Advertentie

Het maken van de juiste keuze..


*
‘Het leven is een zaak van keuzes maken,
en elke keuze die je maakt, maakt jou’

John C. Maxwell

 

* * *
*
Het maken van de juiste keuze..

2024 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be
*

Harriet Algra

Straten en snelwegen verbinden alle plekken met elkaar, maar iedere automobilist kiest zelf waar hij heen wil. Hij kan naar een prachtig landschap gaan of naar een drukke stad; naar een universiteit of een café; hij kan de weg tot aan de horizon volgen; of hij kan in een dagelijks sleur heen en weer rijden; of gewoon de auto laten staan en nergens heen gaan. Hij kan het klimaat kiezen; het land waar hij de voorkeur aan geeft; hij kan veilig of roekeloos rijden; hij kan een raceauto, een personenauto of een vrachtwagen besturen; hij kan hem in perfecte staat houden of hem kapot laten gaan.

Hij kan zonder wegenkaart of GPS rijden en van elke bocht een verrassing maken, of hij kan inplannen waar hij heen wil en precies uitzoeken hoe hij daar moet komen. Elke weg die hij zal nemen bestaat al, ongeacht of hij er op rijdt of eraan is voorbij gereden want alle mogelijkheden bestaan al, en de bestuurder is één met al die verschillende mogelijkheden. Hij kiest gewoon elke ochtend opnieuw welke reis hij die dag gaat maken. Een fameuze uitspraak van Albert Einstein in dit verband:

“Voor ons, gelovige natuurkundigen, is het onderscheid tussen verleden, heden en toekomst slechts een illusie, ook al is het een hardnekkige.”

De relativiteit van de relativiteitstheorie van Einstein..? Wellicht dat wat niet gemeten kan worden, niet geweten zou kunnen worden..

En wat als iedereen overal een aspect is van wie wij zijn, en wij een aspect van hen zijn? Hoe zal deze informatie de manier waarop we leven veranderen? Iedereen die de balans in zichzelf heeft teruggevonden heeft een enorme weg achter zich liggen. Ze hebben de meest harmonieuze en liefdevolle belichaming meegemaakt, maar eveneens de meest kwaadaardige en alle denkbare vormen hier tussenin. Deze belichamingen waren nodig om die neutrale in balans zijnde terug te kunnen vinden.

Vergeten wie we werkelijk zijn..
Deze zijn geleefd op je planeet waar je voor het eerst een fysieke vorm aannam. Voor de meeste mensen is dat de Aarde maar voor starseeds kan dit op allerlei andere verschillende planeten in verschillende zonnestelsels zijn geweest. Het overgrote deel van de mensheid is passief in het maken van hun keuzes. Ze volgen de gangbare norm. Dit heeft te maken met het feit dat ze ofwel fungeren als een lege huls en hier onbezield zijn, ofwel uit onwetendheid, omdat ze zijn vergeten wie ze werkelijk zijn.

Wat is je keuze? Het wordt de hoogste tijd je intuïtie in topconditie te brengen..

We hebben echter te allen tijde een keus omdat in dit zonnestelsel ‘De wet van vrije wil’ geldt. Je bent continu in staat je leven een andere draai te geven, want dat hangt volledig af van de keuzes die jij maakt. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het van groot belang je eigen onderzoek te starten, zodat jij zelf kunt ontdekken wat het beste is. Want een kleine verandering vandaag kan ons naar een compleet andere morgen brengen.

Er zijn grote beloningen voor degenen die de moeilijke wegen kiezen, maar die beloningen liggen niet voor het oprapen. Je zult hiervoor in het diepe moeten durven springen. En de tijd zal leren of je de beste keuzes hebt gemaakt maar besef, dat de enige manier om alle beangstigende keuzes te vermijden is de maatschappij te verlaten en een kluizenaar te worden, en dat is op zichzelf al een beangstigende keuze..! Karakter komt voort uit het volgen van ons hoogste gevoel voor juistheid, uit het vertrouwen op idealen zonder er zeker van te zijn of ze zullen werken.

Onderling vertrouwen ligt aan de wortels van onze samenleving!

Eén van de uitdagingen in dit avontuur op Aarde is om boven de vernietigende systemen uit te stijgen en te weigeren er deel van uit te maken. Denk hierbij aan oorlogen, religies, naties, verwoestingen etc. Want wanneer je leeft heb je de kans om door je ervaringen te groeien en te begrijpen hoe waardevol sommige dingen zijn om te omarmen, en hoe waardevol sommige dingen zijn om los te laten en uitdrukking te geven aan het hoogste zelf dat je weet te zijn.

