Advertentie

UFO-jij-of-UFO-ik?


UFO-jij-of-UFO-ik?

Guido Jonkers © 2011 WantToKnow.nl/.be

x

Het is 16 December 2010 en bij de klaagmuur in Jeruzalem filmt een toerist bij kraakhelder weer, een zwevende, metaalachtig-glimmende  UFO. Het filmpje is kennelijk niet bewust gericht op de UFO, want deze verschijnt pas laat in het filmpje en bovendien helemaal bóven in beeld. De UFO haalt een bijzondere manoeuvre uit en is bijzonder goed te volgen op het filmpje. Kijk zelf.

Wat uiterst opvallend is, voor het onderstaande verhaal, is het feit dat deze UFO verschijnt bóven de Rotskoepeltempel, waarvan je de goudkleurige koepel in het filmpje juist in de hoek van de klaagmuur, onder het rode cirkeltje, kunt zien.

 

x

Jeruzalem, vrijdag 28 Januari 2011. Het is 01:00 ’s nachts en bij de Tempelberg staan mensen te praten en te filmen. Plotseling verschijnt een UFO, die langzaam naar beneden daalt, tot vlak boven de Rotskoepelmoskee.
Het geluid bij het filmpje legt de verbazing vast van één van de -kennelijk Amerikaanse- toeschouwers. Zij meldt de typisch Amerikaanse tekst: “We have seen ‘m in Mississippi like this, but never before like that”.. Is dit commentaar/geluid EN de beelden daardoor écht..? Een ontkenning lijkt wel haast de bekenning van de ultieme samenzweringstheorie..!

X
En dan verschijnt er een paar dagen later op YouTube het hieronderstaande filmpje, dat als commentaar door de makers de volgende tekst ingebed krijgt:

“SHOCK!!!!!The best shooting of the ufo over temple mount !!!!!!!!!! from Zofim muonten  After birthday partty we stoped for Michael to pee on side after he dig our brain- the full video latter. We have all the copyright for this movie!!!!! Who want yo use it pleas send a mail to: zionlion2011@hotmail.com (Yuli or Michael). “

Ook dit filmpje tonen we je graag, hier:
x

Er blijkt vanuit dezelfde hoek, ook al een ander filmpje geschoten te zijn, met dezelfde soort beelden. Alleen is dit filmpje van verder weg opgenomen, zo lijkt het.. Deze dus:

x

x

Tja, wat blijft er dan over..? Het vergelijk van de filmpjes, vanuit verschillende standpunten, geeft ook een bijzonder en gemeenschappelijk ‘bewijs’. Ook dat filmpje is inmiddels gemaakt. Hier dus:
X

x

Hoe het werkelijk zit..? Er zijn voor ons in ieder geval, vanuit de vele camera-standpunten én de origineel-lijkende commentaren, niet écht veel redenen te twijfelen aan de oprechtheid van de filmpjes en het gefilmde. Het zou anders wel een heel bijzonder ‘complot’ zijn wat achter deze 4 filmpjes zit.

Dit filmpje laat een overduidelijke en heldere analyse zien van deze bijzondere UFO-waarneming. Uitermate boeiend is het laatste deel, waarin een röntgen-filter over het filmpje is gelegd.x

x
De UFO is een Orb..?!
En dan is er ineens deze inzending op YouTube.. Uiterst bizar is het feit, dat wij al geruime tijd de artikelen over Orbs op de site hebben staan, en dan de volgende ‘Orb-verklaring’ tegenkwamen voor een UFO.. Een toerist die HETZELFDE verschijnsel heeft gefilmd, maar daarbij van een Orb uit gaat.. Kijk zelf..!!
Bovendien betekent dit feitelijk dat de filmpjes hierboven zeer waarschijnlijk geen hoax KUNNEN zijn..!

x

Helaas bestaat deze video niet meer.

74 gedachten over “UFO-jij-of-UFO-ik?

  1. Er is inderdaad veel controverse om de filmpjes. Hier een uitgebreide analyse:

   http://blogs.howstuffworks.com/2011/01/31/the-jerusalem-ufo-at-dome-of-the-rock-on-january-28-2011/

   Dit staat op Xandernieuws:

   De filmpjes van een UFO die ’s avonds plotseling uit de hemel tot boven het Rotskoepel gebouw op het Tempelplein in Jeruzalem zakte, daar even bleef zweven en toen pijlsnel weer omhoog schoot, gingen de afgelopen dagen de hele wereld over en bereikten zelfs sommige reguliere media. Het belangrijkste filmpje, waarop te zien is dat de UFO pulserend licht uitstraalt, is echter naar alle waarschijnlijkheid nep.
   De reden waarom het filmpje niet echt kan zijn is even simpel als ontluisterend: de lichten van de stad Jeruzalem blijven bij het bewegen van de camera statisch en bewegen niet mee. Iedereen die wel eens ’s avonds met een videocamera heeft gefilmd weet dat de min of meer stervormige lichtstralen van bijvoorbeeld lantaarnpalen onmiddellijk reageren als de camera in een andere richting wordt bewogen. Dat blijft op het filmpje geheel achterwege, waardoor het vrijwel zeker is dat de UFO later is gemonteerd in een opname van waarschijnlijk een foto van nachtelijk Jeruzalem.

