Advertentie

Verplichte vaccinaties en mega-dwaling van overheid en medici


7 gedachten over “Verplichte vaccinaties en mega-dwaling van overheid en medici

 1. Wanneer er nu al geschreven staat “Een vaccinatieplicht is nu nog niet nodig” dan zou men nu al kunnen afleiden dat het in de toekomst wel verplicht zal worden.
  Het lijkt er steeds vaker op dat dwang een steeds grotere rol gaat spelen zoals dat ook is gebeurd met de donorwet,maar nog erger is natuurlijk dat veel geprivatiseerd is omdat het door de marktwerking goedkoper zou worden terwijl duidelijk is dat het juist alleen maar duurder is geworden.Oorverdovend stil is het daarover in de kamer terwijl dergelijke praktijken juist de hoogste prioriteiten zouden moeten hebben.Farmaceuten,zorgverzekeraars verdienen goud geld en we weten dat (vooral) de Nederlandse regering alles doet om de grote bedrijven ten koste van het klootjesvolk voordeel te geven.Zo kunnen grote bedrijven notabene met medewerking van de overheden (belastingdienst) afspraken maken om geen of weinig belasting te betalen via allerlei constructies waar het klootjesvolk de kans niet toe krijgt maar wel voor mag betalen.De overheid zorgt er dus voor dat grote bedrijven meer onbelaste winsten kunnen genereren wat gewoon gelegaliseerde diefstal is omdat Jan met de pet daar voor mag betalen.
  Wanneer het percentagegewijs evenredig verdeeld zou zijn dan zou Jan met de pet minder belasting kunnen betalen vooral ook omdat het bij veel grote bedrijven om miljarden gaat.
  Wanneer de staat der Nederlanden moet betalen voor de burger is het meestal al een probleem wat we zien aan pensioenen,voedselbanken en vooral mensen die door te hoge premies voor de gezondheidszorg in de problemen komen waarna ze niet zelden ook nog door diezelfde Staat der Nederlanden beboet worden zodat ze nog verder in de problemen komen.
  Stukje bij beetje worden onze rechten afgenomen en krijgen we verplichtingen opgelegd en dat lijkt erop te duiden dat de Staat der Nederlanden een agenda afwerkt die banken en grote bedrijven steeds meer macht geven met uiteindelijk resultaat dat iedereen hen zal moeten gehoorzamen.Hoe normaal is het bijvoorbeeld dat men nu spreekt over briefjes van € 500,- uit de roulatie te halen omdat criminelen die briefjes zouden gebruiken om geld wit te wassen?
  Totale onzin omdat ze dan wel op briefjes van € 100,- zullen overstappen maar waarschijnlijk zal het de bedoeling zijn om alles digitaal via de banken te laten verlopen zodat de banken alle macht over geld hebben.Maar zou het verstandig zijn om alle macht aan banken te geven terwijl toch meermaals is gebleken dat die niet te vertrouwen zijn en ook witwassen hebben mogelijk gemaakt en misschien doen ze dat nog.
  https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/aangifte-tegen-topbankiers-ing-wegens-witwassen
  Ook heb ik zo mijn twijfels over microkredieten die ervoor zorgen dat mensen afhankelijk gemaakt worden van banken of gelieerde instanties waaraan terug betaald zal moeten worden.
  Iedereen die leningen,hypotheken kortom geld aan banken hebben uitstaan kunnen ze nu al verplichtingen opleggen en dat weet de politiek en in plaats van te waarschuwen doen ze er gewoon aan mee.Nu las ik dat zelfs de koffietafel en dergelijke apart bijbetaald zou moeten gaan worden wanneer iemand overleden is maar goed dat zijn ook (grote) bedrijven die voor winst gaan en de overheid sponsort dat. Ouders die hun kinderen niet laten inenten zouden daarop mogen worden aangesproken staat er maar waarom in aparte gesprekken met voorstanders terwijl nooit openlijk bewijs wordt geleverd dat vaccines veilig zijn? Waarom hoor ik nooit dat gevaccineerden zich geen zorgen hoeven te maken omdat zij toch beschermd zouden moeten zijn? Is chanteren vanuit de overheden toegestaan want kinderen weigeren op de opvang omdat ze zich niet laten vaccineren is dat toch? En dat terwijl ik dacht dat dat niet de taak van de opvang is en ik dacht zelfs verboden is bij wet.Vaak lijken wet en regelgeving onnodig aangepast te worden omdat de overheden de bestaande wet en regelgeving niet op de juiste wijze toe weten te passen terwijl dat wel kan,steeds vaker gebeurd dat wat meestal ten koste gaat van uw en mijn vrijheid.