Problemen zélf oplossen
Niemand kan problemen oplossen voor iemand wiens probleem is dat hij/zij niet wil dat de problemen opgelost worden. Hoe gekwalificeerd of verdienstelijk we ook zijn, we zullen nooit een beter leven bereiken totdat we het ons zelf kunnen voorstellen en onszelf toestaan dit te hebben. Een persoon vertrouwt namelijk haar leven toe aan wat zij gelooft. Onze ideeën moeten ons steunen, ze moeten het gewicht kunnen dragen van onze eigen vragen evenals het gewicht van honderd of duizend critici, cynici en vernietigers.

Die ideeën moeten bestand zijn tegen de stress van alle gevolgen die ze met zich meebrengen. Onze beste ideeën komen altijd compleet en af, maar meestal zijn we er op dat moment nog niet klaar voor om dat te accepteren. Maar al doende leren we. En ja het is vervelend als iets mislukt omdat je hetgeen waarin je geloofde om wat voor reden dan ook hebt losgelaten, maar het is nog veel erger als blijkt dat de ideeën waarnaar je hebt geleefd omdat je anderen volgde, verkeerd zijn.

Alles in de fysieke wereld is de uitdrukking van een idee en keuze. Kijk maar eens om je heen: alles wat je ziet en aanraakt was ooit een onzichtbaar idee totdat iemand ervoor koos het zichtbaar te maken. Keuzes zijn een uitdaging en als een kernidee gebreken vertoont, moet je alles in je leven stopzetten totdat je het op orde hebt. De taak van je beschermengelen is niet om je tegen te houden, maar om je verder te helpen.

Jouw leven, jouw creatie..!!
In elke taal, van Arabisch tot Zoeloe; van kalligrafie tot steno; van wiskunde tot muziek; van kunst tot van gesmeed steen; van de uniforme veldtheorie tot een in een baan om de aarde draaiende satelliet: alles wat wordt uitgedrukt is een net rond één of ander idee. Slechte dingen zijn niet de ergste dingen die ons kunnen overkomen. NIETS is het ergste wat ons kan overkomen want een gemakkelijk leven leert ons niets. Uiteindelijk gaat het om wat we hebben geleerd en hoe we zijn gegroeid.

We kunnen signalen negeren, of we kunnen gezondheid, liefde, een lang leven, begrip, avontuur, geld en geluk hebben. We ontwerpen ons leven door de kracht van onze keuzes. Aan het begin van ons leven krijgen we allemaal een blok marmer en de gereedschappen om er een beeldhouwwerk van te maken. We kunnen dit onaangeroerd achter ons aan slepen, we kunnen het tot grind vermalen of we kunnen er een glorieus kunstwerk van maken. Er worden voorbeelden uit elk ander leven aan ons overgelaten, levenswerken voltooid en onvoltooid, leidend en waarschuwend.

Tegen het einde is ons beeldhouwwerk waar we jaren geleden aan
begonnen zijn bijna klaar en kunnen we het gaan gladmaken en polijsten. We kunnen onze grootste vooruitgang boeken wanneer we beseffen dat we volledig onze eigen omgeving creëren. We krijgen
precies wat we verdienen. Want hoe kunnen we het leven kwalijk nemen dat we voor onszelf hebben gecreëerd? Wie kan die eer opeisen, alleen wijzelf. Wie kan het veranderen, wanneer we maar willen, alleen wijzelf.

Elk krachtig idee is absoluut fascinerend en absoluut nutteloos, totdat we ervoor kiezen het te toe te passen want het opwindende aan ideeën is om ze in de praktijk te brengen. Bedenk dat er geen ramp is die geen zegen kan worden, en geen zegen die geen ramp kan worden. Dus oordeel niet over goed en slecht. Sommige rampen kunnen de beste dingen zijn die je kunnen overkomen. En soms kan een zegen het ergste zijn dat je overkomt.

Onze beste ideeën komen wanneer je diep slaapt; of wanneer je net wakker wordt en nog nauwelijks je ogen hebt; of als je aan het douchen bent, onder de modder zit; of als je geen notitieboekje hebt. Maar over het algemeen zijn ze zo belangrijk voor ons dat we ze bijna altijd onthouden. Er zijn geen grenzen aan wat je aankunt, behalve de grenzen die jij jezelf oplegt. Het bereiken van jouw volledige potentieel betekent dat jij je perspectief op wie je bent en waartoe je in staat bent, verandert.

