Advertentie

De Broederschap..


De Broederschap

anonieme inzender..

x

Caïro, Egypte, 4 februari 2011,

Na een week van bloedige onlusten, lynchpartijen met dodelijke slachtoffers en vele honderden gewonden staan er vandaag weer vele honderdduizenden Egyptenaren op het Plein van de Vrijheid.

Ze roepen om het vertrek van de dictator Mubarak die het land gedurende de laatste dertig jaar in een ijzeren greep heef gehouden. Onder leiding van de Verenigde Staten en Israël uiteraard die er een betrouwbare bondgenoot in zagen voor het garanderen van de stabiliteit in de Arabische wereld.

Maar de economische voordelen van dergelijke allianties zijn nooit ten goede gekomen aan het gewone volk. Integendeel zelfs: de globaliseringspolitiek van de Amerikanen is er de oorzaak van dat overal ter wereld de middenklasse de mond wordt gesnoerd. De Europese leiders lopen als geile keffertjes achter het ‘Land van de ongekende mogelijkheden’ aan, zoals al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, waarbij door de arrogantie van het Westen, islamitische landen werden verdeeld door passers en linialen in de handen van het militair-industrieel complex. Hetzelfde complex waar de Amerikaanse President Eisenhower als in de vroege jaren vijftig voor waarschuwde.

De wereldbevolking is de laatste vijftig jaar geleerd om achter ‘betrouwbare leiders’ aan te lopen. Hun toekomst en vrijheden in handen te geven van machtswellustelingen in alle uithoeken van de globe. Ons is altijd voorgehouden dat het alleen maar voordelen heeft om te geloven in democratisch gekozen regeringen. Naar nu begint door te schemeren, doen die regeringen gewoon wat hen goeddunkt, eigenlijk wat hen wordt ingefluisterd door opnieuw religieus-militair-industrieel complex dat de wereldorde naar hun hand willen zetten.

De intentie van ieder mens: VRIJ ZIJN!!

In de Arabische wereld kraait het oproer. De mensen in de landen rond de Middellandse Zee zijn het zat om te worden geregeerd door corrupte dievenfamilies die met straffe hand hele volken onderdrukken, met steun van hun vaak volkomen overbewapende militaire machten. Mensen worden naar believen van dat zootje op macht beluste roversbenden opgesloten, gemarteld, door geheime diensten in hun vrijheid belemmerd en gemolesteerd al naar gelang de wensen van de boeven aan de top.

De religieuze leiders in de islamitische wereld zien nu hun kans schoon om te roepen dat het oproer een teken is van het ontwaken van de islamitische broederschap. Dat zijn kreten die erop gericht zijn opnieuw de macht te grijpen, nu onder leiding van religieuze kortzichtige, zeg maar visueel gehandicapte mannen in lange jurken. En reken maar dat achter de gordijnen de mannen in de grijze pakken en rode en blauwe stropdassen die de financiële wereld vertegenwoordigen aan de touwen trekken.

De mensen zijn het zat nog langer te worden geregeerd door de arrogantie van het geld. Dit gaat niet over het ontwaken van de islamitische broederschap, dit gaat niet over het wegsturen van alweer een dictator, dit gaat ook niet over steunbetuigingen aan de falende westerse geopolitieke ambities van de economisten die de wereld naar de knoppen hebben geholpen. Dit gaat over het wereldwijd ontwaken van het menselijk bewustzijn. Hier is sprake van het opklimmen van het collectieve bewustzijn. Mensen geven uiting aan hun innerlijk vurige wens om nu eens eindelijk op te komen voor het algemeen menselijk belang, voor persoonlijke vrijheden, voor een vreedzame samenleving.

Het menselijk bewustzijn komt op een hoger plan.

Er gaan veel dingen in deze wereld veranderen. Neem maar vast afscheid van de wereld waaraan wij de laatste tientallen jaren gewend zijn geraakt. Kijk nog maar een keertje achterom en zie die wereld achter ons in de analen van de geschiedenis van de Aarde oplossen. Wat voor ons ligt is bij lange na nog niet duidelijk. Maar als we met elkaar een prachtige, vreedzame wereld voor ogen houden, moet die manifestatie toch zeker binnen niet al te lange tijd materialiseren.

En laten we er vooral voor waken dat onze wereld opnieuw wordt overgenomen door op alleenheerschappij gerichte entiteiten, of ze nu onderdak vinden in de kelders van de Amerikaanse samenleving, in de donkere gangen onder de islamitische wereld of onder het Torentje in Den Haag.

Laten we nu eens en voor altijd laten merken dat wij slechts uit zijn op het allerhoogste goed dat een mens kan bereiken: persoonlijke vrijheid, een liefdevolle leefomgeving in harmonie met Moeder Aarde. Wij willen niets anders dan de installatie van een eeuwigdurende broeder- en zusterschap – een duurzame SAMENleving.

50 gedachten over “De Broederschap..

