Advertentie

Mijn verhaal..


Mijn verhaal

‘Cozmic’- 2012 © juli 2012

x

Het hoofdstuk ‘De familie van het Duisternis’ uit dit boek, werd hier op WantToKnow integraal geplaatst en triggerde ‘Cozmic’ tot het schrijven van dit artikel.

Tijdens de Indigo-meeting in april jl. sprak ik met Micky over hoe bepaalde energieverbindingen je leven kunnen beïnvloeden .Zowel in de positieve zin als in de negatieve zin. Het hele onderwerp is veel te groot om even te vertellen hier, bijvoorbeeld in een reactie. Maar ik heb er maanden tegenaan gehikt om het op papier te zetten en ik ga gewoon mijn best doen om het zo goed mogelijk in het vat te gieten. EN uit ervaring weet ik dat velen zullen denken: waar heeft ie het in godsnaam over, terwijl anderen zullen zeggen; Aha.. nu snap ik het!  

Om even in het kort te gaan ervaar ik mijn hele leven al paranormale dingen, dingen die anderen niet voelden, niet zagen of ervoeren, dat was voor mij eigenlijk vreemd. Want als kind speelde ik met onzichtbare vriendjes, kreeg ‘engelenbezoekjes’, waarin ze mij over de toekomst vertelden. Maar ik had ook regelmatig voorspellende dromen en kon aura’s en fysieke blokkades zien bij mensen en dieren.

Niets was mij op dit terrein eigenlijk vreemd, later gebeurden er ook bizarre healings door mij heen en ik kon uittreden, dat deed ik bewust met bewijsdata erbij. In het paranormaalclubje waar ik in zat, deed ik het goed en al snel werd ik hulpje bij Reiki-inwijdingen en intuïtieve ontwikkelingslessen. En ook op de mysterieschool was ik een gewild object..! Ja, zo noem ik het nu maar. Met de kennis en inzichten van nu..

Ongelukkig
Diep van binnen was ik ongelukkig, maar met mijn kracht om bij mensen te screenen en hun pijnplekken te vinden vond ik weer levensenergie. Ook trok ik allemaal mensen om me heen aan die problemen hadden, in de relatiesfeer waren dat meestal meiden met incestervaringen. Ik werd op een voetstuk gezet, dáár waar ik eigenlijk niet wilde zijn, maar het voelde toch wel goed, Nee dus..!

Velen gaven met het advies zeiden dat ik mijn werk moest gaan maken met wat ik deed, maar een diep stemmetje in mezelf, gaf duidelijk aan dat dát nou nét niet juist was…. Toen ik op een keer met een jongedame een sessie deed en haar de exacte leeftijden doorgaf waarop ze misbruikt was door een man wiens gezicht ik niet kon zien maar die wel een bekende/vertrouwde voor haar was, kon zij niets daarvan herinneren, ook navraag in haar familie leverde niets op .

Toch waren de beelden voor mij zo duidelijk geweest, dat ik begon te twijfelen aan mijn ‘talenten’… Nadien ben ik gestopt met dit soort behandelingen, ik was in echt in verwarring gebracht over de echtheid van mijn ‘readings’.. Maar een paar jaar later belde ze me op en vertelde dat de vader van haar jeugdvriendinnetje een brief had gestuurd en alles opbiechtte wat ik had gezien..!

Gelukkig was ik toen al gestopt met mijn praktijken, anders was mijn leven waarschijnlijk compleet anders gelopen. Nog steeds had ik de eigenschap om achter de emotionele muren van mensen te kijken, want ik wist gewoon niet beter. Het was voor mij ook niet moeilijk, want de beelden kwamen als vanzelf naar me toe. En wat een irritante lulhannes moet ik geweest zijn zeg..! Ik was altijd op zoek naar het ‘verborgene’, daarbij mezelf belangrijker makend dan ‘de ander’, taking the upperhand, getverd… Tot het moment dat ik me realiseerde dat het een ‘bepaalde energie’ was, die me ertoe dreef, en dat was zelfs verslavend en verslavend geweest. Het zoeken naar een ingang waar een bepaald lijden was en dat opvoeren en willen helen , blabla .

