Advertentie

Nu kijken, Kom Plott (2) staat online..!


x
X

Nu kijken, Kom Plott (2) staat online..!

2020 © WantToKnow.nl/be – YT-video-registraties: © George van Houts

X
De niet-aflatende ijver van George van Houts, om zijn Kom Plot-voorstellingen onder het Nederlandse publiek te brengen, loopt af. Zijn tweede serie Kom Plott beleefde deze week zijn laatste voorstelling. Aanleiding voor George om deze nu online te zetten. Mocht je overigens deel I nog niet gezien hebben, doe dat dan eerst. Want feitelijk is deel II een vervolg op dat deel I. Weet je wat? We zetten ze gewoon -voor het gemak- hieronder even onder elkaar.

Aan welk loket ga jij je melden. Kies je voor de weg van de minste weerstand..??

We hopen dat de uiterst zorgvuldig bij elkaar geraapte informatie over de valse-vlag-aanslagen die 911 waren, ook jou mag inspireren, de reikwijdte van deze aanslagen eens tot je door te laten dringen. We leven nog steeds in een post-911-tijdperk. En bedenk dat sinds deze aanslagen, overheden overal ter wereld, in staat zijn de macht uit te oefenen over hun burgers, onder het motto van ’terrorisme-bestrijding’..  Wist je dat in de VS de ‘Patriot Act’ nog steeds van kracht is.. Deze werd geactiveerd (lees uit de kast gehaald), een paar dagen ná de fake-aanslagen in de VS.

Burgers van de VS raakten direct hun vrijheden kwijt, doordat de Amerikaanse overheid van alles en nog wat mocht en kon eisen van burgers. En allemaal vrijheidsbeperkende maatregelen. Gebaseerd op de tactiek/het verhaal van de valse-vlag-aanslag, waarbij machtigen-achter-de-schermen in staat zijn, een fake-aanval in elkaar te zetten op EIGEN VOLK, met de bedoeling deze burgers zódanig op te hitsten, dat zij akkoord gaan met bijvoorbeeld een aanval op een (onschuldige) andere mogendheid. De valse-vlag-operatie blijkt in de historie een uiterst succesvolle tactiek.

Eén van de vele, vele zaken die Pilots for Truth911 hebben naar voren gebracht: de onmogelijke afmetingen van de schade aan het Pentagon, in relatie tot de afmetingen van het betreffende toestel..!

Mogen we je adviseren de voorstelling in alle rust te bekijken. Het is in ieder geval een compliment voor George van Houts’ intensieve werk, dat hij voor deze voorstelling heeft verricht. Bedenk dat de wereld wel DEGELIJK is veranderd door zijn shows. Dat de ruim 60.000 mensen die alleen ONLINE al, deze eerste voorstelling hebben gezien, de informatie met zich meedragen en vrienden, familie en/of collega’s zullen bereiken. Dat gesprekken worden gehouden, waarbij de mensen die met gezond verstand zeggen, dat deze 911-aanslagen een valse-vlag-operatie zijn, niet meer als alu-hoedjes worden weggezet, of een sticker op het voorhoofd krijgen met het woord ‘complotdenker’..!

De Stichting 11September.eu
Besef dat uit de opbrengsten van deze voorstelling, George van Houts een substantiële bijdrage heeft gedaan, om de Stichting 11 September op te richten (HIER). Deze zal in navolging van de inspanningen, in het Nederlandse taalgebied haar informatie blijven aanreiken, zolang de schandalige officiële conclusie van de aanslagen, niet wordt gecorrigeerd en/of een nieuw onderzoek plaats vindt.

Meer lezen/weten?
Vanaf de oprichting van WantToKnow.nl besteedden wij aandacht aan deze valse-vlag-aanslagen, die door middel van het gouden leugenlijstje, als aanslagen door moslim-terroristen gepleegd worden gekwalificeerd.. Dus de leugens gaan gewoon door.Hier op de site vind je veel, heel veel informatie over specifieke facetten van deze valse-vlag-aanslagen.. Kijk bijvoorbeeld HIER voor artikelen over het onderzoek rondom 911.

De schaapachtige wijze waarop het grootste deel van de bevolking zich laat misleiden, spreekt boekdelen en zegt veel over het gemak waarmee dit soort leugens kunnen worden gepraktiseerd..! Maar eigenlijk is het niet het grootste deel, want wist jij dat maar liefst 55% van de bevolking in Nederland ook, zich uitspreekt over 911 als zijnde een ‘doorgestoken kaart’, een in elkaar gezet fake-gebeurtenis..?

