Advertentie

Anonymous: 700 Israëli-websites gehacked..!


anonymous israel hacking april 2014

x

Anonymous: 700 Israëli-websites gehacked..!

2014 © WantToKnow.nl/.be (bron RT-news)

x

De hacking-groep ‘Anonymous’ heeft een massale aanval geopend op bijna 700 Israëlische websites, onder de naam ‘#OpIsrael’, als protestactie tegen de Israëlische actie tegen de Palestijnen, die ‘Operation Pillar of Defense’ heet en in Gaza wordt uitgvoerd. Israelische media hebben de actie van ‘Anonymous’ bevestigd.. De hackers hebben veel verschillende sites het zwijgen opgelegd.. Van high-profile (geavanceerde) overheidssites, zoals het Ministerie van Buitenlandse zaken, tot sites van lokale toeristenbedrijven.

Operation Pillar of DefenseDe grootste aanval vond plaats op de site van het Ministerie van Buitenlandse zaken, op een specifieke afdeling ‘International development program’ dat ‘Mashav’ heet. ‘Anonymous’ kondigde op Twitter aan erin geslaagd te zijn, op de database van deze site in te breken, waardoor deze op dit moment niet toegankelijk is.  ‘Anonymous’: “Er zijn op dit moment zóveel websites die we te pakken hebben, dat we er maar een lijstje van gemaakt hebben”.. Aldus de Tweet.

Ook de officiële website van de president van Israël moest eraan geloven, evenals de blog van IDF (Israëli Defense Forces = Israëls Defensiemacht) via idfblog.com, waarbij ‘Anonymous’ dit nieuws op Twitter liet plaatsvinden onder hun beruchte #TANGO DOWN hashtag.

Ook ‘The Jerusalem Post’ heeft bevestigd dat deze aanval heeft plaatsgevonden, inclusief de aanval op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Evenals de website van de de politieke ‘Kadima Partij’, de ‘Bank of Jerusalem’ en de ‘Tel Aviv Municipality’.  Deze laatste is inmiddels echter al weer in de lucht. Deze site geeft de bewoners van Tel Aviv, naast andere zaken, informatie over de plek van bomschuilkelders. Inmiddels zijn de meeste gehackte pagina’s volledig blanco, maar anderen lieten en laten pro-Palestijnse afbeeldingen en -boodschappen zien, aldus ‘The Jerusalem Post’..

jerusalem postAlle 663 webpagina’s die ‘Anonymous’ heeft doorgegeven, blijken vaak sub-domeinpagina’s van dezelfde site te zijn, waarbij de hoofdpagina’s nog wel online zijn en correct functioneren, maar door de inbreuk op de hoofdpagina, lijken deze ook onbereikbaar. De meeste sites blijken simpelweg onbereikbaar en anderen toonden pro-Palestijnse beelden en boodschappen. Op één van de websites, waarbij de homepage was vervangen door een man die een Palestijnse ‘kaffiye’ draagt, was de boodschap te lezen: ‘Deze aanval is een response op de onrechtvaardigheden tegen het Palestijnse volk’..

Vanaf het begin van het Israëlische offensief (waar in de westerse media nauwelijks ruchtbaarheid aan wordt gegeven!), heeft ‘Anonymous’ openlijk en stevig het Palestijnse volk haar steun betuigd. Dit zijn de woorden die de groep afgelopen woensdag 1 april, in een persverklaring gebruikte in dit kader: “Veel te lang heeft ook  ‘Anonymous’ -sámen met de rest van de wereld’-, in wanhoop toegekeken naar de barbaarse, brutale en afzichtelijke behandeling van het Palestijnse volk in de zogenoemde ‘Bezette Gebieden’ door de Israëlische strijdmacht.”

anonymous israel hacking april 2014 - 2Bij deze Israëlische actie, die al weer zo’n 33 levens heeft gekost, waarvan 30 Palestijnse, beloofde ‘Anonymous’om die mensen te helpen, die in het hart van het conflict getroffen zijn; veel Palestijnse burgers werden zonder elektriciteit gezet, waardoor ze ook geen internettoegang hadden. De hackers vroegen de bewoners van Gaza, via hun Twitter-accounts, om weer snel online te komen: “As je vrienden hebt, die nog steeds telefoon hebben, maar internet nodig hebben, geef ze dan deze inlognummers en -instructies: http://pastebin.com/6dYQruHu.”

‘Anonymous’ heeft er ook voor gezorgd, dat er een zg. ‘Gaza Care Package’ werd samengesteld; met instructies in het Engels en Arabisch om Palestijnen te assisteren in het geval de Israëlische overheid zou besluiten om de Palestijnen in Gaze internettoegang te ontnemen. Daarnaast bevat het pakket ook informatie over gaande zijnde Israëlische ‘IDF surveillances’ en informatie over ‘Eerste Hulp’. ‘Anonymous’ moedigt Palestijnen aan om dit digitale pakket te downloaden en het met anderen te delen.

‘Anonymous’ heeft ook direct contact opgenomen met de Israëlische strijdmacht. In een Tweet van ‘Anonymous’ aan een van de woordvoerders van IDF bevatte de waarschuwing: “Het lijkt verstandig van jullie ons te verwachten”.. Een statement op de website van ‘Anonymous’ luidt: “Stop bombing Gaza. Miljoenen Israëli EN Palestijnen liggen wakker, blootgesteld en angstig”.

* * *

x

noam-chomsky

246 gedachten over “Anonymous: 700 Israëli-websites gehacked..!

 1. Kan mij die Joden en Palastijnen schelen, slaan al jaar en dag munt uit hun onmin, over de ruggen van de massa.
  Ben veel meer bewogen door Syrië waar een genocide op de Christenen aan de gang is, elke dag worden er mensen vermoord, het is de uitverkoren vacantie plaats voor psychopate Moslims.
  Waarom starten we niet een nieuwe kruistocht, niet met geweld maar met rede, en de mensen in te lichten wat hun toekomst is, want ook in Europa zal het zo eindigen.

  1. @Jenne

   Elk mensen leven wat aan zijn einde komt door de hand van anderen is simpelweg moord. Ongeacht welke nationaliteit ze hebben. Het is de wapenhandel die er baat bij heeft. Elk leven zou ons moeten kunnen schelen, elk leven zouden wij voor moeten waken dat het zonder geweld zou moeten kunnen leven. Elke oorlogshaard weet men tegenwoordig is er een die niet spontaan ontstaat maar wordt aangestoken, bewust, voor die groep die er financieel baat bij heeft. Daarbij hebben ze haat nodig van ons en iedereen, anders lukt het niet, en dus zorgen ze daarvoor. Ook in Syrie, beste Jenne. Het enige wat wij kunnen doen is de cirkel van haat en wraak doorbreken. Er zijn moslim groeperingen geweest die om de christelijke kerken hebben gestaan ter bescherming, en andersom , echter dit is nieuws wat het nieuws niet haalt, waarom mag je je afvragen.. En dan is een nieuwe kruisvaart beginnen wederom een cyclus van eindeloze haat. Educatie, inzicht in de oorsprong en stoppen met oorlogsindustrie en ALTIJD tegen oorlog zijn, is het begin naar een nieuwe cyclus. Die waar mensenlevens waarde hebben en geen oorlog pionnen zijn. En daarvoor moet de waarheid boven tafel en die is dat de haarden worden aangestoken. Het is wat Allaya zegt, de gewone man wil geen oorlog, ook daar niet..

 2. Er zijn maar een paar mensen die oorlog willen… Ik niet en met mij de meesten op deze aardkloot niet. Waarom doen er dan zoveel mensen mee? Omdat ze zich laten ophitsen? Of omdat ze zich laten verplichten? Het houdt niet op, niet vanzelf.

 3. Het zijn mensen die dit elkaar aandoen niet een geloof…..mensen worden duidelijk tegen elkaar uitgespeeld, vuile verdeel en heers spel zoals we al veel vaker in de geschiedenis hebben gezien….het is geen kwestie van kant kiezen…we zijn allemaal 1 en hebben allemaal 1 zekerheid. Namelijk dat we dood gaan, dus waarom maken we het niet het beste ervan….

  1. En ja op zich allemaal mooie reactisch, met een stuk werkelijkheid en waarheid er in.
   Maar je kunt hier eeuwig durig over blijven discusseren, maar dat lost niets hoegenaamd niets op.
   Het zijn de dogmatische geloven die de mensen verdelen, de één is nog iets vijandiger als de ander, ook de politieke idelogien hebben hier een handje van.
   Ik kies voor mijn kamp de Europese civilisatie-culture gebaseerd op het Christelijke denken, ben Atheist met veel zwakke momenten, natuurlijk is deze groep niet foutloos, maar goed dat zijn ook mijn fouten, je moet ergens voor kiezen en bijhoren.

  2. @jenne
   Ik kies voor mijn kamp de Europese civilisatie-culture gebaseerd op het Christelijke denken, ben Atheist met veel zwakke momenten, natuurlijk is deze groep niet foutloos, maar goed dat zijn ook mijn fouten, je moet ergens voor kiezen en bijhoren.
   Dat is wat jij zegt, en dat is wat je mag doen . echter het laatste stukje stuit mij tegen de borst, waarom MOET je ergens bijhoren? Waarom zou je niet eigen en uniek kunnen zijn in je denken en doen?

  3. Ach ik kijk elke dag naar de dood en kijk elke dag naar het leven, zit er veel tussen in. Beide hebben een kamp van vertier en plezier. Maar ik niet voor beide het zijn 2 werelden apart waar men zich in bevind. Wankelen en balanceren tussen beide afgronden is veel leuker en wat de rest allemaal doet kan mij verrotten om echt eerlijk zijn. Ze doen maar wat ze niet kunnen laten. Enne we gaan allemaal deze eeuw dood. Ik eerder dan wie dan ook en maak dat iets uit??! Tja alleen en enkel als iemand mij een nieuwe nier zou geven, een echte of een namaak. Dan mot ik weer kiezen voor het kampement Leven zonder op te geven. En wat betreft geloof, dat zit maar in jullie bovenkamer dan in jullie buik of in jullie hart.

 4. MARCEL,3,2 deze uitspraak is zuiver gevoelsmatig, ik ken vele landen en hun culturen, maar hoe dan ook ik ben Europeaan, en hoor hier thuis, bij jou en Paul en Cozmic, Guido, en al de meisjes, klinkt misschien beetje duister, maar heb altijd gauw heimwee naar mijn Eigen grote tribu, ja stuit je tegen de borst, nou ik voel het zo.

  1. Jenne, ik hou van jou, maar dat wist je al…. Het is een genoegen om jou te kunnen omarmen als oudste en als wijsneus. Soms blijven we kauwen op je maar verder ben je om op te vreten!!!

   Mon ami Jenne.

 5. Triest dat deze groep het recht op zelfverdediging van Joden ontkent. Die zelfverdediging is hard nodig, want in het hele Midden-Oosten worden andersdenkenden massaal afgeslacht.

  En hoe triest dit groepje is blijkt wel uit hun keiharde leugen over “700 sites”. Ze hebben vandaag nog geen deuk in een pakje boter geslagen …..

  1. Likoed, wat een vreemde reactie, elk mens elke natie heeft recht om te bestaan in en met respect voor anderen, persoonlijk vind ik dat de Joden zich te veel rechten en zelf verdediging toe-eigenen.
   De Joden en ik ken er vele, en heb vele gekent en mee samen geleefd en gehandeld, waren nooit een probleem in mijn leven, het was eerder een verrijking en een voordeel om mee om te gaan.
   Maar het Joodse volk is verdeeld, en wordt gebruikt net als alle andere volkeren, en ik moet zeggen verliezen steeds meer de symphatie van mijn soort mensen, om dat ze zich te veel voor het Amerikaans-Joodse karretje laten spannen, Groet!

  2. @ likoed
   want in het hele Midden-Oosten worden andersdenkenden massaal afgeslacht.
   De vraag is dan alleen door wie eigenlijk? Hoeveel israelische slachtoffers tegover heoveel palestijnse?
   En ach laten we heel duidelijk wezen ik ben tegen geweld en oorlog ongeacht door wie het wordt gebruikt.

  3. Zo te lezen is de klaagmuur in Jeruzalem weer een stukje kleiner geworden. Hoongeklaag over dat anderen weer het voorrecht hebben genomen om het beklag verder voort te zetten. Na al die eeuwen nog steeds dezlefde shit verkopen en niet wijzer willen worden. Schaam U als het volk van God die juist het goede voorbeeld zou moeten zijn in de samenleving. Zet eens een ander hoedje op.

  4. Wat doet israel eigenlijk met christelijke palestijnen in de ‘bezette gebieden’? En waarom horen we daar verder niets over, of dient dat heel stil gehouden te worden , daar er anders steun voor israel verwaaid?
   Waarom zijn er zoveel dienstplichtigen in israel die zich verzetten tegen de politiek die israel voert? Waarom gaat israel tegen alle internationale wetgeving in als het om de ‘bezette gebieden’ gaat? Zomaar wat vragen voor de terug van weggeweest likoed nederland!

  5. Gaat er bij jullie op het kantoor een rood lichtje branden als het woord jood wordt genoemd?
   Jezus wat een lange tenen. Ook meteen in de verdediging je bent niet in Israel ,al denk je dat wel.
   Overigens als ik bij aivd zou werken zou ik Likoed goed onder de loep nemen of daar geen spionnen zitten

  6. Pepijn, het is idd frapant.. Wat een sick story met die Likoed zeg.. Na 5 jaar wanttoknow komen ze NOOIT boven water met een andere opmerking dan over Joodse rechtvaardigheid van Palestijnse onderdrukking.. En dan die vlag-gravatar.. Nu ze er zijn, wellicht bereid tot antwoorden op deze vragen:
   Weleens een Palestijnse staaljager gezien?
   Weleens een Palestijnse jeep gezien?
   Weleens een Palestijns leger gezien?
   Weleens een Palestijns marineschip gezien?
   Weleens een Palestijnse atoombom gezien?
   Weleens een Palestijnse ‘verdedigingsmuur’ gezien?
   Weleens een Palestijnse fosforbom gezien?
   Weleens een Palestijn een VN-resolutie aan zijn laars zien lappen..
   Weleens een Palestijnse landkaart gezien? Neee..?? Dan het plaatje van rechts naar links lezen svp)

   OF HOE HET RECHT OP ZELFVERDEDIGING VAN DE STAAT ISRAËL ERUIT ZIET..!!

   israel palestijns grondgebied

  7. Voor één echt antwoord op het vraagstuk Israel, heb je nog al wat ruimte nodig, deze duizende jaren oude geschiedenis, zit vol voet angels, en andere gevoelsmatige vallen.
   Plus dat het een politiek en media overtroffen vraagstuk is geworden, er bestaan heden ten dage geen objectieve antwoorden en oplossingen te gebeuren.
   Volgens sommigen is één land voor Joden en Palastijnen, met vrije bewegings vrijheid voor beide volkeren de enigste mogelijkheid voor overleven “” in vrede “”.

  8. Jezus was ook een Palastijn en geen Jood, geboren in Bethlehem wat precies in Palestina lag. Allemaal vertekeningen en omdraaingen van feite, Israel, wat ooit bestond uit kleine leefgemeenschappen van verschillende volkeren. De Joden waren een nomaden stam die over en elders rondhingen op zoek neer een beloofd stukje land. Het inpikken van een stuk land en dat gaan claimen, mensen uitmoorden, onderdrukken en vernederen, zonder barmhartig te wezen en af te reageren op christen zijn.
   Er waren tal van soorten geloof toendertijd en dat moest dus allemaal in de kiem gesmoord worden tot vandaag de dag. Triest is de naakte waarheid na de beeldenstorm en de tragiek waarom Joden zo opgejaagd worden. Als niet Jood en of gelovig te willen zijn en/of van welke afkomst dan ook je kijkt er tenslotte heel verbaast naar dat alles zomaar heeft mogen plaats vinden. Mocht ik een keus moeten maken dan kies ik helaas voor de zijde van de Palestijnen, geef die mensen hun Beloofde land terug!

