Advertentie

Leeg je hoofd en voed je Zelf..!


x

Leeg je hoofd en voed je Zelf..

2019 © Lia Koek | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Lia Koek

Onderweg naar morgen, een nieuwe tijd breekt aan….Heb je dat gevoel ook? Dat er van alles aan het veranderen is? Dat er energetisch veel in beweging wordt gebracht om ons als mensen wakker te schudden? Ik ervaar het wel zo en zie het ook bij  mensen om me heen. Een sterk toenemende behoefte om te leven met hart en ziel. Het hart te volgen in plaats van het hoofd. In 2013 voelde ik een sterke aandrang om te gaan schrijven. Niet zo maar schrijven, het bleken oproepen te zijn vanuit het Universum die ik opschreef, van Engelen… En ja, daar moest ik enorm aan wennen; kon ik de berichten wel vertrouwen en wat moest ik ermee? Al snel kreeg ik te horen:

“Je bent een bruggenbouwer. Leg verbindingen vanuit de onzichtbare wereld met het leven op aarde. Schrijf op  en draag uit. Inspireer anderen om met hart en ziel te leven, wijs hen de weg. We geven graag aan je door wat je te doen staat.

Niet door van de kansel te preken, je moet dit of dat. Nee, wijs mensen de weg om van binnenuit te leven, te werken. Vanuit hun ware potentieel, hun Goddelijke Kern. Mensen hebben zoveel mogelijkheden in zich, maar hebben die soms zo diep weggestopt of naar de achtergrond verdrongen. Het is de hoogste tijd daar verandering in aan te brengen.  Al het Leven, noem het de wereld heeft dat nodig.”

Op mijn vraag op welke manier ik daaraan kon bijdragen, kreeg ik de ‘Bewustzijnshealing’ door, met de oproep ‘ga daarmee aan de slag!’. De manier van werken, naam en zelfs de prijs voor de consulten.., werkelijk álles werd me duidelijk gemaakt. Om te beginnen moest ik de Bewustzijnshealing op mijzelf toepassen, daarna op mijn partner en uiteindelijk werden er mensen op mijn pad geplaatst waarop ik deze healing ging toepassen.

Deze Bewustzijnshealing is een compleet nieuwe healing. Waarbij je door ‘een vastomlijnde oproep’ uit te spreken, het verzoek geeft aan de goede energie, of noem het Engelen, dat er direct en rechtstreeks met jou gewerkt wordt. Vanuit jouw vrije wil, jouw vraag èn jouw intentie ‘ik wil geholpen en begeleid worden’ krijgen veel mensen gedurende 30 minuten allerlei ervaringen.

In het begin wordt je je echt bewuster van waar je vol van bent of je druk overmaakt, alsof je duidelijk wordt gemaakt ‘mens waar ben je toch mee bezig?’.. Daarna treedt een diepe ontspanning in, vallen mensen soms in slaap en tegelijkertijd is er veelal een soort werkzaamheid te bespeuren, waardoor je na afloop het gevoel ervaart ‘lichter en leger’ te zijn..

‘Van bovenaf kijken wij vanuit de Ziel
en dan ontvouwt zich wat nodig is.
Op alle niveaus tegelijkertijd:
fysiek, emotioneel, mentaal.’

Het bijzondere bij toepassing van de Bewustzijnshealing is dat je geen bestellingen kunt plaatsen… Je spreekt de voorgeschreven oproep uit en staat toe dat je geheeld en geholpen wordt. Zoals het mij uitgelegd werd ‘Van bovenaf kijken wij vanuit de Ziel en dan ontvouwt zich wat nodig is. Op alle niveaus tegelijkertijd: fysiek, emotioneel, mentaal.’

Mijn perspectief op deze healing
Ik heb 20 jaar ervaring met Reiki, het toepassen en lesgeven, en ervaar echt verschillen tussen deze methodes. Omdat er niet meer, door tussenkomst van mens of handen, een energieoverdracht plaats vindt. De energie van de Bewustzijnshealing werkt ontspannend, schept ruimte en geeft je zicht wat je kunt veranderen aan dagelijkse doen en laten. Alsof laagje voor laagje, bij iedere behandeling weer, sluiers bij je worden weggetrokken.

