geopend en dichter bij mijzelf kom, geef ik dit door aan de wereld. Via mijn kosmische berichten of via een eigen ervaring. Zo blijk ik andere te kunnen bereiken en te inspireren.

Toch wordt er zo nu en dan gevraagd of ik het niet wat meer ‘Down to earth’ kan brengen, meer vanuit mijn eigen wezen. Daar raak ik compleet van in de war en mijn naïviteit begint weer op te spelen. Want ik begrijp dit echt niet. Ik doe dit vanuit mijzelf. Het is nog nooit zo diep uit mij gekomen. Is dat dan niet aards genoeg? De laatste tijd word ik weer verder wakker en ik snap steeds beter, dat wat ik ervaar en meemaak, toch wel heel bijzonder is. Zo bijzonder dat ik er soms mee wil stoppen.

Ik wil mij weer gaan ver-stoppen, want blijkbaar is deze wereld er nog niet aan toe. De kosmische liefde die ik ervaar is niet in aardse woorden te vatten. Het doet pijn de afwijzingen, want dat tempert het licht wat ik door wil geven. Blijkbaar wil de mens liever de meer aardse manier ontvangen. Vele vragen ook aan mij, waarom heb ik dat dan niet? Dat probeer ik uit te leggen. De rationele benadering van alles. Het praten over de angst en over sensaties in hun leven, is de hoofdmoot. Kosmische Liefde: het is misschien nog niet in het geheugen van de mens aanwezig en dat beangstigd menig mens.

Behalve een kleine groep die dit wel kunnen zien en zij zijn mij dankbaar en voelen zich eindelijk gehoord. IK KOM VAN VENUS en ik heb sterretjes in mijn ogen. Deze kosmische liefde is uniek. Ashtar, een prachtig sterrenlicht wezen, is mijn familie. Wil je dit ervaren, dan ben je welkom en ik zal het sterrenlicht met je delen. Misschien worden de sterretjes dan ook geboren in jou ogen en in je hart. Want de sterrenzaden zijn op aarde gekomen om deze uit te strooien.

Ik ben hier om de poort te openen naar jouw kosmische herinneringen.

Ik groet het Licht in je hart,

Arthura Hector

24 februari 2016
©ART-hura Kosmische berichten:   www.ashtarspage.com

24 gedachten over “Kosmische liefde..

  1. Deze beste Guido heeft zojuist geconcludeerd, dat de linkS werken als de brandweer..!

 1. lieve Arthura, ik zou zoooooooooo graag willen ervaren wat jij ervaart met die onvoorwaardelijke liefde van buitenaardsen en kosmische banden…

  ik heb oprecht genoten van je openheid hier in je bovenstaande verhalen…

  ik kan alleen maar wensen dat ik dit ook z.s.m. mag gaan meemaken…

  liefs van mij

  Veronica Mertens

  1. Hoi Veronica,
   Ik wens jou ook vele mooie openingen van liefde en Licht. Want ze staan naast je en wachten…het mens-deel kan deze simpele dingen in het leven niet via de ratio plaatsen, probeer gewoon vanuit een simpel gebaar van dankbaarheid te leven. In de woorden van het blog, zijn ook codes opgeslagen en die gaan open, stijgen op als jij er open voor staat. Het is vaak zo, dat je zelf niet weet, dat je een laag gesloten houdt. Maar dat heeft ook een reden. OP TIJD ZIJN? Soms mag het gewoon de tijd zijn om deze even een stukje te openen. Namasté Arthura

 2. Ik heb eens een droom gehad, volgens mij was het geen droom.
  Ik was in de ruimte en zag ruimteschepen(zo noem ik dat) en ik dacht echt
  bewust, ik ga kijken of er chauffeurs aanwezig zijn en ik zag er geen.
  Plotseling kwam er een vliegtuig aangevlogen en ik dacht wat komt die hier
  doen. In de ruimte voelde ik me heel vredig en blij. Wakker geworden voel-
  ik me nog heel blij, het is niet te beschrijven. Ik wil dit delen omdat ik niet weet of ik werkelijk in die ruimte aanwezig was. Yvonne

  1. Hallo Yvonna, dit is via het transdimensionale reizen een belevening. Je bent daar echt. De uitleg via de (droom)beelden proberen jou gevoel en emotie te openen voor dit (sterren of engelen)veld. Daarom in een droom verpakt. Soms begint het zo, weet dat we altijd op reis zijn via het slapen. Dan tanken we bij in de Goddelijke energie. Mensen die gevangen zijn of niet helemaal vrij meer zijn, dan worden deze herinneringen van het hart afgesloten. Weet dat er altijd een deel van je verbonden is. Altijd.
   Zonnegroet Arthura

