Advertentie

Het Buitenaardse verhaal van Corey Goode..


Met het onderstaande verhaal van Corey Goode komt opnieuw de realiteit in beeld, zoals we die alleen in Science Fiction krijgen te zien. Er zijn krachten op Aarde achter de schermen bezig om een volledig ruimte-programma uit te voeren. Niet alleen blijken we -volgens deze informatie- al lang naar andere planeten en sterrenstelsels te kunnen vliegen, maar deze groep is kennelijk machtig genoeg, om over onze toekomst menen te kunnen beschikken.

En allemaal omdat ‘men’ vindt -in het meest positieve geval- dat ‘we er nog niet klaar voor zijn’.. Tja, zo kweek je een volwassen bevolking.. En zo hou je controle over diezelfde mensheid, en kun je je eigen agenda blijven uitrollen. Op kosten van diezelfde burgers natuurlijk, die via hun belastinggeld ALLES financieren wat ze niet mogen weten..

Ben-Rich-quote-StarsEn dan zijn er de klokkenluiders en de informanten.. Vaak gehoorde verhalen van mensen die nog steeds denken en vinden, dat we hier op de site bezig zijn met ‘complot-verhalen’, hoe ‘dom’ ook, hebben het altijd over de ‘onmogelijkheid dat dit geheim blijft allemaal; daarvoor zijn er téveel mensen bij betrokken’… En ja, tot op zekere hoogte hebben ze ook gelijk.. Het blijft ook niet verborgen, doordát er zoveel ‘normale’ mensen bij betrokken zijn, die wel ethiek hebben en een medemenselijke moraal..

En dan de mensen die uit de school klappen, deze informanten en klokkenluiders; dat zijn bijna altijd mensen die niets meer ’te verliezen hebben’, zoals gepensioneerden, of mensen die zijn ontslagen, of ontslag hebben genomen. Was het niet de gepensioneerde Ben Rich,die ons al enkele tientallen jaren geleden vertelde, dat we al lang de techniek hebben om ’tussen de sterren te reizen’..?  Ben Rich was oud-directeur van Skunk Works van Lockhead Martin, het bedrijf dat in nauwe samenwerking met het Amerikaanse ministerie van Defensie de interstellaire technieken ontwikkelde.. Kijk naar de uitspraak van Ben Rich, hier in de illustratie. Veelzeggend, zo niet alles-zeggend..!

Hieronder het verhaal van nog zo’n informant, Corey Goode genaamd. Een vriendelijk, enigszins vermoeid ogende kerel, die een ongekend boekje open doet over contact dat er is met Buitenaardsen, en interplanetaire en zelfs interstellaire reizen die gemaakt worden, zoals Ben Rich ze al beschreef.. ‘Tussen de sterren’.. Een fascinerend verhaal, waarbij vanzelfsprekend de beide video’s die je gratis kunt bekijken, met het interview rondom zijn verhalen (helaas nog niet in NL ondertiteld), de essentie vormen van dit artikel. Veel plezier ermee..

* * *

x

x

Corey Goode intro

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Er is in de ruimte méér aan de hand dan dat jij je ooit zou kunnen voorstellen.. Het is daar echt een kwestie van ‘Uit het oog, uit het hart’.. En dat is precies waarom de grootste geheimen op dit gebied, in de geschiedenis van de mensheid, zolang verborgen hebben kunnen blijven voor het grote publiek, zoals dat dan heet. Maar feitelijk is het dat de éne mens meent méér te mogen en te mogen weten dan de ander. Maar nu is daar plotseling de 45-jarige Corey Goode, een insider, een informant, zoals dat heet, met méér dan 20 (!) jaar ervaring op dit gebied. Hij vertelt, vertelt en vertelt..

Allereerst: wie is Corey Goode..?
Als kind werd hij herkend als zogenaamde Intuïtieve Empath (IE) met helderziende vaardigheden. Zo werd Corey Goode gerecruteerd voor één van de top-secret MILAB-programma’s van de Amerikaanse overheid, toen hij al 6 jaar oud was..! Hij werd daar in de MILAB-laboratoria getraind en deed daar 10 jaar ‘dienst’, van 1976-1986/87. Deze MILAB-programma’s zijn in één woord bizar te noemen: mensen die erin hebben gezeten, spreken over een sfeer van telepathisch communiceren in een gemeenschap waar Amerikaanse geheime diensten in samenwerking met Buitenaardsen experimenten doen. MILAB is een aanduiding die gebruikt wordt wanneer er sprake is van ‘ontvoering door eigen mensen”, waarbij deze persoon wordt getraind en geïndoctrineerd voor diverse militaire ‘black ops’-programma’s. Top Secret-programma’s dus.

Aan het einde van die periode werd hij toegewezen aan een IE-ondersteuningsgroep, die een wisselende plaats had als afgevaardigde van de Aarde (‘Earth Delegate Seat’ gedeeld met geheime overheidsgroepen van onze Aarde) in een ‘mensachtige’ ET Super Federation Council. Door zijn empathische gaven, bleek Corey Goode in staat een belangrijke rol te spelen in de communicatie tussen wezens die niet van de Aarde afkomstig zijn, als onderdeel van het Secret Space Programma. (SSP). Tijdens een dienstverband van zo’n 20 jaar had hij een aantal bijzondere en indringende ervaringen, waaronder het ‘Intruder Intercept Interrogation Program’. Daarbij werd hij ook toegewezen aan het ASSR/ISRV (Auxiliary Specialized Space Research, Interstellar Class Vessel) en nog zoveel meer.

Blue AviansDit speelde zich allemaal af in een vrijwillige overeenkomst, die ’20 and Back’ werd/wordt genoemd, in de periode 1986/87-2007, met diverse oproepdiensten tot aan vandaag de dag. Corey Goode werkt nu in de IT-business en de communicatie-industrie, waar hij zo’n 20 jaar ervaring heeft in het virtualiseren van hard- en software, IT-bewaking, contra-electronische surveillance, risico-analyses en bewaking van topleidinggevenden.
Hij deed dienst als Texas Army State Guard (2007-2012) en werkte in ‘C4I’ (Command, Control, Communications, Computation & Intelligence). Overigens was zijn dienst bij deze Texas Military Forces niet gerelateerd aan het SSPS/Secret Space Program Service.

Goode gaat nog steeds verder met zijn ‘IE-werk’ en hij staat in direct fysiek contact met het buitenaardse ras van de ‘Blue Avians’ (van de ‘Sphere Being Alliance’). Door hen is hij uitgekozen om namens hen, als afgevaardigde, in contact te komen met de vele ET-Federations en Councils, als contactpersoon met de ‘SSP Alliance Council’ en belangrijke boodschappen te leveren aan de mensheid. (zie hieronder de boodschap van de Blue Avians”).

Corey Goode in gesprek met David Wilcock
Deze Corey Goode gaat in gesprek met interviewer David Wilcock, voor ons ook geen onbekende. David Wilcock is een professioneel onderzoeker en geeft lezingen/intensives over de hele wereld. Daarnaast is hij auteur van een aantal boeken, waarin hij tracht de werkelijke historie van de mensheid te onthullen, en de pogingen van de mensheid om de ruimtelijke connectie’ te doorgronden.. Hij is een expert op het gebied van bewustzijnswetenschappen en de nieuwe paradigma’s rondom materie en energie.

Hij is gastheer van het programma ‘Wisdom Teachings & Disclosure’  en spreekt voor het eerst voor de zender GAIAM TV, in het programma ‘Cosmic Disclosure’, om datgene bekend te maken, wat in zijn ogen al veel eerder had moeten gebeuren. Namelijk de aanwezigheid van de mensheid in de ruimte; en dan niet in de vorm van de officiële aanwezigheid in bijvoorbeeld het NASA-programma, of het ISS-ruimtestation. Nee, Corey Goode heeft het over de intergallactische samenwerking tussen meer dan 400 buitenaardse rassen..!!

Hij spreekt over de gezamenlijke boodschap van deze buitenaardsen, die een bericht onthullen, waarin gesproken wordt over de komende collectieve ‘sprong’ van de mensheid.. Er zijn volgens deze boodschap al buitengewone veranderingen op weg, vanuit de ruimte, naar de Aarde en naar de Aardbewoners. Een alliantie van vergevorderde beschavingen neemt ons vanuit de ruimte ‘onder de hoede’ voor de komende tijd, waarin zij als gidsen zullen zijn, in onze collectieve transformatie.

Om hulp te bieden, hier op Aarde, aan mensen die het kunnen ‘verstaan’, is een zegsman aangesteld, om te onthullen wie zij zijn en waarom ze gekomen zijn. Corey Goode vertelt over het moment waarin hij werd ‘aangesteld’ als de gedelegeerde voor de ‘Sphere Being Alliance’. Maar hij spreekt ook over zijn fascinerende eerste ontmoeting met de ‘Blue Avians’, vogelachtige wezens, die hem de essentie van bewust-zijn hebben uitgelegd. Maar ook zaken als leven ná de dood en de sterk veranderende condities voor het leven op Aarde..

David Wilcock Corey Goode

 

 

De andere delen kun je zien op GAIAM-Tv en dat bereik je door HIER te klikken. Er is daarnaast nog veel meer info beschikbaar van en over Corey Goode. Je vindt dat, door simpel zijn naam te googlen of dat bij YouTube te doen. (Let op overigens bij het tweede deel, rond de 25ste minuut wordt het verhaal van het vangnet van de Ziel, na de menselijk-lichamelijke dood, ontzenuwd.. Door buitenaardsen (de Blue Avians) wordt gezegd, dat de enige barrière(s) die we tegenkomen, de barrières zijn die we zelf creëren..)

* * *

Hoe de ellende en manipulatie op Aarde te veranderen?
De site van Corey Goode is heel duidelijk over zijn visie en aanpak. We vertalen hier graag deze visie en daarna zijn ‘Boodschap’ die hij overbrengt, als woordvoerder/afgevaardigde van een 5-tal Buitenaardse rassen.

