Advertentie

‘Je bent niet ziek, het hebt dorst!’


“Laat me je het recept geven voor het beste medicijn ter wereld. Je hebt geen doktersrecept nodig. Het is overal verkrijgbaar en het kost bijna niets. Het heeft geen gevaarlijke bijwerkingen. Het is het medicijn dat je lichaam nodig heeft wanneer het gestrest is. Het is gewoon, normaal, ordinair water. Alles wat het industriële systeem van je lichaam nodig heeft.”

Dr. F. Batmanghelidj

* * *


Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam laat deze baanbrekende arts zien hoe water – jazeker, water – een verbazingwekkende reeks medische aandoeningen kan verhelpen. Dit boek introduceert een nieuwe ontdekking dat onopzettelijke uitdroging veel pijnlijke degeneratieve ziekten veroorzaakt. Het verklaart het directe verband tussen een tekort aan water in het lichaam en allergieën, astma en lupus.

Wat leert het boek je:

• Hoe je astma bij kinderen zonder medicijnen kunt voorkomen en genezen

• Hoe je de tekenen van een op handen zijnde astma-aanval kunt herkennen

• Hoe je op een natuurlijke manier de symptomen van astma en allergieën kunt verminderen en zelfs kunt laten verdwijnen

• Hoe je chronische uitdroging in je lichaam kunt vaststellen

• Van boeiende verhalen van het op een natuurlijke manier genezen van astma

• Van antwoorden op de meest gestelde vragen over astma en allergieën

• Waarom met medicijnen behandelde astma tot genetische schade kan leiden

• Hoe je lupus op een natuurlijke manier kan voorkomen en behandelen

Wie is deze man?

Fereydoon Batmanghelidj, M.D. tijdens een signeersessie voor zijn boeken.

Fereydoon Batmanghelidj, M.D. was een internationaal bekende onderzoeker, auteur en pleitbezorger van de natuurlijke geneeskracht van water. Hij is geboren in 1931 in Iran. Bij het uitbreken van de Iraanse Revolutie in 1979 werd Dr. Batmanghelidj als politiek gevangene gedurende twee jaar en zeven maanden opgesloten in de beruchte Evin-gevangenis. Daar ontdekte hij de geneeskracht van water omdat er geen medicijnen voorhanden waren.

Dr. Batmanghelidj heeft 3.000 medegevangenen succesvol behandeld met water voor door stress veroorzaakte maagzweren. Na zijn vrijlating uit de gevangenis in 1982 ontsnapte Dr. Batmanghelidj uit Iran en ging naar Amerika.  Volgens Dr. Batmanghelidj geeft het lichaam een tekort aan water aan door het produceren van pijn. In feite produceert uitdroging pijn en vele degeneratieve aandoeningen, waaronder astma, artritis (gewrichtsontsteking), hoge bloeddruk, angina, diabetes type 2 (suikerziekte), lupus (een auto-immuun bindweefselziekte) en multiple sclerose.

De boodschap van Dr. Batmanghelidj aan de wereld is: ‘Je bent niet ziek, je hebt dorst. Behandel dorst niet met medicijnen.’

Dr. Batmanghelidj wijdde de laatste 20 jaar van zijn leven aan het bevorderen van de publieke bekendheid met de genezende kracht van water. Hij heeft in honderden radio- en televisieprogramma’s opgetreden en gaf overal in de wereld lezingen. Hij heeft een berg waardevolle kennis nagelaten in de vorm van zes boeken en meer dan een dozijn audio’s en video’s, opgenomen tijdens seminars. Zijn werk heeft een internationale gemeenschap gecreëerd die de natuurlijke genezing van het waterprogramma heeft omarmd.

Zijn baanbrekende boek ‘Water, het goedkoopste medicijn’ is in vijftien talen vertaald en gaat door met het inspireren van lezers over de hele wereld. Dr. Batmanghelidj is gestorven aan de complicatie van een longontsteking op 15 november 2004 in Virginia, USA. Hij is 73 jaar oud geworden.

Inhoud

1. Nooit meer astma – 2. Astma en allergieën – 3. Astmatici en hun zuur-base-balans – 4. Vragen en antwoorden over astma en allergieën- 5. Hoe water hun astma en allergieën genas- 6. Lupus- 7. Een nieuwe manier van reanimeren van verdrinkingsslachtoffers – 8. Het ideale  voedingspatroon voor astma, lupus en allergieën – 9. De kwaliteit van drinkwater – 10. Het uitroeien van astma: geschiedenis in wording – 11. Jouw liefdadigheid! Wiens verkiezingsfonds?

(Heb je interesse in het boek? Klik op de afbeelding van de cover om bij de uitgever het boek evt. te bestellen!)

32 gedachten over “‘Je bent niet ziek, het hebt dorst!’