   (Deze foto (welke lijkt te zijn gebruikt) vond ik via een link op de website van howstuffworks: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Jerusalem_night_7088.JPG )

   Lijkt wél erg!

   Verder:

   De tweede opname is weliswaar uit een andere hoek en van veel grotere afstand gefilmd, maar tegelijkertijd om die reden eenvoudig te vervalsen. Ook is er een klein maar onmiskenbaar verschil: in de eerste video stijgt de UFO op zonder eerst een lichtflits af te geven, in de andere twee opnames is wél een lichtflits te zien.

   Wie het weet mag het zeggen!

  2. Gelukkig hebben we feitelijk zelfs geen filmpjes en ooggetuigenverklaringen meer nodig, de bewijzen van ‘black projects’ en de ‘aether fysica’ bewijzen dat antizwaartekracht een werkend concept is en dat hier gebruik van wordt gemaakt…

   Luister vanavond live mee naar de radio-special met Dr. Paul la Violette (brilliant onderzoeker en auteur van o.a. ‘Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and classified aerospace technology’!

  3. @ Wattenstaafje; je hebt helemaal gelijk, ik leefde in de veronderstelling dat het zondag was na mijn uitvoering door een moederschip gisteren 😉

   Dank! Correctie dus: uitzending is zondag 19-21 uur!

 1. In iede rgeval al veel controverse om dit filmpje. Ben je geinteresserd in UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie? Mis dan niet de unieke gelegenheid om Dr. Paul la Violetee voor het eerst in Nederland mee te maken!

  Op uitnodiging van HealingSoundMovement Events komt Paul la Violette speciaal naar Amsterdam, op zondag 27 maart…
  Dr. la Violette is een internationaal expert op dit gebied en zijn boek ‘ Secrets of Antigravity’ levert bewijs van het bestaan van antizwaartekracht en verklaart zelfs mogelijk de onderliggende techniek en de implicaties voor een betere wereld.

  Meer info? http://www.healingsoundmovement.com/news

  1. Meer weten over antizwaartekracht (UFO’s!) en beïnvloeding van een ‘reaction-diffusion Aether flux’ (energy from the Vacuum en antizwaartekracht propulsie techniek)?

   Luister dan vanavond naar de boeiende radio-uitzending met Dr. Paul la Violette vanavond 7-9 (zowel voor F001-1000 als UFO gelovers zeer interessant en Dr. Paul la Violette is 27 maart in Amsterdam voor een uniek seminar over Vrije Energie en Antizwaartekracht!)

   http://www.healingsoundmovement.com/news (bovenste topic, ook meer info over Paul la Violette)

 2. hoe dan ook nog een vaag object in de lucht niet echt nieuw of nieuws in mijn ogen een hoop gedoe om weinig zoals gewoonlijk

  als het filmpjes moeten zijn die de wereld moeten overtuigen nou youtube staat er vol mee maar met weinig resultaat ik verbaas me erover hoe mensen die geloven in ufo’s continu bezig blijven zichzelf te overtuigen op een of andere manier ik zie echt geen meerwaarde in nog een vaag filmpje over ufo’s het geheel word eerder een berg afleiding zoals het keer op keer gebracht word

  begrijp me niet verkeerd ik weet uit eigen ervaring dat buitenaardsen ufo’s enz bestaan maar man wat een flauwekul elke keer weer

  1. Waarom is het nou weer een ‘hoop gedoe’..?? Een uiterst vreemde reactie, nauwelijks inhoudelijk. WAT is er dan zo vreemd, dát vraag ik me af, zodat ik er óók wat van kan leren..!
   Of zeg anders dat het VOOR JOU flauwekul is.. Toch?

 3. dit object is uit meerdere hoeken gefilmd het is of militair spul mischien een hight tech drone of project blue beam van de nieuwe wereld orde of het is iets uit de nauur of mischien uit de ruimte wat het ook is het is ongelooflijk.

  1. Ik vind de verschillende clipjes van die zwevende licht bol behoorlijk echt overkomen
   Nou als het echt is; leuk.
   Als het nep nagemaakt is; ook leuk, knap gedaan.
   Wat ik veel belangrijker vind is om te begrijpen waarom die Gouden verdoemde Rock Dome de crux is van de duizenden jaren durende politieke globale gijzeling van de gehele mensheid op aarde….

