Advertentie

Healingsoundmovement.. de aandacht waard!


Drs. John Consemulder is afgestudeerd neuropsycholoog en bewustzijnsonderzoeker, alsmede muziekproducent, componist en live-artiest. Hij geeft ook lezingen en workshops, waarbij hij verbanden legt tussen esoterie, spiritualiteit en -zoals hij dat zo mooi omschrijft-, de ‘nieuwe’ wetenschap. Toen John Consemulder WantToKnow zijn steun toezegde, zo’n 4 jaar geleden, voegde hij ook meteen de daad bij het woord. Geen loze woorden dus, want hij schreef een aantal artikelen die hier op WantToKnow.nl/.be nog veelvuldig geraadpleegd worden..

healingsoundmovement logoJohn was ook één van de eersten, die heel duidelijk maakte, zeker ook vanuit wetenschappelijk oogpunt, dat de farmaceutische industrie geen eerlijke partner is voor overheid noch burgers, zeker in het kader van de inmiddels uitgerolde vaccinatie-agenda. De agenda van ‘Big Pharma’ om geld en macht te verwerven, en hun, mogelijk verborgen, agenda om veel dieper in te grijpen in het menselijk leven op Aarden, staat haaks op de behoefte van de burger en ook de overheid om juist zónder pillen en poeders door het leven te gaan! De kracht van het menselijke lichaam en het bijbehorende immuunsysteem dienen ‘slechts’ te worden gestimuleerd in plaats van geïnjecteerd. En dan hebben we het hier natuurlijk over vaccinaties, die ‘mensen helpen gezond te blijven’… En over vaccinaties die mensen helpen hun angsten te ‘bestrijden’..

Het was John Consemulder die zijn brede spectrum aan kennis, inzichten en ervaring aanbood om WantToKnow te helpen groeien en ook háár lezers te bereiken. Kijk nog eens naar de artikelen terug die John schreef, als neuro-psycholoog, maar vooral als mens, vader en wereldburger.. HIER vind je het resultaat van de zoekopdracht die op zijn naam tevoorschijn komt op deze site. Kijk eens naar zijn artikelen en lees ze, zo je dat nog niet gedaan zou hebben. Het is een eer John hier het woord te geven en hem zijn werk voor ‘Healingssoundmovement’ te laten presenteren. Ook dit werk verdient het namelijk om vol de aandacht te krijgen die het verdient.

John’s opmerking dat alles wat mensen doen zou mogen worden afgezet tegen wat hij ‘VIT’ noemt, klinkt nog niet zo gek in onze oren. En met ‘VIT’ bedoelt John dan ‘Verantwoord’, ‘Integer’ en ‘Transparant’. Deze 3 begrippen gelden in dit verband zeker voor de farmaceutische industrie, die – zo lijkt het- niet in staat is haar VIT-heid ten opzichte van haar medemensen en overheden aan te tonen. Maar genoeg achtergronden, laten we John naar de voorgrond trekken; hier is zijn verhaal over zijn prachtige initiatief ‘Healingsoundmovement’..!

John Consemulder in gesprek met Johan Oldenkamp (links)
Een typische pose voor John Consemulder: in geanimeerd gesprek geraakt met een persoon die een ‘goed verhaal’ te vertellen heeft. (In dit geval Johan Oldenkamp (links))

x

* * *

x

‘The (r)Evolution Will Be Televised!’

x

xOver Healingsoundmovement Tv

2013 © Drs. John Consemulder

x

Sinds een paar jaar produceer en presenteer ik het nieuwe HealingSoundMovement-TV programma op Duurzaam24.tv. Het gaat dan om inspirerende en bewustmakende programma’s over Duurzaamheid en MVO, Gezondheid, Bewustzijn, Spiritualiteit en Nieuwe Wetenschap! Alles over een eenheidsgerichte en werkelijk Duurzame Wereld voorbij de ‘waan van de dag’!

'Blauwdruk' een 'leesbaar boek over energetische wetenschap voor jou en mij.
‘Blauwdruk’ een ‘leesbaar boek over energetische wetenschap voor jou en mij.