 1. bijzonder
  water tegen astma , toen mijn zoon voor de eerste keer met astma opgenomen werd , was hij dus erg benauwd hij moest in het zieken huis blijven met een pufje of vernevelaar was dit niet 123 goed te krijgen , hij had een zware astma aanval en is na die tijd met medicatie onder controle, en nog steekt het zo af en toe de kop op. maar ook dat is tot nu toe terug te dringen met medicatie. hij blijft onder controle.

  de astma heeft hij trouwens geerft van zijn oma die is geboren in de 2de wereld oorlog en heeft dus in het begin van haar leven bijzonder slechte voeding gehad , is nooit ingeent en heet astmatische bronchitis en reuma.

  trouwens is water wel degelijk toxisch als je meer drinkt dan 6 liter in korte tijd , dan kun je zelfs overlijden aan een overdosis.

  1. Je hoef inprincipe ook geen water te drinken als je last hebt van benauwdheid je kunt het ook op een andere manier tot je toe krijgen door eens langs te gaan bij een Sauna waar je het geheel los kunt stomen met waterdamp.

   Ik ga wel eens meer met wat astmatische vrienden daar naar toe wanneer zij weer last hebben van benauwdheid en piepgeluiden, het verkrijgen van ‘prednison’ is ook geen duit in het zakje, zie ze alleen maar in zwaarte en gewicht toenemen dan vocht verliezen in Sauna verband.

   Net als dat je bij een verkoudheid gaat zitten stomen om meer lucht te krijgen, is toch niks geks aan ?

  2. Gait,

   Je moet gewoon niet zo beklemmend zijn tegen je kind!

  3. 6 liter in 1 keer is inderdaad dodelijk, dan verdrink je namelijk.

 2. Mijn vader heeft tot dat hij in dienst ging zware astma aanvallen gehad. Regelmatig lag hij een aantal dagen in het ziekenhuis. De psychologische oorzaak van astma is: beklemmende ouders. Als je dan naar dit verhaal kijkt zie je dat op het moment dat hij in dienst gaat: dus uit huis; zijn astma van de ene op de andere dag is verdwenen. Ook mijn zoontje kreeg rond zijn 2e jaar astma. Ook eerst aan een pufje (toen niet wetende wat een troepie dat is). Totdat wij de helderheid kregen van onze beklemming richting hem. Zoals: als je dit niet doet, mag je dat niet (voorwaardelijke liefde). Na de verandering bij ons tov hem, verdween ook hier de ‘astma’ als sneeuw voor de zon.

 3. Jo,

  Wat is het mooiste geschenk dat wij als mens hebben gekregen? WATERWATERWATER
  Hou er rekening mee dat water hetzelfde is als leven.
  Wij die voor 70% uit water bestaan en leven is het bewijs dat we goed gezond water moeten drinken om rein te zijn van binnen en van buiten.
  Astma is een logisch gevolg van water tekort want longen zijn de omzetters van water naar binnen en naar buiten.

  Wanneer je water kent weet je wat leven is.
  En als je dat weet, weet je ook wat je ermee kan.

  Groetjes Timo
  Watergoeroe

  1. Daarom wordt ook al ons drinkwater verpest met medicijnresten, hormonen, bestrijdingsmiddelen, chloor, zware metalen, arsenicum, ftalaten als je het uit een plastic flesje drinkt….
   Praise the Lord.

   Als de gemeten hoeveelheden de normen te vaak overschrijden dan verhogen ze gewoon de maximale waarden.
   PROOST.

   De waterduivel

  2. Prachtig Timo,
   Laten we als mensen Liefde stralen naar de zee en juist naar het gebied van de olieramp.
   De omgeving daar heeft het hard nodig. Als mensen Liefde uitstralen naar de zee gaat dat over heel de aarde stromen . Zeewater is bijna identiek aan het menselijk bloed qua mineralen verhoudingen.

   http://www.livingfoods-tarwegras.nl/upload/250358891.pdf

   http://www.livingfoods-tarwegras.nl/pages/pagina.aspx?id=a29c705f-85d8-4192-a848-3275200b5e28&sm=a29c705f-85d8-4192-a848-3275200b5e28

  3. Hallo Janee,

   mooi wat je schrijft. Ik ben het helemaal met je eens!!
   Liefde en dankbaarheid zijn de antwoorden op een betere leefbaarheid. Dat water dit op kan nemen is idd fantastisch.

   We zouden het bewust kunnen zenden met een heleboel mensen.
   Het is verschrikkelijk dat wat er is gebeurd met al die olie.

   Maar hoeveel mensen weten dit eigenlijk, want ik krijg vanuit mijn omgeving alleen te horen dat ik een beetje “anders” ben als ik het erover heb.

   En jij?

