Advertentie

De CIA en haar geldbron: Afghaanse opium/papaver..!


Amerikaanse soldaten in Afghanistan houden zogenaamd toezicht op het telen van papavers, zodat de wereld niet overspoeld wordt en de Affghaanse papaverboeren tóch een bron van inkomsten hebben.. Geloof jij het? En ja, de realiteit is preciés weer andersom. De CIA is de leider van deze wereldleidende heroïne-handel..!!

Voor veel mensen is het gewoon één brug te ver. Te geloven dat de Amerikaanse inlichtingendienst CIA, haar eigen mega-budget creëert, door verdovende middelen het thuisland (de VS dus) in te smokkelen en te verkopen. Al enkele decennia worden er door journalisten, auteurs, wetenschappelijke onderzoekers, boeken vol geschreven over dit schandaal. Kijk eens op internet naar alle artikelen en boeken die al zijn verschenen in dat kader. Daarbij valt vooral, sinds de inval in Afghanistan, de teelt van papavers op (illustratie); papavers die de grondstof leveren voor de vervaardiging van heroïne.

Maar kennelijk is de politiek in de VS ook zó verrot, dat degenen die wat kunnen en zouden moeten doen aan deze fundamentele misstanden, ook meeprofiteren, links- of rechtsom, van dit kankergezwel in de samenleving van de Verenigde Staten. Het is ook niet zo, dat deze waarheid diep verborgen zou liggen. Ettelijke tientallen klokkenluiders hebben bijvoorbeeld de laatste decennia al informatie vrijgegeven, waar een speciale commissie genoeg aan zo hebben, om de schuldigen, de smokkelaars van verdovende middelen, voor tientallen jaren achter de tralies te doen belanden.

Wanneer je spreekt over de geheime machthebbers, áchter de politiek-zichtbare kopstukken, dan spreek je over de ‘Deep State’. De laatste tijd veel in beeld, door de activiteiten van ‘Q’ en ‘Q-Anon’.. En laat het nou preciés die Deep State zijn, die ook de CIA als ‘eigen leger’ in dienst heeft. Dát is ook een reden dat deze handel-en-wandel niet publiekelijk wordt aangepakt..

De figuren áchter de Deep State zorgen er natuurlijk voor, dat in de dagelijkse ‘realiteit’ deze handel wordt verdonkeremaand. Gemanipuleerd wordt ‘verkocht’ als goed voor de mensheid in het algemeen en in het bijzonder: goed voor de Amerikaanse burgers; ‘We the Sheeple’.. Feiten zijn echter niet te verdonkeremanen en dus is het enige dat deze ‘handel’ niet doet stoppen, de domheid van de Amerikaanse Congresleden, die het kennelijk allemaal gesneden koek vinden, dat hun landgenoten met bosjes heftig verslaafd raken aan heroïne..

Of cocaïne, want je gelooft toch niet dat de CIA en de rest van deze club zich laat beperken tot Afghanistan, met betrekking tot de teelt van papavers/heroïne..? Want ook cocaïne wordt in de hoeveelheid van veel honderduizenden tonnen per jaar, de VS in gesmokkeld. Een informatief artikel, waaruit blijkt dat Amerikaanse en Europese soldaten sterven, om de belangen van deze heroïne-productiefasciliteiten te beschermen. Veel meer is er niet, als we ervan uitgaan, dat ook de 911-aanslagen zo fake zijn, als de meest grove leugen..

x

* * *

x

x

De CIA en haar geldbron:

Afghaanse opium/papaver..!

2018 © Natural News / deze versie WantToKnow.nl/be

x
Afghanistan is op dit moment verreweg de grootste producent en exporteur van opium ter wereld, met een marktaandeel van maar liefst 92% procent in de wereldwijde opiumhandel. Maar wat velen zou kan choqueren, is het FEIT dat het Amerikaanse leger specifiek is belast met het bewaken van de Afghaanse papavervelden, waarvan dus de opium is afgeleid. Het leger bewaakt deze papaverteelt, om deze vloed van miljarden dollars te beschermen die Wall Street, de CIA, MI6, en diverse andere groepen verrijkt. Allen hebben ze boter op het hoofd, doordat ze willens en wetens van deze illegale drugshandelssysteem profiteren.

Voorafgaand aan de tragische gebeurtenissen van 11 september 2001 was Afghanistan zelfs helemaal géén wereldspeler in de papaverteelt. Papaver wordt, zoals je weet, wordt gebruikt voor de productie van zowel illegale heroïne, als voor morfine van farmaceutische kwaliteit. De Taliban hadden de papavervelden zelfs actief vernietigd in het kader van een poging om het land van deze schadelijke plant te bevrijden. Dit werd vermeld in een artikel van 16 februari 2001 in de Pittsburgh ‘Post-Gazette’, dat de kop draagt ‘De opiumproductie van de natie is vrijwel uitgeroeid’.

