Advertentie

Gezond 12-jarig meisje sterft ná HPV-vaccinatie..!


En opnieuw is het raak en opnieuw schreeuwt ‘Big Pharma’ dat het allemaal niet aan hen kan liggen, want vaccins zijn betrouwbaar, effectief en veilig. Hoe lang gaat deze scam nog door. En dan kunnen medische deskundigen wel vertellen dat er ‘altijd een klein percentage’ gevaccineerden is, dat een ‘bijwerking’ zal krijgen van een of ander vaccin, maar het sterven van een gezond mens, vlak ná de toediening van een vaccin, in dit geval het HPV-vaccin, valt natuurlijk NIET onder ‘bijwerkingen’.. Dit is gewoon een levensgevaarlijk toestand, die in dit geval in de VS plaatsvond, maar voorbeelden te over in andere landen van de wereld.

hpvLees bijvoorbeeld het bekende verhaal van Freek, een gezonde blakende Nederlandse jongen die stierf, kort na het toegediend krijgen van een vaccin.  (HIER) Hoe heftig moeten dit soort zaken worden voordat het heilige Vaccinhuisje daadwerkelijk in elkaar dondert..? Juist door een aantal factoren komen vaccinaties meer en meer in een ander daglicht te staan, dan we altijd met de paplepel ‘ingespoten’  hebben gekregeen..! Vaccins ZIJN NIET VEILIG. En ook hun effectiviteit, waar het allemaal om begonnen zou zijn, staat steeds vaker ter discussie..

Kijk eens naar de artikelen hier op de site van Ing. Harry Zandvliet, die duidelijk aantoont dat de angst voor bijvoorbeeld kinkhoest en mazelen, volledig uit de lucht gegrepen zijn. Natuurlijk sterven door mazelen en kinkhoest ook kinderen, maar de cijfers spreken in dit opzicht duidelijke taal. De schade die door vaccins wordt toegebracht is vele malen groter dan de enkele natuurlijke gevallen van sterfte, waarbij de lichamelijk slechte conditie van de overleden mensen, vaak de oorzaak is van de sterfte. De weerstand was in die gevallen al dusdanig ondermijnd, dat een stevige ziekte als mazelen en/of kinkhoest bijvoorbeeld, nét de doorslag gaven.

Aan de andere kant blijkt uit hetzelfde onderzoek van Harry Zandvliet, dat ongevaccineerde kinderen, die kinkhoest en/of mazelen kregen, ná het doormaken van deze ziekten, EEN STUK STERKER uit het proces zijn gekomen en MINDER VATBAAR zijn geworden voor andere aandoeningen, dan gevaccineerde kinderen. En dan is er natuurlijk nog het schandalige verzwijgen van de relatie tussen vaccins en autisme (HIER), zoals die onlangs aan het licht gekomen is, en opnieuw door de mainstream media zijn verzwegen..!!(HIER)

Gaat er bij jou nog geen lampje branden..? Wellicht na het lezen van onderstaand artikel; let op met het weggeven van je autoriteit op je kind. Luister bijvoorbeeld eens naar Door Frankema, een bewuste vrouw die haar beide dochters NIET liet vaccineren en inmiddels een vraagbaak is voor veel onzekere ouders. Lees háár artikel over het kinkhoestvaccin.. (HIER).

 

* * *

x

Meredith Prohaski , a 12-year-old who on July 30, 12- went to a doctor appointment for a routine visit and received the first in a series of 3 HPV vaccinations. Six hours later, she died. The family believes she may have died from anaphylactic shock caused by a latex allergy. Rebecca was a student at Badger Middle School in Waukesha and loved to play basketball. Journal Sentinel photo by Rick Wood/RWOOD@JOURNALSENTINEL.COM
Meredith Prohaski, het 12-jarige meisje dat het nieuwe slachtoffer is van de HPV-vaccinatiegekte..

x

Gezond 12-jarig meisje sterft ná HPV-vaccinatie..!

2014 © WantToKnow.nl
(bron o.a. HIER)

x

Opnieuw is de dood te betreuren van een jong meisje dat sterft, kort na de toediening van het HPV-vaccin ‘Gardasil’, het ‘fameuze’ vaccin tegen baarmoederhalskanker, gefabriceerd door Merck & Co. En opnieuw probeert het medisch establishment de waarheid te verkrachten, door te vertellen dat er geen verband is en dat dit verhaal onzin is.