‘Van Rups Tot Vlinder’..
Het eerste boek dat ik als klein kind las en steeds weer opnieuw leende bij de plaatselijke bibliotheek, omdat ik het zo indrukwekkend vond, was een klein boekje met mooie plaatjes. Het boek beschreef hoe een rups zich op een magische wijze wist om te toveren tot een vlinder. Toen ik vele jaren later mijzelf als groot kind had omgetoverd tot neuropsycholoog, auteur, spreker, onderzoeksjournalist en muziek/events/radio/TV producer, begreep ik dat deze symboliek prachtig weergaf welke metamorfose en ontwikkeling ikzelf aan het door- en vervolmaken was. Uiteindelijk is het thema van de rups die verandert in een vlinder de afsluitende tekst geworden in mijn boek ‘Blauwdruk’ (Ankh-Hermes, 2008 (klik op illustratie hiernaast voor info))

Ik realiseer mij nu dat de puzzel, waarvan ik niet wist dat ik die aan het maken was, inmiddels op zijn plek valt, omdat de ‘vlinder’ zich steeds meer gaat en mag manifesteren. Ik besef nu ook dat dit thema van verandering , ontwikkeling en evolutie een thema is wat weerspiegeld lijkt te worden in de bijzondere tijd waarin we nu leven. Een tijd van wereldwijde crisis op allerlei denkbare terreinen. Een crisis die daarmee ook een grote kans voor echte verandering, daadwerkelijke transformatie biedt! Een tijd vol met prachtige kansen dus en een positieve overgangstijd in mijn ogen. Waarbij de laatste slok uit de gifbeker omgezet wordt naar een stralende nieuwe dageraad, die een tijd van bewustwording, een tijd van bewust-zijn aankondigt. Een tijd ook waarbij de een-heid zal worden hersteld…!

Via mijn nieuwe initiatief ‘HealingSoundMovement’ en de TV-programma’s die ik hiervoor maak, probeer ik deze bewust-wording en trans-formatie te versnellen, de menselijke evolutie een handje te helpen. Met de hulp van vele andere pioniers en bewustmakers (waarbij ik het gevoel heb, daarbij vaak op de schouders van reuzen te staan of misschien wel op de vleugels van vele monarchvlinders) probeer ik de ‘omgekeerde wereld’ die volledig aan het doordraaien is, een slag ’terugwaarts’ in de toekomst te geven..! Want de Nieuwe Wereld en de Nieuwe Realiteit, dat zijn wij allen samen als individuele bewuste personen.

John en echtgenote Renske. Of van links naar rechts.. Renske met echtgenoot John..
John met echtgenote Renske. Of van links naar rechts.. ‘Renske met echtgenoot John’..

Hoe werkt Healingsoundmovement?
Via de 5 centrale peilers Gezondheid, Spiritualiteit, Bewustzijn, Nieuwe Wetenschap en Duurzaamheid, probeer ik inhoud te geven aan mijn diep gekoesterde wens om een échte bijdrage te leveren aan het Echte Nieuws. En of dat gelukt is, mag jij bepalen, ik kan slechts datgene aanbieden wat ik tot op heden heb geproduceerd: inmiddels meer dan 100 TV-interviews met diverse unieke mensen. Ik hoop dat ik hiermee de hoofden en harten van vele mensen heb verwarmt en in de toekomst mag blijven verwarmen.

Om een voorbeeld te geven van de grote diversiteit aan TV-gesprekken met kopstukken die verbonden zijn aan de 5 peilers van HealingSoundMovement TV (en die als geheel een goed beeld vormen van het proces dat wij mensen doorlopen om van rups te transformeren top vlinder) , volgt hier een ‘stevig  overzicht van de geïnterviewde personen, voor mogelijk een  beeldvorming:

Bruce LiptonAkianeDr. Konstatin KorotkovLynne McTaggartRichard HoaglandDr. Eric PearlKeisha CrowtherDr. Paul LaVioletteJanet OssebaardPeter ToonenPeter LevendaRichard DolanHans AndewegGerrit TeuleJanoshHenk FranssenDesiree RoverJannes KoetsierRamanaBert JanssenHeather ClewettDr. Jude CurrivanZacciah BlackburnRonald Jan Heijn,
Peter VereeckeSandra HileardJohan OldenkampRobbert van den Broeke , David Icke, Prof. Dr. Ervin Laszlo,
Roy Martina, Dannion Brinkley, Dr. Thornton Streeter, Kimberly Schipke, James Tyberonn, Marije Oostindie,
Sonja Buijs, Agnes van den Berg,
Estaryia, Isha Judd, His Holiness the 17th Karmapa Trinley Thaye Dorje, Tenzin Wangyal Rinpoche,
Lama Gawang Rinpoche, Tulku Sonam Choedup Rinpoche, Grandfather Tlakaelel, Robert van Harten,
Tamara Doloechanova, Dmitry Orlov, Konstatin Pavlidis,
Prof. Alexander Trofimov, Prof. Vladimir Voeikov, Annette Beerens,
Magdalena van den Berg, Sara Kyro Wissler, Anna Maria Palsdottir, Jemma Hawkins, Douwe Beerda,
Froukje Strik, Fransje de Waard, Jurgen Welsink, Suzanne Cornelissen, Wim Lips, Marc Janssen,
Prof. Dr. David Aldous,
Norman Goodyear, Prof. Matthijs Schouten, Bram van de Klundert, Henk Kieft, Ad Broere, David Wolfe,
Mischa Phillipsborn, Lea Manders, Eduardo Chianca Rocha, Dr. Herman Koning, Dr. Joe Dispenza,
Mark Smulders, Lucas Slager, Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde, Ed Grimsley, Ferry Maidman,
Grandma Chandra, Dr. Jan van Hemert,
Pat Attenas, BearCloud, Kristin Burton, Carol Chandler, Jim Wagenaar, Drs. Marc Schechtl,
Hayo Bol, Daniel Schechtl, Julian Kraaij,
Dr. Wilfried van Walt van Praag, Wil van de Voort, Kathleen Ann Milner, Deva Premal & Miten,
Prem Joshua, Jeroen van Putten,
Shazrad Awyan,  Madhukar, Rupert Spira, Peter Fenner, Prof. Ulisse Di Corpo, Rita Carter, Amanda Feilding,
en nog veel meer boeiende en unieke gasten die ook al voor onze
camera verschenen.

John Consemulder in één van zijn elementen... Als DJ veelal transcendente muziek draaiend..
John Consemulder in één van zijn elementen… Als DJ veelal transcendente muziek draaiend..

Wat betekent Healingsoundmovement?
En als we het dan toch over beeldvorming hebben; misschien is het goed om op dit punt ook de naam HealingSoundMovement wat nader toe te lichten. Een aantal centrale thema’s binnen onze TV-programma’s hebben te maken met het feit dat wij zelf de eindverantwoordelijkheid kunnen terug nemen voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dat wij onszelf kunnen ontwikkelen tot die vlinder die wij in essentie (bestemd) zijn. Daarvoor dient dus eerst heling in onszelf en vanuit onszelf plaats te vinden, vandaar de naam ‘Healing’.
Deze naam staat verder ook voor gezonde biologische voeding, natuurlijke immuniteit, natuurlijke geneeswijzen, maar ook voor digitale biologie, elektromagnetische vormen van genezen, biofysiche benadering van gezondheid, homeopathie en nog algemener gezegd: van ziekte bestrijden naar gezondheid bevorderen! Ook hier zien we de overkoepelende kenmerken van Verbinding, Bewustzijn en Transformatie weer terugkomen (zoals dat bij al onze TV-specials lijkt op te gaan).