SSP AllianceMet alle zaken die ons overkomen ‘buiten en binnen’ en ‘daarboven en beneden’, is er een boel informatie en disiniformatie en agenda’s die tegenstrijdig met elkaar zijn/lijken. Maar al deze agenda’s zijn eigenlijk aan het strijden om een plaatsje te krijgen in ons bewust-zijn, om daar hún zaadjes te planten..! Sommigen van ons hebben de keuze gemaakt om te focussen op de meer ‘Aardse zaken’ en de veldslagen rondom het ‘financieel schuldensysteem’ (Het ‘Babylonische Magische Geld-slaaf systeem’) of een ‘financiële reset’ en systemen om geld terug te geven aan de massa in ‘Welvaart-reglementen’. En dan is er een groep ‘The Alliance’, die bezig is om het huidige controlesysteem te bestrijden (bij jullie bekend onder namen als de ‘Kabal’ of de ‘Illuminatie’), op ditzelfde moment hier op Aarde.

Andere mensen hebben een pad gekozen, waarbij ze voorlopig, in dit momentum, meer focussen op de ‘esoterische’ gebeurtenissen en veldslagen, die plaatsvinden vlak boven onze atmosfeer, in datgene wat velen het ‘Secret Space Program’ (SSP) noemen en de ‘Break Away Civilizations’. En er zijn nogal wat uiterst geavanceerde, geclassificeerde technologieën waarmeer gewerkt wordt in deze ‘programma’s’, die voor de wereld onder de pet worden gehouden, maar die VOLLEDIG onze wereld zouden kunnen veranderen, door de kwaliteit van leven met reuzensprongen te verbeteren, hier op Aarde..!

De toegepaste ‘Vrije Energie’-technologieën zouden een abrupt einde maken aan de behoefte aan de huidige ‘Petro-olie-energie industrieën’. Terwijl de ‘Frequentie- en Lichthealing-technologieën een abrupte halt zouden toeroepen aan de huidige ‘farmaceutische conglomeraten’ en de ‘Neurologische Interface-technologieën’ zouden de behoefte aan ‘grote onderwijsinstituten’ teniet doen. Armoede en hongersnood zouden de wereld uit zijn, wanneer ‘voedselreplicatie-technologie’ en ‘Milieuzuiverings- en hersteltechnologieën’ zouden worden gebruikt.. Deze technieken zouden vooral de schade die is toegebracht aan Moeder Aarde kunnen herstellen, in niet meer dan één nacht..!!

FreedomZoals je je kunt voorstellen gaat het er natuurlijk helemaal NIET OM, dat de mensheid niet in staat zou zijn om de waarheid te verdragen..! Of dat de mensheid niet is staat zal zijn, om haar ‘kosmische verbondenheid’ te verenigen met haar religieuze opvattingen.. DE WERKELIJKE REDEN dat deze technologieën niet worden vrijgegeven, is natuurlijk gelegen in het FEIT dat deze geheimhouding ervoor zorgt, dat bijvoorbeeld het ‘Babylonische magische Geld-slaaf Systeem’ zou ontkrachten. Het betekent dat de 0,1% elite, die op dit moment de wereld domineert, manipuleert en regeert, haar controle zou verliezen over de massa en er daardoor een COMPLETE PARADIGMA-VERSCHUIVING zou plaatsvinden..!

Om het heel kort te zeggen: het zou VRIJHEID betekenen.. VRIJHEID die voor het eerst zich mag manifesteren, in de ‘bekende’ menselijke geschiedenis. Er is al een tijdje een onzichtbare oorlog aan de gang, tussen verschillende SSP-groepen, om met name dit resultaat van volledige vrijheid te bereiken. Vrij recent is de ‘SSP Alliantie’ bekrachtigd door een groep ‘wezens’, die niemand ooit tevoren had ontmoet. Het is een groep wezens uit de 6e tot de 9e dichtheid (dimensie), die worden aangeduid als ‘The Sphere Alliance’. Het werk van deze wezens is magnifiek: niet alleen hebben ze een energetische blokkade’ rondom de Aarde ‘gebouwd’, ze hebben dat gedaan.. rondom het hele zonnestelsel..! Het is een groep van niet-gewelddadige wezens, die ervoor gekozen hebben, ons te assisteren, vooral in de vorm van een ‘Message’, een boodschap dus..

'Orb voor kerkingang' Margareth L.; Een van de ingezonden foto's van WantToKnow-bezoekers. (Klik voor artikel)
‘Orb voor kerkingang’ Margareth L.; Een van de ingezonden foto’s van WantToKnow-bezoekers. (Klik voor artikel)

De Boodschap
Sommigen verkiezen inhoudelijk zich op de Boodschap te focussen, dan op de buitenkant; het fascinerende uiterlijk van de Blue Avians bijvoorbeeld.. Wellicht dat we erbij stil kunnen staan, dat wijzelf waarschijnlijk eenzelfde indruk maken bij hén, als omgekeerd… Laten we bijvoorbeeld nu eens kijken naar de feitelijke boodschap van de buitenaardse groep, waarvan deze Blue Avians 1 van de 5 rassen uitmaken, aldus Corey Goode. Twee andere groepen zijn de ‘Orb-wezens’ en deGouden Driehoek-hoofd Wezens’.

De 2 andere groepen hebben zich nog niet bekend gemaakt, maar zijn wél bekend bij de 3 andere groepen. En ja, we kennen ze allemaal, de ‘Orbs’, die inmiddels vele miljoenen mensen een bezoek hebben gebracht, in de vorm van ‘Blauwe/Indigo lichtbollen’. Kijk hiernaast naar één van de vele foto’s die van Orbs worden gemaakt. (klik op de foto voor compleet artikel hier op de site!)

Vele andere mensen zijn ook op de hoogte van de ‘Blue Avians’ en worden door hen bezocht, waarbij ze een ‘begroetingszin’ krijgen aangereikt, waardoor ze onderling elkaar herkennen.

Wat is hun ‘boodschap’..?

Corey Goode over de boodschap van de Blue Avians en de andere 4 Buitenaardse rassen:

‘Focus elke dag om meer ‘dienstbaar naar anderen’ te worden. Focus om meer ‘liefdevol’ te zijn en ‘focus op het verhogen van je bewustzijns- en frequentieniveau’, om zo te leren om jezelf en anderen te vergeven. (Hierdoor wordt Karma losgelaten).

Dit zorgt ervoor dat de frequentie van deze planeet zal veranderen, het ‘gezamenlijk bewustzijn van de Mensheid’ en ‘de Mensheid zal veranderen, de één na de andere persoon. (Ook al ben je zélf die ‘ene persoon’).

Ze vertellen dat we ons lichaam als een tempel dienen te behandelen en over zouden moeten gaan op een dieet dat een hogere frequentionele waarde heeft, om te helpen de andere veranderingen te bekrachtigen. Wellicht dat dit allemaal voor velen zal klinken als een boodschap van ‘Hippy-liefde en vrede’, die geen enkel verschil zal maken op Aarde.

Maar ik verzeker je dat het ‘Pad’ dat ze ons via hun boodschap tonen, geen eenvoudig pad is. Zelfs in de situatie waarbij deze technieken worden ‘onderdrukt’, stel je jezelf voor, wat voor een wereld we zouden krijgen, wanneer iedereen deze veranderingen zou doorvoeren voor henzélf..’

Tot slot: de waarschuwing van Corey Goode..

“De ‘Blue Avians’ hebben met het aanreiken van deze boodschap ook een waarschuwing door laten klinken. Drie andere keren hebben ze geprobeerd deze boodschap door te geven, en even zovele keren is deze boodschap door de mensheid verstoord. De ‘Blue Avians’ hebben het héél duidelijk gemaakt, dat deze informatie die ik doorgeef, NIET mag groeien tot een ‘cult of een religieuze beweging’, noch mocht ik als boodschapper mezelf (EGO) niet bóven deze boodschap zetten, noch mezelf een soort ‘goeroe-status’ geven. Iedereen die dat toch doet, dient gemeden te worden en verantwoordelijk te worden gehouden, inclusief ikzelf..”

 

109 gedachten over “Het Buitenaardse verhaal van Corey Goode..

 1. Ik heb de eerste 2 video’s bekeken en het is erg interessant om allemaal te horen, waar ik mij dan weer aan stoor is het feit dat je voor de volgende video’s moet betalen. Dit soort info moet gewoon voor iedereen beschikbaar zijn.

  1. Tja Dick, wij doen ook alles ‘gratis’. Sorry voor de reclame enzo. Hopelijk stoort het je niet téveel.. Ergo: ik snap je niet. Het gaat niet om de info die je betaalt, maar om deze opname die geld kost en aldus is gemaakt.. Een klein verschil, maar feitelijk een wereld van verschil.
   Kijk eens op YouTube en tik de naam Corey Goode in. Alles gratis Dick.

  2. Zowel Corey als David krijgen een deel van de inkomsten van Gaiam tv, als je je tenminste aanmeldt bij Gaiam met de juiste link (te vinden op Corey’s website). Corey is zijn baan kwijtgeraakt doordat hij deze opdracht is gaan vervullen en is nu afhankelijk van donaties. Het is fascinerend wat hij allemaal beschrijft op zijn website en fb-pagina en je kunt ook vragen aan hem stellen.

  3. Als mensen veel tijd en geld stoppen in informatievoorziening, dan is het niet raar om er een klein bedrag voor te betalen. Ik vind het raar dat mensen tegenwoordig alles gratis willen ontvangen als het om geestelijke groei en bewustzijn te maken heeft. Mensen betalen namelijk wel graag voor cigaretten, drank, hun auto of vakantie. Maar als er betaald moet worden om informatie te kunnen ontvangen dan is dat ineens niet ok. Informatie is gratis, maar werk, tijd en inspanning niet.

  4. @ nachtuil
   Hoewel ik onderschrijf dat inspanning een kleine vergoeding mag krijgen , kan ik me ook iets anders voorstellen. Een info van deze magnitude van wezens die (royaal) hoog spiritueel begaafd genoemd mogen worden , een boodschap brengen en daar bij zeggen dat je niet de guru mag gaan uithangen met deze boodschap , …. moet je je dan wel laten betalen? Of deze, door de overheid klem gezette mensen die amper rond kunnen komen van het kleine beetje geld dat ze krijgen, zullen algauw een afweging maken in de trant van “zuerst kommt das essen , und dann die moral. Oftewel makkelijk praten en betalen met je buik vol en geen financiele problemen , of is het een kwestie van mazzel hebben dat je de boodschap kunt betalen en anders pech gehad?Weinig spiritueel dan.

  5. Van dualiteit naar zwart/wit-denken.. Waarom kan iets niet én/én zijn Marcel.. Tjonge jonge wat een heftig denken manifesteer je toch vaak.. Let it be bro..