  9. Likoed zou er goed eraan doen om de Babylonische Talmoed los te laten en terug te keren naar de bron, gebrainwash-de fanaten.
   En laat me niet beginnen over wat daar in staat, want daar lusten de honden geen droog brood van.
   Wil je de strijd aangaan (verbaal dan, ben niet voor geweld)?
   Kom er maar in Likoed!

  10. Klopt Pepijn, ik was ook in shock toen ik las wat in de Talmoed staat.
   Ik laat me graag corrigeren, maar blijkbaar als men iemand vooraf ‘laat weten’ dat hij (niet-joods) gedood zal worden, dan is het geen probleem.

   Graag zou ik dan ook van Likoed willen weten, of joods-zijn een volk is (cultureel antropologisch gezien) of een geloof?
   Ik durfde het tot nu toe aan mijn joodse kennis niet te vragen, gezien al die verschrikkelijke dingen die ‘Israël’ met hun heeft gedaan.

  11. Odette, hij was gewoon zichzelf 😉
   Maar gezien zijn leven zou ik eerder aan Palestijn denken…

  12. Ach Odette wie wil niet vandaag nog naar de Filistijnen gaan, is een beetje zwaar geladen als je zegt dat je naar de klote bent op zijn plat Hollands gezegd. Net als de andere naamsval; Lazarus te zijn. Zo kennen we nog een hele Bijbel vol met adekwade begrippen. 🙂

  13. Beste ODETTE MONIKA,

   Als je niet onder het hart van een Jodin gedragen bent ben je geen Jood en kunt het ook niet worden, je kunt wel het geloof aanhangen maar bent toch geen Jood, dus de Askenazi Joden uit de’ Caucasus via via overal gekomen en de Jood uit gehangen zijn in wezen geen Joden, de echte Joden kwamen uit Israel via via in Spanje en Frankrijk te recht zijn de echte Joden.
   Dus uit dit verhaal begrijp je dat niet wij hen af houden, maar het zijn zij die ons niet kunnen of volgens hun Talmoet kunnen accepteren.
   Zelf ondervonden in mijn jeugd, vriendin Joods mocht niet van haar vader, kon ook niet als niet Jood voetballen in de Joodse voetbalclub Macabi, terwijl ik wel joodse vriendjes had.

  14. Goed gezien Monika, net als jij en ik toen we werden geboren. Later is er een etiketje op geplakt. Het is aan onszelf wat we daarmee willen. Dat heet groeien in je eigen kracht.

  15. Weet je wat ook een beetje een nagel aan de doodskist van het Israëlische volk wordt Likoed, maar dat zal jij weten als geen ander, dat eeuwige gedoe over Jeruzalem en het erfgoed van “koning” David, want daar draait het toch uiteindelijk om nietwaar? Archeologie en Bijbelse archeologie bijvoorbeeld schijnen toch twee verschillende dingen te zijn.

  16. Allemaal mensen die zich vast hebben gebeten in verhaaltjes uit het verleden…

  17. Aah, Jerry (Thierry) de slingeraar, ik was hem bijna vergeten 🙂 Dank voor het terugbrengen van deze leuke herinnering.
   Ik was als klein meisje best wel een beetje verliefd op deze acteur.

  18. Iets te ver geslingerd Jerry?? Zag geen David / Golliath residu voorbij komen vliegen.

  19. Nou Odette, ik vond hem als jongetje ook wel leuk moet ik eerlijk bekennen! 😀

   @Paul

   En toch weer dat wapen in de rug, verborgen symboliek zallen we maar zegge! ;mrgreen:

  20. Nou Jerry veel geslingerd heeft die niet 😉
   Mooi, oude opnames, herinnert mij aan Floris. Het is net als toneel maar dan gefilmd. Alle ’trucs’ zijn makkelijk te achterhalen, geen digitale schijnwereld maar touwtjes, stenen, metaal, natuur en natuurlijk vechtpartijtjes ‘mann gegen mann’ 😀

   Trouwens wat heeft Poetin voor een plek in zijn gezicht?

 6. Om aan te geven dat we allemaal eigenlijk veel gemeenschappelijks hebben zoals het ritueel slachten, graag in vrede willen leven, elkaar liefhebben, is het des te triester dat velen niet zien dat er haat wordt gezaaid tussen mensen/volkeren terwille van macht en geld. Dat geldt voor elke oorlog.
  Hou eens op met elkaar te bevechten, hou op met jezelf te bevechten, heb jezelf lief met open hart, zodat je het geopende hart van anderen kunt voelen. Propaganda voor de een of andere partij doet vrede onrecht aan.Het eneige recht dat telt is dat van de liefde.

  1. PETER, je kunt je niet je hele leven achter het woord liefde verschuilen, lees eens de menselijke geschiedenis, dat creéeren van illusionaire situatie leidt tot niets, je moet of je wilt of niet je plaats bepalen, en die plaats dan innemen, dat is toch duidelijk, die constante neutraliteits liefdes opstelling, is niet in de réaliteit in te passen, neutraliteit is parisiteren op het denken en doen van de ander.
   Verder propageer je een flink stuk narcisme, waar nog nooit iemand ook maar iets beter van is geworden.
   En dan wil ik je raden om eens de moeite te doen dat woord liefde,
   te bestuderen en anniliseren, ga je het misschien anders en voorzichtiger gebruiken, want het zegt veel meer als dat jij je misschen wel bewust van bent, vriendelijke groet.
   En laat je niet flemen door GUIDO, de volgende keer gooit hij een ijskoude emmer water over je heen.

  2. JENNE, je kan het zo mooi verwoorden, maar om een narcist in een ander te herkennen, moet je er zelf één zijn. En zolang er mensen zijn die een anders mening kleineren en zichzelf maar op de borst blijven kloppen, danwel een veer in hun welbekende lichaamsdeel steken omdat ze het zo goed weten, zal er onvrede en reden voor ruzie/oorlog zijn.
   Jenne…komt dat van Jennen?!

  3. Pjottr,

   Ontzettend originaal om je op mijn vreselijke oude naam zo onbeleefd uit te leven, trouwens jouw naam komt meer over als de uitspraak van een stotterende analfabeet, maar dit ter zijde het is Peter die het Narcisme hier lanseerd, ja ik geloof niet in vrede tegen elke prijs, en neutraliteit al helemaal niet, het is bewezen dat aan een mensen wereld vele kwade kanten kleven en geweld is inherent, van daar de 10 geboden, groet !

  4. @Pjottr 6.3

   “JENNE, je kan het zo mooi verwoorden, maar om een narcist in een ander te herkennen, moet je er zelf één zijn.”

   Juist, en jouw begrip van de term “narcist” komt waar precies vandaan?? :mrgreen:

  5. Jerry, mijn Narcisme, komt van Herman Hesse ” Narcis en Goldmund!

  6. @Jenne

   Deze Nietzsche geïnspireerde roman dus; http://en.wikipedia.org/wiki/Narcissus_and_Goldmund over een passievolle artiest en een denker, hun verschillende levenspaden en het harmoniserende effect wat ze zo nu en dan op elkaar uitoefenen als ik het zo snel even begrijp. Maar de Narcissus uit de Griekse mythologie zie ik er zo snel even niet in, maar jij hebt het boek gelezen.

  7. Jerry,
   als je Herman Hesse niet gelezen hebt, heb je niet geleefd mijn beste.

  8. Herman Hesse heeft ook waarschijnlijk Jerry nooit gelezen… Jerry brengt tenminste nog wat leven in de brouerij,,,

  9. Niet alleen je headshot avatar van Poetin maar ook het Delftse trouwboekje ;p

  10. Jerry 6,11
   je bent zeker een trouwe Telegraaf lezer en één keer per jaar de Enkhuizer almanak, om te zien waar de vee markten en kermissen worden gehouden.

  11. Narziss und Goldmund, prachtig boek. Hermann Hesse een fantastische schrijver, mooie volle taal. En de inhoud is het verhaal over een jongen, Goldmund die naar het klooster wordt gestuurd omdat zijn moeder is overleden en zijn vader het niet kan. Hij leert daar de onderwijzer Narziss kennen en het ontstaat een vriendschap. Een vriendschap van 2 verschillende karakters. Narziss is het klooster trouw en studeert en bereidt zich voor op zijn leven binnen het klooster. Goldmund daarentegen komt in een soort dilemma. Hij wil erop uit, de wereld in en de romantische liefde beleven en niet alleen de geestelijke. Maar de vriendschap blijft, ieder bewandelt zijn levenspad en ze houden contact. Het boek verhaalt over hun belevenissen en levensvragen en gedachtes tot hun dood. Speelt zich paar eeuwen geleden af(weet niet meer precies in welke tijd, is misschien ook niet relevant, dat maakt het juist tijdloos en de moeite waard)

  12. @Jenne

   Hahaha, nee geen Telegraaf voor mij, dan kan je je net zo goed een abonnement nemen op de Story of de Privé of W…. vul het maar in! 😀
   Veemarkt, daar ben ik vroeger wel eens geweest jah, lui verdienen goed geld trouwens!! Doe nog eens een gok, want je bent ééérg koud voor iemand uit Urk die zulke dikke boeken leest. 😛 Kom eens wat vaker dat orthodoxe nonnenklooster uit man!

   @Paul

   Waar is je gevoel voor humor gebleven?? Je heb herkend de tattoo van zijn opdrachtgever toch nog wel, of ben jij nou ook al zwarte kous? http://nl.wikipedia.org/wiki/Kirill_van_Moskou

  13. Nee Jerry ben.lid van de zwarte markante onderbroekenbrigafe (zonder pisvlekken) 🙂 —> doe maar de RNF.

  14. Jerry, 6,22

   Spijker op zijn kop heb ontzachelijk veel respect voor onze mooie respecvolle zeer gelovige tegen alles standhoudende bevolkings groepen, die ondanks de PVDA gladio ideéen stand weten te houden, deze viese pseudo progresieve pluche zitters, hebben na lang durig valen en knoeien hun koekje van Eigen deeg gekregen, het heeft ze niets geholpen hun land te verraden met de respectloze buitenlanders te heulen, of de Nederlandse waarden met de voeten te treden door homo’s te laten trouwen, de gemiddelde Nederlander is goed van vertrouwen en ook een beetje naïf, maar toch ook weer niet zo dom om de baby met het waswater weg te gooien, en dat cynische ludieke gebral van jou zet ook geen zoden aan de dijk, probeer je verstand eens anders te gebruiken.

  15. @ Rote Neuzen Fraktion

   Patriarch Kirill / Commander Krill, ik vind het wel leuk om wat te speulen met synoniemen in mijn avatar: http://www.youtube.com/watch?v=UCId3kjWPs8 Maar verder ben ik echt een schatje hoor. Misschien zag je de link niet direct, maar jij hebt natuurlijk ook belangrijker zaken aan je hoofd! 😉

  16. @Jenne

   “veel respect voor onze mooie respecvolle zeer gelovige tegen alles standhoudende bevolkings groepen”

   Bla, bla, bla, dat weten we nou wel van je kerel…
   Ik dacht dat jij ging voor het “hart” en niks had met “verstand”?
   Lonely at the top zeker?

  17. Precies hetzelfde met het Fries, man, je moest eens weten wat voor strijd ik heb moeten leveren om een beetje te mogen evolueren!

   Vrijheid —> BLIJHEID!

  18. Jerry je blijft de plank maar mis slaan, alles wat ik schrijf wordt gesencureerd door mijn verstand maar komt uiteindelijk uit mijn gevoelens op gedaan in mijn lange leven voort.
   Ja vrijheid – blijheid, as you like it zeker zo als het jouw uitkomt.
   Veel problemen in onze samenleving komen voort uit het wegvallen van de sociale contrôle, ieder één denkt dat alles moet kunnen, nee hoor een geciviliseerde samenleving heeft veel zelf dicipline nodig om goed te kunnen functioneren, ja hebt het over evolueren maar dat kun je alle kanten op doen toch, en wat de Friezen en hun taal hier nu weer mee te maken hebben Joost(Jerry) mag het weten, groet.

  19. Eenzaam aan de top ? ben niet Konings gezind maar vond de uitspraak van oud Koningin Wilhelmina heel sterk, “” Eenzaam maar niet alleen “” geld dat niet een beetje voor ons allemaal, als je boven het IQ maaiveld uitsteekt, gaat je dat gebeuren, of je wil of niet.

  20. Herr doctor heeft vanmorgen mij het mes op de keel gezet en gesneden. Na wat aaahs en owwws was het wonder geschied, een 35 cm lange tesiokather verliet mijn slagaderlijke nekkie. Moet nu rechts kijkend door het leven gaan, Jerry & Jenne bros half te kunnen lezen en beter begrijpen.

  21. @Jenne

   Dan sla ik de spijker weer op zijn kop, dan sla ik de plank weer mis, dan komt van dik hout weer langs, dan wil de “provo” meer sociale controle, dan gaat hij weer van bil tegen inbreuk op privacy, en van je hela hola houd er de moed maar in! http://www.youtube.com/watch?v=dRzb5qygORY

   Beterschap Paul!! 😉

  22. Met Onze Jenne is het weer The Elder Scrolls on-line…
   https://www.youtube.com/watch?v=DVMNQozxqos

   Waar onze Cozzy bij verbleekt weet Jenne wel weer het voor touw te nemen tegen elke vorm van Massive Battle Clash online. Fier verslaat Hij zijn aanstormende artikel met 1 vinger of PowerMonger in het aangezicht van tot een uiteengevallen penennde schrijver. Jenne leid ons tot zijn onoverwinnelijke kracht in een machtig Epos van integer zijn aan zijn Duisterlijke Demonen van het Cinamatic WTK Broederschap van The Arrival. We wachten het bloedstollende einde af tot zijn welgemeende overwinning in goede handen van van het drinken van een glas Bourbon Whiskey. Cheers old Pal!

  23. PAUL, voor Whiskey is het nu te warm, zit buiten onder de parasol te lezen.
   Wat hebben ze je nu weer aan gedaan, werkelijk zo grote wond, kom je niet in aanmerking voor een donor nier, dat is natuurlijk DE oplossing, zijn ze niet te koop op de open markt, en kunstnieren zijn er zeker nog niet, ja man je gezondheid, nou ik neem een slokje rosé op je gezondheid, ik wens je veel courage want dat heeft een mens nodig in zo’n situatie, vriendelijke groet Paul!

  24. Ja ik bezef het nu het is te ingewikkeld voor je Jerry, je bent nog in het stadium van ontpoppen, terwijl wij al lang langs de hemel zwieren als volgroeide Elfen Vlinders, ook voor jouw komt eens de dag van het bewust worden dat je leeft en kunt Vliegen, onderwijl sterkte.

  25. Jah dikke prima Jenne, doe ze de groeten daar in Legoland en de Efteling en vergeet de Kop van Jut niet! 😀

 7. Wat een vreemde vraag, wat Israel doet met christenen in de bezette gebieden.
  Ten eerste heeft 98% van de Palestijnen zelfbestuur en leeft dus niet meer in ‘bezet’ gebied maar in autonoom gebied.
  Ten tweede klopt het wel dat christenen het daar moeilijk hebben onder dat bestuur, ze vluchten massal weg. Weggepest door de moslims.

  Israel – het enige niet-islamitische land in het Midden-Oosten – is het enige land daar waar het aantal christenen (sterk) groeit.

