Advertentie

Graancirkels, gereedschap voor Vrede en Genezing


Deze ongelooflijke graancirkel met meer dan 400 kleine cirkels, werd in 2001 gevonden; ruim 220 meter in doorsnede.

Veel mensen hebben hun bedenkingen over channelingen, en dat is helemaal terecht. Terecht vanuit het oogpunt van kritisch zijn en niet zomaar alles slikken. Terecht vooral vanuit het aspect om alléén datgene aan informatie tot je te nemen, wat met jouw waarheid resoneert, en je een ‘goed gevoel’ geeft.

Het is -naar ons inzicht- echter onterecht, wanneer doorgegeven boodschappen bij voorbaat afgekeurd worden. Hoe weet je immers wat de boodschap voor je inhoudt, wanneer je deze niet eerst leest, of aanhoort..? Bij voorbaat iets afkeuren, komt in principe neer op een soort informatie-discriminatie. Je beoordeelt het boek dus op de cover, in plaats van op de inhoud..!

De onderstaande channeling gaat over graancirkels, nog zo’n fenomeen waarvan menigeen al bij voorbaat zijn mening klaar heeft. Wij vonden de inhoud én de datum van deze doorgeving van belang om jou, bij de opening van het graancirkelseizoen, te laten zien dat én graancirkels én channelingen, wel degelijk een diepere waarheid kunnen raken. Dat het dus jammer is om niet met je hart de waarheid te doorvoelen van de inhoud.

Kortom even pas op de plaats, even terugkijken en hoopvol, en met een open mind, vooruit kijken naar het komende graancirkelseizoen.

x

* * *

xx

Graancirkels, gereedschap voor Vrede en Genezing
x

Assembly of Light doorgegeven Abby Haydon

© Vertaling: Annelie van Eijk – Januari 2002

x

De komende tijden zal er interessante informatie komen van wat jullie graancirkels noemen. Hele interessante formaties zullen gevonden worden op nieuwe plaatsen in Europa en ook in de Verenigde Staten waar een concentratie van landbouw is. Deze nieuwe formaties zullen voor velen transformatie brengen. Deze vormen in het graan worden om verschillende redenen gemaakt. Veel mensen op aarde hebben uiteenlopende ideeën en filosofieën over dit onderwerp. Daarom willen we het nu hebben over ons vooruitzicht op deze creaties.

De formaties worden steeds ingewikkelder om diverse redenen. Een van die redenen kan gezocht worden in de groei van het bewustzijn op de planeet. Als de mensheid zich openstelt voor het Goddelijk Licht, zal er meer kennis aanwezig zijn in deze formaties. Wanneer het bewustzijn van diegenen die deze heilige vormen waarnemen, groeit, zal de mogelijkheid om die wijsheid in zich op te nemen en te begrijpen, enorm toenemen.

Hoe ingewikkelder de formaties, hoe meer de spirituele groei van de mensheid wordt gestimuleerd. De vormen van de afgelopen drie jaar zorgen nu voor een vlottere opening van de mens.

Andreas Müller is één van de mathematici, die zich bezighouden met het geometrische analyse van de graanformaties. (klik voor lead)
En het origineel, in het graan.. 25 Juni 2010 bij White Sheet Hill, Wiltshire.

XXDe graancirkels bevatten grote kennis. Ze stimuleren tevens de bereidheid in de mens, om open te staan voor de manieren waarop Goddelijke Energie hen naar genezing kan leiden. Er zijn vele verschillende wezens van verschillende plaatsen, die informatie via de graancirkels brengen. Sommigen willen de mens graag helpen om te evolueren en het zenuwcentrum van de hersenen stimuleren wat dit proces vooruit zal helpen; de graancirkels hebben het vermogen om dit te doen.

De formaties worden door diverse soorten levensvormen gemaakt. Sommige wezens hebben geen fysiek lichaam zoals jullie dat kennen. Sommigen hebben fysieke vormen die jullie grotesk zouden noemen en anderen zijn weer menselijk net zoals jullie.
Ze zouden graag nieuwe verbindingen willen creëren met de menselijke geest en planten nieuw zaad over zichzelf wat tot bloei zal komen op een andere tijd. Ze bereiden de mensen voor op een contact met hen, wat de komende jaren zal gaan gebeuren. De graancirkels van de afgelopen tijd hebben de fundering gelegd voor communicatie met andere dimensies van bestaan.

Deze animatie laat zien, welke prachtige geometrie zich in deze graanformatie verschuilt..

Door deze formaties zal de mens het beter kunnen bevatten, dan wat ze nu ervaren d.m.v. hun vijf zintuigen. De mens wordt op deze manier voorbereid om te groeien op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, waardoor men eerder de communicatie en omgang met andere levensvormen zal gaan accepteren.

De stijl van de graancirkel bevat veel informatie over de afzender. Op dit punt in jullie ontwikkeling, zijn jullie nog niet capabel genoeg om dit te ontcijferen via het bewuste verstand of analytisch denkvermogen.
Sommige formaties zijn ingewikkelder dan anderen.
Er zijn wezens die speciale voertuigen hebben, die de patronen maken die ze uitzenden. Andere graancirkels zijn ontstaan door bepaalde technieken van gezamenlijke gedachtenkracht. Doordat de techniek die gebruikt wordt, bij sommigen geavanceerder is, komt de mededeling ook beter over. Daarom is de ene graancirkel duidelijker dan de andere.

Het verzenden ligt dicht bij de tijd waarop de graancirkels in het veld verschijnen, ook al wordt dit vanaf grote afstand gedaan. Ze worden verzonden van plaatsen verspreid door het gehele universum en daarom lijkt dit het werk van onzichtbare handen. De afzenders zijn meestal niet in de buurt van de planeet wanneer de graancirkel zich hier manifesteert.
Vele soorten van energie worden gezonden via de formaties. De komende twee tot drie jaar, zullen er graancirkels verschijnen die enkele zeer krachtige energieën bevatten en opmerkelijke fysieke genezing kunnen brengen.

Deze communicatie-middelen van licht en liefde zijn er om jullie te helpen. Dit is waar, ook al kunnen sommigen zich fysiek onprettig voelen als ze dicht bij een graancirkel komen. Er kunnen gevoelens van een druk in het hoofd zijn, misselijkheid en evenwichtsstoornissen.
Deze formaties zijn hier om je te stimuleren en te doen ontwaken. Tevens zijn ze hier om je eraan te herinneren dat er andere levensvormen bestaan op ontelbare plaatsen buiten deze planeet.
Vele graancirkels hebben de ingewikkelde vormen van, wat jullie noemen, heilige geometrie. Dit wordt gebruikt omdat het een vorm van symbolisme is wat gebruikt wordt om dezelfde ideeën van vele verschillende plaatsen mee te delen. Een andere reden voor het gebruik van geometrie is, dat het een krachtiger symboliek bevat dan wélke geschreven taal dan ook op deze planeet. De geometrie vindt zijn weerklank in alle mensen van deze wereld, ongeacht welke taal ze spreken. Diegenen die deze berichten sturen, weten dat de geometrie samenklinkt met vele niveaus in jezelf.

