Advertentie

Wat zal jouw keuze zijn..?


butterfly child

x

x

Wat zal jouw keuze zijn..?

2016 © Harriet Algra (website)
2016 © deze versie WantToKnow.nl/be

x

harriet algra
harriet algra

De titel van dit artikel heeft niets met de politieke poppenkast te maken waar de wereld mee overspoeld wordt. Het is nauwelijks voor te stellen dat er nog steeds mensen zijn die dit allemaal serieus nemen. Het leven blijft echter een bijzonder proces. Helemaal als de poorten naar onze oorspronkelijke wereld steeds verder opengaan en je begint te ontdekken in welk meesterlijk web we gevangen worden gehouden. We staan op het punt een enorme transformatie te ondergaan die zijn weerga niet kent. Het is te vergelijken met een rups die transformeert naar een prachtige vlinder.

Door het volgen van o.a. David Icke, George Kavassilas, Simon Parkes, Bradley Loves, Barry Long en Martijn van Staveren wordt het driedimensionale beeld van mijn leven steeds helderder. Wat mij ook helpt, is eerst alles handmatig op te schrijven, omdat ik voel dat dit mijn hersenhelften balanceert waardoor de poort, die me buiten de Matrix brengt, opent.

Tot voor kort dacht ik dat de Archontische Elite zich voornamelijk voedde met negatieve emoties als angst, verdriet, eenzaamheid, gehechtheid en jaloezie. De shock dat ze zich eveneens voeden met positieve energie, aangeleverd door het chakra-kundalini- pijnappelklierprogramma was dan ook groot voor me. Dit kosmische software programma is ontwikkeld in de Atlantische periode ongeveer 12.000 geleden. (zie ook HIER)

kundaliniBeïnvloeden en controleren…
Het heeft als doel om ons te kunnen beïnvloeden en te controleren. Chakra’s zijn energiewielen die zo ontworpen zijn, dat ze afgetapt kunnen worden en een fantastische voedingsbron opleveren voor alle valse entiteiten die de Matrix in stand houden. Via seksuele rites, rituelen en Tantra, wordt men geleerd de kundalini energie te activeren. Je komt het overal tegen, in religieuze, educatieve, medische, culturele en politieke programma’s.

Het omvat eveneens hoog ontwikkelde programma’s voor het bedrijfsleven en Defensie. Heel veel helingtechnieken uit de ‘New Age’-wereld, waar ik mezelf -net als zovelen- ook jaren mee heb bezig gehouden, zijn er doordrenkt van. Ben je ziek dan zouden je chakra’s uit balans zijn. Door deze opnieuw te balanceren, voel jij je beter maar ben je ook weer gelijk teruggeplaatst in het programma van de Matrix.

De Archonten worden genoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken.
De Archonten worden genoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken. (klik voor indringend artikel over Archonten)

Chronische vermoeidheid en fibromialgie zijn de bijwerkingen van deze programma’s. Om hier eens en voor altijd van af te komen is het belangrijk dat je weer de enige schepper binnen je eigen universum wordt omdat de Matrix dan geen vat meer op je heeft.

De valse entiteiten die zich voeden met deze energieën verbinden zich met de pijnappelklier die ze stimuleren. Hierdoor komt DMT vrij, die via het zenuwstelsel een euforisch gevoel van extase teweeg brengt. Dit kan zo overweldigend zijn dat mensen letterlijk gaan geloven dat ze een godervaring hebben. Het hoogtepunt bereik je als ook de kundalini geactiveerd wordt. DMT creëert een toename van de serotonine receptoren in de hersenen.

Hiermee wordt het in staat gesteld een grotere instroom van activiteit en informatie te kunnen verwerken en kan het je eveneens spontaan in een hogere staat van bewustzijn brengen buiten de Matrix. Alleen is de Elite hiér minder blij mee en probeert dit te voorkomen via Big Farma, door iedereen antidepressiva of Ritalin voor te schrijven die het aantal serotonine-receptoren dramatisch vermindert. Het chakra-kundalini-pijnappelklierprogramma is dus negatief en bedoelt om je gevangen te houden binnen de Matrix..

Tot ongeveer 12 duizend jaar geleden waren de individuele lichamen van man en vrouw continu omgeven met een schitterend goudkleurige aureool. De vrouw vertegenwoordigde de passieve pool van menselijke spirituele liefde op aarde en de man was de actieve pool. De vrouw was zuiver liefde en de man de hoeder van de liefde en de vrouw. Hij was verantwoordelijk voor het in stand houden van de scheppende goddelijke kwaliteit van liefde tussen man en vrouw.

Drie-eenheid

Als een van de twee nieuwe energie nodig had, dan kwamen ze samen en bedreven ze de liefde. Hij blies haar nieuwe liefde in en zij herstelde zijn liefde en autoriteit. De communicatie was zo volledig dat er geen spraak nodig was. Hier houden man en vrouw op te bestaan als afzonderlijke wezens en vindt de mystieke vereniging van het bewustzijn plaats. Wij mensen vormen samen met de zon en de aarde de ware drie-eenheid.

De zon vertegenwoordigt daarin het mannelijke aspect en de aarde het vrouwelijke. Wij mensen zitten in de baarmoeder van Moeder Aarde waaruit we als de nieuwe mens in een hogere trilling geboren zullen gaan worden. We komen dit verborgen symbool veelvuldig tegen in steden en kerken in de vorm van de Vesica Piscis. Om ons gevangen te zetten en te houden moest deze drie-eenheid verbinding dus verbroken worden.

vesica pisces

x
De illusie in werking: de 3-EENHEID vervangen door een slap aftreksel..

Allereerst werd spraak ingevoerd. Dit was het begin van de huidige Matrix. Om nu iets te kunnen gaan creëren was er niet alleen meer de gedachte van iets nodig maar ook het woord. Zo ontstond een nieuwe drie-eenheid: ‘Gedachte, het woord en de uitvoering. Dit detail werd voor de mens verborgen gehouden waardoor er gaandeweg een verwijdering ontstond tussen man en vrouw. Hun lichamen waren niet langer in liefde verenigd waardoor deze veranderde in een emotionele, veeleisende liefde.