Je hebt jezelf grenzen gesteld omdat je onzeker bent, of je bent overtuigd door anderen en hebt je dat geloofssysteem eigen gemaakt. Haal dus diep adem, ontspan even, en heb vertrouwen in jezelf. Stop met proberen het te zijn maar word het! Doe alsof je dat al bent, zelfs als het niet
realistisch lijkt want als je die frequentie weet vast te houden, zullen de kansen zich gaan manifesteren. Dus als je actie onderneemt, zal alles op zijn plaats vallen. Er bestaat geen andere manier.

Herhaal dit keer op keer en wees de beste versie van jezelf.
De onbezielde lege hulzen worden hier in de derde dimensionele dichtheid door de machthebbers ingezet om de bezielde mensen in de nepwereld van de Matrix te trekken. Alles in deze wereld is omgekeerd, het tegenovergestelde van wat ons wordt verteld, inclusief de geslachten van de mensen die we op onze schermen zien.

Het wordt steeds duidelijker voor mensen die bekend zijn met EGI (elite gender inversion) dat de meeste, zo niet alle, grote beroemdheden (acteurs, muzikanten, zangers, dansers, komieken, topsporters), politici (presidenten, gouverneurs, rechters, wetgevers enz.) CEO’s ( en andere topmanagers uit het bedrijfsleven) en zelfs de mensen die het nieuws brengen, heimelijk transgender zijn. Door hun invloed willen deze mensen onze wereld moreel, spiritueel en biologisch transformeren en omkeren – allemaal naar iets dat lijkt op hun eigen beeld, en ze doen dit door middel van bedrog. Het is een praktijk van meerdere generaties die al eeuwen teruggaat.

Een andere illusie is Moeder Teresa. Zij werd bekend omdat zij zich inzette voor de armsten onder de armen in India waar ze zelfs de Nobelprijs voor de Vrede voor ontving. De congregatie die ze in 1950 stichtte telde in 2012 meer dan 4500 leden met 300 tehuizen en was actief in 133 landen. Maar waar ze werkelijk mee bezig was, ze leverde de kinderen aan voor de seks- en adrenochroomhandel..!

Adrenochroom is bloed vol adrenaline veelal afkomstig van waar zwaar getraumatiseerde kinderen en de duurste ‘drug’ ter wereld waar de elite zich jong mee houdt. Stoppen ze dan zijn ze binnen een paar dagen minstens zo oud als dat ze werkelijk zijn. En wat denk je van politici? Deze zijn er niet voor jou maar voor zichzelf, en ben je het niet eens met hun agenda dan ben je tegenwoordig automatisch een racist.

Het waren ‘onze’ politici die toestonden dat de DeepState HEK 293-cellen gebruikte, die afkomstig zijn van een geaborteerde foetus, gecombineerd met fluoride (het eindeloze gif in naam van de ‘wetenschap’ om gewassen ‘groeiend’ te houden) om de lucht en de ethergolven zogenaamd ‘veilig’ houden. Dit was een eindeloos streven naar volledige controle over de bevolking. En dan hebben we het nog niet eens over de luchtvaart die samen met chemtrails de lucht die we inademen vervuilen en ons ziek maken omdat ze de UVstralen van de zon die de voor de mens belangrijke natuurlijke vitamine C en vitamine D3 produceren, blokkeren.

De medische industrie wint er ook geen doekjes om…
Zij werkten samen met ziekenhuizen, corrupte artsen en ander corrupt medisch personeel die er gezamenlijk voor hebben gezorgd dat thuisbevallingen vervangen werden door ziekenhuisbevallingen zodat vaccins bij pasgeborenen geïnjecteerd konden worden. Dit heeft geleid tot de feminisering van mannen met als einddoel ontvolking en sterilisatie. Hierdoor kunnen ze met behulp van EMF hun hybriden, klonen en robotpopulaties uitbreiden.