  6. Guido
   Waarom , als ik dingen duidelijk van een aantal kanten meer bekijk dan jij lijkt te willen dat ik doe ( ik sta nu eenmaal niet direkt overal over te juichen)begin je dan te piepen over en/en of/of en/of of/en .Man ik geef gewoon mijn mening en inzichten hier , als dat niet met jou resoneert of je vin ’t nix, even goeie vrienden hoor. Maar ik ga er toch steeds weer vanuit dat mijn ideeen en meningen even waardevol zijn als die van wie dan ook.

  7. “… of is het een kwestie van mazzel hebben dat je de boodschap kunt betalen en anders pech gehad? Weinig spiritueel dan.”

   Beschrijft Marcel hier immers niet de toestand mee, waar de gehele wereldbevolking zich in bevindt?
   Totdat je als individu die informatie zelf rechtstreeks uit de diverse dimensies tot je neemt/kunt nemen. Kun je dat niet, dan ben je afhankelijk van mensen als Goode, (Simon) Parkes, (Manfred) Doepp (Rauni-Leena) Luukanen-Kilde (overleden).

  8. @ bert
   Tja dat stemt tot nadenken ( bij mij dan) Immers ik sta voor, dat er niemand tussen jou en de bron/god /allah hoe je Hem ook noemt, moet/mag komen als mediator. Immers dat zou maar al te makkelijk leiden tot een macht onmacht positie…. Precies waar ik alle religies van verdenk .Dan val ik met die uitspraak eigenlijk mezelf af …..

  9. Het ligt er maar net aan wat je graag denkt te horen, denk je je informatie via een ander te moeten ontvangen, tsja, dan moet je soms dokken.

 2. Dank voor dit artikel over de verreikende informatie van Corey Goode! De essentie is dat de Blauwe Vogelachtigen ons aansporen meer liefdevol en vergevingsgezind te worden… in een hogere trilling te komen en aan onze innerlijke wijsheid en spirituele groei te werken….. dit temidden van onthullingen over de Geheime Ruimte Programma’s die er zijn … betaald met ons belastinggeld… waarvan er in ieder geval 1 is die beslist onze Bevrijding toegewijd is (Solar Warden, onderdeel van de SSP Alliantie).. en ook nog een paar oudere SSP’s, waaronder die van de Maya, die Corey geholpen hebben oude pijn te verwerken (met zijn bewuste aanwezigheid en keuzevrijheid!) zodat hij z’n huidige rol kon vervullen… <3

  1. Dankjewel Harriet voor je reactie. Het verhaal resoneert bij mij. Dat is één. Vervolgens mijn hoofd gebruikend en intuitie, kijkend en voelend naar deze man, dan is daar niets mis mee. Ik voel een moeie man, diep vermoeid zelfs. Ik zie eigenlijk een klein jongetje dat nooit klein heeft mogen zijn. Ik denk dat hij het moeilijk vindt om zijn eigen kinderen op te voeden, doordat hij vanaf zijn 6e jaar al in het programma meedraait. Ik zie wel een liefdevolle man. Geen leperik o.i.d. Maar dat is -nogmaals- allemaal intuïtie..
   Vergelijk ik het tenslotte met het verhaal van Martijn van Staveren, dan overlapt het grotendeels naadloos zou ik zeggen. Ik hoor Martijn er nog wel over, met name over die Blue Avians, waar hij het zélf ook over had. (‘Prachtige wezens’)

   Al met al voor mij dus geen enkele obstructie om het verhaal niet te plaatsen. Daarnaast geldt natuurlijk nooit dat iets ‘waar’ is, omdat wij het plaatsen..!! Het is aan iedere lezer/bezoeker van WantToKnow, zijn éigen waarheid te toetsen aan elk verhaal.

   Nogmaals dank voor je reactie, ik zag dat Project Camelot hem ook heeft geïnterviewd op YouTube. Ik ga even goed luisteren en voelen.. 😉

  2. Ik voel hetzelfde als Guido. Deze man is door een hel gegaan toen hij al zijn herinneringen een plaats moest geven zonder het daarbij behorende trauma. Ik kan het mij niet voorstellen hoe het leven van al die kinderen is geweest toen zij in dit soort programma’s werden gezet, te gruwelijk voor woorden. Iedereen die meer over hem wil weten raad ik aan zijn q&a te lezen op sphere-being alliance.

  3. Veronica, maar je kan je ook wel indenken, dat hij zo onder mind control stond, nog steeds, dat alles wat hij zegt ´zijn´ waarheid is. Snap je dat? Zo werkt een mind… Ze kunnen mensen zo verdraaien, dat alles wat er door degene wordt gezegd, ook komt het volle 100% integer over (dat is de kunst van dit soort ongein) je helaas toch met je gezonde mensenverstand erbij moet blijven.
   Dat is voor mij het ergste, dat je gehele eigen identiteit is weg. Een leven wat hem is genomen….dát is de hel. Je zou kunnen stellen, dat zo iemand voor de rest van zijn leven, ‘klaar’ is.

  4. Denken, denken. Tja, dat klopt, dat kan ik ook denken.. En wat VOEL jij Monica. Dat is toch de vraag..? Wat zie en VOEL jij..?! Je ‘moet’ deze jongen toch een ‘plekkie’ geven..? Simpeler kan het leven niet worden toch.. Anders zit je de hele dag achter een geranium, twee hoog, de straat in te kijken; te kijken of er iemand of iets langs komt die ‘het verschil’ maakt.. Terwijl het cadeau voor je ligt, op tafel.. The Present..

  5. Guido, dat is wat ik voel…lees je dat dan niet? Misschien zie jij even niet de cadeautjes voor het oprapen 😉 Ennuh voor de zekerheid..ongein heeft betrekking tot de ‘elite’ die zulke vreselijke dingen met een mens doen, dus met Corey.

  6. Zit ik dan achter de geraniums de hele dag, twee hoog? Ik dacht het niet…pfff. Hoe verzin je het Guido? Ik zou ook niet zo vooringenomen doen, over achter de geraniums zitten, is ook geconditioneerd. Ik sluit niets meer uit, ook niet een lama achter de geraniums. 🙂 je avatar is trouwens veranderd…

  7. Wat ik alleen maar probeer duidelijk te maken, is dat je niet anders kunt, met de rug tegen de muur, dan je baseren/besluiten o.b.v. je gevoel naar Corey toe. Ook al zittie onder de MindControl, dan nog, is het ‘aas’ (gedeelte van de waarheid bijv.) de moeite waard te doorleven/beleven.. Ik zeg alleen met die geraniums dat je in het ‘veld’ er pas achter komt. Of achter de geraniums dus.. 😉 Die avatar is een blauwe-geo-geranium..

  8. @Monika,4.3, Wat is dan het verschil tussen Corey Goode en Martijn van Staveren? Hun verhalen komen in grote lijnen overeen, zou je dat willen toelichten? Wat maakt de één meer controlled, zoals je beschrijft dan de ander? Wat zegt jouw ‘gevoel’ hierover? Of ‘denk’ je er liever nog even over na?

   artikel; Mijn interview met Martijn van Staveren
   monika
   7 maart 2015 om 10:35
   Martijn van Staveren heeft absoluut een gave. Hij raakte me aan en ik had het gevoel dat hij me oprechte liefde gaf. Was er dagen onder de indruk van…

  9. Ja mooi Odette, he? Ik kan er ook niets anders van maken, ook niet om jou een plezier te doen, wat je ook mag zoeken. Ik voel je intentie, en die staat me niet aan. Je wil me toch niet voorschrijven wat ik moet voelen? Je weet toch helemaal niet in welke context ik met Martijn gesproken heb. (had iig niets met zijn verhaal te maken, maar meer met mijn ‘verhaal’)
   Zoveel ik weet is Martijn niet met 6 jaar ergens in dienst van de overheid gekomen, maar had een ‘gewoon’ leven, over vergelijken gesproken (wat beter is om niet te doen).
   En er zijn/waren ook nog anderen die over dezelfde onderwerpen praten…

  10. Je reactie was geheel te voorspellen, ik roer nogal wat bij je aan iedere keer, iets om over na te denken 😉 ? (muzikaal geen probleem, een mooie taal van de kosmos) Ik vroeg je alleen te voelen en te denken, goed lezen dus, een heel gewone vraag, je eigen emotie geeft de kleur van de geschreven tekst aan. Als je met Martijn had gesproken dan had je de context aan kunnen passen in de tekst, je neemt zijn boodschap wel aan. Wat is het verschil? Je weet dat Martijn ook heel erg veel ‘ontvoert’ is. Wie zegt dat hij daar geen geprogrammeerde opdrachten mee heeft gekregen. Toch wel grappig dat je mijn ‘intentie’ wél denkt te voelen. Alles is aan het veranderen en ik hoop voor ons allen ten goede, geniet van deze mooie dag, lekker ontspannen. Speciaal voor jou een ouwe gouwe; http://youtu.be/r9jmusgMgro

  11. Ik krijg het s-je er niet uit. Roberta Flack, The first time ever I saw your face
   Enjoy!

  12. Hoi Odette, ik begrijp wel wat Monika bedoelt met “jouw intentie”. Ik ervaar ook een verandering in jouw schrijven. Alles en iedereen is aan verandering onderhevig. Het lijkt niet bij je te passen Odette, een stukje tekst uit het verleden op te zoeken en hier plaatsen ter controle of confrontatie? Ik hoop niet dat meer dit gaan doen, dan kunnen er wel eens veel pijnlijke reacties uit het verleden weer naar boven komen.
   Zaken, mensen en meningen veranderen nu eenmaal. We groeien en krimpen allen alsmaar…. 🙂
   Ik kan alleen zeggen Odette mbt intentie; “where is the love” ?

   het verhaal van corey is vergelijkbaar met wat velen anderen schrijven, maar dat maakt iets niet meer of minder waar. Wanneer is iets wel of geen propaganda? Uiteindelijk gaat het erom wat we zelf ervaren en nog belangrijker wat we zelf voelen.