Als muziekproducent weet ik waar geluid voor staat. En dat ‘Sound’ kan staan voor natuurlijke, helende muziek en de kracht van de universele en verbindende Taal van Muziek. Maar geluid kan ook ingezet worden als een pure manier om te helen (soundhealing). Maar Sound staat voor mij vooral ook voor geluid (en licht) als draaggolf voor bewustzijn (zoals ik dat in mijn boek Blauwdruk beschrijf)! En Sound staat vooral voor het ‘Nada Brahma’ principe: de wereld IS geluid…

Renske Skils (zich hier 'verschuilend achter een orb) is altijd in 'movement'
Renske Skills (zich hier ‘verschuilend achter een orb) is altijd in ‘movement’

Een movement..
En dan zijn we nu bij het derde segment van de naam HealingSoundMovement beland: ‘Movement’. Omdat alles klank is, bestaat de werkelijke werkelijkheid op een fundamenteel niveau uit trilling. Trilling betekent per definitie ‘beweging’. Beweging als vibrerende fluctuacties scheppen vorm en beweging. Movement staat dus de immer vibrerende, veranderende, organisch voortbewegende Creatie en Manifestatie (en voortdurende Transformatie)!

En vanzelfsprekend staat die ‘Movement’ ook voor dans, bewegingsexpressie, gezonde bewegingen levensstijl, martial arts en vrijheid van uitdrukking in materie (zoals tot uitdrukking komt in het TV-programma ‘Duurzaam Bewegen’, een onderdeel binnen HealingSoundMovement TV wat wordt verzorgd door mijn vrouw Renske Skills. En over ‘movement’ gesproken: zij is professioneel zangeres, danseres, choreografe en gecertificeerd Healing Tao Qigong-instructrice. En samen met Renske ben ik ook verantwoordelijk voor ons WorldPeaceChild initiatief en WorldPeaceChild TV.

De revolutie zal WEL te zien zijn op TV..!
De cirkel sluit zich weer nu we terug zijn bij het begin; bij de naam HealingSoundMovement TV en de subtitel ‘The (r)Evolution WILL Be Televised!’ Wat wordt hier mee bedoeld? In de jaren 1960 van de vorige eeuw was er een uitspraak die luidde: ‘The Revolution Will NOT Be Televised!’ Deze slagzin kwam in deze roerige en revolutionaire tijden tot stand toen duidelijk werd hoe krachtig en bepalend (maar vooral vaak beperkend) de rol van de media kan zijn voor de beeldvorming. Want via propaganda en het ‘masseren van de publieke opinie’ bleek het mogelijk om een groot deel van de mensheid aan te sturen door informatie (of desinformatie of het onthouden van de volledige informatie). Had Joseph Goebbels dit al niet haarfijn aangetoond in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog..?

Onze roerige tijden zitten vol met ‘crisis als kans’ en vragen om een andere aanpak; een aanpak die niet zozeer de ‘Revolutie’ van de daken schreeuwt, maar misschien eerder de ‘Evolutie’ een handje helpt. Want dat verandering voor een Betere Wereld nu meer dan ooit nodig is, dat blijkt wel uit het feit dat de mensheid zich niet echt heeft ‘ontpopt’ als een duurzame soort…!

transformationRups en de vlinder..
Mijn inziens kan de rups zich alleen maar holografisch ‘ontvouwen’ tot de prachtige vrije vlinder die zij in essentie via de blauwdruk van de rups al in zich draagt, als wij onze harde schijven die gevuld zijn met allerlei onjuiste of beperkende conditioneringen, opvattingen, overtuigingen en veronderstellingen en oordelen over onszelf en onze medemens en de werkelijkheid waarin wij (menen te) verkeren, eerst opnieuw formatteren. Inderdaad.. ‘format C’! Om vervolgens onszelf weer te ‘voeden’ met de juiste informatie en met een bewustzijn dat ons juist verbindt, in plaats van dat het ons verdéélt. Zodat wij als unieke individuele wezens allen op volledig eigen-wijze de ‘change-agents’ kunnen worden die in deze tijd zo hard nodig blijken te zijn.

Inspirerende, bewustmakende en transformerende informatie is de eerste stap tot een noodzakelijk verandering in perceptie. Een eenmaal gewijzigde perceptie kan weer tot een verruimd bewustzijn leiden. En een verhoogd bewust-zijn leidt dan vaak tot een ‘ruimer’ wereldbeeld. En een verruimd wereldbeeld draagt weer met zich mee dat wij beseffen dat wij allen werkelijk één-zijn. Wetenschappelijke paradigmaverschuivingen (ook ware revoluties die plotsklaps lijken door te breken, alsof het kantelpunt in de transitieperiode door een kritieke massa is bereikt!) en sociaal-maatschappelijke veranderingen zijn vaak het resultaat van een gewijzigd wereldbeeld en een volledig ander mensbeeld.