  1. Weet juh ‘k-zal je iets vertellen zonder het te hangen aan al te grote bellen.
   Of het nu Licht Engelen uit de hemelen zijn of Vuur Aliëns van een soort wit PlasmaSatijn.
   Men spreekt over binnen en/of buitenaardse levens.
   Maar er wordt nog gezwegen over de inlichamelijke “Aliën”wezens.
   Ze zijn als die flits in dat filmpje Onbevattelijk rap en snel.
   We weten niet half wat ze in of bij die dome hebben kunnen doen in een duizendste Tel.
   Zij hebben de macht over tijd en dimensionale ruimtes en springen voor ons in de bres.
   Wat viel daar in dat gebouw te verhalen, is iets waar wij in kunnen verdwalen.
   Denk er maar eens over na? Waarom heeft dat gebouw zoveel Bla bla.
   http://www.youtube.com/watch?v=_Zu4eMi_aVA

  1. Nepperij is een snel vooroordeel omdat jij het niet kan bevatten door je strot of keel.

  2. Nou breekt mijn klomp, F001 en serieus UFO onderzoek (?/!)Is toch nergens voor nodig, Aliens, UFO’s en ET’s bestaan niet volgens jou. Het eerste bewijs moet nog komen zeg je net zelf…
   Dat het Vaticaan zijn keutel heeft ingetrokken over ontkennen van ET’s is sowieso al bewijs in de overtreffende trap lijkt mij.

  3. @F001, Misschien moet je het “Disclosure Project” maar eens bekijken met al die hooggeplaatste militairen en NASA medewerkers die het risico nemen om uit de kast te komen met hun professionele ervaringen. Maar ach, het is eigenlijk tegen beter weten in want die astronauten spraken ook maar wartaal…

  4. Helemaal juist Simba, maar wat nog veel leper is, wat onze F001 doet!

   Uiterst bizar F001 hoe jij je op komische wijze in mijn ogen TELKENS indirect kwalificeert als uiterst onwetenschappelijk, naïef en bevooroordeeld.

   Heb het al zo vaak gezegd: op het moment dat JOUW waarheid andermans waarheid dient te worden, klopt JOUW verhaal gewoon niet meer. Alsof anderen geen eigen mening mogen hebben!
   Zo simpel is het. En door het feit dat je er gewoon mee doorgaat, kwalificeer je jezelf op uiterst grappige wijze..!
   Gewoon eens vermelden: IK VIND, VOLGENS MIJ, NAAR MIJN IDEE, IK DACHT enz..
   En door dat NIET te doen, kwalificeer je je telkens opnieuw; JOUW waarheid dient ieders waarheid te zijn. Anders stort kennelijk je wereld in elkaar? ANGST…??!
   Feodaal, heersend, ongevoelig, niet open-minded, enz. VOLGENS MIJ!

   Geef gewoon aan wat er VOLGENS JOU FEITELIJK niet klopt, simpel toch? Kun je mooie discussie krigjen. INHOUDELIJK VOORAL.. Maar als we gaan praten over kleuters e.d., dan zegt dat meer over F001 dan over de filmpjes.

  1. Nogmaals, een kleuter kan zien dat hier twee verschillende filmfragmentjes over elkaar zijn gelegd. Dus niks ufo of orb. Over het WAAROM:

   Het zit in de aard van de mens om elkaar te bedriegen voor amusement en vermaak. Het ufo-fenomeen is hier een goed voorbeeld van te noemen. Maar ook geld is een bekend onderliggend motief, net als aandacht.

   Vaak wordt een leugen gebruikt om toeristen te trekken, zoals de jaarlijkse graancircels in Engeland. Niet een beetje toevallig dat ze steeds rond dezelfde toeristen-trekpleister opduiken? Het plaatsje Roswell is als ufo-trekpleister weer een ander vergelijkbaar voorbeeld te noemen. Al in de tijd van het monster van Lochness besefte men dat aan het verzinnen van verhalen veel geld kan worden verdiend. Kijk alleen al hoeveel geld er circuleert in het 2012-fenomeen. Het draait om de hoeveelheid cash die kan worden verdiend om goedgelovigen een financieële poot uit te draaien. Het is en blijft een succesformule, zelfs al weten velen dat ze volkomen voor de gek worden gehouden. Voor velen is het dan ook gewoon amusement. Van de Efteling weten we ook dat het niet echt is, maar toch genieten we van de tijdelijke illusie wanneer we door het sprookjesbos wandelen.

  2. @Budhy
   Noch loom, noch een demoom.
   Gewoon zoekend naar het antwoord over het waarom,
   voor jou blijkbaar een uiting van sloom en dom.

  3. Hmmm Krijgen we dat weer een Fool en een Daemon die verklaart dat hij niet is een demoon.
   Hoeveel filmpjes zie je wel niet hier Ga je dan uit van enig geklier.
   Elke rationaliteit vermoord altijd al een irrationaliteit.
   Jullie dromen in realiteit terwijl fantastische zaken horen bij de irrationele eeuwigheid.
   Nuchtere boeren kan je niets wijsmaken omdat ze altijd in wetenschap zaken wensen te verklaren.
   Wees voor je emoties geen hinder en gebruik je hersens eens wat minder.
   Dan pas gooi je een speciale deur open waar iets wonderlijks in kan lopen.
   Maar volgens mij kunnen jullie dat niet beseffen omdat jullie liever jullie maaienschijt beffen.
   Ga toch wieberen en zing een paar christenhonden psalmliederen…
   http://www.youtube.com/watch?v=_Zu4eMi_aVA

  4. F001 heeft nog steeds niet door dat zijn eigen leven een illusie is. Dat is heel normaal na het nemen van de Blue Pil…

  5. Hihi het leven is een illusie en neemt nu met het irrationele een fusie.
   Vandaar dat nuchtere boeren zich vastklampen aan koninklijke staatshoeren.