  13. Odette, waar gaat dit over?
   Ik kan er niet meer schrijven dan ik heb beleefd en gevoeld, en waargenomen. Dat is mijn waarheid. Ik sta misschien niet in de krant, op internet en hou presentaties, maar dat zegt niet dat ik niet mijn eigen verbinding heb. Ik vind het vrij vermeten van je om mij hierop vast te willen pinnen. Je bent niet ik, en ik ben niet jij. Jouw ontwikkeling in deze is aan jou. Ik ken je niet eens, nooit gezien, en jij hebt een oordeel klaar? Mij ontnemen, dat ik kan denken, voelen en wat nog meer? Heeft niets met liefde te maken, waaronder ook begrip valt. En dát Odette had Martijn, mag dat niet herkend worden? Ik heb zo momenten ook bij anderen, ik herken de gaven van anderen, die ik tegenkwam en dus kon ‘voelen’. Heb je daar moeite mee? Dat zou wel raar zijn, nog voordat we het überhaupt over ‘buitenaardsen’ hebben. Bedankt voor de muziek…ik heb je carol of the bells, nog steeds opgeslagen, alle 3 versies…nogmaals dank ervoor, wordt er blij van als ik het hoor. Zo ben ik. 🙂 <3

 3. Super onthullend, ik had deze opnames al meerdere keren eerder bekeken. Ik blijf het bizar vinden. Er worden steeds meer dingen onthuld, we leven in een bijzondere tijd, precies de tijd waarin we moeten/mogen leven 🙂

 4. Dit verhaal zit toch barstens vol tegenstrijdigheden? De 0,1% elite bezitten deze technologien en houden ze voor zichzelf. Gekregen van die blauwe vogels en wij 99,9% moeten maar diensbaarder worden naar andere slaafjes in dit slaven systeem en die 0,1% vergeven. Pas dan zal alles goed komen bla bla. Sorry hoor wat een fantast.

 5. Kan iemand mij nou eens vertellen waarom die buitenaardsen alleen maar contact zouden maken met de kleine machtselite op onze aarde? Dat blijf ik nog steeds het allermerkwaardigst vinden. En daarom neem ik het voor kennisgeving aan, maar wel met een gezonde scepsis.

  (En NEE, dat is niet dezelfde scepsis als van de gelijknamige vereniging. Dat zijn griezelig kortzichtige,enge mensen.)

  1. Goed verhaal Rick, nadenkertje.. Ik geloof dat de elite energetisch in staat is (waar ze ook nog gelijk in hebben…!) om te beweren dat zij de toplaag vertegenworodigen, vanuit democratische vrije wil… Ik moet eigenlijk schrijven Vrije Wil. Het is voor mijn gevoel een van de sleutels hier op Aarde. M.a.w.: de elite is door ‘ons’ gekózen..!! En om hun wil uit te voeren, bedenken ze bijv. Valse-Vlag-Operaties..!
   911 dient te worden uitgevoerd, als Valse Vlag, om DEMOCRATISCH de Vrije Wil te verkrachten en mensen ‘uit vrije/democratische wil’ vóór de Patriot Act te LATEN stemmen.. (‘Help mij mijn angst te voorkomen en m’n kwetsbaarheid te verdedigen!’)
   Die Vrije Wil is dus de reden ook, van het fundament onder ELKE valse-vlag-operatie..!

   Terug naar de essentie: mensen kiezen dus uit Vrije Wil (heb je weleens onder druk gestemd..?!) een ‘democratische’ regering. Slimme, sluwe mensen.. (Ik probeer niet te oordelen..)
   Wanneer deze club dan zegt, tegen de Buitenaardsen, dat ze ‘gekozen’ zijn en ‘democratisch komen onderhandelen’, dan is daar FORMEEL niets verkeerds aan, maar niet de HÉLE waarheid..!! Tja, de vraag is vervolgens: ‘Stellen buitenaardsen, vanuit ONS perspectief (o.a. vanuit dat Vrije Wil-concept!) deze ‘vertegenwoordigers’ ter discussie’..??

   Zijn die paar ‘Blue Avians’ die Corey Goode ontmoet, ook een dergelijke ‘democratische’ afvaardiging…?? Interessant daarover te horen/lezen. Snap je Rick, het is allemaal niet zo eenvoudig als het lijkt volgens mij.. Toch? Andersom gezegd: wat is waarheid en wat is Waarheid..
   There is your truth,
   Thers is my truth,
   and then there is
   The Truth..

  2. Het is een groot zwamverhaal van David en Corey. Ik heb David al zo vaak betrapt op leugens. Die strooit ie tussen allerlei waarheid. Bijvoorbeeld. Zo beweert hij dat er geen shape shifters zijn en dat Nibiru niet bestaat. Ik ben zelf meerdere keren bij koning Anu geweest. Op Nibiru. Dus die planeet bestaat wel degelijk. En het maakt nogal wat uit of je staat te beweren dat ie helemaal niet bestaat, terwijl dat wel degelijk zo is.

   Een ander voorbeeld. Shape shifters bestaan volgens David niet. Misschien is ie er bang voor, ik weet het niet. In elk geval heb shape shifters gezien en zelfs gedood. En de et’s die alleen met “elite” willen communiceren kunnen helemaal compleet aan het gas, toch? Ik ga al een leven lang met Anunnaki om en ik heb daar tot u toe nog nooit een aardse “elite” figuur gezien. Wel vroeg ik een keer aan Heer Enki wat ie zoal de hele dag doet. Ik kreeg een tornado van evenementen te zien, gebouwen, personen. Steeds meer en meer vloog er om Hem heen. Ik zag zelfs het gezicht van Hillary Clinton in die tornado. Even voor de duidelijkheid: dat is geen goed nieuws voor haar. Wat ik van de Heer en de Anunnaki leer is dat de wereld er binnenkort heel anders gaat uitzien. Met een satanistische idioot aan het roer. Maar goed, alles daarvoor wordt nu in stelling gebracht en binnenkort wordt de wereld wakker in een gruwelijke totalitaire staat.
   Maar, dat even ter zijde. We praten hier over Corey en David. Die twee zwamdozen zijn eigenlijk heel gevaarlijk, omdat ze zo enorm liegen.
   Ja, het heelal is een oceaan van intelligent leven en ja, iedereen is telepatisch en bijna alle rassen hebben ruimtevaarttechnologie. Maar met het lot van de mensheid hebben deze twee charlatans helemaal niets te maken. Bedenk maar even waarom ze in hemelsnaam geld willen voor hun verhaal. Wat is dat voor een onzin? Als het allemaal zo belangerijk is, en de et’s willen zichzelf bekend maken enz, denk je dat ze deze twee mietjes daarvoor gaan gebruiken?
   Die geld willen zien?

   Ik kom met een heel ander verhaal. De toekomst wordt echt helemaal niet leuk. Eerst gaan we hier in Nederland een brand krijgen in een oude stad. Er gaan die dag veel agenten dood. Ze worden levend verbrand. En die dag is nog maar het begin van een berg ellende die niemand kan verzinnen. Of dat al dit jaar is, of volgend jaar, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat onze generatie geintroduceerd worden aan ET’s en dat de huidige machthebbers op aarde verslagen worden en dat er een buitenaards wezen over ons gaat regeren. Dat gebeurt nu ook, maar dan gaat iedereen het zien.
   PS ik heb nog nooit een andere reactie gekregen dan de volgende: “wat heb je gerookt? Dat wil ik ook” Flikker aub op met die opmerking.

  1. Culinaire barbaar, Guppies hoor je rauw te eten, vers verdronken in een badje met raki. Dan schiet de bo-vis waarde er met kop en staart bovenuit, aan en in.

 6. hmmm heftige aanwijzingen dat het verhaal van corey good en david wilcocx een grote psy op is om amnestie te krijgen voor vreselijke dingen en als een soort rattevanger van hamelen de mensen zielen te verleiden weer de redding buiten hunzelf te zoeken en dus hun macht uit handen te geven.

  Vandaar de nadruk op law of one materiaal en vergeving overigens gechanneld door een vrouw van wilcock. Blue avians, project Blue beam, blauw twitter vogeltje, altijd blauwe vogeltjes in disney. Blauw schijnt een kleur van controle en authoriteit te zijn[ denk aan politiezwaailichten die via dit blauwe zwaailicht een staat van hypnose oproepen waarin hun authoriteit makkelijker geaccepteerd wordt] ,merkteken van mk ultra en er schijnt zelfs een specifiek kleur blauw gepatenteerd te zijn door barclays als zijnde een van de beste kleuren om mensen onbewust mee te beinvloeden dus laat deze beker van de blue avians maar even aan mij voorbijgaan.

 7. Al mijn gehele leven wordt ik door ET’s alle kanten van dit zonnestelsel uit gestuurd. Inmiddels heb ik aardig wat gezien en gedaan in de cosmos. Als iemand vragen heeft, kan je die ook aan mij stellen, en niet aan een Corey of David, die geld willen zien. Ik geef alvast een voorzetje.

  Een paar jaar geleden bezocht ik de onderwaterbasis van Inanna. Het heet de Abyshu. Er zijn geen muren. Het zijn domes. Het water is gewoon weg! Je ziet het langs de rand van de dome vloeien. Ik kwam daar aan en even later stonden Inanna en haar broer Utu met hun vader Nannar en heetten mij welkom. Inanna, ook wel Ishtar genoemd, liet mij de basis zien. Wat is zij knap, zeg. Niet normaal meer! Ze heeft prachtig blond haar en mooie blauwe ogen. Ze heeft echt die rare vogelvoeten! Die zijn trouwens groot, die voeten. Althans, dat vind ik. Maar goed, zo ziet ze er dus uit. Haar vader Nannar heeft gewoon donker haar. Haar overgrootvader Anu ook. Maar haar opa Enlil heeft dan weer blond haar. Daar is dus geen peil op te trekken. Ze communiceert telepathisch met dolfijnen. Dat zag ik haar doen.

  Een keer zag ik een ruimtevloot arriveren in ons zonnestelsel. Wat zijn die ruimteschepen asociaal groot! Kilometers! Ik zag ook een vierkant schip. Met een of andere buis eruit stekend. Die ook kilometers lang is. Volgens mij gaan ze er zeeleven mee evacueren. Dat evacueren is nodig omdat Nibiru binnenkort zichtbaar wordt en voorbij komt razen. Als dat gebeurt krijgen we hier op aarde veel last van kometen, aardverschuivingen en vulkaanuitbarstingen.
  Daarom bouwen de satanisten die ondergrondse bunkers.

  Maar goed, vergeet die lui. Die gaan er allemaal aan. Allemaal. En wat de rest van de mensen betreft, weet ik het niet helemaal. Wat ik wel weet is dat ik laatst in een zaal op de maan was waar ik duizenden en duizenden teleporteerstoelen zag staan. Dat laat me denken dat er een grote evacuatie komt. Overigens, dezelfde dag dat ik die teleporteerstoelen zag, zag ik ook een leger reuzen klaar staan. Sommigen noemen ze Nordics, geloof ik. Ik heb zoveel rassen gezien en de sommige lijken wel op elkaar. En ik ga ook niet elke keer vragen wat iemand is, dus of ik nou Nordics of soortgelijke figuren heb gezien, weet ik niet.