Meredith's moeder Rebecca, met een herdenkingscollage foto's van haar dochter, die bij de begrafenis aan haar werd overhandigd.
Meredith’s moeder Rebecca, met een herdenkingscollage foto’s van haar dochter, die bij de begrafenis aan haar werd overhandigd.

De 12-jaar oude Meredith Prohaska uit het plaatsje Waukesha in Wisconsin (VS), stierf een paar uur nadat ze het ‘Gardasil’-vaccin had ingespoten gekregen. Voor haar radeloze ouders is er geen twijfel over mogelijk, dat dit vaccin de dood van hun dochter op het geweten heeft. Volgens FOX6Now.com, een nieuwssite, was Meredith een gezonde, liefdevolle meid, tot vlak voor haar dood. Ze had last van haar keel, op de dag dat ze stierf, de reden ook dat ze feitelijk bij de huisarts waren gekomen. Maar deze kleine klacht kan, in het licht van wat er verder gebeurde, niet in verband staan met haar snelle dood, nog kan dit ertoe bijgedragen hebben dat dit per ongeluk plaats vond.

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de ‘noodzakelijke’ vaccinaties.

Volgens het officiële rapport, namen haar ouders Meredith mee naar de dokter, in de ochtend van 7 Augustus, rond 10:30 in de ochtend. Daar kreeg ze het HPV-vaccin toegediend, dat ervoor zorgde dat ze 30 minuten later al in een diepe slaap terecht kwam. Rebecca, haar moeder, herinnerd zich goed, dat ze haar dochter meerdere keren moest wakker maken om haar door de dag te laten komen.

Later op de dag, rond 15:30, verliet Rebecca het huis om boodschappen te gaan doen. Dit duurde ongeveer een half uur en toen ze terug kwam, vond ze Meredith bewusteloos op de vloer van de woning. Haar 6-jarige zusje, Margaret, lag naast haar op de grond en probeerde haar te knuffelen. “Ze geeft geen atnwoord”, zei Margaret. Meredith had overgegeven, zag haar moeder en ze voelde aan haar gezicht. Ze had paarse lippen en ademde niet niet. Ze kon ook geen polsslag voelen.

Door haar medische opleiding als para-medisch technicus, kon haar moeder direct handelen en paste deze mond-op-mond-beademing toe. Ze zag dat haar pogingen om Meredith bij kennis te brengen faalden, toen ze 911 belde. Kort daarna nam een ambulance haar in vliegende vaart mee naar het ziekenhuis, waar men niets anders meer voor haar kon doen, dan rond 17:15 uur, de dood constateren, zonder verdere opgaaf van reden..!

Van de normale claim ‘bewezen veilig’, lijkt de essentie van vaccinaties, ‘onbewezen onveilig’ te zijn geworden!

“Het was eigenlijk het meest harde, toe we later ook werden opgebeld met de mededeling dat ze de doodsoorzaak niet hadden kunnen vaststellen”, vertelde moeder Rebecca aan FOX6Now.com. “Er was geen énkele reden voor haar dood te bedenken, ze was de gezondste 12-jarige in de omgeving.” Vervolgens besloot Rebecca zélf op onderzoek uit te gaan en bekeek de folder die hen die ochtend was overhandigd, toen de huisarts besloot, Meredith te vaccineren voor HPV.

Toen begreep Rebecca, dat de verschijnselen die haar dochter had vertoond, het resultaat zouden kunnen zijn van het vaccin. Maar toen de media haar verhaal aldus publiceerden, werd kennelijk het ‘paniek’-signaal geblazen onder de pro-vaccinatie-club. Volgens werd door een professor/arts van het ‘Milwaukee Health Department’ een bericht uitgegeven, dit voorval niet de schuld van het vaccin was… Tja en zo wordt er kennelijk gewoon verder kiekeboe gespeeld, met de levens van jonge meisjes, waar het de HPV-vaccinaties betreft.

Het lijkt er sterk op, dat niet de claim ‘bewezen veilig’ de essentie is geworden, maar ‘onbewezen onveilig’ het credo hierbij dient te zijn..!

47 gedachten over “Gezond 12-jarig meisje sterft ná HPV-vaccinatie..!