  1. Wat een vertekend beeld dat je hier schetst. Israel heeft vekle christenen net als vele moslims onteigend in de bezette gebieden! Dat ze dan vertrekken is niet zo raar als je helemaal niets meer hebt om van te leven . En zelfbestuur??? goh noemen jullie dat zo?
   Dus toen duitsland nederland bezet had was het door duitsland gedoogde ( aangestelde) bestuur , nederlands zelfbestuur? Geloof je nou werkelijk in de onzin die jullie uitkramen? Israel bepaald wat en wanneer er iets in de bezette gebieden gebeurt, alles wat met buitenlandse steun werdt opgebouwd is ondertussen door israel al weer weggebombardeert. Dat gebeurde toch niet door dat zelfbestuursorgaan lijkt mij? Dus over welke wassen neus praten we hier dan?

  2. Ja Ja als dit jullie manier van discusseren is nou stop er dan maar mee, het zelfde geld voor de Moslims, ze slaan je plat met hun gelijk en geven nooit antwoord op jouw vragen, en jullie doen precies het zelfde, zou zeggen ga zo door met het uitmoorden onderling, ik hoef U het einde niet te voorspellen die vind U in Uw heilige geschriften, Groet!

  3. Als u wilt weten hoe effectief het Palestijns zelfbestuur is voor de Palestijnen, hoeft u maar te kijken in de Palestijnse gevangenissen en de martelingen en executies daar, te vragen naar de Palestijnse vrijheid van meningsuiting, de antisemitische tv te bekijken of de totale onderdrukking van vrouwen in Gaza enz. enz.

  4. Haal eerst die muur maar eens weg, dan praten we verder…

   Eigenlijk als ik naar jullie mistroostige site kijk, zo ik graag jullie kinderen een pak op jullie blote billen willen geven. Het wordt eens tijd dat er eens volwassen met elkaar om geggaan wordt en niet van die smerige haatdragende filmpjes en propaganda troep rond spreiden. Likoed jullie zijn niet zoveel soeps. Ik heb meer interesse in leuker zaken dan die berg puin van jullie waar jullie al eeuwen mee aan het rotzooien zijn. Shame on you !!! Ga eens iets fatsoenlijks doen de komende tijd.

  5. Dus daar is destijds de boterberg gebleven, op de hoofden van likoed. Gelukkig maar dat de palestijnen beschaving is gebracht door de israelies, want kijk maar hoe het nu gaat de palestijnen die niet gedood worden door israel worden wel aangepakt door hun ‘zelfbestuur’en helpt dat niet krijgen ze een cursus zelfmoordterrorist.
   Nee likoed je bent een heel braaf en hulpvaardige entiteit, niets op aan te merken en de rest van de wereld moet eens ophouden over die domme palestijnen te praten. Enn dan dat antisemitisme, zo’n uit zijn verband getrokken begrip waar je lekker achter kunt schuilen , alles wat niet welgevallig is is antisemiet.( laten de oorspronkeliujke joodse volken die in het gebied woonden nu net als de palestijnen semitische volken zijn)
   Nee ik vind het niet vreemd dat palestijnen die alles, wat al honderden jaren in hun familie was , is afgepakt boos worden .Dat de bezette gebieden dus precies dat zijn wat ze heten wil er gewoon niet in bij likoed. Israel is gewoon een bezettingsmacht en onderdrukt de bevolking van de bezette gebieden , al was het alleen al omdat gebied is afgepakt dat niet israel toebehoord.

  6. Na wat onderzoek, om toch een naam te kunnen noemen en geen organisatie, wanneer je met ‘iemand’ van Likoed hier op de blog ‘in gesprek’ gaat, kwam ik tegen: Tom*, Benjamin* en Awi*. (* maak zelf je keuze wie je aanspreekt van het bestuur) En mijn gevoel zegt dat we hier met Benjamin te maken hebben. (HIER)

 8. Het Rothschild zionisme moet aangepakt worden daarmee zal er volgen dat is-ra-el geen recht van bestaan heeft waardoor het land aan de rechtmatige eigenaars teruggegeven kan worden. Maar ja het is bijna 15 april de eerste bloedmaan is op komst de prophecy komt tot vervulling. Let op de tekenen aan de hemel! Mvg.Jasper

  1. Dank je vriendelijk Odette voor die verwijzing cq aanvulling 🙂 volgens mijn theorie / waarneming zal er zich eerst iets groots voltrekken rondom is-ra-el of is-ra-el gaat terrein winnen en dan bedoel ik significant terrein, of de staat is-ra-el gaat volledig ten onder. Als men goed de migratie cijfers vanuit is-ra-el richting de usa in de gaten heeft gehouden kan men beamen dat de grootste belangrijkste groep zionisten inmiddels is overgestoken. Zoń 6 miljoen Daarmee kan is-ra-el opgeoffert worden als collateral damage. Maar ik ben ook slechts een mens zoals de meesten hier aanwezig het kan net zo goed anders lopen, de tijd zal het leren. De aansturende cabal volgt een ’tegen-agenda’ t.o.v de book of revelations / N. T. . Kijk maar naar de dag na 9/11 de speech van Tom Daschle Isaiah 09:10 op youtube en google dan naar The Harbingers…Mvg.Jasper

  2. Om even terug te komen op je aangereikte artikel Odette. Wat dat betreft ben ik van gedachte dat de financiele collapse nog heel even op zich laat wachten. Men heeft namelijk in 1994 het Amerikaanse financiele systeem geherstructureerd als je bij 1994 , 7 jaren optelt kom je tot 2001 toen is het financiele hart aangevallen door zogenaamde alqeada terroristen. Strike one! Tel je daar 7 jaar bij op kom je uit op 2008 het jaar waarin de wortels blootgelegd werden (allerlei openbaringen omtrent verborgen financiele zaken) Strike 2! Tel dan 7 jaar op bij 2008 en je komt uit op 2015 de vernietiging van de financiele leidende natie of en munt. Strike 3 ! 7 7 7 The ultimate perfection in creation for satanists the opposite The ulitimate perfection in destruction…..Alles wat in de naam van God gebeurt door die cabal mag je omdraaien richting het tegenovergestelde dat is het werk van el diablo….

 9. Heb nog geen antwoord van Likoed op mijn vragen…dan maar zelfonderzoek 😀
  Ik kwam dit tegen:
  http://www.anderekijk.info/intelligentie/

  Interessant vond ik de reacties op het artikel:

  C op 28 februari 2014 om 18:29 schreef:

  ‘U kunt beweren dat de joden zich zelf erin hebben gewerkt, Maar dat inwerken is uiteraard ook een prestatie opzicht! U kunt en cynische houding hebben tegenover de joodse bevolking, maar ik vind die kritische houding onjuist, De joden hebben wel positief meegewerkt aan het verbeteren van de wereld, en als je iets verricht hebt vind ik dat je daarvoor ook geprezen mag worden, ikzelf ben Joods en denk dat het toeval is. Ik vond de toon van uw artikel sterk anti-Joods en het leek wel of u jaloers was op de een of andere manier omdat u zelf misschien geen succes heeft, en laten we wel beginnen door o.a. jaloezie is volgens mijn familie de hele nazi politiek betreft de joden begonnen. En verafschuw dan ook ten zeerste jaloezie gedrag. Er zal vast een kern van waarheid in uw verhaal zitten over het iq, maar een iq is uiteraard niet de enige factor die succes bepaald! Ook wel ik nog even in gaan op een eerdere reactie van u dat Jezus geen Jood was, ik heb daarover een andere mening dan u en er zijn genoeg feiten die dat kunnen ondersteunen. U bent wellicht zwaar gelovig en bent antisemiet dat u dat niet wilt geloven, Maar jezus geboren in israel wilde geneens het Christendom oprichtten maar noemde zichzelf de messias en wilde het jodendom reformeren, en had geen duidelijk doel om het christendom op te richtte dat deden de Romeinen! Dus u zult eens wat beter uw geschiedenis op orde moeten stellen voordat u artikelen schrijft waar we niets aan hebben, en de nobelprijswinnaars die trots zijn op hun prestatie vernederen. Ik hoop dat u beseft dat u niet zomaar iets uit u nek moet kletsen maar eerst beter het te hoort onderzoeken! Overigens vroeg ik mij af, er staat bij u reactie professor, maar professor in wat en welke universiteit? Alvast bedankt en ik ben benieuwd naar uw reactie.’

  professor op 1 maart 2014 om 05:35 schreef:

  ‘Het etnocentrisme binnen het Joodse volk is zeker bewonderenswaardig. Daar kunnen andere volken veel van leren.
  Natuurlijk hebben Joodse mensen ook veel goede dingen gedaan, maar als we naar de som kijken dat het er minder leuk uitziet. Neem bijvoorbeeld de “Russische” revolutie die in werkelijkheid een Joodse coup was. Raciaal Joods, niet religies Joods. Rusland was het grootste land ter wereld met een oneindige rijkdom aan bodemschatten, mensen en vruchtbaar land. Dat land had een enorm potentieel, maar wat de zogenaamd intelligente Joden deden was miljoenen mensen om het leven brengen en de overlevenden hun leven in armoede laten slijten.

  Natuurlijk is het toevallig dat u als Jood geboren bent. Een vogel wordt als vogel geboren en een paard als paard. Ik heb dan ook niets tegen u persoonlijk.

  Jaloezie, dat is wat veel Joden en ook anderen denken waar antisemitisme aan ligt. Dat is een belangrijke misvatting. Ik ben niet rijk, maar het ontbreekt me aan niets. Ik heb een goede baan, een huis, vrienden en familie. Ik zou gewoon daarvan kunnen genieten (wat ik ook doe) en verder doen alsof mijn neus bloed, maar dat lijkt me verkeerd. De Joodse inmenging in de politiek, media en financiele instituten van andere landen heeft niet als doel te werken aan wat goed is voor de gastlanden, maar enkel aan wat goed is voor de Joden. Denk bijvoorbeeld aan de Joodse lobby’s in de VS die telkens om meer oorlogen in het Midden-Oosten vragen. De landen in het MO vormen totaal geen bedreiging voor de VS, wel voor Israel. Denk ook aan Ronald Lauder, voorzitter van het Wereld Joods Congres, die de Griekse regering instructies geeft over hoe om te gaan met Gouden Dageraad en toch vooral de grenzen open te houden. Stelt u eens voor dat het Wereld Grieks Congres Israel zo toesprak.

  Over Jezus Christus zijn verschillende meningen. Wat mij verontrust is dat het moderne Christendom het Joodse volk op de troon van Christus plaatst, terwijl het Jodendom volgens het Nieuwe Testament een dwaalleer is. Met die insteek heb ik dat artikel geschreven.
  Ik ben geen echte professor. Dat is enkel mijn nom de plume.’

  1. Alle minderheden klitten te samen, elkaar het balletje toespelen, inteelt letterlijk en figuurlijk.

   Proffesor mooi geschreven, maar toch op een zekere manier generaliserend.

   En dan vraag ik mij altijd af, wat van die mensen die ik veel heb gekend die hier niets mee te maken willen hebben.

   En hun IQ is niet groter maar ze weten het gebruik hier van op waarde te schatten, en beter in te zetten.

   Universiteit van Harvard betaald door Goldman & sachs, daar zijn meer als de helft Joodse studenten.

   De conclusie is als zo vaak, wij de niet Joden laten het gebeuren, de eens witte Amerikaanse meerderheid, heeft zich het kaas van het brood laten eten, ondanks waarschuwingen, van Eisenhouwer, Nixon, Kennedy, en zijn aan het verpauperen en te verworden tot white trash.

  2. Professor vergeet dat er een club in de geschiedenis is geweest die het Jodendom heeft aangenomen daarmee goedgelovige oorspronkelijke Joodse mensen hun cultuur en natie binnengedrongen zijn. Als een masker hebben ze het Jodendom misbruikt en natuurlijk zijn er inmiddels ook goedhartigen bij maar het overgrote deel gelooft in het ‘beloofde vaderland / moederland ‘ zoals velen in de handgeschreven bijbels. Het zijn gecreerde mythes voor politieke doeleinden bedoeld, het verhaal van medemenselijke liefde is mooi en heeft ook best een kans van slagen maar niet in dit huidige ingerichte kapatalistisch systeem. Men misbruikt de theologie men misbruikt alle vormen van oude psychologie zoals de slang beschrevn in de bijbels adam en eva tot het eten van een appel verleidt.
   Het etnocentrisme zoals professor beschrijft komt van het oude tribalisme af en zorgt voor verdeling op velerlei wijzen. Het is een feit te noemen dat als je bij de ene club behoort behoor je niet tot de andere club, die mentaliteit schept verdeling. We zijn allen beowners van deze planeet in dit universum, vergeet de grenzen vergeet de afkomst, dat zijn onze schatkisten die we samen kunnen delen. Dat mogen wij als bewoners van deze planeet niet tegen elkaar gebruiken, men kan samen in goedd overleg datgene filteren wat wijsheid is en geloof me iedere cultuur bezit haar eigen wijsheden. Communicatie dat is the key. Elkaar liefhebben ondanks onze verschillen, openstaan voor elkaar en met elkaar deze wereld laten floreren dat kan mogelijk worden door het zaaien van medemenslijke Liefde, daar plukken we onmiddelijk de vruchten van als we de blijdschap in elkaars ogen zien als we elkaar in alle vriendelijkheid accepteren en nemen zoals we zijn. Wij zijn allen van vlees en bloed. One Love!

  3. Jasper,
   10.2, kan ik me helemaal in vinden.
   10.3 scherpe tekst 😉

 10. wat word ik toch weer moe van enkele reacties hier beneden. Het lijkt onmogelijk om iets over israel te zeggen zonder voor antiesemiet uit gemaakt te worden. ik heb nog eens ondezoek gedaan naar de vorming van israel als staat en kan niet anders dan concluderen dat zionisten (let goed op likuud met je lange tenen ik zeg zionisten niet joden) over de rug van o.a. hun eigen volk dit plan er door geduwd hebben, met hulp van andere grote namen uit de cabal.
  een korte samenvatting:
  Wanneer de britten tijdens de 1e wereld oorlog met hun rug tegen de muur staan worden ze benaderd door de zionisten om america in de oorlog te betrekken als hun bondgenoot in ruil voor pallestina wat onder brits mandaat viel.

  James Gelvin, a Middle East history professor, cites at least three reasons for why the British government chose to support Zionist aspirations. Issuing the Balfour Declaration would appeal to Woodrow Wilson’s two closest advisors, who were avid Zionists.

  “The British did not know quite what to make of President Woodrow Wilson and his conviction (before America’s entrance into the war) that the way to end hostilities was for both sides to accept “peace without victory.” Two of Wilson’s closest advisors, Louis Brandeis and Felix Frankfurter, were avid Zionists. How better to shore up an uncertain ally than by endorsing Zionist aims? The British adopted similar thinking when it came to the Russians, who were in the midst of their revolution. Several of the most prominent revolutionaries, including Leon Trotsky, were of Jewish descent. Why not see if they could be persuaded to keep Russia in the war by appealing to their latent Jewishness and giving them another reason to continue the fight?” … These include not only those already mentioned but also Britain’s desire to attract Jewish financial resources.[14]
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration)

  Wallstreet bankiers (zionisten) helpen hitler in het zadel samen met sommige industrielen.

  George Bush’s grandfather, the late US senator Prescott Bush, was a director and shareholder of companies that profited from their involvement with the financial backers of Nazi Germany.http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

  p31
  Two cartels, I. C. Farben and Vereinigte Stahlwerke, produced 95 percent of German explosives in 1937-38 on the eve of World War II. This production was from capacity built by American loans and to some extent by American technology.

