Advertentie

Soldaten: ‘We moesten Palestijnse burgers ráken’..


je suis Gaza

x

x

x

Israëlische soldaten: ‘We moesten Palestijnse burgers ráken’..

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

breaking the silence logoRuim een jaar geleden, PRECIES op de dag dat de MH17 werd neergehaald.., trok Israël de Gazastrook binnen. De internationale nieuwsmedia versloegen dit feit, alsof het volledig terecht was wat Israël deed, want die ‘rotzakken van Palestijnen’ hadden weer eens raketten geschoten, vanachter de ‘Grote Muur’, die Gaza tot niets minder dan een geconcentreerd kamp heeft gemaakt, waar Palestijnen opgesloten zitten als ratten. Hieronder volgt een inkijkje in de mentaliteit van de legerleiding, tijdens deze inval in Gaza.

Wat het doel was en hoe burgers in Gaza ‘behandeld’ moesten worden. Kijk naar het verslag van de Engels kwaliteitskrant ‘The Guardian’ over deze méér dan schandalige moordpartij, die vorig jaar het leven kostte aan ca. 2200 burgers in de Gaza-strook. Onder deze doden, waren maar liefst ruim 500 kinderen..!! Hoe is het in hemelsnaam mogelijk, dat de hele wereld deze moordpartij niet als één blok afkeurde. En hoe is het mogelijk dat Israëlische soldaten zich als moordenaars voor het karretje laten spannen van de volledig over-‘spannen’ Likud-leider Benjamin Netanjahu, die zich als een ware dictator gedraagt.

Genoeg is genoeg..
Maar het tij lijkt volledig te keren; vol afkeer van wat hen was opgedragen, heeft een groep Israëlische soldaten, een organisatie opgericht, die Breaking the Silence heet en een verwoestend rapport heeft uitgegeven, waarin getuigeverklaringen van meer dan 60 soldaten van het IDF (Israeli Defense Forces) zijn opgenomen; niet alléén van soldaten, maar ook van hogere officieren! Deze soldaten deden dienst in de legermacht die in de 50-daagse campagne ‘Operation Protective Edge’, bedoeld was om militie-groepen van Hamas in de Gaza-strip aan te vallen.

Als gevolg van de ‘verwoestings’-instructies aan deze IDF-troepenmacht, die met tanks en zware bewapening en via de lucht, met helicopters en bombardementsvluchten van straaljagers, werd uitgevoerd, werd Gaza-stad tot één groot slagveld gemaakt.. Een stad die -als het aan Netanyahu lijkt te liggen- gedoemd is te sterven. De instructies die de IDF-troepenmacht waren gegeven, luidden volgens deze getuigen:

‘Als je iemand in Gaza neerschiet, is dat ‘cool’, ‘no big deal’..

De soldaten gingen hun gang, niet gehinderd door enige beperkingen in hun opdracht en veranderde de Gaza in een hel voor haar bewoners. Wellicht dat daar ergens tussen deze burgers, de vreselijke Hamas-stijders zich zouden bevinden..! Diverse buurten in de stad werden volledig tot zand verwoest, artillerie werd lukraak door Israëlische soldaten afgeschoten, ‘om hun gevallen kameraden’ te wreken en burgers werden door Israëlische soldaten, puur uit verveling, in de straten neergeschoten.

gaza strook afmetingen
Op een strook land van 15 x 60 km, de Gazastrook, zijn 4 steden gebouwd. Gaza-stad ligt helemaal in het Noorden, het dichtst bij Israël. (klik voor gedetailleerde kaart).

Hier zijn enkele van de verklaringen de betrokken soldaten, die door een volledig verlies van moraliteitsgevoel werden overvallen.