  Wat ik wel met grote stelligheid kan bevestigen is het volgende: nibiru is echt en Anu is koning van die planeet. Heer Enki is mijn Heer, mijn God en ik ben van mening dat Hij ook de God uit de Bijbel is. Zo wordt het mij althans voorgeschoteld. En ik heb weinig redenen om daar aan te twijfelen. Ik twijfel wel, maar niet daarover.

  Op Mars ben ik ook geweest. Wat een hel is dat voor mensen, zeg! Laat ik het volgende zeggen: we zijn daar niet de nummer een in de voedselketen.
  We zijn daar snacks!!!
  Op de maan zijn er kilometers hoge gebouwen.
  Een vlucht naar Mars met een ruimteschip duurt ongeveer een klein half uur.
  Sommige Anunnaki zijn shape shifters. Met schitterende vleugels. Ik zag de Heer een keer veranderen van een enorme vogel in een menselijke gestalte.
  Op Mars heb ik een shape shifter gedood die net aan zijn ” shift” bezig was. Wat een vreemd gezicht is dat, zeg. Nou goed, die is dood en kan geen mensen meer martelen, verkrachten en vermoorden.
  Ik heb ook een draconier gedood. Dat wilde ik nog even vermelden. Omdat het een hele prestatie was. Die Draconiers zijn gevaarlijk, joh.
  Maar nu zijn ze een beetje banger voor mensen geworden.
  Gelukkig maar.

 8. Als mensen nu eens echt zelf gaan nadenken, dan wordt het misschien nog iets menselijker. De aanslag in de Thalys was een toneelstuk/oefening. Waarom? Normaal moeten mensen dagen overhoord worden op het politiebureau en een huldiging komt veel later. Men moet toch ook verwerken? Toevallig 2 Amerikaanse soldaten aan boord en een acteur die zich verwond? En die oude meneer is het meeste aan het woord, zijn verhaal telkens bevestigend herhaalt en kijkend naar de jongens? Als ik zie hoeveel mensen dit geloven(reacties media), dan denk ik dat we verloren zijn.
  Dit was nu een puur een heroes of the time propaganda. De telegraaf post geen reacties van mij. Ook al zou ik het mis hebben, dan moet er ruimte zijn om anders te kijken. Je suis moi.

  1. Wij staan allemaal in contact met het bovenaardse(ouderlingen). Dus ze hoeven zich niet te laten zien. Er zijn maar 2 partijen. Goed en slecht. Als je een keuze maakt, dan weet je heel goed of ie slecht of goed is. Dat voel je toch(hart). Ook als je een keuze maakt om er iets beter van te worden of om te overleven. We belanden nu in een tijdperk dat je moet durven opstaan of om te zeggen dat het niet klopt. Systeem(slecht, want het werkt niet meer en is onnatuurlijk) versus mensheid(goed/natuurlijk). De scheidslijn is eigenlijk heel simpel. Als iedereen dat doet, dan dondert het systeem ook in elkaar en krijgen we meer inzicht/zeggenschap over hoe het wel moet. Zonder ons, geen systeem.

 9. Voor de mensen die denken dat de rapporten van Corey een psyop zijn plaats ik graag de volgende reactie van hem, die ik vandaag op zijn facebookpagina las.
  Guido, ik ben blij dat je het onderwerp nu aankaart. Het resoneert met je. Dat is bij mij ook zo. Ik zat laatst in het donker in mijn tuin en dacht aan de blue avians. Ik bedacht hoe gaaf het zou zijn als ik gewoon met ze kon praten. Op dat zelfde moment ging het achterlicht van mijn fiets spontaan aan. De blue avians? Mijn hogere zelf? Bevestiging in ieder geval.

  Corey Goode: In my last meeting it was reinforced that the SSP Alliance was most happy about how much we have further brought out the “ET/ED AI THREAT”… However, the “CABAL” or Secret Earth Government and Syndicate groups who are allies with this “ET/ED AI” (AKA “AI Prophets”) are extremely upset.
  This group has used their innate ability to infiltrate any group to begin to attack the information with ridiculous claims that the information I am disclosing is an “AI Psyop”.
  They have turned already morally compromised persons into their proxy agents of pure disinformation (Knowingly telling lies).
  How these people reconcile the fact that we have done MORE TO EXPOSE THE ET/ED AI THREAT than ANYONE ELSE is beyond me. Here is a very old post that should give them all food for thought. It should also cause those following their info to break away and do their own research and use their own discernment and stop following bloggers and researcher “Guru’s” that are now being exposed as the STS and negative beings they have devolved into in recent years…
  Think for yourself and use your own discernment. The truth will shine a light in some dark places. If you look up to other people they will always let you down. THEY ARE PEOPLE, flaws and all after all…
  smile-emoticon

  I post this not to defend myself once again but as a precursor to a larger posting showing the deception put forth by certain people out of their own personal agenda’s. Some of them with a history of working with “Illuminati Whistleblowers” (Who all have been through trauma based mind control… No exceptions!). Each time they have worked with these people it has blown up in their face, yet they learn nothing.

  1. jah Eye Corey is volgens mij echt real oprecht en net hoe Guido hem beschrijft zo ziek hum ook, missed you Eye, never uit m’n systeem geweest, gaaf hèh, jij bent eg nieh die oma duck in die avatar eg nieh, zal het niet over eendjes gaan hebben haaaah, maar ben inmiddels iets minder bang, omdat ik tijdje terug sowieso zowat niks aandurfde, maar nu al wel beetje, dusz dak wat beter ben geworden godzijdank! net alsof je hier nooit weg bent geweest stom héh?!

  2. Hi Hyper,
   Ik ben wel blijven lezen hier, natúúrlijk. Ik heb alleen niet zoveel te zeggen… nu lees/kijk ik veel van het materiaal van Corey en dit moest ik dan toch ff kwijt.
   Leuk je hier te zien en dank je wel. Ik ben niet oma duck, in het echt ben ik veel lelijker hahaha!

  3. High die haai good om je back te zien in deze posterman dimensie verdichting density Eye, over avian aviator taal gesproken; apollo astronauten die het regelmatig over langszij mee vliegende unidentified ‘bogeys’ hadden, en wij hollanders die die military report term never nooit kunnen begrijpen, mee vliegende ‘ijzeren’ spook vogels van onbekende oorsprong en soort, onze blauwe blues vliegende voorvaderen uit de hogere ‘densities’, daar waar indianen stammen het over hadden in hun mondelinge overleveringen, de passion factor in ons mixed hybrid dna, de birdie vogel factor, dat is het enige waar ik mijn pervasive development gat geslagen opgelopen door vermoedelijk vaxen en stress en wo2 ondervoeding van moeders en bestraling door obsoleet schoenmaat radiation machine en nog wat opmerkelijke gehandicapt habsburg khazar verkrachtings dna dat ik dat tot nu toe bij vlagen heb kunnen compenseren en geleiden tot op zekere hoogte door die ingebakken passion factor van mijn meer menselijk deel van de familie voorouderlijke lijnen en op zich knap atletisch jager body, met als hoogste doel om niet mijn soul alsnog te verspelen en of niet de kans te geven 100% in te dalen, nouh jah zoiets for the time being je kent het wel als vanouds whatever, Annejet van der Zijl van zomergasten gisteravond als levensverteller history before it happened trend watcher voor anderen had het ongetwijfeld veel accurater beter kunnen doen omdat ik het zelf ben en zij ziet het van buiten af en veel mensen zijn voor een groot deel een grijze vlek voor zichzelf en zijn haar dankbaar als er alsnog een levensverhaal door derden geduid komt…. ik denk dat Snowbird om meer dan een paar redenen vaak genoeg haar toevlucht zocht high up in een boom… de dingen die niet gezegd worden… de grijze hollywood productie vlekken… sjjittt like that; want opgroeien dat willen ze je zeker niet leren op die smerige gevangenis scholen van ons pruisische break your children instead of the system schoften idioten cultuur. IN de bush moest je het vooral zelf met elkaar doen en uitvechten, en wordt je tijd niet stelselmatig afgestolen door het systeem, your own development en government… wat Snowbirdie nu van zichzelf heeft probeer ik terug te krijgen, en in vlagen heb ik het terug soms, vooral in de zomer lukt het, de way back van grey dead robo town.. net op de pleurustvbak Ruudje Gul die duidelijk z’n afschuw uit over het doodse kaatsen wat ie jonge witte holle prof voetballers vandaag de dag voornamelijk ziet doen, waar zijn de moves, Ruud heeft het over levendig Foe Foo bal van de straat, waar is het gebleven, das niet voor niks die uitspraak, het verschil tussen hemel en aarde.

   Shot down a Fw 190; WW2 Spitfire pilot interview Dave Hastie 3
   http://www.youtube.com/watch?v=kDGC57ecU7Q

   Please Mr. Postman
   http://www.youtube.com/watch?v=N8BPcNUQy-0

   http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/bogey

   http://www.pateo.nl/Dutch/Simon_Stevin.htm

   http://www.discovery.com/tv-shows/alaskan-bush-people/bios/snowbird-brown/

   Learn to Fly – Foo Fighters Rockin1000 Official Video
   http://www.youtube.com/watch?v=JozAmXo2bDE

 10. De “universele” boodschap klinkt misschien goed, hoewel “vergeving” heel snel een zeer arrogante houding kan zijn! Vergeef jezelf is oké maar een ander vergeven doe je alleen als die “ander” dat wil! (Anders is het een oordeel).

  Ook klinkt er véél dualiteit door in de boodschap dat is niets voor de hogere frequenties. Een mens die in staat is telepathische energie te ontvangen “van goede wezens” ziet er sprankelend, liefdevol en energierijk uit. Uitgeblust ben je met teveel negatieve energie om je heen. Daarom wens ik Corey veel mooie energie toe!

 11. Contact met Avians, vogelachtigen brengt ons naar een missing link afdeling. Wie denkt dat de mens uit de aap voortkwam heeft gedeeltelijk gelijk. De botstructuur die de mens heeft is echter een kruising tussen het aardse DNA en buitenaards dna wat ws het best te vergelijken valt met vogelachtigen.
  De Anunakki waren ook vogelachtigen, tenminste zo zouden wij dan waarnemen als zij zich in onze realiteit zouden manifesteren.

