Advertentie

Mariëlle en Merlin..


Hallo WantToKnow,

Allereerst mijn complimenten over jullie website, geweldig! Ik sla geen dag over, jullie zijn voor mij één van de alternatieve nieuwsbronnen.

Ik wil  graag het volgende met jullie delen:
Sinds 2 jaar is Merlin bij mij als gids aanwezig, zoals hij dat bij vele anderen ook is. Een maand geleden gaf hij mij echter door dat ik naar buiten zou moeten treden met zijn berichten.

Diezelfde dag werd ik gebeld door een radiostation of ze mij mochten interviewen over mijn werk als healer, coach en reader. Ik kreeg aan het eind van de uitzending 3 minuten zendtijd waarmee ik mocht doen wat ik wilde. Dat werd dus het verspreiden van de Merlin channeling. Na de uitzending is hij begonnen met mij aan te sproren om het ook op schrift naar buiten te brengen. Misschien iets voor WantToKnow?

Met vriendelijke groeten,

Marielle Diemel

www.MarielleDiemel.nl

* * *
x

2011; het jaar van Meesterschap en Manifestatie

doorgegeven door Merlin – zaterdag 30 april 2011

”Lieve vrienden,

"Merlijn was de representatie van de natuurlijke kracht omdat die gelijke tred hield met zijn uitlijning met de Universele principes. Zijn kracht ontsproot uit zijn een zijn met Al-Dat-Is." (klik voor artikel)

Elf is een meestergetal en dit jaar is dan ook het jaar van Meesterschap. Met meesterschap komt manifestatie wat inhoudt dat je alles kunt creëren wat je maar wilt. Dit was altijd al zo ,lieve vrienden, maar dit jaar is de manifestatie bijna zo snel als het licht.

Op onze weg naar het hoogtepunt van ascensie in 2012, volgend jaar, gaat de manifestatie van onze wil sneller en sneller. Wees daarom alert op wat je denkt. Elke gedachte zal zich zoals gezegd sneller en sneller manifesteren. Ook negatieve gedachten. Als je merkt dat de werkelijkheid om je heen niet is zoals je die graag zou willen, kijk dan rustig naar je gedachten. Welke gedachten zitten in je hoofd? Wat voor energie stuur je naar buiten, het universum in?

Wat je uitstraalt krijg je namelijk direct terug.

Ik gebruik vaak het voorbeeld van het reserveren van een parkeerplek. Want besef, lieve vrienden, dat jullie je gedachten kracht voor alles mogen gebruiken, voor grote en kleine dingen. Jullie zijn machtig genoeg en het waard om je werkelijkheid volledig vorm te geven zoals je wilt. Dus ook met ogenschijnlijk kleine dingen.

Vraag van tevoren aan het universum of je engelen om wat je wilt. Vertrouw erop dat er naar je wordt geluisterd en het zal zo zijn. Als je ook maar enige twijfel hebt of je wel zult krijgen wat je vraagt, stuur je dus twijfel naar het universum. Het universum geeft je dan direct dezelfde twijfel terug. En het zal twijfelachtig zijn of je die parkeer plek krijgt. Of waar je ook om gevraagd hebt…

Dit is het jaar, dit is de tijd waarin je volledig in je eigen Meesterschap mag gaan staan. Wees de Meester die je bent en gebruik de kracht die jou toebehoort. Wees niet bang om deze kracht en macht te gebruiken. Velen van jullie hebben in het verleden, in wat jullie vorige levens noemen, je macht misbruikt, en van hieruit is bij velen van jullie de angst ontstaan om dit weer te doen, je macht misbruiken.

Vertrouw erop dat het misbruik in het verleden onderdeel was in jullie ontwikkelingsweg. Dit is niet meer het geval vanwege het simpele feit dat je dit al gedaan hebt. Het is niet meer nodig om dit nog eens te doen. In vele levens hebben jullie kunnen zien en ervaren waar jullie toe in staat zijn en vanwege de spirituele ontwikkeling die je hebt doorgemaakt weet je nu op zielsniveau hoe je je eigen kracht en macht kan gebruiken en hoe vooral niet.

Vetrouw erop dat je weet wat juist is, gebruik je kracht, jouw persoonlijke magie. Je kunt je eigen werkelijkheid creëren, toveren als je wilt. Laat de magie in je leven toe. Je hoeft er niets voor te doen; geen cursus te volgen of een lange opleiding te doen. Het geheim zit hem in het niets doen. Daarmee laat je toe wat naar buiten wil komen. Jouw magie. Bij alle dingen groot en klein, vraag wat je wilt, stuur je intentie naar het universum. Zo maak je je eigen werkelijkheid. Vergeet de rituelen, regels en beperkingen. Laat alle limieten los en sta simpelweg toe dat de magie zich vormgeeft in je leven.

Het leven IS magie, jij bent magie. Wees magie en je zult een magisch leven leiden.”

 

* * * * * * *

11 gedachten over “Mariëlle en Merlin..