  The I. G. Farben-Standard Oil cooperation for production of synthetic oil from coal gave the I. C. Farben cartel a monopoly of German gasoline production during World War II. Just under one half of German high octane gasoline in 1945 was produced directly by I. G. Farben and most of the balance by its affiliated companies.

  … American assistance to Nazi war efforts extended into other areas. The two largest tank producers in Hitler’s Germany were Opel, a wholly owned subsidiary of General Motors (controlled by the J. P. Morgan firm), and the Ford A. G. subsidiary of the Ford Motor Company of Detroit. The Nazis granted tax-exempt status to Opel in 1936, to enable General Motors to expand its production facilities. General Motors obligingly reinvested the resulting profits into German industry. Henry Ford was decorated by the Nazis for his services to Naziism. Alcoa and Dow Chemical worked closely with Nazi industry with numerous transfers of their domestic U.S. technology. Bendix Aviation, in which the J. P. Morgan-controlled General Motors firm had a major stock interest, supplied Siemens & Halske A. G. in Germany with data on automatic pilots and aircraft instruments. As late as 1940, in the “unofficial war,” Bendix Aviation supplied complete technical data to Robert Bosch for aircraft and diesel engine starters and received royalty payments in return.

  In brief, American companies associated with the Morgan-Rockefeller international investment bankers – not, it should be noted, the vast bulk of independent American industrialists – were intimately related to the growth of Nazi industry… General Motors, Ford, General Electric, DuPont and the handful of U.S. companies intimately involved with the development of Nazi Germany were – except for the Ford Motor Company – controlled by the Wall Street elite – the J. P. Morgan firm, the Rockefeller Chase Bank and to a lesser extent the Warburg Manhattan bank. http://www.thirdworldtraveler.com/Fascism/Wall_Street_Rise_Hitler.html

  Na de oorlog:

  Op 15 mei 1948 loopt het Britse mandaat voor Palestina af. In anticipatie hierop roept het Joods Agentschap een dag eerder de staat Israël uit.[11] De Amerikaanse presidentTruman erkent Israël binnen een half uur de facto; formele erkenning zal tot 1949 op zich laten wachten.

  15 mei – 11 juni 1948: Arabische legers vallen binnen, boeken successen.

  11 juni – 9 juli 1948: Eerste wapenstilstand. De VN kondigt een wapenembargo af voor alle partijen. Alleen Israël weet dit te ontduiken. Zodoende gaat zij versterkt de volgende periode in, terwijl ook de organisatie en omvang van de IDF verbeterd is. De andere strijdende partijen krijgen tekort aan munitie.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Isra%C3%ABl#cite_note-ReferenceA-13

  Toevallig dat Israel er onderuit wist te komen. De rest is geschiedenis….

  1. dus als een groep als anonymous ‘een deuk in een pakje boter slaat’ moeten we hier blij om zijn…
   zo dat was het, mijn vingers doen zeer van het typen.

  2. Het anti-zionisme is nog steeds groeiend onder ‘ware’ Joodse mensen:
   https://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/anti-zionisme-groeit-onder-joden/

   Het is David Icke die me de ogen opende. Werkelijk ‘zum Kotzen’ wat de Zionisten met de staat Israël doen. Diep-menselijke waarden verkrachten, mensen en de hele wereld manipuleren. De holocaust misbruiken tot een PR-campagne van wereldomvang.. En het mag allemaal niet gezegd worden..!
   Hier een halfuurtje dat je wellicht de schellen van de ogen zal doen vallen..! http://www.youtube.com/watch?v=0xe5cQDIbMs

  3. En het zijn de Rothschilds die zichzelf het prachtige Joodse label hebben omgehangen. Het Jodendom misbruiken, door als familie ‘Bauer’ jezelf te promoten tot adel en Joods..

  4. Guido, ze zijn echt wel joods geweest, en ze noemden zich in de 16e eeuw nog Elchanan en namen, wat in die tijd normaal was, de naam van hun huis aan waarin ze leefden. http://biography.yourdictionary.com/mayer-rothschild

   Duitsland in de zin van een staat, bestond toen nog niet, het waren allemaal losse landen/gebieden, die geregeerd werden door notabelen, en die hoorden dus bij het Heilige Roomse Rijk. Waarschijnlijk ook de reden dat er toen christenen en joden in verschillende wijken woonden.

   Opmerkelijk ook dat een film uit 1940 genoemd ‘The Rothschilds’ Shares in Waterloo’, http://www.youtube.com/watch?v=qa7to29uq1Y
   en blijkbaar een antisemitische ‘propaganda-film’ van de nazi’s was, uiteindelijk niet meer verteld wat je tegenwoordig overal ook op wikipedia terug kunt vinden…

  5. Voor de duidelijkheid, correctie laatste zin: …niet meer verteld DAN wat je…

  6. @Monika

   Weet je Monika, als je voor verandering bent of verbetering, en verbetering impliceert verandering want hoe kan iets verbeteren als het niet verandert, dan hoef je eerst maar op één woord in de ideologie of houding te letten, namelijk CONSERVATIEF! Krijg die twee maar eens door één deur! Je moet soms loslaten wat je lief is om iets nieuws te leren kennen, om het ECHT te leren kennen, en als je dat nieuwe hebt leren kennen zie je vaak pas de betrekkelijkheid in van dat wat je lief was, of nog steeds is.
   Klein voorbeeldje; sommige conservatieve Friezen, ik weet niet waar jij vandaan komt, bijten zich zo vast in hun traditionele Friese taal dat ze nooit aan het leren kennen van een andere toekomen, en daardoor ook nooit zullen weten wat ze missen, het heeft tenslotte niet voor niks de status “bestuurstaal”. Ze sturen hun kinderen wel naar school, die daar bijvoorbeeld algemeen beschaaft NL leren om maar een boom in het bos te noemen, maar als die daar thuis enthousiast over zijn rammen ze meteen hun hakken in het zand want ze voelen zich bedreigt in dat wat hun lief is! En dat is nog maar een KLEIN voorbeeldje! Nou is het gelukkig tegenwoordig niet meer zo erg als het is geweest, gemiddeld genomen dan, en het ene hoeft het andere niet gelijk te vervangen maar geef een ander tenminste de ruimte om te groeien ook al zie je het zelf niet zitten! Je hoeft het eigenlijk dus nog niet eens zo vér te zoeken! Maar als je een ander die ruimte niet kunt geven zegt dat ten eerste dat je je niet kan inleven in die ander, ten tweede je knijpt jezelf in de kloten, en ten derde dat je dus een serieus conservatief probleem hebt! En we weten allemaal drie maal is scheepsrecht! Of het moet gewoon om de peseta’s (zelf ook niet vies van trouwens, tot op zekere hoogte) gaan dat kan natuurlijk ook! 😀 Maar dit wist je natuurlijk allemaal al.

  7. Als dat Bijbeltje of aanverwanten die rol gaan spelen wordt het pas bloedserieus! :mrgreen:

  8. Ja Jerry ik heet geen Monika maar vindt dit brelaas van jouw echt nergens opslaan.
   Elk volk heeft het recht op zijn cultuur, waarden en taal want als de taal weg valt gaan de historische roots er aan.
   Dat is waar in Europa zo voor gevochten wordt, het Baskies, het Bretons, en in noord Frankrijk het Vlaams, er zijn in Frankrijk 5 talen die zo hier en daar nog gesproken worden, Occitaans, Provenciaals, en Catalaans, hun vrijheids dans is lang verboden geweest in Spanje en Frankrijk de Sardaigne, en dan nog het Corsicaans, wou jij dat allemaal weg geven, om dat je zo nodig de progresief moet uit hangen.
   Friesland is nog één van de provincies met een Eigen karakter maar voor hoe lang nog alles moet éénheids worst worden flink gemengd met anderen zo dat er een metiesen land ontstaat zonder roots of houvast, kun je of wil je dat niet in zien, er is een Europese genecide aan de gang op het oude blanke Europa.

  9. Voor mij heeft taal met mentaliteit te maken. Immers je denkt je taal.
   Mentaliteit heeft ook met je identiteit te maken.
   Andere talen spreken, zich voor andere culturen interesseren, andere systemen te bestuderen etc. hoort bij een ontwikkeling. Hierbij hoort zeker ook empathie. Helaas en misschien moet het zo zijn, maken slechte mensen misbruik van de empathie. Dus empathische mensen, waar ik er een van ben, zouden goed eraan doen om zichzelf te ‘be-wake-n’. 😀
   Verder hou ik het bij I.Kant en zijn Kategorische Imperativ…
   …de vrijheid alles te doen, wat een ander niet schaadt.

  10. @Jenne

   Ik wist dat jij als eerste zou reageren Jenne! 😀
   Je hebt niet goed gelezen meneer de dikke boeken man, het één hoeft het ander niet gelijk te vervangen, t.z.t doet het dat toch wel, maar geef de ruimte.
   Veel mensen denken, vooral als je er zelf dwars doorheen kijkt, het bekende dunning-krugereffect, dat cold readers geen kwaad kunnen totdat ze je eigen zus overhoop halen.. Dan heb je mij trigger-happy, :mrgreen: dan heb ik weinig oren voor huilie huilie! Ik hou zelf ook van cultureel erfgoed, indien geen totale non-issue, ik woon niet op de Kijle weg.

  11. @Monika

   “Dus empathische mensen, waar ik er een van ben, zouden goed eraan doen om zichzelf te ‘be-wake-n’.”

   Egg-xacly! En dat is voor zover mogelijk ook een beetje je plicht als glazen bolleboos denk ik dan in mijn grote bescheidenheid.

   En natuurlijk deels verantwoordelijkheid van jezelf, mee eens!

  12. “En dat is voor zover mogelijk ook een beetje je plicht als glazen bolleboos denk ik dan in mijn grote bescheidenheid.”

   Om zelf te zien hoever je kan gaan bedoel ik dan. Je kan een ander niet voor alles beschermen tenslotte.

  13. Het kan je wereldwijzer maken, nooit verkeerd, maar ik ken er één in Frl., die is akelig gemeen! En die boemerang krijg je vanzelfsprekend weer terug in je gezicht, dat is een kwestie van tijd en actie reactie.
   Maar die bui hebben ze denk ik wel ingecalculeerd.

  14. Jerry,
   Maar voor vele bestuurders is dit alles nu juist wel non- issue, maar je geeft niet echt antwoord op mijn vele vragen, je blijft op de vlakte, Kijle weg zegt mij niets !

   Monika, dat breng je mooi, alles te doen wat een ander niet schaadt, ben je een aanhanger van Kant en Kierkegaard.

  15. @Jenne

   “Friesland is nog één van de provincies met een Eigen karakter maar voor hoe lang nog alles moet éénheids worst worden flink gemengd met anderen zo dat er een metiesen land ontstaat zonder roots of houvast, kun je of wil je dat niet in zien”

   Dat is een kwestie van debat, daar zijn Friezen vast niet uniek in. Ik bedoel sommige dingen houden jij en ik niet tegen, dat gaat over lááánge perioden gewoon zo, anders liepen jij en ik nog in een berevel. Maar misschien doe jij dat zo nu en dan nog wel. 😀

  16. Clubjes en die polariseren… hmmm, neuj, niet zo mijn ding Jenne.
   Daar vind ik jouw best wel ouwerwets in. Zelfs voor een Fries.

  17. MONIKA, 11,11

   Emphase Exagération prétentieusedans le ton, le geste, l’expression, le style, emphatie de faculté de resentier ce qu’un autre resent, dat is heel sterk om dat van je zelf te vinden en te weten, een taal verbieden is als het uitsnijden van de tong, gaat een stuk verder want het volk zijn geheugen sterft, er ontstaan zombies.

  18. Jerry, gezien dat ik nog steeds op een antwoord wacht op mijn vraag wat Poetin voor een plek in zijn gezicht heeft 😛 vind ik het wel grappig hoe je me ergens probeert te ‘categoriseren’…
   Je hebt gelijk ik wil dat iedereen het fijn heeft en in zijn volle kracht staat. Daar waar de omstandigheden goed zijn, zal het goed gaan.

  19. Heerlijk Odette, wanneer maak je een hartige taart? Breng ik citroenen mee.

  20. ODETTE, al deze groentes zijn hier op de markt, de één na de ander nagelang het le saison, je moet ook nog weten hoe klaar te Stoven, ziet er mooi uit.

  21. Jerry, waarom ben je niet wat directer nee liever duidelijker wat je wilt zeggen, dat atack en pareren is vermoeiend, vroeger veel geschermd, nu mijn Klein dochter 20 en 3 van Frankrijk, zit in de equip de Franse, groet!

  22. Potdomme, je zou nooit weer van bil gaan!! ik heb even een week hoofdpijn! 😉

  23. Jerry prachtig man, ik lig helemaal platkes, humor ten top en op maat! Zijn maar weinig die jou ‘kijle weg’ willen begrijpen, jennne tenminste niet, die kan niks weg werpem, misschien wel in Antwerpen (Miergooien)
   Ja heb wat Maggie eruit in je soeppie gedaan, je ziet het werkt beter als Getoverdrank om op kracht te komen met je Mega-liners. 😉
   Ahum ben wel een fan van je manier van Hilarisch neer pennen, het vraagt om meerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. 🙂

   Zo de Jack is uitgewerkt en was ff wakker tussen het spoelen door voor een nieuwe nippet wat me tot Daniels moet brengen deze keer, bij de verkeerde afslag wordt je gewoon weer in je eigen bedje wakker. http://www.youtube.com/watch?v=Yp56sT66D1U (op stap met Jenne in de MS Bourbonge)

 11. Daarom spreek ik ook over zionisten en niet over joden.
  David Icke heeft inderdaad (zoals zo vaak) de vaardigheid om dingen die we allemaal zien zodanig samen te vatten dat het ware plaatje duidelijk wordt.
  Het blijft een lastig onderwerp omdat we op school bij geschiedenis en straks in mei ook weer idd de holocaust min of meer als ‘guild trip’ op ons gelegd worden waar door we nooit kritisch naar israel durfde te kijken. Het internet zorgt dat we ons steeds breder over dit onderwerp hebben kunnen informeren en de tendens veranderd gelukkig een beetje.

  1. Zonder Joden geen Zionisme, het Zionisme komt voort uit een deel van het Jodendom.

  2. @jenne:duitsers uit nazi duitsland waren ook niet per definitie nazi. vooralsnog geef ik joden het zelfde voordeel van de twijfel. Wat kan een kind er aan doen dat hij in Israel geboren wordt?
   @monika:dat klopt, zowel de oorlog zelf als de waarheid over de holocaust.

  3. T.V. nee zeker niet, mijn Eigen zwager een Duitse marine officier was absoluut geen Nazi, en ik heb er meer gekend zo, en mijn vrienden en vriendinnetje vlak na de oorlog waren net zo het slachtoffer als ik, hun probleem werd het constante Media geroep over hun aan deel in de vooral Joden vervolging, het werd ze dagelijks ingewreven, de fouten van hun ouders, er is dan ook een grote verborgen anti semitisme stroming, vooral de intelligentia weet heel goed waar de klepel hangt, en staan achter Putin.

  4. Prachtige documentaire van de Duitse boxer Max Schmeling die in de tweede wereldoorlog Joden hielp. Hij had ontmoetingen met Hitler en Goebels en toch volgde hij zijn eigen weg. Hij had in de tweede wereldoorlog een gevecht met de eerste zwarte Amerikaanse boxer Joe Louis. Later werden het vrienden, Joe Louis raakte in 1954 aan lager wal. Vanaf die tijd gaf Schmeling financiele steun aan Louis tot aan zijn dood in 1981.
   http://www.youtube.com/watch?v=fSaXM0vZrws

  5. 12.2.. Jenne, is dat jouw logica, of valt ie in de categorie. Deze appels lagen in de fruitmand, en DUS is het fruit..?