  1. Jannes Koetsier is tenminste een rustige, erudiete ex-huisarts, die geen blad voor de mond neemt en vertelt wat hij vindt dat niet deugt. Ouders oppakken omdat een kind door vaccinatie is aangetast in hersenen..!
   Inderdaad heeft hij -in het geval van dit dubieuze shaken-baby-syndrom- duidelijk aangegeven wat zijn grenzen zijn en heeft hij ouders bijgestaan in hun strijd tegen de aanklacht van verwaarlozing en geweld tegen hun kind. http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/shaken-baby-syndrome-en-de-mooie-plaatjes/

  2. Uitgaande van mijn gevoelens, en wat ik weet over het wetenschappelijke feit van het voortbestaan van de soort, twijfel ik tussen één of een paar individuen, of de grootste gemene deler.
   Gewoon het feit van leven éénmaal gegeven, ook aan die éénling die moet sterven.
   Ben verder een leek op het enten, en technise gegevens van dit hele gedoe.
   En natuurlijk verwerp ik het grote geld verdienen met alle medicamenten, behoord thuis bij het Nuts denken, zonder corrupte achtergrond, voor het wel zijn van de mensheid.
   Heb ook het gevoel dat er veel uit zijn contexst wordt gehaald, om gelijk te krijgen, maar misschien moet het zo gevochten worden tegen deze zieke kliek.

 1. Ze zal in ieder geval geen BMHK meer kunnen krijgen, dus wat dat betreft is het vaccin wel effectief. Jammer dat het niet veilig is. Toch zullen talloze figuren wel weer beweren dat het allemaal toeval is want de wetenschap enz. enz.

 2. Geloof niet dat het helemaal juist is dit meisje voor dit denkbeeld te gebruiken.
  Van daar ander meisje van 12 jaar, Tomine Mikkeline zingt Solveigs Song,
  op YOUTUBE, in mijn gevoel voor alle misbruikte meisjes.

 3. de farmaceutische/medische/voedings-industrie zijn massa moordenaars!
  miljarden mensen zijn hierdoor de dupe van geworden!
  er sterven per jaar miljoenen mensen door de dodelijke ziekten die door deze industrieën veroorzaakt zijn!
  baby’s en kinderen kregen jaren terug ook vaccinaties toegediend voor de Mexicaanse griepprik die ook bij een aantal fataal werden.
  hopelijk worden mensen eens echt goed wakker en hun kinderen en uzelf nooit meer vaccinaties meer laat toedienen!
  u wordt er alleen maar zieker van, niet beter of ter voorkoming wat u voorgeschoteld krijgt!
  dus kijk uit!

  1. Marin, ik weet niet of je dat zo kunt zeggen, dat ze waarschijnlijk te ver zijn gegaan de weg van het geld hebben gekozen.
   De mensheid heeft voor de immuniteit van veel besmettelijke ziektes een hele hoge prijs betaald in de oudheid, waren ontvolkingen van enorme oppervlaktes een wel haast met grote regelmaat terug kerend kwaad, vooral langs de al oude handels routes, zo als de zijde route is dit vaak beschreven, en zie de Ebola nu, en andere waar men niet over spreekt.

 4. Jenne. Begrijp niet wat jij bedoelt omdat je ewn vreemde zinsopbouw hebt.
  Lees nwo. Ebola zoek op internet wie ebolavirus in ewn laboratorium op wwn aantal dieren en soorten Ebola bestaat.
  Zie virussen en hoe wetenschap onderzoek doet
  Zie cia met projecten
  Vaccinaties als alle mensen daar nu mee stopte, zullen juist veel waarvoor je de vaccinaties krijgt verdwijnen.omdat het immuunsysteem van een mens zo werkt.
  Mensen sterven dat is een feit.
  Maar mogen we ons eigen lichaam en onze hersenen zelf houden en bepalen dan wel de ouders die het 9 van de 10 het goed met hunzelf eigen kinderen hun bloedverwanten voor heeft.

 5. NWO, ja sorry voor mijn zinsbouw, komt door mijn lange wonen in Frankrijk,
  in het kort, als de mensen in de oudheid misschien de mogelijkheid van immunisation hadden gekend, er misschien veel mensen hun leven hadden kunnen leven, wat uiteindelijk maar éénmaal gegeven is.
  Ik hoef niet in allerlei technische details te treden, de natuur zal altijd via ziektes zijn tol eisen aan het leven, dat is hier inherent aan.