 1. Staf-sergant, Infanterie in de Noordelijke Gaza Strip:
  ‘Er was geen enkele instructie gegeven, hoe we moesten handelen, als we burgers zouden tegenkomen. Als we ook maar iemand in het gebied zouden zien, was dát een terrorist. In deze context was het nogal makkelijk voor ons... ‘Ze’ hadden ons verteld, dat onze inlichtingendiensten hadden uitgevonden, dat er in het betreffende gebied, geen burgers meer aanwezig zouden zijn. Zodat we heel simpel konden zien, dat iedere persoon, die onze richting zou uitlopen, een terrorist moest zijn.”
 2. Staf-sergant, Infanterie, genie-divisie. Rondom Deir al-Balah (zie kaartje):
  Behalve pakjes sigaretten, vonden we er niets waardevols. Je zou kunnen zeggen, dat die sigaretten sommigen weer bij hun verstand brachten. Want op een dag waren de sigaretten op. Toen zijn we ons in het huis gaan opstellen en kregen we de opdracht: ‘Jullie moeten de tanks beschermen’, maar we hebben feitelijk geen enkele tank beschermd. We zaten daar als het ware in onze schuilplaats en deden het rustig aan. We overleefden. Zij gaven ons instructies om bepaalde locaties in de gaten te houden en wij verbleven in verlaten huizen.”
 3. Staf-sergant, Infanterie in de Noordelijke Gaza Strip:
  “We hoorden over een oude man die de richting in liep van een huis, dat door een andere eenheid werd bezet; de soldaten wisten niet goed wat ze moesten doen, dus liepen ze op hem af. Deze man, tussen de 70 en 80 jaar oud, schatte ik hem, bleek van onder tot boven onder de booby-traps te zitten. Vanaf dat moment werd het protocol heel duidelijk: ‘schiet op de benen’ en als ze niet weglopen, schiet je gericht om te doden. (HIER).”
 4. Staf-sergant, Infanterie in de Noordelijke Gaza Strip:
  “We schoten werkelijk belachelijke hoeveelheden munitie af, écht ládingen maar relatief gezien, stelde dat eigenlijk niéts voor..! We hadden zg. ‘spike-raketten’ (geleide anti-tank projectielen) en artillerie, en er waren altijd 3 tanks bij ons in de buurt. Daarnaast ook nog eens 2 ‘D9’s’ (gewapende en bepantserde bulldozers). Ik weet niet hoe ze het deden, maar de jongens van deze bulldozers namen NOOIT pauze. Geen seconde.. Ze gingen non-stop door, alsof ze in een zandbak aan het spelen waren. Heen-en-weer rijdend, alsmaar weer, weer een huis tegen de vlakte, weer een straat plat. En op een zeker moment is er dan ook HELEMAAL NIETS OVER van zo’n straat. Je kon je zelfs niet meer voorstellen, dat er überhaupt een straat was geweest..!”
 5. Staf-sergant, bewapende eenheden, in de Gaza Strip:“Doelloos vuurden we de hele dag door... En Hamas was nergens te zien. Het leek er wel op, alsof ze ergens op een dak stonden met een bord waarop geschreven was: ‘Wij zijn Hamas-milities en je hebt geen enkel idee wat er hier aan de hand is. En omdat je dat niet weet, ben je van nature een bange persoon en ga je maar ’over-verdedigen’ en ga je maar ‘lukraak’ schieten.” ‘overshoot’.”

Kijk hier naar een opname van de BBC, die met een drone is gemaakt, boven Gaza. De verwoestingen van het Israëlische leger zijn op deze wijze voor het nageslacht gedocumenteerd..!

https://www.youtube.com/watch?v=MT3uuhUd9oo

x
De directeur van deze ‘Breaking the Silence’-organisaties, Yuli Novak, zegt dit over het rapport:

netanyahu“Uit de verklaringen van soldaten en officieren, komt een uiterst verontrustend plaatje naar boven. Een beeld van de instructies van ongenuanceerd gebruik van wapens, die geleid hebben tot de dood van vele, vele onschuldige burgers. Het blijkt overduidelijk uit deze verklaringen, dat er een grove afwezigheid is van ethisch handelen, in de regels van de IDF tijdens deze ‘veldtocht’.
Dit ‘falen’ komt van het oppercommando, dat kan natuurlijk niet anders. Het is -zoals sommigen ons trachten te doen geloven- absoluut NIET het werk van een  paar ‘rotte appels in de mand’..! Wij als officieren en soldaten wéten, dat er weer een paar soldaten, simpele jongens en meiden, als ‘zwarte schapen’ worden uitgekozen ná ‘gedegen militair intern onderzoek’..! Een onderzoek dat de volledige focus dient te verleggen naar deze mensen, in plaats van de aandacht te richten op de werkelijke verantwoordelijken en hun politiek van verwoesting.
Wij roepen het establishment op, evenals een extern onderzoekscomité, dat buíten de IDF om zal kunnen werken, om deze ‘beleidsregels’ te gaan onderzoeken, die door het leger uitgevoerd dienden te worden, tijdens deze operatie ‘Protective Edge’. EN DE NORMEN EN WAARDEN DIE AAN DE BASIS LIGGEN VAN DEZE POLITIEK.”

breaking the silence

breaking the silence2

 

32 gedachten over “Soldaten: ‘We moesten Palestijnse burgers ráken’..

  1. Dat heb ik ook Marcel; het is zóó compassieloos.. Het is pure Mind Control, imo. Die ‘soldaten’ zijn gewone zonen en dochters van mensen zoals jij en ik. Doorgeblazen echter met mind control systemen en uiterst geraffineerde manipulatie-technieken.
   Maar voor mij is het lichtpuntje -en daarom schrijf ik deze reactie- dat ALTIJD in het menselijke systeem (zie Brice Taylor’s verhaal), in de kern-essentie onverwoestbaar is. LIEFDE als creatiekracht..!
   Het uit handen geven van je eigen macht, door leger-eed enz., is natuurlijk dodelijk..! Mensen beseffen hun eigen kracht niet, en DUS ook niet de consequenties van het afleggen van een eed voor soldaatje spelen.. Je macht en kracht weggeven..

  2. Net als in het verleden zijn degene die de bevelen geven aan militairen afkomstig uit de zogenaamde “hogere kringen” wat inhoud dat zij de belangen van die groep zullen uitvoeren ten koste van alles zolang ze zelf maar buiten schot blijven.
   Dit heeft niets met landsverdediging te maken maar met het verkrijgen van nog meer rijkdom en macht voor dezelfde groep.
   Dit betekend dat militairen misbruikt worden omdat ze voorgeschoteld wordt dat ze het voor het landsbelang doen wat dus niet zo is en ook de buitenland missies is een grote farce.
   Voorbeeld Irak is binnen gevallen met valse voorwendselen omdat er zogenaamd mobiele laboratoria met een gevaarlijk goedje gezien was wat naderhand bewezen werd niet waar te zijn.
   Sadam Hoesein was dan wel een dictator maar de mensen hadden het relatief goed zolang ze maar in de pas bleven lopen.
   Na bemoeienis van met name de VS is het land een grote puinhoop geworden maar de rijkdommen zijn wel overgenomen door VS gezinden en het land staat onder hun controle.
   Net als andere landen waar ze dit ook gedaan hebben zoals oa Libie,Yoegoslavie en nu zijn ze bezig met Griekenland en Oekraine.
   Telkens als de VS zich laat zien wordt het chaos en de landen worden berooid achtergelaten en duizenden zoniet miljoenen gewone burgers zijn het slachtoffer.

 1. Kan ik volledig onderschrijven als voormalig UNIFIL- en MFO-er.
  De manier waarop Israel met de Arabieren/Palestijnen omgaat is af en toe meer dan treurig.
  UNIFIL-ers hebben heel wat, met name vrouwen en kinderen, het leven gered die de toegang tot Israelise ziekenhuizen aanvankelijk werd geweigerd.
  Je kan er hele boeken overschrijven maar het voornaamste is dat Israel ronduit maling heeft aan welke internationale wetgeving of VN resolutie, hebben het karakter van een wet, dan ook als het hen niet uitkomt.
  Niemand durft Israel op de vingers te tikken dat ze fout bezig is.