En waarom heeft de infiltratie en controle van de UFO-gemeenschap zo’n prioriteit en wie zit daarachter. Want waarom zouden minder energie, anti-/tegenzwaartekracht, genezingstechnologieën die spontane genezing en een lang leven creëren, kennis van God en het Multiversum die veel verder gaan dan religies een bedreiging vormen? Het meest voor de hand liggende antwoord zit in de vragen:

  • Wat als brandstof niet langer nodig is?
  • Wat als we de mogelijkheid hadden om beschermd te vliegen en 11.000 kilometer per uur te reizen met behulp van brandstofloze aandrijvingen?
  • Wat zou er met de farmaceutische industrie gebeuren als alles genezen zou kunnen worden met natuurlijke onderdrukte remedies, een medbed of met frequenties?
  • Wat als nieuwe organen of ledematen zouden kunnen worden geregenereerd?
  • Wat als onze beelden van God beperkt zouden blijven tot oude mannen met baarden die aantekeningen maken, belonen en straffen, en de Alomtegenwoordige God in zijn meest onbeperkte begrip naamloos en beeld loos is?
  • Wat als een beter begrip van God het enige bewustzijn is dat al het bewustzijn in het hele multiversum omvat, de allerhoogste intelligentie of het verenigde veld, een bewustzijn en energie die in zijn meest onbeperkte begrip pure, onvoorwaardelijke liefde, vreugde en gelukzaligheid zijn. En dat de jaloerse, toornige goden niets met de echt God te maken hebben.
  • Wat als de toegang tot die God intern is en niet extern, zoals alle heiligen, wijzen en meesters ons al altijd hebben verteld?

Het meest bedreigend voor het gecontroleerde verhaal van de DeepState zijn de menslievende spiritueel en technologisch geavanceerde buitenaardsen. Deze vormen een bedreiging voor de moreel en spiritueel uitgedaagde mensen, de slavenhandelaars en tirannen. Dus nu weet je wie en waarom ze al lang bestaande contacten censureren en wie degenen zijn achter het gecontroleerde verhaal. Dit is de reden dat Hollywood de ene angst opwekkende sciencefictionfilm na de andere uitbrengt.

Er waren een paar films, ET, Contact, Close Encounters, die goede verhaallijnen hadden, maar de meerderheid ervan is gebaseerd op angst.
Positieve Science Fiction. Alle voor de mens gevaarlijke buitenaardse rassen werden in 2021 uit ons zonnestelsel verwijderd, dankzij een gezamenlijke inspanning van de Aardse Alliantie (ook bekend als Solar Warden) en de militaire tak van de Galactische Federatie van Werelden (GFW). Momenteel is de Aardse Alliantie, bestaande uit de strijdkrachten van verschillende landen, bezig de overgebleven handlangers van de voormalige overheersers van onze planeet te verwijderen.

Dingen kunnen pas verwijderd of geactiveerd worden wanneer ze zichtbaar zijn gemaakt en jij je er bewust van wordt. ‘Skye Prince’ heeft in de afgelopen drie jaar met haar podcasts een prachtige rol gespeeld in het zichtbaar maken van de medbedden. Dit heeft de mensheid de kans gegeven deze nu met hun eigen scheppingskracht in hun leven te gaan manifesteren. Dus stap uit je passieve mode en zie jezelf en je dierbaren erin liggen en er in een gezonde, verjongde vorm vanaf stappen.

Hiermee wordt het een werkelijkheid, dat is hoe onze scheppingskracht functioneert. Wanneer iemand een zonsopgang heeft geschilderd heeft hij niet de zonsopgang gecreëerd maar het schilderij. De zonsopgang is de werkelijkheid maar het schilderij toont hoe de maker dit ervaart. Heb je nog nooit in je leven een zonsopgang gezien omdat je bijvoorbeeld midden in de stad woont, dan heb je geen idee hoe deze eruit ziet. Gelukkig is de werkelijkheid niet afhankelijk van onze beperkte manier van kijken.

De werkelijkheid is uitgedrukte Liefde, pure perfecte Liefde, onaangetast door ruimte en tijd. In onze wereld is de mensheid afgedwaald van die Liefde. Het wordt geleid door haat, machtsstrijd en manipulaties. Om hier verandering in te kunnen aanbrengen moet de mensheid gaan
ervaren dat het ook anders kan. Pas dan zullen ze in staat zijn dit met hun eigen scheppingskracht te manifesteren. Deze heeft altijd bestaan en is toegankelijk voor iedereen die ervoor kiest.

De mensen die voor vrede hebben gekozen hebben geleerd dat haat Liefde is zonder feiten. Want waarom zou je leugens vertellen om onszelf te scheiden en te vernietigen als de waarheid aantoont dat we allen één zijn en dus allemaal zijn verbonden met elkaar. Dus wat er momenteel wereldwijd plaatsvindt is mensen bewust maken van het feit dat degenen die deel uitmaken van de DeepState geen mensen zijn zoals jij en ik. Dit zijn monsters die in tegenstelling tot ons geen Liefde kennen, en tot het meest gruwelijke in staat zijn.