 1. @ buddhy
  Hoewel het offtopic lijkt is het een rechtstreeks gevolg van de wereld zoals wij hem hebben ingericht. En het is een wereld die ik van nabij in verschillende hoedanigheden heb mogen ervaren. De hulpverleners die vanuit een idealistische levensbeschouwing werken worden “gewipt”daar ze het systeem te snel doorhebben en er aan weigeren toe te geven, laat staan er aan willen meewerken.
  Ook ik ben ontslagen omdat ik een idealist ben en niet voornemens was mee te werken aan het teloor gaan van werkelijke hulpverlening. Ik kreeg van overheids wege een brief of ik mij niet wilde laten omscholen tot jeugdcipier, ik heb dit geweigerd daar ik heilig geloof in preventieve hulpverlening.
  In de hulpverlening heden ten dage is eigenbelang en het aflossen van de leningen van de werkers hogere prioriteit dan hulp aan hen die met een gedegen hulpvraag aankloppen. Ook is sinds de jaren 70 de subsiedie kraan bijna geheel dichtgedraaid ,en is de nadruk komen te liggen op medicinale dan wel penetentiare “hulpverlening”.
  Eerst moet het misgaan en dan kan er justitieel worden ingegrepen. Of er wordt een psychologische sticker op het kind geplakt. Allemaal moeten de kinderen in de eenheidsworst zienswijze van de managers passen. Preventie is een term van lang heel lang geleden en past allang niet meer in het hulpverleningsjargon.
  Kortom jeugdhulpverlening is in veel gevallen een goed betaalde baan en niets anders ,terwijl in mijn optiek de hulpverlening een idealistisch uitgangspunt dient te hebben.
  Heden ten dage bied ik dan ook mijn hulp aan voor niets, daar waar ik kan helpen doe ik dat op eigen koste en in eigen tijd. Geen verknipte managers meer boven mij en geen regels als 85 % kostendekkend werken. Gewoon hulpverlening pur sang. Gewoon omdat kinderen de dupe zijn van de verwrongen op winstmaximalisatie gerichte “grote mensen”wereld.

 2. Die broederschap Zal/heeft zich door de/een illuminatieve “Royal” elite om laten kopen.
  Mubarak heeft door Arabische en internationale Royalties opdracht gekregen om het zo fout te laten lopen.
  Een soort Depopulatie door opgewekte burgeroorlog.
  Opgefokt door verkapt Nazistische Aristocraten in het kielzog…!!!
  Amerika moet zich ermee bemoeien omdat zij de marionetten zijn van koninklijke koeien…
  CAPISCHE??? Maar het wordt uitbetaald door wakkere HASHISCH
  http://www.youtube.com/watch?v=CGcONiRQqcc

  1. Het maakt niet uit wie of wat het egyptische volk zal kiezen
   Gedrochtelijke aristocraten als Hare Beatrixale Maaienschijt waant dat zij als laatst lachende zal niezen.
   Wat mij betreft mogen ze haar in liefde en licht ophangen.
   En WEE DE Zweefteef die tegen mij zal hangen…!!!
   Betaal jullie belasting maar dan weten we dat jullie ook horen bij haar.!!!

   http://www.youtube.com/watch?v=hgF-PRY96Is&feature=related

  2. Nou, nou Buddhy, of hoe je ook heet. Heb je je pilletje al ingenomen, -ruw taalgebruik verwijderd-! In ieder geval heb je maar weinig begrepen van de geschiedenis en ook de Nederlandse taal is je een beetje vreemd. Waarom ga je niet eens bijles nemen om je geraaskal in ieder geval in begrijpelijk Nederlands te spellen. -ruw taalgebruik verwijderd-

  3. @Jean

   Wie de fuck denk jij dat jij bent?
   Budhy heeft denk ik een stuk beter door hoe de machthebbers aan de macht zijn gekomen dan een simpele ziel als jij.
   Alle (erfelijke) machthebbers stammen af van tuig, rovers en misdadigers, zo ook ons koninklijk huis. Verachting en ophanging verdienen zij i.p.v. respect en dat heeft Budhy goed gezien.

   Als jij Budhy’s op rijm geplaatste posts niet kunt begrijpen dan ben jij degene die eens op taalcursus zou moeten gaan. Hoewel het mij eerder een gebrek aan intelligentie lijkt dan een kwestie van gebrekkige taalbeheersing.

   Ik heb sinds velen jaren eigenlijk maar 1 doel voor mijn eigen ontwikkeling: afleren te snel te oordelen over iemand anders (zolang je niet het hele verhaal en eventuele verzachtende omstandigheden kent).
   Ik voel me gezien de inhoud van jou postje echter volledig op mijn gemak bij het zeggen van: je lijkt me een erg miezerig en bekrompen ventje.

   De enige verzachtende omstandigheid die ik voor jou kan bedenken is dat jij misschien je pilletjes nog niet had genomen..?
   Als dat zo is zou ik ze gauw even nemen en dan Budhy je excuses aanbieden.

 3. ‘Dit gaat over het wereldwijd ontwaken van het menselijk bewustzijn. Hier is sprake van het opklimmen van het collectieve bewustzijn. Mensen geven uiting aan hun innerlijk vurige wens om nu eens eindelijk op te komen voor het algemeen menselijk belang, voor persoonlijke vrijheden, voor een vreedzame samenleving.’