Het is belangrijk dat je je realiseert, dat graancirkels hier zijn om de schoonheid die in je is, naar buiten te laten komen. Ze zullen je helpen om de vele verschillende aspecten van de schepping te begrijpen. Deze formaties zullen tevens beschrijvingen van toekomstige gebeurtenissen gaan bevatten. Ze zullen scènes laten zien van komende situaties. Ze zullen verlichting van pijn, spanning en verdriet brengen op de planeet.
De graancirkels van de afgelopen tijd zijn het begin van een nieuw niveau van communicatie via het graancirkel-medium. In de komende 5-10 jaar, zullen er series mededelingen volgen via de graancirkels, waarin vertelt wordt wanneer het contact met buitenaardse rassen zal beginnen.

We zouden kunstenaars graag aan willen moedigen om de ontwerpen van de graancirkels te gebruiken in hun creaties. Het zou goed zijn om zoveel mogelijk van deze symbolen onder het publiek te brengen. Er bestaan veel onderlinge conflicten over eigendomsrechten tussen de fotografen van graancirkels. Maar het is belangrijk voor iedereen om te beseffen dat aan zo’n fenomeen als dit geen eigendomsrechten verleend kunnen worden. Deze vormen moeten over de hele wereld verspreid worden, want wanneer graancirkels bekeken of ervaren worden op een of andere manier, zal dit de DNA-formaties van mensen activeren. Graancirkels bekijken, zal de connectie met de wezens die ze creëren en mee willen helpen aan de evolutie van de planeet, versterken.

(klik op afbeelding voor link)

We zouden allen aan willen moedigen, die betrokken zijn bij het proces om de graancirkels onder de aandacht van het publiek te brengen, om ze zoveel mogelijk met iedereen te delen. Het is belangrijk om dit niet te beperken tot het gebied waar ze gevonden zijn. De graancirkel is een belangrijk gereedschap voor genezing, iets wat deze planeet zo erg nodig heeft. Hoe meer mensen ze zien, hoe sneller deze wereld zal transformeren.

Gebruik deze symbolen. Plaats ze in al die plaatsen die deel van je leven uitmaken. Ze zijn gekomen om te helen. Diegenen die geen zicht hebben, kunnen ze ervaren via het Braille-medium. Het zou heel mooi zijn om deze formaties op muren te schilderen. Het zou prachtig zijn als ze ervaren konden worden in bijvoorbeeld parken, waar kinderen en zelfs dieren ze zouden kunnen ervaren.

Als men een tekening van een graancirkel aanraakt met gesloten ogen, is het mogelijk om lichtpatronen te zien. Als de graancirkels op deze manieren gebruikt worden, kunnen ze allerlei soorten genezing brengen. Ze kunnen de mentale bekwaamheden verhogen. Ze kunnen pijn en trauma van emotionele ervaringen verlichten. Ze zijn hier om het pad naar het Goddelijke te verbreden. Als je naar een graancirkel kijkt, breng je genezing naar jezelf. Dit zijn niet de manifestaties van een paar Aardlingen. Het zijn geen streken of trucs. Ze hebben een krachtige bedoeling: ze brengen grondige vrede en genezing.

Of een graancirkel nu door mensenhanden of door andere wezens ontstaan is, feit is dat het gewoon prachtige kunstwerken zijn om naar te kijken. Geniet ervan.

Annelie van Dijk

51 gedachten over “Graancirkels, gereedschap voor Vrede en Genezing

 1. Wat een goed idee om dit artikel nog ’s te publiceren. Er komt zoveel info op ons af dat wij er niet meer aan toekomen om oudere artikels te (her)lezen.
  @Mirakel. Dankjewel voor de link = niet alleen mooi maar brengt ook inzicht.

 2. Wat een mooi artikel weer!!

  En het is aan te raden om eens in zo’n cirkel te gaan staan en te voelen wat het met je doet.
  Tegelijk een prachtige vakantieplek in Engeland.

  liefs Simona

 3. Tuurlijk neem ik hier kennis van.
  Crap circles zijn aantekeningen van licht bollen op een akkertje van zand.
  Dat is als ze de weg naar huis vergeten zijn.
  Een soort knoop in hun licht gevende zakdoekjes.
  Als je in de verkeerde dimensie in 3d bent terecht gekomen tussen de knollen en de bollen raak je snel verdwaald.
  Dan ga je vreemde dingen zien en raar praten, willie wartaal.
  Daarom maken ze aantekeningen, als geheugen steuntje.
  Licht gevende wezens moeten de weg weer terug naar het licht vinden.
  Voordat je het weet vergeet je wat je hier in des hemels naam kwam doen.
  IN deze dichtheid is alles zo serieus en drukkend en er is geen ruimte voor eigen invullingen.

  Die worden continu voor jou gemaakt door indringende instanties en instituten.
  De bekende openbare instellingen maar vooral ook de geheime rand debiele denk tanks.
  De naam zegt het al.
  Dat zijn tanks die voor het publiek denken.
  Het is geen toeval dat er tot nu toe geen zinnige reactie is gekomen op dit geinige artikel.
  De probleem stelling is niet te vinden in dit graan graai artikel.
  Dat is een beproefde techniek die ik zelf ook graag bezig.
  Alles zo algemeen mogelijk houden.
  En onderwijl ondertussen zit ik te kwijlen en te azen op verboden vruchten van pennen en donzige kattenbelletjes van derden.
  Die bezigen ook geheime taal omdat ze onbekend bekendheid verwerven door geen telefoon nummers door te geven.
  Dat zijn ongeschreven regels met oozoo verstrekkende gevolgen.
  Je komt nooit to the point.
  Dat heeft voordelen, de nadelen zijn dat ik straks 90 plus ben en nog niet door m’n persoonlijk gateway point ben gekropen om het blauwe licht aan de andere kant te kunnen zien.

  Wie zijn die lichtbollen eigenlijk?
  Ze houden niet van telefoon nummers die lichtbollen.
  Ze houden van Privacy.
  Toch hebben ze hun hele hebben en houden op het akker net geplaatst.
  Dat is dubbel schizo gedrag.
  Wat willen ze nou die Licht Bolletjes?
  Een soort interdimensionaal tikkertje spelen?
  Ik ben “hum” nu.
  Als je “hum” bent dan Moet je wat doen, anders doen die anderen niks.
  Dat is de voorwaardelijke impliciete spel regel.
  Als ik dan weiger iets te doen word ik digitaal dood verklaard in de koren slag.
  Wie geen lawaai maakt bestaat niet meer.
  Lijkt me iets te gemakkelijk om mij er zo van af te maken.

