Advertentie

Leven in Waarheid..


truth what is it

x

Leven in Waarheid

X

2014 © Alloya Huckfield / WantToKnow.nl/.be

x

Waarheid is geen concept of een mentale gemoedstoestand;
ze is een goddelijke vibratie dat door alle dimensies heen golft
en alle verstoorde patronen in harmonie en balans brengt.

Waarheid is niet iets dat fout of goed kan zijn,
ze is geen scheiding, zwart van wit.

Waarheid kan in woorden overgedragen worden,
maar het zijn niet de woorden zelf,
het is de goddelijke vibratie die door je Ziel heen zingt.

Waarheid is niet iets waarover gediscussieerd of geargumenteerd kan worden,
ze is gewoon zonder enig meningsverschil.

Waarheid kan over nagedacht worden,
maar het is niet afkomstig van de illusies van het denken.

Waarheid kan met oren gehoord worden,
maar het is het hart dat ermee resoneert en antwoordt.

Waarheid is een geschenk van de bron van het hele bestaan
en is het klein vlammetje dat het hart doet ontbranden.

Waarheid kan je naar de voltooiing van het zelf brengen
en verwijdert alle onechtheden in je gewaarwording van het zelf.

Waarheid is een helende frequentie, de beste in haar soort,
waarheid is enkel een zwaard als ze met een mededogend hart gebruikt wordt.

x

Truth

X

Wanneer we het woord ‘Waarheid’ horen, denken we meteen aan wat waarheid zou kunnen zijn, maar zelden voelen we de vibratie/frequentie van Waarheid, wat een natuurlijke staat van onze Ziel is.  Waarheid is niet een concept waarover nagedacht kan worden, het is een vibratie van perfectie die geschonken werd aan dit universum, sinds het begin der tijden.  Toen de Schepper vooreerst de heilige toon sprak die dit universum creëerde, werd deze onderliggende vibratie van waarheid vastgesteld als het fundament van alles wat nog zou komen. Waarheid bevat het innerlijke weten dat jij goddelijk bent, een schepper in jouw eigen recht, een speler van de illusie in het drama dat we ‘het leven’ noemen.

Alloya
Alloya Huckfield

Door deze universele toon heen, kunnen we een heilig lied horen, waarvan we allemaal de woorden kennen, als we maar ons denken zouden kunnen verstillen. Velen vóór ons hebben gesproken over deze ‘Waarheid’; sommigen creëerden leringen uit dit krachtige woord, maar enkel diegenen die er toegang toe hebben gekregen via de cellen van hun lichaam kunnen écht weten wat het is om goddelijk te zijn.

Waarheid is een helende vibratie/frequentie, waarop we kunnen beroepen om ons diep in onszelf te duwen en alles wat niet onze waarheid is tot aan de oppervlakte te laten komen om losgelaten te worden  en uit onze systemen te reinigen.  Door met de energie van Waarheid te werken kunnen we tot diep in ons voorouderlijk geheugen graven, dat in de botten van ons lichaam werd geregistreerd.  Zo kunnen we herinneringen uit vorige levens loslaten die ons binden en vasthouden.  Als we contact maken met onze Ziel en naar waarheid vragen, zal het ons niet in woorden geschonken worden; deze kunnen voor verwarring zorgen. Het antwoord komt daarentegen als een rimpeling van herkenning die ons terug naar onszelf brengt. Weleens kippenvel gevoeld, een rilling, wanneer je het over ‘Waarheid’ had, of wanneer je deze hoorde..?

Je bent goddelijk, krachtig en de schepper van werkelijkheden, dat is jouw waarheid, en die van ieder ander.  Door je waarheid te leven breng je jezelf terug naar je ware natuur, de staat van zijn die je was voordat je denken werd verstoord door leugens en valsheden.  Hoe krijgen we nu toegang tot deze energie die overal lijkt te zijn, en tegelijkertijd zo ongrijpbaar is? Het is je Ziel die je naar deze energie zal brengen, in het moment van heling die je naar jouw emotionele Zelf brengt en je tranen toelaat.

Vertoef in meditatie en vraag om de begeleiding van je Ziel en geef het even de tijd om diens energie  rondom jou op te bouwen. Je intuïtie zal je laten weten wanneer dit proces rond is, op dit moment kun je de energie van je Ziel inademen met diepe ademhalingen. Adem zoveel mogelijk energie in als je kan, tot diep in de cellen van je lichaam. Wanneer deze energie  in je lichaam komt, zal deze je lichaam triggeren, wat veelal herkend wordt door een ongemakkelijk gevoel. Gevoelens van vlinders in de buik, een zwaarte op de borst, al deze ongemakkelijke gevoelens laten je zien waar je de patronen van je illusies vasthoudt. Ga tot diep in deze plaatsen, neem je  Ziel er mee naartoe en adem ze gewoon in.