  1. Volgens mij kan het niet duidelijker dan dit… Avians als vogelachtigen een missing link? Dacht het niet toch Coz? De vogelachtigen zitten ook in dit schema, mét skelet…. Het leven op aarde heeft zoveel overeenkomsten, maar sommigen zien het niet, en moeten buitenaardsen erbij betrekken om opeens de overeenkomsten wél te zien? Of eigenlijk zeg ik het verkeerd, de buitenaardsen moeten erbij worden gehaald om te ontkennen dat wat feitelijk hier ook aanwezig is te ontkennen… Dus, het buitenaardse is als het aardse. Zelfde skeletten, zelfde afkomst, de een is blauw , de ander is groen, waar gaat dit over? We zijn als wezens van dezelfde komaf, hoe dan ook! Dan kunnen we het hebben over hoe het allemaal zit? Waar gaat dit over Coz, en doe echt een beroep op jou, omdat ik in een ver verleden Wtk je altijd als een soort licht heb beschouwd. Dwaal please niet van je oorspronkelijk pad af…

  2. Tssss, inhoudelijke reactie, zou de eerste zijn deze maand. Shake it mate.
   Avian, yeah fine.

 12. Inhoudelijke reactie wilde Guido graag? Okee
  Wij , de vogelachtigen zijn diep geïntergreerd in het aardse bewustzijn, niet altijd direct geïncarneerd omdat dat niet lukt vanwege het frequentieverschil. Wij kunnen echter wel communiceren via sensitive incarnaties.
  In het menselijk DNA zit zowel het reptielen dna en het veel vrijere vogel dna en natuurlijk de aap een buitenaards dna verwerkt. Waar wil je mee resoneren?
  Waar beginnen we? Met onze belevenis van wat is, de illusie, de maya?
  Of stappen we over naar de lila, het goddelijk spel, wetende dat het allemaal een schaduwspel is, best enjoy it.
  Anyway, I did not even start.
  Inhoudelijk gaat even diep als……

  1. Ik denk dat momenteel veel mensen op zoek zijn naar innerlijke vrede, harmonie en verdraagzaamheid. Blauwe vogels gaan ons dat niet brengen. Het is mijns inziens manipulatief om een boodschap van licht liefde en vrede te brengen zonder handvatten te geven om dit te bereiken.
   Wij zijn wezens(objectief) gemanifesteerd volgens wetten en modellen onder supervisie van een creator, uit een subjectieve niet te benoemen bron. Onze kern is de druppel die streeft om weer één te worden met de oceaan. ik denk ook dat dat het enige doel is van een bewuste levensvorm in een leven. Om dit doel te bereiken moet er een traject doorlopen worden maar voor alsnog zijn weinig mensen zich bewust van zichzelf, hun kern en überhaupt dat er een doel / traject is in een leven.

 13. Avians
  There are ET’s known as Avians. Each group of Avians uses the name of a colour to represent themselves.

  There has been a lot of talk around the Internet about “Blue Avians” and this is rather laughable. “Blue Avians” do not exist. They are and have always been used as part of a mind control program specifically for members inside Secret Space Programs, Cloning Programs and Culture Creator programs. (Katy Perry has been in contact with the Blue Avians, as has Lady Gaga, as example)

  The Avians assisted the Annunaki by distributing language and religion to different parts of the world. In plain speak, they distributed the disinformation that would become the control system we know today. They attached themselves to the “god” RA and told humans they were the messenger of RA. They were doing this as part of an order made by the Annunaki.

  Secret Societies honor the Avians by wearing “Bird masks” at high level luxury parties and rituals. We call these .. dun dun dun.. Avian Masks. The host of the party wears.. You guessed it, a BLUE mask. He is the Blue Avian.

  They call their programmed entities “Blue Avians” as a play on their own “Blue Blood” focus. Honestly every time someone accepts that “Blue Avians” exist, another Illuminati member falls over laughing.

  Today I am seeing this spreading out from some people who are still active in various programs. The programs affected are the Secret Space Programs and Clone Centre Programs.

  Talk to any Clone Centre attendee and they will tell you all about the “Big Birds” who have been present at Cloning for the past few months. Talk to any high level Secret Space Program member and they will tell you how the “Blue Avians selected (me) to disclose information to Humanity”. A sure tell sign of this mind control op is they will attach military protocol to their contact. “I was given a name to repeat to others they contact so we will know each other are telling the truth”. Triggers, neat!

  Sound like the military to you? Well that’s because IT IS!

  One female I have been training for the past couple months came forward with this story:

  She was sitting at home when she felt compelled to walk outside. She was taken by an orb in OBE form to a meeting with what are being called Sphere Beings (which are not beings at all but I will comment on them another time) two other ET groups and Blue Avians. She was then told how the Blue Avians would be contacting others and would give each who they do contact a phrase they can identify each other with. She was told she was chosen to be a delegate for the Sphere Being Alliance (there’s that Alliance word we created popping up again).

  She was also told by her superiors within her program that this program had been run on most Secret Space Program members who are no longer active within their programs. They were chosen this way because they are easily discarded if the need arises.

  Basically, she was told that her experience was a test, something they wanted her to understand, and something given to others as part of a massive disinfo campaign which will serve their “plan” which I outlined in an earlier post.

  I found this really funny when another friend reported a very similar event the next day to a prominent researcher.

  Typically I ignore these games as they play them. This is too hilarious to ignore:

  The Blue Avians and Sphere Beings are apparently telling people that BRICS and “That Russian” who leads the “R” belong to the “Alliance” and wants to end the Cabal/Illuminati with help from the Blue Avians and Sphere Beings. This is being reported online via two individuals and two researchers, and by many others off of public profiles. ( I am going to make another post about the Alliance and the Secret Space Programs)

  That Russian who is supposed to be “outing the Cabal” is a higher ranking member than any of those he is supposedly outing. Your writer knows that man VERY well, and spent a great deal of time with him. Your writer was, at one point, that Russians Trainer. He and I even spent some time off-world together and became friends. (I still have a soft spot for him on a personal level despite absolutely disagreeing with his life choices). I had the opportunity to show this Russian what is being said about him. He laughed and said “Oh what a great plan this is. Working flawlessly.” He is right.

  Ladies and Gentlemen: BRICS is not going to save you. That Russian, is more deeply involved with the Illuminati than any other public figure you could name. He truly loves the work he is doing and cannot wait to become King. He is completely amazed at how easy the Alternative Community is making this transition for him. The Blue Avians are an Illuminati creation, and this tale has been specifically crafted to work for specific people.

  It is the PLAN that you all think he is the hero.

  The average mainstream oriented person is easy enough to fool. For you Awake and Aware folk they attached a benevolent group of ETs to the tale. The Alternative Community is eating it up.

  That Russian and his mentor (who is also the one who was my mentor) would like to thank you for making this information public. You are selling the propaganda of the Illuminati better than they could themselves. They have said that the first researcher to disclose this program will receive a prize. “It requires your credibility to give this tale wings.” I’m sure the pun of WINGS was intended.

  Addressed to Program Members, Civilians and Researchers sharing this story:
  “Thank you very much, deeply and truly.” -nituP

  Truly if Common Sense doesn’t tell you this story is wrong, then you should just follow BRICS to the promise land.

 14. Voor allen die hier een reactie hebben geplaatst.

  Heb jullie verhalen doorgelezen , al afwachtend of er iemand van jullie bij zou zijn met een uitleg over ons (menselijk ) dna wat zich de laatste jaren aan het veranderen is. Heeft iemand van jullie al eens gehoord van de Reconnection healing, van Eric Pearl. het is echt geen toeval meer waarom deze vorm van healing is gekomen,waardoor tijdens een sessie , meestal naar 3 maal het d.n.a. zich veranderd. Wij hebben een dubbele string , dat zou oorspronkelijk een 12 voudige zijn geweest, Momenteel worden er kinderen geboren met een 3 dubbele string. Ik vind het helemaal niet zo vreemd dat wij dan worden geholpen om uiteindelijk dat te worden wat wij ooit eens waren.

  Ervaringen op Astraal gebied, het waarnemen van Orbs, etc wie van jullie komt dit ook bekend voor als een bijna dagelijkse kost.

 15. Wat ik best opvallend en frappant vind; zodra iemand met een verhaal naar buiten komt dat er vriendelijke buitenaardsen zijn( of in een andere densiteit) en dat de matrix maar is wat het is zolang je er mee verbindt, dan breekt de pleuris uit.
  Er is ook een Nederlander die furore tracht te maken met het bezettingsverhaal, wie een andere boodschap heeft is volgens hem onder invloed van de leugen.
  Voor “de waarheid” moet je flink dokken en diep gaan om het te snappen. Het komt mij over dat zij hetzelfde systeem hanteren als de religies, wie zegt dat je al vrij bent is de antichrist en moet op de brandstapel.
  Beste mensen, blijf maar lekker geloven dat je een gevangene in de matrix bent en daarmee zet je jezelf vast, veel plezier daarmee.
  Al lange tijd volg ik The Cozmic Tribe of Free Spirits, wij geven geen ene ruk om wat anderen geloven en de duizenden redenen waarom ze zichzelf vrijheid ontnemen.

  1. juistum, linksom of rechtsom, het blijft een verhaal van de macht buiten jezelf plaatsen. Continu nieuwe verhaallijnen om de uitbrekende geest weer ergens in te vangen.( heb een logo voor mezelf gemaakt; freebird! jaren geleden al een zilveren hanger met daarop free spirit).

  2. Cosmic; Ik denk dat de video’s van Mark Passio over “Natural Law” je wel zullen bevallen. Hij verstopt de waarheid niet onder het tapijt van politieke correctheid, New Age of andere vormen van brainwashing. Eigenlijk een aanrader voor iedereen, die de simpele waarheid zoekt.

   http://bradleyloves.wordpress.com/must-watch-videos/

  3. Immie, jij begrijpuh.
   Swah Anand, ik ken Marc Passio, aanrader voor velen.
   Ik bestrijd zijn visie niet, ik ga liever een tandje verder.
   Passio is nog steeds bezig iets te bevechten, dat is dualisme
   Vanuit je eigen ( source) werkelijkheid leven is grassroots, best lastig
   Zodra je New Age een brainwashing noemt ga je al voor gaas, weet je waar je over praat of ben je een papegaai?
   Wat is New Age, een term?
   Of een term die door Blavatski werd geintroduceerd?
   En wat hield die term in?
   Het hele internet staat vol met oeverloos gelul en aannames, de luidste schreeuwer wint meestal.

