Advertentie

Een schaduw over de Marslander..?


Een schaduw over de Marslander..?

2011 © Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Het is al weer een tijd geleden, dat wij hier op WantToKnow als hoofdartikel het verhaal van de kleindochter van oud-president Dwight Eisenhower plaatsten. In haar ‘klokkenluiders’-verklaring spreekt Laura Eisenhower over een zeer vergaande kennis en technologische ontwikkeling, op het gebied van Marskolonialisatie, door krachten-achter-de-schermen van de VS. Of om het in duidelijke woorden te zeggen: ‘Er is een bemande, uiterst geheime en permanente kolonie op Mars..!’

Laura Eisenhower, kleindochter van oud-VS-president Dwight Eisenhower.

De essentie van haar verhaal was, dat zij op uiterst indringende en sluwe wijze benaderd is, door deze krachten-achter-de-schermen, vrijwillig mee te gaan naar deze kolonie op Mars. De essentie van het verhaal was, dat dit diende te gebeuren omwille van Laura Eisenhower’s bloedlijn,
Voor mensen die op de hoogte zijn van artikelen, informatie en beelden van onthullingen die in de loop der jaren naar buiten zijn gekomen, over de technische voorsprong die deze ‘machtselite-achter-de-schermen’ heeft, was dit artikel geen verrassing, hoe gek het ook mogen klinken. (HIER het volledige artikel over Laura Eisenhower)

Nog zo’n idioot? William Cooper..
Het was William Cooper, die ons inmiddels 10 tot 15 jaar geleden, met zijn uiterst gedetailleerde onthullingen over het geheime programma, al de oren deed toeteren. Dat hij zijn onthullingen uiteindelijk met de dood moest bekopen, in November 2001, maakte zijn verhaal in onze ogen alleen  nog maar geloofwaardiger. En laat deze William Cooper nou toevallig iedereen die het maar horen wilde, proberen uit te leggen, dat de aanslagen van 11 September 2001 een vooropgezette valse-vlag-operatie waren van krachten-achter-de-schermen.

Nog zo’n idioot… William Cooper vlak voor zijn dood, gefotografeerd op zijn ranch.

Cooper zou zijn neergeschoten door agenten, toen hij ‘weerstand had geboden bij zijn arresstatie’, in zijn eigen huis. Er zouden klachten binnen gekomen zijn over geluidsoverlast uit zijn huis..  (HIER het introductie-artikel van Cooper op WantToKnow en HIER nog meer achtergrondinfo over deze klokkenluider)

De puzzel wordt compleet.
Maar er komen gewoon steeds meer puzzelstukjes op hun plaats te liggen, wanneer je -in de loop der tijd- zaken tegenkomt die met Mars te maken hebben, en die je uiterst bedenkelijk doen fronsen..!

Ken jij de foto’s van de Marslander, die ons moet tonen dat Mars een ‘uiterst onherbergzame en hete planeet’ is.. Deze foto in kwestie, is nadien ontmaskert als fake, door een heel simpele stupiditeit van NASA te corrigeren. Namelijk het kleurenfilter dat werd gebruikt om het origineel rood te kleuren..! Het is nota bene het logo van NASA dat hier de sleutel vormde. Kijk naar de YouTube hieronder, waar dit plaatje in is verwerkt.

Zoals je aan de tijdsaanduiding kunt aflezen, trekt deze ronde schaduw in ca. 1 minuut over het ‘Marskarretje’.

Pathfinder op Mars
Maar het meest indrukwekkende verhaal is dat van de schaduw over de Sojourne, het onderzoekskarretje dat mee was genomen naar Mars, door de Marsverkenner ‘Pathfinder’. Het is precies 12 Jaar geleden, in de zomer van 1997,  toen NASA’s afdeling JPL (Jet Propulsion Laborator) erin slaagde, om dit voertuig op Mars te laten landen. Maar van deze ‘Pathfinder’ werd gedacht zijn missie mislukt was..

Hoewel de data aangaven, dat de Marslander veilig op het oppervlak van de deze planeet was geland, slaagde men er de eerste dagen niet in, volgens officiële bronnen,  om contact te maken met dit high-tech apparaat. De meeste mensen geloven nog steeds dat technische problemen hiervan de oorzaak waren, maar de waarheid is echter dat NASA in deze tijd waarschijnlijk signalen heeft opgevangen, maar niet doorgaf aan de wereld, wát zij hadden gevonden…

Bijna één week nadat de Pathfinder foto’s had doorgeseind naar de Aarde, trok er op 9 Juli 1997 plotseling een schaduw over deze gast op Mars.. Dit bijzondere fenomeen duurde ongeveer 1 minuut en deze schaduw kon niet worden verklaard door een natuurlijk of meteorologisch Martiaans fenomeen.