Maar na de aanslagen van 9/11 viel het militair-industriële complex van de VS, Afghanistan snel binnen en begonnen zij het herstel van de papaverindustrie van het land te vergemakkelijken. Volgens het Drug Control Program (UNDCP) van de Verenigde Naties is de opiumteelt sinds 2002 met 657% (!!) toegenomen, nadat het Amerikaanse leger het land was binnengevallen onder leiding van toenmalig president George W. Bush.

CIA verantwoordelijk voor het herstel van de opiumindustrie in Afghanistan na 9/11
Onlangs rapporteerde The New York Times (NYT) dat de broer van de huidige Afghaanse president Hamid Karzai, tenminste al acht jaar op de loonlijst van de CIA stond, voordat deze informatie in 2009 openbaar werd. (HIER) Ahmed Wali Karzai was een cruciale speler in het herstellen van de opiumhandel van het land, bekend als de Gouden Halve Maan, en de CIA had de onderneming achter de schermen gefinancierd.

Daarvoor was het professor Michel Chossudovsky geweest, die in een rapport uit 2007 schreef, voordat bekend werd dat deze Ahmed Wali Karzai op de loonlijst van de CIA stond: “De Gouden Halve Maan, die begin jaren tachtig door de CIA werd gelanceerd, wordt nog steeds beschermd door Amerikaanse inlichtingendiensten, in samenwerking met de bezettingsmacht van de NAVO en het Britse leger en de opbrengst van deze lucratieve miljarden dollar-smokkelwaar wordt gedeponeerd bij westerse banken. Bijna alle inkomsten komen ten goede aan de belangen van ondernemingen en criminele organisaties buiten Afghanistan”.

Maar dan blijkt dat de mainstream media gewoon meedoen in deze hele operatie.. Zij hebben al decennia-lang een ander verhaal verteld aan het Amerikaanse publiek, dan de waarheid hen gebiedt te vertellen.. FOX News, bijvoorbeeld, gaf in 2010 een propagandaspurt waarin werd beweerd dat militairen de Afghaanse papavervelden moeten beschermen, in plaats van vernietigen, om de lokale bevolking gelukkig te houden en een potentieel ‘veiligheidsrisico’ te vermijden.

En de vele miljoenen verdienende FOX-News-verslaggever Geraldo Rivera, maakte een schaamteloze reportage, liggend in een papaverveld, vertellend over papaverboeren die financieel door Taliban, eerder dan de CIA en andere buitenlandse belangen worden gesteund. RT-news maakte deze reportage:

Dus terwijl tienduizenden Amerikanen elk jaar nog steeds heftige schade lijden en/of gedood worden door overdoses aan drugs, afkomstig uit deze illegale opiumhandel, en terwijl de teelt van onschadelijke gewassen zoals marihuana en hennep illegaal blijft in de VS, bewaakt het Amerikaanse leger actief deze papavervelden in Afghanistan, die de wereldwijde drugshandel voeden.Waar het geld blijft van deze handel..? We hebben het verteld in het artikel; zo simpel is het.

16 gedachten over “De CIA en haar geldbron: Afghaanse opium/papaver..!

 1. Deze situatie geeft ook aan, de fragiliteit van the USA, Putin zal ze hier zeer zeker mee chanteren, een paar goed gericht A wapens en de bron droogt op !

 2. Wat ik mijzelf soms ook afvraag, is er iets groters ?, bezig de mensheid zo als wij die kennen, of denken te kennen, uit te roeien, werken ze voor het zelfde verbazingwekkende grote kwaad, er is geen echte créatie van schoonheid meer, zo als wij die geleerd hebben, het denken is volkomen gebagatteliseerd, zelfs hier waar ik woon Frankrijk, de bakermat van het Filosofies onderwijs, wil men dit aan banden leggen, mijn schoondochter die gepromoveerd, en benoemd is aan de Sorbonne te Paris,in het onderwerp Filosofie,
  en les hier in geeft aan de universiteit van Toulouse, waar door ik in de gelenheid wordt gesteld soms bijzondere intelligente mensen te ontmoeten, en te luisteren, ja er is een dégradatie gaande van het denken en zelfs het IQ, jammer créative schoonheid is een peiler van onze samenleving cq beschaving, waar ons dan heen voerd, ja dat zou ik wel graag willen weten, groet Jenne