 4. STOP DE PERSEN!!! STOP DE PERSEN !!!
  F011, hier ga je van glunderen, Citaat uit de MSM van vandaag,

  Een Nasa satelliet heeft 1200 aarde-achtige planeten in kaart gebracht. Wellicht zijn er 3 keer meer planeten dan we dachten.

  Met de ontdekking heeft Nasa in één klap meer planeten gevonden dan alle wetenschappers ooit in de geschiedenis van ruimte-onderzoek.

  Van deze planeten zijn er 54 ongeveer zo groot als aarde, sommige planeten lijken zelfs een atmosfeer te hebben. Dat is een voorwaarde voor eventueel leven. Bij Nasa hebben ze daar nog geen uitspraken over gedaan, maar het enthousiasme bij de ruimtevaartorganisatie is erg groot. Rond één ster werden zelfs zes aarde-achtige planeten ontdekt.

  De nieuwe planeten zijn ontdekt door de Kepler ruimtetelescoop. Die werd een jaar geleden gelanceerd om zeer gedetailleerd beeld te krijgen van 145.000 sterren in een relatief beperkt stukje universum.

  Bron: MSN Nieuws

  1. Ik krijg zelf toch steeds meer het gevoel dat we langzaam doch gestaag geconditioneerd worden voor de openbaring één deze dagen.

   Ik zit ook verwikkeld in een draadje op een pilotensite in de US waar men het heeft over een naderende Alien (false flag) Attack. Het zou mij niets verbazen aangezien Werner von Braun ook al eens gezegd heeft dat “The last card will be a false flag alien card”

   De film Independence Day als voorbeeld maar dan de schepen bestuurd door Black-Ops military.

  2. Hah Simba leuk een echte 911 Boing 747 vfr autopiloot in da house.
   Effe een opluchting na die mislukte simulator piloot ‘pedaler’ op nujij.
   ‘Pedaler’ zei altijd dat ie gemakkelijk handmatig het Pentagon kon binnen vliegen in z’n simulator.
   Dat het geen onmogelijke manoeuvre was en dat hij nooit last van opwaartse ground suction lift had, of hoe heet dat ook al weer, en dat zijn vleugels gemakkelijk in dat Pentagon cruise missile gaatje pasten en zo.
   Zijn jullie er al achter welke piloten ‘persistent alu contrails’ aan het spuiten zijn?

  3. Hyper , ik zie al heel lang geen chemtrails meer in Nederland , eigenlijk niet meer na dat artikel van de Belfort group { volgens mij ook op WTK )
   Het werd weathermodification genoemd en het stopte plotsklaps .

   BTW ff mijn molentje veranderd in een nebula , zo van de NASA site gepikt .

  4. @hyperalert, er zijn genoeg meldingen van piloten die vreemde contrails zien maar het is steeds meer “company policy” om niets te melden over dergelijke zaken. hetzelfde geldt trouwens ook voor 911. Alleen US (patriots) pilots durven uit de kast te komen aangaande de onmogelijkheden van 911. Ik moet zeggen dat het mij verbaasd, dat zovelen van mijn (ex) collega’s, ondanks het feit dat ze zelf min of meer slachtoffer zijn geworden het een worst zal zijn.
   Ikzelf ben één van de slachtoffers. heb mijn opleiding afgebroken door faillisement van de company, Vlieg natuurlijk nog wel, heb zelf iets van 180 uur in de rechterstoel op de 757/767 dus kan je bij deze wel vertellen dat die NuJij persoon uit zijn nek zwamt.

   Ik heb overigens vorig jaar in de 767 simulator het Pentagonverhaal nog ff gechecked en ehhhh. No Go…
   Voor diegene die het ook ff willen proberen, 1 uurtje 767 simulator kost € 675,– in Amsterdam. Kost een paar centen, maar heb je ook wat en gelijk het bewijs dat 911 vliegtechnisch kul is.

  5. Ik volg de bevindingen van de Keppler-telescoop nauwkeurig. Recent ontdekte het een stelsel van maar liefst zes planeten onder een zon.

   Ik beweer ook nergens dat er geen buitenaards leven zou zijn, maar de afstand is simpelweg te groot om er een te ontmoeten.