Mijn hemel, wat een inzicht was dat ineens! Ik wilde helemaal niet helpen, ik was bezig met het opwekken van een energie. Maar de vraag was natuurlijk voor mij: welke energie dan? Dat wist ik niet, maar het voelde fout en ik heb me er jaren lang zoveel mogelijk van afgesloten. Totdat en een vrouw was, die ik in mijn huis had opgenomen  een zwaar ‘probleemgeval’ met veel occulte energie om haar heen ….
Zij begon plotseling de verbanden te leggen tussen waar ze in haar leven was geweest en waar ze zich toe aangetrokken voelde. Opgegroeid in een sekte waarbij seksuele energie gebruikt werd, kwam ze van de ene ellende naar de andere. Ze dacht dat ze geleid werd, maar wat nou eens als ze gestuurd werd? Ik was blij dat ze daarna paranoïde werd en dat ze aan de horizon verdween, maar het zette mij echter op een spoor, waarom ik zo’n aantrekkingskracht voelde naar dit type mensen/vrouwen voornamelijk. Even ‘for the record’: het magnetisme was echt sterk, wederom, terwijl ik dacht mezelf goed te kennen!

Direct ben ik gaan zoeken naar alle info op gebied van occultisme om mijn onderbewuste programmering te leren doorzien en waar dat brandende lampje in mijn systeem al voor had gewaarschuwd.. mijn vermoeden werd bevestigd.
Het blijkt dat je vanuit de familielijn, zeker als hooggevoelig, empathisch kind, de trauma’s van je ouders en voorouders kunt overnemen. In dat kader bleek dat ik zélf geen nare seksuele ervaringen heb, maar dat mijn moeder die wel heeft, en ook mijn oma, m’n moeders moeder dus, was een ‘heks’ geweest. En in die familie gebeurde een hoop occulte bagger die het zonlicht niet kon verdragen.

Mijn arme moeder heeft dat nooit kunnen verwerken en werd een radicaal gelovige, waarbij ze me echter wel voldoende heeft kunnen vertellen in haar goede momenten. De rest heb ik in beelden voorbij zien komen, toen ik een paar maanden door India zwierf. Nu even een flashback waardoor ik besloot dit hele verhaal hier op te rakelen; een artikel hier op WantToKnow dat mij bijzonder triggerde en daarna bij vele anderen kennelijk ook. Het verhaal van Barbara Marciniak over de ‘Familie van het Duister’.

Cozmic / 9 januari 2012 om 00:51
Wow! Quote uit dit artikel: ‘Degenen die op de fysieke en multi-dimensionele niveaus over jullie heersen, begrijpen de macht van jullie genitaliën om leven, vreugde, pijn en dood te scheppen. Zij gebruiken jullie genitaliën als poorten zonder dat jullie het zelfs maar beseffen‘.

Enkele jaren terug kwam ik hierachter, het plaatje werd duidelijk. Ik zag en voelde vooral, hoe een portaal gekoppeld aan mijn tweede chakra mij keer op keer weer naar persponen trok die duistere seksuele verwondingen hadden. Zelf had ik ze dus niet, maar in de familielijn waren die dus wel aanwezig. Alsof ik het stokje had overgenomen van de vrouwelijke lijn. Een sterk occulte kracht die me leek te leiden, maar me steeds weer naar het lijden zoog. Een magneet voor verwonde vrouwen met al hun bagage en de entiteiten hadden een feestje..! Die dwingende drijvende kracht, voelde voor mij als een ontneming van mijn vrijheid en ik heb toen deze portalen met kracht dichtgesmeten; dat voelde als een ware bevrijding.

Vervolgens ben ik me volledig in de occulte krachten gaan verdiepen die met dit onderwerp te maken hebben, zodat ik er met die inzichten tegengas aan kon gaan geven. De enorme wereld die er dan voor je opengaat is werkelijk met geen pen te beschrijven, het is werkelijk immens als je er in zit. Maar, en dat is belangrijk, wees er vooral ook niet bang voor, want besef dat zodra je het doorziet, het volledig krachtloos is!

Inmiddels heb ik gelukkig de balans hervonden en loop ik niet meer rond met een overgeërfde ervaring die mijn leven en gevoelens stuurde. Inmiddels ben ik dus wel de ervaring rijker geworden om me in te kunnen leven wat verwonde mensen met zich meedragen. En hopelijk komt het komende tijdperk in het teken te staan van seksuele gelijkheid, waarbij wat mij betreft de vrouwen een poosje aan het stuur mogen staan om deze oude en diepe wonden te helen. Naar mijn gevoel zou daarmee ook, tegelijkertijd, de verkrachting van moeder aarde geheeld kunnen worden.