  Gelukkig staan mijn lichtgevende vingertjes goed in contact met mijn ratelende keyboard, in graan schrijven lijkt mij heel moeilijk.
  Er zijn genoeg mensen die beter in graan kunnen schrijven dan op een keyboard.
  Daar maakt Riek dan weer een foto van en plaatst het op het internet.
  Via de user directory van haar eigen locale pc, in de verkeerde dimensie maar het is wel goed bedoeld.
  Je moet haar actie even vertalen.
  Het gaat om de intentie, die lichtbollen weten niet beter, als je in graan kan schrijven kan je ook op een keyboard tikken, toch?
  Je zou het niet denken, als ik even een dagje niet schrijf zakt de gehele Wtk interactie in elkaar, of is dat een opgeblazen beeld veroorzaakt door mijn Ego Software?

  Mirakel je zei van dat mijn Zussie het wel goed met mij voor heeft, Klopt meid, heb je goed gevoeld, en dat ze me wel steunt, klopt je bent een schatje hoor, we hebben wel een soort crisis achter de rug, zij moest ook de ruimte krijgen om op te groeien, niet alleen mijn lawaai continu, deep down zijn we wel makkers maar ik heb haar een tijd lang los moeten laten, makkelijker gezegd dan gedaan dat soort dingen… Een medium had al een keer gezegd dat ik geduld moet hebben, erg lang geduld, dat m’n zus een ander pad bewandeld, dat ze heus wel weer in beeld komt en dat we dan weer dingen kunnen delen net als vroeger toen we nog intensief bloed broeders waren..

  Hey Dawn Hashashin vind jou ook Tof; wel lachen met die hoogbegaafden club hieroo, en weet je hoger begaafden zijn in het geheim gek op zogenaamde lager begaafden, die zien onze problemen niet zo zwaar in, wij hebben hun nodig, alleen andersom is een probleem, daarom is die schaduw elite een stel hoger begaafden die te veel gepest zijn vroeger, hun wraak is zoet en radio actief, denk daar maar eens over na…

  Oh ja die jubel clip over de shift van Mirakel, die clip van anderhalve minuut, het doet pijn aan het glazuur van mijn tanden, toch neem ik er zeker kennis van, niet alles weg gooien, ook de ‘satanische’ krachten zijn niet helemaal dom, het is niet alleen flauwekul dat de klok slaat, daarom mogen die ook bestaan van god.

  Even nog leuren met Leuren, ze heeft het als hoger begaafde zo verdient, hoe zou het haar vergaan zijn vroeger in de “hoger” begaafde Liefde?! Het is moeilijk dansen met Nerds en dat is nog maar het begin, het begin dat er meestal nooit komt en dan weet je het wel, voordat je het door hebt ben je 20 jaar verder en dat doet pijn, heel veel pijn, waar zou ik zijn zonder de pijn? Er was een kort wonder deze SSSsaturday Nnight, jah ze voelde mij precies aan, neeh het was niet langer dan kortstondig, het gaat om de kwaliteit, ze voelen wel aan dat je anders bent die lager begaafden, maar och jezus wat kunnen ze onweerstaanbaar heerlijk eerlijk zijn, voor mij was het wel voldoende voorlopig, maar ook weer niet, het gaat om de kwaliteit toch? Ze zijn zo vroeg getrouwd die “lageren”, die wedstrijd is niet te winnen, jammer alleen dat de banken zich daar graag mee bemoeien, je moet er aan vast zitten, daar gaat het ze om, mijn pijn moet contractueel verlengd worden, ondertekend met financieel bloed. Ze zitten overal met hun financiële beschuldigende tengels aan en in, over brutaliteit gesproken, maar IK moet een toontje lager zingen, IK ben te luidruchtig, Obnoxious zeggen de Amerikanen, ik ga octopus tengels met sambal insmeren, dat is mijn missie.

  Leuren Moret – Japan Global Nuclear War
  http://www.youtube.com/watch?v=S1TcBAiHh5s

  http://www.youtube.com/watch?v=5WxmeOqYtB0

  1. Krijg helemaal kippenvel zoals je dat zegt, zo is het Mirakel, dat is oo zoo Waar wat je nu zegt. Ik kan het wel zien als iemand met een groot hart danst, soms met minimale bewegingen maar wel met een groot hart, dat is zooo mooi

   Het liefst zou ik willen horen wat iemand ziet als ik beweeg, maar ook weer niet, ergens weet ik het wel, het is deels oorlog mijn “dans”, soms is het wel goed, wat ik doe, omdat het is wat het is, ik kan moeilijk “zacht” worden, dat is belangrijk voor mooi bewegen, maar ik doe dus wat creatiefs met mijn (te hoge) spier spanning, soms doe ik alsof ik ontspannen ben, kan natuurlijk niet, doen alsof is doorzichtig, wat jammer is dat ik meestal anderhalf uur nodig heb om een beetje “door” te komen, jah zo noem je dat bij paarden ook, de paarden dans (grinnik), hop hop in galop netjes aan de teugel en van achteren een beetje bij tikken met die paits (duits voor spaans rietje, wrede sport eigenlijk wel.., veel paarden lijden nog steeds ongelofelijke pijnen, ze krijgen ook vaak pijn stillers gevoerd, dat is niet voor niets..)

 4. het wordt wel eens tijd dat er openheid komt over de betekenis van de graan cirkels ,,volg het al jaren is prachtig om te zien ,,en het zou fijn zijn als je er eens in kon staan ,maar dat is niet voor iedereen weg gelegd,
  het is zo n chaos over de wereld je wordt er niet goed van ,,probeer zo min mogelijk naar nieuws enz te luisteren ,en naar de kleine mooie dingen kijken
  want als je niet oppast zit je vol met die narigheid ,
  @Hyper alert ,je hebt het niet makkelijk voel ik zo ,,hoop echt dat het wat lichter voor je wordt ,, dag

  1. Jah komt zelfs met mij wel een keer goed Hannie, ik had vandaag een afspraak met een dorps wijze, hij heeft mij iets laten zien over mijzelf, dat wat ik nodig heb om mijn eigen schaduw leven verder te doorgronden, ik bestudeer mezelf niet voor niets zo intensief, vooral de laatste tijd extra…

  2. ” hanny,
   Ik hoop ook al een hele tijd, dat er in mijn omgeving een keer een graancirkel komt, om te voelen hoe dat is…..