  ‘Het menselijk bewustzijn komt op een hoger plan.’

  Het volgende filmpje van Dolores Cannon: The Mayan Calendar, 2012 and 5D Earth heeft een eensluidende boodschap, beschrijft dit precies.

  http://www.youtube.com/watch?v=riQdyr1hkuI&feature=player_embedded#

  Doom & Fear = 3D Earth
  Love & Peace = 5D Earth

  Do You enjoy fear?
  Do You want doom?
  Do You want 5D Earth?

  It’s time to make a choice.
  Thoughts = manifestations.

  1. @ Wattenstaafie

   Zie ik daar iets staan van met 5D?

   GEWELDIG !!!

   Goeie aanvulling trouwens, iets voor Marcel w uit 5D.

  2. Hier doet sappige sensuele Juicy Lilith Lilou Macé met de enorme prikkende zalige voorbumpers tenminste wel een beetje normaal.
   Dolores Cannon is niet de eerste de beste dus dat is dan goed nieuws.
   Zij zegt op grond van haar 40 jaar onderzoek dat “De Shift” echt isz.
   Nou dat komt dan goed uit want ik kan in mijn huidige maatschappelijke situatie wel wat toverkracht gebruiken.
   Ben ik vast niet de enige in.
   Ik ben zelf alvast met mijn regeneratie via mijn hogere zelf begonnen door van alles te gaan doen waar ik vroeger nauwelijks toe kwam om te doen.
   Zorg dat je lichamelijk actief bent en geestelijk actief en achterstalligheid opruimt, rommel in jezelf, rommel in je huis.
   Familie problemen, werk problemen, lichamelijke problemen, mentale problemen, relatie problemen, geld problemen, frustraties, obsessies, angsten, nou jah Dolores Cannon weet er wel raad mee, ze komen met honderden op haar spreek uur om raad te vragen.
   Zorg dat je niet te opgesloten raakt in je eigen karmische rad van fortuin.
   Probeer boven jezelf uit te stijgen zo af en toe.
   Mijn voornaam bestaat uit 2 namen met een verbindingsteken er tussen.
   Voor mij is dat altijd het tweeledige aan mezelf.
   Dat ben ik voor ‘DE Shift” en na de ‘De Shift”
   Ik heb nog wel wat te doen in Part 2 van mijn leven.
   Ik ga me niet afsluiten voor mogelijke Mirakelz die nog gaan gebeuren.
   Zoals rapper ‘Appa’ zegt ik lust jullie rauw maar dan het liefst in positieve zin.
   De mensen die je onvergefelijke dingen hebben aangedaan in vorige levens zijn vaak dezelfde die je in dit leven weer vast houdt; let it go zegt Dolores, het heeft geen zin om daarin te blijven rond malen, je houdt het zelf in stand door niet te vergeven. Verscheur dat contract met die mensen en laat ze gaan. Jij gaat jouw weg en ik ga mijn weg en we hoeven niet meer verbonden te zijn met leed als bloed contract. Opruimen in de goede zin. Zorg dat je lichter gaat leven en niet nog meer karma graaft in de grond door te zware te veel claimende eisende ijzeren wielen.
   Maar 2012 is heel subtiel zegt Dolores, niet iets abrupts het is al jaren aan de gang, alles verandert geleidelijk.
   En je moet iets van dimensies en energie en frequenties snappen zegt Dolores.
   We zijn als vlooien op een hond, de aarde heeft voornamelijk last van ons zegt Dolores.
   Je lichaam kan niet in 1 keer mee naar de hogere frequenties.
   Vandaar de vage lichamelijke klachten die je moet overwinnen?!
   De dokter kan meestal niets vinden maar jij hebt er last van dagen achterelkaar.
   Duizeligheid koppijn misselijkheid vage pijntjes buikklachten etcetara.
   Let op je voeding.
   Het zware voedsel houdt je laag in frequentie.
   Je merkt dat je behoefte hebt aan ander soortig voedsel dan vroeger.
   Drink veel water, is heel belangrijk.
   Pas op met te veel suikers en te veel vlees en te veel snoep en koek en nou jah.
   Een mens kan met veel minder voedsel toe dan je zou denken.
   Zo gauw Lilou iets zegt over wat Drunvalo gezegd heeft dan valt mij op dat Dolores meteen NEE NO zegt.
   Dat heb ik nou ook bij DRunvalo; iets in mij zegt dan meteen No Nee, het is jouw keuze en het verschil isz heel Subtiel.
   Dat is waar alles om draait, finger spitzen Gefühl … fine tuning, het afstemmen op. Drunvalo is meer een kannibaal met een hoop praatjes met een voor mij onduidelijke nerveuze agenda.
   Dusz gewoon op je krent passief gaan zitten afwachten heeft weinig met de transitie te maken.
   Wat wel eng is isz dat ‘De transitie’ ook misbruikt gaat worden door de Globalisten die totale controle proberen af te dwingen via stasi chips in je mobiele telefoon. Het was allemaal onzin zeiden de jhournalisten jaren tegen de complotters. Gisteren stond in de TElegraaf bevestigd dat het wel waar is, er zit een software matige ‘backdoor’ in iedere mobiele telefoon waarmee mensen gevolgd en afgeluisterd worden; track, traced and databased…. De DDR was er niets mij, passiviteit geeft geen pas bij deze maatregelen al geloof ik niet in geweld, dat speelt ‘ze’ juist in de kaart. Ik geloof in informatie en kennis verspreiding, dat is ook gekoppeld aan bewustzijn.

