Advertentie

Kijk, onze basis: trillingen en frequenties..!!


*

Kijk, onze basis: trillingen en frequenties..!!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Zoals alle natuurkundigen ons trachten duidelijk te maken, is de wereld zoals wij die hier op aarde beleven in de materie, nét zo gebaseerd op energie, frequenties en trillingen, als alle andere energie. Het enige specifieke aard-karakter van onze levens, is natuurlijk dat we in de stoffelijke, laag-frequente wereld leven. Een energie die zódanig verlaagd is in trilling, dat het IN DE MATERIE kan leven. Maar de bezieling van het lichaam is net zo energetisch-onstoffelijk, als alle energetische werelden. Wanneer je bijvoorbeeld héél intens droomt, bén je in die energetische WAARHEID. Je beleeft het immers, ongeacht WAT je droomt. We spreken in feite over de vele variaties van licht. Van OORSPRONKELIJK LICHT..

En uiteraard zijn onze emoties, onze stemmingen ook in dit licht/frequentie-spectrum terug te voeren. Hieronder daarom een overzicht van de persoonlijke belevenissen in relatie tot hun kwantum-specifieke perspectief.

7 Thema;s die je trillingsfrequentie beïnvloeden,
vanuit het oogpunt van de kwantumfysica.

Trilling in de kwantumfysica betekent dat alles energie is. Wij zijn wezens die op bepaalde frequenties vibreren. Elke trilling staat gelijk aan een gevoel en in de ‘vibrationele’ wereld zijn er maar twee soorten trillingen, positieve en negatieve. Elk gevoel zorgt ervoor dat je een trilling uitzendt die positief of negatief kan zijn.

Precies dáár ligt ook de bron van chaos in het algemeen en die in de wereld..
Wij denken té weinig in termen van vrede en georganiseerd leven en laten onze gedachten té vaak ‘de vrije loop’.. Het is ook het eerste wat je leert, bij het toepassen van Oosterse levenswijzen: ‘controleer je gedachten’..Kijk eens naar de quote van Henry Ford, die zo’n 100 jaar geleden, de uitspraak deed, zoals je die hiernaast ziet afgebeeld.. Besef je de kracht áchter deze quote. Wij roepen vaak dat je ‘alles kunt worden, als je dat maar wilt’.. Nou daar gaan we:

1e – *Gedachten*
Elke gedachte zendt een frequentie uit naar het Universum en deze frequentie keert terug naar de bron, dus als je negatieve gedachten hebt, gedachten van ontmoediging, verdriet, boosheid, angst, dan keert dit allemaal naar jou terug. Daarom is het zo belangrijk dat je zorgt voor de kwaliteit van je gedachten en leert om meer positieve gedachten te cultiveren.

2e – *Bedrijven*.
De mensen om je heen hebben een directe invloed op je trillingsfrequentie. Als je jezelf omringt met gelukkige, positieve, vastberaden mensen, kom je ook in die trilling, maar als je jezelf omringt met klagers, zeurders en pessimisten, kijk dan uit! Het kan zijn dat ze je frequentie verlagen en je er daardoor van weerhouden om de Wet van Aantrekking in jouw voordeel te laten werken.

3e – *Muziek*.
Muziek is heel krachtig. Als je alleen maar luistert naar liedjes die gaan over dood, verraad, verdriet, verlating, dan zal dit alles interfereren met wat je vibreert. Let op de teksten van de liedjes waar je naar luistert, ze kunnen je trillingsfrequentie verhogen en verlagen. En onthoud: je trekt in je leven precies aan wat je vibreert.

4e – *De dingen die je ziet*.
Als je kijkt naar programma’s die gaan over ongeluk, dood, verraad, enz. Je hersenen accepteren dit als realiteit en laten een hele chemische stof los in je lichaam, waardoor je trillingsfrequentie wordt beïnvloed. Kijk naar dingen die goed voor je zijn en die je helpen om op een hogere frequentie te vibreren.

5e – *De Omgeving*.
Of je nu thuis bent of op je werk, als je veel tijd doorbrengt in een ongeorganiseerde en vieze omgeving, zal dit ook je trillingsfrequentie beïnvloeden. Verbeter je omgeving, organiseer en reinig je omgeving. Laat het Universum zien dat je in staat bent om veel meer te ontvangen. Zorg voor wat je al hebt! Kernachtige woorden, die o.a. in de hele filosofie van de Feng Shui te vinden zijn.

Er zijn ontelbare manieren van dankbaarheid te doorvoelen..

6e – *Het Woord*.
Als je vaak klaagt of slecht praat over dingen en mensen, beïnvloedt dit je trillingsfrequentie. Om je frequentie hoog te houden, is het essentieel dat je de gewoonte om te klagen en slecht te praten over anderen elimineert. Vermijd dus drama en slachtofferschap. Neem verantwoordelijkheid voor je levenskeuzes! En (VER)OORDEEL NIET..

7e – *Dankbaarheid*.
Dankbaarheid heeft een positief effect op je trillingsfrequentie. Dit is een gewoonte die je nu in je leven zou moeten integreren. Begin met dankbaar te zijn voor alles, de goede dingen en de dingen die je als niet goed beschouwt, wees dankbaar voor alle ervaringen die je hebt gehad. Dankbaarheid opent de deur voor goede dingen om positief in je leven te stromen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.