Advertentie

Onze Galactische Oorsprong..!


Het nieuwe boek van Harriet Algra

Over de inhoud van het boek:
Elke planeet die het leven in stand houdt, heeft wat gewoonlijk een ‘planetaire
matrix’ wordt genoemd. Deze verbindt alle levende organismen met elkaar. Ook bezit elke planeet die leven in stand houdt een etherische laag, waarin het bewustzijn zich ontwikkelt en groeit. Deze belichaamt alle toestanden van de materie, variërend van mineraal, plantaardig tot dierlijk. Deze etherische sfeer is afhankelijk van de planetaire matrix, omdat een zaadbewustzijn zijn groei zal ervaren in dezelfde planetaire matrix waar die is ontstaan.

Het tweede stadium voor een bewustzijn, of ‘IS-Be’ wordt bereikt, wanneer het voldoende volwassen is geworden. Het kan nu gaan beslissen of het zijn ervaringsveld wil vergroten door op andere werelden te incarneren, in een andere planetaire matrix. Dan wordt het wat we een ‘Starseed’ noemen. Fase drie vindt plaats wanneer een Is-Be besluit niet langer te incarneren en weer op te gaan in de Bron.

* * *

Het boek verschijnt eind januari; maar je kunt je vast inschrijven voor toezending zodra het -vers van de pers- bij ons wordt afgeleverd. Klik daarvoor hieronder op de illustratie van de cover van het boek. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is, in de oorsprong van onze menselijke essentie en missie..!

Exclusief voor jou als bezoeker van de site, de inleiding van dit boek:

– Inleiding –

In een steeds sneller tempo wordt de mensheid hier op aarde voorbereid op het feit dat we niet alleen zijn in het Universum. Ook wordt duidelijk dat we helemaal niet afstammen van de primaten zoals ons is geleerd. We hebben allemaal een Galactische oorsprong die nu ontdekt kan gaan worden.  ‘Onze Galactische Oorsprong’ is dan ook de titel van het 5de boek in mijn zoektocht naar de waarheid. Terugkijkend is het een hele boeiende reis geweest.

Harriet Algra

En net zomin ik mijn kankerproces eerder had kunnen stoppen als ik aan het begin had geweten had wat uiteindelijk naar mijn genezing heeft geleid, was het ook onmogelijk om mijn bewustzijn versneld naar het niveau te brengen waar ik nu zit. Er zijn namelijk in deze processen geen verkorte routes, omdat het noodzakelijk is alles te doorvoelen. Ook is het onmogelijk om anderen wakker te schudden wanneer ze hier nog niet klaar voor zijn. Dit is een individueel proces en heeft te maken met de evolutie van je bewustzijn.

Het herlezen van de boeken helpt mij om mijn conditionering te doorbreken die mij  gevangen hield in de Matrix. Hierdoor ontstaan er scheuren in mijn herinnering waardoor mijn echte IK steeds duidelijker zichtbaar wordt. Dit proces is al bezig vanaf mijn geboorte. Ik was twee jaar toen ik voor het eerst aan mijn ouders vertelde dat ik niet afkomstig was van Aarde.

Ik werd helemaal blij wanneer ik Orion kon waarnemen aan de donkere sterrenhemel. Het was dus duidelijk dat ik daar op een bepaalde manier mee verbonden was, maar wat, was me toen  nog niet duidelijk. Deze zoektocht bracht me in contact met mensen die op dezelfde golflengte zaten, wiens informatie resoneerde.

Ik nam tot me wat nodig was, liet ze vervolgens weer los om mijn eigen zoektocht voort te zetten. Dit vergrootte mijn inspiratieveld omdat het informatie zichtbaar maakte die ik vervolgens in staat ben waar te nemen. In de afgelopen 8 jaar heeft er een enorme versnelling plaatsgevonden die het mogelijk maakte dat er steeds meer informatie boven komt drijven. Het schrijven heeft me daar enorm bij geholpen. Dit activeert mijn herinnering van wie ik werkelijk ben..!