   Dolores Cannon’s revelations: New Earth, Frequency, ET Souls, Waves, How to Shift?
   http://www.youtube.com/watch?v=R8WRfVxkjxU

   Quote:

   ” Use of hypnotic regression to explore past-life memories has uncovered information relevant to earlier AB lifetimes alleged by a great number of people. Hypnotherapist and prolific author Dolores Cannon has discovered many cases where humans have memories of being inhabitants of other planets. These memories support the hypothesis that humans are hybrid beings whose genetic memories combine extraterrestrial and Earth events.

   Cannon believes that humans have a soul or consciousness that transcends many lifetimes, and that none of us originated on the young planet Earth. One of her subjects reported a lifetime in an unnamed community near Qumran (home of the Essenes and the Dead Sea Scrolls).

   He described flying ‘watchers’ who exuded a special energy or light and never set foot on the ground, but taught the human community and praised its members for holding on to the teachings handed down from Atlantis. The hypnotized subject suggested that the Star of Bethlehem was something like a spacecraft. Its crew (‘messengers’) described in advance the selection of Jesus’ parents and birth date. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_humanitymanipulationalien11.htm

  3. Ooh shit ik voel me weer net een puber van 13, het is niet anders, kom ik wel weer overheen, Mirakel ik wil vandaag nog even zeggen dat ik van je hou (ik heb nog wat te goed van al die new age types die elkaar al jaren wezenloos met luv en peace om de oren geslagen hebben, nu ben ik even aan de beurt, ook dat is karma)

   Nog even een paar ouwe l*llen op het podium met een hoopgevend positief levenslustig nummertje;
   De oudjes doen het nog goed mag ik wel zeggen.
   Ik heb maar even een clipje gekozen zonder beeld, die oude knarren zijn niet altijd even oogstrelend op het podium, de hoge tonen halen ze vaak ook niet meer, oude vergane glorie heeft ook vaak iets triests.

   Joe Walsh – Life has been good to me so far
   http://www.youtube.com/watch?v=J2rxPSDUlvk

  4. Wel te merken dat alle muziek ouder dan 10 jaar meteen klinkt alsof het op halve toeren is opgenomen, compleet slow motion, zo traag als appelstroop komt het door de speakers kruipen, komt dat door een andere tijdsbeleving richting “The SSHift”?!

  5. Daartussen bij lizzora (maan) vond ik een interessant artikel over 2012 en graancirkels, ergens resoneert het met mij:

   http://www.goto2012.nl/blog/?p=785

   Misschien heb ik hier wel mijn draken-slang symbool gevonden, wat ik in het gogo artikel vond:

   Kosmische slang die de Nexus of Supergolf symboliseert (de drager van het ultieme DNA muterende programma van de Schepper – maar een die in ons universum bekend is) en laat zien dat de slang zich “uitspreid” over het galactisch vlak.
   * In de oude Maya traditie is de slang het symbool van de einde van het fysieke leven en ook het afsluiten van een cyclus, een maat dat het afgelopen is…de laatste integratie

   The time of the sixt’h sun.
   Het blauwe licht dat volgens het goto artikel nodig is om ons te doen ontwaken, de angst van de illumnati, the bleu pale horse.
   Maar voor ons de mooiste kleur opweg naar wakkerworden: De wedergeboorte en het alles weer kunnen herinneren. Activatie…

   http://www.youtube.com/watch?v=AOkLBMJREgE&NR=1

   Aha hyper alert, dus ook een reptiel…die mevrouw dolores? Bedoel je dat?
   Eh, nu begin ik alert te begrijpen waarom zij misschien wel op de maan willen wonen…..Wanneer je op de graancircel kijkt met die drie strepen door de zon, dan zie je de aarde, met de maan erachteraan bungelen. Het kan zijn misschien, is mijn hypothese, dat ze deze ontwikkeling aan zien komen, en dat de aarde, dan de klappen opvangt, die zij niet aankunnen! De maan staat dan in de schaduw an de aarde, een aan de donkere kant komt helemaal geen zon! Dus voor hun dan de ideale omstandigheden om in leven te kunnen blijven……

   Hyper alert, Ik denk dat wij als kosmische slangen, wel een en ander op de schop kunnen nemen. Ik ben altijd weer blij dat jij er ook bent met je kritische noten, heel fijn. Ik hou ook cyber veel van jou!

   Ik zet alles hier even neer, dan kunnen we hier ook weer verder.