  3. ik hoopte heel lang dat ik op een dag een buitenaards wezen zou ontmoeten.
   nou heb ik uit een goede bron inmiddels vernomen dat ik dat zelf ben..
   maar goed misschien dat mijn wens was om een keer een aards iemand te ontmoeten.
   dat is het eigenlijk meer, hoe aardse mensen zijn, hoe leer je aards te zijn, is het wel te leren? hoe ze denken, wat ze voelen, geen idee..
   ik zou er alles voor over hebben om dat te weten

  4. Ze zeggen dat het simpel is Hyper…….ik zit nog steeds in het “leerproces”
   Eerst moet ik volledig tot mijn kern doordringen en alle bagger die ik op weg tegenkom een plekje geven.
   De beloning is groot………jippiejajeehjippiejaho,nou voor mijn gevoel zit ik nog ver van dat jubeleuforiegevoel……….? Wat jij broeder? Mens zijn is helemaal niet makkelijk!
   😉

  5. Jah Zussie Lianne, ik hoor nu op de radio ‘it was just another manic monday’, jah het was weer een rare maandag, maar wel leerzaam, en precies wat jij zegt Lianne, helemaal niet makkelijk, over dat tot in je eigen kern kunnen komen, bij mij weet ik dat bepaalde situaties voor mij heel kritisch kunnen zijn, dan gaat mijn persoonlijke pentagon centrale op tilt, ik verberg dat wel enigszins maar het gebeurt vaak genoeg, moet ik die situaties uit de weg blijven gaan of moet ik leren doseren, HET waar het bij mij allemaal om de hete Kern brij draait dichterbij laten komen, of hard weg lopen, ik doe nu beiden, als ik voel dat ik hard weg moet lopen dan doe ik dat tegenwoordig, net als een kleuter die bang wordt maar wel weer op z’n eigen tempo de spanning terug opzoekt, als ik hard weg loopt schaam ik me niet meer, soms is het hilarisch simplistisch hoeveel lucht dat geeft, veel mensen denken dan dat ik het er om doe dan, dat ik de clown uit hang, ik zie best de grap er van in, andere mensen zijn nog dichter bij hun kern kind wezen, die reageren dan precies goed, dan komen ze bijvoorbeeld achter me aan hollen, wat er is, wat er aan scheelt, die zijn nieuwsgierig wat er aan de hand was, gewoon gewoon zonder bedenksels van hij doet ineens raar, wat is er? actie reactie, zoals het ooit bedoeld was, sinds ik dat toesta gaat het beter, wat het is is het.. back to de achterstallige basics..

 5. ik vindt de video hierbij wel tof. Ik voel mij aangetrokken tot al wat graancirkels ,zandcirkels,H.Geometrie betreft. Er wordt hier gesproken over symbool. Volges mij is het meer dan een symbool.
  Bij het zien van de video werd ik meer dan geraakt.Bewogen, mijn hart en keelchakra klapte open, Liefde is wat stroomde, onnoemlijke Liefde, er deel van zijn ..Liefde zelf zijn..
  een verlangen dat openkwam, ik wil zo graag eens in zo een graancirkel liggen, maar zat ik er niet middenin,want ik kon hem beleven.

  ga seffens nog eens zien…als de wereld zo omspnnend wordt met tal van graancirkels
  kan het niet anders dan dat de mensen open komen in hun hart en bewustzijnverruimd wordt… Alomvattende Liefde wees welkom

  1. Dit voelt voor mij zo ……….het klopt gewoon! Wat zijn jouw bevindingen hierover Willie?
   Ik had het interview met James in het Engels gelezen,in het Nederlands is het voor mij nog duidelijker,dus dank je voor de link.

 6. Heb de mazzel gehad dat ik in een graancirkel heb mogen staan en dit jaar reizen we weer naar Zuidwest Engeland af om dit prachtige fenomeen te zien en te genieten van de krachtplaatsen aldaar, zoals de Thor, Chalice Wells, en natuurlijk Stonehenge, Avebury en Silbury Hill.. En dan heb ik ze nog niet eens allemaal gehad. Ik kan het echt iedereen aanraden!!

 7. Hypert Alert ..wat is het allemaal moeilijk he ,,soms kan een mens zo beroeerd zijn ,je snapt het dan niet .weet je jij had een wens gedaan jemoet een s naar de site van Geert Kimpen gaan ,,die heeft een wens boek waar iedereen zijn wens kan plaatsen ,, heel erg mooi .

  @p je kunt het ons wel aan raden ,m aar vele zien geen mogelijk heid dit te doenn,
  maar als je gaat denk. dan aan ons . geniet er maar van daar .!!!

 8. Omdat we nog steeds niet weten wie of wat die graancirkels maken zouden we ze moeten opmeten en zoeken naar onbedoelde afwijkingen.
  Als ze buitenaards zijn zullen ze andere afwijkingen hebben dan dat ze via de grond gemaakt zijn.

 9. Wij leven in het hologram van het holodek – spaceshuttle aarde. De aarde is een spaceshuttle aangezien het leven vervoerd door de ruimte en niet stilstaat. Via ‘fractalactige’ beweging reizen wij mee in de tijdsillusie. De aarde is een levende planeet met bewustzijn. Net zoals alles om ons heen bewustzijn is; elk op een eigen trede/toets/akkoord zoals bv op een harp.

  De kosmos vibreert, de aarde, en alles dat leeft. Alles heeft een frequentie, dus energie heeft frequentie in diverse hoogtes. Als alles een doorlopende vibratie van bewustzijn is, die zijn eigen muziekspel speelt, zou dit fenomeen niet eens zo buitenaards zijn als wij menen.

  Mensen zijn nog steeds geneigd alles als los te zien. Het een staat los van het andere, maar dat is nu juist de illusie! Niets is los en alles speelt mee in het grootste orkest dat er bestaat; het leven, de energie.

  De uiting van emotie/ de status de informatie terugkoppeling etc. zou de graancirkel ook kunnen verklaren. Denk niet steeds buiten je mogelijkheden en buiten jezelf want jijzelf bent het centrum van het universum! Wij zijn vergeten dat alles aanelkaarvastzit. Omdat alles los beter te catalogiseren valt. Woorden die losstaan kunnen we begrijpen… maarzodraallesverbondenismetelkaarkunnenweernietsmeermeeenrakenweindestress… Dan roepen we het ligt buiten ons (bereik)!
  Welnee, niets ligt buiten je bereik want dat bereik bepaal je helemaal zelf.

  Jij bent het bewustzijnscentrum,
  jij bent de waarneming,
  jij bent je eigen muziek en
  jij bent het centrum van alles dat op dit moment plaats vind!
  😉

  1. Mijn meiden worden er wel heel happy van, van die graancirkels.
   Zou dit komen door de ingebouwde God EDin MOdule van Anu?
   Anu meester van de Lulu’s, de doetjes de watjes de meervoudig inzetbare ploegendiensten die de goud gerande fluwelen bedjes van de Goden opmaken, elke dag weer?
   In de duistere licht matrix raster van de Orion constellatie beleven we onze individuele ingelogte sms geheimpjes.