  6. Beste GUIDO.J, heb jij misschien persoonlijke ervaringen mee te delen, zo niet laat me dan met rust, met je cynisme!

  7. Ja mijn excuse GUIDO.J, je had het over mijn logique van Zionisme voortgekomen uit een deel van het Joden dom, is dit volgens jou onjuist dan.

  8. Misschien moet je hier eens naar kijken Jenne ik zal een quote uit het artikel aanhalen ” Vladimir Ze’ev Jabotinsky honored Hess in The Jewish Legion in the World War as one of those people that made the Balfour declaration possible, together with Herzl, Rothschild and Pinsker.” Dit is de bron van die quote : https://en.wikipedia.org/wiki/Moses_Hess

  9. COZMIC, 12,10

   Cyonisme mooi gevonden en wel beschrijvend, in het Frans bestaat ook nog cynique cyclone typhone ach mooi woorden om mee te spelen.

  10. Cyonisme, semi kritische uitlatingen over het Israelisch beleid door het varken niet met de tang te beroeren. Ik ziet em al op Wikipedia.
   Taalkundig gezien een Joods koekje van eigen deeg, of zou het een jodenstreek zijn?

  11. Jasper bedankt heb het op gezocht Moses Hess, kende de naam wel van mijn vader, belangrijke man voor het Joden dom, heel sterk is zijn uitspraak de Christen vinden het paradijs in de hemel maar wij genieten deze op aarde, en inderdaad dat doen ze, uit dit denken komt het socialisme en communisme voort, groet

  1. We hebben zomaar het idee dat ‘u’ bezig bent met het promoten van een éénzijdig verhaal.. Hoe kan er ooit een oplossing komen als jullie álles van een kant blijven bekijken, niet ingaan op gestelde vragen, noch reageren op toch stevige en fundamentele kwesties..?
   Nu moet ‘u’ ineens kijken naar een filmpje dat van ‘u’ wordt weggehouden..? Is een stad met bewoners bombarderen, zoals in Gaza-stad zelfs met fosfor-bommen, een daad die ‘u’ pleegt goed te keuren?

  2. @Guido
   Dat filmpje bestaat namelijk niet. Israel gebruikte fosforgranaten alleen voor rookgordijnen, wat is toegestaan. Het geweld was nodig tegen moslimfanatici van Hamas, de strijdmakkers van de terroristen die de pater in Syrie vermoorden. U ziet het, nu zij stoppen met de raketten, hoeft Israel niet meer terug te schieten.

  3. @ Likoed NL

   Je bent zo te begijpen zelf erg corrupt met het aangeven van eenzijdige informatie. Continue en zelfs op jullie site zit geen vooruitgang te melden dat er ook iets goeds onderweg is wat vooruitgang betekent. Afgeven en nog eens afgeven, van in het soort jullie zijn de enigste en de beste. Pulp-fictie geleuter van een zandbak kleuter. Wordt eens volwassen. We keuren elke vorm van shit af die men propageerd en wat om aandacht vraagt. En nu niet enkel op de media afspelen terwijl jullie zelf ook veuile handen hebben die stinken.

  4. Ik geloof dat ze zélf in hun leugens, propaganda en ‘valse-vlag-operaties’ geloven..
   Over de fosfor-granaten: Israël ontslaat haar eigen militairen, om het leggen van ‘rookgordijnen’… Wat een leugens op leugens op leugens.. Het leger legt een rookgordijn over de pulbieke opinie, de officier is in ere hersteld en LIKUD NL legt een rookgordijn op WantToKnow…!!
   http://internationaljustice.rnw.nl/nederlands/article/israel-straft-officieren-om-fosforgranaten
   En kijk eens wat een rookgordijnen:
   http://972mag.com/israel-gives-up-white-phosphorus-because-it-doesnt-photograph-well/70063/rada-burned/
   Over de valse-vlag-operaties:
   Israël die het Amerikaanse marineschip ‘USS-Liberty’ aanvalt op 8 juni 1967 met straaljagers ZONDER kentekens (rookgordijn), zodat de wereld Egypte de schuld zou geven, de VS in woede zou ontsteken en ‘gerechtvaardigd’ zou zijn Egypte van de kaart te vegen.. Israël in gna-gna-gna-victorie achterlatend.. Maar het uiterst valse, manipulerende spelletje kwam uit.. De moordpartij onder Amerikaanse marinejongens was tekenend, hoe Israël de kraamkamer is van het manipulatieve Zionisme, dat zo langzamerhand een soort wereldrot is geworden.. Rothschild-Zionisme noemt David Icke het..
   http://www.youtube.com/watch?v=-T5hIg60Z1g
   Het geeft de continue manipulatieve, gestoorde-geesten-wereld aan waarin Israël zich wentelt. Zódanig, dat haar eigen bevolking zich MASSAAL van deze valsheid afwendt..!
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/auschwitz-overlevende-over-palestina-nooit-meer/

  5. Dank u wel dat u ons gelijk bevestigd.

   Het schieten met fosforgranaten op doelwitten – zelfs militaire – is niet toegelaten in het Israëlische leger, en soldaten die dat toch doen worden bestraft.

   Dat is dus in tegenstelling tot Hamas. Strijders die zich schuldig maken aan de oorlogsmisdaad van het schieten op burgers, worden als voorbeeld gesteld.

  6. Het zal ook wel niet voor niks zijn dat men de naam likoed gekozen heeft die naam betekend namelijk eenheid en volgens mij is dat niet in de vorm wij zijn allen 1 op deze aarde maar kan men dat meer bezien als wij zijn 1 tegen allen. Dat zal moreel behoorlijk versterken binnen het groepje speciale uitverkorenen op deze wereld.

  7. Likoed Nederland, heb je nog een naam? Ben je nog een mens..? Heb je niet eens een nummer bij je reactie..??! Bang om je te laten zien, je naam te noemen..? Een faire discussie aan te gaan..
   Ik zie een Paul, een Jasper, een Guido, maar hoe kun je communiceren met een partij..? Een organisatie.. Ik nodig je uit! Reageer eens netjes op mijn 13.4 statements..

  8. hahahhaa… ‘Dank u wel dat u ons gelijk bevestigd..’ And on goes the show.. Rookgordijntje op rookgordijntjes.. NOOIT toegeven, altijd je lulkoekverhalen klaar hebben.. ‘Officieren worden gestraft’.. hahaha.. Dat jouw huid gespaard mag blijven van al het karma van al die brandwonden, die voortkwamen uit de ‘rookgordijnen’-strategie..

   Je bent ws. ook de man die snapt dat Japan walvissen de strot afsnijdt omdat de ‘wetenschap’ ermee gebaat is..? Jij snapt die ontkennende houding wel, waarschijnlijk.. Rookgordijntje op rookgordijntje.. Sick people who need smoke-curtains to hide them selves, their deeds, their excistence.

  9. ” Vol nonsens, die we met de grond gelijk hebben gemaakt:”

   Precies I rest my case verdere discussie niet relevant , dat weerspiegelt precies hetgeen waar jullie voor staan. Ales wat het niet met jullie eens is of met het recht op het hebben van… dat maken jullie het liefst met de grond gelijk. De oorlogszuchtige drang zit diep geworteld in de genen, daar waar het hart van vol is stroomt de mond van over.

  10. @Jasper

   Wat had je dan verwacht van conservatieve liberalen, HERvorming? Multi-cultuur? Bemiddeling van derden?
   Ik zou zeggen probeer het over 1000 jaar nog een keer als de hersencellen aldaar rijp zijn voor het begrip “FEITEN”, en dan niet die van Schindler’s list, maar die van 2014!(jah, ik weet dat ik optimistisch ben!) En Likoed heeft gelijk, het HELE Midden-Oosten verdedigt zich tegen zichzelf!

 12. Likoed Nederland, Ik ben geen anti-Semiet, maar vind wel dat de Joodse wereld gezien zijn aantal mensen, te veel macht hebben, in de USA danst ieder één na de pijpen van het Joodse kapitaal en invloeden, Media, uitgeverijen, Universiteiten, hoge politieke posten, Banken, niet te vergeten de Joodse maffia, die hand en spandiensten uitvoerd voor de hele Rijke invloedrijke Joodse burgers,
  uitmoorden van de Kennedy familie, om dat die niet Israel goedkeurde als Atoom mogendheid, ach als je teveel wild krijg je vroeg of laat de deksel op je neus, heb in mijn Amsterdamse tijd veel Joodse vrienden en kennisen gehad, met wederzijds respect mooie tijd gehad,
  vooral met de oude garde want die hadden het leven lief, en wisten wat leven inhield, ook mooie contacten met mensen die in de Joodse raad zitting hadden gehad in de oorlog, allemaal heel interresant
  om te weten, ik wens alle goede menselijke Joden het allerbeste, de slechte onder hen, dat ze gestraft mogen worden!

  1. Beste Jenne ik denk dat je best kunt spreken van een groep extremisten die het zionisme ontwikkelt hebben en dit verder hebben ontwikkelt richting het rothschild-zionisme. Ondertussen door de tand des tijds heeft er een vermeniging plaatsgevonden van extreme zionisten en overtuigde zionisten (nieuwe generaties )die geen extreme agenda wensen te voeren binnen de Joodse gemeenschappen maar economisch en sociaal en kapitaal afhankelijk zijn geworden van die leidende extreme groep. Er zijn er als het ware velen gegijzeld door het extreme rothschild-zionisme die op zich misschien wel zien dat vele zaken geen zuivere koek inhouden maar door belangenverstrengeling geen kant uit / op kunnen. Een ieder of velen maken dan misschien wel ongewild deel uit van iets waarvan ze niet bij machte zijn het te kunnen stoppen door een deel te zijn van dat grote door extremisten gekaapte geheel. Er zijn wel degelijk geluiden te horen dat oprechte Joodse mensen deze zaken ook niet langer pikken. Het is en blijft ook voor velen een complexe zaak zich los te kunnen maken van dat gekaapte geheel zo sterk is de lobby en de propaganda van dat zionisme. De extremisten bezitten de meest belangrijke posities in de politiek en de media. Het heeft zich tussen een volk genesteld en hun cultuur en natie als maskerade geadopteerd / gegijzeld door de eeuwenoude overtuigingen over te nemen als ware het eigen overtuigingen als een listige slang.

  2. Jasper, helamaal met je eens, goed commentaar, maar wie luisterd er naar ons ? groet.

  3. De kracht van intentioneel oprecht gerichte woorden zal haar / zijn deel bijdragen aan het in het licht brengen van de waarheid. (ver)Oordelende woorden missen die kracht omdat je daarmee haast automatisch uitsluit / verdeeld. Kies de woorden zorgvuldig je zou het wellicht mogelijk (spiritueel) kunnen voelen dat er kracht in de woorden vloeit vanuit het collectief , het Universum , die met de juiste intentie uit het hart via het toetsenbord het scherm opvloeien gestuurd in en door medemenselijke naasten Liefde. One Love!

  1. Meneer, met de aanhaling erbij is het wel zo dat de leugen waarheid is geworden. En a.u.b. niet generaliseren, want dé Palestijnen of dé arabieren bestaan niet. Het bestaan ook niet dé joden, maar mensen beste meneer, mensen. Mensen die door verkeerde politieke systemen tegen elkaar worden opgejut (dat is de gecreëerde haat). Maar feiten zijn het toch wel, dat Palestina gewoon is bezet door Israël? De waarheid vindt u in uw hart.
   Vrede zij met U.
   Salam.

  2. antisemitisch is bedacht om anti-palestijnen = “de genocide op Palestijnen” goed te praten.

  3. Nazaten van de stam van Sem. De link naar Uncle Sam ligt wel lekker voor de hand, dat dan weer wel. En semi = half, dan dan weer ook.

 13. Ja hoor we zijn weer bezig. De Joden hebben het weer gedaan zeker. Kijk eens verder dan je neus lang is en ga er zelf eens een kijkje nemen en oordeel zelf en neem niet alles voor zoete koek aan wat de media schrijven.
  De kinderen op de Palestijnse scholen worden al gehersenspoeld en haat wordt er als zoete koek ingegoten.
  De palestijnen moeten ophouden met deze indoctrinatie. De palestijnen moeten hun eigen frustraties niet projecteren op kinderen.
  Anonymus is verkeerd bezig. Stop met dit stiekeme gedoe en keur het schieten van raketten af op Tel Aviv zodat kinderen niet tig maal per dag naar de kelder hoeven te hollen. Volstrekt zinloos.

  1. “Ja hoor we zijn weer bezig. De Joden hebben het weer gedaan zeker. Kijk eens verder dan je neus lang is en ga er zelf eens een kijkje nemen en oordeel zelf en neem niet alles voor zoete koek aan wat de media schrijven.”

   Dat is een zeer goede raad beste kox, en inderdaad volgens mij zijn er velen mee begonnen om dat niet meer te geloven wat de media en met name de main stream media schrijven over is-ra-el. Vandaar dat we dwars door de propaganda leugens heen kijken van de club die jij hier lijkt te willen verdedigen. Dat zijn ook diegenen die niet alleen zorgen voor de hersenspoeling op de Palastijnse scholen maar eigenlijk kan men spreken van vervuiling van het gehele mondiale leer-systeem. De rest wat jij hier tracht aan te halen behoort tot de politieke leugens waarmee is-ra-el zich tracht te rechtvaardigen, daarmee is die propaganda in ieder geval richting jou bijzonder succesvol! Mvg.Jasper

  2. Kox, Jasper, de waarheid ligt altijd in het midden, en waar twee kijfen hebben zeker twee schuld, t’is nota béne het zelfde volk, beiden Semiten uit het oude Sumirië, herders volkeren die in de verkeerde handen zijn gevallen.

  3. Kox, schandalige uitspraak…
   ‘de Palestijnen moeten hun eigen frustratie….’
   nou meneer Kox, mag het?! Deze mensen lijden al sinds 60 jaar onder het beleid van Is-ra-el. U maakt zich schuldig aan ontkenning!!
   Dat u, die blijkbaar alles weet over de ‘holocaust’, het gedrag van Israel goedkeurt, is een schande. Uiteindelijk krijgt Israel miljarden aan geld vanuit het buitenland als sinds de oorlog, lekker het handje open houden en anderen niets willen geven, niet eens menselijke waardigheid.
   Zou u mij de talmoed willen uitleggen, daar staat toch precies hoe men met de rest van de wereld mag omgaan?
   Misschien zijn de tijden binnenkort afgelopen, waarin men de macht misbruikt en de empathie van niet-joodse mensen. Andere landen en volkeren hebben OOK ellende meegemaakt en raar genoeg die hoor je niet steeds in de media.
   En hier kunt u zelf lezen hoe een ‘minderheid’ (gezien aan bevolking) de lakens in de wereld uitdeelt.
   http://www.voltairenet.org/article183129.html

  4. “de waarheid ligt altijd in het midden”
   Het spijt me Jenne in deze wordt de waarheid maar al te verzwegen of verdraait richting het gelijk van de valse zionisten en hun daaraan politieke gelieeerde plannen. Maar we mogen ook van mening verschillen als jij die gedachten aanhangt. Ik ben van mening dat die staat er nooit had mogen komen vanwege de valse ondergrond die het balfour contract heeft. Die staat is willens en wetens uitgeroepen om letterlijk en figurlijk geld ’te slaan’ uit het midden oosten door verdeling te zaaien en geschiedenis en religie te kunnen vervalsen. Maar dat is omdat ik het volledige plaatje mee wens te nemen en uitga van die valse basis.

