Advertentie

Schokkend rapport van medische-wereld-insiders..!


William Engdahl is een uiterst erudiet wetenschapper, die ons voorgaat in bewustwording van donkere manipulaties op vele terreinen. Klik op zijn foto voor een ander artikel van zijn hand, hier op WantToKnow
William Engdahl gaat ons voor in bewustwording van donkere manipulaties op vele terreinen. (Klik voor Oekraine-artikel)

F William Engdahl is een geopolitiek, energie-politiek analist en auteur. Hij is de auteur van verschillende bestsellers, waaronder ‘Century of War’. Hij schreef succesboeken over olie en geopolitiek en publiceert exclusief voor het online bladNew Eastern Outlook”.

Engdahl’s provocerende, messcherpe analyses worden overal in de wereld bijzonder gewaardeerd. Zijn artikelen worden gepubliceerd in internationale media, waaronder Asia Times, FinancialSense.Com, Azië Inc, GlobalResearch, De 4e media en NSBC-internationaal. Hij verschijnt regelmatig op internationale tv-kanalen, met inbegrip van Russia Today (RT). Zijn websites, over Geopolitiek en Geoeconomie, zijn: engdahl.oilgeopolitics.net en williamengdahl.com over zijn boekpublicaties.

William Engdahl is daarnaast strategisch risico-consultant en docent en heeft een doctoraal politicologie behaald aan de gerenommeerde Princeton University.

Een artikel van zijn hand, over een volledig door de main-stream-media genegeeerd artikel over het bedrog van de farmaceutische nidustrie op het gebied van medisch onderzoek. Fraude, misleiding, manipulatie en volstrekt onvoldoende wetenschappelijke basis, zijn de ingrediënten waarop de medicijnen die wij slikken zijn goedgekeurd..!! Wanneer staat een Edith Schippers nou eens op namens de Nederlanders, om de farmaceutische industrie aan te pakken..

 

 

x

the lancet logo

x

Schokkend rapport van insiders uit de medische wereld

2016 © WantToKnow.nl/be – vertaling L.Smit.
(oorspronkelijke versie 2016 © William Engdahl)

x

Big Pharma bribe moneyEen schokkende bekentenis door de redacteur van een van ’s werelds meest gerespecteerde medische tijdschriften, The Lancet, is bijna helemaal genegeerd door de mainstream media. Hoofdredacteur Dr. Richard Horton van dit tijdschrift, heeft niet lang geleden de verklaring gepubliceerd dat een ontstellende hoeveelheid medisch onderzoek op zijn best gezegd, zéér onbetrouwbaar is, zo niet compleet bedrog... Tja en dat wordt dan niet massaal door de massa-media gezien als een revolutionair artikel uit een gerenommeerd medisch-wetenschappelijk tijdschrift.

Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, kan de prullenbak in. De wetenschap is een duistere weg ingeslagen, met studies over te kleine steekproeven, minieme effecten, ongeldige analyses en flagrante belangenconflicten, samen met een obsessie voor het volgen van modieuze stromingen van dubieus belang, aldus Horton (darkness).

Horton stelt rechttoe rechtaan vast dat farmaceutische bedrijven gezondheidstesten, veiligheidsproeven en gemeten effectiviteit vervalsen en manipuleren door te kleine monsters te gebruiken om statistisch zinvol te kunnen zijn. Of er worden wetenschappers van testlaboratoria ingehuurd waarbij onmiskenbare belangenconflicten spelen, zoals het ter wille zijn van de farmaceut om de subsidie veilig te stellen. Minstens de helft van alle proeven zijn waardeloos of erger, laat Horton weten.

Richard Horton Lancet

Dergelijke bedrieglijke methodes vallen onder de hoofdstukken criminele nalatigheid en pure misdrijven, daar medicijnen grote invloed hebben op de gezondheid van miljoenen consumenten. Horton refereert aan de door de farmaceutische industrie gesponsorde studies om commerciële medicijnen en vaccins te ontwikkelen, die mensen zouden moeten helpen en het medisch personeel zouden moeten opleiden.