   Quote:

   ” Alle verhalen gingen over liefde en licht, maar tussen de regels door zag ik oordeel, beperking en wetten. In het begin dwong ik mezelf volgens deze wetten te leven. Ik dwong mijn lichaam vegetariër te zijn, te stoppen met roken en bekeek seks met achterdocht. Ik wilde ascenderen. Ik geloofde dat het alleen mogelijk was indien ik afstand deed van al het aardse gedoe en alles uit de lagere dimensies de rug toekeerde. In deze boeken las ik over onvoorwaardelijke liefde en al na een paar bladzijden volgden de oordelen over de lagere dimensies. Dit verwarde me zeer. Veel van deze boeken spraken over ascension en de dingen die ik in mezelf moest veranderen om te ascenderen. Na al die boeken was ik zeker dat ik nooit zou ascenderen – het was hopeloos en ik was verloren.

   Ik ben altijd een anarchistisch wezen geweest die tegen de gevestigde normen inging. Ik dacht dat deze anarchistische neigingen voortkwamen uit mijn menselijke persoonlijkheid, dus probeerde ik die neigingen weg te drukken om een hoger, meer verlicht wezen te worden. Dit versterkte echter mijn verzet tegen alles wat door de lichtwezens als juist werd geleerd en veroorzaakte een grote strijd in mezelf. Mijn menselijke ego, dat overtuigd was dat het niets wist, probeerde volgens deze wetten te leven, die door deze vijfdimensionale lichtwezens werden gechanneld. Maar, diep in mijn cellen wist ik dat het niet de waarheid was. Dus gooide ik die boeken weg, want ik dacht – misschien hoor ik wel bij de duistere kant. Ik besloot dat ik liever bij het duister hoorde dan mezelf te beperken tot een leven van schijnheiligheid.

   Ik durfde de anderen niet mijn gedachten en gevoelens over deze geascendeerde meesters te vertellen. Iedereen leek deze wezens te vereren alsof ze beter en verder geëvolueerd waren. Ik zag de ene na der andere lichtwerker in de val lopen om deze wezens te vereren. Toen ik hun huizen bezocht zag ik afbeeldingen van deze meesters bij hun altaren. Ik werd misselijk en ik wist niet waarom. In het begin dacht ik dat ik een religieuze kater had, want vanaf mijn vroegste jeugd had ik tegen het christendom gevochten. Maar toen ik communiceerde met Grote Alloya vertelde ze me dat deze lichtwezens niet zuiver waren, dat het parasiterende entiteiten waren die gevangen zaten in de vijfde dimensie en die het licht, dat door het menselijk lichaam werd voortgebracht, nodig hadden om te overleven. ”

   http://www.unitynet.nl/matrix-reincarnatie-karma/Alloya%20-%20het%20spel%20tussen%20Licht%20&%20Donker.htm

   Lovely To See You My Friend – The Moody Blues
   http://www.youtube.com/watch?v=j_1acZdzHSE

  2. Precies Hyperalert, jijzelf bent het centrum en al het andere is dus afhankelijk van je goede wil en niet andersom.

   Nu moet ik je wel vertellen dat ik niet zoveel weet van lichtwerkers, donkerwerkers enzo. Iets in mij heeft weerzin bepaalde dingen te lezen, ik ben meestal in ‘autopilot’ status. Mijn gevoel staat boven mijn verstand want het verstand is een ’tricky’ ding. Het gevoel kan niet alles verwerken en dat stagneert dan in die zin dat ik veel dingen niet kan opnemen. Noem het dom maar dat lukt gewoon niet.
   Iets dat waarheid is dat voel je gewoon. Dat heeft niets met iq ofzo te maken.

   Over lichtwerkers, of meesters die boven anderen staan… dat kan ik ook niet hebben. Wat dat aangaat ben ik Krisnamurti’s ‘geloof’ trouw; geef nooit je autoriteit af aan een ander.

   En als je besluit toch je autoriteit af te staan dan ben je al snel dit;
   http://www.metacafe.com/watch/331826/ant_fungus/
   maw lady gaga!

  3. Grappig Dawn die Lady GaGa mieren schimmel van de duvel heeft op mij ook enorme indruk gemaakt.
   Een tijdje terug dit vigilant artikel gelezen.
   Ik herken dat wel Dawn dat info blok, heb ik ook wel behoorlijk erg, als het niet binnen komt dan komt het niet binnen.
   Voor muziek geldt dat ook bij mij, een muziek blok..
   En daar zal dan wel een (hogere!) reden voor zijn.
   Dat is niet dom, ik vind dat juist spannend.

   http://vigilantcitizen.com/latestnews/“zombie”-ants-fall-victim-to-mind-control-fungus/

   Quote:

   ” N/A says:
   March 12, 2011 at 10:01 am
   So Gaga is the ant that got mind controlled by that spore. And now the “ant” will spread the next generation of spores into the rest of the colony. Then the process starts again.
   Fascinating! ”

   David Lindley performs Bon Temps Rouler
   http://www.youtube.com/watch?v=4aHMFSizAJo

  4. Je moet wel in het van boven af gedicteerde geloofSSsysteem mee blijven draaien, de meiden van CCZZP staan niet alleen strak van de brein controle programma’s alleen ze weten het zelf niet eens. Helaas zijn het niet ‘mijn meiden’ die CCZZP infobabes. Hoe zullen deze dames zich op het schoolplein gedragen hebben? De lievelingetjes van de meesters, van de alfa’s of van beiden? De meesters zijn namelijk niet de alfa’s, de meesters die wij te zien krijgen zijn de uitvoerders.. Ik krijg altijd zo’n zin om dat soort dames een koekkie van eigen deeg te draaien, even mork & mindy rapen, kijken of ze dat ook zo leuk vinden. Dat kan in woord en beweging (dans & muziek).

   Quote:

   ” Werkelijk een prachtige opname, de enige echte van de funkmetalrockers Titt’n uit Ruinerwold. Er zijn verschillende bands in Nederland die dit nummer op hun reportoire hebben staan, maar Titt’n is de band die dit nummer op zijn naam mag schrijven. Ze hadden er een dijk van een hit mee in 1998. Titt’n bestond uit 5 jongens te weten: Ronald Buld, Rene Buld, Arjen Frijlink, Marcel Postma en Jauke van den Brink. De blikvanger van de band was toch wel de blonde zanger Ronald Buld, die de harten van de meisjes sneller deed kloppen !! Door sommige omroepen werd dit nummer geboycot vanwege de ruige tekst, maar Radio 538 draaide het nummer grijs en plat! Titt’n was een beetje agressief, absoluut geinig en hadden heel veel lef! Ze hadden de tekst helemaal zelf geschreven maar op de muziek van het pakkende nummer “Should I stay or should I go” van The Clash. Kortom een juweeltje voor iedere discotheek ”

   Een koekie van eigen deeg groeten uit Ruinerwold
   http://www.youtube.com/watch?v=f2JTvId8xso