Kortom: de Natuurlijke Evolutie ligt precies op schema en valt niet tegen te houden! Vandaar de subtitel van dit artikel: ‘The (r)Evolution WILL Be Televised!’ Want soms gaat noodzakelijke verandering niet helemaal zonder slag of stoot, vooral wanneer er grote veranderingen op komst zijn. Het is (hoog) tijd voor een Nieuwe Wereld: een wereld die een stap terug gaat ‘de toekomst in’. De stap terug is de overgang van de Rups naar vreemdsoortige ‘soep zonder DNA’ (de stap terug in de toekomst die dient als tussenfase en overkoepeling van twee tijdsgeesten of wereldbeelden) die op een magische wijze zich om weet te toveren tot die ongelofelijke prachtige vrije Vlinder! Een wereld die voorbij de waan van de dag gaat en zich klaar maakt voor een prachtige nieuwe (Reali)tijd waar wij onze potentie volledig en in alle vrijheid en eenheid mogen en zúllen gaan leven…

En daarom maak ik deze programma’s…Opdat ook ik mij verder kan blijven ontwikkelen en zodat ook ik mij –net als jullie- niet meer hoef te verschuilen in mijn cocon!

Dank jullie wel voor je aandacht…

Drs. John Consemulder

healingsoundmovement.com

worldpeacechild.com

Eén van de voorbeelden van het werk van John, plaatsen we graag hieronder.

Het eerste uur van het discussieprogramma over vaccinaties, met aan tafel:

Desiré Röver, Dr. Hans Moolenburhg en Door Frankema van ‘vaccinvrij.nl’

x

15 gedachten over “Healingsoundmovement.. de aandacht waard!

 1. Dank je wel voor de oprechte steun en waardering Guido, die wordt hier gevoeld…

  Even aanvullend wil ik de lezers hier melden, dat ons laatste nieuws altijd te vinden is op onze News sectie op onze website.

  HealingSoundMovement Tv organiseert sinds kort ook maandelijks terugkerende thema ‘Ronde Tafel’ gesprekken met steeds 3 inspirerende en bewustmakende gasten (auteurs, sprekers, wetenschappers, experts, etc) met de mogelijkheid om live interactief deel te nemen aan een afsluitende paneldiscussie.

  De eerste HSM Tv-editie behandelde het thema ‘Vaccinaties & Immuniteit’ (met de gasten Desiree Rover, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh), de tweede editie ging over ‘Nieuwe Economie’ (met Ad Broere, Niels Verduijn en Peet Veerbeek) en de derde editie over de ‘Schadelijke) Biologische Effecten van Straling’ is op zondagmiddag 21 april aanstaande, met de gasten dr. ir. Michiel Haas, dr. Leendert Vriens en Hayo Bol.

  We willen jullie hier ook om steun vragen: Tv-specials organiseren, opnemen en produceren met meerdere camera’s kost veel geld. Wil je ons werk steunen, meld je dan aan als sponsor (met gegarandeerde zendtijd!) of doe een persoonlijke bijdrage, zodat wij ons werk kunnen voortzetten. Want de ervaring leert dat de grote veranderingen eerder van onderaf zullen komen, dan vanuit de regelgevingsautoriteiten en overheid die ‘in bed liggen’ met de industrie!

  Je kunt ook je steentje bijdragen door je bij ons aan te melden als publiek tijdens de opnames, waarbij je de kans hebt om werkelijk deel te nemen, je vragen te stellen en in contact te komen met anderen die net als wij ook echte oplossingen zoeken!