Een ‘happening’, die de krachten achter de schermen in de VS, de gelegenheid verschafte, een plan uit te voeren, dat hen macht, heel erg veel macht zou aanreiken. Macht en rijkdom; invloed en overheersing..! En dat verhaal loopt zólang als wij de leugens voor waarheid blijven beschouwen en er aldus naar handelen. Figuren als George Bush jr, Dick Cheny en Donald Rumsfeld lachen in hun vuistjes.. Ja, precies als op deze spotprent..! Ben jij degene die wordt uitgelachen om zijn slaafse naiviteit of ga je staan als er wordt gesproken over de idiotie van deze leugens als zijnde ‘de officiële waarheid’…?

 

12 gedachten over “Nu kijken, Kom Plott (2) staat online..!

 1. Jammer dat George van Houts als velen weer eens de platte Aarde op en denigrerende en valse manier onder de aandacht brengt. De platte Aarde is het belangrijkste complot. Wen er vast aan want de beweging is niet meer te stoppen.

  1. @robvdz Dan begrijp je het niet goed. Geeft niet. Je moet je beeld van de ruimte en sterren en planeten nog iets bijstellen. Niet vreemd hoor na een levenslange programmering via onderwijs, tell lie vision etc.

   Cognitieve dissonantie is a bitch.

   Space as you know it is FAKE. Misschien een verhelderend liedje voor je Rob; https://www.youtube.com/watch?v=eVqoP0ZWqcA

  2. DonQuijotte

   Kun jij vanuit eigen waarneming verklaren dat de aarde plat is? Of is dit voor jou kennis uit de 2e hand? Indoctrinatie en cognitieve dissonantie kennen vele vormen!

  3. @Arend Ja ik kan vanuit mijn eigen waarneming vaststellen dat we niet op een globe leven in een onmetelijke ruimte, draaiend om onze as en draaiend om de Zon waarbij het melkwegstelsel ook nog eens draait. Ik kijk gewoon naar de sterrenhemel. Dat zouden meer mensen moeten doen. De sterrenhemel is al eeuwen hetzelfde en de POOLSTER staat altijd op dezelfde plek. De wetenschap verklaart dit met “het is een optische illusie”. Daar moet ik dan om lachen en huilen tegelijk. Huilen omdat iedereen de wetenschap gelooft. Juist GELOOFT!
   Ook deed ik testen met een Nikon P900 en er is GEEN curvature. De horizon zou immers met 8inch * afstand in mijlen in het kwadraat moeten dalen. Dat doet die niet. Vanaf Enkhuizen kun je de afsluitdijk zien waar die aansluit op Friesland. Vanaf Ameland kun je de Postbanktoren in Leeuwarden zien.
   Het is een lastige die platte Aarde maar de waarheid zal ons bevrijden.
   Dank dat je de vraag stelde Arend. Dat is ook een vorm van dapper zijn.

 2. Meneer Quijotte, hoe moet ik jouw dan begrijpen? Of is er een liturgie van de wereld der ongelovigen waar aan moet worden voldaan op straffe van geboycot worden uit de discussie. Dit is wat ik steeds proef in samenwerking tussen jou en meneer vagevuur. Hoeveel zaken op meerdere terreinen waar je niet mee bekend bent zitten nog wèl in jouw geloofsysteem?
  Moet je het iemand kwalijk nemen als deze aan de ene zegt dat de zooi vlak is maar aan de andere kant niet weet hoe vlak en wat de uiteindelijk vorm dán moet zijn, wanneer deze in een vechtmodel zit en ontevreden is over de gang van zaken m.b.t. de gemanipuleerde mensheid?
  Nu heb ik beroepsmatig aardig wat tijd op zee doorgebracht en in de verte turen laat je niet alleen aan de radar over en kijk je zeker 1/3 van de tijd met een verrekijker. Ik weet zeker te beamen dat ik aan den einder eerst een topje van een mast zie en later het hele schip. En dat heeft niets met verdwijnpunt te maken. Ook met vuurtorens is hetzelfde aan de hand waarbij ik moet zeggen dat de kromming niet overal hetzelfde is wat je van een perfect ronde kogel mag verwachten. In het vliegtuig zie ik in hoofdzaak een rechte lijn. Maar om nou ten stelligste te beweren dat het een dubbeltje plat ding is waar we op leven en dan trammelant trappen als men er niet 1-2-3 aan wil, vind ik het gedrag van een drammerig kind wat nodig een pak veur den broek verdient. Voor de rest, even goede vrienden!