  6. @F001

   Je zegt: “Ik beweer ook nergens dat er geen buitenaards leven zou zijn…”

   Ook nergens? Dát is pas een afstand die niet is te overbruggen maar voor jouw een peulenschil blijkbaar, want jij beweert Ook nergens 🙂
   Je zegt verder “de afstand is simpelweg te groot om er een te ontmoeten.”
   Zolang je uitgaat van aardse technologie, uitgaat van wij-richting-hen misschien wel ja. Maar als je gelooft dat buitenaards leven bestaat kun je ook niet uitsluiten dat het voor hen, door hun veel geavanceerdere technologie, simpelweg de gewoonste zaak van het universum is om andere planeten en beschavingen aan te doen. Neem eens niet onze primitieve ruimtevaarttechnologie (nog steeds brandstof nodig) als maatstaf. Think beyond imaginaton.

  7. @ F001 en ‘de rest’. “De afstand is te groot om er een te ontmoeten” als argument dat er geen buitenaards leven zou kunnen zijn, mag van de galactische baan! Tesla waves, scalar waves, de techniek van Podkletnov en andere wetenschappers.

   Dr. Paul la Violette (hij komt 27 maart naar Nederland) zei het al in het radio-gesprek wat ik met hem had: Given the fact of what we now know , and throwing some money at it, we could build a spaceship that can take us to another star in about two months”!

   Einstein (en dus de gehele reguliere fysica) had het namelijk niet bij het juiste eind met de maximum snelheid van het licht. Door het lokale vacuum te manipuleren kunnen er snelheden van vele male de snelheid van het licht bereikt worden,

   Dr. Paul la Violette bespreekt dit in zijn boeken en ook in het radio-gesprek. Die technieken zijn er zeker al sinds 1956 en Tesla beschreef deze experimenten natuurlijk al rond 1880. Vrije energie en antizwaartekracht dus.

   Heb Paul la Violette net weer gesproken, hij zal al deze principes zondag 27 maart (georganiseerd door HSM Events, de seminar vindt plaats in het Mirror Centre te Amsterdam, zie: http://www.healingsoundmovement.com/news) uitvoerig aan bod laten komen dus.

   Dus als de snelheid van het licht relatiever is dan Einstein’s eigen relativiteit, is het argument dat de afstand te ver zou zijn dus geen argument om te roepen dat ET’s niet hier zouden kunnen komen (maar nog belangrijker: ook andersom, de geheime menselijke antizwaatekracht technologie dus, ook dit bespreekt Paul la Violette nu juist in zijn werk)!

   En waar antizwaartekracht is, is tevens de sleutel tot het andere grote geheim: vrije energie…

 5. de usa had in 1950 al straaljagers via duitse wetenschappers we zijn 60 jaar verder en onze tecnologie is nog steeds het zelfde onmogelijk er zijn zeker geheime technologien ontwikkeld door de usa in area 51 en in mexico ook rusland heeft ze ontwikkeld en china http://www.youtube.com/watch?v=E2smUTJ75io er zijn miljoenen getuigen wereldwijd niet elk filmpje kan nep zijn ook project blue beam is echt wat de iluminati met deze aparatuur gaat doen is de grote vraag.

  1. Kijk maar eens hoever Nazi Duitsland al was http://www.youtube.com/watch?v=-tI2viQuHDk

   De vader van de moderne raket, Werner von Braun, heeft op zijn sterfbed gezegd dat de kennis van de USA al veel verder is dan wij ons ooit kunnen voorstellen en dat de laatste kaart de Alien Card zal zijn. Vrij vertaald, veel UFO meldingen zijn echt alleen weten wij als burger niet of de afkomst ET is of Area 51 Black-Ops. De openbare ontwikkelingen omtrent gevechtsvliegtuigen staat al een tijdje stil, althans, er lijken weinig vernieuwingen. De JSF moet het nieuwste zijn waarvan insiders al lang weten dat deze qua aandrijving/thrust niet opgewassen zal zijn tegen de “oudjes” van de voormalige USSR als de SU27 en Mig29.

  2. @apen kebab, heb net je linkje over Jesse Ventura’s Area 51 gezien en is inderdaad heel interessant. Ik heb aangaande het 911 gebeuren de No-Plane theory in NY altijd links laten liggen maar na het zien van de holografische projectie technologie (en ook onlangs het videootje hier op WTK uit 2004) kun je inderdaad niets meer uitsluiten. Heel verhelderend allemaal…

  3. Tja Hyper, dan mag jij me vertellen, wat dat voor lichies zijn, op 0:59 seconden van dat filmpie over de Su-37..!!

  4. Zo nu is duidelijk waarom die Sukhoi zulke wrede manoeuvres kan maken.
   Inderdaad Guido op 59 seconden kun je duidelijk vier UFO lampjes zien op de achtergrond!
   Die komen even kijken of hun met zorg geïmplementeerde anti zwaartekracht units goed werken.
   Laten we eerlijk zijn die manoeuvres zijn eigenlijk onmogelijk.
   Maar het gebeurt toch.
   En wij maar geprogrammeerd zijn om te denken dat de hoogste militaire hi tech uit Amerika komt.