 2. LS…

  Nu is er een Illuminatie Zionisten Bilderberg MSM campagne gestart met dat arme kind dat vermoedelijk overbood gekieperd en verdronken is. Hoe gruwelijk het lot van dat kind ook is, is de campagne alleen bedoeld om afschuw te wekken en een stemming te creëren onder de Europeanen van: Laat ze er maar in. Zie hoe gruwelijk met als Nazi Erdogan die ook nog even roept dat de Europeanen verantwoordelijk zijn ! Ook wordt er vrolijk geroepen dat de Europeanen binnenkort in de minderheid zullen zijn om het dilemma te vergroten. Natuurlijk willen de Aschkenazi met de nadruk op Nazi dat de Europeanen een meng volk worden zonder identiteit. Zo een volk is gemakkelijk tot slaaf te reduceren zodat de nep Jood de meester over de wereld kan worden. Maar laat de Ashkenazi Khazaren Nepjoden Zionisten goed weten wie ze zelf zijn: Een Hybride roofzuchtig, moordlustig bastaard volk van Reptielen / Mongolen / Turken met misdadige en tribale territorium driften. Niets en niemand ontziend. Het Vaticaan het Huis van Oranje, Het Engelse Koningshuis zitten er vol mee. En laten we de Israëli niet vergeten: Khazaren Maffia in optima forma !

  1. Gisteravond zag ik een uitzending waarin gezegd werd dat de rijke Arabische landen zoals Qatar niets deden en geen vluchtelingen hielpen.
   Waarom dit verwijd terwijl ik ook nergens kan terug vinden dat Israel vluchtelingen opvangt terwijl zij toch als eersten de hele situatie zouden moeten kunnen begrijpen gezien hun verleden?
   Deze uitspraak werd gedaan door een dame die een Joodse krant vertegenwoordigde en ook Frits Barend was van de partij.

  2. tot nu toe ben ik er persoonlijk nooit 1 in het wild tegen gekomen, behalve jou NU zelfvergenoegde gemaks totaal idioot, hoe groot is de sekte al gegroeid, ik ga er niet voor, terwijl ik mij er meer dan in verdiept heb al heel lang en het deels zelf ondervonden aan de geest en dusz aan het blijf van mijn Lijf, laat dit easy dood doener scapegoat pseudo kennis vergif niet binnendringen als leidraad. ik heb die doorgedraaide kop van 1 van je prop-klantjes met bloed doorlopen waanzin in de ogen al gezien broer, mij haal je hiermee Niet over de streep.

   En Jah Wuh zijn Verantwoordelijk gvd inderdaad Jah!!!!!!!!!!!!!!! Groot Gelijk wat die Turkse Kaizer zegt, ieder van ons, wel of niet staged ‘kunstig’ aan het strand in beeld gebracht, persoonlijk had ik gisteren veel meer moeite op het Nos (Ons Nous kent Ons) Journaal die jonge naar het oostblok gevluchte vader met z’n bloedmooie wanhopige jonge vrouw met Levende peuter op haar arm die zichzelf en haar en DAT nog levende jongetje demonstratief totaal doorgedraaid en HAAR op de trein rails duwde tegenover De Politie is je beste vriend met de dreiging dat hij Alles wat ie had verlaten had en nu plat op de rails gingen wachten tot de eerst volgende trein over Haar en dat jongetje inclusie Himself zou rijden als ze hem en z’n fam naast z’n zijde niet alsnog binnen zouden laten; dat moest in beeld gebracht worden gisteren en was Hoogst Waarschijnlijk REAL LIve gefilmde wel later gekaderd maar daar werd ik nouh beroerd van; niet dat jongetje al dood aangespoeld op het strand vanwege de overduidelijke krokodillen tranen van onze misselijk politiek presidium en consorten.

   en wanneer is de volgende vergadering van deze stormram groep?!, met de groeten aan juh kameraden ‘vrijheidsstrijders’