   “This Is What Happens When Establishment Control Of The Media Cracks For A Moment”

   VrijVertaald:
   ” Zo af en toe, om de zoveel tijd, vallen er gaten in de streng gecontroleerde gevestigde orde van de reguliere nieuws media. In een poging om de kijk cijfers wat op te krikken willen de reguliere nieuws programma’s nog wel eens speciale interessante veelbelovende gasten uitnodigen die dan ineens iets zeggen dat buiten het veilige standaard script valt. En dan breekt er paniek uit bij de brave medewerkers van het systeem. ”

   Quote:
   ” One example of this happened recently when two CNN “infobabes” interviewed former CIA officer Michael Scheuer about the situation on the ground in Libya. They asked Scheuer some questions regarding the role of the CIA in Libya, but the interview rapidly moved in some directions that the “infobabes” were not anticipating. Instead of sticking to the “Republican” or the “Democrat” script, Scheuer ripped both parties and he detailed many of the reasons why we should have never gone into Libya at all. ”

   Quote:
   ” Back in 1983, approximately 50 corporations controlled the vast majority of all news media in the United States. Today, ownership of the news media has been concentrated in the hands of just six incredibly powerful media corporations. These corporate behemoths control most of what we watch, hear and read every single day. They own television networks, cable channels, movie studios, newspapers, magazines, publishing houses, music labels and even many of our favorite websites. Sadly, most Americans don’t even stop to think about who is feeding them the endless hours of news and entertainment that they constantly ingest. Most Americans don’t really seem to care about who owns the media. But they should. The truth is that each of us is deeply influenced by the messages that are constantly being pounded into our heads by the mainstream media. The average American watches 153 hours of television a month. In fact, most Americans begin to feel physically uncomfortable if they go too long without watching or listening to something. Sadly, most Americans have become absolutely addicted to news and entertainment and the ownership of all that news and entertainment that we crave is being concentrated in fewer and fewer hands each year. ”

   http://endoftheamericandream.com/archives/this-is-what-happens-when-establishment-control-of-the-media-cracks-for-a-moment

   Former CIA Analyst schools CNN host
   http://www.youtube.com/watch?v=dDVt_hSo_EU

  5. Sjeeeeezzz de giftige beschimmelde 5d salamanders vliegen om je oren bij die Kanye West!!!
   Dat is dusz wel het backbeat ritme waar ik zo lekker op kan trippelen op iets verhoogde cowboy hakjes.
   Alleen de kou van die metalen Kate Perry Stem slaat me om m’n hart, dat verpest zo’n nummer weer compleet.
   Die donkere Kanye heeft nog iets warmte.
   Ik hou wel van vrouwen maar als ze zo satanisch beschimmeld zijn word ik er zo koud van.
   Wat is het verschil met die “verhoogde” 5d wezens uit de new age scene? Niet veel ben ik bang..
   De meisjes worden er über kalt van, dat zie ik wel, nee jij niet Dawn, jij bent best warm, ik hoop niet dat ze Mirakel volledig assimileren.

  6. Kijk voor alle dames in verNederland, als je je laat verleiden om in de foute hole wood clips mee te spelen dan kunnen je ogen raar gaan doen, dat heeft met bepaalde occulte ET schimmels te maken, ongetwijfeld ook aanwezig in de hp scene..
   Kate Perry met haar groteske hp 5d ogen.
   Of ik haar aantrekkelijk vind? Neuh
   Of de gemiddelde verNederlander voor haar gaat? Jaaah
   Hoe weet ik dat?
   Gemiddelde NuJijer commentaar laat op de avond; ” Ik zou haar doen hoor, ik zou haar doen … ”
   We hebben nog een lange lange weg te gaan met ons allen.
   De vraag is waar Het Pad naar toe leidt.
   Misschien moeten we juist niet op Weg gaan op de verkeerde Weg.
   Jaah laten we eens wat anders dan anders gaan doen.
   IN het ziekenhuis gaan we feestvieren.
   Op het feestie gaan we rouwen.
   Bij de politie gaan we plezier maken.
   Op school gaan we dope gebruiken.
   Bij het nieuws gaan we showbizzen.

   Oooh shoot dat doen we allemaal al…
   Sinds wanneer isz allesz omgedraaid?
   Wie beheert Het Script?

   Reptilian shapeshifter Katy Perry
   http://www.youtube.com/watch?v=htgJKmILuwc

  7. ” Zo af en toe, om de zoveel tijd, vallen er gaten in de streng gecontroleerde gevestigde orde van de reguliere nieuws media. In een poging om de kijk cijfers wat op te krikken willen de reguliere nieuws programma’s nog wel eens speciale interessante veelbelovende gasten uitnodigen die dan ineens iets zeggen dat buiten het veilige standaard script valt. En dan breekt er paniek uit bij de brave medewerkers van het systeem. ”

   Prachtig voorbeeld hiervan was toen met ex-top schaatser Bart Veldkamp. Deze sprak zich in een uitzending van ´Studio Sport´ fel uit tégen de Mexicaanse griep-vaccinatie. In de schaats-uitzending van zondag 15 november 2009 sprak hij over al de rommel die in het vaccin zit zoals kwik en ´dat iedere sporter moet weten dat vaccinaties de weerstand verlagen i.p.v. versterken!´. “Je bent toch niet goed bij je hoofd wanneer je in een gezond lichaam GIF gaat inspuiten?!!! zei Bart verontwaardigd….Totale paniek bij Ria Visser. Ze probeerde wanhopig Bart een halt toe te roepen, probeerde totaal in paniek het gesprek af te kappen en keek maar steeds hulpvragend naar de redactie van ‘doe er wat aan.’
   Bart/Pietje Bel, ging, zoals we hem kennen, echter gewoon door met zijn tirade.
   Machtig mooi vond ik dat. Na de ‘break’ was ie overigens weer rustig. Vond ik jammer!

 10. Offtopic maar heeft iemand de links op Godlike Productions gezien over nieuwe blauwe spiralen?
  Scares the shit out of me, om het maar rustig te zeggen.

  1. Die Blauwe 5d Spiralen in de Blauwe Lucht van GodLikeProductions doen het goed op 7 miljoen keer de veilige dosis Radio Actieve Straling Mira.
   Dat wij mensen mutantjes worden met ongezonde kinderen interesseert die blauwe goden niet veel volgens mij.
   Die hebben ook hun opdrachten van hogerhand te gehoorzamen.
   Zo beneden zo boven.

   Quote:

   ” Re: ALERT ALERT ALERT Radioactivity several million times the legal limit, detected in Pacific Ocean ALERT ALERT ALERT Quote [+] #
   Your Ad Here
   7.5 million times legal limit of iodine found in seawater
   Apr 5, 2011, 9:15 GMT
   Tokyo – The operator of a damaged Japanese nuclear power station said Tuesday it detected 7.5 million times the legal limit of radioactive iodine in seawater collected near a cracked concrete pit at the plan. ”

   http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1431896/pg1

  2. Ja Hyper, dat bedoel ik.
   Het stapelt zich op al die ellende.
   We hebben het ene niet gehad..
   Ik hoop dat het zwarte gaten zijn en ons opzuigen voordat we allemaal zweren beginnen te krijgen.

