Advertentie

Mijn verontrusting over Iran en de rol van Trump..!


x
X

Mijn verontrusting over Iran en de rol van Trump..!

2020 © Janneke Monshouwer
x

Janneke Monshauer

Graag wil ik mijn verontrusting met je delen, naar aanleiding van de ontwikkelingen in Iran. Echt schokkend wat daar aan het gebeuren is. Waarom moest Soleimani met zijn mensen dood? Het lijkt wel weer het oude liedje met een vliegtuig dat is neergehaald, studenten die opgehitst worden (doet me weer denken aan George Soros) en Trump die ze steunt… We hebben nog wel heel veel ‘hobbels’ te gaan. En ik word er eerlijk gezegd, misselijk van..

Het gedonder begon nadat Trump in zijn persconferentie bij 70-jaar NAVO in Londen had gezegd dat hij vrede met Rusland wil en een akkoord met Rusland sluiten over een stop op de nucleaire wapenwedloop. En hij was bezig met een nieuwe deal met China. Een paar dagen daarna staan Trump en Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken, samen lachend op de foto. Dit is de laatste lachende foto van Trump die ik heb gezien… Wat is er sindsdien gebeurd? En dat is nog lang niet alles, wat daarvóór al gebeurde, geheel tegen zijn eerdere uitspraken in..

Trump had beweerd dat hij ISIS had verslagen in Syrië door hun hoofdman, Al Baghdadi, te vermoorden. Maar was dat een toneelstukje? Net als Osama Bin Laden destijds? En Trump had gezegd dat hij de Amerikaanse troepen zou terugtrekken uit Syrië… en hij had eerder al gezegd dat olie uit het Midden Oosten voor de VS niet meer belangrijk was, omdat de VS nu helemaal self-supporting is…, zelfs de grootste olieproducent is geworden… Maar toch pikte hij (of staat toe) de olie met (Westerse) pijpleidingen van Syrië en wees de Syrische Golanhoogten met olie, pijpleidingen en waterbronnen officieel toe aan Israël; evenals de Israëlische nederzettingen in de Westbank. Hoe kan hij dit allemaal doen?

Is Trump nu toch door de knieën gegaan voor de City of Londen?
Is Trump nu toch door de knieën gegaan voor de City of Londen en (hun bezit) de staat Israël & hun vrienden? En werkt hij mee aan een ‘Land for Peace’-deal, wat de elite wil, een ‘groter’ Israël – het Yinon-plan, het hele omringende Arabische gebied opdelen in kleinere landjes: Lybië verdelen in 4 kleine landjes, Syrië verdelen in 4 landjes, waaronder één Koerdistan, en het opheffen van alle Arabische landen? Dit Yinon-Plan is al tientallen jaren een blauwdruk voor het stichten van een: Groter Israël, 1982 Plan voor een Midden Oosten-imperium, met hulp van ISIS.

Heb ik me vergist in zijn intenties: America First? Was dit een stiekem doel van Trump, om de elite in de City of London & Vrienden te helpen om op een ‘vredelievende manier’ (zonder I.S. en verder bloedvergieten) mee te werken aan het Yinon-Plan en het groter maken van Israël? Of wordt Trump hier nu toe gedwongen? Wordt hij gechanteerd door kabinetsleden als Mike Pompeo en (oud kabinetslid John Bolton) en mensen in de Senaat als Lindsay Graham, die hem anders tot Impeachment gaan dwingen?

Allemaal vragen..
Komen nu allemaal apen neocons tegelijk uit de mouw zoals eerst John Bolton die weg moest, Mike Pompeo, Lindsey Graham (McCain-vriend) worden genoemd als tegenstanders, maar er zit nog een (naar mijn idee) onbetrouwbare in het kabinet: Mnuchin, hij is een Skull and Bones man (MkUltra). En er is natuurlijk de hele PNAAC groep die de (Britse) regime-change plannen hadden uitgewerkt voor het Midden Oosten (al vóór 9/11). Uiteindelijk allemaal trouwe agenten van de elite in de City of Londen – en haar filiaal ‘Wall Street’.