   Beck – Youthless (Modern Guilt)
   https://www.youtube.com/watch?v=ijOYoCu73Xc

   ook nep staged gekaderd allemaal niet gebeurd? ik zou er mijn multi media schoen niet eens om durven verwedden, en misschien ook wel staged, maar dan mishandeling was er, en zelfs als dat nep is, intellie actie, dan nog… watch tower us your own dirty mouth brother, vuil spuien is gemakkelijk maar nog lang niet de oplossing, je denkt de echte boeven in beeld te hebben, daar geloof ik geen barst van na heel veel studie, more than a lifetime vergeleken met een gemiddelde reguliere academicus

   http://www.nujij.nl/algemeen/zwaargewond-bejaard-stel-ze-riepen-jullie-vuile.33339736.lynkx

  3. LS…

   Hyperfluts… Tegen wie je het hebt is niet duidelijk. Maar fatsoenlijk Nederlands schrijven kan je nog steeds niet dus heb je wat mij betreft geen recht van spreken. Neem je medicijnen en doe een inburgeringscursus. Het zal niet helpen maar dan toon je tenminste je goede wil !

  4. Lion nouh jah okay leg jij de komende tijd hierooh op wtk graag wat vaker op de goede manier uit, wat mij betreft zo uitgebreid mogelijk, hoe het hoogst waarschijnlijk zit. En de adellijke naam heb je alvast, dat vind ik sowieso interessant, roots en genealogie, kan veel invloed hebben, zonder dat we het beseffen, is mijn indruk. Maar Moon zit niet vast in deze doctrines hoop ik, mega interessant op zich maar niet als militaire militie gebaseerd op aangelegde fundamenten waar ik Sterk aan twijfel op moment zeker, hybride reptielen was voor een tijdje terug een aaahaaah Erlebnis voor mij dat dat aan de hand kan zijn, maar ik kom er tot op de dag van vandaag nog steeds niet uit Lion, hoe het zit, behalve dat interview van Alfred Webre met Leuren Moret over de Jezuïeten history; daar val ik tot nu toe als een blok voor; even afkorten met een J. ; de J. factor en die zijn alle rassen en beroepen tegelijk sinds minstens 400 jaar, snap ie, de ultieme Joker factor, ik geloof dat dat bestaat en zo is, en dat Zuh dat voor elkaar gekregen hebben met veel verborgen occulte Kennis Krachten en Machten, het Sterkste undercover Leger op aarde; en stel dat hun de Sterkste Boeven denkbaar kunnen zijn, dat zijn zuh tegelijkertijd in staat om het tegenovergestelde te zijn, De Tempeliers zijn hunnie volgens de studie van Leuren Moret; en dat zijn Weldoeners eerst klas, Hospitalen, Brandweer Kazernes, Beschermings Ridders, met een zwarte rand hoogst waarschijnlijk welleswaar; en ik ben zo’n idolaatje die zich daar door kan laten meenemen; stel dat ik zuh in het echt een keer mag aanschouwen, de misschien grootste denkbare Macht en Kracht op AArde; zo stond Jordan Maxwell een tijdje terug amechtig vlak voor het VAticaan; dit waar we hier staan vertelde hij op video; dit is Onafzienbaar Macht en Kracht waar we tegen aan kijken; en jah helaas zegt Jordan pikzwart, en toch moet daar “respect” voor opgebracht worden volgens mij, anders kom je nowhere, Jordan praatte daar fluisterend over voor de camera, ik zoek het wel even op momentjuh; dan heb jij mijn belangrijkste stukken ‘Kennis’ verworvenheden kunnen inkijken tot nu toe, en bij deze iedereen;

   ik Flatsefluts hum er even in; vergeet de humor niet Lion, zonder dat zijn we verloren volgens mij, juist oog in het oog met het zwartste denkbaar;

   Leuren Moret: How to avoid Jesuits, U.S. & Russian mind control turning America into a NWO prison
   https://www.youtube.com/watch?v=5bWcYoUZeWM

   I-Leuren Moret: Jesuit’s origin in Babylon; Are Satanic Knights Templar for one world govt
   https://www.youtube.com/watch?v=0WxjTzT_VdM

   het lukt me niet even zo snel om dat specifieke stuk video nu te vinden; Jordan Maxwell staat vlak voor het Vaticaan en vertelt, dat is mij bij gebleven, aantal jaartjes terug alweer….