Horton publiceerde zijn schokkende reacties nadat hij een symposium over de reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid van het biomedisch onderzoek bij het Wellcome Trust in Londen bezocht had. Het was hem opgevallen dat de vertrouwelijkheidsregel of ‘Chatham House Rule’ die wordt gehanteerd het de deelnemers onmogelijk maakt om na afloop namen te noemen. Daarom kon hij niet zeggen wie de opmerking gemaakt had, dat veel van wat wordt gepubliceerd onjuist is. Er mochten ook geen foto’s van de presentaties worden gemaakt (PDF).

vaccin enigma NL

Andere stemmen schreeuwen ons dezelfde boodschap toe!
Dr. Marcia Angell is arts en was voor een lange tijd hoofdredacteur van het ‘New England Medical Journal’ (NEMJ), een van de meest prestigieuze medische vakbladen ter wereld dat wordt getoetst door vakgenoten. Volgens haar is het gewoon niet langer mogelijk om in het waarheidsgehalte van veel van het klinisch onderzoek dat is gepubliceerd te geloven, of te vertrouwen op het oordeel van vertrouwensartsen en de gezaghebbende medische richtlijnen. Ik ben langzaam maar zeker gedurende de twee decennia als redacteur van de New England Journal of Medicine tot deze conclusie gekomen en ik schep er geen enkel genoegen in.

lucija tomljenovic
Klik voor dit interview

Harvey Marcovitch maakte al eerder studie van de medische proeven en gepubliceerd over de corruptie bij dergelijke medische testen, studies met positieve resultaten hebben bijna altijd meer kans om te worden gepubliceerd dan ‘negatieve’ studies; redacteuren zijn hiervoor deels schuldig aan, maar commerciële sponsoren zijn dat ook, methodologisch goeduitgevoerde studies met ongunstige resultaten kunnen blijkbaar het daglicht niet verdragen…(day).

Dr. Lucija Tomljenovic van de Universiteit van ‘British Columbia’s Neural Dynamics Research Group’, afdeling Oogheelkunde en Visual Sciences, kreeg documenten onder ogen, waaruit zij de conclusie trok: ‘Vaccinfabrikanten, farmaceutische bedrijven en gezondheidsautoriteiten hebben geweten van de meerdere gevaren van vaccins, maar ze kozen om deze kennis van het publiek weg te houden. Dit is wetenschappelijke fraude en hun medeplichtigheid suggereert dat deze praktijk tot op de dag van vandaag bestaat.’

De hoofdredacteur van de Lancet, Dr. Horton, trekt de volgende conclusie:

Degenen die de macht hebben om te handelen lijken te denken,
dat anderen eerst dienen te handelen.
En elke positieve actie (bijvoorbeeld financiering van goeduitgevoerde
herhalingen van proeven) heeft een tegenargument
(de wetenschap zal minder creatief worden).

Er is ook goed nieuws:
De wetenschap begint enkele van de ergste gebreken
serieus te nemen. Maar.. Niemand is bereid om die broodnodige eerste stap
te nemen om het systeem schoon te maken,
dat is het slechte nieuws.’

Tot slot
Zoals u ziet is de corruptie bij de medische industrie wereldwijd een groot probleem. Misschien wel gevaarlijker dan de bedreigingen van alle oorlogen samen. Zijn we zo gehypnotiseerd en hebben we zo’n blind vertrouwen in onze artsen, simpelweg vanwege hun witte jas, dat we geloven dat ze geen fouten maken? En hebben onze artsen op hun beurt zo’n blind vertrouwen in de medische vakbladen, die ‘n nieuw wondermedicijn of vaccin aanbevelen, dat zij deze direct voorschrijven aan hun patiënten, zonder rekening te houden met deze kwesties die spelen?

* * *

Gelateerde artikelen:

‘All Trials’: because no test should go unheralded

Flouting Ethics, A PATH of Violations. 7 Dead in India Vaccine Trials

Public misinformed about seal of approval from FDA

Harvard Scientists warn about Epidemic of Side Effects due to Corruption

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!
Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!! En daarmee ben jij dus ‘het proefdier’ geworden..

 

 

9 gedachten over “Schokkend rapport van medische-wereld-insiders..!

  1. U heeft gelijk.
   Het begon eerst via Jonas Salk. De grootste misdaad tegen de menselijkheid.
   Griep is een misvorm van Mazelen.

 1. Ja, Peter, een heel duidelijk voorbeeld is het HPV-vaccin; het voorkomt GEEN baarmoederhalskanker maar sinds de invoering van dit vaccin is het aantal gevallen van baarmoederhalskanker enorm toegenomen.