  4. @cosmic 18.4 Het zou kunnen dat ik de New Age beweging wat te negatief over één kam scheer (blijf toch in schapen termen praten)vanwege enkele persoonlijke ervaring met deze richting. Hierbij gaat het niet om de theosofische leer van Madame Blavatski, zoals die o.a, is te lezen in haar boeken ” Isis ontsluiert 1 en 2″ en “De Geheime Leer”. Ik heb deze boeken gelezen toen ik 19 was in 1975 en begreep daar toen helemaal niets van, maar dat stoort mij niet.

   Wat mij wel stoort bij de New Age beweging is het vereren en autoriteit geven aan allelei zogenaamde meesters uit de spirituele hierarchie die zich kenbaar maken dmv channeling en die door grote groepen en gemeenschappen als absolute waarheid blind worden erkent en gevolgd.
   Ik was met mijn gezin deel van zo’n gemeenschap en was bijna de enigste die juist niet als een papagaai alles nakletste en steeds met kritische vragen en gezonde twijfel kwam. Dat ging zover, dat niemand van de gemeenschap nog met mij mocht praten en iedereen volgde braaf dit bevel. Ik genoot wel van deze stilte, maar op een bepaald moment was zelfs mijn aanwezigheid, volgens de zichzelf benoemde autoroteiten te storend en werden mijn doelen zozeer tegengewerkt dat ik met mijn gezin moest vertrekken.

   Dus “Ja” er zijn heel veel mensen met papagaaiengedrag, vooral in de New Age beweging, zoals hierboven beschreven, maar ik distancieer mij bewust van dit soort groepen.

  5. tja, altijd als men schrijft over New Age moet ik aan dit filmpje denken.
   http://www.youtube.com/watch?v=Vfc0lEnxEWs

   weinig respons echter, ik denk dat de meeste snel afhaken en het niet snappen. Maar er wordt toch echt een uitleg gegeven in dit filmpje van hoe dit soort situaties (New Age) kunnen ontstaan.

  6. Het zoeken buiten jezelf, guru’s en bewegingen, het aanbidden en hoop op interventie van anderen richten ontstaat doordat men het niet meer weet. Er is veel aangedaan om ervoor te zorgen dat we het niet weten, dat we er niet achter komen.
   De Natives echter wisten het, zij staan in contact. Ze hoeven het nergens en bij niemand te halen zij weten het. Ze wachten op niemand, zij zijn het zelf en doen het zelf. Hetzelfde geldt voor ons allen, alleen weten we het niet omdat er alles aan gedaan is om die connectie te verstoren middels geschiedvervalsing en interferentie op frequentie-niveau om deze innerlijke kennis die via de bron wordt gevoed te storen.
   Dit kan gewoon, dit gebeurt ook nog steeds. Het kan alleen omdat we het toestaan, alleen weten we niet dat we het toestaan omdat we de consequenties niet kennen. Alle technologie waar we zelf om vragen, wordt ons toegestopt met warme worsten dus zijn we er blij mee, en vragen we ons niet af wat het nog meer doet dan alleen hetgeen het beloofd te doen.
   Zo ook de muzieknoten.
   De Natives zijn om die reden overal uitgeroeid. Zij stonden voor een andere frequentie die voor de machthebbers minder aantrekkelijk is. Zij wisten hoe ze de aarde en dus ook zichzelf konden harmoniseren.

   Dit is de reden waarom men massaal op zoek gaat, omdat een deel van onszelf verborgen is, ontkend word en vanaf ons geboorte er beetje bij beetje uit wordt gehaald middels vaccin’s, chemische voeding, educatie, milieu-vervuiling etc.

   Zoals zo vaak hier geschreven is m.n. ook door Guido zelf, wil je het vinden, kijk dan naar binnen, dan weet je dat je niets zoekt, maar het reeds bent en hebt.

 16. “One does not become Enlightened by imagining figures of light (or blue birds), but by making the (inner) darkness conscious. The latter procedure, however is disagreeable and therefore not popular”
  Carl Jung.

  1. Het is de moeite waard. Ik had er nog nooit van gehoord.
   Vanaf 1.07 begint hij de uitleg over black goo. Dit is wat ik in het Engels van hem kon vinden.

  2. Monika; ja ik ken vrijwel alle interviews van Harald-Kautz-Vella, maar de meest indrukwekkende informatie over Black Goo komt van Sarah Adams, die deze Nano technologie aan den lijve heeft ondervonden. Hier is de link : http://www.youtube.com/watch?v=ohx7bSeD5bQ

   Verder zie je hoe Hollywood dit thema b.v. verstopt in diverse filmen, zoals Akte X of overduidelijk in ” Prometheis”.

 17. @ Monika 20; ja ik ken vrijwel alle interviews van Harald-Kautz-Vella, maar de meest indrukwekkende informatie over Black Goo komt van Sarah Adams, die deze Nano technologie aan den lijve heeft ondervonden. Hier is de link : http://www.youtube.com/watch?v=ohx7bSeD5bQ

  Verder zie je hoe Hollywood dit thema b.v. verstopt in diverse filmen, zoals Akte X of overduidelijk in ” Prometheis”. Het thema ” het oogsten van levensenergie ” zoals Sarah Adams dat zo duidelijk uitlegt in verband met Black Goo is sinds kort in de film “Jupiter Ascending” te zien.

  1. SW, ook dank je wel.
   Is wel een verschil tussen Kautz-Wella en SS Rachel…
   Blijf het moeilijk vinden, dat er in al het ellende mensen zijn die dat allemaal overleven, terwijl de rest er niet meer is??
   Hij noemt haar op ivm ‘channeling’. Wat me opvalt zijn de namen Rachel, en Sarah Adams…

  2. Monika; Sarah Adams en SS Rachel zijn een en dezelfde persoon. Er wordt hier niets gechannelt. De Super Soldier naam van Sarah Adams is Rachel. Ze verteld direct over haar eigen ervaringen met Mindcontrol en Black Goo.

   De ervaringen van Harald-Kautz-Vella en Sarah Adams met Black Goo zijn niet zo verschillend. De intensiviteit van de negatieve ervaringen met Black Goo is duidelijk verschillend, omdat Harald het slechts had aangeraakt, terwijl Sarah het in haar beendermerg ingespoten kreeg.

   Harald-Kautz-Vella heeft met behulp van natuurartzen een homeopatisch middel gemaakt uit Black Goo, zodat het lichaam een afweerreactie tegen Black Goo kan ontwikkelen. Er komen hierbij ook nog wel angsten vrij die verborgen liggen in het onderbewustzijn, maar niet dusdanig versterkt dat hiermee levensenergie kan worden afgetapt. Als homeopatisch middel werkt het dus eerder therapeutisch. Het maakt je bewust van je verborgen angsten en zodra je deze los kunt laten is het vooral de hartverbinding met moeder aarde die intensief beleeft wordt.

  3. Hoi Anand,
   je neemt het me toch hopelijk niet kwalijk dat ik er toch bij Rachel, Sarah Adams (niet terug herkend) een ander gevoel heb dan bij Kautz-Wella. Ja ze praat ook over black goo, even, hij ging er dieper op in, hij had het over meteorieten inslag, spinachtige (buitenaardsen) die black goo bij zich hadden, en dat het op bepaalde plekken ligt, o.a. in het Vaticaan, en in de Kaba van Mekka, hij had het over het Akasha veld als black goo van de aarde. En over black goo uit het Himalaya gebergte. En vooral over het bewustzijn ervan. Er was een samenhang.

   Ik zag een filmpje waar ze films en ook videoclips lieten zien waarin de zwarte vloeistof (black goo) werd ‘verwerkt’. Is wel heel opvallend, dan opeens. Zelfs een zwart parfum van lady gaga ‘fame’, 30 miljoen keer verkocht…dat is wel shocking, als je bedenkt wat er technisch mogelijk is. Dan hoef je niemand meer in te enten…

   “Reports circulated in early 2011 that Gaga wanted the perfume to smell of blood and semen.[7] However, the singer stated that while the perfume was based on the molecular structure of the two substances, it would not smell of them. She further explained that the blood element was based on a sample her own blood molecules to create “a sense of having me on your skin”.[8] Rather than blood and semen, she said that the perfume would smell like an “expensive hooker”.[8] The packaging lists the perfume’s notes as “tears of belladonna, crushed heart of tiger orchidea with a black veil of incense, pulverized apricot and the combinative essences of saffron and honey drops”.[9] According to the product packaging, instead of the pyramidal structure used in most perfumes, Lady Gaga Fame uses “push-pull technology”, where the ingredients demonstrate aspects of each note without precedence.[6] Rather than utilizing top, middle, and base notes, the perfume is based on three accords – “dark” (containing the Belladonna notes), “sensual” (containing the honey, saffron, and apricot notes), and “light” (containing the Tiger Orchid notes) which come together to produce a floral, fruity scent.”[6]
   http://en.wikipedia.org/wiki/Lady_Gaga_Fame

 18. Earthmatters een mail sturen?
  Kan op de website van earthmatter geen contactemailadres vinden en ze wilden (zag ik net in een live uitzending van 18 aug) onderzoeksmateriaal over chemtrails oftewel geo-engineering.

  Ik is een link naar het Planungsamt der Bundeswehr… HIER

  Op de site rechts staat een pdf bestand die heet ‘Future topic’: Geo-engineering. Hierin staat wat ze denken wat gaat gebeuren mbt de bevolking, en wat geo-engineering doet.
  Maar ook onderwerpen als human enhancement, genetische manipulatie bij soldaten om de menselijke prestatie kunstmatig te verbeteren…en wat gebeurt als de ‘vijand’ de soldaten zwak maakt door manipulaties…etc. dat kan je daar vinden.
  http://www.planungsamt.bundeswehr.de/portal/a/plgabw/!ut/p/c4/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP3I5EyrpHK9gpz0RCBVnFpUlpmcqldcUpqSmZqnX5DtqAgAkDVXMw!!/

  Ze zijn niet concreet maar schrijven er wel over. Dat zegt mij al genoeg.