  5. Jasper, ja nu waarom zou ik dit denken niet aanvaarden, het geheel is zo complex, als je werkelijk een door dachte aneliese wilt maken, ja dan moet je alles mee nemen, maar wel tegen elkaar afwegen.

  6. Ik ben het met Jenne eens. Als je denkt dat je het ei van Columbus in je jaszak voelt branden, blijkt het heel iets anders te zijn als het het eenmaal voor je ogen in je handen hebt.

  1. Odette, is dat niet het verhaal van de gehele mensheid hier op aarde… 😉

 14. Maak eens onderscheidt in de artikelen tussen de Israelische regering dat uit NWO/Zionisten bestaat, en de bevolking dat geen probleem heeft om met palestijnen te moeten leven (op een paar orthodoxe gekkies na).

  Dit is het beeld dat goed zichtbaar is in Isreal voor een ieder die er is geweest. Joden en Moslims leven met en naast elkaar.

  Erg jammer dat linkse media dit wel eens vergeten te benoemen en de escapades van de regering verkondigt alsof het algehele volk van Israel erachter staat… Dat is namelijk niet het geval.

  1. Helaas wordt dit vanuit de regering niet gestimuleerd. En u heeft zeker gelijk dat men een verschil moet maken tussen zionisme en jodendom.
   Ik hoop dan ook dat de mensen die niet in Israel leven dat ook kunnen achterhalen en zich niet blind achter ‘hun’ Israel scharen.

 15. Om nog maar eens wat meer olie op het vuur te gooien, gooi ik de volgende stelling in de groep.

  Zie de mooie illustratie van Guido bij 5.7

  Palestina toen en nu
  Mooi onderwerp zou dit zijn geweest voor het Lagerhuis
  Wie dit niet anti-Palestina vindt, is niet anti-semitisch.
  PRO-Israel = Pro Genocide vd Palestijnen.
  Is daarom anti-semitisch bedacht? Om het anti- Palestina goed te praten?

 16. LS…

  Goed werk ! Zionisten en Nazie een pot nat… Uitroeien die hap ! Niet met bloedvergieten maar met veel financiële schade en ongemak !

 17. Ben geschrokken en verbouwereerd door het lezen van de Joodse media De Haaretz, en Tabletmag.com.
  Haaretz ; before Crimea was an ethnic Russian stronghold it was a potential Jewish Azkanazim homeland.
  Ook heel interessant de lijst op wiki over collaborateurs die met de SS meevochten in WWII tegen hun vaderland Rusland, Turken, Caucasiers, en Tartaren.
  Maar uit de Joodse media zo als Haaretz, komt je een, hautaine niet verbloemd racistme te gemoed, ze leven op een andere planeet, ze weten precies hoe de 17000 Joden het maken op de Krim, het gaat niet over mensen, maar alleen over hen, en opnieuw over hen, en ze zitten overal, en hun inlichtingen zijn heel betrouwbaar, ik ben er volkomen door overdonderd, beetje sip ook, ze laten me niet veel ruimte en mogelijkheid om mijn standpunt tegen over hen, van mijself te bepalen, je ben gedoemd voor je begint, en zo moeten velen het voelen, als je je Eigen ethnic wilt en dat moet, beschermen, moet je je als anti-semiet op stellen, daar helpt geen lieve moeder aan.

  1. MONIKA, zo als je schrijft, never ending, of of ! een Franse vriend zegt het volgende in hun overmoed gaan ze alle discussie uit de weg, ze creéeren getho’s rijke of arme, waar ze onder elkaar leven, ander soort mensen undermensen, niet toe gelaten, wie creéerd dan een of het racisme, we zullen wel moeten anders vergaat het ons net als de Palestijnen, of als de Romanov’s.

  2. before Crimea was an ethnic Russian stronghold it was a potential Jewish Azkanazim homeland.

   Dat klopt Jenne, dat had Stalin bedacht. Het was een armzalig stukje land, dus dat leek hem wel een geschikt gebied voor die arme sloebers. Wat je daar zo eng aan vindt begrijp ik eerlijk gezegd niet. Hier kun je meer lezen daarover: http://webarchive.ncl.edu.tw/archive/disk14/30/27/94/72/05/200808073019/20101008/web/iisg.nl/collections/birobidzhan-nl.html Het ging om een kleine groep uiterst arme mensen die werkten in de Sovjet-kolchozen. In WOII zijn vrijwel alle joden in Oekraïne door de Nazi’s afgeslacht bij Babi-Jar. Niet zo heel vreemd dus dat veel joden zich zorgen maken over het opkomend antisemetisme in Oekraïne.

   Een vergelijkbare aanpak viel trouwens de Kalmukken ten deel, die in de 17e eeuw het gebied ten zuiden van Dagestan in trokken en daar ook door Stalin een tijdje gedoogd werden. Tot Stalin het om de een of andere reden nodig vond Kalmukkië vrij te maken van Kalmukken en hij ze allemaal liet deporteren naar Siberië. Vreselijke taferelen hebben zich alleen al tijdens die deportatie afgespeeld, en dan wachtte de overlevers van de reis nog een jarenlang gruwelverblijf in Siberië. Later mochten de nog in leven zijnde Kalmukken terugkeren, maar al hun bezittingen waren in beslag genomen door de Russen en de Kalmukken kregen niets terug. Zij vervielen tot bittere armoede.

 18. Interessant ; Maurice de Hond heeft een opiniepeiking voor de PVV uitgevoerd, 43% vind dat er te veel Marokanen leven in Nederland, in de toelichting van Maurice de Hond, snel vergelijk met de Nederlandse Joden in Nederland, zijn ouders weg gevoerd naar concentratie kamp, dit met behulp van de Nederlanders ( allemaal of een paar ) ze kunnen het niet na laten, ons een trap na te geven,
  in wezen is hij net zo erg, misschien nog erger als Geert Wilders.

 19. Bij de Marrokaanse bevolking in Nederland zijn er gezinnen die de beschreven of misschien wel onbeschreven wet volgen van de 7 liefdevolle jaren. Dat betekend dat hun kinderen, met name jongens tot en met de leeftijd van 7 jaar praktisch geen bijsturing mogen krijgen, deze jongens ontwikkelen volledig hun eigen karakter. Daar komen jongens (misschien ook meisjes?) uit voort met een erg sterke ontwikkelde eigen wil. Als de ouders zich vanwege hun geloof afkeren van de in hun ogen ongelovigen en deze soms tot wel dagelijks in hun leven als varkensetende en zuipende en losbandige best brutale westerlingen tijdens die opgroei en inprentings periode veroordelen, dan heeft er zich een boosheid tegen de westerse maatschappij geworteld in de harten van misschien best wel veel van die jongens en misschien ook wel meisjes. Dat in een land waarvoor hun ouders in den beginne oorspronkelijk gekozen hebben vanwege de slechte omstandigheden in het thuisland.

  De Marrokaanse ouders leren hun kinderen de Marrokaanse tradities en cultuur niet los te laten en de Hollandse maatschappij waarin ze zich moeten manifesteren accepteren ze vaak niet als volledig volwaardig vanuit hun tradities en geloof. Maar dat is wederzijds. Het leidt tot tegestrijdigheden met dat geloof dat een zeer belangrijke rol heeft in hun levens. Het heet niet voor niks een levensovertuiging. Deze kinderen krijgen vaak geen werk omdat ze Mohammed of Ali of andere arabisch klinkende namen of uiterlijkheden hebben. En dat gebeurt meestal niet openlijk dat gebeurt stiekem dat is en heet verborgen discriminatie. Als die jongerengroepen hun daden als door een loep bekeken uitvergroot in de media naar voren gebracht zien worden vormt er zich een soort van gelatenheid en gerecht gevoel zich te misdragen tegenover een maatschappij die hun niet als volwaardig wenst te accepteren. De door hun ouders overgebrachte tradities en religieuze opgelegde en later geaccepteerde waarden en normen botsen met de in hun ogen ondisciplinaire en haast wel provocerende beledigende westerse tradities en losbandige levenstijlen. Juist omdat het levensovertuigingen zijn die loodrecht tegenover elkaar staan zijn verkeren ze in een uitermate
  moeilijke positie de juiste keuzes te kunnen maken.

  Er ontstaat daarnaast ook nog eens een interculturele groepdruk omdat ze een bewijsdrang en trots hebben zich toch te kunnen handhaven in een maatschappij die hun door al die negatieve media aandacht in een verdoemhokje hebben proberen te stoppen.
  Er zijn veel Marrokaanse jongeren die de motivatie en wil niet kunnen opbrengen omdat ze door deze negatieve media aandacht en verborgen discriminatie vaak bevestigd worden in het beeld dat ze het toch niet halen via de correcte weg. Daarbij hebben we een regering die er mogelijk baat bij heeft dat de maatschappij in een bepaalde mate ontwricht wordt want dan ontstaat er wanorde , onveiligheid, verdeling en chaos, en daarom worden deze kansloze jongeren groepjes misschien wel zo uitvergroot en onder de loep genomen in de media. Het credo in deze is verdeel en heers…

  1. O nee Jasper deze conclusie is volkomen verkeerd, het zijn vrijwillig gekomen mensen, die in ons land te gast zijn, zij moeten zich dus aanpassen, indien ze willen blijven proberen te integreren,
   met hun culuur hebben die door jou beschreven Nederlanders geen fuck te maken, en al helemaal niet hun middeleeuwse geloof, op een volkomen racistische basis geënt.
   Verkeer zelf in een emigranten situatie, woon nu 32 jaar in Frankrijk, er zijn veel dingen die mij storen, zal ook nooit 100% gelukkig zijn, pas mij aan waar nodig, en ben gedeeltelijk geintegreerd.
   Mijn schoon zoon, is een Kabijl, uit Algerije, hij en zijn hele familie pracht mensen, hebben net als ik heimwee, maar zijn goed geslaagd in het zich integreren, ontzettende sterke familie band, en daar door grote sociale contrôle, mijn vriend de vader van mijn schoon zoon, helaas overleden, jammer hij wilde zo graag de molens zien, maar het kan zo heel anders, hier wonen en leven ook veel andere groeperingen, op zoek naar het snelle geld kennen god nog verbod, crimineel tot en met, dat gaat slecht af lopen, de Franse samenleving is racist, uit nood zaak om zich zelf te beschermen.
   Zo je ziet is mijn conclusie anders als de jauwe, uit ondervinding!

  2. Volkomen verkeerd zou ik niet zeggen beste Jenne, maar ik begrijp dat de situatie in Frankrijk zeker heel wat anders ligt. In de baljeus (ik weet even niet hoe je het schrijft) Dat is wat dat betreft niet echt een vergelijkbaar referentiekader met de situatie in Nederland.
   Wellicht is het raadzaam je wat te verdiepen in de achtergrond betreffende de migratie van vele Marrokanen in de jaren 60 & 70 richting Nederland hier alvast een link http://www.vijfeeuwenmigratie.nl/land/Afrika/volledige-tekst Verder begrijp ik ook dat iedere bevolkingsgroep haar zogeheten ‘rotte appels’ heeft. Ik heb een behoorlijke tijd in een behoorlijk ruige buurt gewoond dus ik weet echt wel waar ik over typ in deze. Dan nog is het de taak aan de regering om bepaalde grenzen te stellen aan bepaalde groepen van welke afkomst dan ook die behoorlijk in de schijnwerper lopen. Mvg.Jasper

  1. Hallo Jasper, ja het enorme racisme waar het Joden dom op drijft staat op een heel wankel basisje, de echte uit Egypte verdreven volkje, daar is goed beschouwd het Sefardische Joden dom de erfgenaam van, en ook deze mensen zijn sterk verwaterd in hun bloedlijnen en geloof, de twee groepen die via Spanje, en de andere via Portugal zich in Europa hebben gevestigd, het is net als met de Rom volkeren, dat blijken ketellappers te zijn uit de bergen van India, t’is maar wat je er van maakt, de Joden zijn sterk in het verkopen van hun Eigen image, het constaznt vergroten ook van hun slachtoffers rol zit goed in elkaar, maar is zeer verwerpelijk<;

  2. Hoi Jenne, wat me opvalt is dat je het woord Joden veralgemeend in deze in je reactie gebruikt dat terwijl de werkelijke benaming zionisten is van die foute bevolkingsgroep. Volgens mij zijn dat de bewuste aanhangers van het oorspronkelijke zionisme. Daarmee verwijs je dus waarschijnlijk naar de (extreme)zionisten. Die zionisten en met name de extreme groep drijven bewust die wig in dat oorspronkelijke Jodendom. En om die bevolkingsgroep ook niet te stigmatiseren, die mensen (vele foute) zijn al wat generaties verder en daarmee kan men inmiddels ook die zionistische bevolkingsgroep in good and bad en very bad opdelen. Het zou mooi zijn en het lijkt me een onontkoombare uitwerking van de kracht van de waarheid gaan worden, (die kent die oprechte kracht en werking) dat die of de oprechte nieuwe generatie zich meer gaat verzetten tegen het onrecht wat er in is-ra-el gebeurt. Juist die verwatering mits de doctrines niet echt slagen kan zorgen voor verbroedering tussen mensen die net zoals ons allemaal er geen enkele keuze in hebben gehad waar hun wieg is komen te staan, wel wat ze aannamen als een waarheid. Er is slechts 1 ware waarheid. Hopen dat men zich er vlug van bewust zal zijn hoe men zich oprecht en eerlijk kan manifesteren in het leven, maar ook dat men die ruimte kan innemen door medemenselijke liefde uit te dragen in het leven. Mvg.Jasper

  3. Beste Jasper, ik heb het over Joden dom, niet over Joden, Zionisme is ten koste van alles een nieuwe Joodse staat bouwen, vergroten en behouden, een terug naar Koning David.
   Nou Ik ga nooit generaliserend om met mensen, dus ook niet Joden, onder mijn beste vrienden en relaties bevinden zich verschillende Joden, nou ja niet altijd even gemakkelijk, maar dat ben ik zelf ook niet.

  4. @Jenne, bij 24.1

   ja het enorme racisme waar het Joden dom op drijft staat op een heel wankel basisje. De Joden zijn sterk in het verkopen van hun Eigen image, het constaznt vergroten ook van hun slachtoffers rol zit goed in elkaar, maar is zeer verwerpelijk

   Schandalig!! Onvergeeflijk!! Dan is het ook niet meer dan terecht dat er zovelen hun leven hebben gelaten tijdens ontelbare pogroms en in de gaskamers, zuigelingen en kindse hoogbejaarden incluis! Eigen schuld, dat komt ervan als je zo racistisch bent en zo’n raar beeld van jezelf neerzet, dan verdien je ook niet beter. Het geeft ook zo heerlijk veel Lebensraum voor alle andere racisten die natuurlijk het volste recht hebben om racistisch te zijn en alle mogelijkheden moeten hebben om hun racisme ten volle uit te dragen!

  5. @ Jenny Jo., nou ook heel veel Joden gekend die zich daar van distantieerde, en nog 3 van, mijn beste vrienden, die van Joodse Afkomst zijn, via Algerije naar Europa gekomen, is wel een iets ander soort mens als de Azkenazi’s, ook nog terug te vinden in de geschiedenis van Amsterdam, de Portugese Joden hebben Amsterdam een enorme culturele duw gegeven, Spinoza, Sarphatie, Miranda, en vele anderen, hadden ook hun Eigen Synagoge, heel mooi voornaam gebouw!

  6. Ja Jenne, bij 24.5, ik ken beide synagoges goed, ik kom een paar keer per jaar in de synagoge in Amsterdam, niet in de Portugese, maar in die andere, hoewel ik ook in de Portugese ben geweest met vrienden. Gelukkig hebben we nu weer een flink aantal familieleden met wie we dat kunnen delen, dat was na de oorlog anders.