  1. ik vind het ook zo bizar, dat tegen woordig mensen ouder worden en dan eigenlijk dan niet meer dood mogen gaan, met de nadruk op mogen doodgaan. zelfs de roep om euthanasie door die ouderen , wordt niet beantwoord of gehonoreerd men laat ze gewoon pijnlijk lijden in een verzorgingshuis. Terwijl dat onnodig is om ze ondraaglijk te laten lijden, er is een wet voor aangesteld, maar men die bevoegd is , is spaansbenoud voor eventuele vervolgingen omdat er mogelijk niet naar behoren is gehandeld en dus vervolgens een dikke straf boven het hoofd hangt. maar goed waarom dan een wet aanmaken om te suggeren dat het legaal euthanasie is en dan achteraf zeggen dat de betreffende arts illegaal gehandeld heeft. maar ja alles in NL wat krom is wordt rechtgebogen met als gevolg dat de fundering geheel inelkaar kletterd. en dan achteraf zeggen hadden we nou maar….. naja vul zelf maar in !!

 6. Nog maar weer eens een reactie om in herinnering te roepen dat sommigen van ons, onder wie Anneke Bleeker, Désirée Röver en Jannes Koetsier, al jarenlang blijven beuken om de risico’s van vaccinaties onder ieders aandacht te brengen.
  Niet eenvoudig als je moet concurreren met Goede Tijden, Slechte Tijden en andere bagger, waarvoor miljoenen mensen wel iedere avond de tijd voor weten te vinden.

  Ik schrijf het met pijn in mijn hart, maar hun boodschap wordt pas veel beter verstaan als er veel meer jonge meisjes aan HPV vaccinatie overlijden. Hoe wrang…!!!

 7. Wat erg voor de ouders veel sterkte
  Ik heb mijn jongste 2 kindrren veel later dan normaal laten vaccineren en de hpv vaccinatie heb ik mijn dochters af geraden , en gelukkig heeft geen van hen ze laten zetten
  Een vaccinatie is niet meer dan het toedienen van een kleine hoeveelheid van een bepaade ziektekiem waardoor het lichaam word geprikkeld om antiestoffen te produceren
  Van babys is het bekend dat ze nog geen antistoffen aan maken onder de 6 maanden waarom zou je de baby dan een vaccinatie toe dienen ?

  1. “Een vaccinatie is niet meer dan het toedienen van een kleine hoeveelheid van een bepaade ziektekiem waardoor het lichaam word geprikkeld om antiestoffen te produceren”

   Dat was vroeger misschien zo (en misschien ook niet), maar tegenwoordig zit er een hele boel chemische rommel in die levensgevaarlijk is. En dat is ook de bedoeling. We worden keihard voorgelogen en er zijn al plannen in de maak om vaccinaties wettelijk te verplichten, om andersdenkenden simpelweg te kunnen dwingen.

   Yes we can!

  2. “Van babys is het bekend dat ze nog geen antistoffen aan maken onder de 6 maanden waarom zou je de baby dan een vaccinatie toe dienen ?”

   Tering he !! nu je het zo benoemd ik wis niet dat je onder de 6 mnd nog geen anti stoffen maakt en dus idd het toedienen van een vaccinatie op zo’n moment meer schade kan toebrengen dan nodig is. toevallig weet ik sinds mijn 15de dat ik autisme heb waar ik achteraf dus gewoon mee geboren ben en of mogelijk vaccinaties die ik onder de 6mnd heb gekregen dan is het natuurlijk niet te bewijzen of het daardoor komt, maar toch gaan er een paar lampjes bij me branden.

 8. Luca, is het ook hier niet zo dat de waarheid zich in het midden bevindt, naar mijn leken mening is er in sommige gevallen wat voor te zeggen en in anderen niet, nagelang het risico gelopen door de persoon/personen.

  1. De waarheid bevindt zich vaak in het midden, Jenne.
   Over vaccinatie uiteraard ook.
   En het is uiteraard ieders vrije keuze om daartoe wel of niet te besluiten, maar het stemt moedeloos als er achteraf dan als de vermoorde onschuld getreurd wordt over een vaccinatie, waar niet een, niet tien, niet duizend maal, maar een miljoen maal voor gewaarschuwd is.