  3. Hoi Mira ik maak me zorgen om de ‘gewone mensen’.
   Ik heb mijn initiatie van opgehoopte ellende al gehad op mijn 17e jaar.
   Toen ging ik volledig out, ik kon de ophoping niet meer verdragen.
   Nu ik daar door heen ben, door de eerste ronde kan ik heel veel meer onder ogen zien zonder compleet te flippen.
   Toch voel ik wel een enorme verantwoordelijkheid naar de meer ‘onschuldige’ mensen toe.
   Het is vreselijk moeilijk balanceren, de gevoeligste beste mensen kunnen hier een klap te veel van de molen door krijgen.
   Ik moet dus Nu een heel aantal ‘goeden’ beschadigen om de rest van het gajus te confronteren met het feit dat we weten wat er gaande isz…

   Dit is als je volledig 5d beschimmeld bent.
   De hypocrieten van Youtube hebben dit weer gecensureerd.
   Het is op mijn pc nu wel mogelijk om de mp4 te zien.

   BANNED! THE GREATEST REPTILIAN SHAPESHIFT EVER CAPTURED!
   http://www.youtube.com/watch?v=ruUBK4Cn2aU&feature=related

   http://s55.ifile.it/cdiwept/8vzq/99499330/Greatest_Reptilian.mp4

 11. @Lianne: graag gedaan. Helaas bemachtig ik het Engels niet zo, daarom was ik blij verrast dit artikel in het Nederlands te vinden en hoop dat meerdere artikels van Lyrics en Wingmakers in het Nederlands vertaald gaan worden. Ja, mijn gevoel zegt ook dat het klopt. De antwoorden zijn radicaal, onverbloemd. Ik heb wel het idee dat het zuivere koffie is. Ik ga het nog eens en nog eens doorlezen en goed tot me door laten dringen. We moeten denk ik echt “de bijl aan de wortel slaan” om tot de waarheid omtrent onszelf en alles te komen. En ja, we zijn EEN; ik voel al heel lang dat er geen oplossingen voor wat dan ook is als er geen echt besef en gevoel van eenheid is. Het is een moeilijke “materie” voor ons misleide en ingekapselde mensen, maar er zijn mogelijkheden om er uit te komen; er worden ons handreikingen gegeven en we moeten zeer alert zijn door wie ze gegeven worden, want we zijn onwetende en misleide (slaven)mensen en gemakkelijk te manipuleren ieder op zijn/haar terrein, maar in ons is de WAARHEID die vrij gemaakt moet worden. Die WAARHEID, daar moet eigenlijk alles voor opzij gezet worden; de rest is “food for the moon”. Dus de waarheid van gisteren (voor mij dan) geef ik prijs voor de waarheid van vandaag en die van morgen etc., totdat er alleen maar WAARHEID overblijft. Er is nog veel meer te zeggen , maar ik heb het gevoel dat ik dan ga leuteren. Groet, Willie

  1. Neeh Neeh Willie ga asjeblieft verder; dat is geen leuteren, wat jij Nu zegt zo is het voor Mij nu ook; elke ronde opnieuw steeds sneller alles opnieuw bekijken, de goede kippenvel kreeg ik over mijn salamander ruggetje van jouw stukkie Nu.

   Mensen er is ruimte zat op het internet, het papier op internet en de inkt op internet raakt niet zo snel op; niet voor niets dat hier op dit forum na 1 dag de vorige reacties al niet meer zichtbaar zijn; ik zie het voordeel er van; elke dag alles weer opnieuw net zo lang tot we een GRAANTJE Waarheid te pakken hebben met z’n allen, en inderdaad Willie Vol Gas zo lang onze 3d wielen ons kunnen dragen; dat ingehouden schijnheilige gedoe is van De Kerken, we gaan door tot we letterlijk omvallen, net als vroeger op de GRAAN Velden; toen je je nog krom Moest werken voor een Brood op tafel..

   Mensen hebben geleerd dat het KOEL isz om geen flikker meer uit te voeren, met niets meer, emotioneel mentaal cognitief ALLES moet gemakkelijk en snel en One liner Simpel vooral, fokking robo cops zijn we geworden met z’n allen, Wakker Worden zijn de donkere omroepster vroeger voor elke uitzending van Barend & VAn Dorp; nu moeten we dat zelf schreeuwen, Van Dorp is met pensioen en de zender van Barend ‘Het Gesprek’ scheen licht op de koninklijke klucht van de rooie zuidenwijn;

   Theodoor Holman kon het zijn journalistieke geweten niet aandoen om de feiten te negeren; Nu is die zender compleet pleiten verdwenen en geen rooie haan die er naar gekraaid heeft; stelletje lamstralen overal; jaaah ook ik, ik schreeuw graag tegen mezelf

 12. Niet oordelen, alles wat er is mag er blijkbaar zijn kijk naar onze natuur alles heeft een functie. Er is maar 1 bron in het Universum dat is God. Het is makkelijk iets lief te hebben wat je aanspreekt, onvoorwaardelijke liefde houdt in alles onvoorwaardelijk lief te hebben. Dat is de grootste kracht in de mens vergeving is zijn sleutel.
  Het licht van God schijnt over alles.

  1. Het is juist heel erg moeilijk om Liefde te geven aan iets of iemand die je aanspreekt.
   Dat hebben met z’n allen afgeleerd.
   Er is geen relatie meer die meer dan 3 weken stand kan houden.
   Iets abstracts uit de duim gezogen door de paus aanbidden kan Iedereen.
   Behalve apen en veel Buitenaardsen.
   Een speciaal EDin relie programmaatje speciaal voor slaafjes op aarde.
   En dat verheven abstracte gedoe stelt niets voor, ik voel de kou door de letters heen, wat is het nou Ja of is het Nee?
   In Friesland is Ja Ja en Nee Nee.

  2. Mijn gevoel niet mijn verstand zegt dat we nu juist in een tijd leven van vergeving zowel van jezelf als de omgeving en de geschiedenis. Ik weet niet precies waar jij steeds op uit bent Hyperalert , vrijheid is niet hoeven te reageren.

  3. Mijn gevoel niet mijn verstand zegt dat we nu juist in een tijd leven van vergeving zowel van jezelf als de omgeving en de geschiedenis. Ik weet niet precies waar jij steeds op uit bent Hyperalert , vrijheid is niet hoeven te reageren.