  1. Wat ik bedoelde te zeggen dat de platte Aarde ook voor een complete omwenteling van onze kosmologie zorgt. De ruimte zoals ze ons hebben voorgehouden bestaat eenvoudigweg niet. Zwaartekracht evenmin. Het is een flinke brok maar héé daar zijn we compleetdenkers voor toch?
   De bijbel geeft veel informatie kan ik je vertellen als niet religieus maar wel gelovig mens. De bijbel zegt wel 200 x dat die plat is. Rond of vierkant.

 3. Deze manier van praten, beste Don Quijotte, bevalt mij beter en stel je voor de perceptie van de ‘ruimte’ waar we in leven heeft een heel andere constructie heeft? Niet dat de dagelijkse realiteit daardoor in één klap veranderd maar de kern van houders van de echte waarheid zijn dan tevens de begoogchelaars (google…ha ha), naar mijn idee.
  Dan is het zeer wel mogelijk dat er nog méér trucs uit de mouw komen van zaken die we genoopt zijn te geloven. Bijv., dat is mijn stokpaardje, de Aetherkracht. Met opzet hoofdletter A omdat deze zoo primair is dat het een olifant in de wc is en aan de bron staat van nagenoeg alle verschijnselen en elementen. Maar uiteraard en ik verdenk de Vrijmetselarij hiervan, middels Albert Einstein, weggemoffeld + dat het Vaticaan er ook alles aan gedaan heeft om het bestaan ervan weg te poetsen. Daar hadden ze dan weer Isaac Newton voor, ook een metselaar!
  Die heeft ons doen geloven dat het de Aarde is die aantrekt. Dan de in een andere reactie door Arend aangevoerde feiten dat HAARP op meerdere continenten present is terwijl geopolitiek gezien deze aanverwante naties nou niet de beste vrienden zijn. Uit oogpunt van het militair industrieel complex moeten dit naar het klootjesvolk ook vijanden blijven. Maar wat is internationaal ‘zonder grenzen’ bezig met DE AGENDA? De Vrijmetselarij!

  Luther moest het in 1517 ook gedacht hebben dat het wat aan de vroege kant was om de kerkelijke ommekeer direct te verwezenlijken met z’n 47 aanklachten in Wittenberg net zoals Lenin dat dacht in het voorjaar van 1917. Toch zijn de veranderingen er wel degelijk gekomen. Weliswaar niet consistent maar heeft het oude denken wel aan het wankelen gebracht!

  1. Aether is waar Blavatsky en Einstein in botsing kwamen hoewel ze beide gestuurd werden door de jezuïeten. Het was dan ook de jezuïet Lemaitre die ons de BigBang theorie bezorgde en niet die clown van een Eensteen.

 4. De gelijkenis met Rome en de EU is treffend!
  De romeinen maakten destijds de rekening op, vooral na de verschrikkelijke nederlaag door toedoen van Arminius (30.000 dooie soldaten+tig hulptroepen), en kwamen tot de conclusie dat het steeds groter wordende rijk steeds meer organisatiekracht vereiste en geld en troepen tegen een steeds sterker wordende ‘vijand’.
  Toen werd er besloten te consolideren. Niet militair zal de wereld in bedwang gehouden moeten worden maar met religie. En dat werkte wonderbaar met de inkrimping in Rome door de stichting van het Vaticaan met een hiërarchie, dictatoriaal bestuurd door een Papa.

  De ideologische denktank van het Derde Rijk zag in ’44 ook in dat het ‘Rijk’ er langs militaire weg hoogstwaarschijnlijk niet zou komen en moest een andere list verzinnen om toch de belangen voort te kunnen zetten. Ook weer niet via militaire weg maar nu via de economische.
  Daardoor was schaalvergroting noodzakelijk en een centralistisch, dictatoriaal antidemocratische hiërarchie waarbij de landen qua eigen identiteit moeten versmelten tot één van bovenaf te besturen grijze massa. Ziedaar de EU!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.