Ook wordt het steeds duidelijker waarom ik ooit de beslissing heb genomen om in deze bijzondere tijd op Aarde te incarneren. Want wat zich hier momenteel afspeelt heeft nog nooit eerder plaatsgevonden in het Universum. We staan op het punt een sprong te maken in het onbekende. Dit betekent een nieuwe stap in de evolutie van ons bewustzijn. We zullen opnieuw ontdekken dat de lichamelijkheid van ruimte en tijd niet is zoals ons is geleerd.

De agenda die door de DeepState in de afgelopen jaren versneld is uitgerold, is begin 20ste eeuw al opgestart. Big Farma heeft daar een hele belangrijke rol in gespeeld. Dat vaccinaties ons niet gezonder maken en bedoeld waren om het menselijk ras uit te roeien wordt met de dag meer zichtbaar. De Covid hoax heeft een groot deel van de wereldbevolking doen beseffen hoe zeer ze zijn misleid.

Daarnaast hadden alle vaccinaties gecombineerd met hormonen en alle plastic verpakkingen als voornaamste doel om onze mannen te vervrouwelijken en onze vrouwen te vermannelijken met als doel om onze identiteit te vernietigen. Daar is de hele Woke Agenda op gebaseerd.

De Aardse Alliantie die ons helpt onszelf te bevrijden van deze gewetenloze bende is eind jaren vijftig opgericht door President Dwight Eisenhower in samenwerking met Val Thor, een afgezant van de Galactische Federatie van Werelden. Dit was de periode waarin de nazi’s (DeepState) zich begonnen te infiltreren in de Amerikaanse overheid onder leiding van MJ-12 en de C.I.A.

Veel publicaties over de verbinding van nazi-Duitsland met de kopstukken in de VS.. Ongeloofwaardige informatie voor het volk, maar de keiharde waarheid..!

Vanaf dat moment zijn er in steeds meer landen verkiezingen gestolen door de handlangers van de DeepState. Deze hadden hun ziel verkocht in ruil voor macht en rijkdom. Al deze gepleegde fraude is vanaf die periode gemonitord door de Aardse Alliantie om bewijsmateriaal te kunnen verzamelen. Want hetgeen ons straks gaat bevrijden is de kennis van die waarheid. Alleen daarmee kan voorkomen worden dat we ooit opnieuw in een vergelijkbare situatie terecht kunnen komen.

De militairen van de aardse Alliantie hadden in 2012 al een coup willen plegen tegen de DeepState maar besloten te wachten tot Donald. J. Trump klaar was om aan de verkiezingen deel te nemen. Dit vond plaats in 2016 en tegen alle verwachtingen won hij ruimschoots van Hillary Clinton, één van werelds grootste psychopaten.

Op 6 januari 2021 werd er in Washington DC een coup gepleegd door de DeepState tegen de  bestaande president. Omdat deze georganiseerd was vanuit het buitenland werd dit gezien als een aanval op de Verenigde Staten, met als gevolg dat de militairen met Trump als hun Opperbevelhebber, in het geheim de staat van beleg hebben uitgeroepen, waarmee de nucleaire codes en de goudvoorraad die nodig was voor het nieuwe geldsysteem, in veiligheid konden worden gebracht.

Ze hadden toen al als ze hadden gewild de kopstukken achter de coup kunnen oppakken. Dit zou echter door de meerderheid van de Amerikaanse bevolking verkeerd begrepen zijn en waarschijnlijk tot een burgeroorlog hebben geleid. Alleen de echte wakkeren hadden in de gaten dat de inauguratie van Biden in werkelijkheid een militaire begrafenisceremonie is geweest die in het echt al een dag eerder heeft plaatsgevonden maar pas de volgende dag wereldwijd werd uitgezonden.

Wie is de echte Biden?

De acteurs die de rol van ‘Resident’ Biden in het Witte Huis speelden hebben vervolgens in de afgelopen paar jaar de agenda heel duidelijk zichtbaar gemaakt. Hirdoor werden meer en meer mensen wakker. Ze zagen nu met eigen ogen dat de opnieuw door Biden’s overheid geopende grenzen, dagelijks toegang verschafte aan duizenden illegalen.

Ook werd de internationale kinderhandel voor seks, adrenochroom en organen zichtbaar; de sekseducatie aan kleuters om pedofilie te normaliseren;  de vernietiging van de vrouw in de sportwereld door het toelaten van omgebouwde mannen; het tweeledige rechtssysteem waarin de echte criminelen worden beschermd en de onschuldigen berecht etc. etc.