Dit creëerde stress en spanning bij zowel de man als de vrouw. Liefde die vanuit het hart bedreven wordt, veranderde langzaamaan in seks dat vanuit het hoofd bedreven wordt. Tegelijkertijd werd het chakra-kundalini-pijnappelklierprogramma ontwikkeld en gekoppeld aan de planeet Saturnus, waarbij de 7 belangrijkste chakra’s ieder verbonden werden met een van de 7 ringen rond Saturnus met als doel de mannelijke invloed van de zon grotendeels te blokkeren.

chakra saturn blocking

De maan als dominant-onderdrukkende factor..
Om het vrouwelijke aspect van de aarde te vernietigen werd de huidige maan, een kunstmatige satelliet, in een hele specifieke baan om de aarde geplaatst. Ons emotionele lichaam wordt namelijk door de maan alle kanten op gestuurd, waardoor het evenwicht steeds opnieuw wordt verstoord. Vrouwen hebben door de maan pijnlijke menstruaties en bevallingen gekregen; waar dit oorspronkelijk een euforische ervaring was.

Een cover van het tijdschrift 'FATE' uit 1954. Toen al een hoofdartikel over de geheimzinnige invloed van de Maan..
Een cover van het tijdschrift ‘FATE’ uit 1954. Met een hoofdartikel over de geheimzinnige invloed van de Maan..

Alles wordt beïnvloed door de maan. Kijk naar de getijden van de zeeën en oceanen. Kijk naar onze tijd, de kalenders die de Joden en de Moslims gebruiken, de vrouwelijke menstruatiecyclus, onze emoties etc. Ons klimaat zou veel gelijkmatiger zijn zonder de maan. We zouden veel minder extreme stormen, hitte/kou en onweersbuien hebben.

‘God de vader, zijn zoon en de Heilige Geest’..?
Door de komst van het christendom ongeveer 2000 jaar geleden werd de vrouwelijke energie nog veel verder onderuit gehaald. De drie-eenheid die er bestond tussen de zon, de aarde en de mens, werd door de kerk gehackt die hier ‘God de vader, zijn zoon en de Heilige Geest’ van maakte. Jezus, de vertegenwoordiger van de Christus energie, was een rechtstreekse incarnatie van de ‘zon’ en niet de ‘zoon’ van God zoals de Bijbel ons wil doen laten geloven. In de loop van de geschiedenis is de zon een aantal keren eerder geïncarneerd in menselijke vorm. De bekendste zijn Boeddha, Krishna en dus Christus.

De god uit de Bijbel bestaat alleen in de lagere regionen van dit universum waar het zijn eigen synthetische universum heeft gecreëerd, waarin wij door een valstrik, verstrikt zijn geraakt. Wij mensen komen uit het grote natuurlijke universum of beter gezegd uit het multiversum waar we allemaal stuk voor stuk, ons eigen grote universum hebben. Wij zijn zelf het oneindige bewustzijn waar niets boven staat. We hebben altijd bestaan en zullen altijd bestaan.

Maria Magdalena Profetes coverWij zijn dus geen kinderen van God zoals vele oude geschriften ons willen laten geloven. Wij mensen op aarde zijn de meest compacte volledige uitgave van het immens grote universum. Ons sterrenstelsel is hier weer een grotere uitgave van met zijn eigen vrouwelijke en mannelijke uitgave. Zo vallen de Melkweg, Sirius en de Aarde onder het vrouwelijke aspect en Andromeda, Orion en de Zon onder het mannelijke.

Maria Magdalena, de directe incarnatie van de aarde, en in alle opzichten volledig gelijkwaardige levenspartner van Jezus, werd als een prostituee neergezet in het Nieuwe Testament waarin haar evangelie volledig buiten het Nieuwe Testament is gehouden. Het is de vrouw die net als Moeder Aarde de kracht van het creëren van leven bezit, het is de vrouw die leven baart. Het was de vrouw die oorspronkelijk doopte omdat je alleen via de vrouwelijke goddelijke energie het hoger bewustzijn van het leven kan betreden.

De illusie is kennelijk koning..
Wanneer je door een wordt man gedoopt, wordt je geïntegreerd en geassimileerd in het synthetische universum. Vanuit deze plek zul je nooit toegang krijgen tot het heilige water van het hart. Vrouwen worden tot op de dag van vandaag wereldwijd verkracht, om ze proberen te onderwerpen, als symbool voor de onderwerping van het vrouwelijke.. Hetzelfde gebeurt met Moeder Aarde die het doel is van pogingen tot vernietiging, door middel van ontbossing, vervuiling van de lucht die we inademen door o.a. chemtrails, vervuiling van het water dat we drinken door o.a. fracking van de aardbodem.

Alles wat we nodig hebben om te overleven danken we aan haar. Hoeveel mensen staan hier bij stil in de Westerse wereld, bijna niemand. Het wordt de hoogste tijd dat hier snel verandering in komt en we onze natuurlijke verbinding met de zon en de aarde gaan herstellen. We dragen allemaal een zaadje in ons waarin alle informatie opgeborgen zit over wie we werkelijk zijn. Dit zaadje kunnen we laten ontkiemen door de straling van de zon. Nu begin je misschien ook te begrijpen waarom ze iedereen bang proberen te maken voor de zon.

vitamine DKijk en zie, luister en hoor!
De beschermingsfactoren van de zonnecrèmes rijzen de pan uit. Het zijn echter de chemische stoffen van deze troep die in de huid branden en huidkanker veroorzaken. De zon voedt ons met vitamine D3 om ons afweersysteem op peil te houden. Het zorgt voor de gezonde aanmaak van melatonine voor een goede nachtrust waardoor we weer opgeladen worden door de Bron. Het zorgt voor de aanmaak van serotonine waar ik al over verteld heb.Het dragen van zonnebrillen is een ander gevaar. Je hormonale systeem denkt hierdoor dat het nacht is, waardoor de aanmaak van serotonine en melatonine op een laag pitje wordt gezet en je langzaamaan slaapproblemen en depressies gaat ontwikkelen.