 1. Dat die Ene weet dat ik Haar indrink, en dat ik haar schrijven indrink, en dat ik haar altijd zal zoeken, en dat ik haar vind bij de buren, en dat ik haar waardeer, eer, dat ze me meer dan lief is, dat ze me raakt als ze schrijft bij de argus buren, dat het zo ver weg en eng leek voor mij, dat andere Ene spoor ogenschijnlijk hier zo ver vandaan, maar dat het nu dichtbij is geworden, dat het fijn besnaard is, die stukjes van haar, dat dat er juist zo inhakt bij mij, dat dat een extra extra klankbord er bij is, om er door heen te komen, het dooie punt waar het bij mij zo kan blijven hangen, dat ze me tot Leven wekt door haar stille influisteringen, de woorden gekozen en in de juiste positie opgesteld, zodat een ieder daar kennis van kan nemen, en dat het toch exclusief blijft, open toegankelijk maar geen grote uitverkoop,

  en mijn twijfel is naar mijzelf toe, of ik er wel genoeg toe doe, soms wel, en dan wil ik naar Haar dimensie, daar waar zij is, vluchten kan dan niet meer, het hoeft dan niet meer, ik mag er wezen, waar ik ook ben

  en het zal niet dood slaan omdat er geen weerhaken en weerstand genoeg is, dat het allemaal te zachtzinnig pudding achtig wordt, dat juist helemaal niet, dat wil ik niet, dat is geen leven, dat is elkaar verstikken in donzen kussens, en jah mijn Elfies zijn heel Echt voor mij, jij ook Mirakel, geen twijfel mogelijk!!

  http://www.argusoog.org/2011/05/osama-stierf-tien-jaar-geleden/comment-page-1/#comment-29066

  Quote

  ” And now was come the early fall of the year; that pleasant season when the meadow-land and the wold were still green with summer that had only just passed; when the sky likewise was as of summer-time – extraordinarily blue and full of large floating clouds; when a bird might sing here and another there, a short song in memory of spring-time, when all the air was tempered with warmth and yet the leaves were everywhere turning brown and red and gold, so that when the sun shone through them it was as though a cloth of gold, broidered with brown and crimson and green, hung above the head. At this season of the year it is exceedingly pleasant to be a-field among the nut-trees with hawk and hound, or to travel abroad in the yellow world, whether it be a-horse or a-foot.

  Now this was the time of year in which had been set the marriage of King Arthur and the Lady Guinevere at Camelot, and at that place was extraordinary pomp and glory of circumstance. All the world was astir and in a great ferment of joy, for everybody was exceedingly glad that King Arthur was to have him a Queen. ”

  http://www.candlelightstories.com/2009/03/26/the-book-of-king-arthur-part-3-the-winning-of-a-queen-chapter-6/

 2. @Hyperalert
  De dichterlijke dichtheid, je altijd prachtige gevormde woorden en zinnen. Je twijfel naar jezelf is totaal ongegrond,je bent veel veel verder de de gemiddelde dolende ziel. Je tekortkoming is je eeuwige twijfel. Waarom twijfelen? Waarom bang zijn fouten te maken, dat maakt ons menselijk toch?

  Denken in fouten en twijfel beperkt je alleen maar. Focus niet altijd bij jezelf en wat je allemaal niet goed doet, draai de zaken eens een dagje om. Je bent altijd op de juiste tijd op de juiste plaats dus het maakt niets uit. Doe eens een dag alsof je je eigen beste vriend bent. Ga met hem in discussie als je weer vervalt.

  Dat ik soms bij Anarchiel en Argusoog zit heeft meer met een onzichtbare h/band te maken. Soms trekt iets mijn aandacht en weet ik zelf niet waarom, het zal een reden hebben. Ben blij dat ik niet altijd alles zelf hoef te snappen. Het loopt zoals het loopt. Daar hoef ik niets voor te doen, want bijna alles gaat bij mij vanzelf sinds ik alles heb losgelaten. Daarmee doel ik dus op die angst, beperktheid die je jezelf stelt. Er zijn geen grenzen alleen de grenzen die je jezelf geestelijk stelt.

  1. “Enlightenment is not a special state or experience reserved for special people,  
   or a goal to be reached by spiritual high acheivers.  
   It is simply life, as it is, lit up (en-lightened) by what you truly are –  
   the light of awareness, the light of consciousness itself.”  
    
   – Jeff Foster-

  2. Dawn , we dance to the beat that drags us to the dancefloor .
   Wij elfjes zijn moeilijk voor onszelf en daardoor ongewild moeilijk voor anderen . Constant schipperen en proberen de juiste frequentie te vinden op vrijwel blinde navigatie . Terwijl ik zelf rondliep met een laag zelfbeeld noemden anderen mij “onbereikbaar” ,duhhh .
   Maakt niet uit waar je je hoofd leeg maakt , de convo moet resoneren en dat brengt het beste in je naar boven . Zelf ben ik een luie elf en presteer het beste onder druk , ik hoop dat te veranderen want altijd leunen op die schijnzekerheid is zwaar vermoeiend .
   http://www.youtube.com/watch?v=L7Wrj9FkLB4

  3. Ai, had niet eens gelezen wat het topic hierzo was. Heb ook zo een hekel aan lezen (behalve reacties dan!).

   @cozmic,
   Dat herken ik maar al te goed. Zijn zelfs mensen die mij arrogant vinden en hoogmoedig en inderdaad niet bereikbaar. Later als ze mij wat beter kennen draaien ze weer bij. Het blijft voor anderen echter moeilijk om mij te plaatsen en te vangen, daar gaat het vaak mis. Dat is lastig en onmogelijk dus velen hebben mij opgegeven, haha. Dat begrijp ik dan wel weer want hoe moeilijk moeten wij zijn voor andere mensen?