  5. Ik denk ook dat het iets buitenaards zou kunnen zijn, Er is nog zo veel wat wij niet weten, wij komen amper met onze voeten van de aarde af, om even een kijkje te kunnen nemen. De “duisteren” hebben vast ook wel eens een ufoootje gemaakt, maar ik denk niet dat zij aan hun zouden kunnen tippen. Ze vliegen daar in Amerika nog steets rond met straalaandrijving. Ze zullen er ongetwijfelt een stuk of drie hebben, maar dan lang niet zo geafanceert denk ik. Ze mogen dan wel anti zwaartekracht hebben uitgewerkt, maar ik zie ze niet met 3* lichtsnelheid door het universum vliegen, zij zouden knallen. Ze Zijn bijvoorbeeld enorm blij met hun aurora, maar die evenaart dit vlieggedrag ook niet. De Amerikanen zouden volgens mij wel die technieken willen hebben. Beetje opschepperig en kinds. En wat voor techniek gebruiken ze dan om lichamelijk die hoge snelheden aan te kunnen. Ze komen soms, wat ik ervan begreip al bont en blauw uit een straaljager F16 weg.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Aurora_(vliegtuig)

   Dit apparaat knalt zelfs als hij door de geluidsbarriere vliegt. Hij verraad zichzelf dan toch? een verkenningsvliegtuig…. De ufo’s die ze gemaakt hebben klinken volgens mij nog als een oude hooverkraft stofzuiger…

   http://www.youtube.com/watch?v=3nknuLvYApU

   Hij laat ook nog zijn sporen na, een geheim verkenningsvliegtuig….zonde van die belasting dollar’s:

   http://www.youtube.com/watch?v=qpL3_n9RXPM&NR=1

   heerlijke film topgun…
   http://www.youtube.com/watch?v=f90YCdYIADQ

  6. Ze hebben nog geen goede milieu katalysator gemaakt voor dat Aurora vliegtuigje..
   Mirakel houdt ook van snelle knappe dingen die door de lucht heen kunnen vliegen.
   Heb ik ook hoor.
   Volgens mij heb ik wel een militair marine hoofd, heb ik van m’n pa.
   Zonnebrilletje op en dan echt de blits!
   Sjeeh zou Mirakel stewardess kunnen zijn?
   Zou best kunnen….
   Of meer UFO piloterin?
   Jah ik geloof wel dat de duisteren twaalf duizend jaar op voor liggen op de burger techniek.
   Bij sommige Camelot interviews proef ik dat ze hier al best goede schotels kunnen maken hoor, Ralph Ring mocht een proef rit maken in een aards gebouwde schotel en die was goed bestuurbaar met gedachte kracht zei hij en hij had 1 seconde nodig om een willekeurige afstand te kunnen overbruggen, dwars door de dimensies heen raggen en ragen, dan moet je geen foute gedachten hebben natuurlijk, Mirakel is daar wel zuiver genoeg voor volgens mij, niet iedereen is daar geschikt voor, ik heb nog wel eens bijgedachten, okk mooi zeggen ze hier dan in de provincie. Guido bedankt nog voor dat gevoelige liedje van je muzikale buurjongen, mijn moeder zegt dat ik in Haarlem geboren ben, ben later pas door m’n pa geïmporteerd naar het Oosten van het land, mijn roots liggen dusz in Haarlem… Ik kan wel namaak drents praten maar echt opgenomen worden door de argwanende zure veen bevolking zal er wel niet in zitten, daar ben ik na tig jaar wel achter. Als je de geschiedenis van de armoede hier kent is het wel te begrijpen die zure argwaan van de oorspronkelijke bevolking hiero.

   Aurora test flight leaves gigantic contrail
   http://www.youtube.com/watch?v=qpL3_n9RXPM

  7. It’s Alive!!!
   Die UFO piloten zijn doorgaans niet echt sexy zeg, valt behoorlijk tegen, mozes griebel.
   Of je moet van dwerg werpen houden.
   Behalve dat miljoen jaar oude UFO piloten vrouwtje dat ze op de maan gevonden hebben, met die botjes op haar gezicht vanwege mislukte regeneratie na ongeluk, die is echt knap zeg!

   Real Amazing Alien Photos
   http://www.youtube.com/watch?v=9ClP51HFGfo

  8. Ik denk dat zo’n ufo op gedachtenkracht bij mij direct zou afwenden naar………nee laat maar durf het niet te zeggen!
   hahahahaha!
   Okay, daar heb je ook gelijk in, ze lopen 12000 jaar voor op ons, the greys enzo.

  1. De kans is groot dat ze in Area 51 inderdaad superspul hebben via gevangen spaceships en met “reverse engineering” het spul aan de praat hebben gekregen.

  2. @Hyper Alert, laten we maar hopen dat de SU37 dan opgewassen is tegen de false flag alien techniek.

  3. Ha ha, Achter die SU37 op 00:59 sec. zie je de Phoenix lights UFO’s in formatie al klaar staan om te onderscheppen….

   Alle gekheid op een stokje, Dat is reflectie van zonlicht op daken, kassen, silo’s of iets dergelijks. Als je naar de lichtval op de de SU37 kijkt, komt de zon van links en je kunt ook net door de nevel heen de grond zien. Dit is voor mij een bekend en natuurlijk overkomend verschijnsel.