  1. Niet alleen de gevallen van baarmoederhalskanker, ook meisjes die onvruchtbaar zijn geworden door dit vaccin. Duidelijk een gevalletje van hoe brengen we de wereld populatie zo snel mogelijk terug, zoals geschreven staat op the guiding stones.
   http://www.radioliberty.com/stones.htm

 2. IK BEN BEKEND MET OPLICHTING IN DE MEDISCHE WERELD.
  IK KREEG INFECTIE VAN BINNEN UIT IN MIJN RECHTERENKEL, NADAT EEN DUITSER DEZE ENKEL 3 KOGELS ERDOOR GESCHOTEN HEEFT
  IK KREEG EEN CYSTE IN MIJN BORST RADIOLOOG HULSMAN VAN ORBIS IN SITTARD GELEEN EEN GAT FISTEL MAAKTE VAN 8 CM DIEP, WAAR HIJ IET IN DUWDE VOLGENS HULSMAN EEN IJZEREN PLATJE , ZIT ER NOG IN. DAT WERD EEN INFECTIE EN IS GENEZEN, MAAR MIJN BORST IS WEKL MISMAAKT, DANK JE MEDISCHE LIMBURGSE WERELD. ZE NOEMEN HET KANKER, MAAR HET WAS EEN CYSTE. ZO HAD IK EEN VLEESBOOM , DAT WDRD OOK KANKER, GENEZEN, MAAR HEBBEN EEN GEZONDE NIER ERUIT GEHAALD, NOOIT MEER KANKER IN DE BUIK GEHAD BAARMOEDER, GEEN BESTRALING HEB NOOIT MEER KANKER GEHAD DAAR. KORTOM IK ZAL NOOIT KANKER KRIJGEN. MAAR IK HEB VAN DE MEDISCHE WERELD VEEL KRANKZINNNIGE LELIJKE LIDTEKENS, DAAROM KIJK VERDER EN GELOOF ZE NIET MEER, HET IS TUIG

 3. Ben er inmiddels volledig van overtuigd dat Els Borst is omgelegd op dezelfde manier als Pim Fortuin. Het enige waar je dát aan zou kunnen afleiden, was haar computer… gestolen door hetzelfde type gedrogeerde dwaas als die Fortuin-moordenaar.
  Waar is dát ding gebleven? Was zij uiteindelijk een spijt-optant?
  Ze heeft er net als Schippers heel wat aan gedaan om de échte geneeskunst volledig af te blokken, onderuit te halen met behulp van door de wet opgelegde beperkingen en ontoegankelijk te maken door het opheffen van de particuliere verzekeringsmaatschappijen.
  Je had indertijd de Stad Rotterdam en de Zwolsche Algemeene, die alle methoden uit de additieve zorg (mits met een gedegen achtergrond) vergoedden. Doodgewoon omdat zij wisten dat die methoden veel effectiever en goedkoper waren. Hun ledental steeg daardoor enorm, en daarmee hun invloed. Natuurlijk diende die invloed met wortel en tak uitgeroeid te worden.
  Was zij een spijt-optant? Ik hoop dat Guido dit leest. Misschien iets voor hem om daar eens in te duiken. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maarrr……

 4. Mijn zoon is nu al 16 maanden in voorarrest geplaatst, na agressie bij overdoseringsspiegel psychofarmaca, tegen een toxisch niveau.(48 Cisordinol) Tot op heden geen reactie van de behandelende psychiaters gehad.Schrijnend dat dit bestaat. Hoeveel mensen hebben hier ook mee te maken gehad? En wie kan mij/ons bijstaan? arts/psychiater/farmacoloog/apotheker?? Om tegen het zwijgen op te treden. Mijn zoon in vrijheid te brengen.

 5. De gevolgen van de foutieve informatie hebben gevolgen voor het handelen van de psychiaters en daardoor op mensen. Mensen die daardoor lijden. Door de schade die deze middelen hun aandoen. Het idee dat we met psychofarmaca een evenwicht in de hersenen zouden herstellen, verre van de waarheid is. Ik zie het van nabij.De GGZ dekt hun handelen af, door geen openheid van zaken te geven.Ik heb ontdekt dat men in de kliniek, bij de gegeven medicatie, niet perse de bloedspiegel van dat middel test bij de patiënt. Overdoseringsspiegels blijven daardoor onopgemerkt en gedrag wordt dan uitgangspunt van toediening van meer middelen/medicatie, die ook nog eens zeer verslavend zijn.Met een hoger risico op de negatieve bijwerkingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.