Alle turbulentie die er wereldwijd voelbaar is, is nu kennelijk nodig om de balans terug te krijgen voor de volgende fase, waarin we de kans gaan krijgen een nieuw richting in te slaan. Veel mensen die hier bewust of onbewust voor hebben gekozen, ervaren momenteel vaak een enorme moeheid, stramme spieren en pijnlijke gewrichten. Dit wordt veroorzaakt doordat we ons aan het losmaken zijn van dit biologische lichaam, wat te vergelijken is met het verpoppen van een rups. De grote veranderingen zullen dit keer niet door de overheden tot stand gebracht worden maar vindt plaats doordat wij mensen in de gaten krijgen wie en wat we werkelijk zijn.

return ancestors

Tot 2009 leefden we het leven van dit leven.
In het voorjaar van 2009 heb ik ‘The return of the Ancestors’ in Arizona VS bijgewoond, waar meer dan 100 stamhoofden van natuurvolkeren samenkwamen om over deze bijzondere tijd te vergaderen. Deze vergadering was 1000 jaar geleden al voorzien omdat er toen al bekend was dat er in dat jaar een hele belangrijke poort geopend zou worden die mensen de mogelijkheid zou gaan geven naar een hogere energietrilling te stijgen. De poort werd ons verteld, zou eind 2016 –begin 2017 weer gaan sluiten.

david ickeSinds die opening is het leven voor velen gigantisch veranderd omdat we nu de balans aan het opmaken zijn van alle levens die we op deze planeet hebben geleefd. Deze zijn als het ware samengevoegd als een universeel geheel wat een enorme metamorfose, een nieuwe mens, voort zal brengen. Zodra die balans in je eigen bezielde universum is bereikt, zal je hologram oplossen, maar blijft je lichaam als kloon voortbestaan in de universa van iedereen in wiens leven jij een rol speelt. Dit betekent ook, dat je zo moet uitkijken om iemand, die in jouw ogen nog geheel in slaap is, te beoor- of veroordelen.

De kans bestaat dat die persoon misschien al vrij is, omdat hij/zij dat al in een vorig leven heeft bereikt. Hij/zij bestaat als kloon voort in jouw leven, om jou de kans te geven dat zelfde punt te kunnen bereiken. Omdat we hier niet allemaal op hetzelfde moment zijn gekomen, zal de keuze wat de volgende stap gaat worden, niet voor iedereen gelijk hoeven te zijn. Voor de één zal het moment aangebroken zijn, nu alles in zijn/haar leven is doorleefd, terug te keren als een universele schepper van licht, naar de natuurlijke wereld.

Deze groep doorziet alle leugens van de Elite, de Media, Big Farma, de Multinationals etc. en begint zich hier steeds ongelukkiger te voelen. De ander die hier geen last van heeft, zal langer willen blijven omdat hij/zij het gevoel heeft hier nog lang niet klaar te zijn. De afgelopen maand heeft een groep remote-viewers onafhankelijk van elkaar waargenomen dat de groep die doorgaat naar een hogere trilling, wereldwijd rond de tweehonderd miljoen personen zal liggen.

In de cyclus, van alle levens die we nu gaan afronden, hebben we alles doorleefd in zowel positieve als negatieve zin. We zijn zowel de meest gruwelijke psychopaat als wel de meest liefdevolle persoon geweest die jij je kunt voorstellen met alle mogelijkheden daar tussen in. Dus alle aspecten van licht en duister hebben we doorleefd, waardoor we een wijsheid hebben opgedaan die onvoorstelbaar is. Veel mensen die spiritueel bezig zijn maken de fout te denken dat ze via Licht en Liefde boven al het negatieve uitrijzen om zo een verlichte staat te kunnen bereiken.

Veel mensen die spiritueel bezig zijn, door te veronderstellen dat ze via ‘Licht en Liefde’ boven al het negatieve uitrijzen.
Om zo een verlichte staat te kunnen bereiken. Daarbij vergeten ze de niet-geziene kant van zich-Zelf; het ‘donker en de niet-geziene Liefde’.

Dit is echter een bewuste valstrik geweest die is opgezet door de Archonten, Draconiërs, oftewel de goden met de kleine ‘g’, die we in alle religies terug zien. Zij zijn de leiders van het synthetische universum dat ons momenteel nog gevangen houdt. Zij zijn altijd op de hoogte geweest van het exacte moment dat wij onze vrijheid kunnen gaan terugnemen. Om te voorkomen dat ze al hun slaven zullen verliezen hebben ze zeer gewiekste valkuilen opgezet om mensen op een dwaalspoor te zetten, om ze opnieuw de Matrix in leiden oftewel terug het synthetische universum in.

Madame Blavatsky
Madame Blavatsky

Zo werd er eerst een hele zware tijd gecreëerd in de vorm van de donkere middeleeuwen waar de christelijke kerk in Rome opnieuw hard toesloeg. Door middel van de beruchte ‘Inquisitie’ probeerde ze alle oude vrouwelijke kennis in Europa te vernietigen. De trauma’s die vooral vrouwen hier opliepen waren verschrikkelijk en manifesteren zich tot op de dag van vandaag in de energetische velden van vrouwen.. Iedereen snakte naar Liefde en Licht. En ja, dan  geeft je het volk wat het wil, hetgeen toen in de 19de eeuw door Madame Helene Blavatsky, die deel uitmaakte van de Elite, werd geïntroduceerd in de vroege vorm van de ‘New Age’ beweging..!