  6. Oh Mirakel Broederschap en Zusterschap in Volle actie maar liefst iets warmer nog dan dat, ik laat het even helemaal door me heen stromen VAndaag en morgen liefst ook.
   M´n borstbeen voelt warm nou, zou daar m’n hart zitten?
   Vast wel.
   Er zal daar wel een chakra zitten, kolkende energie nu, zo fijn, ik ga de hele dag op wolken lopen nu, voor mij is het nu geen 12 graden buiten maar wel 33 graden; heerlijk, dank je dank je, ik zal proberen om mijn hoofd er nog een beetje bij te houden; hoeveel warmte kan een mens verwerken is altijd de vraag, misschien dat we daarom gradueel incrementeel stapsgewijs geroosterd gaan worden in het kosmische zonnevuur, anders too much to handle maar ik trek het nog net, vandaag ga ik alles op een Wouwse manier doen, geen ongelukken maken natuurlijk dat niet maar vandaag ga ik op een heerlijke manier verward boodschappen doen bij de Aldi en zo en ook mijn groeten tuintje zomerklaar maken; ben al een paar dagen oude paardenmest aan het delven, zo’n donkere onderlaag die super vruchtbaar isz, groeien de boontjes van de zomer misschien eens een keer wat uitbundiger; moet ik misschien ook nog vruchtbaarheids rituelen doen, nou ik huppel wel even drie keer om de dennenboom heen; dan zullen de goden het toch wel begrijpen neem ik aan, nog een beetje orakelen over de Kleur Blauw samen met Mirakel en andere Notoire Niftie Nimfige Nuffige NoViolence Want To Know gangers en het nummer 33 zag ik ook al weer voorbij komen; en slangen zijn altijd op zoek naar warmte zeggen ze, klopt wel, als ik ga lawaai maak en niet heel druk doe dan koel ik snel af, op zoek naar de zon en de warmte en als die er niet is ga ik iets lichamelijks doen om het warm te krijgen, de tuin omspitten en zo; ook als al het onkruit al lang weg is want het gaat niet om het resultaat maar om het doen in het momentane momentje mocona voor jezelf…

   Sweet- Love is Like Oxygen
   http://www.youtube.com/watch?v=oc1sgCT7X2c

 4. Mubarak is nog niet opgestapt en waarschijnlijk zal het de militaire top dit machtsvacuüm opvullen. De VS betaald Egypte jaarlijks anderhalf miljard dollar en zal een anti-amerikaans/israelische regering niet tolereren. Want dan wordt het oorlog in die regio. Iets wat ik zonder dit egyptische burgerconflict toch al verwacht nu Iran zijn kernwapenambities verwezenlijkt, extremistische moslims dingen naar de toegang tot het pakistaanse kernwapenarsenaal en de spanningen rond de beide Korea’s toenemen. Ook in Afrika dreigt een nieuwe oorlog in de Ivoorkust en Soedan.

  In Syrië is een demonstratie tegen het zittende regime gisteren uitgelopen op een teleurstelling. Het verwachte domino-effect is in die regio uitgebleven en de dictators blijven zitten waar ze zitten.

  De wereld is inmiddels een snelkookplan geworden en een derde allesomvattende wereldoorlog is in aantocht. Wie de politieke en economische situatie in de wereld goed bekijkt ziet de duidelijke voortekenen. Steeds meer schurkenregimes krijgen bezit tot kernwapens (en durven ze ook in te zetten) en recent kwam naar buiten toe dat grote terroristenorganisaties inmiddels de technologie bezitten voor het maken van de zogenoemde ‘vuile bommen’ (radioactieve massavernietigingswapens) die in grote steden kunnen worden ingezet.

  De voedselprijzen nemen toe, de economische recessie is nog lang niet voorbij. De veiligheid op straat neemt ook in beschaafde landen zienderogen af en de corruptie toe. Wereldwijd zien we een toenemende geweldspiraal waar steeds meer het recht voor de sterkste geld. Een mensenleven stelt tegenwoordig nog minder voor dan een dollar of een euro. Ook zien we een toename aan millieurampen die op een gegeven moment financieel niet meer zijn op te brengen. (zoals recent in Australië)

  Natuurlijk ontstaat er dan de hoop naar een nieuwe (fictieve) wereld, maar is dit realistisch te noemen? Nee, wel begrijpelijk want hoop doet leven. Dan is vluchten een optie.

  De realiteit van de dag laat echter een overbevolkte wereld zien waar nieuwe resistente ziekten uitbreken en waar burgers elkaar stelselmatig afmaken. De wereld als zelfgeschapen hel inplaats van het verwachte paradijs. De mensheid is aan de vooravond van zijn eigen vernietiging gekomen. Wanneer uiteindelijk de eerste kernwapens zullen afgaan zal de huidige mensheid zijn laatste ronde ingegaan. Het is niet de vraag óf, maar wannéér. Misschien zal uit dit Armageddon enkele overlevenden voortkomen en zal die toekomstige mens aan de geboorte van een nieuwe mensheid komen te staan.