   Wees dan ook zo ruiterlijk om toe te geven dat je een verkeerde keuze gemaakt hebt, om wat voor reden dan ook. En bespaar me de krokodillentranen, want dan hebben we nog een hele website als WtK te vullen met: ,,hadden we maar….”.
   Geef Anneke, maar ook “onze ” Guido dan minstens het respect door hun aangereikte informatie minstens tot je te nemen. En sta als een man of vrouw achter je keuze en draag die dan ook.

  2. Luca, ik ben zeker niet bang om een standpunt in te nemen, trouwens daar is hier geen sprake van.
   Ik vraag me af, of het in alle situaties verstandig is om een halstarrig standpunt in te nemen.
   Ik voor mij zou het verkiezen om een pannel van gequalificeerde geneeskundigen, in overleg te laten beslissen wanneer wel en wanneer niet tot enten over te gaan.

 9. Een bericht vandaag op Nu.nl.
  Slechts 13%. Dat zegt toch wat lijkt mij. Laat Koen eerst maar al die artsen en verpleegkundigen overtuigen van de griepprik dan ons lastig te vallen met zijn propaganda. Zij zullen vast wel begrijpen wat hij schrijft. Dat argument kan hij dan niet meer gebruiken….blijven er bitter weinig argumenten voor hem meer over.

  Weinig artsen en verplegers halen griepprik
  Slechts een kleine minderheid van de medewerkers in de gezondheidszorg laat zich inenten tegen de griep. Dat blijkt uit een onderzoek van het RIVM onder 45 ziekenhuizen in Nederland.
  Weinig artsen en verplegers halen griepprik Foto: ANP

  In de winter van 2012-2013 haalde gemiddeld 13 procent van alle artsen, verplegers en ander medisch personeel een griepprik.

  De Gezondheidsraad en de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde adviseert werknemers in zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, wel een prik te halen.

  Op deze manier zouden minder kwetsbare patiënten met verminderde weerstand besmet kunnen raken met het griepvirus.

  Het RIVM merkt op dat in alle ziekenhuizen medewerkers worden voorgelicht over het mogelijke nut van een griepprik. Dit leidt kennelijk niet tot een hogere deelname.

  Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat griepuitbraken in ziekenhuizen veroorzaakt en verspreid kunnen worden door ziekenhuispersoneel, vindt het RIVM het ”belangrijk om te onderzoeken hoe dit wel bereikt kan worden”.

  1. ik haal never nooit de griep prik !! zeker nu ik weet wat voor zooi het kan zijn.

   over my dead body 😛 die prik

 10. Als een van de weinige kinderen uit het leerjaar is mijn dochter niet ingeënt.
  De reacties van de leerlingen:…….waarom niet, wil je moeder dat je kanker krijgt?

  Waar ik vreselijk van geschrokken ben is de gelatenheid van ouders. Het massaal volgen en een officiële brief als “we moeten ons kind laten inenten!!”
  De gevolgen zullen jaren later misschien zichtbaarder worden.
  Op dit platform komt de gemiddelde burger niet……. Hopelijk gaat dit veranderen, er worden nog zoveel meisjes 12………

  1. Anoniem, jij hebt het goed gedaan omdat je nog na-denkt en de anderen niet, zo simpel. Angst moet niet de maat worden. Niemand neemt een goed besluit als die bang is. De meeste mensen denken dat ze goede mensen zijn omdat ze klakkeloos aannemen wat de overheid zegt.
   Alleen zijn die mensen vergeten dat echt werkelijk geen enkele ‘hogere goddelijke instantie’ daarnaar vraagt. Geen schouderklopje geeft voor ‘wow je hebt alles braaf gedaan wat men wilde’.
   Geloof onvoorwaardelijk in jouw kracht en de verbinding met het ‘hogere’ en dat zal je dochter overnemen en leren dat een gezonde, sterke geest het werktuig is voor dit leven.

  2. wat een bizarre uitlating zeg van die mensen, van zoals u het neerzet “wilt je moeder soms dat je kk krijgt” nou geloof mij maar die komen met staart tussen de benen naar je toe als blijkt dat ze zelf verkankert zijn door die zooi aan vaccinaties, wie het laatst lacht , lacht het beste. en vooral ook nog eens bizar dat je doormiddel van een brief wordt gesommeerd het toch te doen, ten eerste zou ik he tdan zeker afraden !!! ik ben een jongeman van bijna 23 dus ik weet naarmate ik me zelf heb verdiept in bepaalde zaken die andere onzin vinden wel beter. laat al die mensen die zoiets bizars zeggen lekker creperen. nogmaals ook al komen ze met hangende poten terug ze hoeven niet bij u en mij aan te kloppen, ik zelf geloof niet in sprookjes maar als het een vloek zou zijn, hebben die labiele personen die zich hebben laten in enten de vloek over zich zelf afgeroepen !! MVG MV