Natuurlijk vond ik het spannend in 2013 om de Bewustzijnshealing voor het eerst op een client toe te passen. Voor mij voelde het als overgave aan Boven, een grote oefening in vertrouwen en loskomen van mijn behoefte aan controle..  Immers het enige wat ik kon cq moest doen was de oproep uitspreken….Nooit zal ik mijn eerste cliënt vergeten, die op mijn pad werd gezet.

Ik ‘moest’ een man uitnodigen te komen, die ik niet persoonlijk kende. Toen de goede man kwam en ik vertelde dat ik een nieuwe healing op hem ging toepassen, werd hij zó blij..! En wat was hij nadien vooral dankbaar! Dat ontroerde me zo. Hij ervoer zoveel rust, waardoor het laatste stukje van zijn levensweg makkelijker en aangenamer werd, zo vertelde hij na de 2e Bewustzijnshealing. Hij vroeg direct zelf weer om een nieuwe afspraak.

Ervaart iedereen deze healing zo?
Nee, natuurlijk niet, want ieder is anders, uniek en gaat er op zijn eigen wijze mee om. De rode draad is dat de healing je bewuster maakt, rust en ruimte brengt en tegelijkertijd ook veel inzichten. Alsof sluiers worden weggetrokken en er steeds meer zicht ontstaat op wie je bent, wat je doet en waar het hoofd, je ego je in de weg zit. Het bijzondere bij de healing is dat na afloop niet gepraat en/of toegelicht wordt wat er waargenomen is.

Proptected by Angels’ © Willeke Hendrikx

Het Universum leid me, zo ervaar ik dat, ook in het werken met de Bewustzijnshealing. Na lange tijd de healing uitsluitend te hebben verzorgd bij mij in praktijk en vooral ook in vorm van afstandsbehandelingen, kwam het moment van lesgeven. Ook daarin werd me geschreven hoe ik dat zou moeten gaan doen. Met de nadrukkelijke oproep ‘reik mensen dit instrument, deze healing aan, zodat zij het op zichzelf kunnen toepassen’. Zo begon het verzorgen van workshops.

Inmiddels heb ik ook uitgelegd gekregen hoe ik andere mensen die met de Bewustzijnshealing willen werken kan toerusten om dat te doen. Samen met mij zijn er op dit moment 11 mensen in Nederland die deze healings verzorgen en 8 die daar ook les in geven. Dus zij leren mensen hoe de Bewustzijnshealing toe te passen op zichzelf. Ook dat gebeurt in grote eenvoud tijdens een workshop die een dagdeel duurt. Heel lang heb ik gewacht met schrijven over de Bewustzijnshealing. Ik kon me aanvankelijk niet voorstellen dat zo iets bijzonders aan mij was toevertrouwd…!

Nu na enkele jaren, vele healings verder en in de gelegenheid om anderen dit aan te reiken… wordt me al schrijvend gevraagd “Laat mensen dit weten, wijs hen de weg, wijs hen op deze mogelijkheid. Diep van binnen weten de lezers zelf wat ze ermee willen of kunnen doen. Laat het verder aan ons over!”

Daaraan wordt regelmatig toegevoegd:

“Onderweg naar morgen, een nieuwe tijd is aangebroken, een gouden toekomst wacht. Vandaar onze oproep lieve mensen leef en werk vanuit Licht en Liefde. Door je te ontdoen van dat volle hoofd. Door ruimte te maken, jeZelf te zijn.

Put liever uit jouw Bron in plaats van  jezelf uit te putten. Ontdek daarom wie je in Essentie bent en trek de sluiers weg die jouw licht dimmen. Leef met hart en ziel en zie dan kansen en mogelijkheden verschijnen die passen bij jouw Unieke Zijn.