  1. Mijn vader luisterde vroeger altijd naar gbj, puur en alleen omdat hij zich dan eens heerlijk kon ergeren 🙂

  2. De collega van GeeBeeJee Hiltermann gevonden.
   Ik dacht dat ze alle SS malloten na 45 Nederland uitgegooid hadden.
   Mooi niet dusz.
   Geniet even mee met 1 van de belangrijkste ambtelijke autoriteiten en vertrouwelijke adviseurs van de Nederlandse Kroon; Josef Klunss
   Dat was toch die ukkel die al ons Gronings aardgas verpatst heeft voor een halve cent per kuub aan de Russen?!
   Volgens de Telegraaf moeten wij nu duur gas terug gaan kopen uit Rusland maar zijn onze CV ketels en kracht centrales niet geschikt voor Russisch vuil brandend roetend ruftend rot gas.
   Ik snap dat soort ontaarde onnavolgbare koehandel niet.
   Dat Kluns niet deugt kun je zo wel zien aan die uitgestreken gestapo harses met die geknepen spleterige snake oogjes, wat een Creep eersteklas en dat bestuurt dan je land! Lijkt wel een Rot Schild bastaard; die ouwe Rot Schilds hadden ook van die akelige snake rot koppen. Het zal wel weer een habsburger familie bloedlijn verhaal zijn waarvan agent F001 op school nooit gehoord heeft; allemaal sprookjes hèh ouwe F001 rakker, ouwe kersen boom plukker, maar bedankt voor de tros teevee actualiteiten rubriek, daar zijn wij Shiftende new age gangers te dom voor omdat allemaal te kunnen begrijpen; nieuws zoals we dat 50 jaar terug voorgeschoteld kregen, voor sommigen hier jeugd sentiment, back to the future met GeeBeeJee Hiltermann

   Keek op de Week 1 – 3van4 – Luns over homofilie
   http://www.youtube.com/watch?v=bsRdYV7dY5c

  3. Als ik jouw stukjes lees dan denk ik steeds weer onwillekeurig; RELATIVEER jezelf en de informatie die je tot je krijgt toch eens. Wees gerust kritisch, (heel gezond) maar wees niet steeds SELECTIEF (!) kritisch!
   Je verlangt:

   ”Feiten, feiten, feiten en dus geen sprookjes of hoopvolle verwachtingen. De wereld is zoals die is en niet anders.”

   Feiten, onweerlegbare feiten verlang je. Het gekke is als ik jouw stukjes lees, dat voor jou de wereld is zoals je wordt verteld, als de informatie maar in de krant staat, door de journaals wordt uitgezonden, afkomstig is van overheden, officiële instanties etc… dán zijn het voor jouw FEITEN! Alles wat NIET strookt met deze informatie noem jij “sprookjes of hoopvolle verwachtingen” Je zegt dan ook nog “De wereld is zoals die is en niet anders.”
   Dat klopt! De wereld is zoals die is en niet anders! En in die wereld blijkt steeds weer dat de media slippendrager zijn van overheden, officiële instanties etc… jij hebt blijkbaar een zodanig grenzeloos en onwankelbaar vertrouwen in de integriteit van alles en iedereen wat als stempel officieel heeft meegekregen, dat je de realiteit van hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt uit het oog schijnt te zijn verloren. De realiteit blijkt om de haverklap weer anders te zijn dan door de slippendragers van de MSM getracht wordt ons wijs te maken. Voorbeelden te over! Maar dan stokt plots je kritische geest. Ben je werkelijk zo’n naïef slachtoffer van het systeem dat je je vermogen tot ZELF denken bent kwijtgeraakt? Daarnaast; ga je wel eens op je intuïtie af, heb je die überhaupt nog wel? Zomaar ’n paar vragen. Niet denigrerend bedoeld. Reflecteer deze vragen eens…wellicht (maar onwaarschijnlijk) leidt het tot een ‘aha-erlebnis!’ Ik gun je oprecht de realiteit achter het door agenda’s bepaalde nieuws te zien en niet alles maar blind te geloven wat vanuit ‘officiële’ kanalen over je wordt uitgestort.

   Relativeren kun je van Peggy Lee leren:

   https://www.youtube.com/watch?v=pTSMyKdKDR0&feature=more_related

   Prachtig nummer!

 5. Hallo Guido,

  Een prachtig artikel, iets kan pas veranderen als het vanuit de bodem gedragen wordt(dus door de man van de straat, in welk land dan ook).Ik vindt het geweldig wat er er in Egypte en Tunesië gaande is, hoop dat het doorslaat naar alle arabische staten , maar vooral naar de Verenigde Staten en natuurlijk West Europa waar we alleen maar ja-knikkers zijn geworden net als de oliepompen destijds in Nederland.We worden ook geregeerd door een fantastisch stel momenteel, schoolvoorbeelden van de ijverige student 9 of 11 jaar. Wauw en nu alle studenten inkorten.Wat zijn die Rutte en Verhagen toch kortzichtig, hun studententijd van feesten i.p.v. studeren hebben ze voor het gemak maar even vergeten. Lekkere jongens die ons “”””voorzitten””””” en de weg wijzen!

  Groetjes Lia

  1. Gisteren werd de steun van de VS uitgesproken voor een overgangsregering onder Mubarak. Ook het partijbestuur blijft zitten waar het zit, alle demonstraties ten spijt. Ook de oppositie (waaronder de moslimbroederschap) binden hun eisen in en gaan in gesprek met Mubarak. Het lijkt er dus op dat de egyptische revolutie aan het doodbloeden is. Intussen kosten de demonstraties 312 miljoen dollar aan inkomstenverlies per dag en is de toeristenindustrie ingestort. Egypte staat aan de vooravond van een financiële afgrond. De uitkomst van dit alles zal alleen nog maar meer geweld aanwakkeren. Met dank aan de demonstranten.