  Hieronder vind je alle informatie over de volgende editie van 21 april aanstaande (die daarna zal over ‘Gezonde Voeding & Superfoods’ gaan, , waarschijnlijk 12 mei, meer info volgt):

  http://www.healingsoundmovement.com/news/124/biologische-effecten-van-straling-3e-hsm-tv-debat-21-april-met-o.a.-michiel-haas-en-leendert.html

  Dank jullie wel en dank je wel Guido…

 2. VIT: Verantwoord, Integer, en Transparant. Hele mooie kwaliteiten die passen bij de nieuwe tijd. Een flink aantal van bovengenoemde mensen ken ik door middel van artikelen en/of boeken. Ze hebben mij heel veel gebracht. Wat ik voornamelijk zo fijn vindt is dat de wetenschap en de spiritualiteit dichter bij elkaar komt, (ze kijken nu meer naar de overeenkomsten dan naar de verschillen) o.a. boeken van Dr. Ervin Laszlo en Deepak Chopra. Voor mijzelf hoeft dat niet zo nodig, (ik was al om 🙂 ) maar er zijn door het heersende systeem zoveel mensen die eerst moeten zien voor ze kunnen geloven. De mensen die de Nieuwe wetenschap aanhangen groeit gestadig en dat heeft invloed. (Het Collectieve Bewustzijn) Als je hiervoor openstaat kun je het zien, horen en merken. Dank aan al die pioniers in de geest, want het denken moet eerst veranderen, eerder is er geen verandering. Alles is geest; dus Bewustzijn.

  1. Dank je Alice! Hier staan trouwens een aantal links naar onze Tv-specials (de laatste toegevoegde is een nieuw Tv-interview met Ad Broere over zijn boek ‘Geld Komt uit het Niets’, even naar benden scrollen op de pagina voor de link):

   http://www.healingsoundmovement.com/hsm-tv.html

   En hier staat een impressie van het eerste uur van ons eerste HSM Tv-debat over ‘Vaccinaties & Immuniteit’ (boven aan de pagina):

   http://www.youtube.com/user/HealingSoundMovement

  2. Ja, zelf vind ik het fijn dat de mensheid bewuster wordt, het kan mij niet snel genoeg gaan. Alles op z’n tijd, ik weet het, maar toch!!!

   Dit gedicht wat ik maakte in verbondenheid op 28-10-2010 wil ik graag delen omdat het bij dit artikel past van John, en er kunnen meer mensen van genieten behalve ikzelf:

   Wij mensen leven hoofdzakelijk in het onbewuste
   vertelt ons de derde dimensie hier op Aarde, maar
   we zijn NU op weg naar een andere werkelijkheid.
   De tijd schijnt te zijn gekomen, de tijd
   waarop wij mensen lang hebben moeten wachten.
   Ons geduld is behoorlijk op de proef gesteld.

   Het Aardse leven; zo vaak teleurstellend
   er was angst, lijden en pijn , meer
   dan we konden dragen, zo leek het
   Er was oorlog; maar we willen Vrede
   Misdaad; maar we willen Veiligheid
   Verdriet; maar we willen Vreugde
   Chaos; maar wat we willen is Harmonie.

   Kortom we zijn al die negativiteit die ons
   wordt voorgeschoteld zo ontzettend zat.
   Maar ons wordt nu een opening geboden
   om ons leven in eigen hand te nemen.
   Bewustwording is enorm Belangrijk,
   Bewust worden van onze Innerlijke Kracht,
   Kracht die Universele Liefdevolle en wijze
   Positiviteit in werking zet.

   We krijgen het inzicht dat we ons leven zelf creëren,
   dat we onze eigen scheppers zijn.
   NU volgt het diepgeworteld ontwaken,
   Ontwaken dat ons leidt naar de toekomst.
   Een toekomst van Eenheid: dus Liefde.
   Een Gouden Tijdperk breekt aan.
   De creatie van het paradijs op Aarde, het
   leek een droom, maar is NU werkelijkheid geworden.

   Alice/Aly

 3. Dank Guido en John voor de bijdragen aan bewustwording. Evolutie door Educatie…. Ik volg jullie allebei al een tijd met belangstelling en verspreid regelmatig info verder via diverse kanalen. Keep up the good work 🙂 hartelijke groet, Margriet Groenevelt, founder PuurZaam™

 4. Ik vind het een beetje jammer dat de podcasts afgelopen zijn want ik vond het prachtig om erna te luisteren. Hoe zit dit eigenlijk, beste John? Komen er nog ooit nieuwe interviews?