Trump had gezegd dat hij geen regime-changes meer wilde; doet hij dit nu toch…? Iran stond nog op het (Britse City of London) to-do-lijstje van Tony Blair, dat George W. Bush moest uitvoeren (voor en na 9/11). Waarom volgt Trump nu deze agenda? Nu is het van het grootste belang, zelfs prioriteit, dat het hele 9/11-verhaal nu snel, dit jaar nog, als een inside job wordt ontmaskerd. Als een valse-vlag-aanslag, gepland door de satanische elite in de City of Londen, de oorlogsstokers en grootaandeelhouders van het militair industrieel complex, en uitgevoerd door satanische geheime diensten binnen het Pentagon, met steun van Wall Street & Vrienden en satanische elites van Israël en Saoedi Arabië.

Om dit aan bewijs boven tafel te krijgen ben ik een onderzoek begonnen en er een boek aan het (af)schrijven. Het is een hele klus, dit duurt nog even, maar ik schiet wel op. Mensen, QAnon-volgers met het ‘Plan to Save the World’ en volgers van Avatars en andere Grootheden, we kunnen niet zelf achterover leunen en alles ‘over ons heen’ laten komen… We zullen echt zelf aan de bak moeten blijven.

Hoe dan ook roep ik iedereen op om onze schouders te zetten onder het verspreiden van de feitelijke informatie over 9/11. En te helpen bewerkstelligen, dat er een onafhankelijk internationaal onderzoek (proces) kan plaatsvinden, waar mensen al hard mee bezig zijn om dit voor elkaar te krijgen.

Acteur Ed Asner, lid van het bestuur van Truth Lawyers Committee for 911 Inquiry.

Steun hen alsjeblieft, zie info van de ‘Stichting 11 September’, de ándere feiten over 9/11 (HIER)  en Truth Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry (HIER) Het gaat hier in feite om een COUP-poging, regime change in de VS, weg met Trump. Dit zit erachter. En sturen ze Trump nu ook, ongewild, op weg naar een 3e Wereldoorlog, iets waar de satanische elite van de City of London & Vrienden & Filialen ons steeds toe opstoken?

Aan Trump’s gezicht is af te lezen dat hij op een spoor zit waar hij helemaal geen plezier in heeft… Hij lacht al een maand niet meer.. Of.. nog niet. Wanneer gaat hij weer lachen?

Ik hoop dat hij zich kan vermannen, al zijn kracht bij elkaar pakt en met een briljante zet komt om zich los te maken van de satanische eilite in de City of London en Vrienden / vazallen. Hier sluit ik me aan bij LaRouche, die oproept tot actie: STOP THE COUP -END THE WARS (HIER) Zie hierover ook deze link HIER en er zal wel meer nieuws over verschijnen.

Met hartelijke groeten,
Janneke Monshouwer

14 januari 2020
www.andernieuws.eu

(Klik op deze afbeelding / screenprint van de WantToKnow-bookshop

voor de specificaties van de 2 boeken van Janneke Monshouwer)

12 gedachten over “Mijn verontrusting over Iran en de rol van Trump..!

 1. En nu even iets heel anders dan het negativiteit en verdeeldheid oproepende geopolitieke wereldcircus. Gelukkig gebeuren er ook nog ontroering oproepende wonderschone zaken op deze planeet. Bijvoorbeeld een 15-jarige componiste die de lelijkheid van de moderne maatschappij op een alchemistische wijze omvormt tot een bijzonder klinkende compositie.

  https://www.transitieweb.nl/cultuur/de-optimistische-boodschap-van-de-15-jarige-componist-alma-deutscher/

  Dit is waar kunstenaarschap, die we allen op een eigen wijze als levenskunstenaars in ons dagelijks leven kunnen toepassen!