   Ook in Tunesië wordt er momenteel geschoten op burgers door de oproerpolitie. Een demonstratie in Syrië faalde jammerlijk en ook in Jemen blijft de regering zitten waar het zit.

   Feiten, feiten, feiten en dus geen sprookjes of hoopvolle verwachtingen. De wereld is zoals die is en niet anders.

  2. Vertel, vertel! Hoe is die dan, die wereld, hoe zit ie in elkaar dan!? Vertel, vertel!

  3. De wereld is een plaats waar het recht van de sterkste geld. Zo simpel is het. Wij mensen staan bovenaan de biologische voedselketen en we zetten die rangorde binnen onze eigen soort voort. Is het ooit anders geweest?

  4. Als de mens het wil staat het ganse raderwerk stil.
   De mensheid is het sterkste, kan niets of niemand wat aan doen. Laat alles maar naar de klote gaan, de mensheid bouwt het wel weer op, gaat heel erg snel vanuit VRIJHEID en ENTHOUSIASME!

  5. @ Fatalist001
   Wat heb je toch een enorm depressieve kijk op de wereld. Wat hou je je krampachtig vast aan alles waar mensen in de straat van walgen. Wat weiger je toch om je een voorstelling te maken van hoe het zou kunnen zijn deze wereld als we terug gaan naar de menselijke maat.
   Zo generaliserend als jij bent over de meest slechte eigenschappen van “de mens”. Realiseer je je wel dat jij er zelf een bent een mens? realiseer jij je wel dat je de slechte eigenschappen dus aan jezelf verbind? Ik denk niet dat je dat doorhebt of is het fenomeen F001 de uitzondering die de regel bevestigt?
   Ik voor mij stel mij buiten de generalisaties over de mensheid zoals jij ze hier keer op keer uitdraagt. Als dat betekent dat ik mijn menselijkheid volgens F001 moet afleggen ,graag dan . Wat jij namelijk beschrijft is een dermate fatalistisch en depressief wereldbeeld ,dat ik niet kan begrijpen dat je daar nog deel van wilt uitmaken . Tevens geef je ermee aan dat je de verantwoordelijkheid over je eigen leven afschuift op die slechte mensheid. Het is een onveranderlijk iets en ligt dus niet aan jouzelf. Wat een nare energie straal je daar mee uit. En wat sta je daarmee verandering in de weg,een hartgrondig BAH voor jou visie.

  6. Ach, ik zag zo’n Egyptenaar op de televisie zeggen:
   Er is hier geen sprake van Christenen en Moslims, wij zijn één. Het volk om hem heen riep samen voluit: Wij zijn één, wij zijn één!

   Kijk, dat is menselijkheid.

  7. Bye bye Reptillian thinkers, de mensheid ontwaakt in eenieder.
   Er bestaat geen niveau voor menselijkheid, heerlijk. Eindelijk af van superioriteit op welk vlak dan ook, zelfs op religieus en spiritueel gebied. Denk je verder te zijn dan een ander? Haha, dan ben je nog verder van jezelf verwijderd dan de simpelste man op straat. Bye bye.

  8. @ martijn
   Ik zag een Egyptische vrouw van 83 worden geinterviewd.
   Vraag: bent u niet bang dat als u naar het plein gaat u verwond dan wel gedood kunt worden?
   Antwoord meneer wij zijn al 30 jaar dood waar moet ik bang voor wezen?
   Deze mevrouw had een power waar ik de tranen van in mijn ogen kreeg een onverzettelijke geest die uitriep genoeg is genoeg ( had gelukkig niet naar F001 geluisterd) en zag een mogelijkheid voor het veranderen van de levenssituatie. De angst voorbij , een voorbeeld voor elke mens. Zij nam het recht en de verantwoordelijkheid voor het eigen leven in eigen hand ,wat een onverzettelijke moed.
   Bedenk wel ze kunnen je lichaam doden maar nooit je ziel . En je bent een ziel en hebt tijdelijk een lichaam, dus vanwaar de angst om de verantwoordelijkheid voor ons tijdelijke menselijk bestaan weer zelf ter hand te nemen ?
   Of is het gemakzucht?

  9. Kijk, dat is de kracht, de eenvoudige kracht van ons bestaan. Goddelijke kracht is voor iedereen weggelegd, als je maar in jezelf en je ideologieën gelooft. Natuurlijk waren ze dood, zoals hier velen in zombie mode rondlopen. We mogen onze vrijheid opeisen tot we een ander er mee lastig vallen. Vanuit nature is dit goed geregeld allemaal, kijk maar naar dieren. Jouw wil opleggen aan een ander is fout maar naar de wil van een ander leven is zondig.