De valkuilen
Enerzijds gebeurt dit door de AI (Artificiële Intelligentie) en het Transhumanisme uit de negatieve duistere kant. De technologie is al zo ambitieus en lumineus ontwikkeld dat het alles aan het overnemen is en een complete afhankelijkheid schept. Voor vele mensen is een wereld zonder die technologie niet langer denkbaar. In de natuurlijke wereld bestaat helemaal geen technologie; daar ‘materialiseer’ je ter plekke wat nodig is; vanuit Liefde gevraagd.

Anderzijds gebeurt dit aan de positieve passieve zijde van licht en geconditioneerde liefde die gehanteerd wordt in de ‘New Age’ wereld door de Ascended Masters, Aartsengelen en Galactische Federatie. Hier is alles mooi en vredig zonder enige verstoring. Een zeer giftige valkuil die zich eveneens aan de positieve lichte zijde bevindt, herken ik in de ‘Oneness’ beweging, ‘The Law of One’ en ‘the Schools of Enlightment’ waarin de ‘god’ uit de religies en geloofsovertuigingen zijn volgelingen wijsmaakt, dat hij ze meer liefheeft dan ze zichzelf ooit kunnen liefhebben.

driesprongHier wordt dus de liefde tegen ons ingezet om je zelf volledig over te geven. Hier zijn ze niet alleen uit op je energie maar ook op je identiteit, om geheel op te gaan in het niets. Er wordt ook misbruik gemaakt van het leven in het ‘NU’ wanneer ze je proberen wijs te maken, dat je alles wat er in het verleden heeft plaatsgevonden moet loslaten en vergeten. Het enige wat telt zou het ‘NU’ moment zijn waarbij de toekomst niet meetelt. Hierdoor krimpt je bewustzijn tot het nu en blijft er verder niets over.

De realiteit is dat je bent wie je bent, door alles wat je hebt gezien, meegemaakt en bent geweest. Je verleden maakt wie je bent en welke richting je zult gaan kiezen. We worden overspoeld door een tsunami van universele energieën die te vergelijken is met het bloed en de voedingsstoffen die het kindje via de navelstreng krijgt toegediend vlak voor zijn geboorte. Ben je in staat om in je kracht te blijven staan, ondanks alle drama om je heen, zonder je te laten verleiden door wat dan ook, dan ben je klaar voor de grote sprong terug naar de natuurlijke wereld.

Harriet Algra augustus 2016

* * *

x

Loesje grenzen menselijkheid

 

52 gedachten over “Wat zal jouw keuze zijn..?

 1. Velen weten niet eens meer wat echte liefde is.
  Het respecteren van elkaar wordt door dit soort programma,s ook niet echt gestimuleerd.
  http://tvblik.nl/zon-zuipen-ziekenhuis
  Zo zijn er nog wel meer programma,s die alle beschavingsnormen te buiten gaan en dan is men verwonderd als er grootschalige aanrandingen plaats vinden net zoals dat op nieuwjaarsnacht in Keulen is gebeurd.
  Als dit zo doorgaat zullen vrouwen als lustobject gezien worden waar alleen sex de norm is en waar geen respect meer aan te pas zal komen.
  De overheid heeft van die postbus 51 spotjes waar men waarschuwt voor grof taal gebruik of andere waarschuwingen geeft maar waarom ze dit soort programma,s gewoon door laten gaan is mij totaal onduidelijk tenzij ze geen respect hebben voor elkaar willen stimuleren.

  1. Liefde en/of lust is van alle tijden, seksuele energie is sterk in vele mensen aanwezig; dat is een feit. Jij denkt dus dat de kans op die excessen zoals in Keulen vele malen minder zijn als die programma´s er niet zouden zijn? Dat de aanranders naar dat soort programma´s kijken en dan tot die daden komen? En welke criteria zou de overheid dan moeten hanteren om programma´s op commerciële omroep te verbieden? En dat, dat soort beelden er dan op Internet niet meer zouden zijn voor dergelijke lieden?
   Wat zou “DIE” overheid volgens jouw dan precies moeten doen, een overheid die naar jouw zeggen “geen respect voor elkaar stimuleert”? Een overheid die in jouw ogen altijd schuldig is?

  2. Antichrist.
   Misschien dat ik als ouderwets bestempeld wordt als ik schrijf dat vrij zijn niet automatisch betekend dat alles wat men doet maar goed gevonden moet worden.
   Tussen liefde en lust zit zoals ik het zie een groot verschil.
   Je kunt van elkaar genieten in meerdere vormen wat niets met sex te maken heeft zoals bijvoorbeeld dansen,gezellig babbelen,een glaasje drinken en/of uit eten gaan gewoon gezellig samen zijn en als dan na afloop uit genegenheid voor elkaar meer volgt dan heb ik daar minder moeite mee dan wat ze in eerder genoemde programma,s laten zien waar iedereen met iedereen sex heeft wanneer meestal na veel drank gebruik de hormonen gaan opspelen.
   Wat betreft Keulen.
   Mensen die uit landen komen waar vrouwen zich moeten bedekken behalve het gelaat en als ze hier in Europa zijn alleen in een zwembad mogen zwemmen met kleding aan vraag je dan eens af wat die mensen zouden kunnen denken als ze zien dat de ene na de andere vrouw zich door Jan en alleman zomaar laat pakken en dan vaak ook nog onder invloed van drank of erger.
   Internet is weer een ander verhaal omdat je dan zelf bewust opzoek gaat naar dergelijke dingen.
   Het enige wat de overheid zou moeten doen is zorgen dat fatsoensnormen en respect voor elkaar gewaarborgd is wat een veel betere indruk geeft.

  3. Voor er misverstanden ontstaan ik praat absoluut niet goed wat gebeurd is in Keulen want wie het ook is elk weldenkend mens weet dat je zulke dingen niet doet.
   Het enige wat ik probeer duidelijk te maken is dat dergelijke programma,s niet bijdragen aan een betere en veiliger wereld.

  4. Er zijn zoveel programma´s die niet bijdragen aan een betere of veiligere wereld. Gelukkig maar, gaat het ook nog wel eens ergens anders over. Een TV kun je ook uitzetten als je ergens niet tegen kan.