  4. Je zit één topic te hoog Simba. Maar op dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=1GdfnTLKcvM kun je idd die lichtjes zien op 0:59.
   Kan me voorstellen dat het ruiten o.i.d. zijn, van kassen, of daken van een industrieterrein. Maar het blijft discutabel. Dat jij ze veel gezien hebt op deze wijze, betekent natuurlijk niet meteen dat dit dan geen UFO’s kunnen zijn..! Het zijn er nl. wel veul..!

  5. Volgens mij krijg jij bij deze waanzinnige boven wereldse 360 graden canopy beelden weer heel erg zin om te gaan vliegen Simba!

   Tjah die 4 UFO lampjes op 59 seconden zie ik nu nog niet direct als canopy spiegeling…

  6. @Guidoj, Ik sta open voor ET voertuigen, sterker nog, in mijn gevoel weet ik bijna zeker dat ze er zijn alleen begin ik steeds meer te twijfelen aan de werkelijke afkomst. ET of Area51. In dit geval durf ik echter te stellen dat het spiegelingen zijn van objecten op de grond. Je ziet het terrein achter de SU37 ook iets oplopen en de zon staat precies goed voor dergelijke schitteringen.

   @Hyper Alert, zo snel als deze SU37 heb ik nooit mogen meemaken maar vliegen doe ik nog steeds hoor, alleen niet meer in bussen met vleugels 🙂

 6. Nou je het zegt, een ufo besturen op gedachten kracht…Dat moet voor een reptiliaanse brein wel heel ingewikkeld zijn om niet impulsief ergens af te dwalen……

  1. Nou als jouw impulsieve scalaire gedachten krachten reptielerig zijn in structuur Mirakel dan ben ik er ook 1 hoorrr.
   Je hebt ook van die heilige boontjes planeten zoals Argghctuttutturius, daar mag je vast niks.
   Daar mag je alleen heilige zuivere gedachten hebben, niks an toch!?

  2. Nee daarom zeg ik ook altijd, dat een beetje reptielenbrein, het best leuk maakt op aarde. Anders hadden we ook geen lol om mr Bean toch????

  3. Jah dat impulsieve groen geschubte “kinderlijke” geraffineerde uitgekookte uitgedokterde van Mister Bean is helemaal het einde toch wel, dat is ook Vrijheid, is ook een vorm van zuiverheid vind ik en aandoenlijk ook nog.
   Bean, koffieboon, dan heb ik nog wel meer associaties (grijns)… (Zie je nu gaat m’n vliegende schotel weer raar doen, gaat ie ineens recht op het Zuiderkruis af, is ook weer niet de bedoeling, krijg je straks Zuiderkruis kinderen, moet je daar weer voor zorgen, gedoe allemaal, hoe kun je dat beheersen, moet je zeker gaan mediteren op iets ‘neutraals’, maar er bestaat niet iets ‘neutraals’, alles is geladen en beladen (ballast) met een lading, ja toch?!

   Als het maar niet te Top zwaar wordt, dan vallen ze uit de lucht bij Top Gun, je moet licht genoeg kunnen blijven juist bij zwaar beladen onderwerpen.

   Maar Pine Apple, hij is goed, Bean komt ook uit Londen en dat schijnt het hoofd portaal te zijn van onze groen geschubte katholieke pauselijke vatiCAAN vrienden. Waar zouden we zijn zonder onze helderziende waterige Pine Apple orgaantjes?
   Dat noemen ze toch Plaatje mensen, mensen die in beelden en symbolen denken, is dat typisch reptielerig? Of heet dat dyslexie. Oh ja die binnenplaats van de Paus vanuit de lucht, zag er altijd een sleutelgat in, gisteren in een clipje zagen ze er de reproductieve interne organen van de aardse vrouw er in, klopte ook precies als overlay… Waar die mannetjes daar echt mee bezig zijn in dat ranzige Rome, zie er maar achter te komen…

   Bang Bang – Malcolm Palmer Original Song
   http://www.youtube.com/watch?v=1mDRIff44QI

  4. Ooh nou snap ik waar ze zeggen dat Arctuureluursen de beste ruimteschepen hebben van het heelal!!
   Die dwalen niet zo snel af naar het Zuiderkruis met hun door gedachten gestuurde zuivere aandrijf kristallen.
   Die hoeven dusz geen alimentatie te betalen aan cross hybride pretpark Bast(kat)Aardjes.
   Dat is me gelukkig tot nu toe nog bespaard gebleven.
   Achteraf is het wel eens een paar keer kantje boord geweest.
   Eigenlijk zouden ze juist voor zo iets eerst een rijbewijs moeten eisen.
   Het belangrijkste in het leven is een onnozel spelletje voor lager begaafden.
   Maar intelligentie is geen garantie want mijn hersenen zakken ook regelmatig het Zuiderkruis in.
   Nu ik een paar jaar ouder ben denk ik meer van mijn god voor hetzelfde geld had ik een kind op de wereld gezet zonder het goed te beseffen, niet echt een wereld om een kind op te zetten, tenzij het je gewoon natuurlijk overkomt, dat het zo heeft moeten wezen.