  5. het is niet dat specifieke fragment wat ik zocht maar goed en raak genoeg voor nu;

   Quote: “American people love crawling on their knees for their Masters, they love it…….” minuutje 40 t/m minuutje 42…..

   Vatican Secrets EXPOSED! Jordan Maxwell | in5d.com
   https://www.youtube.com/watch?v=5p_rrTs_WfQ

  6. waanzinnig herkenbaar hoe Jordan net als Simon Parkes verplicht aangeleerd ‘sociaal’ moet lachen in de eerste anderhalve minuut; reptilianen (en mengelingetjes hybrids ofcourse) lachen niet never nooit zoals mensen Grimas geforceerd ‘lachen’, apen zien dat terecht als een openlijke Bedreiging zo’n rare grimas met ontblote hoektanden, had ik vroeger en nog, optrekken die mondhoekjes vanwege de sociale dwang voor de camera; GEWELDIG!!!!!! so Real herkenbaar, jah opslag verliefd op Jordan alleen al daardoor snap ie, vind ik knap voor iemand die 100% ‘hetero’ zou moeten zijn, dat soort dingen

   With Jordan Maxwell at the Vatican – a Project Avalon video (five minute trailer)
   https://www.youtube.com/watch?v=aQWZnWRN2HU

  7. Hé Hutsefluts…

   Effe dimme ouwe rukker want volgen mij ben jij zooo stoooned als een garnaaaal maakt niet uit hutseflut waaar trip jij op ouwerwets hasch of sterkeree middelee of een comby natuurlijk wel de kleuren blijve zien huttsefluts en blijve focesuu weet je wel of zie jij alleeen maaar gevulde koeke en strooomend riviere weet je wel en oehhhh die kleure die schietende kleure krijg der pijn in me harsens van dus effe dimme flutselhuts…

  8. zonder middelen Lion, lekker goedkoop ook, wel kop koffie, das genoeg, ik wek inderdaad regelmatig zelf een soort wave op in mijn bovenkamer, wat er vervolgens uit kan komen is zo nu en dan de moeite waard, al zeg ik het zelf, die toespraak van Marcel Messing waar Odette net mee kwam is voor mij nu een belangrijke brugsluiting voor een stuk niet te begrijpen over de menselijke geschiedenis, een aanrader wel, ben wel benieuwd hoe jij dat ziet, zijn verhaal, dusz trek je maar even niks aan van dat ongepaste publieke gevunzevoos, dat overigens al weer een heel lange tijd geleden is voor mij, en gemeend, kwil natuurlijk niet in hetzelfde patroon vervallen van een tijdje terug, zelfs ik kan bijleren. en sorry voor de hoofdpijn, das niet fijn.

   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/waarom-handjecontantje-org-en-wat-eraan-te-doen/comment-page-1/#comment-335927

   Arnold niet aan tornen twijfelen en laat je niet ontmoedigen dat wat je doet is goed, en je weet nooit van tevoren waar het later nog goed voor is, in die zin kunnen we hier conform parallelle quantum processor principes gaan werken, langs de verschillende lijnen in nultijd tegelijkertijd, intel gaat dat bouwen in samenwerking met Delft was gisteren op tv, overigens heb ik de indruk dat die Quantum computers al lang bestaan en gebruikt worden.

  9. Hé Waveman,

   Heb je dat boek al gelezen van Wim dankbaar over de moord op Marianne Vaatstra ! Hele andere koek dan de mind control bullshit van Pedo Air de Vries !