   Als de overheid de fatsoensnormen moet handhaven moet de overheid dan de Sharia maar invoeren? Dat is naar mijn idee de enige juiste fatsoensnorm… of toch niet?

  5. Antichrist.
   1.Ik schreef niet dat ik er niet tegen kan.
   2.Wat ik wel bedoel is dat het bij mensen een bepaalde indruk kan achterlaten wat bij hen die er gevoelig voor zijn een bepaald idee kan oproepen.
   3.Wat betreft de sharia,heb jij misschien nog nooit gehoord van gewoon normaal fatsoen?
   Maar goed in 5.3 schrijf je zelf dat je duister positief vind daarom zal ik het wat jou betreft hier maar bij laten.

 2. Een aanvulling, laat een energetische atlascorrectie doen want dit zorgt er namelijk voor dat je een rechte verbinding krijgt tussen moeder aarde en de kosmos,iedereen is namelijk scheef ter wereld gekomen de een wat meer scheef dan de ander, het is door de annunaki voor de geboorte in de foetus gebracht, heb dit niet vanmezelf vind alleen dat iedereen dit wel mag weten.

  1. Een atlas correctie heeft alleen zin als je ook de L5/sacrum corrigeert, anders heeft het amper zin om te doen…..

  2. Ok nemen we mee in de overwegingen. Kan ik dat zo, zonder enige verdere verwijzing, aan iedereen vertellen Robert..? Mooi! Gewoon onder de noemer ‘dat zou iedereen moeten weten’…?
   1 Zinnetje, zoals jouw reactie, is dan genoeg…? Wat is de wereld toch simpel. En als ze dan tóch naar referenties vragen, zoals ‘waar ik die wijsheid op baseer/vandaan haal’, dan hoor ik wel wat jij daarop antwoorden gaat. We houden contact!

  3. Maak een afspraak met een goede chiropractor. Die kan je vertellen dat de atlas correctie, ofwel schedel/C1 in verband staat met sacrum/L5. C2 met L4, C3 met L3, etc. etc… Corrigeer je bijvoorbeeld C7 dan moet je ook T10 corrigeren. Doe je dat niet, dan doe je half werk. Tevreden Guido? 🙂

  4. Robert, een aantal malen de atlas correctie gedaan, dit gaf een zeer tijdelijke verlichting, maar geen oplossing. Ik heb vele therapeuten en artsen bezocht, nog steeds geen oplossing. Voor sommigen helpt de methode misschien, maar niet voor iedereen.
   Weet wel wat jij aanhaalt iig onderdeel zijn van mijn fout behandelde scoliose waar ik mijn leven lang nooit las van heb gehad totdat ik in handen van zgn therapeuten terecht kwam.
   Je kunt ook in van de regen in de drup terecht komen bedoel ik maar 😉

  5. @ Anna: Dat bedoel ik. De samenhang tussen de diverse wervels is een kwestie van basis kennis chiropractie en nodig om de juiste correctie te kunnen doen. Doe je dat niet dan kun je in de problemen komen. Zo kunnen lage rugklachten veroorzaakt worden door een scheve nekwervel en visa versa. Dat betekent dat als je alleen de atlas laat corrigeren, hier mogelijk (rug)klachten uit voort kunnen komen die er voordien niet waren, puur omdat L5 (en mogelijk de rest van de rug) niet gecorrigeerd/gecontroleerd is… En dat is jammer en onnodig. Daarnaast vraagt een chiropractor vaak een fractie van de prijs die een atlas correctie kost.

  6. Begint er op te lijken Robert.. 😉 Een goede atlas-therapeut doet alle dingen die een chiropractor ook doet. Die heeft daar natuurlijk geen monopolie op..
   Deze methode is geen tovernarij en jouw verhaal gaat over een lichamelijke klacht Anna. Waarom zou die met de atlascorrectie opgelost zijn..? Had je dat idee, had iemand dat gezegd? Ligt daar dan de oorzaak voor jou? De atlascorrectie is vanzelfsprekend geen tovermiddel en andere klachten kunnen niet-wervel-gerelateerd zijn..!
   Mijn atlas is in 2008 in Dld gecorrigeerd, terwijl ik geen klachten had. Af en toe rugpijn, maar daar ging ik niet voor. Nadien overigens NOOIT meer rugpijn gehad en als ik kort (dagje) wel iets heb, is dat zó weg!! Duidelijke constitutionele verbetering terwijl mijn lichamelijke conditie er niet beter op is geworden..!
   Het FEIT dat Peter in het artikel HIER ook spreekt over een energetische correctie, betekent dat hij NIET fysiek manipuleert (zie zijn artikel hierboven), maar deze C1/C2-connectie in relatie tot de schedel ENERGETISCH in evenwicht zet.. Er is idd meer mogelijk dan je voor mogelijk houdt. En laat nou preciés daar het stuk over gaan.. 😉

  7. De atlas therapeuten die mij behandeld hebben, deden alleen de atlas, verder niks, noppes, nada. Daarnaast kan een goede chiropractor dezelfde behandeling doen voor minder geld.

   Verder is mogelijk dat door een trauma (in welke vorm dan ook) de atlas verschuift (zoals elke wervel dat kan doen) zodat de behandeling herhaalt dient te worden. Het is dus niet zo dat als je eenmaal een atlas correctie gedaan hebt, deze voor de rest van je leven oke is. Dat is een mythe. Daarom ben ik in principe tegen een energetische correctie van de atlas indien er niet naar de rest van het lichaam (dus niet alleen de rug!) gekeken en waar nodig gecorrigeerd wordt. De atlas correctie is in mijn ogen slechts een halve behandeling….

   En zoals altijd, geloof niets doch onderzoek het zelf…

  8. Helemaal juist: de atlas is een (sleutel-)onderdeel van de anatomie van het lichaam. Alles staat met elkaar in verbinding.
   Elke atlastherapeut krijgt via de gepatenteerde atlasprofilax zelfs de opdracht ná te behandelen. Benen te checken, etc. Maar het artikel van Lucardie gaat nogmaals, over een volstrekt andere benadering.