   Groetjes Timo
   Watergoeroe

  4. Hallo Timo en Janee
   Wat ben ik blij met al jullie positiviteit.
   Misschien hebben jullie als jullie toch aan het zenden zijn ook iets over voor de medicijnen en hormonen slikkende verdoofde, vergiftigde mens over.
   Wellicht heeft het water daar indirekt ook baat bij.
   Zomaar een ideetje hoor.

  5. Hoi Reptielo,

   positiviteit zorgt voor een positieve vortex!!
   Dat is in woord en gedachten. ( hou dit vast )

   Als je wil dat al deze rommel uit het lichaam gaan is het misschien een idee om eens te denken aan de MIR methode.

   Ik kwam deze op een site tegen van Niburu.
   Als je daar bij zoekterm MIR intoetst kom je het tegen.

   Ik ben er op dit moment mee bezig en geloof dat dit goed is.

   Veel succes,

   Groetjes Timo
   Watergoeroe

  6. Fantastisch Timo
   Aangezien jij, denk ik, te druk was met liefde uitzenden en geen tijd over had om even de link erbij te zetten ben ik zelf gaan zoeken. En aangezien ik de hele dag besteed aan nutteloze zaken, is hier een mooie kans om toch iets nuttigs te doen.

   Ziehier een LINK!
   http://www.mirmethode.nl/
   Ziehier een quote voor de mensen die principieel weigeren links aan te klikken:
   “De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.Wanneer je merkt dat het smeren van cremes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.”

   En dan nu mijn mening, waar diverse mensen vast reikhalzend naar uitkijken, om daar weer een eigen prachtig liefdevol antwoord op te kunnen geven.
   Mijn mening:
   Het zoveelste verhaal berustend op een halve waarheid/halve leugen. Zoals ook het waterverhaal en veel meer verhalen hier. Helemaal niet erg hoor, met dit kritische liefdevolle publiek. Genereert weer een hoop aanloop hier.

  7. Helmaal mee eens,
   de boodschap van water is
   Liefde en Dankbaarheid , meer weten?
   Masaru Emoto is een fenomeen en heeft deze boodschap begrepen, Water weet het antwoord, lees en onderzoek wie weet wat het voor jou kan betekenen.

  8. @Timo,
   Ik herken dat zeker dat mensen mij niet altijd begrijpen.
   Heb dat geaccepteerd het zij zo. Ik heb geleerd dat als de omgeving er niet open voor is stil te zijn. In stilte kun je ook heel wat bereiken.
   Vriendelijke groeten Janee

  9. @Timo
   Ook ik herken dat zeker dat mensen mij niet altijd begrijpen.
   Heb dat geaccepteerd het zij zo. Ik heb geleerd dat als de omgeving er niet open voor is gewoon even te wachten en iets anders te gaan doen.
   Ik heb geleerd dat mensen graag interessant doen over niets en elkaar alleen zullen bedanken als dat hun positie bij het groepje waar ze bij willen horen versterkt.
   Dat mensen systematisch alles uitfilteren wat niet in hun straatje past en waarvan zijn vermoeden dat hun groepje dat sanctioneert.

   Vriendelijke groeten reptielo

  10. Hoi lieve mensen,

   Soms ervaar ik de waarheid, maar ik weet ook dat mijn waarheid waarschijnlijk ook alleen maar voor mij is.
   Dat is ook weer bedroevend als ik zie dat andere om me heen iets zoeken en niet verder komen dat klagen en verdriet hebben.

   Ik hoop dat ik ooit iets kan vinden in dit aardse leven dat ervoor kan zorgen dat de waarheid ieders waarheid zal zijn.

   Ook al voel ik me alleen daarin, is de weg die ik wandel smal maar prettig.

   Ik ken de waarheid niet maar over water kan ik zeggen dat het iedereen aangaat en dat het GOED is.

   Nu nog een bewustwording voor iedereen als mens dat water de bron van leven is en dat wij het zijn die het water mooi maken of vervuilen.
   Ze zeggen wel dat alles wat je doet ook weer naar je terugkomt.
   Met water klopt dit iig wel.

   Emoto weet dit zeker heel mooi uit te leggen.

   Ik wil zeggen dat ik gelukkig wordt als er mensen zijn, als jullie, die ook erover nadenken.