  10. Aah die Lion, zeer zeker wel ietsjes wat gevolgd over Vaatstra zaak tijdje terug redelijk intensief bij de buurt alto webstekken, maar niet dat boek der boekverslagen gelezen dat je nu aanhaalt! jah jaren terug in die helikopter scene op tv had Peet het waarschijnlijkste scenario al zo’n beetje opgelost en bondig uit de Dereck tatort doeken gedaan vanuit de lucht, was nog op youtube te vinden dat fragment meen ik mij te herinneren, en nu is tie ineens alles vergeten… zeer merkwaardig… over mind gedoe in actie gesproken zeg. Maar goed dat zal wel aan ons liggen Lion, volgens P. zijn we niet goed in onze bovenkamer, tsjaaah wat kan ik daar nog tegen inbrengen. P. is The Man kennelijk, moeten wij nog van dromen om dat ooit te bereiken, vette coole auto strak pak charismatische kop en zo uitgesproken aanwezig in al die talk shows, en ligt goed bij de vrouwen heb ik begrepen, zelfs Eva wordt wild van hum, niet goed voor mijn zelfvertrouwen, had nog even een moment hoop op Eva, maar neeeh, zit er voorlopig niet in benk bang. M. is hoogst waarschijnlijk ritueel afgeslacht heb ik stellig de indruk, euhm door wat en wie, tsjaaah, heb daar wel een mistig beeld bij helaas, is geen leuk beeld theater, zelfs de paranormalen mogen dat niet zien viel mij op, geen 1, en bovendien die Waarheid zal voor de meeste ‘gewone’ mensen sowieso niet te verwerken zijn zonder alsnog compleet gek te worden in hun meer reguliere zogenaamd ‘wel deugende’ bovenkamertje… Oh je wilt zeker weten van welke stam de hoofdpersonen zijn, hmmmm tsjaah, geen bosjesmannen in ieder geval…

  11. HAHA…

   Ik houd er mee op. Geen touw aan vast te knopen en zo maf als een deur. Maar ja ! Wie niet…

 3. Er zijn al 65.000 Afrikaanse vluchtelingen,in Israel.
  Voor 600 asielzoekers is de aanvraag door de rechter vrij gegeven dat ze mogen blijven over de overigen wordt nog gesproken.dus dat israel niets doet dat klopt niet. Moslims uit die landen beschouwen Israel als hun vijand.daarom komen ze niet.Ik zou hier over nog meer kunnen zeggen maar laat het hier bij

 4. Las dit net op NU jij. Netanyau zegt niet dat ie geen hulp geeft, Israel vangt een kleine groep Syriers op, en verpleegt zwaargewonden in ziekenhuizen, en er werken Israelische hulporganisaties in Jordanie in de opvang voor Syrische vluchtelingen .
  Een Syrische vrouw zei op tv over de israelische hulpdiensten:
  “wij hebben in Syrie altijd geleerd dat Israel de vijand is, maar jullie helpen ons juist en onze eigen landgenoten laten ons in de steek.”

  1. Een Syrische vrouw zei op TV….
   Als je wat op TV getoond wordt direct als waarheid aanneemt moet je haast wel ook in tuinkabouters geloven.

 5. Wat in israel gebeurd is van alle tijden. De Duitsers hebben hier in Frankrijk destijds ook gehele dorpen afgebrand en waarom? Exact om dezelfde redenen! Ze waren het zat om hun makkers dood geschoten te zien worden door burgers die na hun daad tussen de andere burgers gingen staan. Tja wie oh wie had het gedaan? Dan het hele zooitje maar om zeep. En och wij Nederlanders hebben destijds exact hetzelfde gedaan in Indie. Wie zijn wij om met het vingertje te wijzen!

  1. Ben ben jij die Ben nee he toch niet weer.
   Reinhard Heidrich was een hoge SS pief die de leiding over Gestapo en SD had en verantwoordelijk was voor vele doden en terreur.
   Toen door Engelse commando,s een aanslag op hem was gepleegd (waarbij een stengun weigerde waarna een granaat is geworpen) die tot zijn dood heeft geleid en nadat de commando,s die zich in een kerk verstopt hadden gevangen waren genomen hebben de Duitsers uit wraak dorpjes plat gebrand bv Oradour is zo,n voorbeeld.
   Dat vorige generaties Nederlanders ook niet van onbesproken gedrag gevrijwaard zijn is waar maar is dat dan een reden om nu moorden goed te praten?
   Meer dan 1200 dode burgers die gewoon door een goed gewapend leger afgeschoten zijn?
   Nee Ben wij mogen best met ons vingertje wijzen als er onrecht plaats vind met slachtoffers gewond of dood tot gevolg en goed praten lijkt mij dan ook niet gepast tenzij je moorden goedkeurt.
   En in iedere oorlog gebeuren misdaden maar moeten wij nu juist niet probren dat uit te bannen?