Laat je Ziel toe om die ongemakkelijke gevoelens te zien, en alle emoties en gedachten die daarmee gepaard gaan. Laat je Ziel toe om het allemaal samen met jou te bekijken; zij zal spoedig nog meer kwesties naar de oppervlakte brengen om geheeld te worden.  Houd je niet in, oordeel niet over jezelf of maak je geen zorgen dat je onrein zou zijn in de ogen van je Ziel, want deze houdt onvoorwaardelijk van jou en heeft geen oordeel naar jou toe, zelfs in je donkerste moment.

spirit and light uniteGa door met in je gevoelens te zijn, samen met het licht van je Ziel, laat het toe om je Ziel je pijn, je kwaadheid en je angst te tonen. Plots zul je merken dat je diepe ademhalingen neemt die vanuit het niets lijken te komen, deze ademhalingen worden gedragen door de winden van waarheid. Laat deze nieuwe frequentie of vibratie van waarheid toe, terwijl het door je lichaam heen beweegt; laat toe dat je ademhaling natuurlijker wordt, zelfs al zit je te snikken doorheen je tranen.

De Waarheidsvibratie draagt een boodschap in zich, dat allereerst door de cellen van jouw lichaam wordt gevoeld. Een tinteling, een warmte of een koude rilling, die kan komen als de wind. Jouw hart kent deze taal beter dan de meesten en kan je naar tranen van vreugde brengen, wanneer je ontdekt dat je een leugen hebt geleefd, maar dat is nu voorbij en je kunt nu standvastig in de Waarheid staan van wie jij werkelijk bent. Adem die waarheid in en kom terug thuis bij jezelf.

Ik heb een krachtige helingstechniek ontwikkeld die beter kan worden gevoeld dan begrepen via woorden, en ik gebruik deze energie als de basis van al mijn werk. Cliënten worden tot diep in hun werkpunten gebracht, al wetende dat ze ondersteund worden door hun Ziel. Velen hebben laten weten hoe deze energie hen veel dieper brengt dan andere helingsmodules. Het leidt hen tot de kern van hun levenskwesties en brengt hen tot het volle besef van hun keuzes en acties vanuit het perspectief van hun ziel. Deze realisatie wordt verankerd in de cellen van het lichaam, waarop verder kan worden gebouwd, wat de kracht van sessie tot sessie doet toenemen.

Waarheid kan gebruikt worden in helingssessies of in het dagelijkse leven, terwijl je op de trein zit of op kantoor bent, veelal worden we in situaties geplaatst die door omstandigheden ongemakkelijk of zelfs ontkrachtend zijn.  Door beroep te doen op onze Ziel, naar de waarheid te vragen en haar in ons lichaam in te ademen, kunnen we onszelf tot een hoger perspectief brengen, het perspectief van de Ziel.  Dit stapelt zich op in ons lichaam tot op het punt dat het uit ons straalt en anderen in ons energieveld beïnvloedt. Door de vibratie van waarheid in onszelf vast te houden, nodigen we anderen uit ditzelfde te doen.

Anderen zullen ofwel in de vibratie van waarheid terechtkomen en bekrachtigd worden, ofwel zullen ze het aanbod weigeren en zich uit jouw veld verwijderen omdat het voor hen onmogelijk is om er nog verder in te blijven. Het is een geweldige manier van bescherming, omdat het niet nodig is om angst te voelen om jezelf tegen energieën van buitenaf te beschermen, het roept op een natuurlijke manier iedereen in jouw veld op  tot een nieuwe staat van zijn, of om zich te verwijderen uit jouw aanwezigheid. Leer vanuit jouw Waarheid te leven, want Waarheid is alles wat er is.

* * *

Alloya heeft een begeleidende geluidsopname van dit proces gemaakt die je via de volgende link kunt beluisteren:

Alloya’s website voor meer informatie (ook gratis boeken en artikelen):  www.alloya.com of contacteer Alloya via alloya@alloya.com

Omdat Alloya ook regelmatig naar onze kant van het Kanaal komt.., is er sinds kort ook een Nederlandstalige website met informatie over Alloya en haar werk, over de opleidingen die ze geeft en haar workshops, zie de agenda van WantToKnow: HIER. Ook op de Nederlandstalige website, binnenkort in het Nederlands vertaalde boeken en artikelen. Dit is die site: alloya4belgium.wix.com

 

5 gedachten over “Leven in Waarheid..

  1. Mooi verhaal en erg herkenbaar.
    Ja waarheid, ik ervaar mijn waarheidsfilter hetzelfde als bijvoorbeeld het gevoel hebben dat je naar de wc moet, moe bent of honger hebt.
    Het is er gewoon. Het kunnen voelen of iets waar is ja of nee en er ook op vertrouwen dat het zo is.
    Erg fijn zou je denken. Echter kan ook erg eenzaam zijn.
    En idd het is helend en bevrijdend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.