9 januari 2012 om 01:29
Het lijkt er op dat ik de ‘deur’ heb opengezet, het plaatje van het dualisme komt ineens weer voorbij. Ik herinner weer hoe de ‘Witte broederschap’ zich in vele facetten in mijn derde oog manifesteerde terwijl op onbewaakte momenten via de achterdeur, in dit geval het 2e chakra, duistere krachten zich manifesteerden. Mijzelf daarbij ‘in het midden latend’, mezelf afvragend: ‘WIE BEN IK?’… Een soort Dr. Jackle & Mr. Hide?

In ‘verkeerd ‘ gezelschap en onder invloed van een paar liter bier absorbeerde ik zoveel bagger dat ik me daarna een paar dagen af moest zonderen en veel in de natuur moest zijn om mezelf weer terug te vinden.. Uiteraard mezelf afvragend ‘waarom dit alles?’ en ‘wie ben ik nu echt?’ Want zijn we niet allemaal poppenspelers in één groot theater? Ben ik hier wel gekomen met mijn hele pakket of dans ik mee op de golven van de oceaan der gedachten , inclusief het ziek-duistere..?

Ik deel deze gedachten, omdat er misschien mensen zijn, die dit proces herkennen en er baat bij kunnen hebben, mijn ervaringen te lezen. Empatische mensen hebben naar mijn ervaring, zelden iemand om zich heen om dit proces en deze gedachten aan te kunnen reflecteren. Wil je meer lezen over dit verhaal, lees dan de rest maar HIER als je wilt.

Mijn bevindingen
Ik kwam er dus achter, dat terwijl ik dacht geleid te worden door het licht ( 4D), ik feitelijk gepusht werd door het (2D0 duister ( 2D), waarbij mijn spirituele charisma, dat feitelijk toch niet van mij was, tegelijkertijd een andere energie meetrok in dat spirituele kielzog. Eigenlijk stortte het laatste deeltje van mijn wereld in, niets was en leek meer ‘ECHT’.  Maar.. toen ik beter om me heen ging kijken zag ik echter dat ik het mooiste cadeau van de wereld had gekregen! De rest van de zogenaamde ‘healers’ en betweters zaten allemaal nog op dat stuk dat ik verlaten had. Ik kon dat duidelijk zien en dat inzicht vervulde me met blijdschap.. Ik had mezelf ontworsteld aan het moeras van mijn familielijn.

Ook al voelde ik me verraden, genaaid en hoe je het ook wilt noemen, dit verkregen inzicht was goud waard, in het kader van zelfkennis. En door geen interactie met wat voor soort van occultisme meer te hebben (alle occultisme heeft een prijs, je roept de lagere demonen aan) en door mijn tweede chakra goed in de gaten te houden, heb ik het gat gedicht. Eerst radicaal, later selectief, voelen wat er echt gebeurd, noem het mijn waarheidsfilter 2.0.. Ook ben ik al tijden gestopt met het channelen en het via mijn hoofd binnen laten komen van boodschappen. Ik check eerst of het niet van buitenaf komt, past dit bij mij, who is talking here, enz.

We hebben het hier eigenlijk over portals, ingangen die er op jouw en ieders energiesysteem zitten. En zolang je je niet bewust bent van die portals, dat je dus open kunt staan voor deze invloeden, ben je een soort speelbal voor de entiteiten die er toegang toe hebben. In het sjamanisme wordt hier veel mee gewerkt, en een rechtgeaarde sjamaan zal je kunnen helpen inzicht te bieden. En een foute sjamaan zal het als een ingang zien om misbruik van je te maken, want ook dat gebeurt in onze fysiek-mentale wereld.

Hetzelfde geldt voor spiritueel helpers, als deze zelf nog onder de zogenaamde Orion 4D-invloed staan, zullen ze je niet verder helpen. Zwaardstrijders, we staan er vaak alleen voor, zo lijkt het. Maar hoe gek het misschien klinkt, als het zo lijkt, blijkt het meestal goed te zijn. We leven allemaal ons eigen, unieke stuk leven..! Ik sluit hierbij even af en ook al weet ik dat ik veel heb overgeslagen, dát gaf ik in het begin al aan, het is gewoon té veel hier allemaal uitgebreid uit de doeken te doen, en natuurlijk ook heel persoonlijk. In de reacties hieronder, kunnen we altijd verder gaan!

Thank you folks!

x

 

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.