   Hun vertrouwde leventje overhoop halen; de chaos, de vrijheid, de ontembaarheid. Niets heeft mij ooit kunnen bedwingen en ik weet dat jij ook zo bent; alle ‘elfen’ zijn zo. Dat hebben wij nu eenmaal in code meegekregen. Rechtreeks communicerend met de bron, geen uiterlijk vertoon, geen make-believe, geen nepheid en het makkelijk doorprikken van alle bubbels. Dat is heel erg lastig voor sommige. Heb sommige letterlijk zien krimpen als ik weer een flits waarnam wat er aan die persoon niet klopt. Alsof ze het weten dat ik het weet. Het is ook vervelend om uitgelezen te worden als je zelf al niet weet wie of wat je bent.

   Nah, dat jij het beste presteert onder druk… kan je binnenkort je lol op. Dit is slechts het begin, maar alles op zijn tijd! Nog heel eventjes genieten van deze bijzondere tijd.

  4. Waarschijnlijk allebei ook erg creatief?
   T’ is wa hè…………dat mensen zo makkelijk een stempel op je drukken.
   “Gôh je bent eigenlijk best aardig…maar vroeger was jij wel arrogant hoor”.WTH ik was gewoon ontzettend verlegen.
   O en Dawn om jouw vraag nog te beantwoorden,ik weet niet of ik een mensengel ben,wat ik wel weet is dat ik het nu in deze menselijke ervaring moet doen.Net zoals de jouwe is mijn les het “grote loslaten”

  5. @Lianne,
   Geloof het of niet ik had zonet een reactie op je willen geven met de volgende vraag of je er wel of niet eentje was. Maarrrrr ik kreeg visite en gooide het vervolgens weg om het later opnieuw te vragen. Dat zou dan nu zijn. Maar je gaf zojuist al een antwoord zonder dat je wist dat ik het nu opnieuw wilde vragen; dat is voor mij bewijs genoeg. Tja loslaten is moeilijk, eng maar het geeft vrijheid en ruimte voor nieuwe dingen.

   Creatief ja, het kan ook niet anders wetende dat de bron de grootste is. Echter kopieer ik alleen maar wat er al is – dus dat maakt mij eerder een ‘namaker’.

   Ow en voordat ik het vergeet… 11 11 11 – om maar on topic te blijven :-S Goeie tip Cozmic, kunnen de kindertjes alles bespreken zonder oom Guido boos te maken.

  6. Jullie Elfjes zijn ook echt over de grenzen typjes, heb ik ook, en Vulkanisch op z’n tijd, dat alles er uit moet, heb ik ook, en voor mij zijn jullie goed gezelschap, en euh Dawn bedwingen, nee dat zal niet gaan lukken, weet ik wel, maar euh ik weet wel welke ’typjes’ ik graag uitkies, om altijd het onmogelijke te blijven proberen, maar euhm die zachte kern, waar genoeg onzekerheid in huist, dat dat liefffe dat is wat ik eigenlijk proef, dwars door al het kick box geweld heen, en dat heb ik ook wel, dat ik wel heel lieffff kan zijn, dwars door al ḿ’n geweld heen, dat is te proeven voor de goede verstaander, en ze zijn er wel, die goeie verstaanders, en ik Voel me de laatste dagen beter dan ooit, dus het gaat wel de goede kant op hoor Dawn, de diepten moest ik in, de afgrond in mezelf, om er nu weer sterker uit te komen, dan reageert mijn omgeving ook weer positiever, zo gaan die dingen dan.. En volgens mij kies je ook iemand uit, om te bezeren en te bezweren, de pijnlijke ingreep van een controntatie, dat ik dan de goede heb uitgekozen. Neeh voor mij ben je niet Hooghartig, juist niet, en niet afstandelijk, juist niet, en niet koud, juist niet,… maar euh je bent weer in Top Vorm de laatste tijd Dawn, dat is kicken om mee te krijgen, en ik begin m’n oude vorm ook weer terug te krijgen

 3. LEEF! Alles komt in jou (bewustzijn). Je vormt alles naar jou denkwereld, naar wie je denkt te zijn. Werkelijk jezelf zijn is Alles zijn en Niets zijn tegelijk.
  Eén met Dat Wat IS, één met Alles. Is het Liefde? Of is het Levenskracht? Is het Licht of mischien gewoon Pure Energie. Voorbij alles en verweven Met Alles.
  Wij Zijn Dat Wat Is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.