  10. Jouw leven is jouw spel, speel je eerlijk, dan is het een leuk spel, speel je vals, dan mis je de essentie van het spel en blijf je zoeken naar de kick, om b.v. een ander te slopen voor jouw gewin. Zo zit de wereld in elkaar.

   Veel mensen willen gewoon weer eerlijk spelen.

 6. als ? wij nu eens net zo slim waren dan de egypte naren en ook eens de straat opgingen met z,n allen om die te*ringleiders eens van hun troon en blauwe pluche te schoppen! dan deden we het beter dan waar jullie nu over zitten te raaskalen .t,is makelijk hoor om voor de pc te zitten en je ongenoegen te spuien . nee? dit doe je niet goed GA DE STRAAT OP DAN KOMT ER MISSCHIEN WAT MEER LOS dan alleen maar geraaskal .

  1. Goed, je hebt gelijk, noemen ze onder de ware socialisten Salon socialisten, lullen maar niks doen.
   Ik doe mijn ding, ben eigen baas, spreek met mensen.
   Ik kan wel de straat op gaan nu hoor maar dat werkt zo niet.
   Moet eerst een organisatie tot stand komen van gelijk denkende mensen, die dit op gang kan zetten. Het draagvlak is ook te klein nog in Nederland, daarvoor hebben we het eigenlijk veel te goed allemaal.

   Ja, over de ruggen van mensen ver van ons bed, dus so what, zo denken we hier toch? Ik wacht wel af tot de druppel de emmer doet overlopen, voor die tijd heeft het geen zin.

  2. @martijn,

   deel jouw visie volledig! de emmer loopt langzamerhand aardig vol, en als het moment daar is zullen zij die de krachten en machten achter de schermen zijn en/of steunen zich nergens meer kunnen verbergen, voor hen die gehoor geven aan de roep van de vrije wil des mensen. Tot die tijd, oren&ogen open, blijven spreken en preken, schrijven en lezen en draag bij aan de eenheid.

 7. Laten we nu eens reël de stand van zaken nog eens doornemen.

  Mubarak zit ondanks alle demonstraties nog gewoon als gesprekspartner in zijn presidentieel paleis. Mubarak onderhandeld met zowel de VS als de oppositiepartijen voor een overgangsregering.

  De VS spreekt zich openlijk uit dat Mubarak die overgangsperiode zal leiden, want men wilt geen anti-Israelische of anti-VS regering in Caïro. Deze garanties worden jaarlijks met 1,5 miljard dollar afgekocht.

  Worden die garanties niet gegeven, dan wordt het oorlog. Egypte zal economisch verder in zijn neerwaarste spiraal duiken en bevolkingsgroepen zullen elkaar te lijf gaan. Dit scenario wil niemand, maar hiervoor is Mubarak als bindende factor nodig. Men wil immers geen herhaling van Irak waarbij de verdrijving en ophanging van Saddam Hoessein leidde tot een genocide onder de iraakse bevolking.

  Intussen probeert het leger de demonstranten stapsvoet van het plein te verjagen en worden journalisten (mede als opruiers van deze demonstranten) opgepakt en in detentie gezet. Een harde kern blijft zitten, maar het egyptische sprookje lijkt voorbij. Er wordt gedemonstreerd, maar zonder resultaat.

  Ook het verwachte domino-effect bleef uit. De oproerpolitie in Tunesië schiet nu op haar eigen burgerbevolking en in andere landen komt er geen anti-beweging van de grond. Het lijkt er dus op dat het hoogtepunt is verstreken en dat de ‘revolutie’ achter diplomatieke deuren verder gaat.

  1. Wanneer gaan we NU eens die Piramide afbouwen?!

   Zit al 26.500 jaar te wachten op die levering van stenen van je.

  2. Ja, laten we nu -geheel ongevraagd- de stand van zaken nog eens doornemen.. Over een dominant ego gesproken..

  3. Een schrale troost is misschien dat onze egyptische google-voorman uit detentie is en dat Mubarak misschien wordt ‘behandeld’ in een duitse kliniek. Tja……

  4. @ F001 laten we de zaken nog eens doornemen zeg je, en dan volgt een relaas waarin je stelt dat de protesten doodbloeden. Niets is echter minder waar zou zeggen volg het nieuws ( jaja zelfs in de msm kunnen ze er niet onderuit)
   Daarmee lijken jouw “beschouwingen”ingehaald door de realiteit van “de wereld zoals ie is”.

 8. Goed, 11 februari 2011 om 17.00 Mubarak is afgetreden. Het Egyptische volk is uitzinnig. 17 dagen hielden de protesten stand op het Tarhirplein. Ongelofelijk knap dat het volk standvastig bleef. Ik ben erg benieuwd wat er nu gaat gebeuren, nu komen de kritieke momenten…..

 9. mijn felicitatie aan het volk van Egypte,
  nu Saudi Arabië nog,de grootste Dictatuur ter wereld met al die duizenden prinsen die door het westen in het zadel geholpen zijn,en waarom ,ja inderdaad de olie,waar het westen de handen op had gelegd(mensenrechten vonden ze niet zo belangrijk)maar ja de olie is nu op aan het raken,zitten we alleen nog met die vervelende prinsen daar,macht aan het volk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.