 6. Ik praat niets goed! En van de geschiedenis ben ik zeeeer goed op de hoogte. En we kunnen roepen en schreeuwen wat we willen, maar geweld zal er altijd zijn. Het zal wel een hoger doel zijn die wij gewoon nooit zullen begrijpen. Ik heb me er min of meer bij neer gelegd.Ben nieuwsgierig of die Amerikanen het zal lukken om ook Syrie te destabiliseren.
  Poetin schijnt hierin een beetje dwars te liggen. Wat israel betreft, ik mag de Joden wel en wat die Palestijnen betreft? Naar de Filistijnen ermee!

  1. Ja ik denk dat het die Ben weer is.
   OK je schrijft dat je de geschiedenis goed kent,vanwaar dan in punt 7 de vraag waarom de Duitsers dorpjes platbrandden?
   Ik gaf daar wel antwoord op dat waren voornamelijk wraakacties(compleet met voorbeeld).
   Vervolgens schrijf je ook dat je niets goed praat wat gewoon onzin is omdat je ook schrijft dat je de joden wel mag (tot zover geen probleem)maar als je dan ook nog schrijft wat die Palestijnen betreft naar de Filistijnen ermee dan lijkt het er toch wel verdomd veel op dat je moord op deze mensen goed praat.

 7. Syrië is officieel in oorlog met Israël, en zowel het regime van Assad en talrijke oppositie zijn diep vijandig tegenover Israël.
  De regering spreekt er wel over. Israel heeft heel veel Syriers die gewond waren geholpen en ze verder geholpen om hun leven weer op de rit te krijgen.Met Syrie Hebben ze nooit een vredesverdrag getekend. Met Jordanie en egypte wel.Daar om is het zo moeilijk. Israel denkt ook om zijn eigen veiligheid wat logisch is toch.

  1. Seremel.
   Ik meen in 1947 dat 33 landen een meerderheid vormden waardoor joden op PALESTIJNS GRONDGEBIED grond werd toegewezen waardoor Israel is ontstaan.
   De Arabische omringende landen waren het daar niet mee eens en er is toen zelfs oorlog geweest tussen Israel en de Arabieren.
   Als je de landkaart van toen en nu naast elkaar legt zul je zien dat Israel steeds meer grondgebied op de Palestijnen hebben ingenomen
   Dit betekend dat Palestina steeds kleiner wordt en Israel groter en de Palestijnen krijgen steeds minder leefruimte.
   Er wordt wel veel aandacht gegeven aan Putin die de Krim geannexeerd zou hebben(wat vroeger gewoon Rusland was)maar over het steeds meer stiekem veroveren van Palestijns grondgebied door Israel hoor je helemaal niets in de MSM.
   Daarbij komt ook nog (dat vraag ik me telkens af)hoe het kan dat zogenaamde vluchtelingen op zo korte termijn een stuk land dat hen toegewezen was konden omvormen tot een staat met een defensie welke zelfs over nucleaire wapens beschikt(hoe logisch is dat?).
   Zou het zo kunnen zijn dat Israel voornamelijk zionistische joden herbergt(zionistische joden oftewel joden die vinden dat zij recht op dat grondgebied hebben)zoals rijke joden bv bankiers en industrielen?
   Want hoe konden zij dat alles anders op zo korte termijn realiseren?

  1. LS…

   Walgelijke Zionisten propaganda. Die zogenaamde Joden zijn geen Joden maar Ashkenazi Khazaren. Een bastaard volk met ziekelijke satanische territorium drift, moordzucht etc. Een bastaard volk van Mongolen, Turken, Oost Europeanen en buitenaardsen. Rechtstreekse afstammelingen van Dracula ! Dit volk heeft niets in Israël te zoeken . Basta !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.