  9. Guido, ik ben misschien niet duidelijk genoeg geweest, maar de Atlas behandeling heeft mij echt wel tijdelijk verlicht, dus daar gaat het niet om. Ik kan een hele beschrijving gaan geven van mijn medische geschiedenis, mijn problemen zijn ontstaan na een whiplash, middels rontgen en mri is ook wel een en ander duidelijk, maar regulier kunnen ze niets doen omdat ze niets kunnen garanderen. Alternatief blijft het net zo een groot probleem. Hoop dat je snapt dat ik met mijn klachten de nodige mensen die dachten wat te kunnen betekenen heb bezocht. Alleen niet alles leidt tot een oplossing, ik heb genoeg integere artsen en therapeuten bezocht die me dolgraag wilden helpen. Dus daar gaat het niet om…

 3. Quote; “De valse entiteiten die zich voeden met deze energieën verbinden zich met de pijnappelklier die ze stimuleren. Hierdoor komt DMT vrij, die via het zenuwstelsel een euforisch gevoel van extase teweeg brengt. Dit kan zo overweldigend zijn dat mensen letterlijk gaan geloven dat ze een godervaring hebben. Het hoogtepunt bereik je als ook de kundalini geactiveerd wordt. DMT creëert een toename van de serotonine receptoren in de hersenen.

  Hiermee wordt het in staat gesteld een grotere instroom van activiteit en informatie te kunnen verwerken en kan het je eveneens spontaan in een hogere staat van bewustzijn brengen buiten de Matrix. Alleen is de Elite hiér minder blij mee en probeert dit te voorkomen via Big Farma, door iedereen antidepressiva of Ritalin voor te schrijven die het aantal serotonine-receptoren dramatisch vermindert. Het chakra-kundalini-pijnappelklierprogramma is dus negatief en bedoelt om je gevangen te houden binnen de Matrix..”

  Ben ik de enige die hier de logica niet van ziet?

  1. Hoezo logica, ik ben nog niet eens halverwege en de flauwe kul stapelt zich al huizenhoog op. Een mens maakt geen DMT aan, het is een psychogene stof afkomstig uit planten, emoties worden per definitie als fout afgeschilderd, taal mag niet, alle dieren die enige vorm van taal gebruiken mag dus ook niet, stoute walvissen, de man is, zucht, de hoeder van de vrouw en niet andersom, menstruaties moeten per definitie pijnlijk zijn, idem bevallingen, eb en vloed (maan) hebben wel degelijk een positief effect… 🙄 🙄 🙄 🙄

  2. Okee Koek, ik ben dus niet de enige die een spastische darm in zijn hersenbalk krijgt van dit houtje-touwtje verhaal met kop noch staart.
   Het ene moment is de pijnappelklier SLECHT en van de slechte aliëns, even later is serotonine ( geproduceerd in de pijnappelklier) weer GOED. Het hele stuk staat vol met vage aannames die kant noch wal raken, waarschijnlijk geschreven door iemand die tijdens het roken van de 5e joint aantekeningen heeft gemaakt van een lezing van George Kavissalis. Ik gooi de handdoek 😉
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P1736

  3. o.a. aangemaakt door de mens

   Quote: “Dimethyltryptamine, ook bekend als DMT is een indoolalkaloïde met een moleculaire structuur verwant aan de neurotransmitter serotonine. De stof wordt van nature aangemaakt door een breed scala aan organismen, waaronder de mens.” https://nl.wikipedia.org/wiki/Dimethyltryptamine

 4. Pff gaan we weer: ‘Het vrouwelijke is het passieve’…. etc. 9 maanden is het vrouwelijke actief. En dat is nog maar 1 voorbeeld.
  Voor ieders neus. En veel vrouwen blijven het maar na-kopieren, dat het vrouwelijke het passieve is… want dat blijft iedereen zo goed uitkomen, dat beeld.

  1. Ik heb het idee dat je van na-kopiëren heel erg passief wordt. Maar dat is gewoon mijn waarheid.

  2. Hoge Hakken!!! Wie heeft die rotzooi uitgevonden!! Geen vrouwen want het doet zeer. Vrouwen die die misbaksels dragen, stellen zich onderdanig op. Je kan niet rennen, je wordt misvormd en het belangrijkste: je bent maar een ietsiepietsie met Moeder Aarde verbonden. Het beste is blootsvoets! (Oh, wat zijn die kinderen in Afrika zielig, ze hebben geen schoenen, nee, wij zijn zielig)

 5. Beste harriet,
  Ik zie veel tegenstrijdigheid in jouw artikel. Ik erken de drang om mensen van je inzichten te laten mee “genieten”, maar ik mis een boodschap , je lijkt veel inzichten te combineren op een voor mij onvolgbare manier. Ook het vast houden aan het idee de waarheid te kennen stoort me .Toch bedankt voor het inkijkje in jouw denkwereld.

  1. Hi Marcel,
   Waar het om gaat is dat je jouw eigen waarheid gaat vinden. Dit is mijn waarheid. Dat hoeft niet direct de jouwe te zijn maar misschien resoneren bepaalde stukjes waardoor je weer verder kunt gaan met het vinden van jouw waarheid

  2. Wij van het duister vinden juist het duister positief. De rest illumineren we wel.

  3. Jouw waarheid,mijn waarheid……in dit afgelopen jaar heb ik geleerd dat de waarheid niet bestaat. Ik dacht veel te weten maar eigenlijk weet ik helemaal niets….en dat geeft rust.
   Row, row, row your boat, Gently down the stream.
   Merrily, merrily, merrily, merrily,
   Life is but a dream.

 6. Boei(end)

  We worden sprakeloos geboren en gaan sprakeloos héén

  In de gegévén aardse tussen tijd stapelen we seconde op seconde,
  formul(e)ring op formulering, maar géén enkele formulering representeert werkelijk het geformu(l)eerde.