 2. Ondanks vele mitsen & maren ben ik nog steeds positief-kritisch over president Donald J. Trump en waarom? In tegenstelling tot zijn vijf voorgangers Ronald Reagan, George H.W. Bush, Rothschild/Rockefeller-nazaat Bill Clinton, George W. Bush en Barack Obama is hij nog geen nieuw militair avontuur begonnen. Ook heeft hij het TTIP-handelsverdrag met de EU en Klimaatakkoord van Parijs opgezegd. Verder heeft hij in een tweet bekendgemaakt, dat hij in het bezit is van de harde schijf van Anthony Wiener met daarop alle e-mails afkomstig van Hillary Clintons privé-server ten tijde van haar periode als minister van Buitenlandse Zaken (2009-2013). Anthony Weiner was tussen 1999 – 2011 Congreslid namens de Democraten voor de staat New York en gewezen echtgenoot van Huma Abedin, prominent medewerker van Hillary Clinton tijdens de race als presidentskandidaat voor de Democratische partij in 2016. Verder heeft Trump tot heden uiterst terughoudend gereageerd op de Iraanse raketaanval op de Iraaks-Amerikaanse Al-Asad luchtmachtbasis.

 3. Een goed staaltje detective werk van Amazing Polly: https://www.bitchute.com/video/zCI4hyl113Q/ deel1: de Bank of Credit and Commerce Internatonal van Pakistan die samenwerkte met Amerikaanse banken, heeft te maken met Iran en nucleaire wapens en omkoping van landen om akkoord te gaan. Trump zegt Nee tegen Iran, daarom gaat Iran de namen van de ja-knikkers onthullen. Oman heeft een maritieme grens met Pakistan en Iran. De grote jongen is de care bear van de president oftewel de handler en natuurlijk van de nep Jezusorde: Marvin Nicholson. In het vliegtuig zaten geleerde spionnen om de kernraket te maken. Deel 2:https://www.bitchute.com/video/GJV0bd_DfnQ/ En hier is het stelen van Australisch water, fracking waardoor miljoenen gallons water nodig zijn en katoenbouw die ook veel water opdrinkt. Ze hebben gebieden nodig om Lithium te mijnen. In Nieuw Zeeland zag je een bloedrode maan vanwege het vuur! Hier is deel 1: https://www.youtube.com/watch?v=PBsFVn-kKV8&feature=youtu.be , er zijn er 6, daarna een ???(gedwongen) video.

  1. Akoeta,
   Nog enkele bronnen over de bosbranden in Australië :
   http://www.daretoreadit.com/67667/the-rothschild-cartel-zio-nwo-are-allowing-much-of-australia-to-burn-down-to-promote-the-politically-failing-meme-of-climate-change
   http://www.daretoreadit.com/67670/the-incredibly-evil-truth-behind-the-australia-fires-geo-engineering-by-the-un
   http://stateofthenation.co/?p=2864
   met titel :
   “Are the Australian wildfires another globalist attempt to compel the masses to accept geoengineering to combat the Global Warming hoax? (Video) “(=einde tite).
   https://www.henrymakow.com/2020/01/the-de-kulakization-of-australa.html
   met citaat :
   “”The independent farmer , the small irrigators and farming communities, … the Boer, the Kulak is always the prime target of the Communist Revolution.” (=einde citaat).
   Ondertussen heeft Australië blijkbaar zijn waterrechten verkocht aan China :
   https://www.henrymakow.com/2020/01/has-australia-sold-its-water-rights-to-china.html
   met citaat :
   “First Comment from Aloysius Fozdyke Re: Has Australia Sold Its Water Rights to China? The correct answer is, not just its water rights. The Australian government is selling off everything, although in many cases it’s more or less given away.” (=einde citaat).
   Ik verwijs voor een goed begrip naar de volledige teksten in de linken. Op basis van de voormelde gegevens is er m.i. dan ook veel meer aan de hand, dan loutere bosbranden. In de laatste link ontdekte ik immers het bestaan van de Mekong commissie !!!