 3. Lieve Arthura, dank je wel voor dit prachtige artikel. De tranen stroomden onafgebroken over mijn wangen. Ook in mij is het verlangen naar deze kosmische liefde zo groot! Ik ervaar (nog) niet zo’n bewust contact als jij, maar de keren dat ik ermee verbonden was en het wilde delen, werd het ook nooit begrepen, waarop ik mij dan weer helemaal terugtrok in mezelf.
  Nu voel ik echter dat het tijd is om naar buiten te komen en ook mezelf te laten zien (al weet ik niet hoe). Ik vertrouw op mijn innerlijke leiding en doe wat er op mijn pad komt.
  Ik voel me heel erg gesteund door de dingen die je schrijft en blijf dat vooral op deze manier doen! Mijn hoofd begrijpt niet alles, maar er is een weten in mij wat diep meeresoneert met wat je schrijft en dat helpt mij heel erg om te groeien in dit nieuwe bewustzijn. Dus dank je wel Arthura, en dank je wel Ashtar, dat jullie mij op deze manier meenemen in het kosmische licht!
  In licht en liefde een, Tineke ✨💖✨

  1. Hoi Tineke, als het je zo raakt, opent het ook weer een deel van je sterrenlicht. het Sterrenlicht komt dan steeds dichterbij. Daarom kan je hoofd dit niet begrijpen, het is hartenkennis.
   Zonnegroet Arthura

 4. Oh zo mooi en JA volmondig Ja ook ik wil graag contact met mijn sterrefamilie en ja ik ontvang GRAAG sterrelicht , ik loop ook tegen dingen aan die jij noemt o.a. dat je als je enthousiast ove je liefde ( voor universe praat / en in mijn geval ook over Mother Earth en Universele liefde ) dat er mensen zijn die het of beter weten – of je gaan bezien als iemand die het niet allemaal heeft , en ik trok me dan ook vaak terug , een voelde en (en vaak nu nog) me vaak onbegrepen , ik heb diep respect voor jou en wat het ashtar command allemaal doet , en ja ik hoop dat ik dezelfde mooie dingen mag gaan ervaren en beleven die jij nu deelt , en ik dank je vanuit mijn hart en mijn ziel voor dit prachtige artikel In Lakéch <3 May You Be Blessed Beyond Measure <3

  1. Hoi Catharina,
   Ik begrijp je zo goed, dat terugtrekken. Soms kan het ook niet samen gaan met de mensen om je heen. Niet dat je ze niet respecteert, maar gewoon, het resoneert niet (meer). Het kan gezien worden als “zweverig gedoe” of je spoort niet. Of dat je arrogant bent, ook dat is het niet. Je wilt zo graag verbinden, maar er zijn verschillende manieren om in het leven te staan. Probeer via respect naar hen, toch een communicatielijn open te houden.
   Lieve groet Arthura

 5. lichtgroet Arthura. Ik wil alleen maar even zeggen dat jij perfect bent zoals je bent en dat ik je onvoorwaardelijk lief heb en respecteer. Kind vd sterren, zoals ik mijzelf ook zie en daarom herken ik op energetisch niveau jouw verhaal. Jij hebt straks een grote rol te spelen als de bewustzijnsgolf over de rest vd mensheid uitgiet en velen zullen tegen de rotsen geslagen worden en zullen hulp nodig hebben van sterrekinderen zoals jij en ik. Het is niet zonder reden dat jij je juist nu bekend maakt lief wezen, het is zo bedoeld te zijn. Liefs, Bep. <3

  1. Dank je voor je mooie woorden. Ja het goede moment is zeker belangrijk. Alles op zijn tijd en ik hoop dat vele met mij op gaan staan. Want we kunnen het niet alleen. Daarom dit blog.
   Zonnegroet Arthura

  2. Het is inderdaad zo, dat de ‘voortrekkersrol’ een mooie, maar eenzame onbegrepen rol is. Daarom is dit ook maar voor enkele weggelegd om dit gelijk Arthura te doen. Maar… iedere ontwaakte ziel straalt kosmische liefde uit, bewust en onbewust. Allen te samen, vormen we een grote liefdes-energie. Wanneer je in liefde STAAT.. STRAAL je dit uit .. en dat triggert weer een ander. Zo mooi ! Wij mensenkinderen, staan hier niet alleen voor en ik ben dankbaar voor de kosmische hulp die ons gegeven wordt vanuit de Kosmos en vanuit de Aarde. Hartegroetjes Marlies