  4. Als man kan ik mij nu aangevallen voelen als mens laat ik jou los.

  5. @JaNee

   wat zullen de illuminatie, de machthebbers, de misdadigers tegen de menselijkheid (en degenen die dat in de toekomst nog gaan worden) blij zijn met dat gedachtegoed.

   Je zou haast zeggen dat ze het zelf bedacht zouden hebben, vind je ook niet?

   Geen veroordeling, geen vergelding en zelf nog bestempeld worden als iets dat een functie heeft. En wil je er in het New Age wereldje echt bij horen moeten ze zelfs nog lief gehad worden ook!!

  6. @ Hashashin,
   Wat zeg je nu dit is hoe ik het voel, puur mijn gevoel over wat er gaande is heeft niets met anderen te maken.
   Omdat ik intuïtief weet l dat er veel kracht zit in vergeving. Heb uw vijanden lief is dat new age ?

 13. Maar, alles wat wij zien is licht en vibratie omgezet tot electrische lading en vertaald naar “beeld” door onze hersenen. De ontkoppeling van het 1 werkt als een centrale computer die onze verzinsels zendt naar onze DNA, en dan wordt het vertaald door door onze NRA. Hierdoor zien wij een werkelijkheid die in werkelijkheid slechts een holografische beeltenis is. De wereld, ons leven, ons lichaam, alles is een holografische beeltenis. Wij hebben geen lichaam, er is geen wereld, er is geen universum – ons DNA laat ons slechts geloven dat dit alles bestaat.

  http://www.xs4all.nl/~snips/snips/html/alles_illusie.htm

  he de vertaling van the sims….

  Met andere woorden: zolang jij je bewust bent van je vrijheid om een negatieve emotie van je schouders af te laten glijden, kun je zoveel als je wilt genieten van de positieve emoties. Dus mijn bijgestelde mening is: negatieve emoties houden ons gevangen binnen de muren van de vijf zintuigen, en positieve emoties zorgen ervoor dat we kunnen genieten van onze tijd binnen de muren van de vijf zintuigen. Niettemin blijft het een goed idee om de muren van de vijf-zintuigen-gevangenis af te breken. Om met de woorden van Roger Waters te spreken: “TEAR DOWN THE WALL!” – en daaraan zou ik willen toevoegen: “AND HAVE FUN DOING SO”.

  1. @ Mirakel ken je het boek ….Niemand daar …. dialogen van Tony Parsons

  2. @ Janee, nee dit boek ken ik niet, ik zal eens kijken of ik het vinden kan, en wat het is….dankjewel!

  3. Wildeman Gereedschap voor Onvrede Verwarring en oneindige Wreedheid.
   Dit is wat ons regulier onderwijs graag onder het tapijt houdt.
   Politiek correct denken moet je leren in het regulier onderwijs.
   Met als gevolg dat we nu weer in kunstmatig gecreëerde economische depressie zitten en dat mensen massaal op geprogrammeerde Wildeman stemmen.
   Overigens leuke interessante “Snips” webstek Mirakel.
   Heb jij die helemaal zelf in elkaar gesleuteld?
   Volgens mij niet maar wel het bestuderen waard.
   Maar wat wilde je nu eigenlijk zeggen met die quotes Mirakel?
   Of zijn het je eigen woorden?
   Dat alles Illusie is en dat jij en ik niet echt zijn?
   Sjaaah de duvel zegt ook dat hij niet echt isz.
   Daarom kan ie alles uitvreten.
   Dat zijn antieke trucs volgens mij.
   Zijn ze ook met jou Corpus Collosseum bezig Mirakeltie? Je komt zo anders over de laatste tijd, zo geprogrammeerd afstandelijk en onpersoonlijk, brrrrrr.. Mirakel II is in aanbouw met dank aan Obama en de Opvoedkundigen in haar omgeving..
   Tsjaah zo gaan die dingen dan..
   De lol is er snel af in Nederland; en nu na schooltijd nog veel goedkope supermarkt uren maken voor je telefoon kaart.
   Denk maar niet dat ze mij nog laten werken bij die supermarkt.
   Maar ik moet m’n mond dichthouden en in de inmiddels klassieke Ssssspirituele woorden van JaNee; “Opzssouten”, wat dat ook mogen betekenen.

   Quote:

   ” We weten dat de armoede die op een algehele depressie volgt veel mensen op zoek doet gaan naar een alternatief. Dit alternatief werd de mensen, vooral de Duitsers, geschonken in de naam van Adolf Hitler, die, volledig volgens planning en volledig gefinancierd, met de volledige steun van machtige bankiers (zoals de Rothschild familie) en andere zakenmannen ( zoals Prescott Bush, vader van George Bush, grootvader van George W. Bush), de wereld in oorlog deed verdrinken.

   Dit leer je niet op school. Hitler was niets meer dan een racistische en gefrustreerde kunstschilder die zeer goed uit zijn woorden kon komen. Op eigen kracht had hij nooit zover kunnen komen als hij is gekomen, de partij waar hij lid van was had een niet hoger niveau als bijvoorbeeld de Centrum Democraten van onze eigen Janmaat.

   Hitler heeft hulp gehad van een groep mannen die alles in de planning hadden, een groep die later de “zeven man van Spandau” werden genoemd. Twee van hen, Rosenberg en Eckhard, kwamen vanuit een geheim genootschap, het Thule Gezellschaft, en hebben Hitler onder hun vleugels genomen. Een ander, Karl Haushofer, heeft vanuit Japan en Tibet het hakenkruis ingevoerd; zelfs dat was niet een idee van Hitler. Dit hakenkruis is van oorsprong een positief teken, maar de Nazi’s draaiden het om waardoor het een negatief teken werd. Onderschat niet de kracht van tekens en logo’s, zij beïnvloeden daadwerkelijk het onderbewustzijn van mensen. ”

   http://www.xs4all.nl/~snips/snips/conspiracy/onderwijs_02.htm

 14. Het kan mij niet snel genoeg gaan. We hebben allemaal behoefte aan hulp al is het alleen maar
  de planeet Aarde te redden.Als er geen ruimtewezens zouden zijn, dan zou de wereld allang niet meer bewoonbaar zijn. Zij hebben een beschermende sluier om de aarde geplaatst .
  Ik hoop echt, dat ze snel komen, maar dat wordt belemmerd door de angst van de mensen (6procent nog) Als dat minder wordt dan 3prccent zullen we U.F.O’s gaan zien.
  Dus lieve mensen :Don’t be afraid!!!
  Liefs van Trees

 15. Wat een heerlijk en nuttig artikel. Johan kon niet rustig sterven voordat zijn boek “Werken met de Graancirkelcodes” af was. Zo overtuigd was hij er van dat de boodschappen die in de formaties zitten bekend moesten worden aan zo veel mogelijk mensen en dat met de codes gewerkt moest worden. Hoe meer aandacht er aan besteed wordt hoe meer effect ze hebben.
  Johan’s weduwe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.