  2. hoi Sub Rosa, Ja, Max Igor behandelt ook veel van dat materiaal, de chem trails met aluminium, strontium en barium is een soort sterretjes-mix en 20 jaar voorraad op bladeren laat het gauw ontbranden, dan hebben ze nog een soort pingpong balletjes van het leger die waarschijnlijk met warmte spontane ontbranding veroorzaken en vliegtuigjes die ladingen kaf lozen, en in één uur 20 graden omhoog in brandgebieden. Ja, de Chinezen hebben eerst met een klein land; Nieuw Zeeland, geëxperimenteerd en hebben zelfs een Chinees parlementslid. Ik dacht, Iran is een beetje een rookgordijn voor Australië, want dat is veel erger!!! In de laatste video van Maxwell vertelt hij dat hij verlicht is geworden, zaterdag de 11de, en alles door heeft!! De 13de plaatste hij nog een commentaar over kraaien! http://www.shamanicjourney.com/crow-power-animal-symbol-of-sacred-law-change Hier is zijn download video: https://www.youtube.com/watch?v=2XctKWOO1pI

  1. Hoi Rob, mooie lucht op dat filmpje. Ik moet me heel erg concentreren om het in mijn hoofd te krijgen, kon je niet een korte samenvatting ervan maken? Ieder geval, het is een wet dat water van iedereen is. Op het einde van deel 2 van de Australische bosbranden zegt Max: we moeten het watermanagement teruggeven aan de Aboriginals want die hebben jarenlange ervaring. https://www.youtube.com/watch?v=KC2FHciQ0sU

  2. Akoeta, een samenvatting maken, er ga er een beetje vanuit dat de meesten wel Duits kunnen verstaan. Praten of schrijven is een ander ding. Ik ben opgegroeid met het gegeven dat de duitse tv altijd eerder met programma’s kwam en vaak ook betere. Bijv. Star Trek met captain Kirk en Spock. Dat bestaat tegenwoordig niet meer en Duits is niet meer in beeld, engels wèl, helaas.

   Maar in het algemeen laten we ons tè veel in de zak schijten. Dat begint al op het moment dat vader ‘verplicht’ kindje komt aangeven(alleen het woord al) bij de ambtenarenkliek.
   Op dat moment verlies je je soevereiniteit en ben je staatstegoed met een burgerslavennummer en schuld van 6 ton.
   Om nog maar te zwijgen (doe ik niet) over het gedram wat jonge ouders over zich heen krijgen van wat de instanties vinden van wat er gedaan moet worden met hun kroost.
   Ik hoorde dat tegenwoordig de baby’s standaard antibiotica krijgen ingespoten.
   De naam alleen al, ANTI-BIOtica! Het tegengaan van iets wat wil leven!
   Je bent toch een hele, hele domme achterlijke trut als moeder en achterlijke paardenl… als vader als je je larfje laat vergiftigen met ingeprate angst als drijfveer.
   En zo kan ik, maar dat doe ik niet want dan word ik depri, nog lang doorgaan om het ronduit schadelijke kuddegedrag aan te stippen. Nergens voor nodig, dient niemand anders dan zij die profiteren van de tot bio-massa gegradeerde burgers.
   Fryslân kom fanne knibbels! Nederlanders kom van uw knieën!