Hun daden bleven onzichtbaar door een filter die er door de Matrix overheen was gelegd. Deze filter is verwijderd, waardoor het eindelijk mogelijk wordt om een keuze te maken naar een liefdevolle en harmonieuze wereld door te willen schuiven. Het neerhalen van een kwaadaardige DeepState van meer dan 6000 jaar oud lukt niet van de ene op de andere dag. Het heeft meer dan 100 jaar geduurd om de operatie zo succesvol mogelijk voor te bereiden.

Wees dus sterk. Wees waakzaam. Wees eerlijk.
Houd rekening met anderen. Wees jezelf, geleid door je eigen gezonde verstand en intuïtie want jij bent een fractal van de Bron. Geen enkele
persoon of ‘god’ staat boven jou. Je zult je eigen goddelijkheid en verbinding met het Multiversum leren kennen door naar binnen te keren en je eigen unieke frequentie te ontdekken. Want een bezield mens is een uitdrukking van leven die licht brengt en liefde weerspiegelt, ongeacht welke dimensie hij aanraakt, of welke vorm hij ook kiest.

De mensheid is geen fysieke beschrijving, het is een spiritueel doel. Het is niet iets dat we krijgen, maar het is iets dat we verdienen. Jij maakt deel uit van het scheppingsproces en bezit zeer unieke goddelijke aspecten die nu actief moeten worden. Het Goddelijke is niet ergens daarbuiten, je bent ermee omringd en het leeft in elke cel van je lichaam. Het is wie je bent en het kan op geen enkele manier van jou gescheiden worden. Het is dus tijd om de Goddelijke levende, wandelende, werkende aanwezigheid van God die in jou woont wakker te schudden.

Het is misschien niet direct voor de hand liggend maar als je doorzet, zul je ontdekken dat die heilige oneindige vonk aanwezig is en dat jij dat zelf bent. Kijk naar jezelf in de spiegel en zie wie je werkelijk bent, niet wat anderen je willen laten geloven. Ontdek die vonk van creatie in jezelf. Als je dat doet, dan kijk je in de ogen van God. En wanneer dit plaatsvindt en je die plotselinge openbaring krijgt, dan zul je een diepe en zelfverzekerde liefde voor jezelf gaan voelen. Dat is een enorme groei omdat je nu een rijk betreedt waar jij je voorheen niet van bewust was. Hiermee kun je naar plekken reizen waar je op dit moment nog niet eens van kunt dromen.

Tot slot: sluit je ogen en stel je voor hoe goed het voelt om vastgehouden te worden door iemand die om je geeft, die echt van je houdt en die je een veilig gevoel geeft dat niets je kan raken. Oefen dat en voel dat vertrouwen bij jezelf. God woont in jou en er is niets om bang voor te zijn. Zodra je in staat bent dat te gaan geloven, dan is er niets groters dan die creatieve kracht in jou.

Als je de energie wie je werkelijk bent stuurt en beheert, is er niets dat je kan raken, omdat er niets groters is dan jij. Het grootste en krachtigste dat je hierin kan tegenwerken, is je gevoel van je eigen beperking. Het enige wat hiervoor nodig is, is van jezelf houden en die vonk van goddelijke energie terugvinden, die creatieve kracht die diep in jezelf bestaat, en die je vanuit elke porie van je lichaam laat stralen…!!

Hoe bewuster je in het NU leeft, hoe mee je in staat bent je scheppingskracht in te zetten naar een Liefdevol en harmonieus leven. Dat is het grote verschil tussen de 3de en 5de dimensie. In de 5de dimensie ben je niet langer afhankelijk van anderen omdat je het heft in eigen handen hebt.

Harriet Algra

januari 2024
thenewstrain.org

* * *

Bronvermelding:
‘One’ door Richard Bach
NLS 380 Suzanne Spooner QHHT en vorige levens
https://www.youtube.com/watch?v=j2h1xOz2de8&pp
https://t.me/BenjaminFulfordJ
Jerry Wills : “The Gateway To Our True Self” Interview
https://youtu.be/3bd-bqARuMk
vwww.eceti.org
https://brutalproof.net/2021/09/elite-gender-inversion/
https://sunnysjournal.com/2024/01/06/q-the-storm-rider-epstein-the-data-dump-is-just-beginning/
The White House Government official Page JANUARY 05, 2024

HET NIEUWE BOEK VAN HARRIET IS KLAAR…
KLIK VOOR ALLE INFO OP DE COVER!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.