  Ook vind ik het prachtig wat je doet maar je website mag ook wel eens een opkuisbeurt krijgen. Vindt het een zeer onoverzichtelijke site terwijl de informatie waarna het verwijst toch wel de moeite is.

  1. Hi Andre, ja dat vind ik ook, ga wel de inhoud wat opfrissen van de site, alleen de vormgeving heb ik hulp bij nodig. Podcasts komen weer online, er komen ook weer nieuwe HSM Radio-specials, maar voorlopig gaan de Tv-specials even voor. Er komt een nieuwe portal met subscriptions, dat wordt op dit moment aan gewerkt. gr John

  2. Nou John, vraag er wat hulp voor van iemand die er iets van kent. Bovendien.com en Argusoog vind ik mooie voorbeelden. Men ziet onmiddelijk wanneer er iets nieuws is opgekomen omdat de datum er duidelijk bijstaat en je hoeft de mainpagina dan ook maar te volgen om bij te blijven terwijl ik bij jouw site een beetje moet gaan puzzelen.

   Ik kijk al uit naar de nieuwe podcasts!

 5. Mooi geschreven artikel.
  Dat vond ik van het vorige artikel van John trouwens ook.
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/dwangbevelloos-gezond/
  Daarin werd ook gevraagd om geld over te maken. Heb ik gedaan.
  Er zou een symposium gehouden worden. Daar hoorde ik niets meer van, maar op een vraag hierover kreeg ik antwoord dat het een paar maand uitgesteld was. Maar toen kwam er ook niets, op vragen per mail geen antwoord.
  Nu weer een oproep om geld te geven, ik niet.

  1. Dag Elle, dank voor de waardering voor de artikelen. Dat het symposium er niet kwam, heeft niet aan mij gelegen. Het verzoek om steun stond ook los van het evenement overigens. Ik heb geen mail van je ontvangen, anders had je wel een reactie gehad. Hopelijk maken de Tv-specials en Tv-debatten een hoop goed!

 6. John wat gaat die tijd toch snel, ik kan me nog goed herinneren dat je je opstart en debuut maakte in Sollution te Hillegom met je eerste lezing over je geweldige boek “Blauwdruk”. Ook bij Niburu in de Meern, was je een graag geziene beginnende en beetje zenuwachtig groentje voor een interview bij Anton Teuben’s Mini Event. Later met een soort ‘remake over’ de grondstapjes van Baarhalsmoederkanker vaccin lezing. Ook met Renske was het altijd toch wel gezellig met een van al je performance op verschillende vlakken. We hebben goede herinneringen aan deze tijd en Proficiat met de rest van je hele kunnen op velerlei gebied.

  Door nier-ziekte ben ik met van alles gestopt, helaas de goede kanten van het lachende leven verstikten mij in de greep van het lagere Duister om nog meer met overleven bezig te zijn dan met leven, gevangen gezet in eigen lichaam met geest. Ik wens je met deze alle kracht, liefde en energie toe aan je vrouw, jezelf en je kids en de voort bloeiende toekomst op hoog niveau.

  Groet van een oude licht-vonk.
  Team-Amsterdam-Niburu; Paul 1.0 😉

  1. Hoi Paul,

   Ik lees dat je een nierziekte hebt! kan je daarover wat meer vertellen!
   Het zou evt ook via de mail kunnen bekend bij guido.

  2. @ Raymond

   Alleen op vertoning van een gezond DNA RNA profilerenede Donor Nier (L/R) wil ik wel mijn verslag doen. Mits er wat concreets uit te persen valt. Het is niet zomaar een stukje Field Journalistieke Magisch onderzoekje het is wat Guido al heeft laten versloffen, jammer. Er is altijd een andere kant van het verhaal en een ondervinding die verder gaat dan het zomaar bewust denken. Er is veel meer aan de hand dan ween paar artikels het geen doen vermoeden. Het snappen is het zelf ondervinden… Maar ik zal er over na denken als ik weet wat jij er zelf aan mijn info hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.