  5. Kijk nou eens vanuit hun ogen naar dit filmpje….
   Dan zie je iemand, een mens die bang is om van een hoge duikplank af te springen. “Zij” reptielenbrein, elitairen: hahahahahaha zij die menswezens hebben hoogtevrees, en ze willen graag een ufo besturen hahaha wat een lol! Wij kunnen dat wel. we own movey world, dus kunnen we de mens lekker voor lul zetten in zijn zwembroek! laat ze maar lekker om hun eigen angsten lachen!

   http://www.youtube.com/watch?v=a4cmrMJul1g

  6. jahaaa hyperalert,
   Als je weinig boontjes in je hersenen hebt, kun je nog eens een ruimtescheepje heel laten.

  7. Jaah Elitairen zijn heel bang, klopt, en angst kan heel bizarre vormen aannemen.
   De banger je bent de meer je ‘moet’ doen waar je zo bang voor bent.
   Obsessies worden het dan.
   Daarom zijn ze ook voortdurend met ‘de dood’ bezig.
   Dat is waar ze het bangste voor zijn omdat ze geen ziel meer hebben in het hiernamaals…..
   Omdat wij mensen nog wel een hogere ziel hebben zijn ze jaloers.
   Gaan ze ons proberen in het Zuiderkruis te trekken voortdurend, zodat wij ook bang worden voor verlies en dusz de dood.
   Dat is het minder fijne aan veel koffiebonen in je hoofd, het trekt je naar beneden, veel te veel ballast door boven in, dan word je top zwaar, dan val je snel om bij een hobbeltje op de weg.
   Dat is het probleem van een ‘zondig’ leven, ook in gedachten.
   Het is wel even fijn maar de prijs is best hoog, de kater is er ook, die komt onvermijdelijk, dusz gedisciplineerd stoppen voor het hoogste punt bereikt is, niet de top van de Himalaya willen bereiken is een hogere wijsheid.
   Misschien zijn die Arthurianen met hun heilige graal van Arcturius nog zo gek nog niet.
   Ik ga nu effe lunchen en koffie zetten (shit, koffie, gemalen koffie, niks aan de hand het is maar gemalen koffie, oefhh)

  8. Ik wist niet dat wanneer zij evt overleiden, dat het voor hun dan stopt zegmaar. Reptielen kunnen ook oud worden, kijk maar naar schildpadden. Maar omdat zij dan een zo’n beetje de wereld regeren, kan ik mij voorstellen dat wij voelen dat dit op ons geprojecteerd wordt. neem nou al die vaccins, waarbij zij mogelijk zouden kunnen inspelen op onze angst om dood te gaan. Maar dat is onze angst niet. Onze angst is letterlijk maar zo klein als een koffieboon. Vandaar natuurlijk dat zij zich misschien wel zo met dit obsessieve satanisme bezighouden inderdaad…..Helder hoor!!!

   http://www.ufo-blogger.com/2010/04/indiana-man-abducted-by-reptilian.html

 7. Het tweede filmpje van boven, die door de “Amerikaanse toeristen” is opgenomen blijkt inderdaad in elk geval FAKE!

  Zoek onderstaande foto op en vergelijk, exact dezelfde camerapositie. Bovendien worden de kaders voortdurend bewogen om camerabeweging te suggereren lijkt me.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/da/Jerusalem_night_7088.JPG

  Van de rest valt dan te zeggen dat die misschien wel echt kunnen zijn, al kan men mogelijk de opnamen afzondelijk of gelijktijdig opgenomen hebben en dan een layer met de animeerde “orb” er over heen gelegd te hebben.

  Persoonlijk twijfel ik niet aan het bestaan van buitenaards leven en dat we ook volop bezoek krijgen van onze buitenaardse vrienden.
  Vindt overigens ook dat ufo-verschijningen eigenlijk nooit zulke “airshow”-trekjes hebben. Dus waarschijnlijk zijn ze helemaal fake. Maar daar ben ik nog niet zeker van.

  Wel moeten we voortdurend waakzaam zijn voor misleiding door hobbyisten, grappenmakers en uiteraard bovenal de mogelijkheid van geheime diensten die verwarring willen zaaien.

  1. Het grappi9g van het filmpje UFO boven Jerusalem, dat het idd FAKE is en er is sinds de launch ervan ook al een filmpje bekend dat men laat zien hoe het tot stand is gebracht.

   Alleen de schrijver van dit artikel vind het leuk om er mee voor paal te staan en buiten zijn aards/joods denken gelooft ie er helig in dat er toch een UFO te bespeuren was boven de klaagmuur.

   Maar als je het aan geeft dat wat de waarheid is er achter dan ben je een debunker 1ste klas, zo ligt de onsprotenheid van nog niet wakker zijn in hun handen, ze willen nog niet wakker worden en vollop mee lachen dat het een joke was, maar het aan zien als bittere ernst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.