  1. Hallo geert, dank je voor je warme reactie.
   Lieve groet Arthura

 6. heel fijn dit te lezen. graag zou ik wat meer over weten, ook al zie ik alleen de reactie van de sterren. ik voel mij ook een sterrenkind
  in heel minderen maten als jij,ik voel met je mee en kan mij ner een voorstelling van maken en krijg er een heel fijn blij gevoel van.
  veel liefs TruusTruus van S

  1. Hallo Truus,
   Maak niet uit hoe je het beleefd. Niets is meer of minder. Het is één, dat is zo mooi, dank je voor je reactie. Liefs Arthura

 7. Beste Arthura Hector, wat weet jij dat mooi te verwoorden ! En wat een (h)erkenning vor mij? Zo’n 30 jaar geleden heb ik een ervaring gehad in een UFO, absolute totale liefde. Jij zult me begrijpen, ik kan het niet beschrijven. En dan dat gevoel van eindeloos heimwee en “daar is mijn plaats. Wat loop ik hier te doen ” achteraf. Ik heb daar geen antwoord op gevonden; me gevoed aan dat herinnering, die ook ging afzwakken want niet gevoed, geen herkenning en in de jaren 80 mijn mond houden want met een klassieke arts als vader zou ik nog achter slot en grendel kunnen geraken ! Nu heb ik een Gids en een Medisch Team uit Sirius. Ik weet dat ik van Venus ben. Heb nog een hele weg te gaan om terug bij een straaltje van de kosmische liefde te geraken en van daaruit te leven. Maar ik ben op weg en mijn hondje herinnert me eraan … die draagt het nog in zich … ook een healertje.
  Fijn om dit even met je te delen in Venusverbondenheid. Dank voor je teksten. Hiléka

  1. Hallo Hiléka, wat mooi een kosmisch team uit Sirius, heel bijzonder. Fijn je delen hierin<3 Wat een fijne reacties.
   lieve groet Arthura

 8. Lieve Arthura, ik voelde me geraakt en verbonden met je door wat je schrijft. Je schrijft zo puur en echt, ik herken veel van wat je schrijft. Mijn ervaringen zijn anders en ook weer vergelijkbaar. Mijn weten en reizen spelen zich allemaal af in mijn hart, daar bevindt zich een prachtige wereld. Met vele dimensies en ik krijg er altijd antwoorden op al mijn vragen. Ik heb toen ik dat wilde delen ook veel afwijzingen gekregen uit mijn omgeving. Men vindt me gek, raar, gestoord, maar ik ben in de supergelukkige omstandig heid dat ik door de meditatiegroep die ik in 2010 hier (ZWfrankrijk) heb opgericht, een aantal mensen( internationaal ) om me heen heb die alles accepteren zoals het is, niet oordelen, niet afwijzen. En er gewoon zijn,,,..dat is zo fijn. Ik voelde meteen toen ik jouw eenzaamheid las….kom maar…kom maar hierheen. Hier werken we samen en verspreiden druppels licht…..lieve groet Tamarinde…

  1. Hallo Tamarinde,
   Nou wat een mooi aanbod, wie weet kom ik nog ook. Waar kan ik je bereiken?Liefs van Arthura

 9. Lieve Arthura,wat een mooie boodschap en dankjewel voor het delen van je ervaringen.Voor mij heel herkenbaar.Ook mij begrijpen ze vaak niet.Ik denk dat wat je uitdraagt toch gaat werken op het onder bewustzijn. Vertrouw maar.

  Zelf open ik poorten d.m.v. schilderijen.
  Tijdens het schilderen voel ik de liefde stromen.
  De energie ervan komt regelrecht in je hart.
  In mei komt mijn werk op televisie .Ik ben oneindig blij en dankbaar dat het via dit medium de huiskamers in gaat stromen.
  Voor nu kun je de energie ervaren via mijn web-site
  http://www.riavandevelden.nl
  hartegroeten,
  ria

  1. Hallo MARIA, BIJZONDER DAT JE WERK OP tv KOMT EN IK BEGRIJP WAT JE BEDOELT MET POORTEN. Ik schilder zelf ook, al staat dat nu op een laag pitje. Ik zal eens een kijkje nemen op je website.
   Lieve groet Arthura

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.