  Waarbij de loyaal blinde schare Schriftge(l)eerde volgelingen elkaar als holbewoner(Grot van Plato) met een eindeloze ketting reactie van aaneengeschakelde(onnodige)symbolen van zijn Ketens tracht te overtuigen.

  beluister vanaf: 5.00 minuut tot 11.00 en 3.26 tot het eind https://www.youtube.com/watch?v=kLQ6hRIkiys
  Vergeet geloof-waardigheid

  1. Een echt goede man, dank je wel vrijheid.
   In het kort: er zijn twee krachtbronnen; een goede kracht van God en een negatieve bron van de duivel.
   Wij allen hebben een vrije wil en willen het goede(meestal).
   Onze energie is een stroom en wij zijn de batterij die opgeladen moet worden; gewoon rustig zitten en al je problemen in de geestelijke prullenbak gooien en vragen wat je wil, voor jezelf of anderen.
   Daarna zitten we in de goede flow. Maar dan komen de negatieve gedachten bv. ik kan het niet, of een slechte gedachte over iemand en dan komt er een blokkade in de doorstroming en zijn we weer met de slechte bron verbonden, en worden we ziek op den duur.
   Wat je moet doen zodra een negatief hersenspinsel zich opdringt is het herkennen als iets van de niet-goede bron en het niet aannemen! De negatieve kant is luid en duidelijk maar onze goede bron fluistert.
   Vrede iedereen.

 7. Een spiritueel ideaal vereist dat je je activiteiten schift. Waarom boekt een leerling geen vooruitgang? Omdat hij meent er vele activiteiten op na te kunnen houden die niets te maken hebben met zijn spirituele vooruitgang, in de veronderstelling dat die activiteiten hem niet zullen verwijderen van de toppen die hij wil bereiken.
  Als hij zich zo laat gaan in allerlei ervaringen, ervan proeft zonder zich te bekommeren om de kwaliteit van deze ervaringen, zal hij niet in staat zijn zich vrij te maken op het moment dat hij zich innerlijk wil verheffen, zal hij of zij aan handen en voeten gebonden zijn, dat is een feit…
  Natuurlijk kan degene die geen enkel ideaal heeft, die niet het verlangen heeft om een prachtig wezen te worden, in zijn eigen belang en dat van de anderen, alles doen wat hij wil. Waarom zou hij zich moeten inhouden?
  Maar degene die een hoger spiritueel ideaal voedt, is verplicht heel voorzichtig te zijn, heel waakzaam en moet een schifting maken, zodat hij slechts activiteiten kiest die niet in strijd zijn met dit ideaal.

  1. even opgezocht in google, blijkt de dagtekst van een lid van de ‘Universele Witte Broederschap’ – Omraam Mikhaël Aïvanhov te zijn http://omraam.nl/ ; ik denk zet het er maar even bij, waar ut vandaan komt, voor de duidelijkheid, zit op zich wat in, wat ie zegt, in z’n dagtekst, van de dag, en dusz van deze week, en dit jaar, beetje raak Høken heeft zo z’n nadelen, onder de pretext van artistiekerige pretenties, dat is wat astmatische Bennie ons al probeerde duidelijk te maken https://nl.wikipedia.org/wiki/H%C3%B8ken http://www.dictionary.com/browse/pretext al zijn de gedachten aan de voordelen minstens zo interessant vind ik persoonlijk, niet dat je het hoeft te overdrijven, soms wel, soms niet, mijn dag dagtekst van de week en deze dag en de volgende week van dit jaar en misschien zelfs volgend jaar. Wat is die Keshe toch een verrot slechte spreker, hebben wel meer ingenieurs last van, niet om aan te horen, eerst die snor afscheren, paar woorden engels leren, melodie en ritme op lagere school oefenen, articuleren, zinnen met een begin en een eind zou aardig zijn, zou bijna de voorkeur geven aan en welbespraakte ‘charlatan’ met weinig numerieke talenten, iets over de Rio en 1938, wat we eigenlijk daarmee vieren sindsdien, Studio Sport (SS). Stel je zou druiloor Keshe een cursus Høken geven, gaat ie daarvan beter klinken?! Kund-A-Linie, op z’n engels uitspreken, k*ttologie.. nieuwe stroming in de filosofie (postzegels verzamelen) filatelie gecombineerd met http://www.defilatelie.nl/ moet het hem maar vergeven, met z’n plastic flessies plasmaraak kan ie een vliegdekschip uitschakelen, soort Universele Off Uit knop, zelfs zo’n schip knapt er op af. The Police – Driven To Tears (with lyrics) https://www.youtube.com/watch?v=pAzKtdhDlfE

  2. Soms is het mooi als iemand je gedachten kan verwoorden, want het is en blijft toch waar je veel aan hebt als je de context deelt. Kort genomen is het beter om je op één zaak te richten dan de aandacht te versnipperen zodanig dat je niet meer weet waar je uberhaupt aan bent begonnen. Mijn keuze is al heel lang heel standvastig en solide omdat ik maar één weg wil bewandelen. Het is herkenbaar en werkzaam zonder poespas mijn leven lang. Ik zou verraad tegen mijzelf (ziel) plegen als ik anders zou kiezen. Proeven is geen verraad, maar ontkennen van je eigen kwaliteiten en zekere aanwezigheid van kennis die altijd is en was, wel…

  3. Zoals ik al zei, proeven is geen verraad 😉 Het banquet kan er aantrekkelijk uitzien en je verleiden door mooie aanbevelingen. De geur kan al bepalend zijn maar je spuugt toch hetgeen uit wat slecht smaakt of later zelfs zwaar op de maag ligt. Les geleerd…

  4. Hyper maar weinig Alert,in der daad alles draait tot nu louter om de spelling van het spel, vorm en stijl maar van het heelal hebben de bewoners Grot van Plato “samen vattend” weinig tot niets begrepen.