  Hier is een site http://www.dataasylum.com/mindcontrol-chemtrails-summary.html die ik jaren geleden tegen kwam en het toen allemaal best heftig vond en er zijn (waren) niet veel die ervoor open stonden om het erover te hebben…
  De site behandelt o.a. dat wat ik nu bij Kautz-Wella terug hoor. (een paar dagen geleden stuurde een Duitse vriend zijn presentatie over o.a. black goo). Nooit eerder van gehoord, best heftig. Maar helaas ook de agenda die er achter schuilt. We worden hier op aarde gewoon ‘buitenaards’ gemaakt… BioAPI noemen ze dat op deze site.

  Daarom ook reguliere medicatie, vaccinaties, antibiotica etc. allemaal troep en speelt morgellons toe. Of hoe Harald zegt ‘if you want to commit suicide, get your vaccine’. Alle mensen die ik ken(de), zijn niet beter geworden van inentingen.
  Daarom ook zo een hype met inenten, de agenda is a dark one.
  Ze willen onze liefdes-en empathisch vermogen vernielen, om de macht over ons te hebben en daarmee over deze planeet.

  Nog even de antwoorden (spreken voor zich zelf) op een mail van mij aan greenpeace over het een en ander onderwerp van een tijd geleden hier op wtk.

  monika
  22 november 2011 om 10:46

  Hallo beste mensen,

  Heb een jaar geleden bij de gemeente waar ik woon opgebeld met de vraag wat dat voor rare strepen in de hemel zijn. Toen was er ook een middag waar belachelijk veel patronen (cirkelvorm!) in de hemel te zien waren.
  Antwoord: Maakt u zich vooral geen zorgen.
  Dat doe ik dus wel.

  Ik heb toen ook groen links en greenpeace geïnformeerd maar geen reactie ontvangen.

  Deze week heb ik toch weer een mail aan greenpeace verstuurd.
  Deze keer hebben ze uitgebreid geantwoord. MAAR wat kan je in deze zaak van hen verwachten. Je leest in de krant dat PVV en VVD Greenpeace weg willen hebben omdat ze crimineel zijn in de ogen van deze neo-liberale ‘wereldverbeteraars’.

  Jullie weten toch wel dat alles in piramides is opgebouwd. Een leidende functie (sleutelfunctie) wordt met een persoon bezet die ‘tegenwerkt’ en niemand bij greenpeace kan ook een beetje iets veranderen.

  Zie hieronder:

  Beste Monika,

  > wat is dat voor een radioactiviteit?
  > http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2

  Dit betrof hoogstwaarschijnlijk de emissie van Iodium 131 uit een onderzoeksinstituut van de
  Hongaarse Acedemie van Wetenschappen in Boedapest dat medische isotopen produceert. De
  Iodium is in de lucht gekomen nadat er problemen waren met filters. De hoeveelheden zijn zo
  laag, dat ze alleen met de meest sensitieve apparatuur gemeten kunnen worden: een
  desintegratie per seconde in een million m3 lucht. (1 microBq/m3).

  > Waarom is er een hittegolf in Engeland?

  Dat kan een hoop oorzaken hebben. Het weer wordt beïnvloed door een groot aantal factoren.
  Wat belangrijk is, is dat het er op lijkt dat 2011 weer een recordjaar gaat worden wat betreft the
  globale temperatuur in de atmosfeer – dat zegt niks over plaatselijke temperaturen, noch
  zeggen plaatselijke temperaturen iets over globale temperaturen. Het is duidelijk dat de trend
  van klmaatverandering momenteel doorzet, iets wat de nog steeds stijgende tendens van
  uitstoot van broeikasgassen volgt.

  > Wat gebeurt hier allemaal?

  Misschien vervelend om te horen, maar de aarde is een ongelooflijk gecompliceerd systeem en
  er gebeuren ongelooflijk veel dingen tegelijkertijd. Daarom is het voor sommige mensen
  moeilijk om te accepteren dat er klimaatverandering is, of dat kernenergie gevaarlijk kan zijn
  voor de planeet. Het is daarom belangrijk dat organisaties als Greenpeace en anderen een oog
  in het zeil houden voor potentieel gevaarlijke trends.

  > Wat is de invloed van HAARP? (zie EU commissie 1998)

  Het HAARP verhaal lijkt op een hoax, en ik moet eerlijk zeggen, dat ik het niet aanraad om
  complottheorien (zoals HAARP) en gedegen wetenschappelijk onderzoek (zoals bij
  klimaatverandering) door elkaar te halen.

  > Misschien is de tijd nu gekomen om een keer echt te onderzoeken wat er
  > aan de hand is.

  Ik en mijn collega’s hebben de HAARP theorie nauwkeurig bekeken en zijn tot de conclusie
  gekomen dat het hier om een complottheorie gaat die geen duidelijke basis heeft. Daarentegen
  zijn issues als de gevaren van kernenergie of klmaatverandering weldegelijk een probleem, en
  wij kiezen er daarom voor om daar onze aandacht op te concentreren.

  Met hartelijke groeten,

  Jan Haverkamp

  > BEDANKT namens de mensheid.
  > Met vriendelijke en betrokken groeten,
  > Monika Schenk

  |
  | Jan Haverkamp
  | Greenpeace EU policy campaigner dirty energy
  | expert on energy issues in Central Europe
  |
  | tel. Brussels: +32 2 27419 21
  | tel./fax CZ: +420 242 482 286
  | mobile B: +32 477 790 416
  | mobile CZ: +420 603 569 243
  | e-mail: jan.haverkamp@greenpeace.org
  |
  | GREENPEACE EU Unit
  | http://www.greenpeace.org
  | http://eu.greenpeace.org
  |
  *You can’t sink a rainbow*

  1. Heb het e-mailadres ondertussen ´gevonden´…haha wat een drukke site, wtk is lekker overzichtelijk 🙂

  2. Dat is dus raar…de link leidt niet naar de pagina. Dat viel me al op.
   Even kijken hoe ik het dan doe…

  3. Nog voor de goede orde 😉
   Onder toekomstanalyses ‘Zukunftsanalysen’.
   http://www.planungsamt.bundeswehr.de/portal/a/plgabw/!ut/p/c4/JYvBCsIwEET_KNuAInozVMFrLzbeYrKEhTQJ2229-PEmOA9mDo-BFzSy2yk6oZJdghmsp8v7o2qKrs2KvJNHtcoWCDM8-yOg8iWj9BbMQq0jOymsamFJ3WzMzSgKYAc9mkE3_tHf893cZns6HMeHmaAuy_UH84fi1w!!/
   “Op het gebied van de gentechnieken houden wetenschappers het voor mogelijk dat er op een dag doelgericht in de genetische eigenschappen van mensen zal worden ingegrepen. Zo veelvoudig de mogelijkheden zijn, die menselijke prestatievaardigheid kunstmatig te kunnen verbeteren, zo onoverzienbaar zijn de gevolgen van zulk handelen. In de toekomst kunnen soldaten van de bundeswehr bij voorbeeld in vechthandelingen met tegenstanders geconfronteerd worden die zich mbt kwetsbaarheid, uitputting of psychische effecten niet gedragen zoals het van mensen normaliter te verwachten is.”

 19. Mag ik een hele simpele test doen? bij ja > lees verder bij nee rot lekker op. U heeft dus gekozen voor de test.
  Waarom lopen mensen op alleen hun achterpoten? Voordelen heeft het niet echt.
  Om te rennen gebruiken alle aardbewoners een systeem dat wij niet kunnen benutten, rennende mensen zijn belachelijk, ze gebruiken half hun capaciteit.
  Ok, zal ik verder gaan?

  1. Misschien eerst de conclusie doen..?? Tismaareensuggestiehoor..
   Heb het gevoel dat elk woord een mijn in een mijnenveld is.. 😉

 20. Fijn mensen, dat jullie allemaal reageren en het houden bij het onderwerp van het artikel zonder af te dwalen (Zie spelregels). En wellicht is het een optie toe te voegen 1 verhaal per IP adres en 2x een reactie op een ander. Nu lijkt het commentaar meer op een soort chat room. Voegt wat mij betreft niets toe.

  1. @zonnemax
   Erg on topic wel, jouw reactie. Goed ook van je om nog meer regels voor te stellen daar kan je er nooit genoeg van hebben. Beperken die comments want stel je voor dat er zo maar ineens een pareltje tussen zit, ook al was het dan niet helemaal on topic.

  2. Zo’n tuintje met alleen maar Buxusboompjes, ook lekker overzichtelijk, duidelijke vormen en structuren. Jaja, laten we dat doen.
   En dan gaat er een speciale commissie jureren of iets wel of niet met het topic ofwel onderwerp te maken heeft…. ik word er nu al blij van. Sterker nog, flink opgewonden, omg….ahhh. Structuur is het sleutelwoord, buitenaards lekkerrrr.

  3. Tja naast liefde is humor toch wel de grootste kracht in de cozmic erhhhh cozmos of hebben we het over ironie? en of dat dan wel topic isz…..

  4. All the judges are bought, so who is there to judge?
   Zal mij benieuwen of ik al aan mijn quotum zit volgens het systeem van Zonnemax.

  5. Zonnemax, je reageert zonder ergens inhoudelijk op in te gaan qua topic.
   Je ergert je, en dat kan ik me wel voorstellen.
   Maar Zonnemax, ga inhoudelijk op reacties in, dan zou er wat kunnen veranderen.
   Er zijn hier de nodige reactanten die al járen meelopen op dit forum mét inhoudelijke reacties….

  6. Dus ook dit tweetal 😉
   Duik eens de catacomben in van Wtk zou ik zeggen en dan zul je verrast zijn.
   Oppervlakkige beschouwing geeft niet altijd het juiste antwoord, hoe dan ook…

  7. Veranderen doen zaken ook door er geen aandacht aan te geven. Dat lijkt me hierna de beste optie. Daar waar mensen samenleven heb je systematiek nodig, libertariers en soortgelijke volgelingen die volledige vrijheid prediken zijn hopeloos idealistisch en uit de tijd.

 21. Fantastisch dat er eindelijk weer meer openheid over onze sterrenfamilie en familie in Binnenaarde gegeven wordt.
  Hoe wij op Aarde geholpen worden vanuit de Kosmos. Over de Mindcontrol van de 0,1 % Illuminatie en het Schulslavernij-systeem op monetair- financieel gebied.
  Ik ben zeer dankbaar en blij.

 22. David Wilcock is een zogenaamd (mimic) ‘CIA asset’ en Corey Goode krijgt van mij het voordeel van de twijfel, al was het maar omdat zijn boodschap erg op ‘The Law of One’ lijkt, gemixt met de bio van wijlen Max Spiers…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.