 11. Tja. Het stofje Carrageen(uit rode Algen) is, zoals in een test in 2006 reeds is gebleken HPV virus remmend. In Duitsland en Europa is er een medicinaal glijmiddel op de markt dat dus bewezen HPV viruscellen onschadelijk maakt. Gardasil zou dus niet nodig zijn als dit bekend wordt gemaakt. Tot mijn grote verbazing zitten medici, voorlichtingsbureau’s van het Rijk over Viruspreventie en zelfs voorlichtingswebsites over Soa’s die dieper ingaan op AIDS, Herpes en HPV niet over te halen meer informatie hierover te plaatsen en zo mensen goed voor te lichten en de keus te geven al dan niet voor vaccinatie te kiezen. (Youtube staan films over universitaire onderzoeken naar Carrageen(carrageenan in het engels). In Nederland is goede informatie niet toegestaan als het ervoor zorgt dat de zorgverzekeraars en de staat minder inkomsten ontvangen. Sterker nog..dit soort reakties op andere websites worden onmiddellijk verwijderd.

  1. klopt helemaal, allemaal linkse propaganda, zodra je reactie wetenschappelijk gestaafd is en ook op waarheid is berust, wordt het gewoon niet gepubliceerd. Dus ik sta er niet raar van te kijken.

 12. mijn dochter heeft zelf bewust gekozen om zich niet te laten vaccineren tegen hpv.omdat zij zelf ook zecht dat het ten eerste niet ervelijk is in onze fam en ten tweede dat deze hype gewoon een dikke onzin is.en na het lezen van dit verhaal ben ik allang blij dat ze hiervoor heeft gekozen en ik als moeder vierkant achter haar sta.

 13. ik heb van jongs af aan vaccinaties gehad, en op me 15de werdt duidelijk dat ik autisme had, terwijl mijn zus het niet had, die jammer genoeg op haar 12de overleed aan hersen tumor toen ik 8 was.

  Ik heb het altijd nonsens gevonden dat ontken ik niet, maar nu neem ik alle woorden terug want het typische is er komt steeds meer beerputten ontmanteld.

  En dan laat ik de chemtrail vliegtuigen ook nog achterwegen, iedereen die strepen ziet achter vliegtuigen beweren zelfs dat het condens is, terwijl ik sinds kort wel beter weet na het lezen van het boek “als het leger de haarp speelt” van alex hunter daar kwamen veel dingen naar voren. Jammer dat er nog steeds stelsel matig hard beweerd dat het nog steeds onzin is, terwijl men wel beter zou moeten weten. We worden gewoon eerlijkwaar verziekt door die ozo machtige elite.

  Ik hou deze website goed in de gaten, want we moeten nu niet meer weg kijken wat vele doen maar nu de realiteit onder ogen durven komen !!!

 14. In oktober is er een gedetailleerd autopsie rapport gepubliceerd over de dood van Meredith. Het blijkt dat ze niet gestorven is aan de vaccinatie, maar aan een overdosis van diphenhydramine (www.jsonline.com/news/health/medical-examiner-girls-death-not-caused-by-routine-vaccination-b99376029z1-280058462.html). Diphenhydramine is een anti-histamine dat in verschillende siroopjes zit die je vrij bij de apotheek in de VS kunt kopen. Het is niet de eerste keer dat

  Dit toont weerom aan dat, enkel omdat iets kort na een vaccinatie gebeurd, het niet noodzaakelijk omwille van de vaccinatie gebeurd.

 15. Vaccinaties werken en zijn van levensbelang voor een dicht opeengepakte wereldbevolking. Het stoppen met vaccinaties brengt verschrikkelijke ziektes terug die nu vrijwel zijn uitgeroeid. Dat heeft veel meer doden tot gevolg dan de tragische sterfgevallen die zo nu en dan genoemd worden. VACCINATIES WERKEN. Het is buitengewoon onverstandig waarde te hechten aan bangmakerij tegen vaccinaties. Het alternatief is een 1000 malen erger scenario!