   Van racisme bij joden heb ik eerlijk gezegd nooit veel gemerkt. Thuis mocht ik ook niet in generalisaties spreken over wie dan ook, ook over Duitsers niet, want, zei mijn grootmoeder altijd: dan doe je net als zij deden en je weet wat daarvan komt, en er waren ook goede Duitsers die je onrecht doet door zo te denken. En ik heb ook nooit een hekel gehad aan Duitsers of aan Duitsland, ik hou van de schrijvers, de dichters, de componisten, de filosofen en de wetenschappers.

   Ik ben een groot aanhanger van de Vrede Nu beweging in Israel. Het verbaast mij overigens dat altijd alleen maar Israel gezien wordt als de grote kwelgeest van de Palestijnen; al ver voor WOII, aan het begin van de 20e eeuw, werden grote stukken land voor heel veel geld – veel meer dan dat het waard was – verkocht aan joodse kolonisten en de boeren werden weggejaagd. Wat er van hen terecht moest komen interesseerde hun landheren niet. De rol van de Engelsen in het gebied blijft veelal onderbelicht, maar zij hebben daar heel veel ellende aangericht waar we tot op de dag van vandaag de wrange vruchten van plukken, met hun dubbelhartige beleid en het uitspelen van partijen tegen elkaar. Engeland werd niet voor niets het “perfide albion” genoemd.

   Ik kan mij het verlangen voorstellen van overlevenden van de oorlog naar een veilige plek waaruit ze niet weer verjaagd konden worden, hoewel ik er zelf niet zou willen wonen. Zoals het er nu voor staat, daar heb ik heel wat tranen om geschreid, omdat ik voel voor beide partijen. Maar ik weet ook dat er vrede komt, uiteindelijk, zoals er ook uiteindelijk vrede kwam in Noord-Ierland, wat ook niemand verwachtte of zelfs maar durfde hopen.

   Maar goed, je zult begrijpen dat mijn reactie sarcastisch bedoeld was.

  7. @Jenne,

   Ik bedoelde te zeggen dat het de Palestijnse (Arabische) grootgrondbezitters waren die – het slechtste – land voor woekerprijzen verkochten aan joodse kolonisten. Veel van de boeren die daar woonden, gingen toen werken op de boerderijen van de kolonisten en velen werken daar nog steeds.

  8. Beste Jenny Jo., we hebben allemaal onze Eigen visie, gebouwd op onze Eigen ondervindingen, ach weet je ik heb wel eens een Amsterdamse Jood, een andere Amsterdamse Jood, zien en horen uitschelden voor rot Jood, en heel fijntjes er achter aan, ze hebben vergeten te vergassen, in mijn Amsterdamse tijd, leefden wij met en tussen de Joden, we deden onze handeltjes, en verdeelden de poet, nou poetje hè, ja ik persoonlijk leef liever met en tussen de Joden, als tussen de Moslims, maar goed het waren fantastische jaren, tot de west Indiëers op het toneel verschenen, maar goed had veel vrienden, de meeste zijn heen gegaan, jammer we hadden mooie belevenissen samen. Maar vind toch dat in Isrtael het verkeerde soort, USA Jood aan het bewind zijn, heb ze in New York meegemaakt, onaardige egocentrische mensen, imperium builders, en dan de Azkanazi’s rechtstreeks uit Rusland BBrrr, en dat gaat ze vroeg of laat opbreken, als je niet wilt delen, gaat meestal je kop er af,
   maakt niet uit welk geloof of volk!
   Ik ken de hele voorgeschiedenis, in Duitsland en de rest van Europa, ook Engeland, the merchant of Venise, de stichting van Israel met veel geknoei en omkopen, gelukkig was Ben Goerion daar, maar Stalin had ze al een Eigen republiek aangeboden, een autonome Sovjet republiek, maar nee zij wilden het best de Krim, met hun oude Slavenhandels haven Odessa, je kent toch de Slave Trade, volkomen in handen van de Joden, uberal auf die welt, ja zo als elk volk en elke medaille heeft twee kanten, vriendelijke groet.

  9. Ja, Jenne, misschien is dat wel het Lot van de Joden door de geschiedenis heen…… ze functioneren al eeuwen als spiegel voor de mensheid, daar waar de Judas in ons opstaat. Waar de joden op de wereld ook verschenen waren ze in staat door hun slimheid ( en vaak door “sluwheid”) rijkdom te vergaren… en waren ze de geschikte “zondebok” ( ook vaak met beroep op de bijbel) als het economisch slechter ging. Dat is nu eenmaal het karma van de joden, totdat ?????

  10. Tja Jenne, ik had beter moeten weten, met antisemieten valt nu eenmaal niet te praten.
   Maar je reacties sterken me weer in de wetenschap dat we altijd waakzaam moeten blijven, zeker ook voor lieden als jij. De haat is altijd onder ons en het kan zo maar weer eens misgaan, is het niet met de joden als slachtoffer, dan wel met de moslims. Sommige mensen verdragen nu eenmaal niemand die niet sprekend op henzelf lijkt.

   Triest evengoed. Enfin, Kei un schpei zeggen wij thuis dan, dus ik laat het hierbij.

  11. Totdat?????……… ons de schellen van de ogen vallen……. en we als Blinde beginnen te Zien 🙂

  12. @ Jenny Jo., hoe kom je er bij dat ik een anti semiet zou zijn, of vind je dat gemakkelijk, kleine historie om je op te klaren, Mijn Ouders en mijn Zusters, hebben ettelijke Joden van de ondergang gered, en weet je wat stront voor dank, zoek het maar uit, ik ga hier niet in détails treden, maar veel later in gesprekken met iemand die zitting had in de Joodse raad, wist mij haar fijn te vertellen, wie en hoeveel JOden hun leven aan mijn familie te danken had, de beste vriendin van mijn moeder Marietje Hamel, de toneelspeelster, die zij altijd ik wil niets met Joden te maken hebben, zelfde met Rien Wolf voorzitter van de Cummunistische partij, ach mensen, mijn vriendinnetje Esther moest onze vriendschap
   beeindigen om dat ik geen volbloed Jood was, asjemenou, we hielden contact helaas vroegtijdig overleden, ik kon ook niet met mijn vriendjes in de Joodse voetbal club Macabie spelen, nou wat vind je hier van, is dit geen racisme!

  13. Jenny Jo., wie spreekt er nog Yiddies, een enkel woordje, in Amsterdam werd Bargoens en Yiddies door elkaar gememgd, heerlijk om te horen, massel en broges voor de hele mispoge, dit doet je misschien een beetje goed, we zullen toch met elkaar moeten leven beste meid, of je moet van de planneet springen, nou groetje!

  14. Sam en Moos lopen door de Kalverstraat. Sam ziet een spiegel op straat liggen. Hij pakt de spiegel op en kijkt erin en zegt: “He, die gozer ken ik!”
   Waarop Moos de spiegel afpakt en ook erin kijkt en zegt: “Tjah logisch, dat ben ik!”

  15. Hoi Jenne, laat je niets wijsmaken.
   Anti-semitisch is in het leven geroepen om de genocide op de Palestijnen uit zicht te kunnen houden. En alle andere misstanden van de Zionisten.
   Maw, als je niet anti-semitisch bent, ben je dus voorstander voor de genocide op de Palestijnen.
   zie hier een mooi filmpje met op het einde merken van de Zionisten. Maw, als je daar je geld aan uitgeeft, steun je de Zionisten.
   http://www.youtube.com/watch?v=yLEviPEUcMw

   Naast de gezegde: alle wegen leiden naar Rome, zou er nog 1 bij moeten komen: alle wegen leiden naar de Zionisten.

   Ik had ook een beste Joodse vriendin Esther. 🙂
   Zionisten waar het hier imo omgaat, is een groepering m.n. van niet Joodse mensen die zich wel voor doen als Joods.
   Niet alle Joden zijn Zionisten.

  16. Hoi Jenne, zie hier een documentaire van een Joodse man David Cole over de Holocaust. In deze documentaire zie je zijn zoektocht naar de toedracht van de Holocaust. Veel merkwaardige zaken komen naar voren. Zet je wel ff aan het denken. Mijn conclusie, we zullen nooit weten wat uit de geschiedenisboeken waarheid is en wat verzonnen/ propaganda is tenzij je er zelf bij ben geweest.
   http://www.youtube.com/watch?v=z3TveySBlkQ

  17. Zoals zoveel mensen leven vanuit hun Hoofd, leven ook de Zionisten vanuit een waanidee. De berg Sion is maar een klein heuveltje bij Jeruzalem. Ik vergelijk een visioen, zoals die van de profeet Jesaja, met een droom. Zo’n droom gaat gepaard met beelden, woorden, mensen. De kunst is om zo’n droom, opgeschreven door de profeet Jesaja ( zie link), uit te leggen. Ik geloof er heilig in dat Sion slechts een symbool is en dat het Nieuwe Jeruzalem zich openbaart in ons zelf, in ons eigen hart. Sion heeft ook als betekenis “God is met ons” Ja, we zijn goddelijke wezens en God is dus in ons.

   http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jesaja+2&id18=1&l=nl&set=10

   Dus, Sion en Jeruzalem hebben in mijn visie geen sikkepit te maken met de heuvel Sion en de stad Jeruzalem. Dat is een interpretatie uit het Hoofd en daar zijn vele oorlogen over uitgevochten en miljoenen en miljoenen mensen om vermoord. Maar, let wel, het is slechts mijn waarheid 😉

  18. Hallo Sunny, ja het is een dusdanig complex iets dat de honden er geen brood van vreten, wil maar zeggen, wat ik zelf weet van mijn familie, ook die van mijn Duitse Marine Officier, geen Nazi, en dan dat uit mijn Eigen leven, nou ja kan er boeken over schrijven, maar ik ook ben maar eens, en ja de Joden zijn ook mensen, is dat niet wat je wilt zeggen beste Sun.

  19. Ik zelf ben er van overtuigd dat vanaf de tijd van Jezus de Christus alle mensen de beschikking hebben over het christusbewustzijn, waarmee we als mensheid veel meer eigen verantwoordelijkheid hebben gekregen over ons eigen leven.

   De God van het Oude Testament (waaronder de Tora) is een God, die naar ons toekwam, ook al wilden we hem niet, zie Jesaja 65

   “Al vragen zij niet naar mij, toch laat ik mij raadplegen
   en al zoeken ze mij niet, toch laat ik me vinden
   Al roept dit volk mijn naam niet aan, toch antwoord ik”

   Vanaf de komst van Jezus de Christus ( de belichaming van God op Aarde) heeft God zich teruggetrokken en heeft hij de verantwoordelijkheid bij ons mensen neergelegd om hem te vinden, zie Lucas 11:9:

   “vraag en er zal je gegeven worden
   zoek en je zult vinden
   klop en er zal voor je worden opengedaan”

   Maar ja, als je het bestaan en de betekenis van Jezus de Christus ontkent, hoe kun je dan je eigen karma oplossen?

  20. Sam en Moos rijden door Amsterdam met hun Auto’s en bam op een kruising tegen elkaar gebotst, alle twee een beetje overstuur, Sam loopt naar zijn wagen, en komt terug met een fles wiskey, hij zegt tegen Moos hier neem een slok voel je meteen beter, zegt Moos inderdaad neem ook een slok, nou zegt Sam ik wacht even tot de politie geweest is!

  21. @Jenne

   hoe kom je er bij dat ik een anti semiet zou zijn,

   Ja, hoe zou ik daar nou bij komen. LOL

  22. Jenny Jo, vreemd soort mens ben jij, je roept anti gevoelens op, om je er dan lekker als een varken in de mest lekker in te gaan rollen, maar goed het is jouw leven en jouw denken dus, neem er dan ook de conséquenties van, Sjalom

  23. SUN, lees het boek ” de familie Witgenstein ” geeft een goede inhoud van de manier van denken en doen van de Joden before de Fuhrer, het is dan op eens allemaal niet zo verwonderlijk dan meer, wat er al zo gepasseerd is, het één was het gevolg van de andere gebeurtenis, maar er is niets vreemd aan de mens, en dus ook niet aan de Joden, Groet.

  24. @Jenne, bij 24.24

   het is dan op eens allemaal niet zo verwonderlijk dan meer, wat er al zo gepasseerd is,

   Dit vind ik dus echt doodeng. Dat je zoiets kunt denken, ik kan er met de pet niet bij, wat ben jij een griezelig mannetje zeg. Wat voor “vergrijpen” rechtvaardigen in godsnaam de moord op miljoenen joden? En dat waren niet de enige slachtoffers, dat vergeet je maar steeds, er waren ook: zigeuners, geestelijk en lichamelijk gehandicapten (niet alleen joodse!), zieken, demente bejaarden, communisten, studenten van nog geen 20 jaar die pamfletjes rondstrooiden op hun universiteit. Allemaal vermoord omdat ze niet voldeden aan een of ander ideaalbeeld van een rancuneuze, pathologisch-afgunstige krankzinnige.

  25. JennyJo, 24.25 zou je aub kunnen stoppen zo een onzin te posten? Je weet blijkbaar alleen de halve waarheid. Net als altijd…net ernaast.

  26. Monika, maar ik hoop toch wel dat het ook jouw 100% waarheid is dat ieder slachtoffer van geweld, waar ook ter wereld, 1 teveel is

  27. MONIKA, ja dat vind ik eng, dat er voor de 30 iger jaren, en ook na de WWII milloenen mensen zijn vermoord, en nog elke dag worden er vermoord, en vaak heeft met al dit gemoord de corporate wapen industrieën te maken, of het grote banken kapitaal, om macht over grondstof bezit, en heel ver weg rinkeld dan toch steeds weer dat Zionistische belletje, en het enge is dat wat hen is aangedaan, de overtreffende trap van het slachtofferschap denken is, de rest zijn unter menschen, hun door gedram uitgevoerd met precisie en volgens de Goebels regels van herhaling, en het creéeren van monumenten gewenst, en soms ongepast gaat maar door, ze lopen zich zelf volkomen voorbij, en met de Palestijnen staan ze volkomen in hun hemd, niemand steund ze, behalve dan de USA-CIA wat in wezen in hun handen is beland, ben blij dat Putin er is, stel je voor Rusland politiek in handen van de Joodse Oligarchen, zo als de Oekraine, Jeltsin, blijkt nu op eens Jeltsman te hebben geheten, om het kort te maken, we zijn er mooi klaar mee, en niet alleen wij maar ook de Joden van goede wille, Groet

  28. DICK, rare vraag, hij is wel niet aan mij gericht cq gesteld, maar ik denk dat ik voor elk weldenkend mens spreek en zeker voor de schrijfers en lezers op deze gewaardeerde site, natuurlijk telt elk leven, het is éénmalig gegeven, en éénmalig te beleven, maar het kwaad, in welke vorm ook heeft dagelijks zijn hoeveelheid mensen bloed nodig, want dit vertegenwoordigd macht over de anderen!

 20. Nou, dat is mooi zeg, die arme Palestijnen, kom nou. Het is het land van de Joden een de Palestijnen hebben er niks te zoeken. Yasser Arafat was een terrorist en een Egyptenaar. Het is God’s volk en ze moeten zich altijd maar beschermen tegen de haat en onwetendheid van de wereld. Lees eens de bijbel en daar kom je tegen, dat God niet wil dat zijn Israel gedeeld wordt. De Islam is een gemaakt geloof door Arabieren en er klopt niks van. Kijk maar eens op de site van http://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html. Lees eens verder en dan kom je er achter, dat we voor de gek worden gehouden door de reguliere media.