  1. Je hebt volkomen gelijk Jenne , er vind een geplande “verdomming /apathie” plaats in de mensen . We zijn voer in lagere emotionele frequenties ! Dat moet je nooit vergeten .
   Toen ik 8 was ( vol in de oorlogen die op het nieuws werden uitgezonden)had ik een brandende vraag , waarop geen volwassenen mij een antwoord kon geven .
   De vraag is : “waarom heeft elk individu een overlevings instinct, maar de gehele mensheid een zelfvernietigingsdrang? Onverenigbaar in mijn ogen.
   Het antwoord daarop is echter heel simpel , en staat in vele oude teksten. Wij worden “( be) (ge) stuurt door een niet menselijke entiteit of meervoud daarvan. Ik zou zeggen zet je dochter aan het denken buiten de gebaande paden( universiteiten)en doe zelf eens onderzoek in deze richting . Je bevindingen zouden je kunnen verbazen…..

  2. Misschien ten overvloede, het is een energetische vorm van vampirisme “so to say”. We dienen in een staat van lage energetische frequentie te blijven , anders geen eten . En je weet “zuerst kommt das essen ,und dan die moral”.

  3. Marcel, ha ha ik mijn schoondochter sturen, ze weet verdomd goed wat er speelt, maar dat is moeilijk of niet uitdraagbaar, dus het blijven de gebaande paden, met verborgen messages !

 3. Ik wil de lezers er even op attenderen, dat de Hand van God terug is op aarde, maar in mensen gedaante, iets waar men niet over spreekt nog schrijft !
  De Israélische army, heeft elite scherpschutters, deze nu kunnen van af 1 KM, 1000 meter iemand
  ombrengen, zonder enige kans op verweer, of overleving, een terechtstelling dus, zonder jugement, door hun God bevolen.
  Het zelfde vindt plaats in Lybië, waar de aanvoerders één voor één, worden Kalt gesteld, men is huiverig dat dit over gaat slaan naar andere delen van de wereld – Europa, waar dan geen één politieke leider cq tegenstander zich nog veilig kan voelen,

 4. Marcel dank je, ik kijk en lees weinig op het internet, door de grote hitte gedwongen om binnen te zitten, bezoek ik mijn oude sites, dat de technique er is O.K., als je dit in vredestijd wilt misbruiken,
  zonder tegenstand op te roepen, wijst er op dat er iets niet klopt toch, groet Jenne

  1. Het doet idd niets af aan je boodschap, erger nog is het als je je realiseert dat wat wij te horen krijgen over de stand der techniek 50 tot 100 jaar verouderde kennis is……

 5. De betrokkenheid van de CIA dateert al van veel vroeger, ik verwijs hier naar het Iran Contragate schandaal. Intussen blijkt dat de CIA niet alleen koopt en verkoopt, maar ook zelf produceert. Dit kan aan het licht n.a.v. een ontploffing : zie link
  https://worldnewsdailyreport.com/fire-damages-cia-headquarters-and-reveals-a-gigantic-drug-lab/
  met titel :
  “Langley, Virginia | A major explosion occurred last night at the headquarters of the Central Intelligence Agency, igniting a fire which almost completely destroyed an annex of the building and led to the discovery of a suspected drug lab.”
  Een ander incident is de betrokkenheid van de CIA bij de Lockerbie vliegtuig ramp :
  http://aangirfan.blogspot.com/2007/06/lockerbie-drugs-and-cia.html
  Ik verwijs naar de tekst. Ook hier werd gezocht naar een zondebok zoals in de MH17 zaak.
  Ik aanzie dan ook de CIA als een louter criminele organisatie, weliswaar onder een politieke dekmantel.

  1. Wie het boek “ander nieuws” van Janneke Monshouwer heeft gelezen weet dat de Safariclub was opgeheven maar naar het zich laat aanzien is er nu een Safari II club.
   https://www.strategic-culture.org/news/2018/01/26/what-is-safari-club-ii-how-it-can-change-middle-east-dynamics.html
   Hoe het ook is de familie Bush is rijk geworden door in de tweede wereldoorlog gebruik te maken van dwangarbeiders,Bush was Directeur van de CIA,Bush deed zaken met Bin Laden,Bush wist vrijwel direct na de aanslagen van 9/11 dat Osama Bin Laden daar achter zat (mogelijk liepen de zaken niet zoals gewenst tussen Bush en Bin Laden) Bush en Blair zijn door Maleisie veroordeeld voor oorlogsmisdaden (november 2011 werd hier over gepubliceerd).Eerst verdween later MH 370 op vreemde wijze en later werd MH 17 neergehaald beiden Maleisische toestellen.Dit alles zou toch op z,n minst vraagtekens moeten oproepen en een echt onafhankelijk onderzoek zou misschien ook niet overbodig zijn.Ik beschuldig niemand maar geef aantoonbare feiten wat toch tot denken zou moeten aanzetten lijkt mij.