   Groetjes,
   de watergoeroe

  1. Gait,

   astma is zeker een niet leuk iets, ik heb er zelf ook mee te maken op een of andere manier.
   Toch is de zoektocht niet buiten jezelf te zoeken.
   Een mens is gemaakt zoals hij is en zal in zijn leven vanzelf diverse opstakels tegenkomen.
   Het is de manier hoe je ermee omgaat en waar je denk antwoorden te krijgen om weer tot een gezondheid te komen.
   DNA van een lichaam is veranderbaar zoals kanker op een of andere manier bij sommige ook weer omslaat naar een gezonde celdeling.
   Het is denk ik niet de dokter die ervoor zorgt dat je beter wordt maar het kan wel de intentie zijn om jezelf weer aan te sturen om heel te worden.
   DNA kan kapot en DNA kan geheelt worden. Wie dat doet weet niemand!
   Water is voor een reiging van de cellen en kan door de celwanden heen penetreren wanneer de oppervlaktespanning laag is.
   De vuiligheid die in de cellen zit kan hierdoor afgevoerd worden.
   Als de cellen constant schoon zijn of worden gemaakt zal de gezondheid ook toenemen.
   Als je dit gaat doen met goed water, dan bedoel ik water dat energetisch hoog is (BOVIS >6000) door het te filteren (omgekeerde osmose), door het te wervelen ( clusterstructuur uit het water halen ), een mudra erin te stoppen (water tot je lichaam gelijk te stemmen ) of een Stirwand erdoorheen te roeren, een intentie te hebben voor het water en frequentie 528Hz erdoor heen te laten stromen met een juist zoutgehalte kan ik alleen maar zeggen water doet leven!!!

   ASTMA heeft geen kans te overleven!!!

   Probeer het eens

   Groet Timo,
   Watergoeroe

  2. @Timo,
   Ik herken dat zeker dat mensen mij niet altijd begrijpen.
   Heb dat geaccepteerd het zij zo. Ik heb geleerd dat als de omgeving er niet open voor is stil te zijn. In stilte kun je ook heel wat bereiken.
   Vriendelijke groeten Janee

  3. @Timo
   Ook ik herken dat zeker dat mensen mij niet altijd begrijpen.
   Heb dat geaccepteerd het zij zo. Ik heb geleerd dat als de omgeving er niet open voor is gewoon even te wachten en iets anders te gaan doen.
   Ik heb geleerd dat mensen graag interessant doen over niets en elkaar alleen zullen bedanken als dat hun positie bij het groepje waar ze bij willen horen versterkt.
   Dat mensen systematisch alles uitfilteren wat niet in hun straatje past en waarvan zijn vermoeden dat hun groepje dat sanctioneert.

   Vriendelijke groeten reptielo

 4. “Zijn baanbrekende boek Water, het goedkoopste medicijn is in vijftien talen vertaald en gaat door met het inspireren van lezers over de hele wereld. Dr. Batmanghelidj is gestorven aan de complicatie van een longontsteking op 15 november 2004 in Virginia, USA. Hij is 73 jaar oud geworden.”

  ‘…is gestorven aan de complicatie van een longontsteking…’

  Jammer, dat de dokter zelf geen zin had in water…
  Maar goed, als de mijnen tekenen van een bronchitis en/of astma vertonen dan geef ik ze zeker een glas water! En als de complicatie van een longontsteking de kop opsteekt, dan geef ik ze een jenevertje!

 5. Beste Guido ik geloof ook dat water enorm goed is voor de mens maar……. mensen die chemotherapie krijgen moeten 2 of 3 maal de WC doortrekken om de chemicalieen uit het toilet te krijgen maar dat komt terug in ons watersysteem wat doen we daaraan ???? Wij de gezonde mensen krijgen al die vieze rotzooi binnen als we uit de kraan drinken of als we en douche nemen !! Daar is zover ik weet geen oplossing voor want de zuivering (waar wij zoveel voor betalen ) kan dat niet uitzuiveren Dus ik wacht af en de persoon die daar een oplossing voor heeft, die kus ik zijn of haar voeten maar die is er niet !!!!! Dus ook door kraanwater krijgen wij al die chemicalieen binnen istiefijn !!! Groetjes Pietje welterusten en slaap zacht en neem nog een glaasje waterwant dat is erg gezond ! ( normaal gesproken)

  1. sterker nog ik heb gehoord dat chemo de bioresonerende photonnites verstoord en door de scheefgeplaatste coherente oeriboerie verstoring je licht gaat geven van die troep !!

  2. Pietje, gewoon even zo’n apparaatje op je kraan/leiding. De Boviswaarde ontploft (naar boven toe..;-) als je dit ding gebruikt. http://www.gaia-aqua.nl/ Wil niet zeggen dat je dan helemaal schoon water hebt, maar energetisch van een ongekend niveau. (Resultaat van de bevindingen van Schaumberger)
   (Voor Gait is het helaas te laat, zoals eenieder kan diagnotiseren, zonder Wikipedia en/of huisarts te raadplegen..)

  1. Sorry, dat was een……. waarschijnlijk teveel water gedronken.

 6. Ik blijf al ruim 10 jaar van kraanwater af…je proeft gewoon dat het rotzooi is. (met uitzondering van sommige kustplaatsen waar er een natuurlijke zuivering plaatsvind mbv de duinen)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.