Wanneer iedereen zichZelf is en zijn eigen unieke plek inneemt in het Universum, ziet de wereld er een stuk glansrijker en vrediger uit. Draag daaraan bij. Doe moeite om jouw plek in te nemen. Te leven vanuit je Goddelijke plan en daarmee het leven te leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent. We helpen je daar graag bij lieve lezer!”

Dr. Saskia Bosman

Alle puzzelstukjes rondom de Bewustzijnshealing vallen langzamerhand samen. Zo hebben we een soort geluidsopnames gemaakt tijdens enkele Bewustzijnshealings. Een grafiek daarvan is een uitkomst van het werken met de sleep-app. van Sleep Cycle alarm clock (HIER) Verschillende mensen hebben deze app gebruikt om in kaart te brengen wat er gebeurt bij een ‘gewone’ nachtrust van betrokkene en wat er gebeurde bij toepassing van de Bewustzijnshealing.

Een daarvan (zie grafiek) hebben we voorgelegd aan bioloog dr. Saskia Bosman (HIER). Daarnaast hebben we Saskia zélf, deze Bewustzijnshealing op afstand laten ervaren, vier dagen achtereen, elke ochtend. De reactie en ervaring van dr. Saskia Bosman deel ik graag met je; zij schreef:

“Ik heb één grafiek gezien, maar begreep dat deze proef 18 keer is uitgevoerd met hetzelfde resultaat. 18 Waarnemingen geven gewicht aan de gemete resultaten. De grafiek (van bewegingen, opgenomen als geluid) laat de hele nacht zien dat de persoon geleidelijk aan schommelt tussen waken, lichte en diepe slaap.

Maar tegen 06.45 uur, op het moment dat de Bewustzijnshealing start, gaat zij ineens, in een vrijwel verticale lijn, na een uur waken naar diepe slaap! Deze slaap wordt zelfs geleidelijk aan steeds dieper. Tegen ca. 7.20 uur wordt ze net zo snel wakker uit die diepe slaap. Ik houd me bezig met de menselijke hersenen, de pijnappelklier en het waak-slaapritme. Zo’n grafiek als deze heb ik nog niet eerder gezien! Bijzonder interessant dus.

De 4 Bewustzijnshealingen die ik zelf heb mogen ontvangen brachten rust en hierdoor een enorme helderheid in mijn hoofd, terwijl ik in een bijzonder drukke periode zat en vocht tegen de winterse slaperigheid en moeheid. Ik merkte dat ik alles veel beter kon ordenen dan ervoor en nu nog steeds. De Bewustzijnshealingen kwamen telkens om 07:30 uur tijdens het laatste half uur van mijn slaap. Ik heb goed geslapen en stond ook gemakkelijk op en nu (6 dagen na de laatste healing) nog steeds, wat wel in de krant mag.. Uitzonderlijk voor een avondmens en winterslapende honingbeer zoals ik! Ik voel me zelfs vol energie, alsof het zomer is…”

De tijd is rijp voor andere manieren van leven en werken, zo voelt het voor mij. Dank je wel dat ik daarom deze boodschap met je mocht delen! Wil je meer weten, neem gewoon contact op.

Lia Koek

22-1-2019 | site: AllesIsEen.nl

Liefde heelt ons;
is het antwoord,
de universele taal,

van verbinding
en genezing,
van mens en dier.

Liefde heelt
en maakt bewust.

Alles is Een.

Liefde gebruikt de Bewustzijnshealing
als instrument
een Engelen-instrument

* * *

1 gedachte over “Leeg je hoofd en voed je Zelf..!

  1. Het is bewonderenswaardig hoe sommigen toch zo ver en afstandelijk van de réaliteit kunnen leven, like the happy few of de Joffers van Amsterdam, na het verbranden van de Bibliotheek van Alexandrië is er eigenlijk nooit meer iets ernstigs voorgevallen, net als het grootste voorval in mijn leven, mijn dood zal zijn, en wat Trump betreft was hij hun vijand, had hij niet meer geleeft !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.