 4. Jazeker wordt het eens tijd om het een en ander terug te claimen ofwel terug eigenen.
  De Duitse mevrouw heeft gelijk wat haar thema aangaat maar water, lucht en grondrechten zijn langs slinkse weg gestolen. En het begint als bij de aangifte van de vader bij de burgerlijke stand, wat verplicht gemaakt is trouwens..
  Ooit had ik bij Argusoog radio een internetprogramma met de naam,: Stromanradio.
  Dat behandelde als één van de eerste het thema, ‘Je bent niet jouw naam’, waarbij er een onderscheidt gemaakt werd tussen de mens als mens en de natuurlijke mens wat niet meer is dan een administratieve entiteit die op van alles dient te antwoorden vooral ten dienste van het systeem, de staat dus. Je bent als boreling al direct opgezadeld met een schuld op basis waarvan het nationaal product kan worden vastgesteld. De reden ook dat wanneer je oud bent en geld gaat kosten vanwege allerlei idiote bezuinigingen op het bestaan o.a., dat niet meer kàn zogenaamd. Het rendeert niet meer, dus laat maar afsterven die ouwe lul. Klinkt ruw maar is de onversneden waarheid. Met alle terug te vorderen rechten kom je onherroepelijk oog in oog te staan met de gewapende knechten van het systeem die hun ziel verkocht hebben aan de duivel.
  De gewapende lijer die alles doet voor geld onder het mom van de z.g.n. wet. En je kent het mantraatje wel, “we…hebben met z’n allen afgesproken dat”, “ja want als iedereen…”.
  We hebben helemaal niks met elkaar afgesproken en niet iedereen doet dit of dat.
  Ach,…..’t wordt nog een lange weg!

 5. Ik denk dat Janneke Monshouwer hier de vinger in de wonde legt. De kern van het ganse probleem is imo het Oded Yinon plan dat al ruim 40 jaar zorgt voor (burger)oorlogen en terreur in het Midden Oosten en Noord Afrika.(=niet beperkende opsomming). Alleen Israël heeft hierbij een belang. De USA met anderen zoals G.B. Frankrijk, Duitsland, NL, België .. (=niet beperkende opsomming) gedragen zich hier als vazallen & slaven van Tel Aviv… en dit behulp van handlangers in de vazallenstaten die de belangen van hun land en volk verraden en verkopen. En als “dank” worden ze dan nog door Tel Aviv aangevallen via spionage – en chantagepratijken en ook nog geplunderd. Het voorbeeld is Pollard, Epstein, Madoff en Arnaud Mimran.. (=niet beperkende opsomming).
  Wat de USA betreft, gaat het hier niet zozeer om Trump, maar wel om de deepstate die hem nog steeds in zijn macht heeft, zolang hij zich laat of doet omringen met roofdieren van deze deepstate. Hij zit m.i. bovendien volledig in de macht van Bibi.. via o.a. zijn sponsor Adelson.
  De werkelijke macht zit dan ook via de AIPAC – ADL – en de banksters van Wallstreet uiteindelijk in Tel Aviv, en deze zijn bezig met MIGA in plaats van MAGA. Alleen Tel Aviv wil een oorlog met Iran, weliswaar uit te vechten en te betalen door de vazallen.
  Een bron :
  http://themillenniumreport.com/2020/01/soleimanigate-was-trump-blackmailed-or-bribed-to-assassinate-the-iranian-hero-or-was-he-a-willing-co-conspirator-in-the-murderous-plot/
  met citaat :
  “Trump is not in charge
  One of the most incriminating pieces of evidence of the ongoing Greater Israel project is the extent to which President Trump has become the world’s biggest pitchman for it. This alone signals that Trump, clearly, IS NOT IN CHARGE. He is not only run on the inside by son-in-law Jared Kushner, he’s manipulated from afar by Bibi Netanyahu……(=einde citaat)
  En dan de meest cynische en arrogante analyse van Bibi :
  “What follows is a highly disturbing quote from the present Israeli prime minister: “If we get caught, they will just replace us with persons of the same cloth. So it doesn’t matter what you do. America is a Golden Calf and we will suck it dry, chop it up, and sell it off piece by piece until there is nothing left but the World’s biggest welfare state that we will create and control. Why? Because it’s God’s will and America is big enough to take the hit so we can do it again, again and again. This is what we do to countries that we hate. We destroy them very slowly and make them suffer for refusing to be our slaves.” — PM Benjamin Netanyahu (=einde citaat). De volledige tekst in de link is echter van belang voor een goed begrip.
  Deze uitspraak van Bibi, is imo dan ook de analyse, in enkele korte zinnen, van de verhouding tussen Israël en de rest van de wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.