  1. God’s volk? pff wat een onzin. Het bijbelverhaal is door dit zogenaamde gods volk verzonnen. Gelukkig dat jij er nog in gelooft…
   Door dit goedgelovige brengen jullie christenen jullie zelf naar de afgrond. Verdiep je maar eens in het verleden en welke haat er tussen joden en christenen sinds het jaar 0 bestaat. Niet voor niets dat er zoveel kinderen heilig zijn verklaard die als martelaar door de joden zijn vermoord in dikwijls rituele moorden.
   http://en.metapedia.org/wiki/List_of_claimed_Jewish_ritual_murders

   Israel is door de engelsen gesticht. Wie of wat heeft de engelsen het recht gegeven om iemands anders land weg te geven?

   Trouwens nu ze hun eigen land hebben blijven ze zich evengoed als een parasiet gedragen in de rest v.d. wereld door zich vast te klampen aan iedere natie als hun gastheer en deze financieel uit te zuigen.

  2. Janne, het land is om te beginnen van niemand…
   We mogen op dit land vertoeven, zonder het ons toe te eigenen.

  3. No zionism,
   Ook het geloof is een toe-eigening.
   Danwel een projectie van hoe een mens, een groep mensen zich een beeld van God vormt.
   De Bijbel zegt in dat opzicht niets, net als andere zgn heilige geschriften.
   In mijn optiek slechts een projectie over wat God is, en dus over zichzelf.

  4. Hallo AnnaII, moeilijk onderwerp, ik kom altijd weer bij mijn jeugd terug, die vrijheid, die flower power, alles was een ECHTE illusie ha ha, natuurlijk het is wat je er van maakt, maar de stap terug in de Bourgeoisi samenleving, was heel moeilijk en velen niet gelukt, die gingen aan drank en drugs er onder door, nou misschien beter als om als een loonslaaf te leven met zorgen tot het einde van je leven, ze staan nu allemaal op het eeuwige Woodstock Festifal mee te zingen, enige die ik ken zijn voorbeeldige grootmoeders geworden, net als de mijne, Anna vergeet niet je een stuk van het leven toe te eigenen, vriendelijke groet, and Peace !

  5. @Janne

   Het is het land van de Joden een de Palestijnen hebben er niks te zoeken.

   Dat is onzin, het gebied dat nu Israel is, werd bevolkt door Palestijnse Arabieren. Die zijn verdreven, door Israel, door hun eigen mensen en door de Engelsen, dan wel gevlucht.

   Israel had moeten meewerken aan de opvang van Palestijnse vluchtelingen; VN-resolutie 194 van december 1948, die Palestijnse vluchtelingen een repatriërings- of compensatierecht geeft, werd nooit uitgevoerd en naar de mening van velen, met name ook Israeli’s, had Israël dit wel moeten doen.

   De bedoeling was een situatie waarin de Joden ten westen van de Jordaanoever en de Palestijnse Arabieren aan de oostzijde waren geëindigd. Zoals het is geworden, met vermenging van de Joodse en Arabische bevolking in Israël en Israëlische nederzettingen in de Palestijnse gebieden, is er een bijna oplosbare situatie ontstaan die de belangrijkste oorzaak is geweest in het leed van beide volken naar mijn mening.

   Israel heeft wel degelijk ook een morele verantwoordelijkheid voor het Palestijnse vluchtelingenprobleem en zal die moeten erkennen en er invulling aan moeten geven, wil het conflict ooit tot een oplossing komen. Maar ook de andere partijen zullen concessies moeten doen, want de staat Israel is een niet meer terug te draaien feit, wat je er ook van vindt, dus een oplossing die bestaat in: “geen Israel” is geen oplossing.

   In alle oprechtheid en eerlijkheid discussiëren over hoe het conflict in met Midden-Oosten kan worden opgelost, is echter iets heel anders dan anti-zionisme gebruiken als een schaamlap voor ongebreidelde en ongenuanceerde jodenhaat, en dat is wat ik hier zie. Jouw stelling dat de Palestijnen in Israel niks te zoeken hebben, is helaas inhoudelijk gezien niet van veel beter allooi.

  6. zionisme echte joden

   JennyJo, ik vraag me af of je ten diepste beseft wat het Zionisme feitelijk is, waar het vandaan komt. In tegenstelling tot het Judaïsme, dat mens- en vredelievend is. Je verhaal klinkt als één groot PR-verhaal voor de Zionistische onderdrukkingsmachine. Geen enkel woord over het Zionisme als onderdrukkings- en machtsbedenksel, uitgevonden door Nathan Rotschild.

   Kijk eens naar de artikelen over Zionisme o.a. hier op de site van Marcel Messing. Zionisme dat volledig gericht lijkt op het uitbuiten van het ‘holocaust-krediet’, om het zo maar even te noemen. Lees o.a. David Icke eens en zie wat een gedrocht dat Zionisme geworden is. De kringen rondom de Amerikaanse overheid zijn allemaal Rothschild-zionisten. Regelrecht verantwoordelijk ook voor het ‘uitbuiten’ van deze catastrofe, zo ze niet zélf de handtekening zetten onder valse vlag operaties..

   Het zijn ook deze mannen die het beruchte ‘Project for a New American Century’ schreven, waarin de aanval op Amerika (9/11) bijna letterlijk werd aangekondigd in 1999 geschreven door.. Rotschild-zionisten achter Bush jr. Deze tekst is later uit het rapport verwijderd trouwens.. Deze havikken uit de Republikeinse Partij die op strategische posities in de overheid zitten. In het rapport schrijven zij, dat de VS met moeite een plek in het Midden Oosten zou kunnen veroveren, dat het een lange weg zou zijn, ‘of er zou zich een cataclystische gebeurtenis moeten voordoen, zoals een nieuw Pearl Harbour’. Deze gebeurtenis zou het Amerikaanse volk gereed maken om in naam van de Amerikaanse vrede, landen in het Midden Oosten te bezetten. De rest van het verhaal is duidelijk. Vooropgezette massamoord, niets ontziende manipulatie, onderdrukking en massaslachtingen.

   Eén van de grootste boeven in mijn ogen? De man die later bleek achter de vele VALSE Al Qaïda-terroristische aanslagen te zitten HIER? Michael Chertof wiens Nazi-praktijken je HIER vindt..

   En zo kunnen we uren doorgaan, met het werkelijke verhaal te vertellen, in plaats van de PR-verhalen over goede wil en wat had moeten gebeuren… Inmiddels is het Israëlische ‘rijk’ zodanig met landonteigeningen (daar is onze vriend Putin een kind bij vergeleken) groot geworden, dat velen snel roepen, dat er ‘GEEN WEG MEER TERUG IS’.. Dat Palestijnen moeten gaan onderhandelen over hun eigen land, dat is gestolen.. Oi… We plakken dit plaatje er nog maar even bij:
   israel land diefstal

   En dan wordt er door vele mensen in de wereld, niet de meest agressieve, vertelt over de Gazastrook (links onderaan op het plaatje) als zijnde een concentratiekamp.. Compleet met kampbewaarders, een muur erom heen, etc. etc. Tja dat die mensen tunnels graven, raketten proberen binnen te halen, etc. etc. Wat zou jij doen als je langzaam de zee ingedreven wordt, op nauwelijks humane wijze duidelijk gemaakt wordt, dat je niets (militair) in de pap te brokkelen hebt..?

   Voor mij telt simpel het verhaal van De. Hajo Meijer, Auschwitz-overlevende, dat je hier leest; één van de vroegere artikelen op deze site:
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/auschwitz-overlevende-over-palestina-nooit-meer/
   joden tegen gaza geweld

  7. Je kunt het kind toch bij zijn naam noemen, en dan hoef je zijn broertjes en zusjes niet te roeren of te noemen, deze som van het kwaad, dit Zionisme is een bedenksel van uit het Jodendom, daar kun je op geen enkele manier om heen, ik heb binnen mijn vriendenkring, 5 Joden allemaal Sefardien, waarvan 1 uit een Maranos familie stamd, van twee wonen de opuders in Tel Aviv, maar al deze mensen zijn rond uit tegen dit Israel, vooral de oude garde waren Ben Gourion aanhangers, tja we hebben het er zelden over, we zijn vrienden onder elkaar, als we te samen eten, nou echt altijd een fijne stemming, maar ik ben opgegroeid in een zeer gemengde familie, bij de familie feestjes, nou er was van alles te vinden, vanwege de zeevarende mannen, die hun vrouwen uit de vreemde meenamen, een Joodse vrouw kwam de familie binnen van wege het sterven van haar ouders aan de Spaanse griep, nou so what, een andere tante kwam uit St. Petersburg en was Ortodox, als ze ging eten altijd een kanten doekje op haar hoofd, en die echte ouwe Calvinisten zaten nergens mee, die spoelden alles met een mooie bijbel tekst en een goed glas wijn door hun geweten, dat wel ruim van geweten, anders konden ze geen handel drijven, zo zit dat bij mij in elkaar, Groet!

  8. @Guido, bij 25.6
   Niet “Nathan Rothschild” maar David Herzl is de bedenker en grondlegger van het zionisme. Uit je reactie blijkt wederom dat je totaal niet geïnteresseerd bent in het Midden-Oosten en oplossingen van het conflict daar, maar weer precies datgene doet wat ik al eerder aangaf: anti-zionisme gebruiken als een schaamlap voor ongebreidelde en ongenuanceerde jodenhaat.
   En moet ik echt geloven dat je je voor wat betreft je kennis over de familie Rothschild uitsluitend laat leiden door personen als David Icke? Dat kan toch niet waar zijn?? Nog niet zo lang geleden heeft Niall Ferguson, een zeer gezaghebbend historicus, de geschiedenis van de familie Rothschild beschreven: https://www.kirkusreviews.com/book-reviews/niall-ferguson/the-house-of-rothschild/
   Ik heb beide delen inmiddels gelezen, jij ook? Ferguson behandelt in zijn biografie ook uitgebreid alle complottheorieën die er in de loop der tijd zijn ontstaan over de familie, en in dit interview reageert hij op een vraag van een kijker m.b.t. de theorieën van David Icke over de Rothschilds: https://www.youtube.com/watch?list=RDNk4XYPNA1iQ&v=Nk4XYPNA1iQ
   Niets aan toe te voegen wat mij betreft. Veel leesplezier met Niall Ferguson! 🙂

  9. Dank voor het tonen van je/de diepe wond: ‘ongebreidelde en ongenuanceerde jodenhaat’.
   Precies DAT is de bron van het kleineren van het Palestijnse volk. Projectie door ongenuanceerde beschuldigingen en diepgewortelde angst. Ik fungeer graag als je spiegel; en voor beiden (projectie en doodsangst) heb ik begrip. Veel begrip; het ga je goed.

  10. Oie JennyJo…al weer op een foutje betrapt. Het is Theodor Herzl en niet David, die het boek ‘der Judenstaat’ in 1895 schreef.

  1. Mocht de link naar de video van Niall Ferguson niet werken, dan even zoeken op Niall Ferguson David Icke en je krijgt hem meteen in beeld.

 21. Hier kun je zien wat indoctrinatie (talmoed, the book of horror) met israelis doet. De ‘vijand’ is compleet de willekeur van jonge, helaas de regel, soldaten uitgeleverd.

  Shame on Israel. You act like you never had love and understanding.

  1. Monika, Jezus had het in zijn dagen niet voor niets altijd aan de stok met de schriftgeleerden. De Talmoed is niet geschreven vanuit het Hart, maar vanuit het Hoofd 🙂

  2. Een zogenaamde wijsheid uit de Talmoed:

   “Bedrog met woorden is ernstiger dan bedrog met geld.”

   Ja,ja, zo lust ik ze ook wel 😉

  3. Leven vanuit je Hoofd maakt je in mijn visie per definitie “ziek”, Monika

 22. Ik neem israel pas weer serieus als ze hun boek of horror, genaamd Talmoed, uit hun ‘geloofs-‘ curriculum gaan verwijderen… wat een verschrikking, wat een vergissing…dit ‘arme’ volk.

 23. Laatst heb ik met een ex-officier van de bundeswehr gepraat. Hij was 20 jaar in dienst. Hij was uitgezonden naar o.a. Afghanistan, was bij de marines in de VS. Hij is als sluipschutter opgeleid. Tijdens de opleiding waren er ook officiers van de mossad. Daarna was een foto genomen van de hele groep.
  Later kreeg iedereen een foto, de gezichten van de 2 mannen van de mossad waren er ‘wit’ gemaakt…als enigen van de hele groep. Dat zegt volgens mij al genoeg.

  1. @ Jenny Jo, je gaat nu zelf allerlei bootjes losmaken, in Sovjet regering zaten van oudsher veel Joden, onder anderen Beria, het hoofd van de geheime politie, denk daar mmar eens aan, de Romano’s zijn persoonlijk afgeslacht door 5 Russische Joden, het gaat om wraak en weerwraak, mensen zijn psychopaten, op een enkeling na zo als ik, das een goeie hé.

 24. Aan wat ik denk dat mijn vrienden zijn, en vriendinnen!

  Het ergste van al dit geweld van het kwaad, dat we er niet werkelijk toekomen om ons spiritueel te verdiepen, ik ten minste niet, al dit geweld en het doden van mede mensen, om drogredenen brengt mij zoveel wrevel en ongenoegen, dat ik soms niet eens aan een normaal zorgeloos harmonieus leven toe kom, en dat heb ik nodig om mij zelf te zijn, me te kunnen ontplooien als mens en medemens voor anderen, ik weet niet of jullie mijn standpunt hier kunnen begrijpen, maar ik kan bijna niet meer als een normaal mens fungeren, zo om muurd het mij het schreeuwd mij de hele dag toe, dat dit niet de bedoeling is om met mensen, dieren en deze planeet zo om te gaan, het willens en wetens vernietigen van onze spirituele gevoelens het niet verdiepen hier van, we kunnen ook al niet spreken van een mensheid, die naam verdiend het niet, dit psychopatische spirituele gekkenhuis, we zijn de weg kwijt, helaas, laten we hopen op een Wonder, misschien de wederopstanding van ons spirituele gevoel, een nieuw geloven in ons zelf, in het gene dat zich daar in bevind, ons zelf, misschien meer offeren, aan het goede, want hoe we het ook wenden of keren, het kwaad moet worden verslagen, willen wij een toekomst hebben te samen.
  Vriendelijke groet Jenne.

  1. maar ik kan bijna niet meer als een normaal mens fungeren, zo om muurd het mij het schreeuwd mij de hele dag toe

   Misschien moet je eens hulp zoeken om verlost te worden van die diepe haatgevoelens die er in je huizen, want daar kan een mens heel depressief en ziek van worden, haat is zeer ongezond.

  2. Ik ken geen haat, wel onbegrip, ook voor jou, jij begrijpt gewoon niet met wie je aan het corresponderen bent, jij herkend niet eens het onbegrip wat diep in je zelf huist, ik heb echt met je te doen, mensen zo als jij die zo verstrikt zitten in hun Eigen valse gedachten, ja ik ben vol mededogen voor je, de dag gekomen van je bewust wording, dat je het fout hebt gezien, nou nou, sans rancune toch een groet!

  3. Haha de hollende JennyJo…holt zo zich zelf voorbij. Wat jij niet allemaal in andere mensen projecteert. Misschien beter maar in je eigen mindsetje kijken. Succes ermee.

 25. Ik ben een overtuigt christen, maar ik geloof niet dat wat de IDF hier in Gaza heeft uitgevoerd God’s wil is.
  Mijn excuses voor mijn medechristenen die verblind zijn en alles wat “God’s volk” doet goedpraten. Dit is religie gebruikt door ‘de mensen achter de schermen’ om de massa mee te krijgen. Wat ze niet echt lukt trouwens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.