Officials van NASA waren verbijsterd, omdat zij de conclusie wel moesten trekken, dat er ‘iets anders’ op Mars, of liever gezegd bóven Mars, aanwezig was.

Eén van de mogelijke hypotheses die toen werden afgegeven, spreekt van Russische aanwezigheid op Mars, waarbij men ervan uit zou moeten gaan, dat de Russen al een basis op Mars zouden hebben.

Daarbij werd de optie van de Russische-Mars-aanwezigheid diezelfde week echter onderuit gehaald, door de problemen die de kop opstaken rondom de MIR, het Russische ruimtestation, dat simpelweg rondom de Aarde diende te cirkelen. Als dit al niet lukte, hoe zouden de Russen dan überhaupt een Marssonde o.i.d. kunnen orkestreren.

De andere, minder ‘officiële’ verklaringen, spreken over buitenaardse effecten, waarbij ‘buitenaardsen’ op Mars een basis zouden hebben. En dus even een kijkje kwamen nemen, wat die Aardlingen daar uit aan het vreten waren..! Maar hoe het ook zij, het is natuurlijk uiterst opvallend in beide gevallen, dat de overtrekkende schaduw een perfecte ronding van het overvliegende object lijkt te tonen.

Maar het meest opvallende element in deze beelden, is het feit dat het object, wat de schaduw boven dit Mars-karretje veroorzaakt, letterlijk van richting lijkt te veranderen, wanneer het over het karretje glijdt. NASA heeft officieel haar twijfels geuit over een meteorologische oorzaak.

“Het was gewoon helemaal krankzinnig” aldus een niet met name genoemde bron bij NASA. “De manier waarop de schaduw over het karretje, de ‘Sojourner’ glijdt, wijst er op dat het onderzoeksmachientje, zélf onderwerp was van observatie. Alsof een ander observatie-apparaat ónze missie aan het fotograferen was”..

Gerotzooi met kleuren van de ‘Rode’ planeet..
Wil je zien wat de effecten zijn, die je krijgt wanneer je met de huidige, geavanceerde fotoshop-technieken de gebruikte kleurenfilters, waarmee de Marsfoto’s zijn bewerkt, de originele foto’s weer in hun oorspronkelijke staat hersteld, kijk dan eens naar dit YouTube-filmpje.

Kijk voor meer informatie, bij de maker van dit filmpje HIER.

En om te laten zien was NASA zelf flikt naar het Amerikaanse volk en het wereldpubliek toe, wéér vanuit haar geringschattende stupiditeit, zie je hiernaast 2 foto’s van het Marsoppervlak, waarbij de eerste als achtergrond getoond wordt, tijdens een persconferentie, vlak nádat een nieuwe Marslander (MarsRover) op Mars was geland.

De kleine foto daaronder is de foto, zoals die is opgeborgen en na te slaan is, in de openbare Mars-archieven..!! Je ziet wat er in de tussentijd is gebeurd.. Mars, de rode planeet…? Mehoela!

Kennelijk zijn er dus meerdere krachten werkzaam binnen NASA.. De mensen die de plaatjes maken en de afdeling die het e.e.a. inkleurt.. Maar vooral de realiteit lijkt weg te gummen..

 

 

 

21 gedachten over “Een schaduw over de Marslander..?

 1. als ik de foto’s bij van de schaduw over het karretje dan is het niet een minuut maar een seconde
  eigenlijk begint het pas op de tweede foto die start op 15:37:12:12 ik neem aan dat dit uur: minuut :seconde en :hondersten zijn en de laatste eindigt op 15:37:13:01 dit object vloog in 89 honderste over de mars rover

 2. Hallo Guido! De camera welke Sojourner en de schaduw fotografeerde, moet wel van Pathfinder zijn, daar het geen dergelijke close-up van een orbiterende sateliet kan zijn. Derhalve moet het karretje wel in de nabijheid van Pathfinder zijn geweest. De schaduw kan derhalve wellicht veroorzaakt zijn door bewegende delen van Pathfinder ??? Zo maar een andere optie…. !!