 8. Je loopt al gauw tegen mantra’s aan, zo van ”Leef in het nu”, en ” je maakt je eigen werkelijkheid” en ”waar de aandacht naar gaat wordt sterker”.
  Al deze fel bepredikte stellingen komen naar mijn idee recht uit de new age dogma.
  Het ‘nu’bijvoorbeeld is een doorlopende show die per micro-nano seconde veranderd in ‘het verleden’. De werkelijkheid maak je maar voor een klein, vaak veel te klein gedeelte als onderdeel van een groter collectief waarop ook krachten werken die niet te sturen zijn.
  En ook waar de aandacht niet naar gaat kan sterker worden.
  Oordelen kan ook constateren zijn. etc. etc.
  Het artikel geeft ook aan dat we mogen rekenen met een heel ander paradigma. Werd ook tijd.

 9. Halo zwervertje, eigenlijk heten we allen de zwerver, want onze zwerftocht leidt van het ene leven naar het andere en intussen bouwen we aan ons zelf en aan het gebouw dat de wereld is.
  Leven in het nu; je kan toch niet in het verleden leven of in de toekomst.
  200 miljoen Hogere mensen binnenkort; dualiteit, negativiteit (ik ben beter als jij). Naastenliefde gebod van de bijbel klopt niet; je moet je naaste meer liefhebben als jezelf, denk aan moederliefde!, maar geen paarlen voor de zwijnen werpen. Let me be a vessel of Love. voor iedereen: https://www.youtube.com/watch?v=R4GLAKEjU4w

 10. Dit is mijn samenvatting van het artikel:

  1. Je hebt een overstijgende mystieke ervaring waardoor je je totaal vrij en krachtig voelt: je zit in de matrix
  2. Je voelt je een slaaf van het systeem: je zit in de matrix
  3. Je voelt je slecht: de matrix heeft vat op je gekregen
  4. Je voelt je goed: de matrix heeft vat op je gekregen
  5. Je bent in een meditatieve staat en geniet van het hier en nu: je bent een slaaf
  6. Je bent continu heel veel aan het nadenken (doe je alleen in stress, en is de enige staat van zijn waarbij je niet op zijn minst deels in het nu leeft): je wordt gemanipuleerd
  7. Taal is een middel van onderdrukking, vandaar dat ik nog steeds praat en artikelen schrijf om jou te helpen met je bewustzijnsverhoging.
  8. Je verleden heeft je gemaakt tot wie je bent, dus alle trauma’s die door de matrix zijn aangebracht; houd je daar vooral aan vast! Want anders ga je op in het niets.

  Een duidelijkere vorm van double speak kan ik me niet bedenken. George Orwell had zelfs dit niet kunnen bedenken. ALLES is mindcontrol. Maar als iets mindcontrol is is het juist deze gedachtegang. Dit is een heel gewiekste vorm van mindcontrol, die via sommige sprekers in de alternatieve media wordt neergezet. Er zitten mooie dingen in, zoals het gegeven dat je zelf een universum/multiversum bent, maar dat moet er natuurlijk ook in, omdat je anders de aandacht van die bewuste mensen niet trekt. Heel gewiekst…en jammer dat mensen er intrappen.

  En nee, ik ben geen new ager, geen religieus persoon en geen atheist. Ik volg mijn gevoel en innerlijke wijsheid (in plaats van dat ik alles, en vooral dat gevoel en die wijsheid, wantrouw). Zo ben ik tot een onafhankelijk spiritueel wezen gekomen, die niet aan de lippen hangt van welke spreker, schrijver of wie dan ook. Mijn gevoel en wijsheid rijmen niet met wat hier staat.

  1. @Mike, quote; Ik volg mijn gevoel en innerlijke wijsheid (in plaats van dat ik alles, en vooral dat gevoel en die wijsheid, wantrouw). ???
   Wat is vrijheid dan, volgens jou Mike?

  2. @Odette

   Goede vraag! Vrijheid is onze natuurlijke staat van zijn. Je hoeft er geen kennis voor te hebben, lezingen voor bij te wonen of de sleutel tot…. voor te vinden. Het is wie we zijn en kan daarom nooit ontnomen worden. Daarom zijn alle pogingen tot totale ontneming van vrijheid een illusie. In mijn visie is de tijd waarin we nu leven de tijd waarin deze illusie wordt gezien voor wat hij is, ook, maar wel als laatste, bij diegenen die die illusie geloofd en gekoesterd hebben en getracht hebben de mensheid van hun vrijheid te beroven (met andere woorden dus: de vrijheid van vrijheid te beroven).

 11. Omdat het bij het stukje over beinvloeden en controleren gaat door bv educatie lijkt het volgende mij wel passend ook al gaat het over heel iets anders maar het heeft toch grote invloed.
  http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/over-deloitte/articles/286000-studenten-opgeleid-werk-verdwijnt.html
  De meeste mensen wordt nog steeds voorgehouden dat wanneer men werk heeft zij een goed bestaan zullen hebben.
  Zoals bekend is maakt de overheid regels en wetten en daarbij wordt ook onderwijs gestimuleerd tbv het bedrijfsleven ondanks dat men niet weet of dat op tijd van afstuderen nog nodig is.(hiermee bedoel ik de studiekeuze).
  Sinds jaar en dag wordt al gezegd dat robots(automatiseren) mensen overbodig zullen maken.
  Voorstanders van automatiseren komen dan met de smoes dat voor machines ook mensen nodig zijn en dat klopt ook wel alleen zijn dat er een stuk minder dan wanneer die machines er niet staan.
  De politiek zou maatregelen moeten nemen waardoor mensen weer werk hebben en dat zou mogen beginnen met mensen bovenaan de ladder te plaatsen inplaats van winst voor aandeelhouders en bedrijven.
  Doet de politiek dat niet dan is dat zoals ik het zie bewust meehelpen aan afbraak van alles wat met economie te maken heeft en vooral afbraak van een menswaardig bestaan voor velen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.