  1. Groot propaganda-verhaal Guido. Helaas zonder inhoudelijke bijdrage, alleen maar blabla.. Kijk hier op de site: de hele bedrijfskolom is verrot.
   Van productie van geneesmiddelen, tot keuring, van ‘bewerken’ van wetgevers en politiek. Van bewerken van artsen tot het grote publiek. Helemaal verrot.
   Kijk ajb gewoon eens naar een paar links op dit artikel:
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/big-pharma/schade-en-schande-rondom-big-pharma/

   Ik geloof dat je als ambulancemedewerker niet helemaal de zaak neutraal kunt bekijken. Verdiep je eens in de materie, voordat je propaganda gaat lopen maken voor iets wat je gewoon niet zeker weet.. Wellicht dat je er even bij kunt zeggen: ‘Geloof ik’, ‘naar mijn mening’ en/of ‘ik denk/vind’…?!! Snappie?
   Enne..
   Je weleens afgevraagd waar die MILJARDEN-hoge boetes vandaan komen voor Big Pharma..? Simpel: door misdadig gedrag, onethisch en á moreel!
   TOPJE VAN DE IJSBERG..!

  2. Guido,
   Bangmakerij is juist wat ze willen, want dat levert geld op.
   De natuur zit heel liefdevol in elkaar.
   De natuur werkt alleen maar voor alles wat leeft.
   De pharmacie niet….
   Die wil geld verdienen over jouw rug en over jouw leed.
   Tijd om van inzicht te veranderen hoop ik…
   Liefs

  3. Omdat iemand het wetenschappelijk bewezen nut van vaccinaties inziet, hoeft hij niet meteen op de payroll van de pharmaceutische industrie te staan. Wel heb ik een dochter en door de achterlijke, niet op wetenschappelijk bewezen onderzoek gefundeerde anti vaccinatie lobby, loopt zij het risico weer in een wereld te moeten leven met ziektes die uitgebannen hadden kunnen zijn. De aangedragen ‘bewijzen’ zijn slap, ongefundeerd en hebben ZEKER geen wetenschappelijke basis. Het is gevaarlijke pseudoscience met echte slachtoffers. http://www.latimes.com/business/hiltzik/la-fi-mh-an-updated-map-20141023-column.html

  4. Wanneer kom jij uit je punica oase!? Jij bent ook zo’n voorbeeld die mee loop met de kudde koeien! Stop jij je kinderen maar vol met troep. Als je zelfresearch hebt gedaan mag je mee komen praten! Je bent een goed proefkonijn voor de overheid! Triest dat je er met open ogen in trapt 😉

  5. ik ben bloem een meisje van 12 jaar oud
   laatst kwam die stomme brief over die hpv vaccinatie ook bij mij thuis. Ik en mijn moeder hebben hem meteen verscheurd. vaccinaties zijn levensgevaarlijk, het enige doel van vaccinaties is geld. alles draaid om geld als je ziek word door een vaccinatie zal je dokter nooit gelijk geven want dat kost geld. Ik hoop dat iedereen hier heel bewust van is.

 16. Ik heb m,n dochter gelijk verboden om zo, prik te nemen toen deze op de markt kwam. Een klasgenootje had deze op aanraden van haar moeder wel genomen. Ben ik helemaal blij dat ik toen die beslissing genomen had, vooral nu ik al die negatieve verhalen hoor. Ik vond gewoon de tijd dat het uitgevonden werd en het op de markt kwam veel te kort om het lange termijn effect te kunnen onderzoeken. Een soort van Russisch roulette op koste van jonge kinderen.
  Ik raad m,n kinderen zowiezo aan, NOOIT op vaccinatie advies van wie dan ook te reageren,dit voor het behoud van hun gezondheid.

 17. M,n dochter kwam uit school met het bericht dat een vriendinnetje uit haar klas het HPV inenting gekregen had, ( dit was vlak nadat het op de markt uitgekomen was ) en nu wilde mijn dochter ook zo,n prik. Nou, ik heb het haar verboden om die prik te nemen gezien er helemaal niks bekend was over het lange-termijn effect. En als ik dan vele jaren later dit soort verhalen leest dan denk ik, O,o o wat ben ik blij dat ik daar niet ingestonken ben. Trouwens m,n dochter ook. Ik verbied trouwens elk vaccin te nemen, wat de media ook aan ,,rampen berichten,, bij elkaar verzint.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.