  2. En dan nog even dit over de publieke omroep(en) met hun gekleurde informatie.
   http://achterdesamenleving.nl/nos-bedriegt-nederland-en-stuurt-aan-op-conflict-met-rusland/#.W2FyzuknaUk
   Citaat:Dat de NOS bewust een agenda zet terwijl er nog steeds 0 bewijs is van Russische betrokkenheid bij mh17 is misselijkmakend.Daarnaast wijzen alle pijlen van onafhankelijke onderzoekers naar een False Flag van de CIA puppet president Porosjenko in Kiev en de VS zelf.Want wat zijn de feiten momenteel?

  3. https://www.vpro.nl/nooitmeerslapen/speel~RBX_VPRO_13033821~willem-middelkoop-ontrafelt-de-macht-achter-de-amerikaanse-politiek-in-patronen-van-bedrog~.html
   Niet alleen de CIA blijkt niet te deugen maar in ons eigen Nederland zitten ook figuren bij de inlichtingen en/of veiligheidsdiensten die bewezen hebben via eerdere journalistiek bv dat zij op één lijn zitten met wat de politiek wenst.Ik verzin dit niet maar luistert u aub zelf naar het interview met W.Middelkoop

  4. het afschuwelijk ronduit voorspelbare stupide tenen krom trekkende dedain waarmee wm tegemoet getreden wordt door z’n collega, direct ligt het stempel ‘complottist’ klaar, ‘jah dat zijn van die café mensen die praten met een kegel internet dingen na en daar hebben we er al genoeg van…’ ; bovendien kan ik uit niets opmaken dat het boek werkelijk gelezen is door de interviewer. https://www.encyclo.nl/begrip/d%C3%A9dain ik heb het boek ‘patronen van bedrog’ gekregen als verjaardagskadootje en beschouw het als een mijlpaal merkmal denksteen in mijn leven, bijna op 2 jaar na leeftijdgenoten en z’n zuid drentse jeugd import ervaringen komen aardig overeen met die van mij, ‘alsof ik de eerste neger was op dat dorp…’ , het klikte niet echt met z’n tijdelijk toegewezen stiefmoeder, holiday on ice, hij was niet 1 van de boys hield meer van vrouwelijk gezelschap en nog steeds denken ze daarmee automatisch dat je vast en zeker wel van de andere kant moet zijn, hufters en hofdames in actie, nog steeds, das het enge, onlangs nog weer getuige van geweest van dat ingebakken lokale regionale voor beoordelend cultuur feit, nix veranderd, de sturm und drang die zich aandiende, je moest wat maar wat… totale ongrijpbare begeestering die niet gedeeld kon worden met de directe omgeving, en inderdaad het dito ontdekken van de overigens zeer prijzige scanner ontvanger kan ik mij nog herinneren, onuitwisbare indruk heeft dat gemaakt, daarmee kon je via verschillende achterelkaar afgestruinde radiogolflengtes in contact treden met ongeziene werelden van bijvoorbeeld vliegtuigen en brandweer lieden. De eerste ‘Bearcat’ scanners die voor stevige prijzen bij de plaatselijke radio handel werden aangeboden met echte kristallen en de toen al eerste echt digitale versies. https://www.universal-radio.com/catalog/scanners/BC2020.html noem het voorlopers van internet. Nick Cave – Hold On To Yourself https://www.youtube.com/watch?v=HNIvAORNVhg Het begin van een harde journalistieke loopbaan.

 6. Hoi, we hoeven niet te kijken naar het buitenland,om te horen of te zien hoe corrupt een regering kan zijn of is. We of ik 🙂 denken terug aan de IRT affaire in 1993 https://www.trouw.nl/home/uitspraak-koningskoppel-irt-affaire~a717c21a/. En ik denk zelf dat deze handel geregeld door een paar witte boorden criminelen in samenwerking met laat ik ze noemen rioolratten nog steeds plaatsvind.Het grote geld lokt.>>>> Dit stukje tekst komt uit de volkskrant> Het nieuwe kabinet doorbreekt de politieke patstelling in de al decennialang slepende discussie over het Nederlandse gedoogbeleid van softdrugs. Er komen plantages onder staatstoezicht, waarvan maximaal tien gemeenten de komende vier jaar wiet mogen afnemen.>> Ook wordt extra geld vrijgemaakt om de drugscriminaliteit aan te pakken.<<, Deze laatste zin die werkt erg op mijn lachspieren,maar oke genoeg gelachen en de heksenjacht op kleine thuiskwekers gaat door. Het grote geld lokt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.