  1. Goed verder kijken Mirakel. Het is de afdekkap van deze Marslander, die de lander zélf reflecteert. Kijk maar eens verder naar beneden in die blog..!! Ik ben het daarmee eens. Was anders wel spectaculair geweest.
   Maar aan de andere kant zouden ze niet zo dom zijn, deze foto’s zomaar vrij te geven. Zie het verhaal van Laura Eisenhower.

  1. Er wordt altijd veel ophef gemaakt over leven op de Maan, Mars, enz. en volgens mij wordt het in de toekomst duidelijk dat de mens afstemming heeft hier op de aarde en men dan ook nergens anders buiten deze planeet voor lange kan leven omdat we daar gewoonweg geen afstemming op hebben. Het enige waar de mens in staat zal zijn met betrekking ‘werkelijk voor lange tijd te leven buiten de aardse dampkring’ is volgens mij om EVEN buiten de aardse dampkring naar de Maan te gaan met aardse technologie en met een beetje aardse zuurstof om dan weer snel terug te keren and that’s it! Een basis op een andere planeet is volgens mij pure theoretische fantasie en waanzin omdat als er één iets goed fout zou gaan er mensenlevens op het spel zullen staan en is het dat allemaal wel waard? We hebben het immer hier op aarde nog verre van voor mekaar en wat maakt dat we het dan op een andere planeet wel voor mekaar zullen krijgen waar er ook nog eens veeeeel minder voor handen is om te kunnen overleven? Sorry hoor, maar ik vind dat menselijke overmoedigheid wat natuurlijk typisch menselijk is maar laten we eerst hier op aarde eens kijken waartoe we WERKELIJK in staat zijn en dat ligt veel dichter bij de deur dan een andere planeet die ook nog eens stervende is of denkt men dat Mars bruist van het leven? En wat heeft ook allemaal voor nut om de energie die men er allemaal insteekt de Ruimte in te schieten terwijl men hier op aarde vreest voor een tekort aan energie? Laten we ook er even bij stilstaan dat men de Ruimte nog maar pas begint te ontdekken zoals de nieuwe wetenschap ons laat zien…(wil je meer weten over de ‘nieuwe wetenschap’ dan is http://www.healingsoundmovement.com/radio.html the place to be! Er zijn daar vele podcasts te beluisteren van bekende wetenschappers over de hele wereld die zich richten op de nieuwe wetenschap van de 21ste Eeuw en nog veel meer…)

   Een bemande missie naar een planeet zoals Mars gaan en terugkeren is dan ook totaal een hele andere wereld vergeleken met eventjes in de achtertuin naar de Maan te gaan en terug. Volgens eigen bevindingen heeft de technologie met betrekking tot werkelijk voor lange tijd te leven op andere planeten dan ook zijn grenzen en daar begint men ook stillekjes aan wakker van te worden…

   Hier op aarde hebben we immer alles gekregen wat we nodig hebben en waarmee we dan ook tot ‘wonderen’ in staat kunnen zijn zoals, ik noem maar eens eventjes iets: het leven hier op Moeder Aarde eens eindelijk de moeite waard maken en daar hebben we met zen allen volgens mij voor lange tijd werk genoeg mee en tot dan heet het ’tot zo ver…’

   Leer U zelve kennen en U kent ook het U niversum 🙂

 3. Vrede101 dat was mij ook opgevallen, ik dacht misschien is het nog een sonde maar dat zal wel niet.
  Niet alleen van mars zijn de kleuren veranderd door nasa ook de kleuren van de maan zijn weggehaald.

  Volgens mij heet wanttoknow daar ook wel aandacht aan besteed.

  Groetjes Klaske

 4. waar staat de camera die het karretje gefotografeerd heeft?
  want ik vindt het te vage foto, die te klein is en in een rare positie is genomen.
  het karretje heeft toch alle apparatuur om foto’s te maken. hoe kan iets een foto maken van het karretje als het alle apparatuur heeft?

 5. Het is duidelijk een (slechte) photoshop. Kijk maar naar de schaduwen die de Sojourner en de rots er achter op het marsoppervlak werpen. Dan zijn vrij scherpe schaduwen. Wanneer de schaduw van “het object” over komt zie je nog steeds de scherpe schaduwen van de Sojourner en de rots. Hiermee is aangetoond dat delen van de foto gewoon donkerder zijn gemaakt. Als je het dan doet, doe het dan goed 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.