  1. Ik weet niet of je het ziet, denk ’t wel, maar we zitten op de zeephelling richting dictatuur 100%.

 2. Weer het beproefde recept: creëer angst en druk je agenda er dan door.
  Een ieder die zich een beetje verdiept in vaccinaties, weet dat vaccinatie totaal niet heeft bijgedragen tot het terugdringen van infectieziekte. Voordat het Rijksvaccinatieprogramma van start ging waren er in NL eigenlijk al geen doden meer agv deze ziektes, dankzij de sterk verbeterde leefomstandigheden. En ook al zou je de ziekte krijgen dan is die in NL niet dodelijk. Er zijn meer slachtoffers te betreuren door vaccinatieschade, maar ja daar hoor je natuurlijk niemand over. In plaats van te zorgen voor een goed immuunsysteem, injecteren wij babies, met een nog in ontwikkeling zijnd immuunsysteem rechtstreeks in de bloedbaan, toxische stoffen als aluminium en formaldehyde. Gek dat zoveel mensen op latere leeftijd ondermeer kanker en Alzheimer krijgen. Vaccinatie heeft meer te maken met depopulatie dan bescherming. En uiteraard doet de regering en parlement weer niets en zwijgen de MSM.

  1. https://nos.nl/artikel/2291914-kamer-wil-snelle-compensatie-gedupeerden-kinderopvangtoeslag.html
   In punt 1 schreef ik al dat wet en regelgeving ONNODIG lijken te worden aangepast omdat overheden bestaande wet en regelgeving niet op de juiste wijze weten toe te passen.
   Citaat uit verwijzing:
   Juridisch lastig
   Maar dat gaat veel kamerleden lang niet ver genoeg. “Ik wil vandaag van de staatssecretaris duidelijk horen dat er op individuele basis voor mensen een compensatieregeling komt,”zegt CDA-Kamerlid Omtzigt.”Dat zal vast juridisch lastig zijn,maar dit had de belastingdienst zichzelf kunnen besparen ALS ZE ZICH AAN DE WET HADDEN GEHOUDEN.”(einde citaat).
   1.De belastingdienst overtreed dus zelf de wet.
   2.De belastingdienst kan gewoon toeslagen inhouden op basis van geruchten in plaats van bewezen feiten die door (in dit geval) de GGD verspreidt zijn.(Bij deze instantie lijkt het erop dat er wel meer onnauwkeurigheden plaats vinden zoals verkeerde vaccinaties toedienen wat in Zeeland is gebeurd).Misschien moet er maar eens een onafhankelijk onderzoek naar deze instanties ingesteld worden in verband met hun functioneren?
   3.Hoe bestaat het dat de belastingdienst boetes mag opleggen en toeslagen mag stop zetten terwijl zij zelf de wet met voeten lijken te treden?
   4.Tegenwoordig lijkt het erop dat zowat elke werkloze die voor de overheid (vaak met behoud van uitkering) aan het werk wordt gezet een bonnenboekje krijgt en na een korte introductie (wat de overheid natuurlijk opleiding kan noemen) toestemming krijgt om boetes uit te schrijven.Moet het bestraffen van mensen niet gewoon aan mensen worden overgelaten die een fatsoenlijke opleiding hebben genoten en enige juridische kennis hebben? Bij mijn weten is de belastingdienst er om op de juiste wijze belastingen te innen en niet om straffen uit te delen want daar zijn anderen voor neem ik aan.
   Motorclubs worden verboden omdat ze zich met criminele activiteiten zouden bezig houden,maar hoe noemt men de belastingdienst dan die eveneens zich niet aan de wet lijken te houden?

 3. Dáárom is het artikel over de tijdslijnen zo van prominent belang! Blijf je in de conformerende idee hangen dat je kinderen naar ‘de’ opvang moeten en niet naar de opvang die is ontstaan omdat er meer geweigerde kinderen zijn, dan ben je de pisang.
  Maar iets nieuws creëren is co-creatie en daarmee laat je zien dat er een andere weg is.
  En wedden dat die non-vax opvang véél gezelliger en mentaal voedzamer is voor die kinderen!!!!!!

 4. Nog maar een keer:
  1. De vaccinatie”wetenschap” berust op de foutieve aannames van Edward Jenner en Louis Pasteur.
  2. Het woord ‘vaccinatiegraad’ wordt misbruikt als zou dit hetzelfde zijn als kudde-immuniteit.
  2.1. Vaccinatie levert hyperproductie van antistoffen op, Terwijl de andere arm van het immuunsysteem, de ‘pruimploeg’ nooit aan het woord kan komen.
  2.2. Vaccinatie veroorzaakt immuunsuppressie, en maakt het lichaam gevoelig voor welke ziekteverwekker dan ook…
  2.3. De enige manier om levenslange ware immuniteit te verkrijgen tegen een infectieziekte, is om deze door te maken.
  3. Iedere infectieziekte kan worden gemoduleerd met vitamine C.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.