Advertentie

Medische revolutie..?!


x

x

Medische revolutie?

2019 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Een nieuw tijdperk lijkt aan te breken in de medische wereld. President Trump heeft namelijk een andere directeur aangesteld die de FDA moet gaan leiden. De FDA is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert. Deze bepaalt welke medicijnen en behandelingen worden goedgekeurd. Dit is te vergelijken met de ‘Codex Alimentarius’ in Europa. Deze stap zal niet alleen de VS, maar landen wereldwijd, kunnen bevrijden uit een wurggreep van de farmaceutische industrie, die ondertussen is opgelopen tot 1,2 triljard dollar.

Alleen al in de VS worden er jaarlijks 2 miljoen mensen gedood als gevolg van een schokkend verbod door de FDA op de grootste ziekte bestrijdende doorbraken. Dit opent de deur voor o.a. cellulaire technologie en stamceltherapie, die snelle, veilige en permanente remedies lijken te zijn tegen diabetes, hart-en vaatziekten, artrose en maculade generatie (aandoening waarbij gezichtsscherpte afneemt ten gevolge van het afsterven van kegeltjes in de gele vlek in het centrale gedeelte van het netvlies). Dit is ondertussen bewezen in baanbrekende studies door: De Mango Clinic, Salk Institute, Stanford en anderen.

De ene studie na de andere, rapporteert vrijwel ongekende resultaten met deze moleculaire doorbraak. Cellulaire technologie gaat een medische gamechanger worden, die vergelijkbaar is met antibiotica tegen bacteriële infecties. Het lijkt de grootste revolutie in cardiovasculaire geneeskunde van onze generatie te gaan worden. Het kan blindheid opheffen en University College in Londen heeft ontdekt, dat het verlammingen als gevolg van chronische infarcten kan terugdraaien. Het vermogen van mensen die behandeld worden, is zichtbaar hersteld. Patiënten die in rolstoelen zaten, lopen weer. Het zijn stuk voor stuk resultaten die een paradigmaverschuiving kunnen markeren in de reguliere geneeskunde.

Al deze resultaten werden systematisch door de FDA genegeerd.

Deze wetenschap werd volledig genegeerd.

Het potentieel om een ziekte te kunnen keren werd genegeerd.

Sterker nog, artsen die deze ontdekkingen hadden gedaan, werden volledig belachelijk gemaakt òf zelfs vermoord. (HIER)

Vlak voor de verkiezingen, 3 jaar geleden, stond de FDA op het punt een massale landelijke inval uit te voeren, die iedere vorm van natuurgeneeskunde voor eens en altijd zou moeten gaan verbieden. Dus een actie die deze levensreddende behandeling verborgen moest gaan houden. Die inval heeft nooit plaats gevonden, omdat het onverwachte gebeurde: Trump won de verkiezingen. En Trump heeft nu een zet gedaan die op het punt staat dit FDA verbod te vernietigen. Deze zal de sluisdeuren openen voor tientallen kuren, waarvan bewezen is dat ze ziekten elimineren.

ZONDER gevaarlijke bijwerkingen

ZONDER een recept of doktersbezoek

ZONDER de tussenkomst van Big Pharma

Trump staat op het punt om ruim 50 unieke verborgen gehouden geneeswijzen, toegankelijk te maken voor het publiek. Het zal een gezondheidsrevolutie ontketenen die het einde van alle ziekten zal markeren.

Er bestaan wereldwijd tientallen landen die vrij zijn van ziekten.
Landen, waar veel minder mensen getroffen worden door ziekten als kanker, Alzheimer en diabetes.
Landen, waar ouderen nog vitaal, mobiel, sterk en scherp zijn.
Landen, waar ouder worden – een ziekte, die vele miljoenen mensen in de Westerse wereld verlamt en verzwakt – niet bestaat.
Landen, waar natuurlijke geneeswijzen deel uit maken van het dagelijkse leven hierbij denkende aan dieet, rituelen en medicijnen.

Hier in de Westerse wereld is het heel anders. Wij behoren tot de landen, die de MEEST giftige medicijnen voorgeschreven krijgen die door de farmaceutische industrie zijn gecreëerd. Wij behoren tot de landen, met de meeste operaties, de meeste ziekenhuisbezoeken en waar de meest gangbare medicijnen worden voorgeschreven. Toch sterven er steeds meer mensen aan kanker, Alzheimer en zit onze gezondheid al decennia lang in een neerwaartse spiraal. De waarheid is, dat dit niet altijd zo is geweest….  We hebben ooit toegang gehad tot àlle natuurgeneeswijzen.

Onze voeding was ooit gezond en bevatte alles wat we nodig hebben om gezond te blijven. Het was niet gepasteuriseerd, gesteriliseerd, bestraald of bespoten. Dit is allemaal tientallen jaren geleden veranderd, door het hebzuchtige, bureaucratische beleid van de multinationals. Zij hebben systematisch de kleine winkelier verdreven. Zij spelen met je gezondheid en beslissen wat wel en wat niet het beste voor je is. Dat weerhoudt je ervan om ziektevrij te worden, gezond en jong te blijven zoals het zou moeten zijn.