De echte president achter de schermen is nog steeds Donald J. Trump en het leger staat vierkant achter hem. Wat we in de afgelopen tijd hebben ervaren is een periode waarin de realiteit als het ware is samengeperst. Het is een contractie waarin het collectieve bewustzijn wordt teruggetrokken en vastgehouden. Hierdoor worden we als het ware gedwongen om uit het collectieve bewustzijn te stappen en door een poort heen te lopen naar een individueel bewustzijn dat ons zal leiden naar de 5de dimensionele dichtheid.

De keuze of je daaraan wenst deel te nemen of dat je door wenst te gaan in het oude patroon ligt volledig bij jou en je ziel. Wanneer je gaat kiezen voor de nieuwe thema’s en nieuwe groeimogelijkheden dan zal het nieuwe collectieve bewustzijn daarmee worden opgewaardeerd. Deze groei is nodig om te evolueren, en zal door onze ziel worden herinnerd. Steeds meer mensen ervaren ascensie symptomen of hebben letterlijk het gevoel gek te worden. Dit maakt allemaal deel uit van de dissonantie in je lichaam dat wordt opgewekt door het collectief.

Wordt je bewust dat je er niet alleen voor staat.
De natuur is een grote steun en  kan ons daarbij helpen wanneer je er open voor staat. Zo is mijn kat een perfecte lerares. Zodra ik weer even terugval in oude patronen of mezelf weer iets teveel wegcijfer, dan valt ze mij aan. Sta ik in mijn kracht dan is ze mijn beste vriendin denkbaar. Het is dus een letterlijke ‘wake-up call’. Zoek dagelijks de natuur op om even tot ontspanning te komen. Dit zal je helpen om je eigen beperkingen aan te pakken, zoals je angsten, verslavingen en door de illusies vervormingen heen te gaan om bewust te worden  van hetgeen waarin jezelf hebben bijgedragen aan de collectieve ervaring van het bewustzijn.

We moeten dus vanaf nu ons eigen individuele pad gaan kiezen. Dit is hoe jij jezelf uit dat collectieve bewustzijn bevrijdt. Hierdoor zal jij je weer gaan herinneren wie je werkelijk bent en wat je Galactische oorsprong is. De matrix verbonden aan het oude collectieve bewustzijn hier op aarde probeert continu je denkpatronen over te nemen. Deze bestaat uit een zeer doordringende energie en heeft niets te maken met het natuurlijke organische universele veld. Het is een vervormde energie.

We gaan momenteel door een psychisch schoonmaakproces waarmee we onze energetische velden zuiveren. Hiervoor is het nodig dat we weer beseffen dat we deel uitmaken van het Universum waar alles en iedereen met elkaar verbonden is. Dat zal ons zowel fysiek, emotioneel als mentaal helpen ontspannen. We zullen antwoorden vinden op alle vragen die we hadden. Alles zal hierdoor gemakkelijker en leuker worden omdat we die ervaringen zelf gaan manifesteren.

Mensen en ervaringen zullen volledig op jouw energie zijn afgestemd. Hierdoor zal er een hele nieuwe vorm van vriendschappen en relaties ontstaan waarbij iedereen als een soeverein wezen betrokken zal zijn.  Je zal de energie van die ander door je heen kunnen laten stromen zonder dat die ander zal nog langer in staat zijn om bezit van je te nemen. Je hebt dus de controle zelf in handen.

Ik hoop je met dit boek een stukje inspiratie aan te reiken in je eigen zoektocht. Doorvoel wat resoneert en wat niet. Dat zal je helpen de herinnering in jouw eigen wezen wakker te schudden. Want wij mensen van Terra zijn goden die wakker worden uit een zeer lange slaap, en onze voorouders zijn speciaal terug gekomen om ons ontwaken mee te maken.

Harriet Algra

Titel: ‘Onze Galactische Oorsprong’
Uitvoering: gebonden, full color geïllustreerd
ISBN: 9789076189895
Omvang: 282 pagina’s
Prijs: € 39,95

KLIK VOOR LEAD NAAR ONZE BOOKSHOP

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.