De FDA en de Codex Alimentarius zijn overheidsinstellingen die helaas er op uit zijn, om hun eigen macht en winst te vergroten. Ze werken nauw samen met de farmaceutische bedrijven, die ze behoren te reguleren. Dat is hun officiële taak.

De FDA accepteert miljarden dollars aan steekpenningen van de farmaceutische bedrijven, die deze zou moeten controleren. Dit soort uitbetalingen, gebruikerskosten genaamd, helpen, om de meeste activiteiten van de FDA te financieren. Dit is belangen verstrengeling en maakt dat de FDA er baat bij heeft, dat Big Farma grote winsten maakt.

Meer geld voor de farmaceutische bedrijven staat gelijk aan meer geld voor hun overdadige salarissen, extra’s en pensioenen. Dàt is de belangrijkste reden dat natuurgeneeskundige behandelingen, die vele malen beter werken en veiliger zijn dan de medicijnen, worden verbannen. Dàt is de reden, dat ze de wetenschap de rug hebben toegekeerd.

Dit soort praktijken treffen we ook aan in Europa en Nederland. Zoals viroloog Ab Osterhaus, adviseur van de regering, die aandelen via-via in bezit bleek te hebben van een griepvaccin-producent. (HIER) Kijk naar het verhaal van prof. dr. Peter Götsche, de luis in de pels van de farmaceutische industrie (HIER) En kijk naar het verhaal van de feitelijk omkoping van artsen door de cowboys van Big Pharma (HIER) Maar president Donald Trump heeft nu deze hebberige bureaucraten een genadeslag toegediend door de aanstelling van Dr.Scott Gottlieb.

We mogen nog nooit van hem gehoord hebben, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Hij staat op het punt, het FDA-verbod op de grootste doorbraken ‘de off-limit labelling’,  te vernietigen, waarmee de hele werkwijze van deze overheidsinstelling, zal gaan veranderen. Om te begrijpen wat dit betekent, heb je hier enkele voorbeelden:

Neem bijvoorbeeld vitamine K2.

Dit is geen voorgeschreven medicijn. Het is veilig en goedkoop en volgens een nieuwe studie vermindert vitamine K2 het risico op hart- en vaatziekten met meer dan 57%.  Je cardioloog mag dit middel niet voorschrijven. Hiermee zou hij namelijk het verbod overtreden. In plaats daarvan moet hij het nieuwste nieuwe medicijn voorschrijven. Eén die de bankrekening van Big Pharma spekt, maar niet meer doet dan een aspirientje……

Of erger nog, dit medicijn zal MINDER resultaten hebben met MEER bijwerkingen. Dat is hoe het meestal gaat. Met andere woorden….., de FDA dwingt artsen om nauwelijks werkende, gevaarlijke en dure geneesmiddelen voor te schrijven.

Een ander voorbeeld is het8e element’,
dit is een krachtig middel tegen kanker. Het is veilig, goedkoop zonder bijwerkingen zoals misselijkheid, braken of haaruitval. Tachtig jaar geleden werd het al bewezen door Otto Heinrich Warburg, de Duitse Nobelprijs winnende wetenschapper. Meer recentelijk heeft een studie aangetoond dat het 100% succesvol was, om tumoren te vernietigen.

Vanwege het verbod is het artsen niet toegestaan, om het voor kanker te gebruiken. Hiermee zouden ze de wet overtreden. Zie je hoe schandalig dit is? Het dwingt artsen om tussen twee kwaden te kiezen.

Ofwel ze overtreden hun ‘Eed van Hippocrates’, waarin artsen zichzelf verplichten bepaalde beroepsregels te zullen handhaven, waarmee ze de gezondheid van hun patiënten in gevaar brengen. Of……ze gaan de gevangenis in. Dat is het vuile geheim van de hele medische industrie. Nu Dr. Scott Gottlieb op het punt staat het ‘off-labelling’verbod omver te werpen, zullen artsen in staat gesteld worden behandelingen voor te schrijven die WERKEN, voor wat hun patiënten nodig hebben.

We staan op het punt om binnen de geneeskunde, een nieuw tijdperk in te gaan, dat wel eens het einde van alle ziekten zou kunnen gaan inluiden. Dit dankzij nieuwe geavanceerde doorbraken. Doorbraken, die al zijn ontwikkeld en in talloze studies zijn bewezen te werken. Doorbraken, waarvoor geen voorschriften, dokters bezoeken of ziekenhuisverblijven vereist zijn. Doorbraken, die tot nu toe werden genegeerd of zelfs onderdrukt door de FDA en Big Farma. (HIER)

Harriet Algra,

juni 2019

www.totalhealthclinic.nl

 

 

1 gedachte over “Medische revolutie..?!

  1. Gottlieb moest weg omdat door zijn beleid te veel mensen wakker werden aangaande de ware aard van de FDA. De Fraud and Death Administration is een instrument van Big Farma, net zoals de American Murder Association dat is.
    Alles wat de topbazen van dergelijke molochs beloven, moet je altijd omdraaien, net als bij politici….
    En voor wie denkt dat dit een onzinnig statement is: alles is te vinden in boeken, documenten en artikelen die in de loop van de tijd hierover zijn geschreven door artsen, wetenschappers, insiders en journalistieke onderzoekers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.